Weebly vs. Squarespace 2020: Hvad er forskellen mellem de bedste webstedsbyggere?

I 2020 kan enhver bygge et websted – og selv bygge det. Når engagerede programmører er rigtigt, er websteder nu inden for rammerne af både små virksomheder, entreprenører og hobbyister.


I dag tager vi et kig på to af de største navne til at besætte DIY-bygningsrummet – Weebly og Squarespace. De er begge kraftfulde platforme med evnen til at opbygge dig et smukt websted med bare et par timers arbejde værd.

Med hensyn til deres appel til kunderne har Squarespace kørt fremad i de senere år. Ifølge Builtwith udgør deres samlede markedsandel på nettet 0,9%, mens Weebly er på lidt under 0,3%. De blev begge lanceret på omtrent samme tid – Weebly i 2006 og Squarespace i 2004.

Weebly er måske lidt mere kendt, men en ting er sikkert, og det er, at de begge vokser. I 2018 er Weebly blevet erhvervet af eCommerce-selskabet Square, og det ser ud til, at udviklingen af ​​onlinebutikken også vil være deres hovedfokus i fremtiden.

Så det er alt sammen godt, siger du, men hvordan hjælper det mig med at vælge, hvilken jeg skal bruge? Hvordan adskiller de sig? Og som er den rigtige under mine omstændigheder?

I dag skal vi se på lighederne og forskellene mellem de to for at se, hvilken der passer bedre til hvilke omstændigheder. Vi går over

 • Planer & Prisfastsættelse
 • Brugervenlighed
 • Design og tilpasning
 • Nøglefunktioner
 • Brugersupport
 • Vigtige forskelle
 • Hvilken platform er den rigtige for dig?

Så uden videre, lad os sidde fast i det, skal vi?

Sammenlign webbyggeres planer og priser

Sammenlign planer & Prisfastsættelse

Prisplaner sammenlignet

Hvor meget er du villig til at betale for dit websted? $ 0? $ 50? $ 100? $ 200? Vi har ikke alle verdens ressourcer at arbejde med – det er derfor, vi bygger vores eget websted trods alt! Se, hvor meget smell du får for din ryg med både Weebly og Squarespace.

Weebly

Weebly

Der er fem hovedindstillinger, som du skal vælge imellem med Weebly med nogle planer fokuseret på almindelige websteder og andre på e-handel.

Gratis aka Limited. Din grundlæggende gratis konto giver dig Weebly-builder, hosting-service, ubegrænset websidesider, 500 MB lagringsværdi og chat- og e-mail-support. Det leveres med Weebly-annoncering på dit websted.

Tilslut – $ 5 / måned. Den største forskel i den gratis plan er det faktum, at du kan forbinde et domænenavn til dit Weebly-sted. Alt andet er det samme som i den gratis plan.

Pro – $ 12 / måned. En Pro-konto tilføjer telefonstøtte, HD-video & lydafspillere, adgangskodebeskyttede sider, webstedsøgefunktion, op til 100 medlemmer, og til basale e-handelslagre op til 25 produkter.

Forretning – $ 25 / måned. Ved at vælge en virksomhed får du også medlemsregistrering, SSL-sikkerhed og for din eCommerce-pakning ubegrænsede produkter, 0% transaktionsafgift fra Weebly, dit eget domæne til kassen sammen med muligheden for at sælge digitale varer, lagerstyring, en forsendelse lommeregner og muligheden for at tilføje kuponer.

Business Plus – $ 38 / måned. Denne plan tilføjer automatisk forladte vogn-e-mails og en realtidsregistreringsmængderegning til din online butik.
Squarespace

Squarespace

Squarespace har ikke en gratis plan, men det har fire andre planer at vælge imellem. Alle planer leveres med et brugerdefineret domæne, ubegrænset båndbredde samt opbevaring, indbygget webstatistik og 24/7 brugersupport.

Personligt – $ 12 / måned. Du kan vælge mellem 110 webstedsskabeloner. Du kan oprette en blog og gallerier og op til to side-bidragydere.

Forretning – $ 18 / måned. Her er du ude af ubegrænset webstedsbidragydere og har nu adgang til Squarespace’s Developer Platform og alle marketingfunktioner (som annonceringslinjen og pop-up-meddelelser). Du modtager også en Google-professionel e-mail-konto og modtager AdWords-kredit på 100 dollars. For e-handel har du dog tilladelse til at sælge ubegrænsede varer dog med 3% salgsgebyr.

Grundlæggende e-handel – $ 26 / måned. Med Squarespaces grundlæggende e-handelsplan modtager du det samme som forretningsplanen sammen med fjernelse af transaktionsgebyrer. Det inkluderer også ti e-handelsskabeloner og yderligere e-handelsmetriks. Der er kundekonti for gentagne købere, muligheden for at sælge på Instagram, etiketudskrivning med ShipStation samt regnskabsmuligheder med Xero – men du bliver nødt til at tilmelde dig deres tjenester for at modtage det.

Avanceret e-handel – $ 40 / måned. Den avancerede eCommerce-plan har også alt i den grundlæggende plan sammen med forladte vogngendannelse og realtidsforsendelsesomkostninger.

Som du kan se, er begge platforme – når det kommer til prisfastsættelse og hvad du får for din dollar – relativt ens. Hvis du ønsker et gratis websted, er din eneste mulighed dog at gå med Weebly.

Hvor nemt at bruge BlueHost vs DreamHost

Brugervenlighed

Hvor nemt at bruge interface

Ved du hvorfor iPhone var så succesrig? Det var fordi den software, som Apple satte på den, var så nem at bruge, at enhver kunne bruge den. Folk elskede det, fordi det ikke føltes, som om de var nødt til at lære det. Hvilken webstedsbygger er mere intuitiv og let at bruge? Weebly eller Squarespace?

Weebly

Weebly

Weebly er bestemt en leg at bruge. Når du opsætter, har du dit valg blandt en lang række skabeloner, hvor du også vælger farve og skrifttema til dit websted. Builder-grænsefladen er meget velorganiseret og intuitiv, så du ikke jager rundt og spekulerer på, hvordan i helvede skal du udføre en enkel handling.

Det er en ren, hvad du ser, er hvad du får (WYSIWYG) -redaktør, hvilket betyder, at hver gang du foretager ændringer i det centrale vindue, det er sådan, det vil se ud på dit faktiske websted. Det er også træk og slip, så du bare placerer elementer, hvor du vil have dem.

Det er utroligt enkelt, og efter et par minutter vil du være i stand til at navigere let. Bygningsprocessen er hurtig og smertefri, så du kan fokusere på selve indholdet.

Squarespace

Squarespace

Squarespace er ikke lige så let at få fat i som Weebly – men du kommer dertil i sidste ende med tålmodighed. Når du har valgt en skabelon, vil du kunne tilføje elementer og tilpasning med ikke alt for mange problemer. Det er dog bedst at holde sig tæt på skabelondesignet (i det mindste til at begynde med!), Ellers kan du finde dig selv frustreret.

Det er også en WYSIWYG-editor, der gør det nemt at se, hvordan elementer fungerer på dit live websted. Det er træk og slip. Men det har en mærkelig “teardrop” -metode til også at tilføje elementer, som til tider kan være lidt irriterende.

Weebly er uden tvivl lettere at få fat i end Squarespace. Hvis det er de vigtigste funktioner for dig, er det den bygherre, du skal se på at vælge. Kvadratområdet er ikke svært på nogen måde; det er bare mindre intuitivt.

Sammenlign de tilgængelige indstillinger for design og tilpasning

Design og tilpasning

Design og tilpasning sammenlignet

Hvordan skal du tilpasse dig fra din side? Skal din skabelon skære den? Se, hvordan design og tilpasning stables sammen i vores to konkurrenter.

Weebly

Weebly

Weebly har et valg af 40 skabeloner at vælge imellem ved tilmelding. De er ganske attraktive, men nogle af dem ser lidt dateret ud, og mange af dem ser meget ens ud i design. Der er ikke meget tilpasning af de designs, som du kan gøre, ud over standardfarve- og skrifttypeændringerne.

Webstederne ser godt ud, men de vil bestemt ikke “wow” nogen. Når det er sagt, kan du købe tilpassede temaer fra tredjepartsudbydere, hvis du ønsker noget mere, og du kan redigere temaet HTML og CSS-kode for at ændre det, hvis du også kan lide.

Der er lydhør og regelmæssige temaer at vælge imellem, hvor du har muligheden for at ændre din mobilvisning, når du har valgt et almindeligt tema. Responsive temaer justerer sig selv til mobil.

Squarespace

Squarespace

Squarespace har omkring 110 temaer at vælge imellem. Hver af dem er superglatte og professionelle, og hver og en er meget forskellig fra den næste. De har naturligvis lagt meget tid og tanke på at oprette disse skabeloner.

Der er et stort udvalg af stylingindstillinger for at sikre, at din skabelon ikke bare ligner noget andet Squarespace-websted derude. Faktisk er der ikke kun flere muligheder end Weebly, der er langt flere muligheder end de fleste webstedsbyggere (med undtagelse af Wix). Forskellige sider inden for temaer ser og opfører sig forskelligt, så det føles som om alt er lavet meget omhyggeligt.

Hver skabelon er fuldstændigt mobiloptimeret (lydhør), så du behøver ikke rod med en anden redaktør. Du kan redigere CSS-koden, men Squarespace anbefaler kun at gøre det til farver, skrifttyper og baggrunde. Du kan også tilføje HTML- og JavaScript-elementer.

Squarespace spikrer det virkelig, når det kommer til en professionel, moderne side, der kan finjusteres lige efter din smag. Hvis design og skønhed er det, du vil have fra et sted, vinder Squarespace denne runde, med Weebly at trække fødderne bagud. Se flere detaljer på Squarespace-gennemgang på WebsiteToolTester

Sammenlign nøglefunktioner

Sammenlign nøglefunktioner

Nøglefunktioner sammenlignet

Har dit websted brug for at udføre visse funktioner? Spil videoer, giver dig statistik på webstedet, giver du en blog? Hvis det ikke kun er der for at vise statiske oplysninger og billeder, skal du tjekke ud til begge platforme-funktionssæt.

Weebly

Weebly

 • Brugerdefineret domæne. Du får et brugerdefineret domæne med enhver plan undtagen den gratis version.
 • SEO (Søgemaskineoptimering). Mulighed for at ændre sidetitler og tilføje metabeskrivelser.
 • Bygning af e-handelsbutik. Avanceret eCommerce-platform i sammenligning med andre webstedsbyggere, herunder fleksible forsendelsesmuligheder, kuponer og digitale downloads.
 • Tilføjelse af en blog. Inkluderer en fantastisk blogging-motor, der er meget tilpasselig med layoutkontroller, planlagte indlæg og kommentarstyring.
 • Apps-integration. Der er mange gratis og betalte apps at vælge imellem at føje til dit Weebly-sted fra deres bibliotek. Disse inkluderer Schedulista til online bookinger, LiveChat og Social Feeds til dine feeds på sociale medier.
 • Sikkerhedskopier og eksport af websteder. Du kan kun eksportere en .zip-sikkerhedskopi af dit websted, men ikke gendanne det.

Squarespace

Squarespace

 • Brugerdefineret domæne. Hver plan leveres med et tilpasset domæne.
 • SEO (Søgemaskineoptimering). Squarespace tilbyder redigering af sidetitler, metabeskrivelser og URL-adresseændring.
 • Bygning af e-handelsbutik. ECommerce-pakken på Squarespace er kraftfuld. Du kan konfigurere e-mail med tilpasset ordrebekræftelse, tilføje digitale varer og samarbejde med dit websted med andre e-handelssystemer som Xero. Den eneste (mindre) ulempe er, at Stripe og Paypal er de eneste betalingsgateways at vælge imellem.
 • Tilføjelse af en blog. Bloggplatformen på Squarespace er ret avanceret og giver muligheder for planlægning af indlæg.
 • Apps-integration. Der er appmoduler kendt som “blokke”, som du kan tilføje i, såsom OpenTable. Ellers skal du tilføje HTML-kode. Der er ingen app store som den Weebly har.
 • Sikkerhedskopier og eksport af websteder. Squarespace har den funktion, som mange webstedsbyggere ikke har – eksport! Du kan eksportere din Squarespace-blog direkte til WordPress, hvis du har brug for en mere udvidelig platform. Dette fungerer dog ikke til almindeligt indhold. Du er også i stand til at importere blogs fra WordPress, Tumblr og andre blogging-platforme.

Hvis du har efter mange forskellige apps at vælge imellem, er Weebly imidlertid en fantastisk platform til at få dem. Hvis du tror, ​​du nogensinde vil migrere dit websted et andet sted, kan du muligvis vælge Squarespace. Bortset fra det er funktionssætene for begge platforme ca. på par.

Sammenligning af kundesupport

Teknisk og kundesupport

Brugersupport sammenlignet

Nogle mennesker har brug for meget hjælp, og andre gør det ikke. Hvilken kategori falder du i? Og hvordan kan du lide at modtage din støtte?

Weebly

Weebly

Weebly tilbyder:

 • Telefon support
 • E-mail support
 • Live chat
 • En vidensbase
 • Video tutorials

Squarespace

Squarespace

Squarespace har:

 • E-mail-support, med en times driftstid
 • Live chat
 • En vidensbase
 • Video-tutorials i høj kvalitet

Som du kan se, er begge platforme rimeligt sammenlignelige med at tilbyde en bred vifte af support. Generelt har Squarespace ‘s support været meget hurtigere, og svarene har en tendens til at være tættere på løsningen end Weeblys.

Vigtigste forskelle mellem firkant & Weebly

Vigtige forskelle mellem platforme

Disse to forskellige webstedsbyggere er stort set på niveau på alle områder, ikke kun hvor meget plads på nettet de besætter, og hvor mange investerings dollars de modtager!

De vigtigste forskelle, som vi kan se, er:

 • Squarespace har ikke en gratis plan
 • Weebly er mindre fleksibel end Squarespace
 • Squarespace har flere temaer at vælge imellem
 • Weebly tilbyder telefonisk support til sine kunder (Pro plan og højere)
 • Weebly har et større udvalg af webstedsapps at vælge imellem
 • Squarespace har en dedikeret udviklerplatform
 • Squarespace tilbyder Xero og ShipStation-integration til e-handelsplaner
 • Weebly ser ud til at fokusere hovedsageligt på e-handel efter at være blevet overtaget af Square

Anbefalinger om brug af webstedsbyggerne

anbefalinger

Squarespace og Weebly er begge meget robuste platforme til opbygning af websteder, der kan producere professionelle websider på et minimum af tid. De har begge meget solide e-handelsplaner for små virksomheder at drage fordel af. Begge kan være et smart valg til personlige sider, blogs, hobbyister, porteføljer og små virksomheder.

Så hvilken er den anbefalede platform? Det afhænger alt sammen af, hvad du leder efter.

Weebly

Weebly

Weebly er det bedste valg, hvis du gerne vil have et gratis websted – faktisk er det det eneste valg her!

Det er også godt for dem, der ikke har nogen teknisk viden og bare ønsker at piske deres eget sted online så let som muligt – det er bestemt lettere at bruge end Squarespace.

Hvis du virkelig kan lide at have telefonstøtte, er Weebly også dit bedste valg.

Squarespace

Squarespace

Squarespace er bygherren, der skal vælge, hvis du vil have et mere designer-look til dit websted. Funktioner og skabeloner fokuserer på smukt, funktionelt design, hvor elementinteraktion er en nøglefunktion.

Det er også et smart valg, når du ikke ved, hvor stor din virksomhed vil vokse. Mange virksomheder, der starter med Squarespace og vokser ud over platformens omfang, migrerer med succes til WordPress.

Konklusion om sammenligning

Hvilken platform der passer dig – Squarespace eller Weebly?

Valg af den bedste platform

Når det hele koger ned til det – og hvis du ikke leder efter en bestemt funktion fra en webstedsbygger, er det spørgsmål, du skal stille dig selv, når du vælger mellem Weebly og Squarespace, dette:

Vil jeg have den platform, der er nemmere at bruge, eller ønsker jeg den platform, der vil give mig et mere designer-websted?

Hvis dit svar er det første, foretrækker du sandsynligvis Weebly, og hvis det er det andet, foretrækker du sandsynligvis Squarespace.

Du vil måske også tjekke nogle andre webstedsbyggere til sammenligning, for eksempel Squarespace vs. Wix, som har en lignende gratis plan til at konkurrere med Weebly’s og det tidligere nævnte WordPress vs. Squarespace, for dem, der har brug for et meget tilpasset websted.

Webstedsbyggeren, du vælger, er et meget personligt valg, så sørg for, at det er det rigtige for dig. Test Weeblys gratis plan, eller kom i gang med en 14-dages gratis prøveversion af Squarespace for at tilpasse dem selv.

Har du spørgsmål eller tanker om, hvilken softwareplatform du synes er bedre? Måske har vi savnet en cool ny funktion i din yndlingsplatform? Sørg for at give os besked i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map