Top 48 webdesignblogs die alle webdesigners en -ontwikkelaars moeten volgen

Op zoek naar manieren om je spel te verbeteren als het gaat om het ontwikkelen en ontwerpen van websites? Enkele van ‘s werelds beste experts bieden gratis advies en voorbeelden. Het advies is gemakkelijk te vinden. Ze plaatsen het op hun blogs.


Maar wie is de beste? We hebben het zoeken voor je gedaan. Hier is een lijst met de top 50 blogs voor webdesigners en ontwikkelaars. We vertellen je waarom ze allemaal een geweldige hulpbron zijn. Je vindt er ook onze keuze voor 3 artikelen die je moet lezen.

1. speckyboy

Geschreven door: Paul Andrew en zijn team

speckyboy

Wat je zult vinden: Een blog in tijdschriftstijl vol tutorials, technieken en bronnen. Berichten hebben betrekking op webdesign en ontwikkeling, grafisch ontwerp en reclame. Bijdragers kiezen hun favoriete ontwerpstijlen en vertellen u waarom. U profiteert door te zien wat er op dit moment populair is voor het ontwerpen van websites.

Je leest over de technologieën erachter. De artikelen zijn geschreven voor de freelance webdesigner in gedachten. Als je het leuk vindt wat je leest, abonneer je dan op de wekelijkse nieuwsbrief van de blog. Het is een samenvatting van handige tools en artikelen uit de ontwerpgemeenschap.

Must-read artikelen:

Volgen: @speckyboy

2. Zes herzieningen

Zes herzieningen

Geschreven door: Jacob Gube

Wat je zult vinden: Laat u niet misleiden door een minimalistisch ontwerp met een basislijst met titels op de startpagina. De artikelen zijn rijk aan afbeeldingen als je erin springt. Jacob en gastschrijvers mengen het met artikelen, handleidingen en tutorials. Een vervolgkeuzemenu op de indexpagina brengt u naar de hoofdcategorieën. U kunt meteen doorgaan naar wat u wilt lezen. Kijk niet over het hoofd Freebies sectie. Het is een schatkamer van bruikbare ontwerpelementen.

Must-read artikelen:

Volgen: @sixrevisions

3. Een lijst apart

Een lijst apart

Geschreven door:L. Jeffrey Zeldman en zijn team
Wat je zult vinden:Een goede blog heeft een stem nodig, maar die stem mag niet overdreven zijn. Deze website heeft de goede plek gevonden. Het begon als een mailinglijst in 1997 en schakelde het jaar daarop over op een website. De intelligente en vermakelijke artikelen richten zich op normen en beste praktijken.

Er zijn 6 hoofdonderwerpcategorieën. Elk is verder onderverdeeld in subcategorieën. Je zult de hulp waarderen. Er zijn meer dan 1.750 artikelen. Ze variëren van hard technisch advies tot suggesties voor het opnieuw aanwakkeren van creativiteit.

Must-read artikelen:

Volgen:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Geschreven door:Mark Harbottle en Matt Mickiewicz, en hun team.

Wat je zult vindenMeer dan 30 mensen werken om u de inhoud te bieden die u op deze website zult vinden. Het zijn professionele website-ontwikkelaars, ontwerpers en programmeurs. Je wordt begroet met een tegel met actuele onderwerpen. Een horizontale balk bovenaan helpt je om naar specifieke onderwerpcategorieën te gaan.

Klik op een categorie en eronder verschijnt een subcategorie. Ga hier eerst heen als u een ondernemer bent die graag uw begrip van websiteontwerp en -ontwikkeling wil verdiepen. De website biedt duizenden videozelfstudies en eBooks tegen een lidmaatschapsbijdrage.

Must-read artikelen:

Volgen:@sitepointdotcom

5. Web Resources Depot

Web Resources Depot

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Dit is een verzameling van grotendeels gratis bronnen voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Het is in 2007 opgericht door Umut Muhaddisoglu. Hij heeft het overgedragen aan Brad Wayland, die ook DesignM runt. De website is niet zozeer een blog, maar een populaire online bestemming voor alles wat gratis is.

Sommige artikelen hebben een korte introductie. De meesten brengen u echter rechtstreeks naar de bron. Meer dan 800.000 maandelijkse bezoekers zoeken hier inspiratie op. Zoek op categorie of kijk wat populair is.

Must-read artikelen:

6. Lijn 25

Lijn 25

Geschreven door:Iggy

Wat je zult vinden:er is maar één persoon die deze blog beheert. Hij heeft een goed oog voor voorbeelden en tutorials om je te helpen nieuwe technieken te leren. Er zijn drie hoofdcategorieën. De Lidwoord categorie biedt beoordelingen over trends in webdesign. Er zijn ook interviews met webdesigngoeroes.

De Inspiratie categorie bevat een ‘site van de week’, die vaak is gebaseerd op een thema of stijl. De Tutorials categorie doet zijn naam eer aan, met veel hulp voor WordPress-gebruikers.

Must-read artikelen:

Volgen: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Geschreven door: Vitaly Friedman

Wat je zult vinden:Sluit je aan bij meer dan 181.000 mensen die zich hebben aangemeld voor de e-mailnieuwsbrief. Volg dan een rondleiding door de uitgebreide verzameling ontwerpbronnen op deze site. Er zijn 6 hoofdcategorieën en elk heeft een curator. Je krijgt tips, trucs en ideeën voor Codering.

Leer principes voor webdesign en ontdek inspirerende voorbeelden in Design. Blijf op de hoogte van opkomende praktijken in Mobiel. Leer van tutorials of pak gratis bronnen in Graphics. Blijf op de hoogte van best practices voor UX-ontwerp. Er is zelfs een categorie voor WordPress.

Must-read artikelen:

Volgen: @smashingmag

8. Het volgende web

Het volgende web

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Dit is een van ‘s werelds grootste online publicaties. U vindt het laatste nieuws over webdesign en -ontwikkeling, maar onderwerpen gaan veel verder. De Creatief categorie biedt een nuttige verzameling artikelen over webdesign en ontwikkeling.

Je vindt ook verhalen over nieuwe lanceringen en software-updates in de Lancering categorie. En je weet wat ze zeggen over al het werk en niet over spelen. Als het tijd is voor een pauze, ga dan naar Afleiden.

Must-read artikelen:

Volgen: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Geschreven door: Dan Oliver en de zijne team

Wat je zult vinden: Inzichten, creatieve tips en inspiratie zijn er in overvloed op deze website. Je vindt er ook artikelen over 3D-rendering, audiovisuele producten en branding. Als u alleen op zoek bent naar hulp bij het ontwerpen of ontwikkelen van een website, blijf dan in de Hoofdcategorie.

Het verzamelt de nieuwste berichten voor u, met de nieuwste bovenaan. Creative Bloq is onderdeel van de Toekomstige groep. Het heeft ook Britse websites voor muziek, entertainment en technologie.

Must-read artikelen:

Volgen: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Geschreven door: Hongkiat Lim en zijn team

Wat je zult vinden: Deze website is favoriet bij ontwerpers, bloggers en ontwikkelaars. Het redactieteam stelt een geavanceerde verzameling tips, trucs, tutorials en tools samen. Er is ook een goede balans tussen artikelen over gadgets, apps en nieuwe technologie.

De horizontale navigatie bovenaan de website geeft toegang tot de hoofdcategorieën van de site. Uw primaire interesse zal zijn Ontwerp / Dev. Als je het druk hebt, meld je dan aan voor de dagelijkse e-mail.

Must-read artikelen:

Volgen: @hongkiat

11. Ontwerp Shack

Ontwerp Shack

Geschreven door: David Appleyard en de zijne team

Wat je zult vinden: Het leren ontwerpen en ontwikkelen van websites helpt als je inspiratie hebt. Dat is wat deze blog het beste doet. Het is een showcase voor design. De artikelen leren je de technieken zodat je hetzelfde kunt doen voor je website.

Twee van de hoofdcategorieën brengen u naar collecties met ontwerpvoorbeelden. De Galerij. Als je het druk hebt, meld je dan aan voor de dagelijkse e-mail. Categorie laat je de hoofdkleur kiezen die je in de zoekopdracht wilt zien. Je vindt de laatste berichten onder de Lidwoord categorie.

Must-read artikelen:

Volgen: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Deze website heeft veel lof gekregen van meer dan bezoekers. Het tijdschrift Forbes noemt het een van de top 5-sites voor het bijhouden van creativiteit en design. De inhoud die u zult vinden, is meer dan alleen artikelen over het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Het wordt misschien niet uw beste keuze voor hulpbronnen, maar het zal u altijd inspireren. De beste manier om de nieuwste artikelen over het ontwerpen en ontwikkelen van websites te vinden, is door de zoekfunctie te gebruiken. Het staat bovenaan de site.

Must-read artikelen:

Volgen: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Geschreven door:David Walsh

Wat je zult vinden:David Walsh is een blogger, spreker en webontwikkelaar. De software-ingenieur van in de dertig komt uit Madison, Wisconsin. Hij gebruikt zijn blog om informatie en tutorials over website-ontwikkeling te verspreiden. Davids artikelen helpen je niet veel met ontwerpen.

Maar zijn schrijven over de technische kant van websites is gemakkelijk te begrijpen. De onderwerpen vallen in brede categorieën, maar hij heeft alles geïndexeerd. U kunt bovenaan de hoofdpagina een zoekopdracht uitvoeren om te zien of hij heeft geschreven over iets dat u interesseert.

Must-read artikelen:

Volgen: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Dit is slechts een van de gebieden van Enovato, een toonaangevende marktplaats voor creatieve activa. Een online community van meer dan 6 miljoen mensen draagt ​​bij aan het Enovato-ecosysteem. Het Tuts + -gedeelte heeft een bibliotheek met meer dan 21.000 gratis tutorials.

Er zijn alleen al meer dan 700 videocursussen. De beste plaats om hulp bij webdesign en ontwikkeling te vinden, is door naar de website te gaan volledige index. Toegang tot de hele bibliotheek is vereist inschrijving voor een gratis proefperiode.

Must-read artikelen:

Volgen: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Deze website komt uit Singapore. Het personeel verzamelt en deelt nuttige tips, tutorials en bronnen. Ze noemen zichzelf een ‘digitale speeltuin’. Je begrijpt waarom met een beetje verkenning. Een vak bovenaan de hoofdpagina toont u artikelen die nu populair zijn.

Een vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek biedt een handige manier om te navigeren. Gebruik het om specifieke interessegebieden te vinden. OXP is niet zo gul met freebies als andere sites. Dat komt omdat ze streven naar kwaliteit.

Must-read artikelen:

Volgen:@onextrapixel

16. Stoyan heeft een phpied

Stoyan heeft een phpied

Geschreven door:Stoyan Stefanov

Wat je zult vinden:Ga naar deze website voor inzicht in en informatie over website-ontwikkeling. U krijgt informatie van een gekwalificeerde expert. Stoyan is de auteur van 4 boeken. Een ding dat je op deze blog niet zult vinden, zijn veel grafische afbeeldingen. Dat komt omdat Stoyan helemaal om code draait.

U vindt nuttige voorbeelden van code die u kunt gebruiken voor de ontwikkeling van uw website. Hij is geen productieve poster, maar zelfs zijn artikelen van voorgaande jaren zijn nog steeds nuttig.

Must-read artikelen:

Volgen:@stoyanstefanov

17. Webappers

Webappers

Geschreven door:Ray Cheung

Wat je zult vinden:De maker van deze website heeft een goed punt. Er zijn honderdduizenden bronnen online. Wie heeft er tijd om te gaan zoeken? Hij en zijn medewerkers kiezen wat volgens hen de beste bronnen zijn. U vindt een gesorteerde verzameling gratis pictogrammen, stockfoto’s en lettertypen.

U zult ook Javascript- en Ajax-componenten ontdekken, evenals website-plug-ins. Kijk aan de rechterkant van de hoofdpagina voor tabellen met categorieën en onderwerpen.

Must-read artikelen:

Volgen: @webappers

18. Ontwerp uw manier

Ontwerp uw manier

Geschreven door:Bogdan Sandu

Wat je zult vinden:Website-ontwerp is de passie van Bogdan. Hij schrijft er hier op zijn blog over. Hij gebruikt eenvoudige en duidelijke taal om zijn punt te maken. Bogdan verdeelt zijn berichten in 5 categorieën in een navigatiebalk bovenaan de hoofdpagina. Hij laat hieronder zijn meest recente berichten zien.

Als hij een deelt bron, Bogdan neemt de tijd om uit te leggen waarom en hij geeft je voorbeelden van hoe je het kunt gebruiken. U kunt zich abonneren op zijn wekelijkse e-mailupdate.

Must-read artikelen:

Volgen: @boogiesbc

19. Boomhut

Boomhut

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:De oprichters van deze website zijn van mening dat technologieonderwijs voor iedereen beschikbaar moet zijn. Het biedt meer dan 220 online cursussen. Voor volledige toegang tot de website is een betaald lidmaatschap vereist, maar u kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 7 dagen.

Ga van nul kennis naar het bouwen van een complete website met deze educatieve website. Er is ook inhoud voor experts die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Kijk door de cursus bibliotheek voor online lessen die aansluiten bij uw behoeften.

Must-read artikelen:

Volgen: @boomhut

20. Webmonkey

Webmonkey

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Dit is een Bedrade website dochteronderneming. Verhalen over het ontwerpen en ontwikkelen van websites vinden hun weg naar Webmonkey. Vier hoofdcategorieën worden verder opgesplitst om u naar artikelen te leiden. Een gedeelte bovenaan de rechterkant van de hoofdpagina bevat topkeuzes.

Ga naar de categorie Referentie voor een handige verzameling bronnen. Ze zijn gemaakt om u de code te laten knippen en plakken die u nodig heeft voor uw website.

Must-read artikelen:

Volgen:@webmonkey

21. 24 manieren

24 manieren

Geschreven door: Drew McLellan en meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Je eerste indruk van deze blog zou kunnen zijn: ‘Er is niets actueel!’ 24 Ways publiceert slechts 24 dagen per jaar. Drew McLellan begon deze jaarlijkse traditie in 2005. Hij besloot te bloggen wat hij noemt “een adventskalender voor web-geeks”.

Elk jaar in december bevat de blog 24 dagen een dagelijkse post over webdesign en -ontwikkeling. Alles wat je vindt, heeft de datum van vorig jaar. Het zijn voorspellingen voor het komende jaar. Open het inklapbare menu aan de rechterkant bovenaan om een ​​menu met archieven te zien.

Must-read artikelen:

Volgen:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Geschreven door: John Resig

Wat je zult vinden:Dit kan Johns persoonlijke blog zijn, maar het draait allemaal om website-ontwikkeling. Hij is ingenieur bij hKhan Academy en de maker van de jQuery JavaScript-bibliotheek. John heeft twee boeken geschreven. Pro JavaScript-technieken en Geheimen van de JavaScript Ninja.

De beste manier om de bronnen op deze website te waarderen, is door door de berichten te bladeren. Het is ook de enige manier. John biedt geen onderwerpcategorieën of een zoekfunctie. Je kunt zien wat hij nog meer doet als je naar de zijne springt hoofdpagina.

Must-read artikelen:

Volgen:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Geschreven door: Sachin

Wat je zult vinden:Dit is weer een persoonlijke blog. Sachin zegt dat hij blogt om kennis te delen met zijn medeontwikkelaars. Je beloning is een verzameling artikelen met links naar andere bronnen. Sachin zal reageren als je een opmerking over een bericht achterlaat. Onderwerpcategorieën genereren vervolgkeuzemenu’s.

Er is een sectie op de hoofdpagina waar u kunt zien welke artikelen de aandacht trekken. Als je zin hebt in een avontuur, gebruik dan de Verras me koppeling.

Must-read artikelen:

Volgen:@FromDev

24. viget

viget

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:De viget-blog is waar dit team van website-ontwikkelaars en ontwerpers hun wijsheid deelt. Er is een groot team bij viget, dus de artikelen bieden een breed scala aan informatie. De website plaatst ze in 5 hoofdcategorieën.

De laatste berichten verschijnen op de voorpagina. Elk artikel eindigt met een voorgestelde link om meer over het onderwerp te lezen. Als je de post leuk vindt, vind je ook een link naar meer van de auteur.

Must-read artikelen:

Volgen: @viget

25. Web Designer Wall

Web Designer Wall

Geschreven door:Nick La

Wat je zult vinden:Nick is geen productieve blogger. Waarschijnlijk omdat Nick ook rent N.Design Studio, Themify, IconDock, en Beste webgalerie. Wanneer hij een update op Web Designer Wall plaatst, draait het allemaal om het ontwerpen van websites. Het is een handige opslagplaats met tutorials en ideeën voor inspiratie.

Must-read artikelen:

Volgen: @nickla

26. Digitale telepathie

Digitale telepathie

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Stijlvol! Het is het enige woord dat de blog van dit product en UX-ontwerpbedrijf samenvat. Wat de ontwerpers hebben geleerd, is wat de lay-out en functie van de blog mogelijk maakt. Elke post zal je opvoeden en inspireren. Het draait allemaal om eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

Er valt veel te leren van digitale telepathie. Categorieën helpen u bij het vinden van specifieke onderwerpen. Ontdek wat Digital Telepathy “The Reading List” noemt. Het is hun aanbeveling voor topberichten.

Must-read artikelen:

Volgen: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Het draait allemaal om delen voor deze groep blogbijdragers. Hun doel is om een ​​gemeenschap te creëren die minder egoïstisch is over design. Elke post is een doordachte portie techniek en inspiratie. Het is geen verrassing dat de Inspiratie categorie heeft de meeste inhoud.

De Aanbiedingen categorie heeft meer dan aanbiedingen op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van software. Ga daarheen om te zien wat geeky en nieuw is. Een gebied aan de rechterkant van de hoofdpagina laat zien wat er populair is.

Must-read artikelen:

Volgen:@Designrfix

28. Web Design Ledger

Web Design Ledger

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Deze bloggestuurde website biedt het laatste nieuws en recensies van ontwerp- en ontwikkelingstools voor websites. Sommige berichten zijn promoties, maar de Recensies categorie biedt eerlijke evaluaties van software. U kunt de voor- en nadelen van een CMS op uw shortlist krijgen.

De Subcategorie Tools geeft u een overzicht van wat programmeurs gebruiken om productief te blijven. Ga naar de Portfolio subcategorie wanneer u ontwerpinspiratie nodig heeft.

Must-read artikelen:

Volgen:@webdesignledger

29. Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Dingen worden steeds groter en beter op deze website. De blog richtte zich vroeger op nieuws, technieken en bronnen voor webdesign. Nu is het uitgebreid tot een uitgebreide contenthub. Bijna 750.000 abonnees gaan hierheen om tools, productaankondigingen en tal van freebies te vinden.

Navigeer naar inhoud voor ontwerp en ontwikkeling met de link naar de hoofdcategorie Blog bovenaan. Freebies staan ​​ernaast. Web Designer Depot heeft een groot videotheek van interviews, conferentiegesprekken en tutorials.

Must-read artikelen:

Volgen:@DesignerDepot

30. Creatieve overloop

Creatieve overloop

Geschreven door:Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: “Creatief” maakt deel uit van de naam. Deze website neigt meer naar de ontwerpkant van de dingen. Topnamen in het veld delen advies in de nuttige artikelen. Er is een groot Tutorials categorie. U vindt stapsgewijze begeleiding om visuele magie voor uw website te creëren.

Ga naar de Archieven om iets te vinden dat u niet kunt vinden. Creative Overflow behoudt alles weggevertjes in een plaats. Ze zijn gescheiden van de freebies.

Must-read artikelen:

Volgen:@creativeofblog

31. Gewoon creatief

Gewoon creatief

Geschreven door: Jacob Cass

Wat je zult vinden:De oprichter van JUST Creative gebruikt zijn persoonlijke blog om te praten over het ontwerpen van websites. Hij post terwijl hij de wereld rondreist als een digitale nomade. U vindt een paar artikelen over website-ontwikkeling.

Maar vergeet niet dat Jacob een ontwerper is. Hij weet waar hij het over heeft. Jacob heeft er veel gewonnen design awards. Hij gebruikt geen categorieën om door zijn berichten te navigeren. Je kunt het beste het zoekvenster gebruiken om onderwerpen te vinden.

Must-read artikelen:

Volgen:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Er zijn de juiste tools voor nodig om uw bedrijf tot een succes te maken. Deze ontwerpgroep gebruikt hun blogposts om te onderwijzen en te informeren. Posts delen designnieuws en trends. De website bevat ook duizenden ontwerpafbeeldingen. Velen, maar niet alle, zijn gratis.

Als je een WordPress-thema nodig hebt, kan dit de website zijn die je had gehoopt. Zij hebben gratis downloads. De laatste berichten presenteren zich in tegelvorm op de hoofdpagina.

Must-read artikelen:

Volgen: @VandelayDesign

33. Zwitserse Miss

Zwitserse Miss

Geschreven door: Tina Roth Eisenberg

Wat je zult vinden: Tina heeft sinds 2005 berichten bijgedragen aan deze blog. Het begon als een visueel archief voor haar, maar is uitgegroeid tot een populair online designtijdschrift. De website krijgt meer dan 1 miljoen unieke maandelijkse bezoekers. Tina gebruikt categorieën niet zoals andere ontwerp- en ontwikkelingswebsites.

Ze heeft een filter bovenaan de hoofdpagina. Het is handig om te weten hoe ze onderwerpen benadert. Je wilt haar zoekvenster gebruiken om specifieke onderwerpen te vinden.

Must-read artikelen:

Volgen: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Het enige probleem met deze website is beslissen waar te beginnen. Er komen voortdurend nieuwe bronnen bij. Het goede nieuws is dat er bovenaan een categorie-navigatiebalk is die je in de goede richting beweegt.

Als je iets niet kunt vinden, ga dan hier om de huidige actieve categorieën te vinden. U vindt er ook populaire tags die worden gebruikt om artikelen te classificeren. De links filteren berichten voor je. Bijdragers aan deze website hebben affiniteit met WordPress. Je zult dit vinden categorie verpakt met artikelen.

Must-read artikelen:

Volgen: @instantshift

35. Van Up North

Van Up North

Geschreven door: Daniel Nelson

Wat je zult vinden: Daniel’s blog behandelt en promoot inspirerend creatief materiaal van over de hele wereld. Hij doet het sinds 2009. De hoofdpagina van de website begroet je met tegels naar zijn recente berichten. Door naar beneden te navigeren in categorienavigatie gaat u naar specifieke onderwerpen.

Daniel wordt niet gek met zijn link naar bronnen. Hij is ook transparant. Als het een affiliate-link is, markeert hij deze als zodanig. Een andere handige verzameling links naar zijn berichten bevindt zich onderaan de hoofdpagina.

Must-read artikelen:

Volgen: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: De website behandelt design, met bijdragen van over de hele wereld. Er is ook een ontwerpgalerij. Andere websites kunnen proberen indruk op u te maken met kwantiteit. DesignM.ag bezuinigt daar het liefst op en levert kwaliteit.

Er zijn weinig artikelen, maar ze zijn grondig. Ontwerpers zullen de hoofdpagina van de website waarderen. Het maakt intelligent gebruik van meerkleurenmengsels om recente berichten te markeren.

Must-read artikelen:

Volgen: @DesignMagTweets

37. Ontwerpinstructie

Ontwerpinstructie

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Zes herzieningen Oprichter Jacob Gube startte deze website met zijn broer, Isaac Gube. Ze hebben een sterke basis van vaste bijdragers. Er zijn tutorials en recensies. Artikelen benaderen onderwerpen op basisniveau. Dit is een goede hulpbron als je net begint.

Veel van de artikelen zijn tutorials. Onderwijs is een sterk thema voor de broeders. De website is Bron categorie biedt ontwerptools die zelfs eenvoudige instructies bevatten.

Must-read artikelen:

Volgen: @designinstruct

38. Ontwerp jaloers

Ontwerp jaloers

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Deze website is een verzameling ontwerpideeën. Het is samengesteld door leden van de Beroepsvereniging voor ontwerp (AIGA). Een andere bijdrager maakt elke week de dagelijkse berichten van de blog.

Bezoekers van de website kunnen de berichten lezen en stemmen om ze te promoten. Je vindt hier geen tutorials of bronnen. U vindt er schitterende ontwerpconcepten. Design Envy is een visueel feest bedoeld voor inspiratie.

Must-read artikelen:

Volgen: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Geschreven door: David Airey

Wat je zult vinden:Davids persoonlijke blog gaat over het leven van, je raadt het al, een ontwerper. Zoals veel blogs van deze aard, is er geen navigatie om onderwerpen of categorieën te vinden. Je wordt uitgenodigd om met David rond te dwalen terwijl hij praat over de business van design.

Soms is het een recensie. Andere keren is het inzicht. Hij gooit wel een paar links naar bronnen. Je moet ze zoeken. Ze zijn het waard om te vinden.

Must-read artikelen:

Volgen: @DavidAirey

40. Lepel graphics

Lepel graphics

Geschreven door: Chris Spooner

Wat je zult vinden:Chris houdt het bij slechts drie dingen met zijn persoonlijke blog. Hij plaatst tutorials die u laten zien hoe u de ontwerpen en speciale effecten maakt die hij deelt. Hij biedt freebies om u te helpen productiever te zijn. En, schrijft hij Lidwoord om de theorie achter verschillende creatieve genres uit te leggen.

Sommige van zijn tutorials zijn video’s. Hij heeft ze in een afzonderlijke categorie. Sommige van zijn middelen vereisen een betaald lidmaatschap. Chris post sinds 2007 op zijn blog. Er is een enorme archief.

Must-read artikelen:

Volgen: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Geschreven door: Manoela IIic en Pedro Botelho, en hun team

Wat je zult vinden:Manoela en Pedro vinden dat je elke dag de grenzen van je website moet verleggen. Ze zoeken naar innovatieve ideeën en zetten die om in posts. U vindt artikeltrends en technieken. Als het een techniek is, vind je er een tutorial bij.

Het resultaat is een opwindende mix van bronnen voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Codrops noemt hun gratis websitesjablonen liever “Blauwdrukken.”Ze verpakken ook gerelateerde bronnen in een gebied genaamd”Collectief.”

Must-read artikelen:

Volgen: @codrops

42. UX-stand

UX-stand

Geschreven door: Matthew Kammerer en David Leggett, en hun team

Wat je zult vinden:Deze website heeft één focus. Het publiceert artikelen over gebruikerservaring (UX). Het inhoudelijke schrijfniveau is voor mensen met weinig of geen achtergrondinformatie over het onderwerp. U leert de basis en ontdekt praktische tips. 9 categorieën omvatten alle behandelde onderwerpen.

Ze hebben een kleurcode en zijn toegankelijk vanuit verschillende delen van de website. De index geeft u een volledige lijst met artikelen. Een goede website-UX is cruciaal. Deze website is een goudmijn aan informatie.

Must-read artikelen:

Volgen: @codrops

43. designmodo

designmodo

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:“Modo” is het Italiaanse en Spaanse woord voor “methode”. De filosofie van deze website is dat er een ‘methode’ is om geluid te ontwerpen. De artikelen die ze met u delen, weerspiegelen het. Gebruik de navigatie bovenaan de hoofdpagina om naar een categorie van interesse te springen. Designmodo heeft ook een online winkel. U vindt er complete pakketten voor bouw uw website.

Must-read artikelen:

Volgen:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:Snel bedrijf is eigenaar van deze website. Ze zijn ‘s werelds toonaangevende vooruitstrevende zakelijke mediamerk. Co.Design is een uitloper waar u nieuws vindt over het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Fast Company is niet bang om controversieel te zijn. Auteurs van blogposts geven hun mening. Er valt genoeg te leren en de energieke lay-out van de website zal u vermaken.

Must-read artikelen:

Volgen:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden:De kernactiviteit van het bedrijf is zoekmachineoptimalisatie. Het grootste deel van de Moz-blog gaat over SEO. Maar er is een specifiek gebied gewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Artikelen gaan over onderwerpen die volledig elders moeilijk te vinden zijn. Ze staan ​​vol met afbeeldingen en links naar meer voorbeelden.

Aan het einde van elk bericht staat een lijst met vergelijkbare Moz-berichten. Ga door wanneer u de Design-categorie uitput. De rest helpt je ook om je website te verbeteren.

Must-read artikelen:

Volgen:@Moz

46. 1e webdesigner

1e webdesigner

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: EEN groep professionele ontwerpers beheert deze website. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de Themeco WordPress-thema. Bloggers delen hun expertise en vaardigheden in een reeks lopende berichten. Artikelen zijn niet gecategoriseerd, maar het verplichte zoekvenster staat bovenaan de hoofdpagina.

Tutorials vertellen u vooraf welke vaardigheden u nodig heeft en hoeveel tijd het kost om deze te voltooien. Als je groot bent in lijsten, is het moeilijk om hier een blog te vinden met minder dan 50 bronnen voor een onderwerp. Velen bevatten 200 of meer.

Must-read artikelen:

Volgen:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire Magazine

Tripwire Magazine

Geschreven door: Lars Vraa en meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Als je van mening bent dat je nooit moet stoppen met het verbeteren van je website, dan is deze blog je nieuwe beste vriend. De bijdragers zijn het erover eens dat het verbeteren van websites een nooit eindigende taak is. Ze bieden ontwerp- en ontwikkelaarstips voor zowel beginners als experts.

Lars laat lezers stemmen op berichten. Markeert vervolgens de meest populaire artikelen op de hoofdpagina. Verken onderwerpen op uw gemak met behulp van de navigatiebalk bovenaan.

Must-read artikelen:

Volgen: @TweeNieuws

48. Website Magazine

Tripwire Magazine

Geschreven door: Meerdere bijdragers

Wat je zult vinden: Het web is een visueel medium. Afbeeldingen zijn alles. Deze blog is een samenvatting van artikelen over hoe u uw website er op zijn best uit kunt laten zien. Maak van Website Magazine een regelmatig bezoek als u weinig tijd heeft en binnen een paar minuten een onderwerp in en uit wilt gaan.

De bronnen van de site gaan verder dan ontwerp en ontwikkeling. Elk gebied is opgezet als een kanaal. De verticale navigatie hiervoor staat op de hoofdpagina aan de rechterkant.

Must-read artikelen:

Volgen: @WebsiteMagazine

Er is een Blogger voor nodig

De beste informatie over bloggen komt van mensen die succesvolle blogs hebben. Bloggers zijn genereus. Ze vinden het leuk om werken voor hen te delen en ze willen dat het voor jou werkt.

Blogs zijn interactief. Feedback en opmerkingen voeden hun succes. Zorg ervoor dat je deze blogeigenaren die je leuk vindt, laat gebruiken of iets gebruikt dat ze hebben gepubliceerd.

Er is nog een laatste stap. Betaal het vooruit. Wat heb je geleerd dat je kunt delen met andere bloggers?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map