Bluehost vs DreamHost: Hvilken skal du bruge?

Uanset årsagen til, at du ønsker et websted, skal du finde det webhostingfirma, der er rigtigt til
Du kan være forvirrende, fordi der er så mange planer med så mange forskellige funktioner. Det her
head-to-head sammenligning mellem BlueHost og DreamHost kan hjælpe dig med at indsnævre dine valg.


Både BlueHost og DreamHost har været i webhostingbranchen siden 1990’erne – BlueHost siden 1996 og DreamHost siden 1997. Begge er veletablerede. BlueHost har mere end 2 millioner websteder, der er vært på sine servere, mens DreamHost har over 1,5 millioner på sine servere.

BlueHost og DreamHost leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner – skønt BlueHost’s VPS og dedikerede serverindstillinger er nylige tilføjelser.

BlueHost har vundet en række “bedste af” priser, herunder “Bedste overkommelige hosting” og “Bedste
Værdi-vært. ” DreamHost har vundet sin andel af “bedste af” priser, herunder PCMag’s “Bedste forretnings vært” i 2014 og 2015.

I 2010 blev BlueHost købt af Endurance International Group (EIG), et selskab, der ejer
adskillige hostingfirmaer, men tillader hver af dem at operere under deres eget navn. Også selvom
selvom EIG-steder ikke er kloner af hinanden, er der en række ligheder mellem EIG
ejede hostingfirmaer.

Du skal være opmærksom på, at hvis du har haft problemer med et EIG-firma, kan du muligvis finde det samme
problemer med en anden. DreamHost er et privatejet hostingfirma og har hovedkontor i
Californien.

Sammenlign ydelsen af ​​BlueHost vs DreamHost

Contents

Oppetid og pålidelighed

Uptime monitor

Uptime. Selvom BlueHost’s oppetidsstatistik viser, at det regelmæssigt er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. På den anden side har DreamHost en garanti på 100% oppetid. Restitutioner på en dag med hosting for hver time nedetid er givet, når problemet er rapporteret.

Ydeevne. BlueHost bygger sine egne servere og bruger 16-core AMD Opterons. DreamHost bruger også AMD-processorer og har SSD’er installeret i sine servere.

En test af et websted, der blev hostet på BlueHost, resulterede i en lastetid på 2,37s, hurtigere end 65% af de websteder, der blev testet på Pingdom. Et sammenligneligt DreamHost-sted resulterede i en lastetid på 2,10 sekunder, hurtigere end 70% af de testede steder.

Pålidelighed. Datacenteret for BlueHost er placeret i Utah. Datacentret drives og afkøles med overflødige kilder, og diesel-sikkerhedskopier er på plads i nødsituationer. BlueHost foretager ingen spejlet eller overflødig sikkerhedskopi af data bortset fra deres Cloudplaner. Sikkerhedskopier opbevares i højst 30 dage.

DreamHost har to californiske datacentre, et i Los Angeles og et i Irvine. Planerne er
igang med at konsolidere Californiens datacentre til et DreamHost-datacentre i Portland.
De har også et datacenter i Ashburn, Virginia. Alle datacentre har redundans i
strøm og køling, diesel-sikkerhedskopiering og 24/7 sikkerhed er på plads i alle datacentre.

Udtalelse om BlueHost vs DreamHost

Mens pålideligheden er fremragende, og oppetiden er god, er manglen på en oppetidsgaranti for
BlueHost kunne være en bekymring. DreamHost har en af ​​de bedste oppetidsgarantier i branchen. DreamHost har også en kant i belastning og responstid – men kun med en svag margin.

BlueHost vs DreamHost

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Bemærk: Du vil finde “ubegrænset” eller “ubegrænset” brugt af webhostingfirmaer når de beskriver funktioner. Det er en markedsføringsterm, og det betyder ikke ”alt hvad du kan bruge.” I stedet henviser betingelserne til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. Både BlueHost og DreamHost leverer et gratis år med domæneregistrering for nye konti.

Webstedsbygger. BlueHost leverer træk-og-slip Weebly Basic, der er begrænset til 5 websider. Basic er gratis, og der er en opgradering til Weebly Premium til rådighed mod et ekstra gebyr. DreamHost tilbyder ikke en webstedsbygger.

Databaser. BlueHost og DreamHost tilbyder begge ubegrænsede MySQL-databaser.

E-mail-konti. Både BlueHost og DreamHost leverer ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mail.

WordPress Hosting. BlueHost og DreamHost tilbyder begge administrerede WordPress-planer.
Administrerede WordPress-planer koster normalt mere end en standard delt plan. En del af det ekstra
omkostningerne skyldes, at administrerede WordPress-planer typisk hostes på optimerede servere med sådan
funktioner som cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten.

Den største fordel ved administreret WordPress-hosting er, at automatisk sikkerhedskopiering og opdatering af
dine WordPress-websteder er gjort for dig, så du kan fokusere på det, der er vigtigt – dine websteder. ‘
indhold.

e-handelsløsning. BlueHost og DreamHost leverer begge gratis indkøbsvogne gennem deres kontrolpaneler, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. WP eCommerce-plug-ins er tilgængelige fra begge værter til WordPress-websteder. DreamHost understøtter også en reklamefilm
e-handelswebbygger, Café Commerce – selvom det ikke er gratis.

Backups. BlueHost leverer daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier og tilbyder også SiteBackup Pro mod betaling, skønt det er gratis med den delte Business Pro-plan. SiteBackup Pro tillader sikkerhedskopiering og gendannelse på filniveau.

DreamHost’s politik forbyder, at sikkerhedskopier af sider gemmes på serveren, så brugeroprettede sikkerhedskopier
skal downloades og fjernes fra værtsserveren så hurtigt som muligt efter oprettelsen. Webstedsdata og databaser sikkerhedskopieres automatisk af DreamHost, men sikkerhedskopieringerne er ikke garanteret.

Hosting-sikkerhed. For at søge ud, fjerne og forbyde malware leverer BlueHost den grundlæggende SiteLock-service gratis på sine lavere niveauer og SiteLock Pro gratis på dens højere niveauplaner. BlueHost siger, at det også har interne processer til beskyttelse mod DDoS. DreamHost bruger Spamhaus til at filtrere e-mail og giver DDoS-beskyttelse gennem Arbor Networks tjenester.

Alle Bluehost-planer har et gratis delt SSL-certifikat. Den øverste delte plan på BlueHost kommer
med et gratis privat SSL-certifikat. DreamHost leverer SSL gennem Let’s Encrypt på sine planer.

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men har i vid udstrækning ændret grænsefladen. DreamHost bruger et proprietært kontrolpanel, der er mere tekstbaseret end cPanels ikonbaserede interface.

Grøn. DreamHost køber kredit for vedvarende energi og siger, at det er kulstofneutral.

Ekstra. BlueHost har $ 150 i annoncekreditter; BlueHost har $ 100 i kreditter. Begge har tilknyttede programmer. BlueHost migrerer et etableret websted, hvis du har et andet sted, selvom det opkræver en præmie for tjenesten. DreamHost har ikke webstedsoverførende tjenester.DreamHost sælger også lager på sine sky-servere mod et månedligt gebyr, afhængigt af hvor meget du opbevarer.

Opinion om BlueHost vs DreamHost nøglefunktioner

Begge hostingfirmaer leverer et godt udvalg af funktioner. På grund af, at DreamHost ikke bruger cPanel, ikke har nogen webstedsbygger, ingen migrationspolitikker og en mindre robust backup-plan, får BlueHost imidlertid nikken i funktioner.

Sammenlign planer for webhosting og BlueHost vs DreamHost

Hosting planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Bemærk: Aggressiv konkurrence fører til konstante ændringer i prisfastsættelse og en hel del salgsfremmende priser. Kampagnepriser er typisk begrænset til den første serviceperiode, så tilmelding til en længere sigt svarer til højere besparelser. Selv uden reklamekampagner resulterer længere servicevilkår normalt i et prisbrud. Priserne nedenfor er anført på værtswebstederne på tidspunktet for denne sammenligning.

Bluehost. BlueHost tilbyder tre delte planer. Grundlæggende tilladelser Et site giver 50 GB lagerplads og tillader ubegrænset båndbredde og e-mail-konti til en promo-pris på $ 3,95 pr. Måned. Desuden øger antallet af tilladte websteder til $ 6,95 om måneden til 10 og opbevaringen til 150 GB. En CDN er også en del af Plus-planen. Business Pro tilbyder $ 14,95 pr. Måned
ubegrænsede websteder samt ubegrænset båndbredde, opbevaring og e-mail-konti.

En CDN, privat SSL, dedikeret IP og Site Backup Pro er inkluderet i denne øverste niveauplan. Alle
delte BlueHost-planer leveres også med en gratis domæneregistrering i et år. BlueHost tilbyder
tre skalerbare Cloud-planer mod et ekstra gebyr, som spejler dine data tre steder for
pålidelighed og hurtigere belastningstider.

BlueHost har fire styrede WordPress-planer baseret på VPS-teknologi. Den mindste plan,
blogger, til $ 12,95 pr. måned, er begrænset til 100 millioner besøg, 30 GB lagerplads og fem steder. Den øverste plan, virksomhed, til en pris af $ 85 pr. Måned, har 240 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og 30 websteder. De to andre, professionelle til $ 37,50, og forretningen på $ 60 falder i mellem. Alle har gratis CDN og SiteLock (de to nederste niveauer har SiteLock Pro, forretningen har SiteLock
Premium og det øverste niveau giver SiteLock Enterprise).

DreamHost. DreamHost gør tingene enkle med en delt plan til en pris på $ 7,95 til en treårsperiode. Planen leveres med ubegrænset alt – ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset domæner. En gratis domæneregistrering i et år såvel som gratis SSL kommer med planen. En dedikeret IP er tilgængelig for et månedligt gebyr på 5,95 dollar. DreamHost giver også en cloud-mulighed, der spejles tre steder til redundans. De seks meget skalerbare niveauer spænder fra $ 4,50 pr. Måned til $ 96 per måned.

DreamHost tilbyder en plan for administreret WordPress-hosting med 30 GB SSD-lagerplads og ubegrænset besøgende pr. Måned. WordPress installeres automatisk ved udtjekning. Planen leveres med en dedikeret IP og er vært på en VPS med SSD’er. Planen er begrænset til et sted og et
MySQL-database, og er prissat til $ 19,95 med en årlig plan.

VPS og dedikerede planer: BlueHost og DreamHost har begge fire VPS-planer. BlueHost’s $ 14.99 pr. Måned standard VPS-niveau ville være velegnet til en individuel eller lille virksomhed, der havde brug for lidt mere ydeevne, end en delt plan ville tillade, men det er for begrænset til meget mere end det. De andre tre planer har bedre funktioner og priser til $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 per måned. BlueHost VPS-planer har båndbreddegrænser på 1 TB til 4 TB.

DreamHosts VPS-planer indeholder SSD’er, starter ved $ 15 pr. Måned og maks. Ud til $ 120 pr. Måned.
Ved at tilbyde ubegrænset båndbredde og ubegrænset domæner er DreamHost VPS-planer velegnet til
små til mellemstore virksomheder, der har vokset ud som delt hosting.

BlueHost har tre dedikerede niveauer, der tillader 3, 4 og 5 IP’er, priser til $ 74,99, $ 99,99 og
Henholdsvis 124,99 dollar pr. Måned. DreamHost har nogle muligheder, der starter fra $ 149 pr
måned, med priser afhængigt af den valgte konfiguration. DreamHost tillader et ubegrænset
antal IP’er samt ubegrænset båndbredde på dets dedikerede lag.

Money-Back-garanti: BlueHost har branchestandard 30-dages garanti. DreamHost har en brancheførende 97-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du har den gratis domæneregistrering på BlueHost eller DreamHost, tilbageholder de et domæneregistreringsgebyr fra enhver refusion, og du vil beholde domænenavnet.

Udtalelse om prisfastsættelse af hostingplaner

DreamHost har kun en delt plan, der sammenligner med BlueHosts øverste niveau i delt hosting til halve prisen. Derudover har DreamHost branchens bedste pengene-tilbage-garanti.

Hvor nemt at bruge BlueHost vs DreamHost

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men med en ændret grænseflade, så regelmæssige cPanel-brugere har nogle justeringer at foretage. DreamHosts proprietære kontrolpanel har de krævede funktioner, men ikke at være baseret på industristandarden cPanel kan forårsage nogle brugerproblemer.

Et-klik-installationsprogram. BlueHost bruger MOJO Marketplace-et-klik-installationsprogram til let at installere næsten hundrede applikationer. DreamHost har et installations-afsnit med et enkelt klik, skønt der ikke er så mange muligheder som MOJO Marketplace har.

Webstedsnavigation. Både BlueHost’s og DreamHost’s websteder giver de oplysninger, du har brug for for at vælge en plan. Begge har nyttige sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer. Begge er rene og brugervenlige, men DreamHost gør det imidlertid vanskeligt at finde nogle oplysninger uden at ty til Google eller læse gennem wikier.

Udtalelse om brugervenlighed

BlueHosts et-klik-installationsprogram har flere applikationer. Hverken bruger den almindelige cPanel, men BlueHost’s er dybest set cPanel med en brugerdefineret grænseflade. BlueHosts websted er lidt mere
brugervenlig.

Support af BlueHost vs DreamHost

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Baseret på kundeanmeldelser, er dette et område, hvor BlueHost mangler. DreamHost får høje karakterer fra kunder for service og support, og dets supportpersonale betragtes som venlige
og kyndig.

BlueHost har en telefon, e-mail og live chat 24/7. BlueHost og DreamHost har begge en blog og
et forum.

DreamHost har en kontaktside, hvor du e-mailer spørgsmål. Der er flere supportmuligheder
fra DreamHost, når du har købt dem, men en telefon er ikke en af ​​dem. DreamHost har en unik wiki, der opdateres efter behov og har masser af oplysninger, ligesom en vidensbase.

Udtalelse om brugersupport

Ingen af ​​værterne er perfekte her. BlueHost leverer flere metoder til at kontakte på forhånd, men dens kundesupport er ikke bedømt af kunder. DreamHost har begrænsede kontaktmuligheder, men kunderne vurderer den kundeservice, de modtager, meget.

Brugernes anmeldelser af BlueHost vs DreamHost

Brugeranmeldelser

Brugernes anmeldelser sammenlignet

Bemærk: Du bør aldrig bruge en anmeldelse som den afgørende faktor ved valg af en webhost. Normalt indsendes anmeldelser af dem, der er lidenskabelige, så de fleste kunder, der poster anmeldelser, er enten stærkt negative eller stærkt positive. Når der kontinuerligt rapporteres noget, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af BlueHost og DreamHost

Bluehost. Negative anmeldelser af BlueHost vedrører overvældende støtte. Lange ventetider, uhøflighed og gentagne billetter til det samme nummer er ikke ualmindelige.

DreamHost. Ikke overraskende er den mest almindelige klage manglen på telefonstøtte. Nogle rapporterer også spotty chat-support. Kunder har også kommenteret, at der for et selskab, der har en så stærk oppetidsgaranti, er et overraskende antal stilletidsklager.

Positive anmeldelser for BlueHost og DreamHost

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra BlueHost-kunder roser priserne og funktionerne i planerne.

DreamHost. Kundesupport fra DreamHost får et flertal af positive kommentarer. DreamHost får også ros for sin næsten ubegrænsede alt, delte plan til en lav pris.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Alt i alt får DreamHost flere positive anmeldelser fra sine kunder end BlueHost. BlueHost får dog gode anmeldelser for de fleste alt undtagen kundesupport.

Konklusion om sammenligning af BlueHost og DreamHost

Hvilken hosting er bedst for dig?

Valg af den bedste platform

BlueHost og DreamHost har begge funktioner, der appellerer til dem, der søger et webhostingfirma.

Årsager til at vælge DreamHost frem for BlueHost:

 • En delt plan med “ubegrænset” alt
 • Længere pengene-tilbage-garanti
 • 100% oppetidsgaranti
 • Ikke et EIG-firma

Årsager til at vælge BlueHost frem for DreamHost:

 • Flere muligheder i delt hosting
 • Gratis SiteLock
 • Bruger cPanel – dog med en ændret grænseflade
 • Flere applikationer tilgængelige til installation med et enkelt klik

Selvom BlueHosts administrerede WordPress-planer er dyrere end dem fra nogle andre
vært, funktionerne i dem gør dem meget populære. Det er indikeret af det faktum, at mere end 1 million WordPress-websteder er vært på BlueHost.

Hvis du er mellemstor eller større, ser du muligvis til Bluehost eller DreamHost med rimelighed
prissat VPS eller dedikerede serverplaner, selvom DreamHost’s kan håndtere større virksomheder med
dens ubegrænsede båndbredde.

Med sin fælles planlagte hosting er DreamHost attraktiv for dem, der ønsker ubegrænset
alt websted uden at skulle beslutte mellem niveauer. Dog er det muligvis ikke egnet til
nybegynder, da der ikke er nogen webstedsbygger og ingen telefonsupport.

Begge disse hostingfirmaer tilbyder gode priser for mængden af ​​funktioner, de leverer.

Dette er kun to af mange virksomheder, der tilbyder webhosting. Hvis du ikke har noget imod at bruge et par stykker
dollars mere for hurtig belastning og responstider og premiumfunktioner, ville SiteGround være værd at tjekke ud.

For en vært, der er et fremragende valg til administreret WordPress, og som har en penge-back
garantere kun for DreamHost, kan du overveje InMotion Hosting.

Har du spørgsmål om BlueHost eller DreamHost? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map