DreamHost vs SiteGround: Hvilken webhost skal du bruge?

SiteGround vs. DreamHost


Det er vanskeligt at vælge et hostingfirma for at opfylde din virksomheds unikke krav, selv når du har indsnævret dine muligheder til to eller tre, fordi de fleste hostingfirmaer på den anden side tilbyder lignende funktioner. Lad os komme under hætten af ​​to budgethostingfirmaer: DreamHost og SiteGround, som begge hævder at tilbyde lave priser og premium-funktion.

DreamHost og SiteGround er begge prisvindere i hostingbranchen. DreamHost er vært for over 1.500.000 websteder, applikationer og blogs og SiteGround omkring 450.000. Er større bedre, og hvordan kan disse to hostingfirmaer virkelig sammenlignes? Lad os først se på et snapshot af begge virksomheder.

Da DreamHost blev lanceret i 1997, var det at udnytte kraften i open source til at hjælpe enhver, der ønskede en internet-tilstedeværelse, enkelt og billigt. SiteGround blev grundlagt i 2004 og valgte at fokusere på tilpassede softwareløsninger og hurtigoptimering af dets servere.

Begge værter har et godt omdømme i branchen. Alexa Ranking, som kan give dig en meget bred indikation af et virksomheds popularitet, giver SiteGround en global placering på 3.642 og DreamHost en af ​​5.318.

Sammenlign ydelsen fra DreamHost og SiteGround

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Pålidelig oppetid og hurtig sideindlæsning kan ikke forhandles, fordi disse funktioner direkte påvirker dine kunders opfattelse af din virksomhed, hver gang de besøger dit websted.

Uptime.DreamHost garanterer 100% oppetid og SiteGround garanterer 99,9% oppetid. HowsHost.com testede begge værter i en periode på 30 dage og fandt, at DreamHost havde et oppetidsgennemsnit på 99,92% og SiteGround 99,91%. Disse tal er gode.

Sideindlæsning. Ifølge test udført af codeinwp.com var responstiden for et SiteGround-websted mellem 0,4 og 3,76 sekunder og for DreamHost mellem 0,93 og 2,74 sekunder. Tests af howshost.com viste den gennemsnitlige responstid for SiteGround-websteder til at være 0,6 sekunder og for DreamHost 0,5 sekunder. Begge hastigheder er kun passende nok i forhold til en vært som InMotion, som i gennemsnit er 100% hurtigere.

Backup og redundans. For så vidt angår backup- og redundansmuligheder, gør begge værter daglige sikkerhedskopieringer, men SiteGround tilbyder 30 eksemplarer om dagen med sine GrowBig- og GoGeek-planer. Premium backup- og gendannelsesplaner er en ekstra omkostning for begge værter.

Pålidelighed.SiteGround har datacentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. SiteGround administrerer sine servere, skriver egne softwarepatches når det er nødvendigt og gemmer hele reserveservere på stedet. Den bruger de nyeste avancerede Apache webservere. Kunder kan vælge det nærmeste sted til deres klienter for at få den bedste sidehastighedshastighed.

I 2015 flyttede DreamHost sin datacenterstrategi fra at betjene sine egne servere til colocation-tjenester. ViaWest i Oregon administrerer nu sine to californiske datacentre, og RagingWire driver sit Virginia Center. Fordelen er, at administration af datacentre er outsourcet til fagfolk. DreamHost har robuste DELL-servere, der bruger solid state-drev, der øger hostinghastighederne med 200%.

Udtalelse om DreamHost og SiteGround-ydeevne

Oppetid og pålidelighed kan være argumenterende problemer og testresultater vildledende. Hvis brugeranmeldelser er noget at gå hen, er begge værter ekstremt pålidelige trods forskellige strategier for datacentre.

Funktioner ved DreamHost og SiteGround

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Begge værter tilbyder den nyeste version af MySQL, PHP, Perl og Python, adskillige sikkerhedsforanstaltninger som daglig backup, SPAM-beskyttelse og hotlink og flere domæner og e-mail-konti.

Domæneregistrering. Med både DreamHost og SiteGround Shared hosting-konti kan du registrere et domænenavn med en af ​​de mest populære udvidelser (f.eks. .Com, .net, .org, .info osv.) Gratis i din kontos levetid. På DreamHost-domæneregistreringspriserne leveres gratis domænefortrolighed.

Webstedsbygger. Kun SiteGround har en webstedsbygger. Weebly er en letanvendelig, populær træk-og-slip-websitebygger, der giver dig mulighed for at oprette et professionelt websted, selvom du aldrig har oprettet et websted før. Du kan tilføje tekst, fotos, kort, lyd og videoer til dit websted ved blot at trække og slippe elementer på plads. Weebly inkluderer temaer på forretningssiden, så du kan oprette et funktionelt e-handelswebsted med lige så lille indsats som at oprette en blog.

For DreamHost-fans kan det at lære WordPress være et godt alternativ, da der er flere fora derude for at hjælpe dig med at komme i gang, og da WordPress driver 17% af verdens websteder, er det en nyttig færdighed at lære. Der er også nogle WordPress-plugins og skabeloner, der hjælper dig med at oprette et tilpasset websted ved hjælp af den samme træk-og-slip-funktion som Weebly.

MySQL-database. Både SiteGround og DreamHost tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser og ubegrænsede e-mails og autosvarere.

WordPress hosting.Alle SiteGround’s WordPress-hostingplaner tilbyder lignende funktioner som dens delte hostingplaner. Dens StartUp-plan ($ 3,95 / mo) er funktionsfattig, men dens GoGeek-plan ($ 14.94 / mo) anbefales stærkt. GoGeek-planen tilbyder et gratis domænenavn for planens levetid, gratis webstedsoverførsel, 30 GB webplads, gratis PCI-overholdelse, et 1-årigt gratis SSL-certifikat, ubegrænset SQL-databaser og flere websteder. SiteGround siger, at det er vært for færre konti på WordPress-serveren, hvilket mindsker konkurrencen om ressourcer.

DreamHost’s WordPress-hostingplan ($ 19,95, hvis du tilmelder dig en årlig plan) tilbyder et sted pr. Plan, 30 GB lagerplads, Hip Hop Virtual Machine (HHVM), som er Facebook’s alternativ til PHP, Lakker cache, CDN-integration, auto-skalering RAM og isolerede MySQL-databaseservere. WordPress-konti hostes på isolerede VPS’er.

Begge værter leverer et WordPress 1-klik-installationsprogram, en auto-opdaterer, Supercacher, WordPress Staging (hvilket gør det lettere at teste og implementere ændringer uden at bygge en separat testserver), forudinstalleret Git (så du kan foretage ændringer lokalt og derefter skubbe disse ændringer på dit live site efter test) og kommandolinjestyring.

e-handelsløsning. SiteGround’s delt hosting-startup-plan anbefales ikke til e-handelswebsteder. For at være vært for et eCommerce-websted skal du tilmelde dig GoGeek-planen ($ 14,95 / mo), der tilbyder gratis PCI-overholdelse (et lovkrav for kreditkorttransaktioner) og en dedikeret IP-adresse. Gratis eCommerce-software inkluderer SSL, Zen Cart, Magento, Agora og CubeCart. Hvis dine kunder er uden for USA, kan du drage fordel af at have en server i nærheden af ​​dit målgruppes geografiske område (som SiteGround kan tilbyde dig). Hvis dine kunder er i USA, betyder det ikke noget.

DreamHost’s delt hosting (fra $ 7,95 / mo) tilbyder gratis PCI-overholdelse. Gratis eCommerce-software inkluderer SLL, Zen Cart og CubeCart.

For at understøtte dit eCommerce-sted: både DreamHost og SiteGround’s GoGeek-plan tilbyder SSL-certifikater (for at godkende dit websted), FTP-adgang, iscenesættelsesmiljøer til test af webstedsændringer, daglige sikkerhedskopier og dedikerede IP-adresser.

Backups. DreamHost udfører automatisk “snapshots” af dine data med forskellige regelmæssige intervaller (to timer, to dagligt og to ugentlige). Du kan manuelt sikkerhedskopiere dine websteder, databaser og kontodata fra kontrolpanelet (kun en manuel sikkerhedskopi for hver pr. Måned).

SiteGround’s Softaculous 1-klik-installationsprogram giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere og gendanne dine websteder med et enkelt klik. SiteGround holder sikkerhedskopier af kundernes delte og semi-dedikerede hostingkonti i op til 30 dage.

Hosting-sikkerhed. SiteGround hævder at have været den første vært til at implementere kontoisolering, en mekanisme, der forhindrer enhver konto i at påvirke en annens ydeevne og forhindre mulige sikkerhedsbrud. SiteGround overvåger og opdager proaktivt sikkerhedsudnyttelser og skriver sine egne programrettelser for straks at løse sårbarheder i stedet for at vente på officielle softwareopdateringer. Det implementerer daglige sikkerhedskopier, CloudFlare CDN, SSH-adgang, regelmæssige hardwareopgraderinger og SSL-certifikater.

DreamHost har en omfattende Wiki-artikel til at guide dig gennem de processer, der er nødvendige for at konfigurere sikker e-mail, filoverførsel, brugerkonti osv. Den tilbyder CloudFlare-integration, SSL / TLK-certifikater, daglige sikkerhedskopier og beskyttelse af domæneprivat.

Kontrolpanel. Både DreamHost og SiteGround har backend-grænseflader, du vil bruge til at administrere din konto, domæner, e-mails, sikkerhedskopieringer, filer, databaser, fakturering osv., Se webstedsstatistikker og installere software. Begge værter tilbyder værktøjer til at øge hastigheden af ​​indlæsning af sider, beskytte dit websted mod hacking og spam, finjustere ressourcetildeling og teste ændringer på dit websted, før du får dem til at leve.

SiteGround bruger det populære, brugervenlige cPanel-kontrolpanel. Den har Softaculous til 1-klik-installation af softwareskripts, SPAM-fri e-mail, Cloudflare CDN, AutoUpdates til Joomla og WordPress, SuperCacher og et scenemiljø til, når du vil teste ændringer på dit websted.

DreamHost har et proprietært kontrolpanel, der afviger fra industristandarden cPanel, idet det føles mere som et traditionelt instrumentbræt med et venstre navigationspanel. Du kan trække og slippe navigationselementer for at tilpasse forskellige områder på panelet. Du kan også bruge Kontrolpanel til at installere WordPress (og andre applikationer og tilføjelser) vha. One Click Installer.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Du kan tjene $ 65 pr. Henvisning uden månedlige caps med BlueHost-tilknyttede program. Med Network Solutions ’tilknyttede program er det muligt at tjene op til $ 150 pr. Måned. Network Solutions ‘forhandlerprogram er gennem en tredjepart, SRSplus.

Ekstra.BlueHost har $ 150 i annoncekreditter; Network Solutions har 50 dollars værd til kredit til Network Solutions Marketing-programmer. BlueHost migrerer et etableret websted, hvis du har et andet sted, selvom det opkræver en præmie for tjenesten. Network Solutions har nogle muligheder for markedsføring, SEO og e-handel til rådighed mod månedlige gebyrer.

Opinion om DreamHost og SiteGround nøglefunktioner

Begge værter er funktionsrige, og mens DreamHost helt klart er en pålidelig og effektiv vært, har SiteGround, det nye barn på blokken, en mere proaktiv og innovativ tilgang. SiteGround har dog en tendens til at skjule nogle af dets omkostninger.

Sammenlign webhosteplaner og priser for DreamHost og SiteGround

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Detaljer om hostingpakker er skrevet af marketing- og salgsfolk. De er designet til at forvirre dig. Lad os se på nogle af de minimale og maksimale priser, du kan forvente at betale for lignende pakker, der tilbydes af disse to værter for at holde det enkelt. Husk, at begrebet “ubegrænset” bør tages med en knivspids salt. F.eks. Oversættes såkaldt ubegrænset trafik til en SiteGround-opstartplan effektivt til 10.000 besøgende om måneden. Såkaldt ubegrænset båndbredde og opbevaring fra DreamHost er faktisk begrænset af dens “normale brug” -politik.

Delt hosting.

 • SiteGround – Start op plan ($ 3.95 / mo) med 10 GB web plads; GrowBig plan ($ 7,95 / mo) med 20 GB webplads og GoGeek plan ($ 14.95 / mo) med 30 GB webplads (når du tilmelder dig i mindst et år.)
 • DreamHost – Fra $ 7,95 / mo til $ 9,95 / mo (når du tilmelder dig henholdsvis mindst 36 og 12 måneder) og tilbyder ubegrænset e-mail-adresser, båndbredde og opbevaring.

WordPress hosting

 • SiteGround – StartUp-plan ($ 3.95 / mo) med 10 GB web plads; GrowBig plan ($ 7,95 / mo) med 20 GB webplads og GoGeek plan ($ 14.95 / mo) med 30 GB webplads (når du tilmelder dig i mindst et år.)
 • DreamHost – Årligt ($ 19.95 / mo); Månedlige ($ 24,95 / mo).

Virtuel privat server (DreamHost) og cloud (SiteGround) hosting
Den primære fordel ved SSD-drev er, at de kan hente data hurtigere end traditionelle drev.

 • SiteGround
  • Indgang plan med 2 GB DDR RAM & 20 GB diskplads ($ 60 / mo).
  • Enterprise plan med 4 GB DDR RAM & 80 GB diskplads ($ 140 / mo).
 • DreamHost
  • 2 GB RAM & 60 GB SSD ($ 30 / mo).
  • 8 GB RAM & 120 GB SSD ($ 120 / mo).

Dedikeret hosting
Den primære fordel ved SATA-drev er, at såkaldte ‘mistede’ data næsten altid kan hentes.

 • SiteGround
  • Indgang Serverplan med 4 GB RAM & 500 GB SATA II HDD ($ 229 / mo).
  • Enterprise Serverplan med 16 GB RAM & 4 x 500 GB SATA III HDD ($ 429 / mo).
 • DreamHost
  • Forret CORE 4 plan med 4 GB RAM & 1 TB HDD ($ 149 / mo).
  • Præmie CORE 12 plan med 32B RAM & 240 GB SDD ($ 329 / mo)($ 329 / mo).

Bedst for begyndere. DreamHosts delte hostingplan er ideel til en ny virksomhed og giver nok ressourcer til en blog, startvirksomhed eller et lille eCommerce-websted. SiteGround’s opstartplan er til personlig brug og virksomheder, der ved, at de i sidste ende er nødt til at opgradere, men gerne vil “teste farvande” ved at skabe en grundlæggende web-tilstedeværelse.

Money-Back-garanti: I begge tilfælde er der ingen installationsgebyrer eller gebyrer for registrering af domænenavn. Begge tilbyder tilbagebetalingsgarantier (97 dage til DreamHost og 30 dage for SiteGround). Mens DreamHost’s garanti lyder imponerende, skal du huske, at den kun gælder for delt hosting.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Side ved side virker planerne og prisfastsættelsen for disse to værter lidt forvirrende, men er sammenlignelige, funktion til funktion. Jo mere RAM du har råd til, jo bedre. Den mængde lager, du har brug for, afhænger af, hvad du planlægger at opbevare, f.eks. videoer og billeder tager meget plads, så hvis du er en fotograf, vil dine krav til opbevaring være større. Det anbefales dig en omfattende liste over dine krav og funktionalitet på dit websted og kontakte begge værter ‘supportafdelinger med spørgsmål. Dette er også en uhyggelig smart måde at vurdere kvaliteten af ​​deres support og få gratis rådgivning om, hvad du har brug for.

Hvor nemt at bruge DreamHost og SiteGround

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. Som vi så tidligere, har DreamHost og SiteGround forskellige backend-grænseflader. Hvis du er vant til at cPanel, kan DreamHosts kontrolpanel frustrere dig; Hvis du er nybegynder, skal du ind på en lignende læringskurve, uanset hvilken vært du vælger, så det betyder ikke noget.

Et-klik-installationsprogram. De fleste kontrolpaneler tilbyder installation med 1 klik til populær software og scripts som WordPress, ZenCart og kalender- og fotogallerihjælpeprogrammer. 1-klik-installatører bruges også til at aktivere sideoptimering, gøre dit websted live, aktivere sikkerhedssoftware og oprette e-mail-konti. Der er meget få hostingfirmaer, der ikke tilbyder 1-kliks softwareinstallation til de fleste applikationsudvidelser, og både SiteGround og DreamHost gør.

Udtalelse om brugervenlighed

DreamHost og SiteGround har enkle, brugervenlige grænseflader. DreamHost tip SiteGround med sine Wiki-tutorials, der indeholder skærmbilleder og trinvis vejledning til at udføre de fleste opgaver i kontrolpanelet.

Support af DreamHost og SiteGround

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

DreamHost har en officiel blog med 96 tutorials ved sidst tælling, et brugerforum og en omfattende Wiki.

SiteGround har en stor FAQ-videnbase og dybdegående tutorials til WordPress, Joomla og Magento.

Begge har skabt en masse uofficielle websider for at hjælpe nye brugere med at komme i gang.

Kontakt DreamHost:

twitter: @DreamHost og @DreamHostCare

Telefon: 7147064182

Kontakt SiteGround:

twitter: @SiteGround og

Telefon: 1.866.605.2484

Udtalelse om brugersupport

Mens begge værter garanterer 24/7 support – live chat og supportbilletter (e-mail) – tilbyder SiteGround kun gratis telefonisk support. Dette er muligvis DreamHosts største mislykkede, nævnt af de fleste korrekturlæsere og halvdelen af ​​de klager, der er sendt på Internettet.

Brugervurderinger af DreamHost og SiteGround

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Husk, at brugeranmeldelser er subjektive, og undertiden misforstår brugere, især hvis ikke tekniske, betingelserne i deres aftale med en vært. Dette er en almindelig kneb for konflikter mellem værter og kunder, når det gælder, at websteder lukkes ned på delte servere, fordi de bruger for mange ressourcer.

Positive anmeldelser.

Både DreamHost og SiteGround modtager priser fra de fleste kunder på deres unge, entusiastiske og energiske support. SiteGround får yderligere point til overlegen, omend dyr, cloud-hosting.

Negative anmeldelser.

DreamHost fremkalder tre vigtigste klager på internettet fra sine kunder. For det første at der ikke er nogen telefonisk support; for det andet, at deres ikke-standard, kontroversielle kontrolpanel ikke er intuitivt; og for det tredje, at for ikke-amerikanske brugere, adgang til support kan være upraktisk og forsinke løsningen af ​​problemer.

SiteGround får tommelfingeren ned i tre områder, primært drejer det sig om ekstra omkostninger. Mange brugere glæder sig over at skulle betale ekstra for domænenavnsbeskyttelse og at skulle betale for webstedsoverførsler. Den tredje store klage er “forbindelsesproblemer” enten med 500 fejl eller CloudFlare; nogle af disse fejl, brugerne tilskriver begrænsede ressourcer i de delte hostingplaner.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Over gennemsnittet support er vigtig, hvis du har en e-handelsvirksomhed eller er en nybegynder. Det ser ud til, at begge værter er forpligtet til serviceekspertise og tager deres klienter alvorligt. At bedømme efter anmeldelserne har begge sider modigt implementeret unikke, endda upopulære, funktioner eller valgte ikke-standardiserede forretningsmodeller, der samlet set har vist sig succesfulde på deres egen måde.

Konklusion om sammenligning af DreamHost og SiteGround

Hvilken webhost er den rigtige for dig?

Valg af den bedste platform

Årsager til at vælge Dreamhost:

 • Mere erfaring og flere priser
 • Superlativ pengene-tilbage-garanti
 • Outsourcede datacentre til fagfolk
 • Gennemsigtig prisstruktur

Årsager til at vælge SiteGround:

 • Traditionelt brugervenligt cPanel-kontrolpanel
 • Globalt servernetværk
 • Innovativ tilgang til sikkerhed
 • Superbudget entry-level-tilbud

DreamHost er bedst for virksomheder og e-handelswebsteder, der kræver pålidelighed, fleksibilitet og muligheden for at opgradere deres planer. Det er sandsynligvis overdreven for nogen, der skriver en blog, eller hvis virksomhed bare har brug for en web-tilstedeværelse.

SiteGround er ideel til hjemmebrug, til iværksættere og små virksomheder på et budget, men også til større virksomheder, der værdsætter det innovative iværksætteri, der har SiteGround, der konkurrerer med større værter end sig selv.

Hvis denne anmeldelse ikke har svækket dig, uanset hvad, se på nogle konkurrencedygtige websteder i en lignende liga.

WebHostingHub har en delt-hosting-plan på entry-level kaldet SPARK, der konkurrerer med SiteGround’s opstartplan. Et medlem af Endurance International Group (EIG), WebHosting Hub’s supportmodel, er førsteklasses og sikkerhedskopieret af sine søstre og brødre under EIG-paraplyen.

For at konkurrere med DreamHost er BlueHost, født i 1996, et af de største hostingfirmaer i verden med hjemsted for mere end 1,9 millioner domæner. Den indeholder øverst på næsten alle “Top 10 hostingfirmaer” lister.

Giv os en linje, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller en fornøjelig oplevelse med den webhosting, du gerne vil dele. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map