Squarespace vs. WordPress: Hvilken skal du vælge?

At vælge en webstedsbygger er en hård nok opgave, og sammenligning af Squarespace-webstedsbygger og self-hosted WordPress-software (WordPress.org) tilføjer et andet niveau af kompleksitet til at vælge din webstedsbygger, den hos henholdsvis vært eller selv-vært..


En hostet webstedsbygger er en, hvor virksomheden kører dit websted på deres computere; en selvhost-webstedsbygger leverer softwaren til at opbygge din hjemmeside, men du skal passe på at finde en webhostingtjeneste for at køre dit websted for dig.

Denne komplikation udvider de sædvanlige spørgsmål til at stille dig selv om dit websted – hvad du vil have fra det, og hvor meget tid og kræfter du er villig til at investere i at realisere den drøm – og introducerer et helt nyt sæt.

Nu er det mere end nogensinde vigtigt at være ærlig overfor sig selv om, hvor kompliceret du ønsker, at dit websted skal være, hvor praktisk du kan være i dens oprettelse og vedligeholdelse, hvad dit budget virkelig er, og om du kan holde dig til det dollarbeløb.

Vores Squarespace versus WordPress.org gennemgang guider dig gennem denne beslutningsproces ved at fremhæve lighederne og forskellene mellem vært Squarespace og WordPress.org, der selv er vært, ved at vise dig, hvad hvert produkt er bedst til.

Undervejs hjælper dine svar på spørgsmålene dig med at vælge den bedste webstedsbygger til dit drømmewebsted.

Dette er ikke et talespil

Der er to centrale grunde til, at det ikke virkelig hjælper med at vælge numrene for Squarespace og WordPress.org. For det første er Squarespace et webbyggerprodukt, som giver dig mulighed for at oprette smukt udseende websteder.

WordPress.org er primært et indholdsstyringssystem, som, selvom du stadig kan oprette ekstremt attraktive websteder, også giver dig mulighed for at administrere store mængder data effektivt og effektivt.

Så Squarespace og WordPress.org kan tilfredsstille forskellige behov. For det andet sprænger WordPress.orgs numre alle andres væk.

Squarespace har lidt over 700,00 websteder over internettet (i skrivende stund); dette svarer til 0,2% af alle websteder derude, og 0,4% af de top 10.000 websteder som bestemt af Quantcast.

Af interesse her er, at alle disse websteder har betalte abonnementer, da Squarespace ikke har en gratis plan. I modsætning hertil har WordPress.org omkring 17 millioner websteder til omkring 5% af hele internettet.

Af de top 10.000 websteder er omkring 27% blevet oprettet med WordPress.org, og disse er hovedsageligt inden for forretningsområder og teknologi. Langt nogensinde har WordPress.org de fleste steder i ethvert indholdsstyringssystem derude.

Vores popularitet på webstedbyggerne:

Tallene er interessante og viser, at et svimlende antal mennesker og virksomheder bruger WordPress.org, og et respektabelt antal mennesker har bygget deres websteder ved hjælp af Squarespace. Det er det.

Oprettelse af et smukt websted

Hvor meget skabelonvalg har du brug for?

Vi går lige til punktet om antallet af tilgængelige skabeloner:

 • Squarespace: 52 (i alt)
 • WordPress.org: tusinder

På numre alene vinder WordPress.org hands-down. WordPress.org-skabeloner, kaldet temaer, er udviklet af virksomhedens personale, af tredjepartsudviklere og af uafhængige designere, der uploader deres skabeloner til WordPress.org-webstedet.

Nogle grundlæggende temaer er gratis, mens mange har en pris, der normalt er mellem $ 50 – $ 100. Omkostningerne kan dække ekstra funktioner, support fra udvikleren eller opgraderinger. Der er WordPress.org-temaer til enhver type forretning, branche og personligt behov.

Nogle korrekturlæsere advarer om, at kvaliteten af ​​de gratis skabeloner ofte mangler, og at udviklerne af disse ikke har noget incitament til at holde dem opdaterede eller at rette fejl i dem. De højere end betalte temaer er imidlertid fuldstændig professionelle, sofistikerede og blandt de bedst mulige websteder vil du nogensinde se.

Squarespace’s halvtredsskabeloner er opdelt i to grupper. Seks skabeloner er tilgængelige til almindelige websteder og seksogtyve til forsideblade. Forside er enkle sider, der kan bruges til landingssider eller sider på en side eller blogs.

Alle skabeloner er oprettet af Squarespace-teamet og er designet til visuel oplevelse, så du skal have dine egne saftige fotos for at importere til dem eller være parat til at købe stockbilleder. Gæstgivere begejstrer for den høje kvalitet og det sofistikerede look af Squarespace’s skabeloner.

Henter designeren i dig

Måske kan du ikke finde et tema eller en skabelon, der taler helt til dig og vil ændre noget af det. WordPress.org er en open-source platform, som betyder, at deres koder er åbne for alle at bruge og tilpasse. Når det er sagt, er det hovedsageligt udviklerne af temaerne og værktøjerne, der drager fordel af dette.

Afhængigt af hvilket tema du vælger, kan du hurtigt ændre standardfunktioner, skrifttyper, farver og andre elementer med avancerede stylingindstillinger. Mere avanceret tematilpasning kræver mindst en grundlæggende viden om HTML-kodning og CSS-ændring.

Squarespace er meget mere begrænset i dens tilpasningsmuligheder. Der er en kraftfuld stylingeditor, der giver dig mulighed for at ændre skrifttyper, farver, opacitet, baggrundsbilleder og nogle andre elementer uden at have brug for at kende et kodningskort. Hvis du ved lidt om kodning, giver Squarespace’s Developer-funktion dig mulighed for at redigere CSS for at tilpasse dit websted yderligere.

Ser godt ud på mobiltelefoner

De fleste websteder, der vises i dag, udføres på en mobilenhed, oftest en mobiltelefon. Kyndige webstedsbyggere skaber et look på deres hjemmeside, der er egnet til disse enheder. Squarespace gør dette automatisk for dig, da alle deres skabeloner er mobile lydhør.

Nogle WordPress.org-temaer tilbyder en mobilvenlig visning, mens du med andre skal bruge et plug-in for at sikre, at dit websted fungerer korrekt på en mobilenhed. Du spørger måske, om du endda skulle bekymre dig om dette, så vær opmærksom på, at Google favoriserer mobilvenlige websteder i dens søgeresultater for søgninger, der er lanceret fra mobile enheder.

Vores tag:

Det kommer virkelig ned på kontrol over bekvemmelighed. Både WordPress.org og Squarespace producerer smukke websteder; det hele handler om, hvor meget tid og kræfter du vil bruge til at gøre det, og hvor fast besluttet du er på at få dit websted til at se nøjagtigt ud, hvordan du forestiller dig det.

WordPress ‘tusindvis af temaer og åben tilpasning sikrer, at du kan have dit drømmes websted, hvis du er villig til at arbejde for det eller betale en anden for at gøre det.

Til sammenligning reducerer Squarespace’s begrænsede antal temaer og tilpasningsfunktioner dine designmuligheder drastisk, men du kan få dit smukke websted til at køre på egen hånd uden at vide noget om kodning.

Læringskurven

grænseflade

I både Squarespace og WordPress er adgang til dit websted for at oprette og vedligeholde det fra instrumentbrættet. Den største forskel er, hvordan hvert instrumentbræt ser ud. Squarespace’s instrumentbræt er rent og elegant, hvilket afspejler sin brugerbase for ikke-teknisk kyndige mennesker. Alt er tilgængeligt fra dette ene sted.

WordPress.org tilbyder et mindre raffineret dashboard, men alt hvad du kan gøre på din hjemmeside, inklusive ændring af kodning, er tilgængelig derfra.

Træk og slip

Trækning og slip er den nemmeste måde at oprette et websted på. Du kan placere bokse til tekst, billeder, video, grafik og så videre på denne måde. Imidlertid er nogle skabeloner mere restriktive end andre om, hvor du kan placere disse elementer.

Alle Squarespace-skabeloner har denne træk- og slipfunktion, så du kan lege med layoutet, indtil skabelonen giver dig mulighed.

Med WordPress.org afhænger det hele af det tema, du bruger; i almindelighed er WordPress.org ikke et webstedsbygger til træk og slip. Nogle af premium-temaerne har træk og slip-funktionalitet, men du betaler for denne bekvemmelighed.

Men dette er WordPress, og så vender du dig til plug-ins for at løse dit problem. Der er et udvalg af træk og slip side-builder-plug-ins tilgængelige med anmeldelser af blandet succes. Du skal normalt stadig betale for dem, men de er temauafhængige.

WYSIWYG hvad?

En ”hvad du ser er, hvad du får” visuel editor ”, hvor du straks ser resultatet af ændringer, du foretager i din tekst, billeder, grafik eller ethvert andet element på din webside. På denne måde kan du se, hvordan din publicerede webside bliver vist, og kan om nødvendigt justere din ændring.

Squarespace har en WYSIWYG-editor, og så kan du med glæde foretage ændringer i dit indhold og revidere dem, alt sammen på samme skærm.

Med WordPress er det lidt anderledes. For at se de ændringer, du foretager, skal du klikke på knappen Preview og gå til en anden skærm for at se den ændrede webside. Derefter vender du tilbage til redigeringsskærmen for at revidere dine ændringer og gentager dette efter behov.

Vedligeholdelse

Både Squarespace og WordPress.org opdaterer kontinuerligt deres platforme for at øge sikkerheden, rette bugs og, i Squarespace’s tilfælde, for at forbedre ydelsen. Forskellen mellem dem er, hvor meget du er opmærksom på dette.

Squarespace gør alt dette bag kulisserne, og du behøver ikke at bekymre dig om noget – alle ændringer, de foretager, er for-testet og placeres automatisk i Squarespace-systemet.

WordPress.org er lige så samvittighedsfuld med at foretage sådanne ændringer, men du har noget engagement her. Du modtager en meddelelse på dit Dashboard, når ændringerne er klar til brug, og klik derefter på en knap for at installere dem.

Men det er bare starten. Dit tema og alle dine plug-ins skal også opdateres til disse ændringer, og udviklerne af disse (især hvis de var gratis) muligvis ikke gør dette for dig, så du kunne være på din egen der. Hvis du ikke implementerer disse ændringer, kan dit websted udsættes for sikkerheds- eller ydelsesproblemer.

Vores tag:

Squarespace er den lettere webstedsbygger at bruge med en lille læringskurve; træk og slip gør virkelig en forskel. Selvom det er muligt at oprette et grundlæggende websted i WordPress.org hurtigt, har det bestemt ikke den samme wow-faktor.

Funktionerne i hver

Når man ser på funktionssætene fra Squarespace og WordPress.org, fremhæves deres oprindelse. Squarespace blev designet fra bunden til at være en funktionsrig, digital udgivelsesplatform, der dækker meget af alt, hvad enhver måske ønsker at gøre på et websted.

I modsætning hertil udviklede WordPress.org sig fra en meget vellykket blogging-applikation og åbnede sin kildekode for offentligheden og opmuntrede udviklere til at skrive plug-ins, der er nødvendige for dens udvikling, til en uanset hvad du har brug for-vi-har-det-websitebygger.

Fleksibilitet af værktøjer

Forskellen i filosofi mellem Squarespace og WordPress.org ses i fleksibiliteten i deres webstedsbygningsværktøjer.

Squarespace giver et godt udvalg af interne apps og widgets, som de bygger, tester og installerer. Dette er de værktøjer, du bruger til at tilpasse dit websted, og de fungerer godt – men dette er de eneste værktøjer, du kan bruge.

WordPress.org stiller også nogle basale værktøjer til rådighed for dig, men ud over disse er de titusinder af plug-ins (gratis og mod betaling) tilgængelige til at opbygge din hjemmeside. Dette kan virke som ubundet frihed, men pas på: ikke alle plug-ins spiller pænt sammen, og en konflikt mellem dem eller med dit tema kan tage dig et stykke tid at finde ud af.

Hosting og sikkerhed

Det er her, hvor forskellen mellem vært og kontra vært er tydeligst.

Squarespace er vært for dit websted, som involverer at sikre, at det kører på deres servere og passe på sikkerhed, både fysisk og digital. Squarespace sikrer, at deres skabeloner er opdaterede med de nyeste webstandarder, at dit websted ikke bliver hacket og administrerer deres platform, så alle websteder er spredt over hele deres servernetværk.

Med WordPress.org er du ansvarlig for at finde webhostetjenesten til dit websted. Du skal tilmelde dig en web-hosting-konto, før du downloader WordPress.org-softwaren.

De fleste webhostudbydere har en 1-klik installationsknap til WordPress, der gør det nemt at gøre dette. For råd om valg af den bedste webhostingtjeneste til dig, se vores anmeldelser af sådanne udbydere.

Tilpasset domæne

Du behøver ikke at have et brugerdefineret domænenavn, hvis du vælger Squarespace som din webstedsbygger, da du har muligheden for at have et underdomæne af typen Yoursitename.squarespace.com.

Men hvis du har været ude med at designe et fantastisk websted, skal du overveje et brugerdefineret domæne, som kommer gratis med en årlig Squarespace-plan.

Din WordPress webhostetjeneste forventer, at du har dit eget domænenavn, men kan tilbyde en rabat eller endda et gratis domænenavn med visse planer.

SEO

Igen giver WordPress seriøs funktionalitet ved hjælp af plug-ins, denne gang inden for søgemaskineoptimering. Hvis SEO er en prioritet for din virksomhed, skal du overveje de mest avancerede indstillinger, der minder dig om, hvilke søgeord du målretter mod, og sikre dig, at dine sider er så optimerede.

Squarespace’s SEO-funktioner er mere basale. De giver dig mulighed for at optimere alle de grundlæggende elementer for dit samlede websted og hver side, så de let kan indekseres af søgemaskinerne. En nyttig tilføjelse er, at Squarespace automatisk opretter et sitemap, der skal sendes til Google.

e-handel

Forskellen mellem e-handels-tilbudene fra WordPress og Squarespace kunne komme til, om du ser dig selv ved roret i en enorm megastore eller en mere beskeden hjørnebutikvirksomhed.

Hvis du drømmer om at have din egen online hypermarked, komplet med utallige varianter af utallige produkter, alle pænt organiseret og mærket og klar til at blive sendt til alle verdens hjørner, har WordPress plug-ins, der kan gøre dette for dig.

Begynd med at vælge et tema, der er specifikt designet til e-handel og gå derfra, afhent affiliate marketing, lagerstyring, fakturering og levering af plug-ins og enhver betalingsprocessor, du ønsker.

For at oprette en butik i Squarespace skal du bare trække og slippe et produktblok-element til dit Squarespace-websted. Squarespace’s indkøbskurv er fuldt integreret på webstedet, både i udseende og funktionalitet; kunder forbliver på dit websted under kassen, så du kan kontrollere hele deres shoppingoplevelse.

Forretningsplanerne til lavere omkostninger begrænser imidlertid antallet af produkter, du kan sælge i din butik, og du kan kun bruge Stripe som din betalingstjenesteudbyder.

Blogging platform

Mens du kan oprette attraktive og funktionelle blogs på både WordPress og Squarespace, startede WordPress livet som en meget godt gennemgået og udstrakt anvendt blogging-platform.

Squarespace klarer sig godt med at tilbyde alle standardindholdsblokke til blogging (billede, video, tekst, lyd osv.) Og har Podcast-support samt tag- og kategorisupport. Du kan også importere din eksisterende blog til Squarespace. WordPress vinder dog hands-down med sine mange bloggingfunktioner, plus det har alle slags plug-ins, der udvider disse og tilføjer mange flere nye.

Indholdsstyring

Igen er det her, hvor WordPress.org udmærker sig, da dets oprindelse var i styringen af ​​indhold. Hvis du beskæftiger dig med en stor mængde indhold, reviderer indhold som en del af et team eller har brug for at vedligeholde webstedet sammen med andre mennesker, er WordPress.org det bedste valg for dig.

Squarespace tilbyder den samme indholdsstyringsfunktionalitet som enhver anden almindelig webstedsbygger, men det er ikke designet til at håndtere en stor mængde information.

Plug-ins og apps

At gå efter numrene igen for plug-ins og apps denne gang:

Squarespace: 0         WordPress.org: titusinder

Squarespace er ikke en open-source-løsning, så kun Squarespace’s eget udviklingsteam er ansvarligt for deres skabeloner og værktøjer. Ulempen er, at du kun kan bruge det, de giver dig; Ulempen er, at alle værktøjer er af høj kvalitet, testet godt og fungerer på Squarespace-platformen. Du behøver ikke at bekymre dig om konflikter eller nedbrud.

Som en open source-platform har WordPress.org et bibliotek med links til bogstaveligt taltusindvis af apps af alle slags. Derudover er du fri til at skrive og implementere dine egne, endda at sælge dem (eller give dem væk) gennem deres websted.

Ulempen er, at der sandsynligvis er mindst en, hvis ikke meget mere en app til hvad du kan drømme om at gøre, og det er også en ulempe. Det er nemt at blive båret væk og bygge et websted fuldt af klokker og fløjter, der kan forringe dets ydelse.

En anden ulempe er, at kvaliteten af ​​disse værktøjer ofte ikke er ukendt, selvom at læse brugeranmeldelser af dem vil hjælpe.

Sikkerhedskopier og eksport

Hosted kontra self-hosting kommer tilbage i spil i spørgsmål om sikkerhedskopiering og eksport af dit websted. Squarespace sikkerhedskopierer jævnligt dit websted, både i realtid og med jævne mellemrum.

Squarespace indeholder også værktøjer, som du kan eksportere dit websted, og ikke alle webstedsbyggere giver denne mulighed. Ikke alt kan eksporteres; for eksempel produktsider, albumsider, tekst, lyd og video-blokke ikke kommer på tværs.

Med WordPress afhænger sikkerhedskopier og eksport udelukkende af din webhostingstjenestes politik. Mange webhostudbydere tilbyder begrænsede sikkerhedskopieringstjenester, men vi minder dig om, at det er mere sikkert at overveje det som dit ansvar at sikkerhedskopiere dit websted på egen hånd.

Webstedsstatistik

Indbygget i Squarespace er analyser, der giver dine realtidsstatistikker om din times trafik, daglige, ugentlige og månedlige trafik, inklusive brug fra folk med mobile enheder. Du kan også indsætte Google Analytics for at afrunde billedet med oplysninger om besøgende på websitet.

Med WordPress-websted er der godt en række plug-ins til webstedsstatistikker over stort set alt hvad du måske vil vide.

Vores tag:

Squarespace har et godt afrundet og solidt sæt funktioner, der dækker det meste alt, hvad et almindeligt websted har brug for. Hvis du leder efter alle former for funktionalitet og do-dads til dit websted, er WordPress-websted ved hjælp af plug-ins en veritabel Aladdins hule af skatte.

Og omkostningerne til alt dette

Omkostningerne ved at få dit websted op og køre er et talespil, hvor du skal være meget opmærksom på dit budget og være flittig med at holde sig til det. Vi starter med den nemme at administrere indstilling.

Omkostning på firkantområdet

Squarespace har fem forskellige planer at vælge imellem, tre til personlige websteder og to e-handelsplaner. Der er ikke en gratis plan, men Squarespace tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode, så du kan øve dig på at opbygge en side, offline websted. For at tage dit websted live, skal du tilmelde dig en plan.

I skrivende stund spænder planerne fra et websidet med en side for $ 7 om måneden til ubegrænsede sider for $ 26 om måneden, for et måned-til-måned-abonnement. Du får flere funktioner med de dyrere planer.

De to specifikke e-handelsplaner er for en basisbutik og en mere etableret butik, skønt du kan sælge produkter i alt undtagen den mest basale personlige plan.

Hvis du betaler forskud for et årligt abonnement, falder de månedlige omkostninger, og du får et gratis brugerdefineret domæne. Glem ikke, at hosting er inkluderet i disse omkostninger – dit månedlige gebyr dækker det hele.

WordPress-webstedets omkostninger

Vi gik i detaljer med Squarespace for at fremhæve sammenligningen med WordPress-webstedet. Prisen på WordPress CMS er $ 0. Det er rigtigt; det er gratis – men det er kun til softwaren.

Her er hvad du ellers skal bruge:

 • Webhostingtjeneste: månedlige eller årlige planer
 • Domænenavn: årlige omkostninger; nogle webhostingtjenester giver dette gratis med en årlig plan
 • WordPress Theme: gratis eller for en pris
 • Plug-ins: gratis eller for en pris
 • SEO-plug-ins: vigtigt, hvis placering højt i søgemaskinerne er nøglen til din virksomhed
 • Din tid: der er en $ -værdi forbundet med dette, hvis du selv udfører arbejdet, især hvis
 • der er en læringskurve
 • WordPress-webstedsudviklingstjenester: gebyr for at ansætte nogen for at få dit websted i gang (valgfrit)
 • Vedligeholdelse: din tid eller $$ for at følge med i opdateringer, løse problemer osv

Vores tag:

Det hele afhænger af, hvordan du ser på det, og hvor teknisk dygtige du er til at opbygge og vedligeholde websteder. Der udbetales et kendt dollarbeløb hver måned med Squarespace eller et lavt månedligt hostinggebyr og din egen tid, hvis du kan DIY dit WordPress-websted.

På den anden side, hvis du føler, at du mangler alle de tekniske færdigheder, du har brug for, og sommetider kan ende med at ansætte nogen, er der et ukendt antal WordPress-websteder eller et forudsigeligt udlæg af penge hver måned med Squarespace.

Meget attraktive websteder

Både Squarespace og WordPress CMS har højprofilerede brugere med professionelt designede websteder og mange brugere, der har designet deres egne.

Squarespace-websteder

Dixie Chicks ‘officielle websted.
http://www.dixiechicks.com/

tror, ​​kaffe bruger deres websted som både et uddannelsessted og en butik.
http://www.thinkcoffee.com/

Metal og honning er en blog, der bruger smukke fotos i deres indlæg.
http://www.metalandhoney.com/

WordPress-websteder

Ringling Bros. og Barnum og Bailey Circus bruger en lang række forskellige sideelementer.
https://www.ringling.com/

TechCrunch er en teknologiblog.
http://techcrunch.com/

Cutest Paw er et websted med kæledyrsbilleder.
http://www.cutestpaw.com/

Hjælp når du har brug for det

Det er uundgåeligt, at uanset hvor let det er at bruge en webstedsbygger, har du brug for hjælp til tider. Der er hjælp til både WordPress.org og Squarespace-problemer, når du har brug for det, men på forskellige måder.

Squarespace har et centraliseret kundesupportteam beliggende i USA. Du kan nå dem via 24/7 e-mail eller live chat fra 15 til 20:00. EST – der er ingen telefonsupport. Squarespace er forpligtet til at besvare e-mail-spørgsmål inden for en time efter modtagelse af dem.

Squarespace supportteam har også sammensat en omfattende vidensbase om trin-for-trin video tutorials, artikler og screenshots for at hjælpe dig. Du kan også bede andre Squarespace-brugere om hjælp i community forum.

Med WordPress-websted er din kundesupport det enorme samfund af andre WordPress.org-brugere, da WordPress.org ikke selv tilbyder nogen form for støtte.

Når det er sagt, er der en enorm pool af artikler, videoer, ofte stillede spørgsmål, fora, retningslinjer og så videre til at ruste igennem for hjælp. Det er et (tidskrævende) spørgsmål at finde det rigtige sted at lede efter det nyttige svar på dit spørgsmål.

Der er også din hosting-udbyder til problemer med webhosting, måske dine udviklere til problemer med dine plug-ins eller temaer, eller måske din support til WordPress, hvis du har ansat nogen til at passe på dit websted. Støtten er derude; det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige person til det rigtige tidspunkt.

Vores tag:

Er du sikker på at gå alene, eller foretrækker du at have kundesupport i slutningen af ​​en telefon / e-mail / live chatboks?

Anbefalede brugere

I øjeblikket har du forstået forskellene mellem hostede og selvhostede webstedsbyggere.
Begge webstedsbyggere oplyser, at enhver nemt kan bruge deres produkter.

Men ud over det tekniske kapacitetsspørgsmål er der nogle andre vigtige problemer, man skal overveje ved valg af Squarespace og WordPress CMS.

Squarespace-skabelonerne er tunge på fotos og grafik. Kategorierne af skabeloner Squarespace-gaver inkluderer musikere, restauranter og bryllupper, alle visuelt intensive.

Hvis du planlægger at oprette et tekstbaseret websted, gør Squarespace’s begrænsede udvalg af skabeloner ikke det bedste match for dig, og husk, at der er begrænset tilpasning. WordPress.org har en meget bredere vifte af skabelonlayouts og design.

Dit valg kan koge ned til, hvor meget kontrol du ønsker over dit websted. Kontrol over designet; kontrol over, hvem der er vært for det; kontrol over, hvor stort det bliver, og hvad du kan lægge i det. I dette tilfælde er WordPress.org vejen at gå.

Hvis bekvemmelighed er mere et problem med dig – opbyg hjemmesiden hurtigt og nemt og ikke bekymre dig om det igen – så er Squarespace dit valg.

Hvis du tvivler på din designevne eller omvendt ved, at du har alt for mange ideer og er nødt til at blive ført tilbage i, passer Squarespace’s struktur dig.

Alternativt, hvis du glæder dig over friheden og ved, at du kan holde dig til dit budget og ikke gå overbord med plug-ins, er WordPress.org din legeplads.

Vigtige forskelle

Hvis du stadig er revet mellem Squarespace og WordPress.org, her er en oversigt over de grundlæggende forskelle, både fordele og ulemper, mellem de to webstedsbyggeri.

Squarespace

 • All-inclusive pris
 • Alt i en; alt er passet
 • Sammenhængende og kontrolleret
 • Træk og slip
 • Begrænset funktionalitet
 • Begrænset tilpasning
 • Begrænset udvalg af skabeloner, skråt hen imod visuel design
 • Ingen kodning involveret
 • 24/7 support
 • Forudsigelige omkostninger

WordPress CMS

 • Software er gratis; hosting koster penge og alt ud over det gratis eller mod et gebyr
 • Mix-and-match plug-ins; byggesten
 • Indlæringskurve
 • Kodningskendskab er et alvorligt aktiv
 • Omkostninger ikke nødvendigvis forudsigelige
 • Omfattende funktionalitet gennem plug-ins
 • Fuldt tilpasselig gennem open source-kode
 • Træk og slip afhænger af tema eller plug-in
 • Støtte fra kammerater; kan det være vanskeligt at finde de svar, du har brug for

Foretag dit valg

I øjeblikket er du måske strålende og alle voldsom af spænding over den frihed og kontrol, som WordPress.org giver dig i opbygningen af ​​dit websted, og du er parat til at påtage dig alt det ansvar, der følger med at bruge WordPress.org. Eller måske er du mere end sikker på, at bekvemmelighed og forudsigelighed er for dig, og du elsker alle funktionerne i Squarespace.

Eller måske er du et sted i midten. Du ved, at du ikke er en WordPress.org-person, men du er stadig ikke sikker på Squarespace, vi kan også hjælpe dig videre med det. Læs vores sammenligningsanmeldelse om Wix vs. Squarespace eller Wix vs. Weebly, to andre meget populære hostede webbyggere, der tilbyder dig de fleste af de samme funktioner og funktionalitet som Squarespace, men er lidt forskellige, hver på deres egne måder.

Hvis du er et Squarespace eller en WordPress CMS-bruger, vil vi meget gerne høre fra dig om dine oplevelser. Eller måske har du spørgsmål eller tanker om hostede versus self-host webbuildere generelt, som du gerne vil køre af os. Send dem ind.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map