Top 48 Web Design Blogs Alle Web Designere og udviklere skal følge

Leder du efter måder at forbedre dit spil på, når det kommer til at udvikle og designe websteder? Nogle af verdens bedste eksperter tilbyder gratis rådgivning og eksempler. Rådgivningen er let at finde. De poster det på deres blogs.


Men hvem er bedst? Vi har søgt efter dig. Her er en liste over de top 50 blogs til webdesignere og udviklere. Vi fortæller dig, hvad der gør hver enkelt til en fantastisk ressource. Du finder også vores valg til 3 must-read-artikler.

1. speckyboy

Skrevet af: Paul Andrew og hans team

speckyboy

Hvad finder du: En magasin-stil blog fyldt med tutorials, teknikker og ressourcer. Indlæg dækker webdesign og udvikling, grafisk design og reklame. Bidragsydere vælger deres foretrukne designstiler og fortæller dig hvorfor. Du drager fordel af at se, hvad der er trend lige nu til design af websider.

Du læser om teknologierne bag det. Artiklerne er skrevet til freelance webdesigner i tankerne. Hvis du kan lide det, du læser, kan du abonnere på bloggens ugentlige nyhedsbrev. Det er en fordøjelse af nyttige værktøjer og artikler fra designsamfundet.

Must-read artikler:

Følge efter: @speckyboy

2. Seks revisioner

Seks revisioner

Skrevet af: Jacob Gube

Hvad finder du: Lad ikke et minimalistisk design med en grundlæggende liste med titler på hjemmesiden narre dig. Artiklerne er rige på grafik, når du hopper ind. Jacob og gæstepostforfattere blander det sammen med artikler, guider og tutorials. En rullemenu på indekssiden fører dig til hovedkategorierne. Du kan komme til det, du vil læse. Undlad at overse Freebies afsnit. Det er en skattekiste af brugbare designelementer.

Must-read artikler:

Følge efter: @sixrevisions

3. En liste bortset fra

En liste bortset fra

Skrevet af:L. Jeffrey Zeldman og hans hold
Hvad finder du:En god blog har brug for en stemme, men denne stemme bør ikke overvurderes. Dette websted har fundet det søde sted. Det begyndte som en adresseliste i 1997 og skiftede til et websted året efter. De intelligente og underholdende artikler fokuserer på standarder og bedste praksis.

Der er 6 hovedemne kategorier. Hver er yderligere opdelt i underkategorier. Du vil sætte pris på hjælpene. Der er over 1.750 artikler. De spænder fra hård teknisk rådgivning til forslag til genindflydelse af kreativitet.

Must-read artikler:

Følge efter:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Skrevet af:Mark Harbottle og Matt Mickiewicz og deres hold.

Hvad finder duOver 30 personer arbejder for at bringe dig det indhold, du finder på dette websted. De er professionelle webstedsudviklere, designere og programmerere. Du bliver mødt med en flise med aktuelle emner. En vandret bjælke over toppen hjælper dig med at komme til specifikke fagkategorier.

Klik på en kategori, og en underkategori vises under den. Gå først hit, hvis du er en iværksætter, der er ivrig efter at uddybe din forståelse af webstedsdesign og -udvikling. Webstedet tilbyder tusindvis af videotutorials og e-bøger mod et medlemskontingent.

Must-read artikler:

Følge efter:@sitepointdotcom

5. Webressourcer Depot

Webressourcer Depot

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette er en samling af for det meste gratis ressourcer til webstedsdesign og -udvikling. Det blev startet i 2007 af Umut Muhaddisoglu. Han har overført det til Brad Wayland, der også driver DesignM. Webstedet er ikke så meget som en blog, som det er en populær online destination for alle ting gratis.

Nogle af artiklerne har en kort introduktion. De fleste får dig dog ret til ressourcen. Over 800.000 besøgende hver måned søger inspiration. Søg efter kategori, eller se hvad der er trend.

Must-read artikler:

6. Line25

Line25

Skrevet af:Iggy

Hvad finder du:ust én person kuraterer denne blog. Han har et godt øje for eksempler og tutorials for at hjælpe dig med at lære nye teknikker. Der er tre hovedkategorier. Det Artikler kategori tilbyder anmeldelser om webdesigntrends. Der er også interviews med webdesign-guruer.

Det Inspiration kategorien har et “uges sted”, som ofte er baseret på et tema eller en stil. Det Vejledninger kategori lever op til sit navn med masser af hjælp til WordPress-brugere.

Must-read artikler:

Følge efter: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Skrevet af: Vitaly Friedman

Hvad finder du:Deltag i over 181.000 mennesker, der har tilmeldt sig e-mail-nyhedsbrevet. Derefter kan du tage en rundvisning i den omfattende samling af designressourcer på dette websted. Der er 6 hovedkategorier, og hver har en kurator. Du får tip, tricks og ideer til Coding.

Lær webdesignprincipper og opdag inspirerende eksempler i Design. Hold med den nye praksis i Mobil. Lær af tutorials eller få fat i gratis ressourcer i Grafik. Hold dig opdateret om bedste praksis for UX Design. Der er endda en kategori til WordPress.

Must-read artikler:

Følge efter: @smashingmag

8. Den næste web

Den næste web

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette er en af ​​verdens største online-publikationer. Du finder de seneste nyheder om webdesign og udvikling, men emner går langt ud over. Det Kreativ kategorien tilbyder en nyttig samling af artikler om webdesign og udvikling.

Du finder også historier om nye lanceringer og softwareopdateringer i Lancering kategori. Og du ved hvad de siger om alt arbejde og intet spil. Når det er tid til en pause, skal du gå over til Distrahere.

Must-read artikler:

Følge efter: @TheNextWeb

9. Kreativ Bloq

Kreativ Bloq

Skrevet af: Dan Oliver og hans hold

Hvad finder du: Der findes mange indsigt, kreative tip og inspiration på dette websted. Du finder også artikler om 3D-rendering, audiovisuelle produkter og branding. Hvis du bare leder efter webstedsdesign eller udviklingshjælp, skal du være i hovedkategori.

Den samler de nyeste poster til dig, med de nyeste øverst. Creative Bloq er en del af Fremtidens gruppe. Det har også UK-baserede websteder til musik, underholdning og teknologi.

Must-read artikler:

Følge efter: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Skrevet af: Hongkiat Lim og hans hold

Hvad finder du: Dette websted er en favorit for designere, bloggere og udviklere. Redaktionen sammenlægger en banebrydende samling af tip, tricks, tutorials og værktøjer. Der er også en passende balance mellem artikler om gadgets, apps og ny teknologi.

Den vandrette navigation over toppen af ​​webstedet får adgang til webstedets hovedkategorier. Din primære interesse vil være Design / Dev. Hvis du har travlt, kan du tilmelde dig den daglige e-mail.

Must-read artikler:

Følge efter: @hongkiat

11. Design Shack

Design Shack

Skrevet af: David Appleyard og hans hold

Hvad finder du: At lære at designe og udvikle websteder hjælper, når du har fået inspiration. Det er, hvad denne blog gør bedst. Det er et udstillingsvindue til design. Artiklerne lærer dig teknikkerne, så du kan gøre det samme for dit websted.

To af hovedkategorierne fører dig til samlinger af designeksempler. Det Galleri. Hvis du har travlt, kan du tilmelde dig den daglige e-mail.category så du kan vælge den hovedfarve, du gerne vil se i søgningen. Du finder de seneste indlæg under Artikler kategori.

Must-read artikler:

Følge efter: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette websted har fået stor ros fra mere end besøgende. Forbes magasin benævner det som et af de top 5 steder for at holde trit med kreativitet og design. Det indhold, du finder, er mere end bare artikler om webstedsdesign og -udvikling.

Det bliver muligvis ikke dit øverste ressourcevalg, men det vil aldrig undlade at inspirere dig. Den bedste måde at finde de nyeste artikler om webstedsdesign og -udvikling er at bruge søgefunktionen. Det er øverst på siden.

Must-read artikler:

Følge efter: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Skrevet af:David Walsh

Hvad finder du:David Walsh er blogger, taler og webudvikler. Den 30-noget softwareingeniør kommer fra Madison, Wisconsin. Han bruger sin blog til at dispensere information og tutorials om webstedsudvikling. Davids artikler hjælper dig ikke meget med design.

Men hans skrivning om den tekniske side af websteder er let at forstå. Emnerne falder i brede kategorier, men han har indekseret alt. Du kan køre en søgning øverst på hovedsiden for at se, om han har skrevet om noget, der interesserer dig.

Must-read artikler:

Følge efter: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette er blot et af områdene i Enovato, som er en førende markedsplads for kreative aktiver. Et online samfund på over 6 millioner mennesker bidrager til Enovato-økosystemet. Området Tuts + har et bibliotek med mere end 21.000 gratis tutorials.

Der er over 700 videokurser alene. Det bedste sted at finde webdesign og udviklingshjælp er at gå til komplet indeks. Adgang til hele biblioteket kræver indskrivning til en gratis prøveperiode.

Must-read artikler:

Følge efter: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du:Denne hjemmeside er fra Singapore. Personalet indsamler og deler nyttige tip, tutorials og ressourcer. De fakturerer sig selv som en “digital legeplads.” Du forstår hvorfor med lidt efterforskning. En boks øverst på hovedsiden viser dig artikler, der er aktuelle nu.

En rullemenu i øverste venstre hjørne giver en bekvem måde at navigere på. Brug det til at finde specifikke områder af interesse. OXP er ikke så generøs med freebies som andre sider. Det er fordi de sigter mod kvalitet.

Must-read artikler:

Følge efter:@onextrapixel

16. Stoyans phpied

Stoyans phpied

Skrevet af:Stoyan Stefanov

Hvad finder du:Gå til dette websted for indsigt og ressourcer på webstedets udvikling. Du får information fra en kvalificeret ekspert. Stoyan er forfatter til 4 bøger. En ting du ikke finder på denne blog er en masse grafik. Det er fordi Stoyan handler om kode.

Du vil finde nyttige eksempler på kode, du kan bruge til din webstedsudvikling. Han er ikke en produktiv plakat, men selv hans artikler fra tidligere år er stadig nyttige.

Must-read artikler:

Følge efter:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Skrevet af:Ray Cheung

Hvad finder du:Oprettelsen af ​​dette websted har et godt punkt. Der er hundretusinder af ressourcer online. Hvem har tid til at kigge efter? Han og hans bidragydere vælger, hvad de mener er de bedste ressourcer. Du finder en sorteret samling af gratis ikoner, stockfotos og skrifttyper.

Du vil også finde Javascript- og Ajax-komponenter samt websteds plugins. Se i højre side af hovedsiden for tabeller, der viser kategorier og emner.

Must-read artikler:

Følge efter: @webappers

18. Design din måde

Design din måde

Skrevet af:Bogdan Sandu

Hvad finder du:Webstedsdesign er Bogdans lidenskab. Han skriver om det her på sin blog. Han bruger simpelt og ligetil sprog for at gøre sit punkt. Bogdan opdeler sine indlæg i 5 kategorier i en navigationslinje øverst på hovedsiden. Han viser sine seneste indlæg nedenfor.

Når han deler en ressource, Bogdan tager sig tid til at forklare hvorfor, og han giver dig eksempler på, hvordan du kan bruge det. Du kan abonnere på hans ugentlige e-mail-opdatering.

Must-read artikler:

Følge efter: @boogiesbc

19. Træhus

Træhus

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du:Grundlæggerne af dette websted mener, at teknologiundervisning bør være tilgængelig for alle. Det tilbyder over 220 onlinekurser. Fuld adgang til webstedet kræver et betalt medlemskab, men du kan tilmelde dig en gratis 7-dages prøveperiode.

Gå fra nul viden til at opbygge et komplet websted med dette uddannelsesmæssige websted. Der er også indhold for eksperter, der ønsker at tage deres færdigheder til det næste niveau. Se gennem kurset bibliotek til onlinekurser, der matcher dine behov.

Must-read artikler:

Følge efter: @træhus

20. Webmonkey

Webmonkey

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette er en Wired websted datterselskab. Historier om webdesign og udvikling finder vej til Webmonkey. Fire hovedkategorier opdeles yderligere for at lede dig til artikler. Et afsnit nær toppen til højre på hovedsiden indeholder topvalg.

Gå til kategorien Reference for en nyttig samling af ressourcer. De er oprettet for at lade dig klippe og indsætte den kode, du har brug for til dit websted.

Must-read artikler:

Følge efter:@webmonkey

21. 24 måder

24 måder

Skrevet af: Drew McLellan og flere bidragydere

Hvad finder du:Dit første indtryk af denne blog kan være, “Der er intet aktuelt!” 24 Ways udgiver kun 24 dage hvert år. Drew McLellan startede denne årlige tradition tilbage i 2005. Han besluttede at blogge, hvad han kalder “en adventskalender for webgeeks.”

I 24 dage hver december har bloggen et dagligt indlæg om webdesign og udvikling. Alt, hvad du finder, har datoen for det foregående år. De er forudsigelser for det kommende år. Åbn den sammenklappelige menu til højre for at se en menu med arkiver.

Must-read artikler:

Følge efter:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Skrevet af: John Resig

Hvad finder du:Dette er muligvis Johns personlige blog, men det handler alt om webstedsudvikling. Han er ingeniør hos hKhan Academy og skaberen af jQuery JavaScript-bibliotek. John har skrevet to bøger. Pro JavaScript-teknikker og Secrets of JavaScript Ninja.

Den bedste måde at værdsætte ressourcerne på dette websted er at rulle gennem indlægene. Det er også den eneste måde. John tilbyder ikke emnekategorier eller en søgefunktion. Du kan se, hvad han ellers har op til, hvis du springer hen til hans Forside.

Must-read artikler:

Følge efter:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Skrevet af: Sachin

Hvad finder du:Dette er en anden personlig blog. Sachin siger, at grunden til, at han blogger, er at dele viden med sine medudviklere. Din belønning er en samling af artikler med links til andre ressourcer. Sachin vil svare, hvis du efterlader en kommentar om et indlæg. Emnekategorier spawn rullemenuer.

Der er et afsnit på hovedsiden, hvor du kan se, hvilke artikler der får opmærksomhed. Hvis du er op til et eventyr, så brug Overrask mig link.

Must-read artikler:

Følge efter:@FromDev

24. Viget

Viget

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du:Viget-bloggen er, hvor dette team af webstedsudviklere og designere deler deres visdom. Der er et stort team hos viget, så artiklerne tilbyder en bred vifte af oplysninger. Hjemmesiden placerer dem i 5 hovedkategorier.

De seneste indlæg vises på forsiden. Hver artikel slutter med et foreslået link for at læse mere om emnet. Hvis du nyder indlægget, finder du også et link til mere fra forfatteren.

Must-read artikler:

Følge efter: @viget

25. Web Designer væg

Web Designer væg

Skrevet af:Nick La

Hvad finder du:Nick er ikke en produktiv blogger. Det er sandsynligvis fordi Nick også løber N.Design Studio, Themify, IconDock, og Bedste webgalleri. Når han sender en opdatering på Web Designer Wall, handler det om webdesign. Det er et nyttigt arkiv med tutorials og ideer til inspiration.

Must-read artikler:

Følge efter: @nickla

26. Digital telepati

Digital telepati

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du: Stilfuld! Det er det ene ord, der opsummerer bloggen fra dette produkt og UX-designfirma. Hvad designerne har lært er, hvad der styrer bloggens layout og funktion. Hver post vil uddanne og inspirere dig. Det handler om enkle løsninger på komplekse problemer.

Der er meget at lære af digital telepati. Kategorier hjælper dig med at finde specifikke emner. Udforsk hvad Digital Telepathy kalder “Læselisten.” Det er deres anbefaling af topindlæg.

Must-read artikler:

Følge efter: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du: Det handler om deling til denne gruppe blogbidragere. Deres mål er at skabe et samfund, der er mindre egoistisk omkring design. Hvert indlæg er en tankevækkende hjælp til teknik og inspiration. Det er ingen overraskelse, at Inspiration kategori har mest indhold.

Det Tilbud kategorien har mere end tilbud på webstedsdesign og udviklingssoftware. Gå derhen for at se, hvad der er nørdigt og nyt. Et område til højre på hovedsiden viser dig, hvad der er tendens.

Must-read artikler:

Følge efter:@Designrfix

28. Web Design Ledger

Web Design Ledger

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du: Dette blog-drevne websted tilbyder breaking news og anmeldelser af webstedsdesign og udviklingsværktøjer. Mens nogle stillinger er forfremmelser, Anmeldelser kategori tilbyder ærlige evalueringer af software. Du kan få fordele og ulemper ved et CMS på din kortliste.

Det Underkategori af værktøjer giver dig nedtrapningen af, hvad programmerere bruger til at forblive produktive. Gå til Porteføljeunderkategori når du har brug for designinspiration.

Must-read artikler:

Følge efter:@webdesignledger

29. Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du: Ting bliver stadig større og bedre på dette websted. Bloggen plejede at fokusere på webdesignnyheder, teknikker og ressourcer. Nu udvides det til at være et omfattende indholdshub. Næsten 750.000 abonnenter kører her for at finde værktøjer, produktannoncer og masser af freebies.

Naviger til design- og udviklingsindhold med det vigtigste link til blogkategori øverst. Freebies er ved siden af ​​det. Web Designer Depot har et stort videobibliotek af interviews, konferencesamtaler og tutorials.

Must-read artikler:

Følge efter:@DesignerDepot

30. Kreativ overløb

Kreativ overløb

Skrevet af:Flere bidragydere

Hvad finder du: “Creative” er en del af dets navn. Dette websted læner sig mere mod tingens designside. Topnavne i feltet deler rådgivning i nyttige artikler. Der er en stor Vejledninger kategori. Du finder trinvis vejledning til at oprette visuel magi til dit websted.

Gå til Arkiv at finde noget, du ikke kan finde. Kreativ overløb holder alle foræring et sted. De er adskilt fra freebies.

Must-read artikler:

Følge efter:@creativeofblog

31. BARE Kreativ

BARE Kreativ

Skrevet af: Jacob Cass

Hvad finder du:Grundlæggeren af ​​JUST Creative bruger sin personlige blog til at tale om webstedsdesign. Han poster, mens han rejser verden rundt som en digital nomad. Du finder et par artikler om webstedsudvikling.

Men husk, at Jacob er en designer. Han ved, hvad han taler om. Jacob har vundet mange design priser. Han bruger ikke kategorier til at navigere gennem sine indlæg. Din bedste mulighed er at bruge søgevinduet til at finde emner.

Must-read artikler:

Følge efter:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: Det tager de rigtige værktøjer for at gøre din virksomhed til en succes. Denne designgruppe bruger deres blogindlæg til at uddanne og informere. Indlæg deler designnyheder og trends. Webstedet indeholder også tusinder af designgrafik. Mange, men ikke alle, er gratis.

Hvis du har brug for et WordPress-tema, kan dette være det websted, du har håbet på at finde. De har gratis downloads. De seneste indlæg præsenterer sig selv i fliseform på hovedsiden.

Must-read artikler:

Følge efter: @VandelayDesign

33. Schweizisk frøken

Schweizisk frøken

Skrevet af: Tina Roth Eisenberg

Hvad finder du: Tina har bidraget med indlæg til denne blog siden 2005. Det startede som et visuelt arkiv for hende, men det er vokset til et populært online design-tidsskrift. Hjemmesiden får over 1 million unikke månedlige besøgende. Tina bruger ikke kategorier, som andre design- og udviklingswebsteder gør.

Hun har et filter øverst på hovedsiden. Det er nyttigt at lære, hvordan hun nærmer sig emner. Du vil bruge hendes søgevindue til at finde specifikke emner.

Must-read artikler:

Følge efter: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: Det eneste problem, du måske har med dette websted, er at beslutte, hvor du skal starte. Der er en konstant tilføjelse af nye ressourcer. Den gode nyhed er, at der er en kategori-navigationslinje øverst, der bevæger dig i den rigtige retning.

Hvis du ikke kan finde noget, skal du gå her for at finde de aktuelle aktive kategorier. Du finder også populære tags, der bruges til at klassificere artikler. Linksene filtrerer indlæg for dig. Bidragsydere til dette websted har en tilknytning til WordPress. Du finder dette kategori spækket med artikler.

Must-read artikler:

Følge efter: @instantshift

35. Fra nordpå

Fra nordpå

Skrevet af: Daniel Nelson

Hvad finder du: Daniels blog dækker og promoverer inspirerende kreative fra hele verden. Han har været på det siden 2009. Hjemmesiden på webstedet byder dig velkommen med fliser til hans nylige indlæg. Rullemarkeringskategorienavigation over toppen fører dig til specifikke emner.

Daniel bliver ikke skør med sit link til ressourcer. Han er også gennemsigtig. Hvis det er et tilknyttet link, markerer han det som sådan. En anden nyttig samling af links til hans indlæg hviler i bunden af ​​hovedsiden.

Must-read artikler:

Følge efter: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: Hjemmesiden dækker design med bidrag fra hele verden. Der er også et designgalleri. Andre websteder prøver muligvis at imponere dig med mængde. DesignM.ag foretrækker at skære ned der og levere kvalitet.

Der er få artikler, men de er grundige. Designere vil sætte pris på webstedets hovedside. Det gør intelligent brug af flerfarvede blandinger for at fremhæve de seneste indlæg.

Must-read artikler:

Følge efter: @DesignMagTweets

37. Designinstruktion

Designinstruktion

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: Seks revisioner Grundlægger Jacob Gube startede denne hjemmeside med sin bror, Isaac Gube. De har en stærk base af regelmæssige bidragydere. Der er tutorials og anmeldelser. Artikler nærmer sig emner på basisniveauer. Dette er en god ressource, hvis du lige er startet.

Mange af artiklerne er tutorials. Uddannelse er et stærkt tema for brødrene. Hjemmesiden ressource kategorien tilbyder designværktøjer, der endda indeholder nemme instruktioner.

Must-read artikler:

Følge efter: @designinstruct

38. Design misundelse

Design misundelse

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Dette websted er en samling af designideer. Det er kurateret af medlemmer af Professionel sammenslutning af design (AIGA). En anden bidragyder opretter bloggens daglige indlæg hver uge.

Besøgende på webstedet kan læse indlægene og stemme for at promovere dem. Du finder ikke vejledninger eller ressourcer her. Du finder fremragende designkoncepter. Design Envy er en visuel fest til inspiration.

Must-read artikler:

Følge efter: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Skrevet af: David Airey

Hvad finder du:Davids personlige blog handler om, du gætte det, en designer. Som mange blogs af denne art er der ingen navigation for at finde emner eller kategorier. Du bliver inviteret til at vandre sammen med David, når han taler om design af forretning.

Nogle gange er det en gennemgang. Andre gange er det indsigt. Han kaster nogle få links til ressourcerne. Du bliver nødt til at kigge efter dem. De er værd at finde.

Must-read artikler:

Følge efter: @DavidAirey

40. Spoon Graphics

Spoon Graphics

Skrevet af: Chris Spooner

Hvad finder du:Chris holder sig til bare tre ting med sin personlige blog. Han poster selvstudier der viser dig, hvordan du opretter de design og specialeffekter, han deler. Han tilbyder freebies for at hjælpe dig med at være mere produktiv. Og han skriver artikler at forklare teorien bag forskellige kreative genrer.

Nogle af hans tutorials er videoer. Han har dem i en separat kategori. Nogle af hans ressourcer kræver a betalt medlemskab. Chris har lagt ud på sin blog siden 2007. Der er en enorm arkiv.

Must-read artikler:

Følge efter: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Skrevet af: Manoela IIic og Pedro Botelho og deres hold

Hvad finder du:Manoela og Pedro mener, at du skal skubbe grænserne på dit websted hver dag. De ser efter innovative ideer, og derefter forvandler de dem til stillinger. Du finder artikler tendenser og teknikker. Hvis det er en teknik, finder du en selvstudie, der følger med den.

Resultatet er en spændende blanding af ressourcer til design og udvikling af websteder. Codrops foretrækker at kalde deres gratis webstedsskabeloner “blueprints.”De pakker også relaterede ressourcer i et område kaldet“Kollektive.”

Must-read artikler:

Følge efter: @codrops

42. UX-stand

UX-stand

Skrevet af: Matthew Kammerer og David Leggett og deres hold

Hvad finder du:Dette websted har et enkelt fokus. Det offentliggør artikler om brugeroplevelse (UX). Indholdsskrivningsniveauet er for dem med lidt eller ingen baggrund om emnet. Du lærer det grundlæggende og opdager bedste praksis. 9 kategorier fanger alle de dækkede emner.

De er farvekodede og tilgængelige fra flere områder på webstedet. Indekset giver dig en komplet liste over artikler. God hjemmeside UX er afgørende. Dette websted er en guldminer med information.

Must-read artikler:

Følge efter: @codrops

43. designmodo

designmodo

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:“Modo” er det italienske og spanske ord for “metode.” Dette websteds filosofi er, at der er en “metode” til lyddesign. Artiklerne, de deler med dig, afspejler det. Brug navigationen øverst på hovedsiden for at springe til en kategori af interesse. Designmodo kører også en online butik. Du finder komplette pakker til opbyg din hjemmeside.

Must-read artikler:

Følge efter:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Hurtigt selskab ejer dette websted. De er verdens førende progressive forretningsmedie brand. Co.Design er en offshoot, hvor du finder nyheder om webstedsdesign og -udvikling. Fast Company er ikke bange for at være kontroversiel. Forfattere til blogindlæg taler deres mening. Der er masser at lære, og webstedets energiske layout vil holde dig underholdt.

Must-read artikler:

Følge efter:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du:Virksomhedens kerneforretning er optimering af søgemaskiner. Det meste af Moz-blog handler om SEO. Men der er et specifikt område, der er dedikeret til webdesign og udvikling. Artikler udforsker emner med fuldstændighed, der er svært at finde andre steder. De er fyldt med grafik og links til flere eksempler.

Der er en liste med lignende Moz-indlæg, der kan læses i slutningen af ​​hvert indlæg. Fortsæt, når du udtømmer kategorien Design. Resten hjælper dig også med at forbedre dit websted.

Must-read artikler:

Følge efter:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: EN gruppe af professionelle designere kører denne hjemmeside. De er også ansvarlige for Themeco WordPress tema. Bloggere deler deres ekspertise og færdigheder i en løbende række stillinger. Artikler er ikke kategoriseret, men det obligatoriske søgevindue er øverst på hovedsiden.

Tutorials fortæller dig, hvad du har brug for, og hvor lang tid det vil tage at gennemføre det. Hvis du er stor på lister, er det vanskeligt at finde en blog her, der indeholder mindre end 50 kilder til et emne. Mange inkluderer 200 eller flere.

Must-read artikler:

Følge efter:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire Magazine

Tripwire Magazine

Skrevet af: Lars Vraa, og flere bidragydere

Hvad finder du: Hvis du mener, at du aldrig bør stoppe med at forbedre dit websted, er denne blog din nye bedste ven. Bidragyderne er enige om, at forbedring af webstedet er en uendelig opgave. De giver tips til design og udviklere til både begyndere og eksperter.

Lars lader læserne stemme på indlæg. Derefter fremhæver de mest populære artikler på hovedsiden. Udforsk emner i din fritid ved hjælp af kategorien navigationslinjen øverst.

Must-read artikler:

Følge efter: @tripwiremag

48. Webstedets magasin

Tripwire Magazine

Skrevet af: Flere bidragydere

Hvad finder du: Internettet er et visuelt medium. Billeder er alt. Denne blog er en oversigt over artikler om, hvordan du holder dit websted bedst muligt. Lav webstedets magasin til et regelmæssigt besøg, hvis du har kort tid og vil komme ind og ud af et emne i løbet af få minutter.

Webstedets ressourcer går ud over design og udvikling. Hvert område er indstillet som en kanal. Den lodrette navigation til dette er på hovedsiden i højre side.

Must-read artikler:

Følge efter: @WebsiteMagazine

Det tager en blogger

Den bedste information om blogging kommer fra folk, der kører succesrige blogs. Bloggere er generøse. De nyder at dele værker for dem, og de ønsker at se, at det fungerer for dig.

Blogs er interaktive. Feedback og kommentarer giver deres succes succes. Sørg for at lade disse blogejere, du kan lide, eller bruge noget, de har offentliggjort.

Der er et sidste trin. Giv det videre. Hvad har du lært, som du kan dele med andre bloggere?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map