Arvixe vs. A2 Hosting: Hvilken skal du bruge?

Med så mange funktioner og så mange virksomheder kan det være vanskeligt at tage den vigtige beslutning, hvilket webhostingfirma skal vælge til dit websted. Brug denne en-til-en-sammenligning mellem Arvixe og A2 Hosting for at hjælpe dig med at indsnævre dine valg.


Arvixe er muligvis ikke så kendt som nogle hostingfirmaer, men det har fået et ry som et af de hurtigst voksende webhostingfirmaer i branchen. A2 Hosting blev først lanceret med udviklere i tankerne og deres primære fokus på ydelsen.

Begge virksomheder startede i begyndelsen af ​​2000’erne – Arvixe i 2004 og A2 Hosting i 2003. Arvixe og A2 Hosting leverer begge delt hosting, administreret WordPress-hosting og VPS og dedikerede serverplaner. Arvixe har både Linux- og Windows-indstillinger, mens A2 Hosting kun er Linux.

Arvixe blev navngivet af Inc.com som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i USA og blev udnævnt til PCMag Editor’s Choice i 2015. A2 Hosting har vundet mange “bedste af” priser, herunder “Bedste Webhosting” fra flere websteder i 2015.

Arvixe blev købt af Endurance International Group (EIG) i 2014. Der er mange webhostingfirmaer under EIG-banneret, men alle fungerer under deres egne originale navne. Mens EIG-virksomheder ikke er kloner af hinanden, er de ens nok, at hvis du har haft problemer med et, kan du have de samme problemer med en anden.

A2 Hosting er privatejet og har hovedkontor i Ann Arbor, Michigan. Virksomhedens navn kommer fra “A” i Ann Arbor.

Sammenlign ydelsen af ​​Arvixe og A2 Hosting

Oppetid og pålidelighed

Uptime. Arvixe har en garanti på 99,9% med en gratis måneds restitution, hvis et månedligt gennemsnit falder til under denne procentdel. A2 Hosting har den samme garanti på 99,9%, der refunderer 5% af det månedlige gebyr for hver time, dit websted ikke kan nås på grund af udstyr eller netværksfejl.

Ydeevne. Arvixe placerer meget af de webstedsrelaterede data på SSD’er, inklusive databaser og e-mail-servere, for hurtig ydelse. A2 bruger Dell-servere med quad-core-processorer, og alle deres planer bruger SSD-lager.

Et Arvixe-hostet websted gav en lastetid på 1.05s, hurtigere end 89% af de testede websteder. En test af et sammenligneligt A2-sted resulterede i en næsten lige så imponerende belastningstid på 1,49 sekunder, hurtigere end 81% af de testede steder.

Pålidelighed. Arvixe har datacentre over hele kloden – i Nordamerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) og (Hong Kong). Alle datacentre er fuldt overflødige med flere strøm- og køleindstillinger. Datacentrene overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed.

A2 Hosting er også globalt med datacentre i Michigan, Amsterdam og Singapore. Datacentrene drives og afkøles med redundans og diesel-sikkerhedskopier og overvåges på stedet for sikkerhed og pålidelighed. De har også mere redundans gennem firedoblet netværksforbindelse i deres datacentre.

Mening

Dette er en af ​​de sjældne sammenligninger, hvor begge hostingfirmaer lyser. Enten vil give hurtig og pålidelig ydelse.

Sammenlign funktionerne i Arvixe og A2 Hosting

Nøglefunktioner

Bemærk: Et vildledende udtryk, som du finder, når funktioner diskuteres, er “ubegrænset” – nogle gange benævnt “unmetered.” Det betyder ikke ”brug så meget, som du vil.” I stedet henviser betingelserne til, hvad hostingfirmaer “anser for rimelig brug”, og hostingfirmaer straffer websteder, de føler, går ud over det – selvom de fleste brugere aldrig vil overskride fair brug.

Domæneregistrering. Begge værter er domæneregistratorer. Arvixe adskiller sig fra branchestandarden – det tilbyder et gratis domæne, så længe du har planen. Arvixe tilbyder også en gratis overførsel, hvis du allerede har et domæne et andet sted. A2 Hosting tilbyder ikke gratis domæneregistrering, og der er et gebyr for at overføre et domæne til dem fra andre steder.

Webstedsbygger. Arvixe leverer RvSiteBuilder, en WYSIWYG-editor, der har over 600 webskabeloner. A2 Hosting har ikke en integreret webstedsbygger i nogen af ​​sine planer, men det understøtter de fleste af de gratis og kommercielle webstedsbyggere.

Databaser. Arvixe tilbyder ubegrænsede MySQL-databaser, og det understøtter PostgreSQL-databaser. A2 Hosting tilbyder ubegrænset MySQL-databaser på alle undtagen dens laveste niveau, som er begrænset til 5 databaser. Det understøtter også PostgreSQL.

E-mail-konti. Arvixe leverer ubegrænset e-mail-konti og videresendelse af e-mail. A2 har igen ubegrænset bortset fra det laveste niveau, der er begrænset til 25 konti. Ubegrænsede konti er en fordel, hvis du har ansatte, da det giver mulighed for at oprette separate konti for hver enkelt, og hver afdeling i din virksomhed, såsom salg, support og info, kan have en separat konto.

WordPress Hosting. Både Arvixe og A2 Hosting tilbyder administrerede WordPress-planer. De fleste hostingfirmaer betaler mere for administrerede WordPress-planer end en standard delt plan. En del af de ekstra omkostninger skyldes, at administrerede WordPress-planer placeres på optimerede servere med cache og ekstra sikkerhed for at forbedre ydelsen og stabiliteten.

En anden fordel ved administreret WordPress-hosting er, at automatisk sikkerhedskopiering og opdatering af dine WordPress-websteder gøres for dig. Dette frigør dig fra de tekniske ting og giver dig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt – dit indhold. Hverken Arvixe eller A2 Hosting koster ekstra for deres WordPress-planer.

e-handelsløsning. Arvixe og A2 Hosting understøtter nogle gratis og kommercielle e-handelsmuligheder, mange med 24/7 support og automatisk installation.

Backups. Arvixe foretager daglige sikkerhedskopier af snapshot af sine servere ved hjælp af R1Soft, som er tilgængelige for kunder via kontrolpanelet. Backups hostes på en separat server med henblik på redundans. A2 giver Server Rewind til alle undtagen dens laveste niveauer. Server Rewind tager periodiske automatiske snapshots af dit websted og tillader gendannelse af filer, databaser eller hele websitet.

Hosting-sikkerhed. Arvixe scanner og handler proaktivt mod DDoS-trusler samt yder beskyttelse mod brute force-angreb. Arvixe-planer leveres med SpamAssassin og Spamhaus-filtrering til e-mail.

A2 Hosting tager også sikkerhed alvorligt og scanner og proaktivt handler mod DDoS-trusler, malware og vira med dens evige sikkerhed og HackScan – som leveres gratis. Det bruger standard spambeskyttelse plus Barracuda Advanced Spam Filtering til e-mail. A2 leverer også Patchman Enhanced Security Tool, der søger efter software og apps, der har brug for programrettelse og giver dig besked, når apps er forældede..

Arvixes forretningsplaner har gratis SSL, så længe du har en plan med Arvixe, og private SSL’er kan købes. A2 leverer gratis delt SSL til sine planer gennem cPanel, og privat SSL kan også købes.
Kontrolpanel. Arvixe og A2 Hosting bruger industristandarden cPanel.

Grøn. A2 kan prale af et 100% carbonfrit fodaftryk og deltager aktivt i træplantning og andre miljøvenlige aktiviteter i Ann Arbor.

Tilknyttede og forhandlerprogrammer. Arvixes tilknyttede program betaler fra $ 70 til $ 135 pr. Henvisning, afhængigt af antallet af henvisninger, du har pr. Måned. Arvixe har også et forhandlerprogram til både Linux og Windows. A2 Hosting’s tilknyttede program tilbyder $ 10 bare til at tilmelde dig, derefter $ 85 pr. Henvisning. A2 har tre SSD-baserede forhandlerplaner.

Ekstra. Arvixe leveres med i alt $ 200 i annoncekreditter til Google og Yahoo. A2 har 50 dollars værd til kredit til Bing / Yahoo. Arvixe tilbyder “Prioritet support” mod et ekstra månedligt gebyr. A2 har kun e-mails og planer for hosting af annoncer til månedlige gebyrer.

Mening.

Begge webhostingfirmaer tilbyder en bred vifte af funktioner. Arvixes “gratis domæne, så længe du har en plan”, understøttelse af både Linux og Windows, og dens integrerede webstedsbygger, giver Arvixe dog en lille fordel over A2 Hosting i funktionsafdelingen.

Sammenlign web-hosting-planer og -priser af Arvixe og A2 Hosting

Hosting planer & Prisfastsættelse

Bemærk: Priser for webhost ændrer sig konstant på grund af virksomhedens konkurrencedygtige karakter, og salgsfremmende priser er almindelige. Prisfastsættelse af priser er ofte begrænset til den første tjenesteperiode, så tilmelding til en længere periode giver større besparelser.

Selv uden reklamer resulterer længere servicevilkår normalt i prisafbrydelser for de fleste hostingfirmaer. Priserne nedenfor afspejler priserne på tidspunktet for denne sammenligning.

Arvixe. Arvixe opdeler sine Linux-delte planer i PersonalClass til $ 4 pr. Måned, PersonalClassPro til $ 7 pr. Måned, BusinessClass til $ 22 pr. Måned og BusinessClassPro til $ 35 per måned. Alle niveauer tilbyder ubegrænset plads, båndbredde, e-mails og databaser. Pro-lagene tillader et ubegrænset antal sider, mens de almindelige niveauer kun tillader seks. BusinessClass og BusinessClassPro har færre brugere på serveren, hvilket gør det dybest set delt hosting med VPS-funktioner.

ASP-planerne (Windows) kører et par dollars mere for hvert niveau. Arvixes delte planer sørger for ubegrænsede MySQL og PostgreSQL databaser. BusinessClass-planer har også et gratis SSL-certifikat, så længe webstedet er vært hos Arvixe.

Arvixe tilbyder to administrerede WordPress-planer, til $ 4 og $ 7 per måned, det samme som den delte hosting. Ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og et ubegrænset antal databaser leveres med alle planerne. Planen for $ 4 er begrænset til 6 websteder, mens $ 7-planen tillader et ubegrænset antal.

A2 Hosting. A2 tilbyder tre delte planer: Lite, der tillader et sted, fem databaser, og er prissat $ 3,92 pr. Måned; Swift, der tillader ubegrænset websteder og ubegrænsede databaser, og der er pris til $ 4,90 pr. Måned; og Turbo, som også har ubegrænset websteder og databaser tilladt, og er prissat til $ 9,31 pr. måned. Alle tre har ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde. A2 Hosting har også CloudLinux, en version af Centos OS, der er hurtigere og siger, at den har færre kunder pr. Server end de fleste.

A2 tilbyder tre styrede WordPress-planer. Lite er begrænset til et websted og fem databaser og er prissat til $ 3,92 pr. Måned. Swift og Turbo tilbyder ubegrænsede websteder og databaser og priser til henholdsvis $ 4,90 og $ 9,31 pr. Måned. Alle planer er SSD-baserede og har cache, selvom Turbo-planen har optimeret cache. De har alle CDN og ekstra sikkerhedsindstillinger. Swift og Turbo leveres også med Server Rewind til sikkerhedskopiering.

VPS og dedikerede planer: Arvixe tilbyder to VPS-niveauer i både Linux og Windows. Arvixe-planer er $ 40 og $ 70 pr. Måned for Linux-optionen. De to Windows VPS-niveauer er $ 60 og $ 100 pr. Måned. Alle fire Arvixe-planer har ubegrænset båndbredde, og de leveres med et gratis SSL-certifikat, så længe du har planen. A2 Hosting tilbød ubemandede og administrerede VPS-planer med tre niveauer i hver. Alle er SSD-baserede, med det ikke-styrede spænder fra $ 5 til $ 15 pr. Måned, og det administrerede går fra $ 32.99 til $ 65.99 pr. Måned.

De seks dedikerede serverlag for single-processor fra Arvixe priser fra $ 128,70 pr. Måned til $ 227,50 pr. Måned. For dem, der har brug for mere ydelse, har Arvixe to multi-processor niveauer, der er prissat til $ 357,30 pr. Måned. Arvixe tilbyder også cloud-muligheder, der starter ved $ 108 pr. Måned. Alle Arvixe dedikerede planer styres for dig. A2 Hosting har igen uadministreret og administreret dedikerede serverplaner. Den ustyrede starter ved $ 99,59 pr. Måned, og den styrede starter ved $ 141,09 pr. Måned.

Money-Back-garanti: Arvixes 60-dages pengene-tilbage-garanti er bedre end branchestandarden. A2 tilbyder en “Når som helst pengene-tilbage-garanti.” De første 30 dage giver en fuld refusion, og efter 30 dage er tilbagebetalingen pro-rating. Hvis du har den gratis domæneregistrering på Arvixe, tilbageholdes et domæneregistreringsgebyr for enhver refusion, og du beholder domænenavnet.

Mening.

Disse to hostingfirmaer er konkurrencedygtige priser, men hvis du har brug for Windows, er Arvixe dit eneste valg mellem disse to. A2 Hosting’s VPS-planer har nogle temmelig stramme grænser for opbevaring og båndbredde, men for et mindre sted eller en virksomhed, der gerne vil have fordelene ved en VPS, er priserne svære at slå.

Sammenlign, hvor let at bruge Arvixe og A2 Hosting

Brugervenlighed

Kontrolpanel. Arvixe og A2 Hosting bruger begge den brugervenlige, ikonbaserede interface i branchestandarden cPanel. Dette gør overførslen af ​​dit websted mindre vanskelig, hvis du beslutter at skifte hostingfirma i fremtiden.

Et-klik-installationsprogram. Både Arvixe og A2 Hosting bruger Softaculous som et-klik-installationsprogram til hundreder af applikationer.

Webstedsnavigation. Både Arvixes og A2 Hosting’s websteder er godt oplagt. Begge har praktiske sammenligningsdiagrammer til sammenligning af niveauer i deres planer, hvor A2s diagrammer har en nyttig popup-funktion til termer, der bruges i diagrammerne.

Mening.

Disse to hostingfirmaer er næsten identiske i brugervenlighed og brugervenlighed.

Sammenlign support fra Arvixe og A2 Hosting

Teknisk og kundesupport

Arvixe havde et fremragende ry for kundesupport. Siden EIG-opkøb er kundeklager over service og support steget. Imidlertid satser det stadig over gennemsnittet i kundesupport. Kunder konsekvent højt A2 Hosting for viden og venlighed af support og servicepersonale.

Arvixe og A2 Hosting har en telefon, e-mail og live chat døgnet rundt. Begge har en omfattende videnbase med tutorials og videoer, og begge har en aktiv blog. Begge har tilstedeværelse på sociale medier med Facebook-, Google +, Twitter- og LinkedIn-konti.

Mening.

Frem til 2014 ville en af ​​disse virksomheder have været lige så imponerende for support og service. I dag har A2 Hosting dog en mindre fordel i denne afdeling.

Sammenlign brugeranmeldelser af Arvixe og A2 Hosting

Brugeranmeldelser

Bemærk: Brug aldrig anmeldelser fra brugere til at bestemme, hvilken vært de skal vælge. Det meste af tiden er anmeldelser enten stærkt negative eller stærkt positive, fordi kommentarer normalt er fra passionerede kunder. Men hvis der konstant kommer noget op, kan det være noget at overveje.

Negative anmeldelser af Arvixe og A2 Hosting

Arvixe. Indtil for nylig var der få negative anmeldelser af Arvixe. Siden 2014 er der imidlertid klager over dårlig kundeservice og lange ventetider.

A2 Hosting. Der er færre negative kundeanmeldelser for A2 end de fleste virksomheder, men dem, der er negative, er normalt for dårlige oplevelser med kundesupport.

Positive anmeldelser for Arvixe og A2 Hosting

Arvixe. Arvixe får stor ros for sine budgetpriser og rigelige funktioner. Windows-brugere er glade for at finde hosting til en overkommelig pris.

A2 Hosting. A2 får langt mere positive anmeldelser end negative fra sine kunder – ofte angående kundesupport. Kunder er også imponeret over hastigheden og antallet af funktioner til den pris, der findes hos A2.

Udtalelse om brugeranmeldelser

Samlet set er begge disse hostingfirmaer godt modtaget af kunder. På grund af de seneste støtteklager over Arvixe, får A2 Hosting nikket her.

Konklusion om sammenligning af Arvixe og A2 Hosting

Konklusion

Arvixe og A2 Hosting har hver fordele og ulemper, der adskiller dem fra hinanden.

Årsager til at vælge A2 Hosting frem for Arvixe:

 • Hvis det betyder noget for dig, er det ikke EIG-ejet
 • SSD på alle planer
 • Når som helst (pro-rated) pengene-tilbage-garanti

Årsager til at vælge Arvixe frem for A2 Hosting:

 • Gratis domæneregistrering, så længe planen er vært
 • Windows-serverindstillinger til alle planer
 • Integreret webstedsbygger

Arvixes komplette administrerede WordPress-planer, der er prissat det samme som delt hosting, er et plus for WordPress-brugere, skønt A2 Hosting’s administrerede WordPress-planer er konkurrencedygtige priser. A2 Hosting’s VPS-planer er attraktivt prissat men noget begrænset i opbevaring og båndbredde. Hvis du lige er begyndt eller har et mindre sted, ville planerne være passende.

Både Arvixe og A2 Hosting er hurtig og pålidelig, og begge disse hostingfirmaer tilbyder gode priser for antallet af funktioner, de leverer. Næsten det eneste, der adskiller disse to, er det faktum, at Arvixe tilbyder et gratis domæne for kontos levetid og har en webstedsbygger.

Selvom dette er to tiltalende muligheder, er der andre webhostingfirmaer, du kan overveje. En anden vært, der appellerer til WordPress-brugere, er InMotion Hosting. En anden vært med hurtige servere og premiumfunktioner (skønt de er lidt højere priser) er SiteGround.

Har du spørgsmål om Arvixe eller A2 Hosting? Hvad har dine erfaringer med webhosting generelt været? Efterlad dine kommentarer, og lad os vide det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map