BlueHost vs Arvixe: Hvilken skal du bruge?

At prøve at vælge det rigtige webhostingfirma er en vigtig beslutning – men det kan være forvirrende med alle muligheder og planer derude. Begræns dine valg med denne sammenligning mellem Bluehost og Arvixe.


Både Bluehost og Arvixe er længe webhostingfirmaer. BlueHost har været i forretning siden 1996. Arvixe blev grundlagt i 2003. BlueHost er veletableret med mere end 2 millioner websteder, der er vært på sine servere. Arvixe er ikke så velkendt, men det er et hurtigt voksende webhostingfirma.

Bluehost og Arvixe leverer begge delt hosting, WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. BlueHosts VPS og dedikerede serverindstillinger er temmelig nylige tilføjelser. BlueHost er Linux-baseret, mens Arvixe leverer Linux- og Windows-indstillinger på alle sine planer.

Arvixe og Bluehost sammenligning

BlueHost er blevet kåret til en “Bedst overkommelig hosting” og “Værdi med bedste værdi.” Arvixe var et PCMag Editor’s Choice i 2015 og er blevet navngivet af Inc.com som et af de hurtigst voksende virksomheder i U.S.A..

I 2010 blev BlueHost købt af Endurance International Group (EIG), og EIG købte Arvixe i 2014. EIG ejer adskillige hostingfirmaer, men tillader dem at operere under deres egne originale navne.

EIG-virksomheder er ikke kloner af hinanden. Der er imidlertid mange ligheder mellem dem. Hvis du har haft problemer med et EIG-firma, kan du finde de samme problemer med en anden.

Sammenlign ydeevnen for Bluehost og Arvixe

Bluehost vs. Arvixe: Oppetid og pålidelighed

Uptime. Selvom BlueHost’s oppetidsstatistik viser, at det regelmæssigt er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. Arvixe har en garanti på 99,9%, og de giver en gratis måneds restitution, hvis et månedligt gennemsnit falder til under denne procentdel.

Ydeevne. BlueHost bygger sine egne servere og bruger 16-core AMD Opterons. Arvixe-servere bruger de nyeste Xeons, og kundedata gemmes på 15K raid ti drev. Arvixes databaser og e-mail-servere er på SSD-lager.

Test af et websted, der er vært på BlueHost, gav en lastetid på 2,37s, hurtigere end 65% af de websteder, der blev testet på Pingdom. Et sammenligneligt Arvixe-sted frembragte en lastetid på 1,05 sekunder, hurtigere end 89% af de testede steder.

Pålidelighed. BlueHost’s datacenter er placeret i Utah. Datacentret drives og afkøles med overflødige kilder, og diesel-sikkerhedskopier er tilgængelige i nødsituationer. BlueHost foretager ingen spejlet eller overflødig sikkerhedskopi af data bortset fra deres Cloudplaner, og backups opbevares i højst 30 dage.

Arvixe har datacentre i Nordamerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datacentre er fuldt overflødige med flere strøm- og køleindstillinger. Datacentrene overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed.

Mening

For både Bluehost og Arvixe er pålideligheden fremragende, og oppetiden er god. Manglen på en oppetidsgaranti for BlueHost kan imidlertid være en bekymring. Tests viser, at Arvixe-steder er betydeligt hurtigere i responstider og belastningstider.

Sammenlign funktionerne i Bluehost og Arvixe

Sammenlign nøglefunktioner

Bemærk: “Ubegrænset” og “ubegrænset” er populære udtryk, der anvendes af webhostingfirmaer, når de beskriver funktioner. Det betyder dog ikke ”brug alt hvad du vil.” Betingelserne henviser til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.”

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. BlueHost leverer også et gratis års domæneregistrering for nye konti. Arvixe tilbyder et gratis domæne, så længe du har planen, og det tilbyder en gratis overførsel, hvis du allerede har et domæne.

Webstedsbygger. BlueHost leverer træk og slip Weebly Basic, der er begrænset til 5 websider. Basic er gratis. For flere funktioner og sider er en opgradering til Weebly Premium tilgængelig mod et ekstra gebyr. Arvixe-planer leveres med RvSiteBuilder, en funktionsrig builder med en WSYWIG-editor og over 600 webskabeloner.

Databaser. Bluehost og Arvixe tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser. Arvixe understøtter også PostgreSQL-databaser.
E-mail-konti. Bluehost og Arvixe leverer begge ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mail.

WordPress Hosting. Bluehost og Arvixe tilbyder begge administrerede WordPress-planer. Administrerede WordPress-planer hostes på optimerede servere med cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten.

Den store fordel ved administreret WordPress-hosting er, at sikkerhedskopier af dit websted, og opdatering af WordPress og dets plug-ins, gøres for dig, så du kan fokusere på dit websteds indhold.

Administrerede WordPress-planer koster normalt mere end en standard delt plan. Arvixes delte hosting og administrerede WordPress-planer er dog de samme.

e-handelsløsning. Bluehost leverer gratis indkøbsvogne gennem kontrolpanelet, f.eks. Magento, PrestaShop, ZenCart og andre. Arvixe understøtter også nogle gratis og kommercielle e-handelsmuligheder, mange med 24/7 support og automatisk installation.

Backups. BlueHost opretter daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier. De tilbyder også SiteBackup Pro, der gør en sikkerhedskopi og gendannelse på filniveau, mod et ekstra gebyr. SiteBackup Pro er gratis med det delte Business Pro-niveau.

Arvixe foretager daglige sikkerhedskopier af snapshot af sine servere. Uanset sikkerhedspolitikkerne anbefales det, at manuelle sikkerhedskopier foretages og gemmes off-site for yderligere sikkerhed og pålidelighed.

Hosting-sikkerhed. For at bekæmpe malware leverer BlueHost den grundlæggende SiteLock-service gratis på sine lavere niveauer og SiteLock Pro gratis på dens højere niveauplaner. BlueHost har interne processer på plads til at beskytte mod DDoS-angreb.

Arvixe scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler samt yder beskyttelse mod brute force-angreb. Arvixe-planer leveres med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering til e-mail.

Alle Bluehost-planer har et gratis delt SSL-certifikat. BlueHosts øverste delte plan, Business Pro, leveres med et gratis privat SSL-certifikat.

Arvixe plejede at levere gratis delt SSL til sine Linux-delte hostingplaner, men det ser ud til, at gratis SSL’er ikke længere er tilgængelige for Linux- eller Windows-planer, undtagen forretningsplanerne, der har gratis SSL, så længe du har en plan med Arvixe.

Kontrolpanel. Arvixe bruger industristandarden cPanel. BlueHost bruger også cPanel, men har i vid udstrækning ændret grænsefladen.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixe har et forhandlerprogram. BlueHost har også et forhandlerprogram, men det samarbejder med tredjeparts ResellerClub om tjenesten. BlueHosts tilknyttede program betaler $ 65 pr. Henvisning. Arvixes tilknyttede program betaler fra $ 70 til $ 135 pr. Henvisning, afhængigt af hvor mange henvisninger du foretager pr. Måned.

Ekstra. BlueHost har $ 150 i annoncekreditter; Arvixe leveres med $ 200 i annoncekreditter. Begge migrerer et etableret websted, hvis du har et andet sted. BlueHost opkræver en præmie for migrationstjenesten, mens Arvixe leverer en migrering gratis.

Mening

Begge hostingfirmaer leverer premiumfunktioner, med mange “ubegrænsede” muligheder, til hostingpriser på budgettet. Arvixe har en kant med en mere robust webstedsbygger, en standard cPanel og support til PostgreSQL og Windows.

Sammenlign webhotellplaner og priser for Bluehost og Arvixe

Hosting planer & Prisfastsættelse

Bemærk: På grund af den enorme konkurrence er salgsfremmende priser en almindelig praksis hos webhostingfirmaer. Kampagnepriser er typisk begrænset til den første serviceperiode, så tilmelding til en længere sigt giver større besparelser. Selv uden promo svarer tilmelding til længere servicevilkår normalt til en pause i prissætningen. Priserne nedenfor er anført på værtswebstederne på tidspunktet for denne sammenligning.

Bluehost

Delt hosting. BlueHost tilbyder tre lag delte hostingplaner. Basic tillader et websted med 50 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde og e-mail-konti til promo-prisen på $ 3,95.

Plus, til $ 6,95 pr. Måned, tillader op til 10 websteder, og opbevaringen hæves til 150 GB. En CDN er også en del af Plus-planen.

Business Pro tilbyder $ 14,95 pr. Måned ubegrænsede websteder samt ubegrænset båndbredde, opbevaring og e-mail-konti.

En CDN, privat SSL, dedikeret IP og Site Backup Pro er inkluderet i denne øverste niveauplan. BlueHosts planer leveres også med gratis domæneregistrering i et år.

BlueHost’s tilbyder tre skalerbare Cloud-planer mod et ekstra gebyr, der spejler dine data tre steder for pålidelighed og hurtigere belastningstider.

Administreret WordPress Hosting. BlueHost har fire administrerede WordPress-planer baseret på VPS-teknologi, så der er færre websteder pr. Server.

Den mindste plan, blogger, til $ 12,95 pr. Måned, er begrænset til 100 millioner besøg, 30 GB lagerplads og fem steder.
Den øverste plan, virksomhed, til en pris af $ 85 pr. Måned, har 240 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og 30 websteder. De to andre, professionelle til $ 37,50, og forretningen på $ 60 falder i mellem.

Alle planer har gratis CDN og SiteLock (de to nederste niveauer har SiteLock Pro, forretningen har SiteLock Premium, og det øverste niveau giver SiteLock Enterprise).

Arvixe

Delt hosting. Arvixe tilbyder fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. For hurtigere belastning og responstider for dit klientel har du muligheden for at vælge de amerikanske, europæiske eller asiatiske datacentre ved kassen.

Både Personal og Business tilbyder ubegrænset plads, båndbredde, e-mails og databaser. PersonalClass er $ 4 pr. Måned; BusinessClass er $ 22 per måned; PersonalClassPro er $ 7 per måned; og BusinessClassPro er $ 35 per måned.

Pro-lagene tillader et ubegrænset antal sider, mens de lavere niveauer kun tillader seks.

Forskellen mellem PersonalClass og BusinessClass er, at BusinessClass har færre brugere på serveren – dybest set delt hosting med VPS-funktioner.

Valgmuligheden ASP (Windows) kører et par dollars mere for hver plan og niveau. Arvixes delte planer sørger for ubegrænsede MySQL og PostgreSQL databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-certifikat, så længe webstedet er vært hos Arvixe.

Administreret WordPress Hosting. Arvixe tilbyder administrerede WordPress-planer, der starter ved $ 4 pr. Måned, det samme som de delte hostingplaner. Ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og et ubegrænset antal sider leveres med alle planerne.

WordPress-websteder skaleres let fra delt til VPS og dedikeret hosting, skønt Arvixes priser går op for VPS eller dedikerede servere.

VPS og dedikerede planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHost’s $ 14.99 pr. Måned standard VPS-niveau ville være egnet til en individuel eller lille virksomhed, der havde brug for lidt mere ydeevne, end en delt plan ville tillade.

Arvixe tilbyder to hver i Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 pr. Måned for Linux-optionen. De to Windows VPS-niveauer er $ 60 og $ 100 pr. Måned.

BlueHosts øverste VPS-plan er kun 59,99 dollar pr. Måned, men den er begrænset til 4 TB båndbredde, mens alle fire Arvixe-planer har ubegrænset båndbredde, og de leveres med et gratis SSL-certifikat, så længe du har planen..

BlueHost har tre dedikerede lag, der tillader henholdsvis 3, 4 og 5 IP’er. De er prissat til $ 74.99, $ 99.99 og $ 124.99 pr. Måned. Afhængig af konfigurationen, er de seks dedikerede serverdele fra Arvixe prissat fra $ 128,70 pr. Måned til $ 227,50 pr. Måned.

For dem, der har brug for mere ydelse, har Arvixe to multi-processor niveauer, der er prissat til $ 357,30 pr. Måned. Arvixe tilbyder også cloud-muligheder, der starter ved $ 108 pr. Måned. Selvom dyrere end BlueHost er Arvixe-planerne fuldt styret.

Money-Back-garanti: BlueHost har branchestandard 30-dages garanti. Arvixe har en længere 60-dages garanti. Hvis du har den gratis domæneregistrering på BlueHost eller Arvixe, vil de tilbageholde et domæneregistreringsgebyr fra enhver refusion, og du vil beholde domænenavnet.

Mening

Arvixes priser er højere end BlueHost’s, men de lavere niveauer har flere funktioner end de lavere niveauer på BlueHost. Arvixe har en længere pengene-tilbage-garanti og tilbyder Windows-planer for dem, der har brug for det.

Sammenlign hvor let at bruge Bluehost og Arvixe

Brugervenlighed

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men med en ændret grænseflade, så regelmæssige cPanel-brugere har nogle justeringer at foretage. Arvixe bruger den almindelige brugervenlige, ikonbaserede cPanel.

Et-klik-installationsprogram. BlueHost bruger MOJO Marketplace-et-klik-installationsprogram til let at installere næsten hundrede applikationer. Arvixe bruger Softaculous som et-klik-installationsprogram til hundreder af applikationer.

Webstedsnavigation. Både BlueHosts og Arvixes websteder leverer de data, du har brug for for at vælge en plan, med nyttige sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer. Begge er rene, uklare og brugervenlige.

Mening

Både Bluehost og Arvixe har installatører med ét klik, bruger cPanel (dog ændret i BlueHost’s tilfælde) og har brugervenlige websteder. Begge er brugervenlige og er lige så nemme at bruge.

Sammenlign support fra Bluehost og Arvixe

Teknisk og kundesupport

Baseret på kundeanmeldelser, er dette et område, hvor BlueHost mangler. Arvixe havde et fremragende ry for kundesupport. Siden EIG-opkøbet har kundeservice imidlertid været udsat for ifølge kundevurderinger. Det satser stadig over gennemsnittet.

Bluehost og Arvixe har begge e-mail og live chat 24/7. BluHosts telefonstøtte er også 24/7, mens Arvixes telefontjeneste er begrænset til kontortid, mandag til fredag. Begge har en omfattende videnbase med tutorials og videoer. BlueHost har en blog og et forum; Arvixe har en aktiv blog.

Mening

Både Bluehost og Arvixe leverer flere kontaktmetoder. Selvom Arvixes omdømme har lidt for nylig, får det stadig flere positive anmeldelser for kundeservice og support end BlueHost.

Sammenlign brugeranmeldelser af Bluehost og Arvixe

Brugeranmeldelser

Bemærk: Normalt indsendes anmeldelser af dem, der er lidenskabelige, så de fleste kunder, der poster anmeldelser, er enten stærkt negative eller stærkt positive. Af den grund bør du aldrig bruge kundeanmeldelser som din vigtigste grund til at vælge en vært. Men hvis der er en fælles klage fra mange brugere, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af Bluehost og Arvixe

Bluehost. Negative anmeldelser af BlueHost er næsten alle relateret til support. Lange ventetider, der er nødt til at oprette gentagne billetter til det samme emne, og endda uhøflighed, er almindelige klager.

Arvixe. Indtil for nylig var der få negative anmeldelser af Arvixe. På det seneste er nogle anmeldelser bekymrede for dårlig kundeservice og lange ventetider.

Positive anmeldelser for Bluehost og Arvixe

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra Bluehost-kunder angår lykke med de leverede priser og planfunktioner.

Arvixe. Arvixe får høje karakterer fra sine kunder for at stille så mange funktioner til rådighed til en sådan budgetpris. Windows-brugere er glade for at finde hosting til dem til en overkommelig pris.

Mening

Samlet set, selv med de nylige negative kundesupportanmeldelser, får Arvixe høje karakterer fra sine kunder. BlueHost er også godt bortset fra et stort antal klagesupport til kundesupport.

Konklusion om sammenligning af BlueHost og Arvixe

BlueHost vs. Arvixe: Hvilken hosting er bedst for dig?

Bluehost og Arvixe har begge fordele, der gør dem tiltalende.

Årsager til at vælge Arvixe frem for BlueHost:

 • Gratis domæneregistrering, så længe planen er vært
 • Forudinstalleret WordPress
 • Windows-serverindstillinger til alle planer
 • Længere pengene-tilbage-garanti

Årsager til at vælge BlueHost frem for Arvixe:

 • Lavere priser for den første serviceperiode for flere niveauer af delt hosting
 • Gratis SiteLock
 • Lavere VPN og dedikeret serverpriser

Selvom BlueHost’s administrerede WordPress-planer er dyrere end nogle andre, gør funktionerne dem meget populære, som det ses, at mere end 1 million WordPress-websteder er vært på BlueHost.

Imidlertid er Arvixe med dens budgetpriser værd at tjekke, om du er en WordPress-bruger. Hvis du er mellemstor eller større, ser du muligvis til BlueHost’s VPS eller dedikerede serverplaner.

Begge virksomheder har lidt under kundevurderinger, der involverer kundesupport, hvilket kan være et problem. Begge disse hostingfirmaer tilbyder imidlertid fuldt udstyrede planer til fremragende priser.

Dette er mange andre webhostingfirmaer, du kan overveje. For dem, der ikke har noget imod at bruge lidt mere til hurtig belastning og responstid, og premium-funktioner, er det vigtigt at tjekke SiteGround.

For et hostingfirma, der er et fremragende valg til administreret WordPress, og som har en af ​​de bedste tilbagebetalingsgarantier i branchen, kan du overveje InMotion Hosting.

Har du spørgsmål om BlueHost eller Arvixe? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map