Bluehost vs SiteGround: Hvilken skal du bruge?

”Hvis din virksomhed ikke er på internettet, vil din virksomhed være ude af drift” – Bill Gates.


Med den hastighed, hvormed websteder oprettes og hostes på nettet i dag, ser det ud til, at folk omsider har klar over vigtigheden af ​​Internettet og Bill Gates ‘erklæring.

Og denne erkendelse af behovet for en online tilstedeværelse for virksomheder har skabt stigningen hos mange hostingudbydere.

Men det er ikke så let at vælge den, der bedst passer til dine krav.

Vi har hjulpet dig med denne opgave ved at vælge to af de mest populære webhosts, Bluehost og SiteGround.

Vi gennemførte en objektiv gennemgang af nøglefunktionerne i Bluehost og SiteGround med det mål at hjælpe dig med at gøre en valg af proces til webhost-udbyder en smule lettere.

Vi giver en dybdegående sammenligning af disse to virksomheder ved at se på deres hostingfunktioner, fordele, ulemper, kundevurderinger, priser og planer,

Bluehost blev grundlagt i 1996 og har derfor været i hostingbranchen i over 19 år SiteGround har mindre erfaring omkring 12 år siden det først blev oprettet i 2004.

Begge webhotellvirksomheder har imidlertid opnået en position blandt de mest foretrukne og bedste webhost i verden.

Med deres hovedkvarter i Utah, USA, er Bluehost en webhost, der ejes af Endurance International Group (EIG), der har flere andre hostingfirmaer under dens navn. SiteGround er ikke en af ​​disse; hovedkvarteret ligger i Sofia, Bulgarien.

Bluehost har længe været en af ​​de førende globale webhotelludbydere og har været vært for mere end 2 millioner websteder sammen med sine EIG-ledsagende virksomheder.

Selvom SiteGround muligvis ikke er så stor som Bluehost, har den klatret op ad stigen og er også fremstået som en af ​​de mest foretrukne webhosteløsninger.

Med mere end 450.000 websteder er kvaliteten af ​​Site Grounds webhostingstjenester velkendt.

Derudover tilbyder begge webværter delt hosting, VPS-hosting, dedikeret server-hosting, WordPress-hosting og cloud-hosting.

SiteGround tilbyder dog også hostingløsninger til CMS, herunder Joomla og Drupal.

SiteGround er endvidere involveret som sponsor for sådanne open source-samfund som Joomla, WordPress og Magenta.

SiteGround har også samarbejdet med flere virksomheder, herunder GlobalSign, cPanel, Softaculous, SingleHop, CloudFlare, SoftLayer, OpenSRS, 1H og Open Classifieds.

Både Bluehost og Siteground har vundet priser.

Bluehost har været en vinder af adskillige priser fra Host Review: Bedste Web Hosting Company, Best Budget Hosting, Best Affordable Hosting,

SiteGround har også været modtager af et par priser, herunder Best Affordable Hosting i 2013 og Best Managed WordPress Hosting Personal af WebHostingCat i 2015.

Sammenlign ydelsen fra Bluehost og SiteGround

Contents

Oppetid, pålidelighed, hastighed og ydelse

Uptime monitor

Uptime. En af hovedårsagerne til, at Bluehost og SiteGround er så populære, er at de sikrer, at dine websteder, der er vært på deres servere, er tilgængelige det meste af tiden.

Med andre ord tilbyder de en markant høj oppetidsprocent. Mens SiteGround giver en oppetidsgaranti på 99,99%, giver Bluehost ikke eksplicit nogen garanti.

Når det testes i realtid for et par af vores websteder, har det ofte vist sig, at oppetid, der tilbydes af begge hostingudbydere, er omkring 99,99%.

Pålidelighed. SiteGround’s datacentre giver et højt niveau af el-redundans sammen med flere failover-muligheder, der består af flere strømfeeds, deres egne strømgeneratorer og UPS-teknologi i enterprise-klassen.

Alle disse datacentre overvåges også udførligt gennem døgnet rundt menneskelig sikkerhed, adgangskontrolmanualer, biometri, skudsikker lobbyer og videoovervågning. Alle disse faktorer gør SiteGround’s servere til nogle af de mest pålidelige i verden.

Bluehost-datacenteret er placeret i Utah. Centret understøtter nøglefunktioner som UPS power backup, spejlopbevaring af backup, dieselgeneratorer og andre strømrelaterede funktioner.

Bluehost tilbyder også fremragende pålidelighed til dine sider med avancerede servere og hardware.

Hastighed og ydeevne. SiteGround har datacentre i fire forskellige lande, nemlig USA, UK, Holland og Singapore, på tværs af tre forskellige kontinenter.

Dette giver dig muligheden for at være vært for dine websteder på servere beliggende tættest på placeringen af ​​dit websteds største besøgende, hvilket fører til bedre webstedshastighed og ydeevne.

Der er ingen sådan levering af forskellige datacentre på tværs af kontinenter for Bluehost’s servere.

SiteGround bruger også Apache, CentOS, MySQL, PHP og WHM / cPanel til de fleste af dens servere. Det har skabt tilpassede softwareløsninger under 1H-mærket til isolering og overvågning af kontoen og for at optimere hastigheden på dets servere.

Den maksimale tid blev taget for at besvare en anmodning om sideindlæsning hjælper ofte med at bestemme kvaliteten af ​​serverne og den deraf følgende ydelse.

Vi testede indlæsningstiden over en periode på et websted, der er vært på Bluehost-serverne, og sammenlignede det med det på et websted, der er vært på en SiteGround-server. Den gennemsnitlige belastningstid for Bluehost viste sig at være omkring 2,4s, mens den for SiteGround viste sig at være omkring 2,2s.

Vi anser begge værters indlæsningstid for at være fremragende.

SiteGround giver også et boost til dine websteds hastigheder ved at bruge Lakker cache, Memcache, SuperCacher og CloudFare. Dette hjælper websteder med at levere lidt bedre ydelse under tung trafik.

Opinion om Bluehost og SiteGround-ydeevne

Både Bluehost og SiteGround formår at holde dine websteder tilgængelige det meste af tiden ved at levere høj ydelse og hastighed med fremragende pålidelighed.
Det faktum, at SiteGround udnytter omfattende statisk cache med optimerede servere og har datacentre placeret i fire forskellige lande, gør det til den foretrukne mulighed.

Funktioner ved Bluehost og SiteGround

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Webstedsbygger. SiteGround indeholder ikke et webstedsbyggerværktøj. Dog tilbyder det mange nyttige guiden-baserede tutorials og walkthroughs. Disse hjælper dig med at oprette et websted, oprette Joomla osv.

Faktisk guider de dig med trinvise instruktioner hurtigt gennem hele installationsprocessen for dit websted. Derudover behøver du kun at administrere indholdsdelen.

Derudover kan du oprette en blog ved hjælp af WordPress, en wiki ved hjælp af Site Software eller forumplatformen phpBB3.

For så vidt angår webstedsudvikling med minimal eller ingen kodning ved hjælp af træk-og-slip-funktionalitet, giver Bluehost dig den populære Weebly-webstedsbygger.

Du kan oprette et enkelt, minimalistisk websted ved hjælp af den gratis Weebly-version eller vælge at få adgang til masser af de avancerede funktioner ved at opgradere til en betalt plan ($ 8.99 pr. Måned). Bluehost tilbyder også goMobi mobilwebsite-builder.

Sikkerhed. Du er helt sikkert glad for både SiteGround og Bluehost med hensyn til deres omfattende sikkerhedsfunktioner. Disse består af hotlink-beskyttelse samt forskellige anti-spam-værktøjer, såsom Apache Spam Assassin, Spam-eksperter og Spam Hammer.

Bluehost tilbyder også CloudFlare for at forbedre dit websteds sikkerhed med SSL og beskyttelse mod Distribueret Denial of Service (DDoS) angreb. SiteGround tilbyder også CloudFlare-integration.

Endvidere udvider Bluehost support til andre sikkerhedsfunktioner, såsom IP-adresselister, adgangskodebeskyttede mapper, styring af digitale certifikater og private nøgler.

Det giver dig også mulighed for at bruge SiteLock Domain Security, som er tilgængelig for omkring $ 1,67 pr. Måned. SSH-adgangen (Secure Shell) giver sikker adgang til konfigurationsfiler for dine webstedsadministratorer.

SiteGround er meget kendt for sine sikkerhedsfunktioner. Ud over de allerede diskuterede sikkerhedsfunktioner tilbyder SiteGround også IP-adresselister og tilføjelsen HackAlert Monitoring (ca. $ 1 pr. Måned), der informerer dig, hvis dit websted er under angreb.

SiteGround tillader også administratorer at forhindre brugere i at afsløre eller offentliggøre deres adgangskoder til bestemte dele af dit websted gennem en meget effektiv sikkerhedsfunktion mærket “Leech Protect.”

Administreret WordPress Hosting. Med Bluehosts administrerede WordPress-hosting behøver du ikke installere WordPress CMS-softwaren, da den kommer forudinstalleret.

SiteGround tilbyder også administreret WordPress-hosting og tager sig af installationen for at sikre bedre sikkerhed, daglige sikkerhedskopier og automatiske plug-in-opdateringer til dine WordPress-websteder.

SiteGround har bedre muligheder for billig WordPress-hosting med mindst mulig konfiguration end Bluehost.

Bluehost tilbyder imidlertid bedre WordPress-hostingplaner med høj konfiguration, som er velegnet til ekstremt høje trafikmængder.

e-handelsløsning. Med SiteGround får du auto-installeringsindstillinger til forskellige eCommerce-applikationer, såsom CSCart, Magento og PrestaShop, som giver dig mulighed for hurtigt at oprette din online butik.

Alternativt kan du bruge en hvilken som helst af de e-handelsindstillinger, der er tilgængelige i Softaculous, såsom Showare, OpenCart og ZenCart. SiteGround tilbyder også en række muligheder, der kun fokuserer på indkøbsvogne eller derudover kun på fakturering og fakturering.

Bluehost leverer også en række e-handelsrelaterede funktioner. Det giver dig mulighed for nemt at opbygge din online butik ved hjælp af træk-og-slip-funktionen i Magento-applikationen.

Derudover kan du bruge indkøbsvogne, såsom Cube Cart, ZenCart og Agora, og bruge TransFirst betaling gateway til at sikre sikre betalingstransaktioner for dine kunder.

Opinion om nøglefunktioner i Bluehost og SiteGround

Selvom begge webværter tilbyder solid sikkerhed, tilbyder SiteGround mere innovative sikkerhedsløsninger, der er bundet til at holde newbie-websteder helt sikre mod angreb. Med hensyn til webstedsbyggere tilbyder Bluehost en bedre og lettere at bruge muligheder i form af Weebly og goMobi.

Sammenlign webhosteplaner og priser for Bluehost og SiteGround

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Begge webhost tilbyder kun Linux-hostingplaner; her er deres vigtigste funktioner og priser.

Den billigste Bluehost-hostingplan (delt en) er tilgængelig for omkring $ 3,95 pr. Måned (Bluehost Starter-planen); mens den billigste SiteGround-hostingplan (delt en) omkring $ 6,95 pr. måned (opstartplanen).

Hvis webstedet og enorme mængder af trafik oprindeligt, ville 10 disse billige planer være nok til at starte med.

Delt hostingplaner. Her er sammenligningen, som Bluehost delte hostingplaner med SiteGround delte hostingplaner.

Bluehost Starter starter på omkring $ 3,95 pr. Måned (tre-årigt abonnement) eller $ 4,95 pr. Måned (to-årigt abonnement) eller $ 5,95 pr. Måned (et års abonnement), med 50 GB diskplads, fem e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser til et websted.

Bluehost Plus starter på omkring $ 6,95 pr. Måned (tre-årigt abonnement) eller $ 7,95 pr. Måned (to-årigt abonnement) eller $ 8,95 pr. Måned (et års abonnement), med 150 GB diskplads, 100 e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser til ti hjemmesider.

Bluehost Business Pro starter starter ved $ 14,95 pr. Måned (tre-årigt abonnement) eller $ 16,95 pr. Måned (to-årigt abonnement) eller $ 19,95 pr. Måned (et års abonnement) med ubegrænset diskplads, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset MySQL-databaser til ubegrænsede websteder.

Alle delte hostingplaner for SiteGround tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser, gratis domæner, gratis webstedsoverførsler og gratis e-mail-konti.,

SiteGround-opstart starter ved $ 6,95 pr. Måned (årligt abonnement eller højere) med 10 GB lagerplads til et websted til at håndtere ca. 10.000 besøgende pr. Måned.

SiteGround GrowBig begynder ved $ 9,95 pr. Måned (årligt abonnement eller højere) med 20 GB lagerplads til flere websteder til at håndtere cirka 25.000 besøgende månedligt. Det leveres også med WordPress SuperCacher, prioriteret teknisk support og et års gratis SSL-certifikat.

SiteGround GoGeek starter ved $ 14,95 pr. Måned (årligt abonnement eller højere) med 30 GB lagerplads til flere websteder til at håndtere cirka 100.000 besøgende månedligt.

GoGeek leveres også med WordPress SuperCacher, et års gratis SSL-certifikat, prioriteret teknisk support, et-klik-WordPress-iscenesættelse, forudinstalleret Git til WordPress og gratis PCI-overholdelse.

WordPress Managed Hosting Plans. Begge webhosts tilbyder administreret WordPress-hosting:

SiteGround StartUp starter ved $ 9,95 pr. Måned (fås med 30% rabat; $ 6,95 pr. Måned), med 10 GB lagerplads til et websted, der kan håndtere ca. 10.000 besøgende pr. Måned.

SiteGround GrowBig starter ved $ 14,95 pr. Måned (fås med 33% rabat; $ 9,95 pr. Måned) med 20 GB lagerplads til flere websteder til at håndtere cirka 25.000 besøgende månedligt. Det leveres også med WordPress SuperCacher, prioriteret teknisk support og et års gratis SSL-certifikat.

SiteGround GoGeek starter ved $ 29,95 pr. Måned (fås med 50% rabat; $ 14,95 pr. Måned) med 30 GB lagerplads til flere websteder til at håndtere cirka 100.000 månedlige besøgende.

GoGeek leveres også med WordPress SuperCacher, et års gratis SSL-certifikat, prioriteret teknisk support, et-klik-WordPress-iscenesættelse, forudinstalleret Git til WordPress og gratis PCI-overholdelse.

Bluehost Blogger starter ved $ 24.99 pr. Måned (kun $ 12.49 for den første måned) med 30 GB lagerplads og en IP-adresse til fem websteder til at håndtere cirka 100 millioner besøgende månedligt.

Bluehost Professional starter ved $ 74,99 pr. Måned (kun $ 37,50 for den første måned) med 60 GB lagerplads og en IP-adresse til ti websteder til at håndtere cirka 300 millioner besøgende månedligt.

Bluehost Business starter ved $ 119,99 pr. Måned (kun $ 60 for den første måned) med 120 GB lagerplads og en IP-adresse til 20 websteder til at håndtere cirka 600 millioner besøgende månedligt.

Bluehost Enterprise starter ved $ 169,99 pr. Måned (kun $ 85 for den første måned) med 240 GB lagerplads og en IP-adresse til 30 websteder til at håndtere et ubegrænset antal månedlige besøgende.

VPS-hostingplaner: Begge websteder, der er værtfirmaer, tilbyder fire VPS-hostingplaner. Mens SiteGround tilbyder 5 TB båndbredde med alle deres VPS-hostingplaner, tilbyder Bluehost båndbredde fra 1 TB til 4 TB til deres planer.

Den højeste RAM, der tilbydes af Bluehost, er 8 GB, mens den største leveres af SiteGround er 4 GB. Tilsvarende er Bluehosts maksimale lagerplads 240 GB, mens SiteGround kun tilbyder 80 GB.

Priserne på Bluehosts VPS-hostingplaner spænder fra omkring $ 29.99 pr. Måned til et maksimum på omkring $ 119.99 pr. Måned.

Til sammenligning ligger priserne på SiteGround’s VPS-hostingplaner fra ca. $ 60,00 pr. Måned til et højeste på omkring $ 140,00 pr. Måned. SiteGround viser sig også at være lidt dyrere for færre konfigurations VPS-planer end Bluehost.

Dedikerede hostingplaner: Begge webhost tilbyder tre typer dedikerede hostingplaner. SiteGround tilbyder en maksimal opbevaring på cirka fire gange 500 GB sammenlignet med det maksimale 1 TB leveret af Bluehost.

Bluehost tilbyder også en maksimal båndbredde på 15 TB (med Bluehost Premium-planen), mens SiteGround kun tilbyder 5 TB båndbredde med hele deres dedikerede serverplaner. Begge tilbyder en maksimal RAM på 16 GB.

Den laveste pris for en Bluehost dedikeret plan er $ 149.99 pr. Måned, mens prisen for SiteGround er $ 229,00 pr. Måned.

I den anden ende af prisskalaen er den højeste pris for en Bluehost dedikeret hostingplan $ 249,99 pr. Måned, mens den maksimale pris for en SiteGround dedikeret hosting planlægger os $ 429,00 pr. Måned.

Endnu en gang er SiteGround lidt dyrere end Bluehost.

Pengene tilbage garanti. Bluehost og SiteGround tilbyder begge en lignende pengene tilbage-garantiperiode på ca. 30 dage.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

De delte hostingplaner for SiteGround er mere velegnede til absolutte begyndere, der har brug for mindstekonfiguration og ikke ønsker at bruge en masse penge i den indledende periode.
Når du bevæger dig mod VPS-hostingplaner med høj konfiguration eller dedikerede hostingplaner, tilbyder Bluehost bedre eller lignende konfigurationer til lavere priser end SiteGround.

Hvor nemt at bruge Bluehost og SiteGround

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

SiteGround og Bluehost bruger begge cPanel, industristandardens kontrolpanel. Dette kontrolpanel er utroligt let at bruge, og hvis du er en erfaren webmaster, har du sandsynligvis brugt lignende typer kontrolpaneler før.

Begge webværter kan også prale af installatører, der er nemme at bruge.

Udtalelse om brugervenlighed

Der er et bånd mellem SiteGround og Bluehost med hensyn til deres brugervenlighed.

Support af Bluehost og SiteGround

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

SiteGround og Bluehost tilbyder begge forskellige muligheder for at komme i kontakt med deres supportteam for at løse eventuelle spørgsmål eller problemer hurtigt.

SiteGround giver dig 24x7xx52 telefonstøtte, live chat, et billetsystem og så videre. Vi testede deres live chat-funktion to gange, og ved begge lejligheder modtog vi et tilfredsstillende svar inden for et minut, hvilket er ekstremt hurtigt.

Antallet af artikler, tutorials og meget kraftfulde guider, der guider dig gennem installationen af ​​forskellige softwareløsninger, er du mere end nok for dig og dine websteder.

Bluehost tilbyder lignende funktioner som SiteGround, men deres supportteam tager længere tid at svare på live chat end SiteGrounds kundesupportteam.

Til sammenligning finder du sandsynligvis, at SiteGrounds supportteam er mere effektivt til rådighed end Bluehost’s team.

Udtalelse om brugersupport

Vores afstemning går ind for SiteGrounds kundesupportteam på grund af deres hurtige svar på live chat og mere håndholdelse for webmastere, der har ringe eller ingen teknisk viden.

Brugernes anmeldelser af Bluehost og SiteGround

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Brug aldrig, aldrig, aldrig en anmeldelse som den afgørende faktor for valg af en webhost. Anmeldelser indsendes næsten altid af dem, der er lidenskabelige, så de fleste kunder, der poster anmeldelser, er enten stærkt negative eller stærkt positive. Du bør dog bruge anmeldelser som vejledning, hvis et hostingfirma konsekvent vurderes højt eller dårligt for noget.

Negative anmeldelser af Bluehost og SiteGround

De fleste kundeanmeldelser af Bluehost har fremhævet deres dyre delte hostingplaner og behovet for at installere masser af tilføjelser til flere funktionaliteter.

Der er også en betydelig efterspørgsel blandt deres kunder for, at denne webhost skal begynde at tilbyde månedlige delte hostingplaner.

For SiteGround har mange kunder rejst bekymring for deres dyre VPS og dedikerede hostingplaner og den betydeligt mindre båndbredde, der stilles til rådighed for dem.

Positive anmeldelser for Bluehost og SiteGround

Mange nye startups, små virksomheder og individuelle fagfolk har rost lavpris-delte hosting-planer, der tilbydes af SiteGround.

Der har også været positive anmeldelser relateret til sikkerhedsfunktionerne, deres fremragende kundesupport og muligheden for at vælge et datacenters placering.

De positive anmeldelser for Bluehost handler hovedsageligt om deres rimelige priser VPS og dedikerede hostingplaner, der let kan håndtere enorme mængder trafik.

Masser af gode anmeldelser har også drejet sig om de fremragende sikkerhedsfunktioner, der tilbydes.

Konklusion om sammenligning af Bluehost og SiteGround

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Årsager til at vælge Bluehost frem for SiteGround

 • Billig VPS hosting og dedikerede server hosting planer
 • Indstillinger med højere båndbredde til at håndtere store mængder trafik
 • Større evne til at understøtte store mængder trafik til styrede WordPress-websteder med højere konfigurationsplaner
 • Tilgængelighed af bedre webstedsbyggerværktøjer, såsom Weebly og goMobi

Årsager til at vælge SiteGround over Bluehost:

 • Mulighed for at vælge mellem datacenters placeringer fordelt på tre kontinenter
 • Gratis webstedsoverførselsfacilitet for kunder, der ønsker at flytte deres eksisterende hostede websteder
 • Lidt bedre hastighed og ydelse på servere og websteder
 • Hurtigere svartider på forespørgsler om live chat support

SiteGround er velegnet til små virksomheder, startups og fagfolk, der leder efter en billigere delt hostingplan, bedre vejledning gennem hostingprocessen og højere sikkerhedsniveauer. Bluehost er imidlertid ideel til mellemstore til store virksomheder, der oplever store trafikmængder og har brug for rimelige hosting-planer, der tilbyder højere konfiguration, især båndbredden.

Små virksomheder finder ubegrænset båndbredde og opbevaring tiltalende. Begge disse hostingfirmaer tilbyder gode priser for mængden af ​​funktioner, de leverer.

Hostgator (også ejet af EIG) kan fungere som et alternativ for Bluehost om bedre support, skalerbarhed, høj trafikstyring og mere.

Faktisk kan det også fungere som et fremragende alternativ til både SiteGround og Bluehost, da det tilbyder de regelmæssige Linux-hostingplaner såvel som Windows-hosting.

Har du brugt Bluehost eller SiteGround som din webhost før? Har du nogen spørgsmål? Du er velkommen til at dele dine oplevelser og kommentarer nedenfor og tak for at have læst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map