BlueHost vs A2 Hosting: Hvilken skal du bruge?

Der er mange webhostingfirmaer hvorfra du kan vælge til dit websted. Faktisk er der så mange planer og funktioner, at det kan få dit hoved til at dreje. Sæt en vis stabilitet i processen, og brug denne sammenligning fra hoved til hoved for at indsnævre dine valg.


BlueHost har været i webhostingbranchen siden 1996, så det er et veletableret hostingfirma med over 2 millioner websteder, der er vært på sine servere.

A2 Hosting er nyere i branchen, der blev grundlagt i 2003. A2 Hosting blev først lanceret med udviklere i tankerne og var en af ​​de første, der tilbyder PHP 5 og Ruby on Rails. Nu er deres fokus på præstationer.

BlueHost og A2 leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner og er Linux-baserede.

BlueHost har vundet mange priser, herunder “Bedst overkommelig hosting” og “Bedst værdi vært.” A2 har været vinderen af ​​mange “bedste af” priser, flere af dem så sent som sidste år.

Endurance International Group (EIG), et selskab, der ejer mange hostingfirmaer, købte BlueHost i 2010. EIG giver hvert af deres hostingfirmaer mulighed for at operere under deres eget navn.

Mens EIG-hostingfirmaer ikke er kloner af hinanden, er der nok ligheder, hvis du har haft problemer med et EIG-firma, kan du finde de samme problemer med en anden.

A2 er privatejet. A2 i A2 Hosting’s navn kommer fra det faktum, at de har hovedkvarter i Ann Arbor, Michigan.

Sammenlign ydelsen fra BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Oppetid og pålidelighed

Uptime. Selvom BlueHost’s oppetidsstatistik viser, at det regelmæssigt er 99,9% eller bedre, har de ikke en oppetidsgaranti. A2 Hosting har garanteret 99,9% oppetid. A2 Hosting refunderer 5% af det månedlige gebyr for hver time, dit websted ikke kan nås på grund af udstyr eller netværksfejl.

Ydeevne. BlueHost bygger sine egne servere og bruger 16-core AMD Opterons. A2 Hosting bruger Dell-servere med quad-core-processorer, og fokus på ydelse ses ved brug af SSD-lager.

Et Bluehost-hostet websted, der blev testet på Pingdom, resulterede i en ladetid på 2,37s, hurtigere end 65% af de testede steder. Et A2-sted førte til en hurtig lastetid på 1,49 sekunder, hurtigere end 81% af de testede steder.

Pålidelighed. Datacenteret for BlueHost er placeret i Utah. Datacentret drives og afkøles med overflødige kilder, og diesel-sikkerhedskopier er på plads i nødsituationer. BlueHost foretager ingen spejlet eller overflødig sikkerhedskopi af data bortset fra deres Cloudplaner. Sikkerhedskopier opbevares i højst 30 dage.

A2 Hosting har datacentre i USA (Michigan), Europa (Amsterdam) og Asien (Singapore). Datacentrene har overflødig strøm og køling, og der er dieselgeneratorer til sikkerhedskopiering.

Datacentrene overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed. De har også firedoblet netværksforbindelse til overflødig og pålidelig service.

Mening

Selvom BlueHosts pålidelighed er fremragende, og oppetid er god, kan manglen på en oppetidsgaranti være et problem.
A2 Hosting har en garanti, og A2 Hosting’s belastning og responstid var betydeligt hurtigere end BlueHost’s.

Sammenlign funktionerne i BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Nøglefunktioner

Bemærk: En almindelig markedsføringsterm, der bruges af webhostingfirmaer til at beskrive funktioner, er “ubegrænset.” Intet er virkelig ubegrænset. I stedet henviser betingelserne til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.” Hostingfirmaer kan udsende advarsler eller suspendere et websted, hvis de mener, at der har været “overdreven brug.”

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. BlueHost leverer et gratis års domæneregistrering for nye konti; A2 Hosting gør det ikke.

Webstedsbygger. BlueHost leverer træk og slip Weebly Basic, der er begrænset til 5 websider. Basic er gratis, og der er en opgradering til Weebly Premium til rådighed mod et ekstra gebyr.

A2 Hosting har ikke en integreret webstedsbygger i nogen af ​​sine planer, men det understøtter de fleste af de gratis og kommercielle webstedsbyggere.

Databaser. BlueHost tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser. A2 Hosting begrænser det laveste niveau til 5 databaser med ubegrænsede databaser på andre niveauer og planer. A2 Hosting understøtter også PostgreSQL.

E-mail-konti. BlueHost leverer ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mails. A2 Hosting begrænser det laveste niveau til 25 konti, mens de andre niveauer kan have et ubegrænset antal.

WordPress Hosting. BlueHost og A2 Hosting tilbyder begge administrerede WordPress-planer. En administreret WordPress-plan koster normalt mere end en standard delt plan, selvom A2 Hosting priser både delte planer og administrerede WordPress planer det samme.

Administrerede WordPress-planer hostes typisk på optimerede servere med funktioner som cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten. En anden fordel ved administreret WordPress-hosting er, at sikkerhedskopiering og opdatering af dine WordPress-websteder udføres automatisk af hostingfirmaet for dig, hvilket frigør dig til at fokusere på det, der er vigtigt for dig – dit indhold.

e-handelsløsning. BlueHost og A2 Hosting leverer gratis indkøbsvogne gennem deres kontrolpaneler, såsom Magneto, ZenCart, PrestaShop og andre. WP eCommerce-plug-ins er tilgængelige fra begge værter til WordPress-websteder.

Backups. BlueHost leverer daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier. Det giver også SiteBackup Pro gratis til den delte forretningsplan for Business Pro og mod et ekstra gebyr for andre planer. SiteBackup Pro tillader sikkerhedskopiering og gendannelse på filniveau.

A2 Hosting tilbyder Server Rewind, der tager periodiske automatiske snapshots af dit websted og tillader gendannelse af filer, databaser eller hele websitet gratis – selvom det ikke er tilgængeligt i det laveste niveau.

Hosting-sikkerhed. For at søge ud, fjerne og forbyde malware leverer BlueHost den grundlæggende SiteLock-service gratis på dens lavere niveauer og SiteLock Pro gratis på dens højere niveauplaner. BlueHost siger, at det også har interne processer til beskyttelse mod DDoS.

A2 scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler, malware og vira med Perpetual Security og HackScan – leveres gratis. Det bruger standard spambeskyttelse plus Barracuda Advanced Spam Filtering til e-mail.

A2 Hosting leverer også Patchman Enhanced Security Tool, der søger efter software og apps, der har brug for programrettelse og giver dig besked, når apps er forældede..

Alle Bluehost-planer har et gratis delt SSL-certifikat. Den øverste delte plan på BlueHost leveres med et gratis privat SSL-certifikat. A2 Hosting leverer gratis delt SSL til sine planer gennem cPanel, og privat SSL kan købes.

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men har i vid udstrækning ændret grænsefladen. A2 Hosting bruger også industristandarden cPanel.

Grøn. DreamHost køber kredit for vedvarende energi og fungerer med et kulstofneutralt fodaftryk. A2 Hosting har også et 100% carbonfrit fodaftryk og deltager aktivt i træplantning og andre miljøvenlige aktiviteter i Ann Arbor.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. BlueHosts tilknyttede program betaler $ 65 pr. Henvisning. A2 Hosting’s tilknyttede program betaler $ 85 pr. Henvisning. A2 har også et forhandlerprogram, der kan mærkes med dit firmas navn.

Ekstra. BlueHost har $ 150 i annoncekreditter. BlueHost migrerer et etableret websted, hvis du har et andet sted, selvom det opkræver en præmie for tjenesten. A2 Hosting har $ 50 i annoncekredit til Bing / Yahoo.

Mening

Både BlueHost og A2 Hosting leverer et godt udvalg af funktioner. Begge er grønne, begge bruger cPanel, begge har attraktive tilknyttede programmer, og begge leverer sikkerhedsfunktioner for at holde dit websted sikkert.

BlueHost har en mindre fordel i funktioner ved at tilbyde et gratis års domæneregistrering og tilbyde Weebly, webstedsbyggeren.

Sammenlign webhosteplaner og priser for BlueHost og A2 Hosting

Hosting planer & Prisfastsættelse

Bemærk: Aggressiv konkurrence fører til konstante ændringer i prisfastsættelse og en hel del salgsfremmende priser. Kampagnepriser er typisk begrænset til den første serviceperiode, så tilmelding til længere sigt svarer til højere besparelser.

Selv uden reklamekampagner resulterer længere servicevilkår normalt i et prisbrud. Priserne nedenfor er anført på værtswebstederne på tidspunktet for denne sammenligning.

Bluehost. BlueHost tilbyder tre delte planer. Basic, til $ 3,95 pr. Måned, tillader et sted, giver 50 GB lagerplads og tillader ubegrænset båndbredde og e-mail-konti. Plus, til $ 6,95 pr. Måned, tillader op til 10 websteder og øger lagerpladsen til 150 GB.

En CDN er også en del af Plus-planen. Business Pro tilbyder $ 14,95 pr. Måned ubegrænsede websteder samt ubegrænset båndbredde, opbevaring og e-mail-konti. En CDN, privat SSL, dedikeret IP og Site Backup Pro er inkluderet i denne øverste niveauplan.

Alle de delte BlueHost-planer leveres med en gratis domæneregistrering i et år. BlueHost tilbyder tre skalerbare Cloud-planer mod et ekstra gebyr, som spejler dine data tre steder for pålidelighed og hurtigere belastningstider.

BlueHost har fire styrede WordPress-planer, der er baseret på VPS-teknologi. Den mindste plan, blogger, til $ 12,95 pr. Måned, er begrænset til 100 millioner besøg, 30 GB lagerplads og fem steder. Den øverste plan, virksomheden, har 240 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 30 websteder og er prissat til $ 85 pr. Måned.

De to midterste lag er professionelle til $ 37,50 og forretninger til $ 60 per måned. Det professionelle niveau tillader 300 millioner besøgende og har 60 GB lagerplads. Virksomhedsniveauet tillader 600 millioner besøgende og har 120 GB lagerplads.

Alle har gratis CDN og SiteLock (de to nederste niveauer har SiteLock Pro, forretningen har SiteLock Premium, og det øverste niveau giver SiteLock Enterprise).

A2 Hosting. A2 tilbyder også tre delte planer. Lite tillader et sted, fem databaser, og er prissat til $ 3,92 pr. Måned. Swift- og Turbo-planerne tillader ubegrænsede websteder og ubegrænsede databaser. Swift er $ 4,90 per måned, og Turbo er $ 9,31 per måned.

Alle har ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde. A2 Hosting har CloudLinux, en version af Centos OS, der er hurtigere og siger, at det har færre kunder pr. Server end de fleste.

A2 Hosting har tre administrerede WordPress-planer, der er prissat det samme som dets delte hostingplaner. Lite er begrænset til et websted og fem databaser og er prissat til $ 3,92 pr. Måned. Swift til $ 4,90 per måned og Turbo til $ 9,31 pr. Måned tilbyder ubegrænsede websteder og databaser.

Alle planer er SSD-baserede og har cache, selvom Turbo-planen har optimeret cache. De har alle CDN og ekstra sikkerhedsindstillinger. Swift og Turbo leveres også med Server Rewind til sikkerhedskopiering.

VPS og dedikerede planer: BlueHost har fire VPS-planer. BlueHosts VPS-niveauer er prissat til $ 14.99, $ 29.99, $ 44.99 og $ 55.99 pr. Måned. BlueHost VPS-planer har båndbreddegrænser på 1 TB til 4 TB.

A2 Hosting har tre uadministrerede og tre administrerede VPS-planer, alle med SSD’er. De ikke-administrerede er $ 5, $ 10 og $ 15 per måned og har 2 TB båndbreddegodtgørelse. De leverer henholdsvis 20 GB, 30 GB og 50 GB lagerplads.

De styrede VPS-niveauer fra A2 Hosting er prissat til $ 32.99, $ 46.19 og $ 65.99 pr. Måned. De har 75, 100 og 150 GB lagerplads og 2, 3 og 4 TB båndbredde.

BlueHost har tre dedikerede niveauer, der tillader henholdsvis 3, 4 og 5 IP’er, til en pris af henholdsvis $ 74,99, $ 99,99 og $ 124,99 pr. Måned. A2 Hosting har tre uadministrerede og tre administrerede dedikerede serverdele.

De ikke-styrede priser til $ 99,59, $ 165,99 og $ 248,99 per måned. De styrede niveauer er $ 141,09, $ 207,49 og $ 290,49 pr. Måned.

Money-Back-garanti: BlueHost har branchestandard 30-dages garanti. A2 Hosting har en 30-dages fuld refusion og en pro-vurderet refusion efter 30 dage. Hvis du har den gratis domæneregistrering på BlueHost, tilbageholdes et domæneregistreringsgebyr for enhver refusion, og du beholder domænenavnet.

Mening

BlueHosts delte hosting er bare lidt højere end A2 Hosting’s planer, men har flere funktioner. A2 Hosting’s priser og funktioner til dets administrerede WordPress-planer gør det til et attraktivt valg for WordPress-brugere.

A2 Hosting giver kunderne flere valgmuligheder i VPS og dedikerede planer ved at give ustyrede og administrerede indstillinger.

Sammenlign, hvor let at bruge BlueHost og A2 Hosting

Brugervenlighed

Kontrolpanel. BlueHost bruger cPanel, men med en ændret grænseflade, så regelmæssige cPanel-brugere har nogle justeringer at foretage. A2 Hosting bruger den almindelige industristandard cPanel.

Et-klik-installationsprogram. BlueHost bruger MOJO Marketplace-et-klik-installationsprogram til let at installere næsten hundrede applikationer. A2 leverer et-klik-appinstallation til hundredvis af apps gennem Softaculous.

Webstedsnavigation. Både BlueHost’s og A2 Hosting’s websteder giver alle de oplysninger, du har brug for for at vælge en plan. Begge har praktiske sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer. Begge er rene og brugervenlige. A2 har en praktisk funktion – links til popups for mange af de vilkår og indstillinger, der vises i dens diagrammer.

Mening

Begge har hundredvis af applikationer, der kan installeres med et enkelt klik, begge har let at navigere på websteder, og begge bruger cPanel – selvom BlueHost’s er ændret. De fleste brugere ville være tilfredse med brugervenligheden af ​​en af ​​disse hostingfirmaer.

Sammenlign support fra BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Teknisk og kundesupport

Baseret på kundeanmeldelser, er dette et område, hvor BlueHost har brug for forbedringer. A2 Hosting’s support vurderes konsekvent højt, og dens supportpersonale betragtes som venlige og vidende.

BlueHost og A2 Hosting har en telefon, e-mail og live chat 24/7. Begge har et forum og en omfattende videnbase. A2 Hosting har en aktiv blog.

Mening

Mens BlueHost leverer flere kontaktmetoder, klager kundevurderinger gentagne gange over support. A2 Hosting har de samme flere kontaktmetoder, men dens support er meget anset. A2 er valget, hvis support er en høj prioritet for dig.

Sammenlign brugeranmeldelser af Bluehost og A2 Hosting

Brugeranmeldelser

Bemærk: Anmeldelser indsendes normalt af dem, der har stærke meninger, så de fleste kunder, der poster anmeldelser, er enten stærkt negative eller stærkt positive. Af den grund bør anmeldelser ikke bruges som hovedfaktoren i valg af vært. Når der kontinuerligt rapporteres noget, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af BlueHost og A2 Hosting

Bluehost. Negative anmeldelser af BlueHost er overvældende relateret til dårlig støtte. Lange ventetider, uhøflighed og gentagne billetter til det samme nummer er ikke ualmindelige.

A2 Hosting. Der er færre negative kundeanmeldelser for A2 end for de fleste virksomheder. De negative, der sendes, er normalt til dårlige oplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser for BlueHost og A2 Hosting

Bluehost. De fleste positive anmeldelser fra Bluehost-kunder roser priserne og funktionerne i planerne.

A2 Hosting. A2 får langt mere positive anmeldelser end negative for kundesupport. Kunder er også imponeret over hastigheden på websteder på A2 og med antallet af tilbudte funktioner til prisen.

Mening

Generelt får A2 Hosting langt mere positive anmeldelser end negative anmeldelser langt.

Konklusion om sammenligning af BlueHost og A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Hosting: Hvilken hosting er bedst for dig?

BlueHost og A2 Hosting har begge funktioner, der kan betragtes som plusser og minuser.

Årsager til at vælge A2 Hosting frem for BlueHost:

 • SSD’er på alle dens planer
 • Når som helst (pro-rated) pengene-tilbage-garanti
 • Uptime-garanti
 • Hurtige servere
 • PostgreSQL support

Årsager til at vælge BlueHost frem for A2 Hosting:

 • Gratis SiteLock
 • Flere “ubegrænsede” funktioner
 • Gratis webstedsbygger

Selvom BlueHost’s administrerede WordPress-planer er dyrere end dem fra nogle andre værter, er de meget populære – som det fremgår af det faktum, at mere end 1 million WordPress-websteder er vært på BlueHost.

A2 Hosting’s prisfastsættelse som det samme som delt hosting for sine administrerede WordPress-planer gør det dog meget attraktivt for WordPress-brugere. Både BlueHost og A2 Hosting har VPS og dedikerede serverindstillinger til konkurrencedygtige priser til dem med større websteder eller tungere trafik.

Begge værter har også fælles prisplaner, der er prissat af budgetter, der er fulde funktioner. Forskellen mellem disse to hostingfirmaer er A2 Hosting’s bedre rekord for kundeservice og support.

Der er andre webhostingfirmaer at overveje. Hvis du ikke har noget imod at bruge et par dollars mere til hurtig belastning og responstider samt premiumfunktioner, ville SiteGround være værd at tjekke.

En anden vært med attraktive administrerede WordPress-planer, og en af ​​de længste tilbagebetalingsgarantier er InMotion Hosting.

Har du spørgsmål om BlueHost eller A2 Hosting? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map