DreamHost vs A2 Hosting: Hvilken skal du bruge?

DreamHost vs. A2 Hosting sammenligning


Det er den vigtigste beslutning, du tager med dit websted at beslutte, hvor du skal være vært. For at din virksomhed skal være en succes, har du brug for pålidelig hosting, der leverer de funktioner, der bedst passer til dine behov. Brug denne sammenligning mellem DreamHost og A2 Hosting til at hjælpe dig med at indsnævre dine valg.

DreamHost har en lang historie som webhostingfirma. Grundlagt i 1997 og har over 1,5 millioner websteder, der er vært på sine servere. A2 Hosting blev på den anden side først lanceret i 2003 med udviklere i tankerne og var en af ​​de første til at tilbyde PHP 5 og Ruby on Rails. Deres vægt er på præstationer.

Både DreamHost og A2 Hosting leverer delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. Begge virksomheder er Linux-baserede.

DreamHost blev i 2014 og 2015 udnævnt til PCMags “Bedste forretningsværelse.” A2 Hosting har vundet adskillige “bedste af” priser, flere af dem så sent som sidste år.

DreamHost, med hovedkontor i Californien, er et privatejet hostingfirma. A2 Hosting er også privatejet. Navnet kommer fra det faktum, at det har hovedkvarter i Ann Arbor (to A’er), Michigan.

Sammenlign ydelsen fra DreamHost og A2 Hosting

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. DreamHost kan ikke garantere dens oppetid bedre. Det har en 100% oppetidsgaranti, med tilbagebetaling af en dag med hosting for hver time med nedetid, når problemet er rapporteret. A2 Hosting’s er næsten lige så god med en garanti på 99,9%. A2 Hosting refunderer 5% af det månedlige gebyr for hver time, dit websted ikke kan nås på grund af udstyr eller netværksfejl.

Ydeevne. DreamHost bruger AMD-processorer og har SSD’er installeret i sine servere. A2 bruger Dell-servere med quad-core-processorer, og alle deres planer bruger også SSD’er. SSD’er bruges til bedre ydelse og pålidelighed.

Et DreamHost-vært websted resulterede i en ladetid på 2,10 sekunder, hvilket var hurtigere end 70% af de websteder, der blev testet på Pingdom. En test af et sammenligneligt A2-sted gav en lastetid på 1,49 sekunder, hurtigere end 81% af de testede steder.

Pålidelighed. DreamHost har flere datacentre i USA. Der er to californiske datacentre samt et datacenter i Ashburn, Virginia. DreamHost konsoliderer Californiens datacentre til et nyligt åben datacenter i Portland, Oregon. Der er redundans inden for strøm og køling, diesel-sikkerhedskopiering og 24/7 sikkerhed i alle datacentre.

A2 Hosting har datacentre over hele verden med centre i Michigan, Amsterdam og Singapore. Datacentrene har overflødige strøm- og køleindstillinger samt firedoblet netværksforbindelse. Diesel-sikkerhedskopier er tilgængelige i nødsituationer. De overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed.

Opinion om DreamHost og A2 Hosting Performance

Både DreamHost og A2 Hosting viser pålidelighed og ydeevne som nøglefunktioner, og begge leverer med imponerende resultater.

Funktioner i DreamHost og A2 Hosting

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Bliv ikke vildledt af markedsføringsbetingelser som “ubegrænset” og “uudvidet”, når funktioner beskrives. Det betyder ikke ”brug så meget, som du vil.” I stedet henviser betingelserne til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.” Hostingfirmaer vil bøde eller suspendere websteder, som de mener går ud over det – undertiden uden advarsel. Hostingfirmaer oplyser imidlertid, at de fleste brugere aldrig kommer tæt på en advarsel.

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. DreamHost giver et gratis års domæneregistrering for nye konti. A2 Hosting har ikke denne mulighed.

Webstedsbygger. Hverken DreamHost eller A2 Hosting har nogen indbyggede webstedsbyggere, selvom A2 Hosting oplyser, at det understøtter de fleste af de gratis og kommercielle webstedsbyggere.

Databaser. DreamHost tilbyder ubegrænset MySQL-databaser. A2 Hosting begrænser antallet til 5 databaser på det laveste niveau, men har et ubegrænset antal databaser, der er tilladt på andre niveauer og planer. A2 Hosting understøtter også PostgreSQL.

E-mail-konti. DreamHost leverer ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mails. A2 Hosting begrænser igen det laveste niveau og tillader 25 konti. De andre niveauer og planer tilbyder ubegrænsede e-mail-konti. Ubegrænsede konti er nyttige, hvis du har mange ansatte. Det giver også mulighed for at oprette separate konti for hver afdeling i din virksomhed, såsom salg, support og info.

WordPress Hosting. DreamHost og A2 Hosting tilbyder begge administrerede WordPress-planer. Normalt koster administrerede WordPress-planer mere end en standard delt plan, selvom A2 Hosting er anderledes – dets administrerede WordPress-priser er det samme som dets fælles delte planer.

En del af de ekstra omkostninger skyldes, at administrerede WordPress-planer normalt placeres på optimerede servere med cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten. En anden fordel ved administreret WordPress-hosting er, at sikkerhedskopieringer og opdateringer af dine WordPress-websteder gøres for dig. Dette giver dig mulighed for at fokusere på dit indhold i stedet for de tekniske ting.

e-handelsløsning. DreamHost og A2 Hosting understøtter de gratis indkøbsvogne, der er tilgængelige via kontrolpanelerne, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. DreamHost understøtter også en kommerciel eCommerce-webstedsbygger, Café Commerce – skønt den ikke er gratis.

Backups. DreamHost’s politik forbyder, at brugeroprettede sikkerhedskopier af websteder gemmes på serveren. Eventuelle manuelle brugeroprettede sikkerhedskopier skal downloades og fjernes fra værtsserveren så hurtigt som muligt efter oprettelsen.

Webstedsdata og databaser sikkerhedskopieres automatisk, men sikkerhedskopieringerne er ikke garanteret. A2 Hosting tilbyder Server Rewind for alle undtagen dens laveste niveauer. Server Rewind tager automatisk snapshots af dit websted og tillader gendannelse af individuelle filer, databaser eller hele websitet.

Hosting-sikkerhed. DreamHost bruger Spamhaus til at filtrere e-mail og bruger Arbor Networks til at give DDoS-beskyttelse. A2 Hosting tager også sikkerhed meget alvorligt. Den scanner og reagerer proaktivt mod DDoS-trusler, malware og vira med dens Perpetual Security og HackScan – som leveres gratis. Det bruger standard spambeskyttelse plus Barracuda Advanced Spam Filtering til e-mail.

A2 Hosting bruger også Patchman Enhanced Security Tool, der søger efter software og apps, der har brug for programrettelse og giver dig besked, når apps er forældede..

DreamHost leverer SSL gennem Let’s Encrypt på sine planer. A2 tilbyder gratis delte SSL-certifikater til sine planer gennem cPanel, og private SSL kan også købes.

Kontrolpanel. DreamHost bruger et proprietært kontrolpanel, der er mere tekstbaseret end den ikonbaserede grænseflade i branchestandarden cPanel, som A2 Hosting bruger.

Grøn. DreamHost køber vedvarende energikreditter og har et kulstofneutralt fodaftryk. A2 kan også prale af et 100% carbonfrit fodaftryk. A2 deltager også aktivt i miljøvenlige aktiviteter, såsom træplantning, i Ann Arbor-området.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. DreamHosts tilknyttede program betaler $ 97 for hver henvisning, op til i alt $ 1164 pr. År. A2 Hosting’s tilknyttede program betaler $ 85 for hver henvisning uden grænser. A2 har også et forhandlerprogram, der tillader branding.

Ekstra. DreamHost sælger lagring på sine sky-servere mod et månedligt gebyr, afhængigt af hvor meget du opbevarer. A2 Hosting har 50 dollars værd til kredit til Bing / Yahoo.

Opinion om DreamHost og A2 Hosting Key Features

DreamHost sælger lagring på sine sky-servere mod et månedligt gebyr, afhængigt af hvor meget du opbevarer. A2 Hosting har 50 dollars værd til kredit til Bing / Yahoo.

Sammenlign web-hosting-planer og -priser af DreamHost og A2 Hosting

Hosting planer og priser

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Prisfastsættelse på nettet er konstant vært for ændringer på grund af industriens konkurrenceevne. Det fører også til en masse salgsfremmende priser. Da reklamepriser typisk er begrænset til den første serviceperiode, tilmelder man sig på en længere sigt svarer til højere besparelser. Selv uden reklamekampagner resulterer længere servicevilkår normalt i prisafbrydelser. Priserne nedenfor afspejler priserne på tidspunktet for denne sammenligning.

DreamHost. DreamHost komplicerer ikke tingene med mange forskellige niveauer og planer. Der er kun en plan, der er prissat til $ 7,95 for en treårsperiode. Planen leveres med ubegrænset alt – ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset domæner.

En gratis domæneregistrering i et år såvel som gratis SSL kommer med planen. En dedikeret IP er tilgængelig for et månedligt gebyr på 5,95 dollar. DreamHost leverer også seks meget skalerbare niveauer af cloud-hosting, der spejles tre steder for redundans. Omkostningerne er fra $ 4,50 per måned til $ 96 per måned.

DreamHost tilbyder også kun en plan for administreret WordPress-hosting. Det leveres med 30 GB SSD-lagerplads og ubegrænset besøgende pr. Måned. WordPress installeres automatisk ved udtjekning. Planen leveres med en dedikeret IP og er vært på en VPS med SSD’er. DreamHost-planen er begrænset til et sted og en MySQL-database og er prissat til $ 19,95 med en årlig plan. A2 Hosting har tre administrerede WordPress-planer.

A2 Hosting. A2 Hosting tilbyder tre delte planer. Lite tillader et sted, fem databaser, og er prissat til $ 3,92 pr. Måned. Swift og Turbo tillader ubegrænsede websteder og ubegrænsede databaser. Swift er prissat til $ 4,90 per måned, og Turbo er $ 9,31 per måned. Alle tre har ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde. A2 Hosting har også CloudLinux, en version af Centos OS, der er hurtigere og har færre kunder pr. Server end de fleste.

A2 Hosting har tre administrerede WordPress-planer. De er prissat det samme som de delte planer til $ 3,92, $ 4,90 og $ 9,31. Lite er begrænset til et websted og fem databaser; Swift og Turbo tilbyder ubegrænsede websteder og databaser. Alle planer er SSD-baserede og har cache, selvom Turbo-planen har optimeret cache. De har alle CDN og ekstra sikkerhedsindstillinger. Swift og Turbo leveres også med Server Rewind til sikkerhedskopiering.

VPS og dedikerede planer: DreamHost har fire VPS-planer, der indeholder SSD’er og starter ved $ 15 pr. Måned, med det øverste niveau på $ 120 pr. Måned. Tilbyder ubegrænset båndbredde og ubegrænset domæner, DreamHost VPS-planer er velegnede til små til mellemstore virksomheder, der har vokset ud som delt hosting.

A2 Hosting har to VPS-planer med tre lag i hver. De ustyrede niveauer er prissat til $ 5, $ 10 og $ 15 pr. Måned. De styrede niveauer er $ 32.99, $ 46.19 og $ 65.99 pr. Måned. A2 Hosting’s planer indeholder også SSD’er, men der er grænser for båndbredde og opbevaring.

DreamHost har nogle dedikerede muligheder, der starter fra $ 149 pr. Måned, med priser afhængigt af den valgte konfiguration. DreamHost tillader et ubegrænset antal IP’er samt ubegrænset båndbredde på dets dedikerede lag. A2 Hosting har to planer med tre lag i hver, som i VPS-planerne. Ustyret starter ved $ 99,59 pr. Måned og den administrerede plan starter ved $ 141,09 pr. Måned. A2 Hosting har båndbredde og opbevaringsgrænser, men de er ret generøse.

Money-Back-garanti: DreamHost har en brancheførende 97-dages pengene-tilbage-garanti. A2 Hosting’s garanti er også bedre end branchestandarden 30 dage med et tilbagebetaling til enhver tid. De første 30 dage refunderes fuldt ud; efter 30 dage er refusionen pro-rating. DreamHost tilbageholder et domæneregistreringsgebyr, hvis du har draget fordel af det gratis registreringsår.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

DreamHost har branchens bedste pengene-tilbage-garanti – skønt A2 Hosting også er bedre end branchestandarden. DreamHost gør det nemt at vælge en delt eller administreret WordPress-plan med kun et niveau i hver. A2 Hosting’s prissætning af VPS og dedikerede serverplaner gør det meget attraktivt for små til mellemstore virksomheder.

Hvor nemt at bruge DreamHost og A2 Hosting

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. DreamHosts proprietære kontrolpanel har masser af funktioner, men at ikke være branchestandarden kan forårsage problemer, hvis du overfører dit websted på et senere tidspunkt. A2 Hosting bruger den brugervenlige, ikonbaserede interface til cPanel.

Et-klik-installationsprogram. DreamHost har et installations-afsnit med et enkelt klik, skønt der ikke er så mange tilgængelige applikationer, som andre installatører leverer. A2 Hosting bruger Softaculous som et-klik-installationsprogram til hundreder af applikationer.

Webstedsnavigation. Både DreamHost’s og A2 Hosting’s websteder giver alt hvad du har brug for for at vælge en plan. Begge har nyttige sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer, selvom A2 Hosting tilføjer nyttige links til popups til mange af de vilkår og muligheder, der vises i dens diagrammer. Bot er rene og brugervenlige. DreamHost gør det imidlertid vanskeligt at finde nogle oplysninger uden at ty til Google eller læse gennem wikier.

Udtalelse om brugervenlighed

Begge værter er lette nok til at bruge, men A2 Hosting har en kant på grund af at bruge standard cPanel, have et mere robust app-installationsprogram med et enkelt klik og gøre oplysninger lidt lettere at finde end DreamHost.

Support af DreamHost og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

DreamHost og A2 Hosting får begge høje karakterer fra kunder for service og support, og supportpersonalet betragtes som venligt og kyndigt.

A2 Hosting har en telefon, e-mail og live chat 24/7. DreamHost har en kontaktside, hvor du e-mailer spørgsmål. Der er flere supportmuligheder fra DreamHost, når du har købt dem, men en telefon er ikke en af ​​dem. DreamHost har en anden wiki, der opdateres efter behov og har masser af oplysninger, ligesom en vidensbase. DreamHost og A2 Hosting har en blog og et forum, og A2 Hosting har en Facebook-side.

Udtalelse om brugersupport

Begge hostingfirmaer får høje karakterer for viden og hjælpsomhed ved service- og supportpersonalet. Begge giver meget råd og information. Dog for mange er det at have ikke telefonstøtte DreamHost ikke så supportvenlig.

Brugernes anmeldelser af DreamHost og A2 Hosting

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Da anmeldelser er indsendt af dem, der føler sig meget stærkt og derfor enten er stærkt negative eller stærkt positive, bør de ikke være en afgørende faktor for valg af en webhost. Men når noget kommer konstant op, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af DreamHost og A2 Hosting

DreamHost. Den mest almindelige klage fra DreamHost-kunder er manglen på telefonstøtte. Nogle rapporterer også spotty chat-support.

A2 Hosting. A2 får færre negative anmeldelser end de fleste virksomheder. Normalt er det tale om enkelte tilfælde af dårlige oplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser af DreamHost og A2 Hosting

DreamHost. Kundesupport fra DreamHost får positive kommentarer det meste af tiden. DreamHost modtager også kudos for sin næsten ubegrænsede, delte plan for en så lav pris.

A2 Hosting. A2 får mange positive anmeldelser for kundesupport. Kunder er også imponeret over antallet af funktioner til prisen og hastigheden på A2 Hosting’s servere.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Samlet set er begge disse hostingfirmaer godt modtaget af kunder. A2 Hosting får dog færre negative anmeldelser end DreamHost.

Konklusion om sammenligning af DreamHost og A2 Hosting

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

DreamHost og A2 Hosting har mange lignende funktioner, men der er grunde til at gøre den ene mere ønskelig end den anden.

Årsager til at vælge A2 Hosting frem for DreamHost:

  • Når som helst pengene-tilbage-garanti
  • VPS med konkurrencedygtige priser og dedikerede planer
  • Bruger industristandard cPanel
  • 24/7 telefon- og chat support

Årsager til at vælge DreamHost frem for A2 Hosting:

  • En plan enkelhed til delt og administreret WordPress-hosting
  • Længste pengene-tilbage-garanti
  • “Ubegrænset” -funktioner på alle niveauer af delte planer

Selvom DreamHost er godt til mellemstore til store virksomheder med sine rimelige priser VPS og dedikerede serverplaner med ubegrænset båndbredde, gør A2 Hosting’s prisfastsættelse på VPS og dedikerede serverplaner det også et attraktivt valg. DreamHost’s fælles plan for én hosting er attraktiv for dem, der ønsker “ubegrænset alt” uden at skulle beslutte mellem niveauer.

Det er dog muligvis ikke velegnet til begynderen, da der ikke er nogen webstedsbygger og ingen telefonstøtte. Begge disse hostingfirmaer tilbyder god prisfastsættelse for antallet af funktioner, de leverer i deres planer.

Denne sammenligning viser kun to af de mange valg, der er tilgængelige i webhosting. Hvis du kan bruge et par dollars mere end budgetpriser, kan du få hurtige belastnings- og responstider og premiumfunktioner med SiteGround. For en anden vært, der ville være et fremragende valg for administreret WordPress, kan du undersøge InMotion Hosting

Har du spørgsmål om DreamHost eller A2 Hosting? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me