GoDaddy vs. A2 Hosting: Hvilken webhost skal du vælge?

I al spændingen ved at oprette et websted, få det til at se lige ud og sikre, at seerne har en fantastisk oplevelse der, glemmes ofte webhosting. Men hvad er brugen af ​​et spektakulært websted, hvis det ikke er tilgængeligt 24/7?


Valg af den rigtige webhostingudbyder burde ikke være en eftertanke, og det er her vi kommer ind. Her er en sammenligning mellem to af de bedste hostingtjenester: GoDaddy og A2 Hosting Vi har gjort forskningen for at give dig nok information til at beslutte, om begge tjenester er den rigtige for dig.

Både GoDaddy og A2 Hosting er respekterede virksomheder, der opererer på noget forskellige områder. A2 Hosting har været i forretning siden 2005, og GoDaddy blev grundlagt i 1997.

I størrelse er GoDaddy nogenlunde ti gange større end A2 Hosting og er vært for ca. 730.000 websteder til A2’s lidt over 63.000. A2 Hosting’s fokus er på webhosting, mens GoDaddy er bedst kendt for domæneregistrering og også beskæftiger sig separat med e-mail og marketing samt websikkerhed. GoDaddy tilbyder også et Pro-program specielt til udviklere.

Sammenlign ydelsen for GoDaddy og A2 Hosting

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Oppetid og pålidelighed er to aspekter af webhosting, der giver varme kommentarer fra brugere, hvis deres websteder ikke altid er tilgængelige. GoDaddy og A2 Hosting tilbyder branchestandardgaranti på 99,9% oppetid; begge tjenesteudbydere har konsekvent ramt dette mærke, da A2 har den svage kant med 100% oppetid i samme periode som GoDaddys 99,94% oppetid.

Ydeevne. GoDaddy rangerer meget for hastighed i målingstest af tredjepartseksperter. Imidlertid er anmeldelser fra brugere blandet med historier om meget langsomme hastigheder og folk, der er glade for, hvor hurtigt deres websteder indlæses. GoDaddy bruger Solid State Drive-servere, men begrænser mængden af ​​SSD-lagerplads for hver af dens hostingplaner.

Alle tre af A2 Hosting’s planer drives af Solid State Drive Speed ​​Boost-servere, som de hævder at er op til 20 gange hurtigere end deres konkurrenters almindelige servere. Og i modsætning til nogle af de konkurrenter, der kun tilbyder denne hurtige service på visse webstedsfunktioner, dækker A2’s alle filer, operativsystemet og databaser.

Derudover kontrakter A2 Hosting med et tredjepartsfirma for at spore deres oppetider og hastigheder, der vises på nettet for alle at se.

Pålidelighed. Et aspekt af en webhostingtjenestes pålidelighed er flere datacentre, så virksomhederne kan skifte dit websted mellem dem i tilfælde af fejl på én. Centre i forskellige lande er en bonus! GoDaddys datacentre er i USA (7 centre), Amsterdam og Singapore.

A2 Hosting’s datacentre findes også over hele verden med servere i Washington, DC og Californien i USA, i Australien og i Tyskland. Begge virksomheder bruger overflødig strøm og køling og overvågning på stedet for at holde pålideligheden høj.

Opinion om GoDaddy og A2 Hosting Performance

A2 Hosting og GoDaddy knytter sig stort set til behandling af hastighed og pålidelighed, så vi gør A2 Hosting til førende her for at bruge sine SSD-servere til alle aspekter af sin webhosting.

Funktioner ved GoDaddy og A2 Hosting

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Funktionerne, som en webhostetjeneste tilbyder, kan ofte være en afbrydende afbrydelse i din beslutning. Ikke en funktion som sådan, men af ​​interesse er, at A2 Hosting har en forpligtelse til at være miljøvenlig. Siden 2007 har A2 været kulstofneutral, hvilket har opmuntret sit personale til at telekommunikere, genanvende gamle servere, plante træer og reducere papirkurven.

Domæneregistrering. Domænenavnsregistrering er sandsynligvis den første ting, der dukker op, når du tænker på GoDaddy, så det er ikke overraskende, at du kan købe dit websteds domæne der sammen med dets webhostingplan.

GoDaddy leverer et gratis domænenavn med en årlig (eller længere) plan for længden af ​​den oprindelige kontrakt. Med A2 Hosting kan du købe dit domænenavn direkte fra dem. Begge tjenesteudbydere giver dig mulighed for at overføre i et eksisterende domænenavn.

Webstedsbygger. Både GoDaddy og A2 Hosting leverer en webstedsbygger, som du kan oprette dit websted. GoDaddys (passende navngivne) Webstedsbygger har et månedligt gebyr knyttet til det, mens A2 Hosting’s RVSiteBuilder er gratis med alle sine hosting-planer. Website Builder er meget populær og har nogle avancerede funktioner til at skabe et attraktivt websted.

Databaser. Både GoDaddy og A2 Hosting tilbyder SQL-databaser med alle deres planer. GoDaddy begrænser hvor mange databaser du har tilladelse til hver plan, mens A2 Hosting bare begrænser databaserne til dens laveste plan.

WordPress Hosting. A2 Hosting og GoDaddy har fremragende WordPress-administreret hosting.

I slutningen af ​​2014 introducerede A2 Hosting A2 Optimized, et WordPress-plug-in, der giver auto-konfiguration for WordPress-websteder for at sikre den hurtigste (6x) sideindlæsning muligt. Sammen med denne hastighed kommer bedre sikkerhed for WordPress-websteder.

A2’s WordPress-hosting inkluderer muligheden for fuldt ud at styre flere WordPress-websteder fra et enkelt dashboard og masse spam-kommentar fjernelse. Administrerede WordPress-hostingplaner er samme pris som almindelige hostingplaner.

GoDaddy giver dig mulighed for at oprette dit WordPress-sted i GoDaddy-miljøet eller hente dit eksisterende WordPress-sted. Den administrerede WordPress-hosting giver dig gratis daglige sikkerhedskopier (med 1-klik-gendannelse) af dine WordPress-websteder og interaktive gennemgangs-og træningsvideoer.

Der er 4 WordPress-planer med GoDaddy. Den grundlæggende plan med et WordPress-websted starter på $ 3,99 månedligt, og den øverste plan, udvikleren, håndterer 5 websteder og op til 800.000 besøgende for $ 13.99 pr. Måned. De to øverste planer inkluderer et SSL-certifikat (en værdi af $ 70). Som med de almindelige hostingplaner leveres et gratis domæne med kontrakter på tolv måneder eller mere.

e-handelsløsning. A2 Hosting og GoDaddy nærmer sig e-handel forskelligt.

GoDaddy bundter sammen et websted, hosting og QuickCart (deres egen proprietære indkøbskurv) mod et månedligt gebyr. Med ubegrænsede produkter, dine egne kuponer og muligheden for at åbne en butik på Facebook giver GoDaddy en one-stop-shop til dine komplette e-handelsbehov.

A2 Hosting har ikke sin egen eCommerce-løsning, men tilbyder partnerskaber via 1-klik-opsætninger med meget populære eCommerce-tjenester, herunder Magneto, OpenCart, PrestaShop og AbanteCart. Med denne metode skal du selv sætte bitene sammen.

Backups. Vi er bare nødt til at sige på forhånd, at uanset hvad din webhosting-service leverer til sikkerhedskopiering, skal du stadig selv sikkerhedskopiere dit websted. I tilfælde af.

Når det er sagt, leverer både GoDaddy og A2 Hosting nogle backup-tjenester til dig.

A2 Hosting leverer Server Rewind, et filgendannelsesprogram, der er gratis med de to øverste planer. Server Rewind tager regelmæssigt snapshots af dit websted, men ikke dine databaser, og du kan få adgang til disse fra dit kontrolpanel.

GoDaddy opkræver gebyrer for dets sikkerhedskopiering og gendannelse. For gebyret modtager du en automatisk daglig sikkerhedskopi med en angiven mængde datalagring, der er tilgængelig til sikkerhedskopien.

Hosting-sikkerhed. Begge webhotelleverandører tager sikkerhed ekstremt alvorligt. GoDaddy fjerner bekymringen for malware på dit websted ved at tilbyde SiteLock mod et månedligt gebyr for at scanne dit websted dagligt for at identificere og fjerne malware. Du kan også købe et SSL-certifikat for at sikre beskyttelsen af ​​følsomme data, der er indtastet på dit websted.

A2 Hosting har en gratis, evig sikkerhedstjeneste med alle dens hostingplaner. Beskyttelse inkluderer 24/7/365 sikkerhedsovervågning, virusscanning, en dobbelt firewall og anden serverbeskyttelse. Bemærk er HackScan, en gratis beskyttelse, der blokerer hacks, før de skader klienternes websteder. SSL-certifikater kan også købes.

Kontrolpanel. Disse webhostingtjenester bruger cPanel til at understøtte deres Linux-brugere, men hvert panel ser ud og fungerer anderledes. A2 bruger standard cPanel, og det er let at hente navigation til dem, der allerede er bekendt med det. GoDaddy har tilpasset standard cPanel; i look-and-feel det stemmer overens med GoDaddy-stylingen, og brugerne rapporterer, at det er veludformet og let at navigere.

De, der vælger indstillingen Windows webhosting med GoDaddy, bruger Odin Plesk-kontrolpanelet.

Opinion om GoDaddy og A2 Hosting Key Features

A2 Hosting slår GoDaddy ud her for sine gratis funktioner, især sikkerhedskopier, webstedsbygger og SQL-databaser. GoDaddy er imidlertid bedre til sin integrerede e-handelsløsning.

Sammenlign webhotellplaner og prisfastsættelse af GoDaddy og A2 Hosting

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Det er altid svært at skrive om priser, da priser kan ændres, rabatter tilbydes regelmæssigt, og promo-priser er kun gode til den indledende kontrakt og vender derefter tilbage til den, ofte meget højere, almindelige pris. Læs altid det fine udskrivning med henblik på prisfastsættelse og husk, at jo længere kontrakten er, desto mindre er prisen pr. Måned normalt.

Kom så far. GoDaddy tilbyder tre Linux-webhosteplaner, Basic, Deluxe og Ultimate, og standardkontrakten for hver er 36 måneder.

Grundlæggende til $ 3,99 pr. Måned til rabatprisen anbefales til et startside, da du kun er begrænset til et websted og 100 e-mail-adresser. Hvis du har flere websteder, skal du overveje Deluxe til $ 4,49 per måned (rabatpris) med ubegrænsede websteder og 500 e-mail-adresser. Dem med en eCommerce-butik eller med virkelig tung trafik bør se på den øverste plan, den ultimative på $ 7,99 månedligt. Alle planer har ubegrænset båndbredde og et gratis domæne med en kontrakt på 12 måneder eller mere.

Windows-webhotellplaner med GoDaddy er ens, men inkluderer forskellige antal SQL- og MYSQL-databaser i hver plan. Økonomiplanen for et websted starter til rabatprisen på $ 3,99 om måneden, og Deluxe-planen med ubegrænset websteder, båndbredde og lagerplads kommer på $ 4,49 om måneden (rabatpris). Ubegrænset websteder, opbevaring, båndbredde og databaser er tilgængelige med Ultimate-planen til $ 7,99 månedligt. Alle planer leveres med et gratis domæne med en årlig (eller længere) kontrakt.

GoDaddy tilbyder VPS, Cloud og dedikerede webhosteplaner gennem Pro-sektionen på sit websted.

A2 Hosting. A2 Hosting har også tre Linux-hostingplaner, og de ligner dem i GoDaddy. For et enkelt websted koster Lite $ 3,92 om måneden (36 måneders kontrakt) med 5 databaser og 25 e-mail-adresser. Swift-planen til $ 4,90 pr. Måned har ubegrænsede websteder, databaser og e-mail-adresser. Turbo-hastighed, 20x hurtigere end normalt, er kendetegnende for Turbo-planen til $ 9,31 hver måned, som også leveres med A2-stedets accelerator. Alle planer har ubegrænset lagerplads og evig sikkerhed. A2 Hosting tilbyder ikke Windows-hosting.

A2 Hosting tilbyder også VPS og dedikerede Linux-webhosteplaner med administrerede og uadministrerede muligheder for hver.

restitutioner. GoDaddy og A2 Hosting har begge returret. Med GoDaddy, hvis du har tilmeldt dig eller en månedlig tjeneste, skal du anmode om din refusion inden for 48 timer; med årlige kontrakter har du 45 dage til at bede om dine penge tilbage. Du skal angive en grund til din anmodning. Tilbagebetalingspolitikken hos A2 Hosting er ikke så liberal. Du har kun 30 dage til at anmode om en fuld refusion; efter denne periode får du et pro-rate beløb tilbage.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Som nogle gange sker, er det et slips, når man overvejer rabatpriserne GoDaddy og A2 Hosting. Deres refusionspolitikker er også ens.

Hvor nemt at bruge GoDaddy og A2 Hosting

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Hvis du er bekendt med standard cPanel, har du ret hjemme ved hjælp af A2 Hosting’s kontrolpanel, baseret på standard cPanel. GoDaddy har taget standard cPanel og finjusteret ikke kun hvordan det ser ud, men har tilføjet tilpassede ikoner; brugeranmeldelser har været ekstremt positive til disse ændringer.

Et-klik-installationsprogram. GoDaddy leverer installation med 1 klik til over 125 apps til sine Linux-brugere og til over 50 apps til Windows-hosting-abonnenter. Der er dog ikke en liste på webstedet for alle disse apps. Der er også 1-klik-opsætning for GoDaddy-registrerede domæner. A2 Hosting tilbyder også 1-klik-opsætning til populære apps, herunder WordPress-temaer og plugins, såvel som for eCommerce-løsninger, det har samarbejdet med.

Webstedsnavigation. Det er ekstremt let at finde information på A2-hostingwebstedet. Især er en sammenligning af alle funktioner i alle planer klart og rent tilgængelig i en tabel på en side. I modsætning hertil er GoDaddys websted mere rodet, og du er nødt til at gå gennem flere skærme for at finde ud af alle oplysningerne om planerne.

Udtalelse om brugervenlighed

GoDaddy tager føringen her for sin brugervenlige tilpasning af standard cPanel-grænsefladen samt antallet af 1-klik-apps, der er tilgængelige.

Support af GoDaddy og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Kundesupport er en af ​​disse funktioner i webhosting, som du ikke tænker på, før du har brug for det – og så bliver det meget vigtigt.

Kom så far. Der er kun to måder at kontakte GoDaddy kundesupport – ringe til dem eller bruge deres live chat-indstilling. Og telefonnummeret er ikke gratis, så du betaler for ventetiden. Alt GoDaddys supportpersonale er i Arizona og Iowa, USA.

Anmeldere siger, at kvaliteten af ​​kundeservicen generelt er høj med de bedste resultater for enkle og ligetil forespørgsler. Du kan også finde oplysninger i GoDaddys vidensbase eller se deres videotutorials.

A2 Hosting. A2 Hosting har en amerikansk-baseret Guru Crew til at støtte dig, som alle selv er eksperter eller udviklere. Du kan kontakte Guru Crew via telefon, e-mail, ved at indsende en billet eller via live chat 24/7/365. Prioriteret support til et hurtigere billetsvar er tilgængeligt mod et månedligt gebyr. Anmeldere er begejstrede for kvaliteten af ​​kundeservicen fra A2 Hosting, og virksomheden modtog en bedømmelse af A + fra det bedre forretningsbureau i januar 2015..

Udtalelse om brugersupport

A2 Hosting’s kundesupport er lettere tilgængelig end GoDaddy’s og har modtaget mange flere priser for både viden og venlighed.

Brugernes anmeldelser af GoDaddy og A2 Hosting

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Kundeanmeldelser giver kun en del af billedet af enhver webhostetjeneste – men den del er indersiden. Hvis du husker, at der altid er flere negative anmeldelser end positive derude, er kundeanmeldelser meget nyttige til at identificere de problemer, folk har, såvel som hvad de især kan lide ved tjenesteudbydere..

Negative anmeldelser af GoDaddy og A2 Hosting

Kom så far. De fleste af de negative anmeldelser for GoDaddy har været i omfattende perioder med nedetid og “websted ikke tilgængeligt” problemer, såvel som de begrænsede måder at nå den undertiden tvivlsomme kundesupport på. Derudover har folk taget undtagelse fra de ret hårde opsalgsteknikker på GoDaddy-webstedet.

A2 Hosting. Klagerne over A2 Hosting centrerer sig om manglen på gratis telefonstøtte uden for De Forenede Stater og vanskelighederne med at nå faktureringssupport, når folk vil annullere deres kontrakter.

Positive anmeldelser for GoDaddy og A2 Hosting

Kom så far. GoDaddy har gode anmeldelser fra folk, der ønsker et grundlæggende websted og har begrænset omgang med virksomheden. Folk anser dets priser for at være konkurrencedygtige og elsker at det er en one-stop-shop for at få et websted op og køre hurtigt.

A2 Hosting. Uden spørgsmål får A2 Hosting rave anmeldelser for sin kundesupport, både i venlighed og viden om dets supportteam. Folk elsker også hastigheden på SSD-serverne og den klare og enkle prisfastsættelse af planerne.

Udtalelse om brugeranmeldelser

A2 Hosting’s anmeldelser er mere positive og mindre negative end GoDaddy’s. De meget positive anmeldelser af A2 Hosting’s kundesupport viser, hvor godt det behandler det abonnenter.

Konklusion om sammenligning af GoDaddy og A2 Hosting

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Begge disse hostingfirmaer har deres fordele og ulemper.

Årsager til GoDaddy over A2 Hosting:

 • Praktisk one-stop-shopping til alle dine websteds behov
 • Stort etableret firma med dokumenteret track record
 • Windows-webhosting er tilgængelig
 • Plads til at vokse med professionelle hostingpakker til rådighed
 • Omfattende liste over 1-klik-installationer
 • Integreret e-handelspakke

Årsager til at vælge A2 Hosting frem for GoDaddy

 • Fremragende kundesupport
 • Hurtig webside-indlæsningstid
 • Omfattende sikkerhedssuite er gratis med alle planer
 • Gratis webstedsbygger
 • WordPress-acceleratorfunktion for bekvemmelighed, hastighed og sikkerhed

A2 Hosting er velegnet til dem, der lige er begyndt i webstedets bygningsverden og forventer, at de har brug for lidt support fra deres webhostingfirma. I den anden ende af skalaen ville Turbo-planen være af interesse for dem, som webstedets hastighed er af største betydning.

GoDaddys pakke med domænenavn, webstedsbygger og hosting appellerer til den novice, der vil have alt på et sted, selvom nogle af disse funktioner kommer mod et ekstra gebyr.

For eCommerce-klienter er det en up-up: GoDaddy’s integrerede pakke med deres proprietære indkøbskurv versus A2 Hosting’s 1-klik-link til nogle af de mest populære eCommerce-løsninger.

Både A2 Hosting og GoDaddy er gode muligheder som webhostingudbydere; Men hvis ingen af ​​disse passer til dine behov, skal du tage et kig på InMotion Hosting, et firma, der har opnået et solidt ry som en stor webhost for virksomheder. Du kan drage fordel af dets 90-dages pengene-tilbage-garanti til at udforske alle de 300+ apps, der er tilgængelige i installationsbiblioteket med 1 klik.

Har du spørgsmål om GoDaddy eller A2 Hosting? Har du haft erfaring med enten webudbyder, eller har du valgt at gå med et andet firma? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map