Bluehost vs Network Solutions: Hvilken skal du bruge?

Bluehost og netværksløsninger sammenlignet


Med alle planer, funktioner, muligheder og tilføjelser kan det at vælge en webhostingfirma til dit websted være en forvirrende oplevelse. Brug denne sammenligning fra Bluehost og Network Solutions til at klarlægge ting og indsnævre valgene.

Både Bluehost og Network Solutions har været i webhostingbranchen i over to årtier. Bluehost har tilbudt tjenester siden 1996. Network Solutions startede som konsulentfirma i 1979 og blev i 1993 den første og eneste domænegistrator, indtil åben konkurrence begyndte i 1999.

Network Solutions får stadig 45% af sit overskud fra domæneregistreringsbranchen. I 2005 begyndte de at tilbyde flere produkter, såsom webhosting.

BlueHost har mere end 2 millioner websteder, der er vært på sine servere. BlueHost og Network Solutions leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS-serverplaner. BlueHost har også dedikerede planer, skønt BlueHost’s VPS og dedikerede serverindstillinger er nylige tilføjelser.

Network Solutions tilbyder ikke dedikerede serverplaner. Network Solutions tilbyder Linux- og Windows-indstillinger til delt hosting, mens dens VPS-planer kun er Linux.

BlueHost har mange “bedste af” priser, herunder “Bedste prisbillig hosting” og “Bedste værdi vært.” Network Solutions blev navngivet til “Outstanding Customer Service” for et af sine callcentre fra 2006 til 2010 af J.D. Power and Associates.

BlueHost blev købt af Endurance International Group (EIG) i 2010. EIG ejer mange webhostingfirmaer, men lader dem operere under deres egne bannere. EIG-websteder er ikke kloner af hinanden. Der er dog nogle ligheder mellem EIG-ejede hostingfirmaer.

Du kan opleve, at hvis du har haft problemer med et EIG-firma, kan du finde de samme problemer med et andet. Netværksløsninger er blevet købt flere gange, hvor den seneste var i 2011 af Web.com. Dette køb resulterede i nyt lederskab, reduktion af personale og lukning af flere kontorer.

Sammenlign ydelsen af ​​BlueHost og Network Solutions

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. BlueHost mangler en oppetidsgaranti, men statistikker viser, at oppetid regelmæssigt er 99,9% eller bedre. Network Solutions siger, at det har en garanti på 99,99% for Linux og 99,9% for Windows-planer, men der er ikke nævnt i deres servicevilkår for restitutioner, hvis denne oppetid ikke er opfyldt.

Ydeevne. BlueHost bygger sine egne servere og bruger 16-core AMD Opterons.

En test af et websted, der blev hostet på BlueHost, resulterede i en lastetid på 2,37s, hurtigere end 65% af de websteder, der blev testet på Pingdom. En test af et Network Solutions-sted gav en lastetid på 3,21 sek, langsommere end 48% af de testede steder.

Pålidelighed. Datacenteret for BlueHost er placeret i Utah. For redundans drives og centreres datacentrene af flere kilder, og diesel-sikkerhedskopier er på plads i nødsituationer. BlueHost har ikke spejlet eller overflødig sikkerhedskopi af data – undtagen for deres Cloudplaner. Sikkerhedskopier opbevares i højst 30 dage.

Det er uklart, hvor Network Solutions-datacentre er placeret, bortset fra der er nogle i Nordamerika. Det ser ud til, at datacentre bruger grupperede servere, der er lavet af HP og IBM-klinger, til redundans. Datacentrene er drevet og afkølet med redundans og diesel-backup, overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed og sikkerhedskopieres om natten.

Udtalelse om BlueHost og netværksløsningsydelse

Network Solutions har en oppetidsgaranti, men sikkerhedskopierer den ikke med noget specifikt. BlueHost har ikke en oppetidsgaranti, men den har konstant opretholdt driftsstabilitet. Testene for belastning og responstid for hostede websteder var hurtigere for BlueHost.

Funktioner i BlueHost og netværksløsninger

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: “Ubegrænset” eller “ubegrænset” er udtryk, der bruges af webhostingfirmaer, når de beskriver leverede funktioner. Denne markedsføringsterm betyder ikke “alt hvad du kan bruge.” I stedet for henviser betingelserne til det, der er ”anses for rimelig brug” af hostingfirmaet. Hostingfirmaet kan suspendere websteder for overdreven brug – undertiden uden advarsel.

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer – med Network Solutions som den første anerkendte domæneregistrator. BlueHost leverer et gratis års domæneregistrering for nye konti. Network Solutions tilbyder et gratis domæne i et år. Priserne for fornyelse af domænet det følgende år fra Network Solutions er dog to til tre gange højere end hvad de fleste registrarer opkræver.

Webstedsbygger. BlueHost leverer træk-og-slip Weebly Basic, der er begrænset til 5 websider. Basic er gratis, men en opgradering til den mere magtfulde Weebly Premium er tilgængelig mod et ekstra gebyr. Network Solutions har webstedsbygger. Denne builder har også et træk-og-slip-interface. For et gebyr tilbyder Network Solutions goMobi til opbygning af et websted til mobile enheder.

Databaser. BlueHost tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser. Network Solutions ‘MySQL-database kvoter varierer afhængigt af den valgte plan. For de tre delte planer er grænserne 25, 50 og ubegrænset.

E-mail-konti. BlueHost leverer ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mails. E-mail-kvoter for Network Solutions ‘delte planer er 1000, 2500 og ubegrænset for de tre planer.

WordPress Hosting. BlueHost og Network Solutions tilbyder begge administrerede WordPress-planer. Administrerede WordPress-planer koster ofte mere end en standard delt plan. Nogle af de ekstra omkostninger skyldes, at administrerede WordPress-planer normalt hostes på optimerede servere med cache og ekstra sikkerhed for at give forbedret ydelse og stabilitet. Den største fordel, som administreret WordPress-hosting bringer, er imidlertid, at automatisk sikkerhedskopiering og opdatering af dine WordPress-websteder gøres for dig. Du kan lade de tekniske ting være i fred og fokusere på det, der er vigtigt – dit indhold.

e-handelsløsning. BlueHost leverer gratis indkøbsvogne gennem sine kontrolpaneler, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. Network Solutions tilbyder en indbygget butiksbygger i tre planer med månedlige gebyrer – en tillader 25 produkter, en anden 300 produkter og det øverste niveau 100.000 produkter. Network Solutions har også en Jumpstart-funktion, der indstiller din butik med op til 25 produkter mod et engangsgebyr på $ 299.

Backups. BlueHost leverer daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier og tilbyder også SiteBackup Pro mod betaling – skønt det er gratis med den delte Business Pro-plan. SiteBackup Pro tillader sikkerhedskopiering og gendannelse på filniveau. Network Solutions tilbyder snapshot-sikkerhedskopier af websteder og gendannelse gratis via kontrolpanelet og holder dem i syv dage.

Hosting-sikkerhed. BlueHost leverer den grundlæggende SiteLock-tjeneste, der søger og eliminerer malware, gratis på de lavere niveauer, og SiteLock Pro gratis på dens højere niveauplaner. BlueHost har også interne processer til beskyttelse mod DDoS på plads. Network Solution scanner og reagerer proaktivt mod DDoS-trusler, malware og vira på grund af dets WordPress-planer. Med de to øverste niveauer i delt hosting foretager Network Solutions automatisk fjernelse af malware og forhindrer almindelige hackerangreb. Det giver også SiteLock mod et månedligt gebyr.

Alle Bluehost-planer har et gratis delt SSL-certifikat, hvor den øverste delte plan leveres med et gratis privat SSL-certifikat. Network Solutions leverer gratis delt SSL til dets øverste niveau af delt hosting, og privat SSL kan købes.

Kontrolpanel. BlueHosts kontrolpanel er baseret på cPanel, men har en ændret grænseflade. Network Solutions har et proprietært kontrolpanel. Det har de nødvendige grundlæggende funktioner, men tager nogle vænder sig til, især hvis du tidligere kom fra en cPanel-vært.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Du kan tjene $ 65 pr. Henvisning uden månedlige caps med BlueHost-tilknyttede program. Med Network Solutions ’tilknyttede program er det muligt at tjene op til $ 150 pr. Måned. Network Solutions ‘forhandlerprogram er gennem en tredjepart, SRSplus.

Ekstra.BlueHost har $ 150 i annoncekreditter; Network Solutions har 50 dollars værd til kredit til Network Solutions Marketing-programmer. BlueHost migrerer et etableret websted, hvis du har et andet sted, selvom det opkræver en præmie for tjenesten. Network Solutions har nogle muligheder for markedsføring, SEO og e-handel til rådighed mod månedlige gebyrer.

Udtalelse om BlueHost og netværksløsninger nøglefunktioner

Der er mange lignende funktioner mellem disse to. BlueHost har dog flere “ubegrænsede” funktioner i sine delte planer. Hvis du har brug for en Windows-delt hostingplan, er Network Solutions dit eneste valg mellem disse to.

Sammenlign webhotellplaner og priser for BlueHost og netværksløsninger

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Konstante ændringer i prisfastsættelse er almindelige med webhostingfirmaerne på grund af den intense konkurrence. Salgsfremmende priser er typisk. Kampagnepriser er normalt begrænset til den første serviceperiode, så du får større besparelser ved at tilmelde dig længere servicevilkår. Selv uden reklamekampagner resulterer længere servicevilkår normalt i et prisbrud. Priserne nedenfor er baseret på værtsweb-priser på tidspunktet for denne sammenligning.

Bluehost. Der er tre delte planer, som BlueHost tilbyder. Det laveste niveau, Basic, tillader et sted, giver 50 GB lagerplads og tillader ubegrænset båndbredde og e-mail-konti for $ 3,95 pr. Måned. Plus, med $ 6,95 pr. Måned, øger lagerpladsen til 150 GB, tillader ti websteder og leveres med et CDN. Business Pro tilbyder $ 14,95 pr. Måned ubegrænsede websteder samt ubegrænset båndbredde, opbevaring og e-mail-konti. En CDN, privat SSL, dedikeret IP og Sitebackup Pro er inkluderet i denne øverste niveauplan. Alle de delte BlueHost-planer leveres med en gratis domæneregistrering i et år.

BlueHost tilbyder tre skalerbare Cloud-planer mod et ekstra gebyr, som spejler dine data tre steder for pålidelighed og hurtigere belastningstider.

BlueHost har fire styrede WordPress-planer baseret på VPS-teknologi. Den mindste plan, blogger, til $ 12,95 pr. Måned, er begrænset til 100 millioner besøg, 30 GB lagerplads og fem steder. Den øverste plan, virksomhed, til en pris af $ 85 pr. Måned, har 240 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og 30 websteder. De to andre, professionelle til $ 37,50, og forretningen på $ 60 falder i mellem. Alle har gratis CDN. SiteLock Pro tilbydes i de to nederste niveauer; Virksomhedsniveauet har SiteLock Premium, og det øverste niveau leveres med SiteLock Enterprise.

Netværksløsninger. Prisfastsættelse på Network Solutions ‘webside er unødvendigt forvirrende. Priser ser ud til at ændre sig (uden forklaring) på forskellige sider. Network Solutions tilbyder tre delte planer. Den tilsyneladende prisfastsættelse på $ 9,96 pr. Måned for den laveste niveauplan, Web Hosting, begrænser diskplads til 300 GB. Det giver mulighed for 25 databaser, ubegrænset båndbredde og ubegrænset videresendelse af e-mails – selvom der er en grænse på 1000 e-mailbokse. Professionel hosting er $ 15,78 pr. Måned for ubegrænset lagerplads, 2500 e-mailbokse, 50 databaser, gratis CDN og ubegrænset båndbredde. Premium Hosting er $ 21,26 pr. Måned for gratis CDN, gratis SSL, ubegrænset e-mail, databaser, båndbredde og opbevaring. Alle planerne leveres med et års gratis domæneregistrering.

Network Solutions har en administreret WordPress-plan, der starter ved $ 35 pr. Måned. Planen giver scanning efter malware og vira, har WordPress-ekspertstøtte, giver ubegrænset lagerplads og båndbredde, har et SSL-certifikat og leverer iscenesættelse. Staging-funktionen giver dig mulighed for at oprette dit websted offline, og når det er tilfreds, kan du tage det live. Det giver dig mulighed for at ændre og finpusse uden at påvirke livewebstedet. Det ser ud til, at et domæne er tilladt af WordPress-planen.

VPS og dedikerede planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHost’s $ 14.99 pr. Måned standard VPS-niveau ville være velegnet til en individuel eller lille virksomhed, der havde brug for lidt mere ydeevne, end en delt plan ville tillade, men det er for begrænset til meget mere end det. De andre tre planer har bedre funktioner og priser til $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 per måned. BlueHost VPS-planer har båndbreddegrænser på 1 TB til 4 TB. Network Solutions har to VPS-planer, Essential til $ 40 per måned og Professional for $ 80 per måned. BlueHost’s niveauer har bedre funktioner til mindre, med undtagelse af at Network Solutions understøtter flere administrerede domæner pr. Lag end BlueHost.

BlueHost har tre dedikerede niveauer, der tillader henholdsvis 3, 4 og 5 IP’er, til en pris af henholdsvis $ 74,99, $ 99,99 og $ 124,99 pr. Måned. Network Solutions tilbyder ikke dedikerede serverplaner.

Money-Back-garanti: BlueHost har branchestandard 30-dages garanti, ligesom Network Solutions gør. Hvis du dog annullerer en langvarig kontrakt med Network Solutions, er du muligvis ansvarlig for betydelige gebyrer for tidlig opsigelse. Hvis du har den gratis domæneregistrering på BlueHost eller Network Solutions, holder de et domæneregistreringsgebyr tilbage fra enhver refusion, og du vil beholde domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

Network Solutions ‘overdrevne sanktioner for tidlig annullering og dens højere priser giver BlueHost fordelen bortset fra administreret WordPress. Hvis du har brug for de funktioner, en dedikeret plan tilbyder, er BlueHost dit eneste valg her, da Network Solutions ikke har en dedikeret plan. Iscenesættelses- og “ubegrænset” -funktioner giver Network Solutions en fordel med WordPress-brugere.

Hvor nemt at bruge BlueHost og netværksløsninger

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men med en ændret grænseflade, så regelmæssige cPanel-brugere bliver nødt til at foretage nogle justeringer. Network Solutions ‘proprietære kontrolpanel har de fleste af de funktioner, du har brug for. Det er dog forvirrende og frustrerende at navigere, tage mere grave og flere klik, end hvad der skulle være nødvendigt. Network Solutions ‘Windows-planer bruger Plesk-kontrolpanelet.

Et-klik-installationsprogram. BlueHost leverer det brugervenlige MOJO Marketplace-et-klik-installationsprogram til installation af næsten hundrede applikationer. Network Solutions har et enkelt-klik-installation til WordPress og Joomla. Mens der er nogle andre apps med et enkelt klik, der er tilgængelige i deres kontrolpanel, kan det tage op til ni trin for at komme til disse apps med et enkelt klik.

Webstedsnavigation. Både Bluehost’s og Network Solutions ‘websteder giver de oplysninger, du har brug for for at vælge en plan. Bluehost har nyttige sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer. Network Solutions gør det også, men de tager et par klik for at finde.

Prissætning er forvirrende på netværksløsningssiden. Faktisk på Network Solutions-startsiden, bortset fra menuen der siger “Hosting og SSL”, nævnes der ikke webhosting – de andre produkter og tjenester fra Network Solutions vises i stedet.

Udtalelse om brugervenlighed

BlueHosts et-klik-installationsprogram har flere applikationer, og selvom de er ændret, er kontrolpanelet baseret på industristandarden cPanel. Det ser ud til, at Network Solutions koncentrerer sig om andre tjenester mere end webhosting.

Support af BlueHost og netværksløsninger

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Dette er et område, som BlueHost mangler, ifølge kundernes anmeldelser. På trods af at et af sine callcentre har vundet priser, har Network Solutions også langt flere klager over kundeservice end ros.

BlueHost og Network Solutions har begge telefon og e-mail døgnet rundt. BlueHost har en live chat, netværksløsninger gør det ikke. Begge har en omfattende videnbase med tutorials og ofte stillede spørgsmål. Begge har et forum, selvom Network Solutions ‘forum faktisk er et link til Web.coms forum.

Network Solutions har haft kontroverser i sin fortid. I 2009 begyndte Network Solutions at offentliggøre daglige lister over søgninger på domænenavne, der blev udført i dets søgefelt til webstedets domæne. I 2008 begyndte Network Solutions, uden brugertilladelse, at sætte annoncer på underdomæner, hvis de ikke var aktive – og omdannede dem til annoncerede parkerede sider til Network Solutions.

I 2008-2009 blev Network Solutions beskyldt for at køre domænefronten. De ville sætte fat på de søgte domæner og midlertidigt tage ejerskab, så du ikke kunne registrere navnet andetsteds efter at have foretaget en søgning i Network Solutions. Enkeltpersoner, kendt som ”domænesmagere”, ville abonnere på disse oplysninger, og så snart Network Solutions afmeldte sig efter fire dage, ville folk straks købe domænet og tilbyde det til salg til en højere pris. Rapporter om denne type praksis ophørte efter web.com-opkøb i 2011.

Udtalelse om brugersupport

Ingen af ​​værterne er perfekte her. BlueHost har muligvis en mindre kant på grund af at have live chat, og på grund af tvivl rejst af Network Solutions ‘tvivlsomme praksis i fortiden.

Brugervurderinger af BlueHost og Network Solutions

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Anmeldelser bør aldrig bruges som den afgørende faktor ved valg af en webhost. Da anmeldelser normalt indsendes af dem, der er lidenskabelige, er de fleste anmeldelser enten stærkt negative eller stærkt positive. Når den samme ting imidlertid modtager en konsekvent kommentar, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af BlueHost og netværksløsninger

Bluehost. BlueHosts anmeldelser af kundesupport er overvældende negative. Klagerne inkluderer lange ventetider, uhøflighed og gentagne billetter til det samme emne.

Netværksløsninger. Det er vanskeligt at finde en webhost, der har flere negative anmeldelser end Network Solutions har. Fra dårlig service til vanskeligheder med at oprette et websted, Network Solutions får lave karakterer fra kunder. Næsten alle aspekter af virksomheden har haft klager.

Positive anmeldelser for BlueHost og netværksløsninger

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra BlueHost-kunder roser priserne og funktionerne i planerne.

Netværksløsninger. Positive kundevurderinger er få og langt imellem. Der er kun to kundeudtalelser på Network Solutions-webstedet, og et af disse websteder ser ud til at være vært andetsteds på dette tidspunkt.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Som bemærket er kundeanmeldelser kun en indikator for kvaliteten af ​​webhosting. Det store antal negative anmeldelser, som Network Solutions får fra kunder, skal imidlertid være et potentielt rødt flag.

Konklusion om sammenligning af BlueHost og netværksløsninger

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

Der er funktioner fra både BlueHost og Network Solutions, der adskiller dem fra hinanden.

Årsager til at vælge Netværksløsninger frem for BlueHost:

 • Ikke ejet af EIG (et problem, hvis du tidligere har haft problemer med EIG)
 • Linux og Windows delte hostingplaner

Årsager til at vælge BlueHost frem for netværksløsninger:

 • Gratis SiteLock
 • Bruger cPanel – dog med en ændret grænseflade
 • Flere applikationer tilgængelige til installation med et enkelt klik
 • Dedikerede serverplaner for dem, der har brug for en
 • Meget lavere gebyrer for fornyelse af domæneregistrering

Network Solutions siger, at det er rettet mod små virksomheder. Det tilbyder lave priser for den første måned, men de går hurtigt op efter det.

BlueHosts administrerede WordPress-planer kan være dyrere end dem fra nogle andre værter, men de tilbudte funktioner ser ud til at være meget populære – som indikeret af det faktum, at mere end 1 million WordPress-websteder er vært på BlueHost.

For små til mellemstore virksomheder ville VPS og dedikerede planer fra BlueHost være tiltalende.

Ikke at tilbyde dedikerede serverindstillinger kan muligvis begrænse appel af Network Solutions til større virksomheder.

Ingen af ​​virksomhederne har sterling kundesupport, så hvis det er en vigtig overvejelse, ønsker du måske at se andre steder.

Hvis du gerne vil have en vært med hurtig belastning og responstider og premiumfunktioner – og husk ikke at betale lidt mere end prisfastsættelse af vært hos SiteGround ville det være værd at undersøge.

For WordPress-brugere er InMotion Hosting et hostingfirma med fremragende funktioner og en af ​​de bedste tilbagebetalingsgarantier i branchen.

Har du spørgsmål om BlueHost eller Network Solutions? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map