Arvixe vs. SiteGround: Hvilken skal du bruge?

Den måske vigtigste beslutning, du kan tage vedrørende dit websted, er måske at finde det rigtige hostingfirma og din plan. Dog så mange virksomheder, hvorfra man skal vælge. Du kan bruge denne en-til-en-sammenligning mellem Arvixe og SiteGround for at hjælpe dig med at indsnævre dine valg.


SiteGround er endnu nyere og blev etableret i 2004, men det er vært for næsten 500.000 steder på sine servere. Arvixe og SiteGround leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. Arvixe har både Linux- og Windows-indstillinger, mens SiteGround kun er Linux.

Arvixe blev udnævnt til PCMag Editor’s Choice i 2015 og blev navngivet af Inc.com som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i den amerikanske SiteGround har vundet mange “bedste af” priser, men mange er fra websteder, de har oprettet til selvpromotering – noget som er alt for almindeligt hos webhostingfirmaer. SiteGround har vundet legitime priser for oppetid og kundeservice.

Arvixe blev købt af Endurance International Group (EIG) i 2014. Der er mange webhostingfirmaer under EIG-banneret, men alle fungerer under deres egne originale navne. Mens EIG-virksomheder ikke er kloner af hinanden, hvis du havde problemer med et, de er ens nok til, at du måske har de samme problemer med en anden.

SiteGround blev grundlagt i 2004 og er et privatejet selskab med hovedkvarter i Sofia, Bulgarien, skønt det har verdensomspændende tilstedeværelse.

Sammenlign ydelsen af ​​Arvixe og SiteGround

Arvixe vs. SiteGround: Oppetid og pålidelighed

Uptime. Arvixe har en garanti på 99,9% med en gratis måneds restitution, hvis et månedligt gennemsnit falder til under denne procentdel. SiteGround har en lignende garanti for en oppetid på mindst 99,9%. Hvis webstedet falder mellem 99,9% og 99%, får du en måned gratis hosting; for hver 1% under 99% modtager du en ekstra måned gratis.

Ydeevne. Arvixe placerer meget af de webstedsrelaterede data på SSD’er, inklusive databaser og e-mail-servere, for hurtig ydelse. SiteGround sidder ikke bare på den samme teknologi i årevis.

Når nye metoder eller hurtigere teknik rulles ud, opdaterer SiteGround sine datacentre – for alle dets brugere, ikke kun for nyankomne. SiteGround bruger Supercache til alle deres planer, ikke kun administreret WordPress-hosting som de fleste virksomheder.

Et Arvixe-hostet websted gav en lastetid på 1.05s, hurtigere end 89% af de testede websteder. En test af et sammenligneligt SiteGround-sted resulterede i en belastningstid på 1,2 sekunder, hurtigere end 87% af de testede steder.

Pålidelighed. Arvixe har datacentre over hele kloden – i Nordamerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datacentre er fuldt overflødige med flere strøm- og køleindstillinger. Datacentrene overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed.

SiteGround har også datacentre over hele kloden. Der er datacentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. Datacentrene har overflødig strøm og køling med dieseldrevne sikkerhedskopieringer.

I 2015 blev de delte servere opgraderet til at bruge Linux-containere, der samler servere for at fremskynde adgangen og give mere pålidelighed. Alle deres planer er blevet skiftet til SSD til opbevaring såvel som MySQL-databaser.

Mening

En af disse vil levere hurtig og pålidelig service. Begge har ekstraordinære oppetidsgarantier, og begge har en meget hurtig reaktion og belastningstid.

Sammenlign funktionerne i Arvixe og SiteGround

Sammenlign nøglefunktioner

Bemærk: Mens ethvert webhostingfirma bruger “ubegrænset” eller “ikke-målet”, når de beskriver funktioner, er det lidt vildledende. Denne markedsføringsterm betyder ikke “brug så meget, som du vil.” I stedet henviser betingelserne til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug.”

Hostingfirmaer straffer websteder, de føler, går ud over det, undertiden uden advarsel – selvom de fleste brugere aldrig vil overskride rimelig brug.

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. Arvixe adskiller sig fra branchestandarden – det tilbyder et gratis domæne, så længe du har planen. Arvixe tilbyder også en gratis overførsel, hvis du allerede har et domæne et andet sted. SiteGround tilbyder et gratis års domæneregistrering.

Webstedsbygger. Arvixe leverer RvSiteBuilder, en funktionsrig builder med en WSYWIG-editor og over 600 webskabeloner. SiteGround tilbyder Weebly Basic gratis – selvom det er begrænset i antallet af sider, du kan oprette. For et ekstra månedligt gebyr kan du opgradere til mere funktionsrige versioner af Weebly.

Databaser. Arvixe tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser, og det understøtter PostgreSQL-databaser. SiteGround tilbyder ubegrænset MySQL-databaser.

E-mail-konti. Arvixe og SiteGround leverer begge ubegrænsede e-mail-konti og videresendelse af e-mail. Ubegrænsede konti er en fordel, hvis du er en stor virksomhed med mange ansatte, da det giver mulighed for at oprette separate konti for hver enkelt. Plus hver afdeling i din virksomhed, såsom salg, support og info, kan have en separat konto.

WordPress Hosting. Både Arvixe og SiteGround tilbyder administrerede WordPress-planer. Normalt koster administrerede WordPress-planer mere end en standard delt plan. En del af de ekstra omkostninger skyldes, at administrerede WordPress-planer typisk placeres på optimerede servere med cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten.

En anden fordel ved administreret WordPress-hosting er, at automatiske sikkerhedskopier af dine WordPress-websteder gøres for dig, samt planlægning og installation af opdateringer. Dette giver dig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt – dit indhold.

Både Arvixe og SiteGround er unikke, da de ikke opkræver ekstra for deres WordPress-planer.

e-handelsløsning. Arvixe og SiteGround understøtter nogle gratis og kommercielle e-handelsmuligheder, mange med 24/7 support og automatisk installation.

Backups. Arvixe foretager daglige sikkerhedskopier af snapshot af sine servere ved hjælp af R1Soft, som er tilgængelige for kunder via kontrolpanelet. Backups hostes på en separat server med henblik på redundans. SiteGround foretager daglige sikkerhedskopier, der opbevares 30 dage.

Hosting-sikkerhed. Arvixe scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler samt yder beskyttelse mod brute force-angreb. Arvixe-planer leveres med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering til e-mail.

SiteGround leverer SpamExperts gennem kontrolpanelet. SiteGround har også brugerdefineret software, der kan isolere konti, der har problemer, som holder dit websted beskyttet, selvom det dårlige sted er på den samme delte server. SiteGround overvåger servere i realtid, og dens software kan reagere automatisk på de fleste problemer uden menneskelig indblanding.

Arvixe plejede at levere delt SSL til sine delte Linux-planer, men nu ser det ud til, at delte SSL’er ikke længere er tilgængelige til Linux- eller Windows PersonalClass-planer. Forretningsplanerne har imidlertid gratis SSL, så længe du har en plan med Arvixe, og private SSL’er kan købes. SiteGround leverer et gratis SSL-certifikat i et år for alle undtagen de laveste niveauer.

Kontrolpanel. Arvixe og SiteGround bruger industristandarden cPanel.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixes tilknyttede program betaler fra $ 70 til $ 135 pr. Henvisning, afhængigt af antallet af henvisninger, du har pr. Måned. Arvixe har også et forhandlerprogram til både Linux og Windows. SiteGround har et forhandlerprogram, der giver volumenrabatter, og dets tilknyttede program betaler fra $ 50 til $ 125 pr. Henvisning, også afhængigt af antallet af henvisninger pr. Måned.

Ekstra. Arvixe leveres med i alt $ 200 i annoncekreditter til Google og Yahoo. Arvixe tilbyder “Prioritet support” mod et ekstra månedligt gebyr. SiteGround tilbyder kun e-mail-konti til et lille månedligt gebyr. SiteGround understøtter også Joomla og Drupal hosting.

Mening

Begge er fuldt udstyrede webhostingfirmaer. Arvixes støtte til PostgreSQL, dets “gratis domæne, så længe du har en plan”, understøttelse af både Linux og Windows, og dens bedre webstedsbygger, giver Arvixe en lille kant over SiteGround for funktioner.

Sammenlign webhotellplaner og -priser af Arvixe og SiteGround

Hosting planer & Prisfastsættelse

Bemærk: Webhosting er en konkurrencedygtig branche. Som et resultat er der konstante ændringer i prisfastsættelse og en hel del salgsfremmende priser. Da prissætning af forfremmelse typisk er begrænset til den første tjenesteperiode, betyder det at tilmelde dig på lang sigt mere betydelige besparelser. Selv uden reklamekampagner resulterer længere servicevilkår normalt i prisafbrydelser. Priserne nedenfor er aktuelle for sammenligningen.

Arvixe. Arvixe tilbyder fire delte planer – to i PersonalClass og to i BusinessClass. For hurtigere belastning og responstider for dit hovedkundegrundlag har du muligheden for at vælge de amerikanske, europæiske eller asiatiske datacentre ved kassen.

Alle niveauerne PersonalClass og BusinessClass tilbyder ubegrænset plads, båndbredde, e-mails og databaser. PersonalClass er $ 4 pr. Måned, og BusinessClass er $ 22 per måned. PersonalClassPro er $ 7 per måned, og BusinessClassPro er $ 35 per måned. Pro-lagene tillader et ubegrænset antal sider, mens de almindelige niveauer kun tillader seks.

Forskellen mellem PersonalClass og BusinessClass er, at BusinessClass har færre brugere på serveren, hvilket gør det til dybest set delt hosting med VPS-funktioner. Valgmuligheden ASP (Windows) kører et par dollars mere for hver plan og niveau. Arvixes delte planer sørger for ubegrænsede MySQL og PostgreSQL databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-certifikat, så længe webstedet er vært hos Arvixe.

Arvixe tilbyder to administrerede WordPress-planer, til $ 4 og $ 7 per måned, det samme som den delte hosting. Ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og et ubegrænset antal databaser leveres med alle planerne. Planen for $ 4 er begrænset til 6 websteder, mens $ 7-planen tillader et ubegrænset antal.

WordPress-websteder skaleres let fra delt til VPS og dedikeret hosting, skønt Arvixes priser går op for VPS eller dedikerede servere.

SiteGround. SiteGround tilbyder tre delte planer. Opstart tillader et sted, 10 GB lagerplads, og er prissat til $ 3,95 pr. Måned. GrowBig til $ 7,95 pr. Måned og GoGeek til $ 14,95 pr. Måned tilbyder ubegrænsede websteder og henholdsvis 20 GB og 30 GB lagerplads.

Alle planerne leveres med et gratis år med domæneregistrering, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset trafik, daglig backup og gratis CDN. GrowBig- og GoGeek-planerne tilføjer prioritet teknisk support og en gratis SSL i et år. GoGeek-planen tilføjer færre konti pr. Server, PCI-overholdelse og Git.

Mens SiteGround ikke tæller besøgende mod din båndbreddebrug, måler det CPU-brug og udsender advarsler for, hvad det anser for overdreven brug af CPU-ressourcer.

SiteGround har tre administrerede WordPress-planer; Opstart, som er begrænset til et sted og 10 GB lagerplads, GrowBig med 20 GB lagerplads og GoGeek med 30 GB. GrowBig- og GoGeek-planerne giver ubegrænsede websteder, gratis SSL i et år og prioriteret status på supportbilletter. GoGeek-planen tilføjer Git og har færre brugere pr. Server.

Alle tre planer leveres med et gratis domæne, gratis CDN, WordPerfect support og ubegrænset trafik. Som med de delte planer begrænser SiteGround ikke antallet af besøgende. I stedet måles CPU-brug af SiteGround, og der udsendes advarsler for overdreven brug.

SiteGrunds administrerede WordPress-planer er de samme som deres delte planer til $ 3,95, $ 7,95 og $ 14,95 pr. Måned.

VPS og dedikerede planer: Arvixe tilbyder to VPS-niveauer i både Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 pr. Måned for Linux-optionen. De to Windows VPS-niveauer er $ 60 og $ 100 pr. Måned.

Alle fire Arvixe-planer har ubegrænset båndbredde, og de leveres med et gratis SSL-certifikat, så længe du har planen. SiteGround’s fire VPS-planer findes under cloud-hosting på webstedet og priser fra $ 60 til $ 140 pr. Måned. De er begrænset til 5 TB båndbredde og 20 til 80 GB lagerplads. De er fuldt styret og er på SSD’er for hastighed og pålidelighed.

Afhængigt af konfigurationen, er de seks dedikerede serverlag for Arvixe fra en enkelt processor prissat fra $ 128,70 pr. Måned til $ 227,50 pr. Måned. For dem, der har brug for mere ydelse, har Arvixe to multi-processor niveauer, der er prissat til $ 357,30 pr. Måned.

Arvixe tilbyder også cloud-muligheder, der starter ved $ 108 pr. Måned. Alle Arvixe dedikerede planer styres for dig. SiteGround har tre dedikerede planer fra $ 229 til $ 429 per måned.

Money-Back-garanti: Arvixes 60-dages pengene-tilbage-garanti er bedre end branchestandarden. SiteGround har branchestandard 30-dages garanti. Hvis du har den gratis domæneregistrering på Arvixe eller SiteGround, tilbageholder de et domæneregistreringsgebyr fra enhver refusion, og du vil beholde domænenavnet.

Mening

WordPress-brugere finder begge værtes priser attraktive. SiteGrounds øverste niveau, hvilket svarer til det øverste niveau af Arvixe, er dog det dobbelte af prisen. Hvis du har brug for Windows, er Arvixe dit eneste valg mellem disse to, da SiteGround ikke har nogen Windows-planer. Arvixes priser og funktioner er bedre end SiteGround’s tilbud i VPS og dedikerede serverindstillinger.

Sammenlign, hvor let at bruge Arvixe og SiteGround

Brugervenlighed

Kontrolpanel. Arvixe og SiteGround bruger begge den brugervenlige, ikonbaserede interface til cPanel, som er en industristandard af en grund.

Et-klik-installationsprogram. Både Arvixe og SiteGround bruger Softaculous som et-klik-installationsprogram til hundreder af applikationer.

Webstedsnavigation. Både Arvixes og SiteGround’s websteder er godt anlagt. Begge har praktiske sammenligningstabeller til sammenligning af niveauer i deres planer.

Mening

Disse to hostingfirmaer er næsten identiske med hensyn til brugervenlighed, idet begge er meget brugervenlige.

Sammenlign support fra Arvixe og SiteGround

SiteGround vs. Arvixe: Teknisk og kundesupport

Arvixe havde indtil for nylig et fremragende stjernebrug for kundesupport. Siden EIG-opkøb er kundeklager over service og support steget. Imidlertid satser det stadig over gennemsnittet i kundesupport.

Baseret på kundernes anmeldelser har SiteGround fremragende support. SiteGround siger, at ventetiden på supportbilletter kun er 10 minutter.

Arvixe og SiteGround har en telefon, e-mail og live chat døgnet rundt. Begge har en omfattende videnbase med tutorials og videoer, og begge har en aktiv blog.

Mening

Frem til 2014 ville en af ​​disse virksomheder have været lige så imponerende for support og service. I dag har SiteGround, der er baseret på kundeanmeldelser, en fordel i denne afdeling.

Sammenlign brugeranmeldelser af Arvixe og SiteGround

Brugeranmeldelser

Bemærk: En gennemgang bør aldrig være det, der bestemmer, hvilken vært der skal vælges. Anmeldelser er generelt indsendt af dem, der føler sig meget stærkt, hvilket betyder, at anmeldelser enten er stærkt negative eller stærkt positive. Når der konstant nævnes noget, kan det være noget at undersøge.

Negative anmeldelser af Arvixe og SiteGround

Arvixe. Indtil for nylig var der få negative anmeldelser af Arvixe. På det seneste klager imidlertid anmeldelser over dårlig kundeservice og lange ventetider.

SiteGround. De fleste negative anmeldelser af SiteGround klager over nogle af deres politikker. Der er utilfredshed med, hvordan auto-fornyelse håndteres, såvel som manglen på advarsel, før der lukkes for et sted til overskydende CPU-forbrug.

Positive anmeldelser for Arvixe og SiteGround

Arvixe. Arvixe får stor ros fra sine kunder for alle de tilgængelige funktioner til budgetpriser. Windows-brugere er glade for at finde hosting til en overkommelig pris.

SiteGround. Positive anmeldelser fra kunder fra SiteGround nævner konsekvent hastigheden og hjælpsomheden med support og pålideligheden af ​​SiteGround-servere.

Mening

Samlet set er begge disse hostingfirmaer godt modtaget af kunder. På grund af de seneste støtteklager om Arvixe får SiteGround dog flere positive anmeldelser.

Konklusion om sammenligning af Arvixe og SiteGround

Konklusion: Hvilken hosting er bedst for dig?

Arvixe og SiteGround har funktioner, der adskiller dem fra hinanden.

Årsager til at vælge SiteGround over Arvixe:

 • Overfør webstedet gratis fra en anden vært
 • Hosting-sikkerhed
 • Alle planer bruger cache
 • Gratis CDN

Årsager til at vælge Arvixe frem for SiteGround:

 • Gratis domæneregistrering, så længe planen er vært
 • Forudinstalleret WordPress
 • Windows-serverindstillinger til alle planer

Arvixes komplette administrerede WordPress-planer, der er prissat på det samme som delt hosting er et plus for WordPress-brugere. Arvixes prisfastsættelse gør det også til et bedre valg for større websteder eller dem, der har et betydeligt antal besøgende.

SiteGrands delte planer er attraktivt prissat men noget begrænset i opbevaring og båndbredde. Hvis du lige er begyndt eller har et mindre sted, ville planerne være passende.

Begge disse hostingfirmaer tilbyder gode priser for det antal funktioner, de leverer.

Dette er kun to af de mange muligheder for webhosting, du har til rådighed. En anden vært, der appellerer til WordPress-brugere, er InMotion Hosting på grund af dets fremragende administrerede WordPress-planer.

Har du spørgsmål om Arvixe eller SiteGround? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map