Weebly vs. WordPress: Hvilken skal du vælge?

Er du en ny virksomhedsejer med tålmodighed og tid til at oprette din egen hjemmeside? Er du en computer-kyndig blogger, der har brug for en bedre platform til styring af indhold? Er du en smart techie, der kunne skabe masser af websteder til agenturer eller enkeltpersoner? Hvis du falder ind i en af ​​disse kategorier, tror vi, Weebly eller WordPress muligvis bare er løsningen for dig.


Så hvad er problemet? Valg mellem en hostet webstedsbygger eller selvhostet content management system (CMS) er ikke taget let, især hvis du bygger en virksomhed. At tage det rigtige valg kan spare dig for tid, penge og frustration, hvis du ved, hvad du får ind på forhånd.

Selvom disse valg til opbygning af et websted giver dig lignende slutresultater, er der masser af overvejelser, der skal medtages i din forretningsplan. Ja, du skal have en forretningsplan, der definerer dine behov og inkluderer et afsnit til din online tilstedeværelse, sitemap, webstedsarkitektur og navigation (som minimum).

Det første trin i at vælge en hostet Weebly-webstedsbygger eller en selvhost WordPress CMS er at læse alle de anmeldelser, du kan finde. Inden du bliver begejstret for et enkelt produkt, skal du huske, at de fleste af dem inkluderer en gratis startplan eller en prøveperiode, så du kan se interface, se på design og beslutte, om platformen opfylder dine behov og passer til dine evner. og oplevelse.

I denne gennemgang har vi valgt to kraftfulde, men alligevel forskellige hjemmesideprodukter, der hjælper dig med at vikle dit hoved omkring forskellige indstillinger i denne klasse. Inden du kommer i gang, er det vigtigt at bemærke, at webstedsplatforme er berømte for at forandre og transformere, når teknologiframgang og klienter giver værdifuld feedback. Vi ser dette ske i en vis grad med både Weebly og WordPress.

Bemærk, at Weebly er i en klasse af gør-det-selv-hostede webstedsbyggere, mens Word-Press på en self-host open source CMS-platform. Når vi sammenligner disse to, vil du begynde at se forskellene. Vi håber, at du får en bedre forståelse af, hvilket webstedsprodukt der gør hvad.

Popularitet af Weebly og WordPress

En webstedsbyggeres popularitet afgøres ofte baseret på antallet af abonnenter og besøgende på webstedet. Dette er lidt vildledende af tre grunde.

For det første er det svært at spore disse tal, medmindre et selskab handles. Abonnenter, der tilmelder sig, kan droppe, oprette flere websteder eller opgive deres websteder helt. Tidligt blev der også tilbudt abonnementer på webhosting og domænenavne via et andet firma end webstedsbyggeren, mens denne service nu normalt tilbydes. Dette gør sporing også vanskelig.

For det andet er de numre, der er annonceret på About-siderne for de fleste af disse webstedsprodukter, overskredet og normalt ikke nøjagtige. Seerne kan forkert læse antallet af “abonnenter” (brugere), besøgende og rigtige websteder. Forskellige numre forvirrer dem på jagt efter den perfekte løsning.

For det tredje, efterhånden som webstedsbygningsplatforme udvikler sig og ændres for at imødekomme forretningskrav, stiger eller mindskes deres popularitet, og disse data afspejles generelt ikke.

Når du læser videre, skal du bemærke, at populariteten af ​​en platform er imponerende, men læg ikke for meget vægt på denne bestemte kategori, når du beslutter dig for en webstedsbygger kontra et indholdsstyringssystem.

WordPress

Popularitet af WordPress

En af de første blogplatforme, der blev grundlagt i San Francisco i 2003, er denne version af WordPress defineret som et open source content management system (CMS), der er baseret på PHP og MySQL.

WordPress udgør 37,3 millioner selvhostede websteder (og det meget mere på hostede websteder). I WordPress-tjenesten, der er helt selvhost, hvor et WordPress-websted kan gemmes på en brugers egen server, udgør dette næsten 25% af alle websteder. Jepp, det er populært!

Weebly

Popularitet af Weebly

Weebly, en drag and drop-webstedsbygger, der blev grundlagt i Silicon Valley i 2006, er en hostet service, hvor dine data gemmes på Weeblys server. Weebly gik fra 80 ansatte i 2014 til over 600 i 2016. Weebly hævder, at folk besøger over 30 millioner Weebly-websteder hver måned.

Du bliver nødt til at lave regnestykket på den ene. Weebly vinder jævnligt popularitet og rangerer meget højt blandt gør-det-selv hostede webstedsbyggere. Weebly er også populær!

Endelig udtalelse

Mens WordPress har flere abonnenter mellem deres hostede og ikke-hostede platforme, ligger Weebly lige bag dem. Mens popularitet betyder noget for nogle, sammenligner vi æbler med appelsiner. Brug mere tid på at definere dine behov og matche dem med den rigtige platform, og glem tallene.

Design og tilpasning sammenlignet

Design og tilpasning sammenlignet

Når du sammenligner design- og tilpasningsfunktioner i disse to forskellige platforme, henviser det til designskabeloner og indstillinger for dit websted, muligheden for at redigere i HTML, appintegration og mobil responsfunktion.

Slutningen resulterer i at bruge en CMS versus en webstedsbygger vil være meget ens, men den måde du kommer dertil er meget anderledes. Lad os se nærmere på hver platform med hensyn til design og tilpasningsmuligheder:

WordPress

WordPress Design og tilpasning

Skønheden i WordPress er muligheden for dig at arbejde i et open source-system til massiv funktionalitet, tilpasning og kompleks programmering. Du bliver nødt til at installere det, og så får du en lang række plug-ins (som i 37.000 af dem) og værktøjer, der giver dig masser af design- og tilpasningsmuligheder.

Du kan vælge mellem tusinder af skabeloner og temaer, eller du kan designe dine egne. Du har fuld adgang til HTML- og CSS-redigering. Integrer de valgte apps, og vælg eller opbyg et tema, der er lavet til mobile enheder. Du kan nemt bytte temaer.

Weebly

Weebly design og tilpasning

Weebly tilbyder hundreder af “temaer”, der kan tilpasses enhver personlig eller forretningsmæssig enhed, og deres temaer er lydhøre for mobile enheder. Weebly giver funktionalitet frem for øje-appel, men design- og tilpasningsmulighederne hjælper dig med at overvinde eventuelle designfejl, og det ser ud til, at Weebly for nylig har moderniseret.

Du vil være i stand til at drage fordel af en drag-and-drop-editor til at tilpasse dit websted med indhold, kolonner, billeder og videoer for at nævne nogle få. Der er masser af muligheder for appintegrationsmuligheder og lidt kapacitet til et HTML-kodeelement. At udskifte temaer er enkelt.

Endelig udtalelse

Disse to webstedets bygningsplatforme tilbyder begge alsidig design og tilpasning, men måden du udfører på er helt anderledes. Med WordPress er himlen grænsen, men du må hellere have færdighederne til at arbejde med det eller tålmodigheden til at lære det.

Der er mange ressourcer, online klasser og hjælpemuligheder. Med Weebly kan næsten enhver oprette et grundlæggende websted, der er egnet til små virksomheder, e-handel, blogging og mere. Læringskurven er meget kortere, men du kan ikke gøre så meget (og du behøver muligvis ikke).

Grænseflade / brugervenlighed sammenlignet

Hvor nemt at bruge interface

Grænsefladen henviser til webstedsprogrammets redigeringsstil og -funktioner, webstedsnavigation og webstedsarkitekturindstillinger. Når man sammenligner grænsefladen mellem WordPress og Weebly, afhænger brugervenligheden meget af brugerens evner. Disse to platforme er forskellige dyr designet til forskellige typer webstedsudviklere, selvom resultatet kan være ens. Her er hvorfor:

WordPress

WordPress-interface

WordPress-grænsefladen tilbyder sider og indlæg i en beholderstileditor, hvor du placerer elementer og derefter forhåndsviser resultaterne. Med noget HTML-viden kan du administrere dine sider og indlæg effektivt og til sidst få de resultater, du ønsker.

Fordelen med WordPress open source-platformen er, at du kan ændre og ændre kode. Hvad du ser på skærmen er generelt ikke, hvad du får for resultater. Webstedsarkitektur og navigation kan planlægges og designes efter specifikationer, men ikke uden nogen teknisk know-how.

Weebly

Weebly-interface

Weebly-interface er et intuitivt betjeningspanel til design og redigering af sider, og det, du ser på skærmen, er tættere på det, du får på dit websted. Der er masser af hjælpemuligheder i grænsefladen i form af knapper, pop-ups og checklister. Weebly bruger containere til indholdselementer, som giver nogle få begrænsninger. Webstedsnavigation og webstedsarkitektur er stort set afhængig af skabelontemaerne.

Endelig udtalelse

WordPress er en funktion, plug-in og kode-rig open source platform for dem, der har lidt erfaring og ønsker at designe et temmelig kompliceret websted. Hvis du er en tekniker eller programmør, der vil have muligheder i en avanceret grænseflade for fuld designkapacitet, er WordPress, der selv er vært, velegnet til næsten ethvert forretningswebsted eller blog.

Weebly er velegnet til begyndere eller designere, der har brug for en hurtig DIY-webside, der er let at oprette, enkel at administrere og være fuldt hostet for dig.

Nøglefunktioner sammenlignet

Nøglefunktioner sammenlignet

Som virksomhedsejer eller blogger er der mange nøglefunktioner, som du gerne vil vide mere om. Uanset om du designer et websted fra bunden med WordPress eller vælger en forretningsskabelon fra Weebly webstedsbyggeren, er der indstillede nøglefunktioner, de fleste af jer har brug for.

Det, der er interessant, er, at disse funktioner varierer mellem produkter og prisplaner. Du finder nogle planer inkluderer funktioner, og andre bruger add-on-priser for funktioner. Lad os se på, hvordan WordPress og Weebly er forskellige i funktionssæt:

WordPress

WordPress nøglefunktioner

Webstedsbygningsværktøjer. WordPress tilbyder stor kontrol i webstedsopbygning, fordi designere har muligheden for at arbejde med temaer eller arbejde på et åbent lærred for at designe, tilpasse og styre et websted. På både sider og indlæg har WordPress ekstrem fleksibilitet for dem, der ikke er skræmt.

Temaer kan ændres, navigation kan ændres, sider kan tilføjes, og kode kan redigeres for at få de ønskede resultater. Alle webstedsbygningsværktøjer er tilgængelige og meget mere for dem med skillet til at finde ud af, hvordan man bruger dem.

Brugerdefineret domæne. Med WordPress skal du finde en kilde, hvor du kan købe et domænenavn og hosting.

SEO. WordPress tilbyder månen angående tilføjelser til SEO og øget placering, inklusive WordPress SEO af Yoast. Der er ingen indbyggede automatiserede funktioner. Du bliver nødt til at planlægge det.

eCommerce. WordPress tilbyder kraftfulde e-handels plugins til online butikker: Wooommerce, iThemes Exchange, Easy Digital Downloads og mere. Du kan tilføje kuponer, kvitteringer, indkøbsvogne og andre komponenter, du har brug for for at sælge produkter.

Tilføjelse af en blog. WordPress kan være en overkill, medmindre du er en seriøs blogger, i hvilket tilfælde du vil vende dig til WordPress.com, lavet til blogging.

App-integration. Der er ingen grænse for appintegration på WordPress. Brug for at vi siger mere?

Webstedseksport. På grund af open source-platformen i WordPress, kan du eksportere data til næsten hvor som helst, i nogle formater, herunder XML, database og mere.

Weebly

Weebly nøglefunktioner

Webstedsbygningsværktøjer. Weebly tilbyder basale elementer og minimalistisk styling i et generøst sæt designskabeloner. Selvom du ikke finder udvalget af tilpasningsmuligheder, som du ville gøre i en open source-platform, kan de fleste brugere finde værktøjerne og justere siderne, så de passer til deres behov. Visse HTML-kode er også mulig.

Brugerdefineret domæne. Weebly tilbyder tre prisplaner, der hver indeholder et fornyeligt domænenavn i et år.

SEO. Weebly tilbyder et bredt værktøjssæt, der er nødvendigt for at forbedre søgerangeringer sammen med hjælpefiler til, hvordan du optimerer dine sider.

eCommerce. Weebly er designet til små til mellemstore e-handelsbutikker med masser af integrationsmuligheder. Du finder nogle af Weeblys e-handelsværktøjer indbygget, eller du kan tilføje indtægtsgenerering og gateway-funktionalitet. Nogle HTML / CSS-kode kan også bruges til dette.

Tilføjelse af en blog. Weebly er en anden platform beregnet til blogging. Træk og slip-editoren er perfekt til nem blogadministration, og du har kontrol over sociale medier.

App-integration. Ligesom WordPress har Weebly sit eget App Center, eller du kan hænge de apps, du vil integrere.

Webstedseksport. Weebly tilbyder en forenklet sideeksportfunktion.

Endelig udtalelse

Funktionssætene for både WordPress og Weebly er temmelig kompatible, selvom processen involveret i at arbejde med dem er helt anderledes. Hvis du er eCommerce-ejer, har WordPress nogle alvorlige styrker og funktionaliteter, du muligvis har brug for. For bloggere og begyndende DIY-designere er Weebly let at bruge og ganske robust med hensyn til funktioner.

Prissætning sammenlignet

Prisplaner sammenlignet

En anden attraktiv kvalitet i både WordPress og Weebly er mulighederne med lave eller ingen omkostninger. Der er nogle dyre webstedsbyggere på markedet, og hvis du har nogen, der designer et websted til dig, kan det koste en lille formue. Disse platforme er nogle af de mest rimelige muligheder på markedet. Her er et nærmere kig på priser for WordPress og Weebly:

WordPress

WordPress-prissætning

WordPress er gratis at installere, men du bliver nødt til at abonnere på deres partner Bluehost eller en anden part til webhosting og et domænenavn. Hvis du har brug for temaer og plug-ins, kan du forvente ekstra omkostninger, der kan tilføjes, selvom nogle plug-ins er gratis.

Muligheden for at opbygge dit websted gratis ligner de gratis kontoplaner for DIY-websitebyggerne, medmindre du får værktøjer, funktionalitet og tilpasning i et avanceret CMS.

Weebly

Weebly-priser

Weebly tilbyder abonnementsbaseret prisfastsættelse i en gratis plan eller tre rimelige planer. Du betaler $ 8, $ 12 eller $ 25 afhængigt af dine behov. Som WordPress kan du oprette en konto gratis men med begrænsede muligheder. Weebly-planer er Starter, Pro og Business og inkluderer et gratis domænenavn i et år. Du kan gå med Weeblys inkluderende hosting eller vælge Bluehost-indstillingen anbefalet af WordPress.

Endelig udtalelse

Når du ønsker værdi, giver WordPress designere en slikbutik gratis, men husk, at nogle af plug-ins kan tilføjes hurtigt, og du har stadig brug for en webhost og et domænenavn. Weeblys månedlige prissætning er konkurrencedygtig blandt andre webstedsbyggere i sin klasse, og du kan få de funktioner, du har brug for til ethvert grundlæggende websted eller en lille til mellemstor butik.

Det er vanskeligt at sammenligne de to, men et grundlæggende sted på begge platforme er gratis. De fleste webhostinggebyrer er rimelige fra $ 3 til $ 10 pr. Måned.

Brugersupport sammenlignet

Brugersupport sammenlignet

Niveauet for brugersupport er meget længe for WordPress og Weebly, hvilket er typisk inden for arenaen for opbygning af websteder. Her er det fine udskrivning i brugersupportindstillinger for hver:

WordPress

WordPress bruger support

Da WordPress er et gratis program, er du afhængig af YouTube, fora og online indhold til brugersupport. Der er masser af ressourcer på nettet, og brugerne har fundet ud af alt. Bare Google dit supportbehov.

Weebly

Weebly bruger support

Weebly introducerede noget telefonstøtte, og de leverer en live chat-funktion i de almindelige amerikanske dagtimer. Weebly-supporten varierer efter plan, men inkluderer e-mail, live chat, telefonstøtte og en vidensbase.

Endelig udtalelse

Gør-det-selv webstedsbyggere er ikke berømt for støtte. Designet som selvforsynende platforme er virkelig god brugersupport svært at få. Du skal være åben og villig til at søge hjælp i brugerfora og videnbaser for at få det, du har brug for. Igen, Google er en utrolig ressource til at skabe resultater på den nøjagtige opgave, du prøver at udføre, for enten WordPress eller Weebly.

Anbefalinger om brug af Weebly og WordPress

anbefalinger

Mens både WordPress CMS og Weebly webstedsbyggeren kan imødekomme behovene hos enhver, der har brug for et websted, erklærer hvert selskab et bestemt publikum til deres platform.

WordPress

Hvem er WordPress anbefalet til?

WordPress viser dem, der ønsker at oprette smukke websteder, blogs eller apps. Det er ikke for begyndere, medmindre du er ret teknisk. Perfekt til dygtige designere og programmerere, denne platform kan gøre næsten alt hvad angår web evne. WordPress bruger plug-ins til flersprogede indstillinger.

Weebly

Hvem er weebly anbefalet til?

Weebly nævner en restaurant, lærer, websteder, små virksomheder og fotosider for at oprette websteder, blogs eller online butikker i høj kvalitet. Weebly er designet til begyndere og er velegnet til små virksomheder og op til mellemstor e-handel. Weebly ligesom WordPress bruger plug-ins til flersprogede indstillinger.

Endelig udtalelse

Få alt, hvad du har brug for et websted og mere med WordPress, men vær forberedt på at lære rebene (medmindre du allerede har erfaring). Forvent at bruge flere dage til en uge på at oprette et websted på WordPress. Få alt, hvad du har brug for uden tonsvis af ekstraudstyr på Weebly, og sammensæt din webside om et par dage (eller mindre). Det er let at konfigurere og nemt at administrere.

Vigtige forskelle mellem Weebly og WordPress

Vigtige forskelle mellem platforme

Mens begge disse platforme modtager fremragende anmeldelser (sammen med nogle dårlige) og har en forbløffende følgende, har hvert program nogle fordele og ulemper, der skal overvejes:

WordPress

Fordele og ulemper ved WordPress

Fordele

 • Placeret høj i popularitet blandt sofistikerede CMS’er
 • Kraftig designfleksibilitet, temaer, plug-ins, widgets og SEO
 • Gratis WordPress-download; betaler kun for domænenavn og hosting
 • Bruger sider og indlæg til at administrere information
 • Fremragende til e-handel
 • Fremragende til blogging
 • Online supportfællesskab er enormt
 • Kan bytte temaer
 • Eksportbart indhold
 • HTML / CSS venlig
 • Let for programmerere

Ulemper

 • Foruddesignede, lydhøre temaer koster ekstra
 • Mange plug-ins og tilføjelser koster ekstra
 • Ikke en let drag-and-drop-editor (selvom dette kan tilføjes på)
 • Vanskeligt for begyndere uden erfaring
 • Det, du ser, er ikke rigtig, hvad du får
 • Begrænset telefonstøtte på den selvhostede platform

Weebly

Fordele og ulemper ved Weebly

Fordele

 • Placeret høj i popularitet sammen med Squarespace, Wix og andre webstedsbyggere
 • God designfleksibilitet, temaskabeloner og plug-ins
 • God SEO
 • Nem træk og slip redaktør; typisk hvad du ser er hvad du får
 • Gratis konto tilgængelig og rimelige prisplaner med et domænenavn
 • Fantastisk til grundlæggende e-handel
 • Fantastisk til blogging
 • Kan bytte temaer
 • Eksportbart indhold
 • HTML / CSS venlig til en grad
 • Let for begyndere
 • Telefonstøtte til visse planer og et stort supportfællesskab

Ulemper

 • Skabelontemaer er minimalistiske
 • Interface er noget begrænset med hensyn til design og tilpasning (er afhængig af skabeloner)
 • Ingen e-mail-service, oprettelse af nyhedsbrev eller blogimport
 • Begrænset med hensyn til avanceret funktionalitet en programmerer måske ønsker

Endelig udtalelse

Fordele og ulemper ved disse muligheder for at opbygge et overlegen websted er lidt vanskelige at sammenligne, da disse produkter er i forskellige klasser. WordPress er en højplatform, selvhost CMS, der er baseret på en open source-platform, mens Weebly er en simpel vært DIY webstedsbygger.

Begge tilbyder imidlertid fantastiske muligheder, der passer til næsten enhver, der har brug for et websted. Beslutningen skal nu være temmelig klar, men lad os pakke den op.

Konklusion: Hvilken platform er den rigtige for dig Weebly eller WordPress?

Valg af den bedste platform

Når det kommer til den platform, du vælger til opbygning af din forretningswebsted eller dit professionelle image, kan enten WordPress eller Weebly give dig de resultater, du ønsker. Mens mange brugere ser på funktioner, priser og tilpasningsmuligheder, ville jeg i tilfælde af disse forskellige værktøjssæt kigge på mine færdigheder og min erfaring i computer- og internetrelaterede miljøer.

WordPress

Årsager til at vælge WordPress

Hvis du har erfaringsniveauet, vil du gøre alt for at støtte et avanceret e-handels- eller bloggingswebsted, og du forstår open source-kodning for fuld fleksibilitet, vælg WordPress.

Weebly

Årsager til at vælge Weebly

Hvis du er en lille virksomhedsejer eller blogger med nogle computerfærdigheder, og du vil hurtigt designe et websted i en brugervenlig grænseflade, med masser af e-handelsmuligheder, skal du vælge Weebly. Du kan gøre en lille smule HTML-kode, hvis du har brug for det.

Alternativer til WordPress og Weebly

Der er mange muligheder med hensyn til CMS-platforme og webstedsbyggerplatforme. Her er nogle af de højeste konkurrenter:

Hosted DIY Website Builders: Wix, Squarespace

Selvhostede CMS-platforme: Drupal, Joomla, Magento

Der er mange tutorials, videoer og brugeranmeldelser til disse programmer. Tag dig tid til at udforske og finde den platform, der passer til dine kvalifikationssæt og rigtigt til dit websteds behov. For disse to produkter, WordPress og Weebly, forekommer beslutningen temmelig enkel, da din computeroplevelsesgrad er bemærkelsesværdig. Vi håber, at denne anmeldelse hjælper.

Læsere, hvis du har spørgsmål, tanker eller ideer, vi gerne vil høre fra dig. Vi anerkender, at disse platforme ændres og forbedres regelmæssigt, og vi åbner nye oplysninger. Hvis du har personlige oplevelser med WordPress eller Weebly, så del dem med os.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me