Topp 48 Blogg for nettdesign Alle webdesignere og utviklere må følge

Ser du etter måter å øke spillet ditt når det gjelder å utvikle og designe nettsteder? Noen av verdens beste eksperter tilbyr gratis råd og eksempler. Rådene er enkle å finne. De legger det ut på bloggene sine.


Men, hvem er best? Vi har søkt etter deg. Her er en liste over de 50 beste bloggene for webdesignere og utviklere. Vi skal fortelle deg hva som gjør hver enkelt til en fantastisk ressurs. Du finner også valgene våre for tre må-lese-artikler.

1. speckyboy

Skrevet av: Paul Andrew og teamet hans

speckyboy

Hva du finner: En blogg i magasin-stil fullpakket med tutorials, teknikker og ressurser. Innlegg dekker webdesign og utvikling, grafisk design og reklame. Bidragsytere velger sine favoritt designstiler og forteller deg hvorfor. Du drar fordel av å se hva som trender akkurat nå for design av nettsteder.

Du vil lese om teknologiene bak det. Artiklene er skrevet for frilans webdesigner i tankene. Hvis du liker det du leser, kan du abonnere på bloggens ukentlige nyhetsbrev. Det er en fordøyelse av nyttige verktøy og artikler fra designmiljøet.

Må-lese artikler:

Følg: @speckyboy

2. Seks revisjoner

Seks revisjoner

Skrevet av: Jacob Gube

Hva du finner: Ikke la et minimalistisk design med en grunnleggende liste med titler på hjemmesiden lure deg. Artiklene er rike på grafikk når du hopper inn. Jacob og forfattere forfattere blander det opp med artikler, guider og tutorials. En rullegardinmeny på indekssiden fører deg til hovedkategoriene. Du kan komme til det du vil lese. Ikke overse den freebies seksjon. Det er en skattekule av brukbare designelementer.

Må-lese artikler:

Følg: @sixrevisions

3. En liste bortsett

En liste bortsett

Skrevet av:L. Jeffrey Zeldman og hans team
Hva du finner:En god blogg trenger en stemme, men den stemmen skal ikke vurderes for høyt. Denne nettsiden har funnet det søte stedet. Det begynte som en adresseliste i 1997 og byttet til en webside året etter. De intelligente og underholdende artiklene fokuserer på standarder og beste praksis.

Det er 6 hovedkategorier. Hver er videre delt inn i underkategorier. Du vil sette pris på hjelpen. Det er over 1750 artikler. De spenner fra harde tekniske råd til forslag til ny regjering for kreativitet.

Må-lese artikler:

Følg:@alistapart

4. Sitepoint

Sitepoint

Skrevet av:Mark Harbottle og Matt Mickiewicz, og deres team.

Hva du finnerOver 30 personer jobber for å gi deg innholdet du finner på dette nettstedet. De er profesjonelle nettstedutviklere, designere og programmerere. Du blir møtt med en flis av aktuelle emner. En horisontal stolpe over toppen hjelper deg med å komme til spesifikke fagkategorier.

Klikk på en kategori, og en underkategori vises under den. Gå hit først hvis du er en gründer som er interessert i å utdype forståelsen din for design og utvikling av nettsteder. Nettstedet tilbyr tusenvis av videoopplæringer og e-bøker for et medlemskontingent.

Må-lese artikler:

Følg:@sitepointdotcom

5. Nettressurser Depot

Nettressurser Depot

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Dette er en samling av stort sett gratis ressurser for design og utvikling av nettsteder. Det ble startet i 2007 av Umut Muhaddisoglu. Han har overlatt det til Brad Wayland, som også driver DesignM. Nettstedet er ikke så mye som en blogg som det er et populært online reisemål for alle ting gratis.

Noen av artiklene har en kort introduksjon. De fleste får deg imidlertid rett til ressursen. Over 800 000 månedlige besøkende ser her for inspirasjon. Søk etter kategori, eller se hva som trender.

Må-lese artikler:

6. Line25

Line25

Skrevet av:Iggy

Hva du finner:bare en person kuraterer denne bloggen. Han har et godt øye for eksempler og opplæringsprogrammer som hjelper deg å lære nye teknikker. Det er tre hovedkategorier. De artikler kategorien tilbyr anmeldelser om trender i webdesign. Det er også intervjuer med webdesignguruer.

De Inspirasjon kategorien har et “ukens nettsted”, som ofte er basert på et tema eller en stil. De Guider kategorien lever opp til navnet sitt, med mye hjelp for WordPress-brukere.

Må-lese artikler:

Følg: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Skrevet av: Vitaly Friedman

Hva du finner:Bli med over 181.000 mennesker som har meldt seg på nyhetsbrevet. Så ta en tur innom den omfattende samlingen av designressurser på dette nettstedet. Det er seks hovedkategorier, og hver har en kurator. Du får tips, triks og ideer til Coding.

Lær prinsipper for webdesign og oppdag inspirerende eksempler i Design. Hold deg oppdatert på praksis i Mobil. Lær av opplæringsprogrammer eller ta gratis ressurser i grafikk. Følg med på beste praksis for UX Design. Det er til og med en kategori for WordPress.

Må-lese artikler:

Følg: @smashingmag

8. Neste nett

Neste nett

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Dette er en av verdens største online publikasjoner. De siste nyhetene om nettdesign og utvikling finner du, men emnene går langt utover. De Kreativ kategorien tilbyr en nyttig samling av artikler om webdesign og utvikling.

Du finner også historier om nylanseringer og programvareoppdateringer i Launch kategori. Og du vet hva de sier om alt arbeid og ingen spill. Når det er tid for en pause, gå over til Distrahere.

Må-lese artikler:

Følg: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Skrevet av: Dan Oliver og hans team

Hva du finner: Innsikt, kreative tips og inspirasjon florerer på dette nettstedet. Du finner også artikler om 3D-rendering, audiovisuelle produkter og merkevarebygging. Hvis du bare leter etter nettstedsdesign eller utviklingshjelp, kan du holde deg i hovedkategori.

Den samler de siste innleggene for deg, med de nyeste øverst. Creative Bloq er en del av Future Group. Den har også UK-baserte nettsteder for musikk, underholdning og teknologi.

Må-lese artikler:

Følg: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Skrevet av: Hongkiat Lim og hans team

Hva du finner: Dette nettstedet er en favoritt for designere, bloggere og utviklere. Redaksjonen kuraterer en nyskapende samling av tips, triks, veiledninger og verktøy. Det er også en passende balanse av artikler om dingser, apper og ny teknologi.

Den horisontale navigasjonen over toppen av nettstedet får tilgang til nettstedets hovedkategorier. Din primære interesse vil være Design / Dev. Hvis du er opptatt, kan du registrere deg for den daglige e-posten.

Må-lese artikler:

Følg: @hongkiat

11. Design Shack

Design Shack

Skrevet av: David Appleyard og hans team

Hva du finner: Å lære å designe og utvikle nettsteder hjelper når du har fått inspirasjon. Det er det denne bloggen gjør best. Det er et utstillingsvindu for design. Artiklene lærer deg teknikkene slik at du kan gjøre det samme for nettstedet ditt.

To av hovedkategoriene tar deg med til samlinger av designeksempler. De Galleri. Hvis du er opptatt, kan du registrere deg for den daglige e-postadressen. Kategori lar deg velge hovedfargen du vil se i søket. Du finner de siste innleggene under artikler kategori.

Må-lese artikler:

Følg: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Dette nettstedet har oppnådd stor ros fra mer enn besøkende. Forbes magasin navngir det som et av de 5 beste nettstedene for å holde tritt med kreativitet og design. Innholdet du finner er mer enn bare artikler om design og utvikling av nettsteder.

Det kan ikke være det beste ressursvalget, men det vil aldri unnlate å inspirere deg. Den beste måten å finne de siste artiklene om design og utvikling av nettsteder er å bruke søkefunksjonen. Det er øverst på siden.

Må-lese artikler:

Følg: @designtaxi

1. 3. David Walsh

David Walsh

Skrevet av:David Walsh

Hva du finner:David Walsh er blogger, foredragsholder og webutvikler. 30-noe programvareingeniøren kommer fra Madison, Wisconsin. Han bruker bloggen sin til å dele ut informasjon og veiledninger om utvikling av nettsteder. Davids artikler hjelper deg ikke mye med design.

Men forfatteren hans om den tekniske siden av nettsteder er lett å forstå. Fagene faller i brede kategorier, men han har indeksert alt. Du kan gjøre et søk øverst på hovedsiden for å se om han har skrevet om noe som interesserer deg.

Må-lese artikler:

Følg: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner:Dette er bare et av områdene i Enovato, som er en ledende markedsplass for kreative eiendeler. Et online fellesskap med over 6 millioner mennesker bidrar til Enovato-økosystemet. Tuts + -området har et bibliotek med mer enn 21 000 gratis opplæringsprogrammer.

Det er over 700 videokurs alene. Det beste stedet å finne webdesign og utviklingshjelp er å ta turen til fullstendig indeks. Tilgang til hele biblioteket krever registrering for en gratis prøveperiode.

Må-lese artikler:

Følg: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner:Denne nettsiden er fra Singapore. Personalet samler inn og deler nyttige tips, veiledninger og ressurser. De fakturerer seg som en “digital lekeplass.” Du vil forstå hvorfor med litt leting. En boks øverst på hovedsiden viser artikler som er trending nå.

En nedtrekksmeny øverst i venstre hjørne tilbyr en praktisk måte å navigere på. Bruk den til å finne spesifikke områder av interesse. OXP er ikke så raus med freebies som andre nettsteder. Det er fordi de sikter mot kvalitet.

Må-lese artikler:

Følg:@onextrapixel

16. Stoyans phpied

Stoyans phpied

Skrevet av:Stoyan Stefanov

Hva du finner:Gå til dette nettstedet for innsikt og ressurser for nettstedutvikling. Du vil få informasjon fra en kvalifisert ekspert. Stoyan er forfatteren av 4 bøker. En ting du ikke finner på denne bloggen er mye grafikk. Det er fordi Stoyan handler om kode.

Du vil finne nyttige eksempler på kode du kan bruke til utvikling av nettstedet ditt. Han er ikke en produktiv plakat, men selv artiklene hans fra tidligere år er fremdeles nyttige.

Må-lese artikler:

Følg:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Skrevet av:Ray Cheung

Hva du finner:Skaperen av dette nettstedet har et godt poeng. Det er hundretusener av ressurser på nettet. Hvem har tid til å lete? Han og hans bidragsytere velger det de mener er de beste ressursene. Du finner en sortert samling gratis ikoner, arkivbilder og skrifter.

Du vil også finne Javascript- og Ajax-komponenter, samt plugins for nettsteder. Se på høyre side av hovedsiden for tabeller som viser kategorier og emner.

Må-lese artikler:

Følg: @webappers

18. Design din vei

Design din vei

Skrevet av:Bogdan Sandu

Hva du finner:Nettstedsdesign er Bogdans lidenskap. Han skriver om det her på bloggen sin. Han bruker enkelt og greit språk for å komme med poenget sitt. Bogdan deler innleggene sine i 5 kategorier i en navigasjonslinje øverst på hovedsiden. Han inneholder de siste innleggene nedenfor.

Når han deler a ressurs, Bogdan tar seg tid til å forklare hvorfor, og han gir deg eksempler på hvordan du kan bruke det. Du kan abonnere på den ukentlige e-postoppdateringen hans.

Må-lese artikler:

Følg: @boogiesbc

19. Trehytte

Trehytte

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner:Grunnleggerne av dette nettstedet mener at teknologiutdanning bør være tilgjengelig for alle. Det tilbyr over 220 online kurs. Full tilgang til nettstedet krever et betalt medlemskap, men du kan registrere deg for en gratis prøveperiode på 7 dager.

Gå fra null kunnskap til å bygge et komplett nettsted med dette pedagogiske nettstedet. Det er også innhold for eksperter som ønsker å ta ferdighetene sine til neste nivå. Se gjennom kurset bibliotek for online klasser som samsvarer med dine behov.

Må-lese artikler:

Følg: @trehytte

20. webmonkey

webmonkey

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner:Dette er en Wired nettsted datterselskap. Historier om webdesign og utvikling finner veien til Webmonkey. Fire hovedkategorier deles videre for å lede deg til artikler. Et avsnitt nær toppen på høyre side av hovedsiden inneholder toppvalg.

Gå til kategorien Referanse for en nyttig samling av ressurser. De er opprettet for å la deg klippe og lime inn koden du trenger på nettstedet ditt.

Må-lese artikler:

Følg:@webmonkey

21. 24 måter

24 måter

Skrevet av: Drew McLellan og flere bidragsytere

Hva du finner:Det første inntrykket ditt av denne bloggen kan være: “Det er ingenting som er aktuelt!” 24 Ways publiserer bare 24 dager hvert år. Drew McLellan startet denne årlige tradisjonen tilbake i 2005. Han bestemte seg for å blogge det han kaller “en adventskalender for nett geeks.”

I 24 dager hver desember har bloggen et daglig innlegg om webdesign og utvikling. Alt du finner har datoen for året før. Det er spådommer for det kommende året. Åpne den sammenleggbare menyen til høyre for å se en meny med arkiver.

Må-lese artikler:

Følg:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Skrevet av: John Resig

Hva du finner:Dette er muligens Johns personlige blogg, men det handler om utvikling av nettsteder. Han er ingeniør kl hKhan Academy og skaperen av jQuery JavaScript-bibliotek. John har skrevet to bøker. Pro JavaScript-teknikker og Secrets of JavaScript Ninja.

Den beste måten å sette pris på ressursene på dette nettstedet er å bla gjennom innleggene. Det er også den eneste måten. John tilbyr ikke emnekategorier eller en søkefunksjon. Du kan se hva annet han har med seg hvis du hopper over til hans hovedside.

Må-lese artikler:

Følg:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Skrevet av: Sachin

Hva du finner:Dette er en annen personlig blogg. Sachin sier at grunnen til at han blogger er å dele kunnskap med sine medutviklere. Belønningen din er en samling artikler med lenker til andre ressurser. Sachin vil svare hvis du legger igjen en kommentar om et innlegg. Emnekategorier gyver nedtrekksmenyer.

Det er et avsnitt på hovedsiden der du kan se hvilke artikler som får oppmerksomhet. Hvis du er oppe på et eventyr, bruk Overrask meg link.

Må-lese artikler:

Følg:@FromDev

24. Viget

Viget

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner:Viget-bloggen er der dette teamet av nettstedutviklere og designere deler sin visdom. Det er et stort team på viget, så artiklene tilbyr et bredt spekter av informasjon. Nettstedet setter dem inn i 5 hovedkategorier.

De siste innleggene vises på forsiden. Hver artikkel avsluttes med en foreslått lenke for å lese mer om emnet. Hvis du liker innlegget, finner du også en lenke til mer fra forfatteren.

Må-lese artikler:

Følg: @viget

25. Web Designer Wall

Web Designer Wall

Skrevet av:Nick La

Hva du finner:Nick er ikke en produktiv blogger. Det er sannsynlig fordi Nick også løper N.Design Studio, Themify, IconDock, og Beste webgalleri. Når han legger ut en oppdatering på Web Designer Wall, handler det om design av nettsteder. Det er et nyttig arkiv med veiledninger og ideer for inspirasjon.

Må-lese artikler:

Følg: @nickla

26. Digital telepati

Digital telepati

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner: Stilig! Det er det ene ordet som oppsummerer bloggen fra dette produktet og UX designfirma. Det designerne har lært er hva som styrker bloggens layout og funksjon. Hvert innlegg vil utdanne og inspirere deg. Det handler om enkle løsninger på komplekse problemer.

Det er mye å lære av digital telepati. Kategorier hjelper deg med å finne spesifikke emner. Utforsk hva Digital Telepathy kaller “Leselisten.” Det er deres anbefaling om toppinnlegg.

Må-lese artikler:

Følg: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner: Det handler om deling for denne gruppen blogg-bidragsytere. Målet deres er å skape et samfunn som er mindre egoistisk om design. Hvert innlegg er en gjennomtenkt hjelp av teknikk og inspirasjon. Det er ingen overraskelse at Inspirasjon kategorien har mest innhold.

De tilbud kategorien har mer enn tilbud på nettstedsdesign og utviklingsprogramvare. Gå dit for å se hva som er nerdete og nytt. Et område på høyre side av hovedsiden viser deg hva som trender.

Må-lese artikler:

Følg:@Designrfix

28. Web Design Ledger

Web Design Ledger

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner: Dette bloggdrevne nettstedet tilbyr nyheter og anmeldelser av verktøy for design og utvikling av nettsteder. Mens noen innlegg er kampanjer, vil anmeldelser kategorien tilbyr ærlige evalueringer av programvare. Du kan få fordeler og ulemper med et CMS på kortlisten din.

De Verktøyets underkategori gir deg nedtellingen på hva programmerere bruker for å holde seg produktiv. Ta turen til Portefølje underkategori når du trenger designinspirasjon.

Må-lese artikler:

Følg:@webdesignledger

29. Nettdesigner Depot

Nettdesigner Depot

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner: Ting blir stadig større og bedre på dette nettstedet. Bloggen pleide å fokusere på nettdesignnyheter, teknikker og ressurser. Nå utvides det til å være et omfattende innholdssenter. Nesten 750 000 abonnenter drar hit for å finne verktøy, produktannonser og mye gratis.

Naviger til design og utviklingsinnhold med den viktigste bloggkategorilinken øverst. freebies er ved siden av. Web Designer Depot har et stort videobibliotek av intervjuer, konferansesamtaler og veiledninger.

Må-lese artikler:

Følg:@DesignerDepot

30. Kreativ overflyt

Kreativ overflyt

Skrevet av:Flere bidragsytere

Hva du finner: “Creative” er en del av navnet. Denne nettsiden lener seg mer mot designsiden av ting. Toppnavn i feltet deler råd i nyttige artikler. Det er en stor Guider kategori. Du finner trinnvis veiledning for å lage visuell magi på nettstedet ditt.

Ta turen til Arkiv for å finne noe du ikke finner. Creative Overflow holder hele giveaways på en plass. De er atskilt fra freebies.

Må-lese artikler:

Følg:@creativeofblog

31. BARE Kreativ

BARE Kreativ

Skrevet av: Jacob Cass

Hva du finner:Grunnleggeren av JUST Creative bruker sin personlige blogg for å snakke om nettstedsdesign. Han poster mens han reiser verden rundt som en digital nomad. Du finner noen få artikler om utvikling av nettsteder.

Men husk at Jacob er en designer. Han vet hva han snakker om. Jacob har vunnet mange design priser. Han bruker ikke kategorier for å navigere gjennom innleggene sine. Det beste alternativet ditt er å bruke søkevinduet for å finne emner.

Må-lese artikler:

Følg:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: Det tar de riktige verktøyene for å gjøre virksomheten din til en suksess. Denne designgruppen bruker blogginnleggene sine til å utdanne og informere. Innlegg deler designnyheter og trender. Nettstedet har også tusenvis av designgrafikk. Mange, men ikke alle, er gratis.

Hvis du trenger et WordPress-tema, kan dette være nettstedet du håpet på å finne. De har gratis nedlastinger. De siste innleggene presenterer seg i fliseform på hovedsiden.

Må-lese artikler:

Følg: @VandelayDesign

33. Sveitsiske frøken

Sveitsiske frøken

Skrevet av: Tina Roth Eisenberg

Hva du finner: Tina har bidratt med innlegg til denne bloggen siden 2005. Den startet som et visuelt arkiv for henne, men den er vokst til et populært online designjournal. Nettstedet får over 1 million unike månedlige besøkende. Tina bruker ikke kategorier slik andre design- og utviklingsnettsteder gjør.

Hun har et filter øverst på hovedsiden. Det er nyttig å bli kjent med hvordan hun nærmer seg fag. Du vil bruke søkevinduet hennes til å finne spesifikke emner.

Må-lese artikler:

Følg: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: Det eneste problemet du måtte ha med dette nettstedet er å bestemme hvor du skal starte. Det er en konstant tilsetning av nye ressurser. Den gode nyheten er at det er en kategorienavigeringslinje øverst som beveger deg i riktig retning.

Hvis du ikke finner noe, ta turen her for å finne de aktuelle aktive kategoriene. Du finner også populære koder som brukes til å klassifisere artikler. Lenkene vil filtrere innlegg for deg. Bidragsytere til dette nettstedet har en tilhørighet til WordPress. Dette finner du kategori fullpakket med artikler.

Må-lese artikler:

Følg: @instantshift

35. Fra nordover

Fra nordover

Skrevet av: Daniel Nelson

Hva du finner: Daniels blogg dekker og promoterer inspirerende kreative fra hele verden. Han har vært på det siden 2009. Hovedsiden på nettstedet hilser deg med fliser til de siste innleggene hans. Nedtrekksnavigering av kategorien over toppen fører deg til bestemte emner.

Daniel blir ikke gal av koblingen til ressurser. Han er også gjennomsiktig. Hvis det er en tilknyttet kobling, markerer han den som sådan. En annen nyttig samling koblinger til innleggene hans hviler nederst på hovedsiden.

Må-lese artikler:

Følg: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: Nettstedet dekker design, med bidrag fra hele verden. Det er også et designgalleri. Andre nettsteder kan prøve å imponere deg med antall. DesignM.ag foretrekker å kutte ned der og levere kvalitet.

Det er få artikler, men de er grundige. Designere vil sette pris på nettstedets hovedside. Den gjør intelligent bruk av flerfargede blandinger for å fremheve nyere innlegg.

Må-lese artikler:

Følg: @DesignMagTweets

37. Designinstruksjon

Designinstruksjon

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: Seks revisjoner Gründer Jacob Gube startet dette nettstedet sammen med sin bror, Isaac Gube. De har en sterk base av faste bidragsytere. Det er veiledninger og anmeldelser. Artikler nærmer seg fag på grunnleggende nivåer. Dette er en god ressurs hvis du bare begynner.

Mange av artiklene er tutorials. Utdanning er et sterkt tema for brødrene. Nettstedet Ressurs kategorien tilbyr designverktøy som til og med inneholder enkle instruksjoner.

Må-lese artikler:

Følg: @designinstruct

38. Design misunnelse

Design misunnelse

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Denne nettsiden er en samling designideer. Det er kuratert av medlemmer av Professional Association of Design (AIGA). En annen bidragsyter lager bloggens daglige innlegg hver uke.

Besøkende på nettstedet kan lese innleggene og stemme for å promotere dem. Du finner ikke veiledninger eller ressurser her. Du finner strålende designkonsepter. Design Envy er en visuell høytid ment for inspirasjon.

Må-lese artikler:

Følg: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Skrevet av: David Airey

Hva du finner:Davids personlige blogg handler om livet til, du gjettet det, en designer. Som mange blogger av denne art, er det ingen navigering for å finne emner eller kategorier. Du blir invitert til å vandre sammen med David når han snakker om designforretningen.

Noen ganger er det en anmeldelse. Andre ganger er det innsikt. Han kaster inn noen få lenker til ressurser. Du må se etter dem. De er verdt å finne.

Må-lese artikler:

Følg: @DavidAirey

40. Spoon Graphics

Spoon Graphics

Skrevet av: Chris Spooner

Hva du finner:Chris holder seg til bare tre ting med sin personlige blogg. Han poster tutorials som viser deg hvordan du lager design og spesialeffekter han deler. Han tilbyr freebies for å hjelpe deg med å være mer produktiv. Og, skriver han artikler å forklare teorien bak ulike kreative sjangre.

Noen av veiledningene hans er videoer. Han har dem i en egen kategori. Noen av ressursene hans krever a betalt medlemskap. Chris har lagt ut på bloggen sin siden 2007. Det er en enorm arkiv.

Må-lese artikler:

Følg: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Skrevet av: Manoela IIic og Pedro Botelho, og deres team

Hva du finner:Manoela og Pedro mener at du bør skyve grensene for nettstedet ditt hver dag. De ser etter innovative ideer, og så gjør de dem til innlegg. Du finner artikler trender og teknikker. Hvis det er en teknikk, finner du en tutorial for å følge den.

Resultatet er en spennende blanding av ressurser for design og utvikling av nettsteder. Codrops foretrekker å kalle sine gratis nettstedsmaler “Blueprints.”De pakker også relaterte ressurser i et område som heter“Collective.”

Må-lese artikler:

Følg: @codrops

42. UX-messe

UX-messe

Skrevet av: Matthew Kammerer og David Leggett, og deres team

Hva du finner:Denne nettsiden har et enkelt fokus. Den publiserer artikler om brukeropplevelse (UX). Innholdsnivået for skriving er for de med liten eller ingen bakgrunn om emnet. Du lærer det grunnleggende og oppdager beste fremgangsmåter. 9 kategorier fanger opp alle fagene dekket.

De er fargekodede og tilgjengelige fra flere områder på nettstedet. Indeksen gir deg en full liste over artikler. God nettside UX er avgjørende. Dette nettstedet er en gullgruve av informasjon.

Må-lese artikler:

Følg: @codrops

43. designmodo

designmodo

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:“Modo” er det italienske og spanske ordet for “metode.” Dette nettstedets filosofi er at det er en “metode” for lyddesign. Artiklene de deler med deg gjenspeiler det. Bruk navigasjonen øverst på hovedsiden for å hoppe til en kategori av interesse. Designmodo driver også en online-butikk. Du finner komplette pakker til bygg nettstedet ditt.

Må-lese artikler:

Følg:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Rask selskap eier denne nettsiden. De er verdens ledende progressive merkevare for forretningsmedier. Co.Design er en utlegger der du finner nyheter om design og utvikling av nettsteder. Fast Company er ikke redd for å være kontroversiell. Bloggpostforfattere snakker tankene sine. Det er mye å lære, og nettstedets energiske layout vil holde deg underholdt.

Må-lese artikler:

Følg:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner:Selskapets kjernevirksomhet er søkemotoroptimalisering. Det meste av Moz-bloggen handler om SEO. Men det er et spesifikt område viet til design og utvikling av nettsteder. Artikler utforsker fag med fullstendighet som er vanskelig å finne andre steder. De er fylt med grafikk og lenker til flere eksempler.

Det er en liste over lignende Moz-innlegg du kan lese på slutten av hvert innlegg. Fortsett når du bruker kategorien Design. Resten vil hjelpe deg med å forbedre nettstedet ditt.

Må-lese artikler:

Følg:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: EN gruppe profesjonelle designere driver denne nettsiden. De er også ansvarlige for Themeco WordPress-tema. Bloggere deler sin ekspertise og ferdigheter i en løpende serie innlegg. Artikler er ikke kategorisert, men det obligatoriske søkevinduet er øverst på hovedsiden.

Tutorials forteller deg ferdighetene du trenger, og hvor mye tid det vil ta å fullføre det. Hvis du er stor på lister, er det vanskelig å finne en blogg her som inneholder mindre enn 50 kilder for et emne. Mange inkluderer 200 eller flere.

Må-lese artikler:

Følg:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire Magazine

Tripwire Magazine

Skrevet av: Lars Vraa, og flere bidragsytere

Hva du finner: Hvis du mener at du aldri bør slutte å forbedre nettstedet ditt, er denne bloggen din nye beste venn. Bidragsyterne er enige om at forbedring av nettsteder er en uendelig oppgave. De gir tips om design og utviklere for både nybegynnere og eksperter.

Lars lar leserne stemme på innlegg. Fremhever deretter de mest populære artiklene på hovedsiden. Utforsk fag på fritiden ved å bruke kategorien navigasjonslinje øverst.

Må-lese artikler:

Følg: @tripwiremag

48. Nettstedets magasin

Tripwire Magazine

Skrevet av: Flere bidragsytere

Hva du finner: Internett er et visuelt medium. Bilder er alt. Denne bloggen er en oversikt over artikler om hvordan du kan holde nettstedet ditt på sitt beste. Gjør Website Magazine et regelmessig besøk hvis du har kort tid og vil komme inn og ut av et emne i løpet av minutter.

Nettstedets ressurser går utover design og utvikling. Hvert område er satt opp som en kanal. Den vertikale navigasjonen for dette er på hovedsiden på høyre side.

Må-lese artikler:

Følg: @WebsiteMagazine

Det tar en blogger

Den beste informasjonen om blogging kommer fra folk som driver vellykkede blogger. Bloggere er rause. De liker å dele verk for dem, og de vil se at det fungerer for deg.

Blogger er interaktive. Tilbakemeldinger og kommentarer gir suksess. Sørg for å la disse bloggeierne du liker, eller bruke noe de har publisert.

Det er det siste trinnet. Betal det frem. Hva har du lært som du kan dele med andre bloggere?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map