Squarespace vs. Wix Sammenligning: Hvilken webstedsbygger skal man vælge?

Noget, som du måske klar over, kort efter at du har besluttet at starte din første webside, er, at det at vælge den rigtige webstedsbygger er vigtigere og udfordrende end du først troede.


Med så mange tilgængelige muligheder, hvoraf de fleste sandsynligvis ser ens ud ved første øjekast, er det vanskeligt at vide, hvilken man skal vælge. Du ønsker ikke at vælge det forkerte, spilde tid på at oprette dit websted og til sidst finde ud af, at du er nødt til at skifte til en anden webstedsbygger. Så sørg for at afsætte tid til at overveje alle dine muligheder først nøje.

Hvis du sidder fast ved at vælge mellem Wix og Squarespace, er du kommet til det rigtige sted. Vi ved, at det kan være ret kedeligt og tidskrævende at undersøge og sammenligne dine muligheder, så vi har gjort det hårde arbejde for dig.

Squarespace og Wix sammenligning

I dette indlæg finder du, hvad du har brug for at vide om både Squarespace og Wix for at tage din beslutning. Start fra starten eller spring til de sektioner, der er mest relevante for dig.

1. Generelt overblik over Squarespace og Wix

For at give dig en idé om, hvad hver webstedsbygger kan og ikke kan tilbyde dig, her er en hurtig sammenligning af fordele og ulemper for Squarespace og Wix:

Squarespace Website Builder

PROSULEMPER
Meget professionelle skabeloner i høj kvalitet

Avanceret blogging platform

Gode ​​e-handelsplaner tilgængelige

Indbygget analysedashboard

Responsive design til mobiloptimering

Ingen gratis version tilgængelig

Ikke så let at tilpasse som nogle andre webstedsbyggere

Det lave antal tilgængelige skabeloner

Kun et navigationsniveau

Mangler integration med PayPal – kun Stripe

Wix Website Builder

PROSULEMPER
Nem, intuitiv interface

Ingen teknisk viden eller designkendskab er nødvendig

Det store antal professionelt designede skabeloner at vælge imellem

Separat visning af mobiloptimering

Omfattende app-marked for ekstra funktionalitet

Kan ikke skifte fra valgt skabelon

Ingen adgang til en kildekode

Muligheder for begrænset blogging-platforme

Dårlig e-handelsfunktionalitet

Hvad er den bedste del af Squarespace og Wix?

Brug af Squarespace har mange store fordele, såsom dets e-handelsplaner og avancerede blogging-platform, så det er svært at tænke på kun en grund til, at du skal bruge det. Men hvis du skulle indsnævre det til dets bedste funktion, er der en, der skiller sig ud: Squarespace’s moderne skabeloner.

De fleste er enige om, at Squarespace’s valg af skabelondesign i høj kvalitet er en vigtig del af, hvorfor de valgte det frem for andre webstedsbyggerne, fordi du kan oprette et smukt, professionelt, responsivt websted, selv uden teknisk eller designviden..

Wixs skabelondesign er også en fantastisk funktion, men den bedste del af Wix er, at det er så let at bruge. Det er en simpel træk og slip webstedsbygger, der er lettere at tilpasse end Squarespace, og du har ikke brug for nogen teknisk eller designviden for at bruge den.

Så hvordan ved du, hvilke styrker der er bedre at have? Squarespace’s eller Wix’s? Det afhænger alt sammen af, hvad du leder efter i en webstedsbygger.

F.eks. Foretrækker folk, der er nye til at bygge websteder og bare ønsker noget, der er enkelt og let at bruge, Wix. Og personer, der ønsker et professionelt websted til at starte en lille online butik, har en tendens til at foretrække Squarespace.

Hvor nemt er det at bruge Squarespace og Wix?

Squarespace webstedsbygger giver dig mulighed for at oprette et professionelt udseende websted uden teknisk viden, men det er ikke den nemmeste webstedsbygger at bruge. Hovedproblemet er, at selvom du ikke behøver at vide, hvordan du koder, hvis du bare bruger skabelonerne, som de er, skal du vide, hvordan du koder, hvis du vil tilpasse noget.

Der er selvfølgelig selvstudier for begyndere, der kan hjælpe dig, men hvis bygning af dit websted indebærer en masse tilpasning, og hvis du stadig kæmper for at bruge Squarespace efter den gratis prøveperiode, er det sandsynligvis bedre at skifte til noget lettere, som Wix.

Wix webstedsbygger er et af de enkleste onlineprogrammer at oprette et websted og er utroligt let at bruge. Det tager ikke lang tid at lære det grundlæggende, så du kan oprette et professionelt websted på kort tid. Du har heller ikke brug for nogen teknisk viden for at bruge dens enkle træk og slip-interface.

Hvis du vil have noget lidt mere avanceret, foretrækker du muligvis Squarespace. Men med hensyn til brugervenlighed er Wix helt klart den bedre mulighed.

Hvem skal bruge Squarespace og Wix?

Squarespace er en fantastisk mulighed for kommercielle virksomheder, både små og store private websteder, og små virksomheder, der ønsker en online butik. Det er især nyttigt til begivenhedssider, restauranter og annoncer (f.eks. Fotografer, kunstnere, designere, musikere osv.). Bloggplatformen er kendt for at være den næstbedste efter WordPress, så den er også en fantastisk mulighed for bloggere. Det er ikke til mellemstore eller store virksomheder, der leder efter en meget tilpasselig platform.

Wix er en fantastisk mulighed for begyndere, freelancere og små virksomheder. Det er især nyttigt for annoncer, der ønsker at oprette en online portefølje, hobbyister og små virksomheder, der ikke har brug for en online butik. Selvfølgelig kan du stadig bruge Wix til at oprette en online butik, men du får ikke så meget ud af det, som du ville gjort med Squarespace, som har mere avancerede e-handelsplaner.

Hvor skalerbare er Squarespace og Wix?

Alle Squarespace’s planer inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring. Hvis du vil sælge digitale produkter (f.eks. E-bøger, lydfiler osv.), Er filstørrelsesgrænsen 300 MB, med lydfiler begrænset til 160 MB, og fil uploads begrænset til 20 MB. Dit websted er begrænset til 20 sider på en personlig plan eller 1000 sider på alle de andre planer. Hvis du planlægger at tilføje en stor mængde information på dit websted, anbefaler Squarespace at bruge en blog i stedet for sider.

I modsætning til Squarespace inkluderer Wix ikke ubegrænset lagerplads, da det største beløb, det tilbyder 20 GB på eCommerce Plan og VIP Plan; dog inkluderer det ubegrænsede sider på alle Premium-planer. Det inkluderer også ubegrænset båndbredde, men kun til ubegrænset plan og VIP-plan.

Hvilken slags omdømme har Squarespace og Wix?

Squarespace og Wix har begge et godt omdømme og for det meste positive anmeldelser i erhvervslivet og blandt brugere, men de er velkendte for forskellige ting. Mens Squarespace har fået et ry for sine fantastiske designs og for den læringskurve, som brugerne oplever i starten, har Wix opnået et ry for at holde dine data sikre og for at være utroligt nemme at bruge.

Har Squarespace og Wix en pengene-tilbage-garanti?

Prøv den 14-dages gratis prøveperiode, før du beslutter dig for en plan, fordi Squarespace ikke har en pengene-tilbage-garanti. De antager, at den gratis prøveperiode giver dig nok tid til at teste den ud og beslutte, om du vil fortsætte med at bruge den eller ej.

I modsætning til Squarespace har Wix en pengene-tilbage-garanti til alle Premium-planerne. Hvis du er bekymret for ikke at have tid nok til at teste det ud først, er Wix muligvis den bedre mulighed, fordi der ikke er nogen tidsbegrænsning for Wix gratis plan. Men hvis du har besluttet at bruge Squarespace, skal du sørge for at få mest muligt ud af den gratis prøveversion.

Har de vundet nogen priser?

Squarespace vandt 2015 Innovation By Design Awards for Web Design og blev af mange udnævnt til et af de bedste virksomheder, der arbejdede for i NYC i 2015. Det vandt også fire priser ved de 18. årlige Webby Awards i følgende kategorier: Web Services & Applikationer, bedste visuel design – Æstetisk websted, webservices & Ansøgninger (People’s Voice), Bedste startside / velkomstside (People’s Voice).

2. Tilgængelige design og skabeloner

Her er en hurtig oversigt over Squarespace’s designfunktioner og skabeloner:

 • Over 40 skabeloner og over 20 forsidelayouts at vælge imellem
 • Responsive design til mobiloptimering
 • Du kan skifte til en anden skabelon, når du vil, og arbejde på flere designs på samme tid

Eksempel på galleri med Squarespace-skabeloner

Squarespace’s skabeloner er ikke kun smukke, professionelle og responsive, de er også skræddersyet til at imødekomme specifikke behov. Tre forskellige typer er tilgængelige: webstedsskabeloner, butiksskabeloner og forside-layout.

Squarespace’s webstedsskabeloner fokuserer for det første på at fremvise din virksomhed eller idé, og for det andet på at fremvise dine produkter. Butiksskabeloner er specifikt designet til onlinebutikker, men du kan også vælge fra webstedsskabeloner, hvis du har en handelsplan. Hvis du har en forsideplan, kan du vælge mellem mere end 20 layouts designet specifikt til forsider.

Her er en hurtig oversigt over Wixs designfunktioner og skabeloner:

 • Over 510 skabeloner at vælge imellem
 • Skabeloner er ikke lydhøre, men Wix har en separat mobilredigeringsside
 • Du kan ikke skifte til en anden skabelon, når du har valgt en

Eksempel på Wix-skabelonsgalleri

Wix tilbyder en bred vifte af professionelt udseende skabeloner til forskellige brancher, med kategorier og underkategorier, der hjælper dig med at finde den rigtige. Hvis du f.eks. Klikker på kategorien Erhverv, kan du derefter vælge mellem følgende underkategorier: Rådgivning & Coaching, tjenester & Vedligeholdelse, reklame & Marketing, bilindustri & Biler, fast ejendom, finans & Jura, teknologi & Apps og kæledyr & Dyr.

Hvilket er bedre for dig?

Så hvad er bedre? Squarespace’s design og skabeloner eller Wix’s?

Lad os sammenligne dem. For det første har Wix meget flere skabeloner til rådighed end Squarespace, så du har muligvis en bedre chance for at finde den perfekte skabelon med Wix. Men selvom der ikke er så mange muligheder, er Squarespaces fantastiske skabeloner vanskelige at ignorere. Mens Wix vinder med hensyn til mængde, vinder Squarespace med hensyn til kvalitet.

For det andet kan du have lydhør design, der automatisk optimeres til mobil, hvis du bruger Squarespace, mens du ikke kan, hvis du bruger Wix, selvom du kan bruge Wixs separate mobilredigeringsside. Så spørg dig selv dette: Vil du bruge mindre tid på mobiloptimering, eller ønsker du avancerede indstillinger for mobilredigering, der giver dig mere kontrol over, hvad dine kunder ser?

For det tredje giver Squarespace dig mulighed for at ændre skabeloner, så du kan eksperimentere for at se, hvilken der fungerer bedst. Men Wix tillader ikke dette. Desværre, hvis du ændrer skabeloner på Wix, mister du alt dit indhold og bliver nødt til at starte igen.

Wix og Squarespace har begge deres fordele, men hvis du leder efter de bedste designfunktioner og skabeloner i høj kvalitet, der skiller sig ud fra mængden, skal du bruge Squarespace.

3. Prissætning

Her er en hurtig oversigt over de forskellige planer, der er tilgængelige med Squarespace og Wix:

Oversigt over Squarespace og Wix’s planer

Squarespace:

 • Ingen gratis version (kun en 14-dages gratis prøveversion)
 • Forsideplan
 • Websteder – Personlig plan og forretningsplan
 • Online-butikker – Grundlæggende e-handelsplan og avanceret e-handelsplan

Wix:

 • Gratis plan
 • Premium planer – Forbind domæneplan, kombinationsplan, ubegrænset plan, e-handelsplan, VIP-plan

Squarespace’s prisfastsættelse

Prissætningen er vigtig at overveje, før du træffer din beslutning, så lad os se nærmere på hver enkelt plan.

Alle planer.

Alle Squarespace’s planer inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring, et gratis brugerdefineret domæne (med årligt køb), et mobiloptimeret websted, kraftfuld webstedsanalyse og 24/7 kundesupport.

Forsideplan. Fra $ 3 / måned.

Squarespace’s Cover Page Plan er perfekt til dem, der bare vil have en enkel hjemmeside. Det inkluderer en side med et tilpasseligt layout, to bidragydere (inklusive websteejeren), indbygget mobildesign og et gratis brugerdefineret domæne i et år.

Detaljer om firkantet dækside

Personlig plan. $ 12 / måned årligt eller $ 16 måned til måned.

Squarespace’s personlige plan er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker et lille websted og har brug for mere end hvad Cover Page Plan kan tilbyde. Med denne plan kan du tilføje 20 sider, gallerier og blogs. Du har adgang til både webstedsskabeloner og layoutside på forsiden. Du kan også acceptere donationer og sælge ubegrænsede produkter med et gebyr på 3% salgstransaktion.

Forretningsplan. $ 18 / måned årligt eller $ 26 måned til måned.

Hvis du først vil fokusere på din idé eller virksomhed og for det andet at fremvise dine produkter, er Squarespace’s forretningsplan for dig. Det er bedre for virksomheder end den personlige plan, men er enklere end e-handelsplanerne. Du kan tilføje ubegrænsede sider, gallerier og blogs og have bidragydere. Du kan også sælge ubegrænsede produkter med et gebyr på 2% salgstransaktion samt have adgang til Developer Platform, en Google AdWords-kredit på 100 USD og en gratis professionel e-mail fra Google.

Detaljer om Squarespace forretningsplan

Grundlæggende e-handelsplan. $ 26 / måned årligt eller $ 30 måned til måned.

Squarespaces grundlæggende e-handelsplan inkluderer alt i forretningsplanen, bortset fra den, inkluderer kraftig handelsanalyse, etiketudskrivning via Shipstation, integreret regnskab via Xero og ingen transaktionsgebyrer. Det giver dig også adgang til avancerede lagerbeholdninger, ordrer, skat og rabatmuligheder. Denne plan er en fantastisk mulighed for dem, der planlægger at vokse deres forretning.

Avanceret e-handelsplan. $ 40 / måned årligt eller $ 46 måned til måned.

For større onlinebutikker kan du muligvis opgradere til denne plan. Ud over alt i Squarespace ‘s grundlæggende e-handelsplan inkluderer den avancerede e-handelsplan planladt check-out-auto-gendannelse og realtidsforsendelsesforsendelse.

Wix’s priser

Lad os nu se nærmere på hver af Wix’s planer.

Detaljer om Wix-prisplaner

Alle planer.

Alle Wix’s planer inkluderer ubegrænsede sider og adgang til Mobile Editor. Alle Wixs premiumplaner inkluderer Google Analytics, gratis hosting, premium support, domæneforbindelse, tilpasset favicon og mobil redigering.

Gratis plan.

Wixs gratis plan er en fantastisk mulighed, hvis du vil teste Wix, før du fortsætter, eller hvis du bare vil have en personlig webside, men ikke så meget, hvis du vil have et professionelt forretningswebsted, fordi Wix viser mærkeannoncer på dit websted og din URL er også Wix-branded. Du har ubegrænset sider og fuld adgang til Wix-editoren og skabeloner, men opbevaringsgrænsen er 500MB, og båndbreddegrænsen er 1 GB.

Tilslut domæneplan. $ 4 / måned i 2 år, $ 4,50 / måned årligt eller $ 7 måned til måned.

Connect Domain Plan er Wixs mest basale Premium Plan. Forskellen mellem denne plan og den gratis plan er, at denne giver dig mulighed for at overføre dit nuværende domæne til Wix.

Kombinationsplan. $ 8 / måned i 2 år, $ 8,50 / måned årligt eller $ 12 måned til måned.

Wix anbefaler Combo Plan til personlige projekter snarere end til virksomheder. Det inkluderer alt i Connect Domain Plan sammen med 2 GB båndbredde, 3 GB lagerplads og et gratis domæne i et år. Det fjerner også Wix-annoncer.

Ubegrænset plan. $ 11,50 / måned i 2 år, $ 12,50 / måned årligt eller $ 16 måned til måned.

Ifølge Wix er Ubegrænset plan perfekt til iværksættere og freelancere, der ikke har brug for en online butik. Ud over alt i Combo Plan inkluderer det 10 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde. Det inkluderer også to fantastiske forretningsapps: Form Builder-appen ($ 48-værdi) og Site Booster-appen ($ 60-værdi).

e-handelsplan. $ 15 / måned i 2 år, $ 16,50 / måned årligt eller $ 20 måned til måned.

Wixs e-handelsplan indeholder alt i ubegrænset plan samt 10 GB båndbredde, 20 GB lagerplads og en online butik. Dette er den bedste plan for små virksomheder.

VIP-plan. $ 23 / måned i 2 år, $ 24,50 / måned årligt eller $ 30 måned til måned.

Dette er den ultimative plan. Wixs VIP-plan inkluderer alt i e-handelsplanen samt ubegrænset båndbredde, 20 e-mail-kampagner pr. Måned og en professionel webstedsanmeldelse.

Hvilket er bedre for dig?

Så hvilken af ​​dem tilbyder bedre planer? Firkant eller Wix?

Svaret på det vil variere afhængigt af, hvad du specifikt vil gøre med dit websted. Men lad os sammenligne de vigtigste punkter.

For det første er den åbenlyse forskel, at Wix har en gratis plan og Squarespace ikke; dog betyder det ikke nødvendigvis, at Wix er den bedre mulighed. Medmindre dit websted kun er til personlig brug, er Wix’s gratis plan ikke et godt valg, fordi dens brandannoncer forringer dit professionelle forretningswebsted. Kvadratområdet er på den anden side reklamefri.

For det andet er der den faktiske prisforskel. Hvis du leder efter den billigste mulighed, kan Wix virke som den bedste mulighed. Men selvom Squarespace koster mere, kommer det med fremragende funktioner, der er værd at ekstraomkostningerne.

Hvis vi for eksempel sammenligner Squarespace’s forretningsplan ($ 18 / måned årligt) med Wixs VIP-plan ($ 24,50 / måned årligt), er Squarespace’s plan faktisk billigere og inkluderer også flere fordele.

For det tredje tilbyder Squarespace dig mere båndbredde og opbevaring end Wix. Mens alle Squarespace’s planer inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring, tilbyder Wix kun ubegrænset båndbredde og kun på Ubegrænset plan og VIP-plan. Dette er muligvis ikke den bedste mulighed, hvis du planlægger at vokse din virksomhed.

Baseret på disse punkter ser Squarespace ud til at være den bedre mulighed, hvis du ønsker et professionelt forretningswebsted med potentiale til at vokse. Men igen afhænger det alt af, hvad du har brug for. For eksempel kan du foretrække Wix, hvis du bare har brug for en enkel plan for et personligt projekt og ikke har brug for ubegrænset båndbredde og opbevaring.

Uanset om du vælger Wix eller Squarespace, er det bedre at finde ud af tidligere, om du vil forpligte dig til det eller ikke, så hold dig til det. Det er mere omkostningseffektivt på den måde.

4. Popularitet

For at bestemme populariteten af ​​Wix og Squarespace, lad os se på tallene:

Oversigt over Squarespace og Wix-websteder

Squarespace:

 • Squarespace blev grundlagt i 2003
 • Det har over 500.000 websteder, der er vært
 • Det har over 1 million betalende kunder

Wix:

 • Wix blev grundlagt i 2006
 • Det har over 87 millioner brugere
 • Det har 2,12 millioner betalende kunder

Det er også vigtigt at overveje, hvad brugerne synes om Wix og Squarespace, så her er en oversigt over de mest almindelige punkter, de rejser:

Squarespace og Wix anmeldelser

Squarespace:

 • Nød at bruge Squarespace’s magtfulde editor til at oprette attraktive og komplekse websteder
 • Værdsat, hvordan uploadede billeder øjeblikkeligt skaleres til størrelse, og hvordan udviklere har adgang til CSS og HTML
 • Fandt det lettere at bruge med tidligere erfaring, men det er ikke nybegyndervenligt
 • Gav for det meste positive anmeldelser, men ikke perfekte, på grund af dårlig kundeservice og for mange fejl
 • Vil anbefale andre hovedsageligt på grund af disse funktioner: kraftfulde e-handelsværktøjer, behøver ikke kodningskendskab, smukt design og skabeloner, fleksibelt og skalerbart – til enhver forretningstype eller -størrelse

Wix:

 • Elskede den utroligt let at bruge træk og slip-editor
 • Nød at skabe attraktive websteder uden kodningskendskab
 • Nød den fremragende kundesupport, designfunktioner og betalingsbehandlingsfunktioner
 • Kritikere fandt det så brugervenligt, at de beskrev det som sjovt at bruge
 • Klager var sjældne, indtil ændringen til den nye editor, som er langsom og frustrerende at bruge

Hvilket er bedre for dig?

Popularitet betyder ikke nødvendigvis, at noget er bedre, men det kan hjælpe dig med at tage din beslutning. Bare husk, at numrene muligvis ikke er nøjagtige, da de altid ændrer sig. Og husk også, at Wix’s enorme 87 millioner brugere inkluderer dem, der har tilmeldt sig den gratis plan, og dem, der ikke aktivt bruger den.

Både Wix og Squarespace har vundet en god del popularitet og positiv feedback, siden de begyndte. Selvom klager er sjældne, er det vigtigt at overveje den negative feedback, fordi du muligvis ender med de samme problemer, som andre har.

De vigtigste problemer, som folk har haft med Squarespace, er, at det ikke er begyndervenligt, og kundesupporten ikke er den bedste. Disse to problemer tilsammen inspirerer ikke meget selvtillid for begyndere, fordi de muligvis finder sig selv kæmper for at bruge Squarespace og ikke er i stand til at finde den hjælp, de har brug for, når de har brug for det.

De vigtigste problemer, som folk har haft med Wix, vedrører ændringen af ​​den nye editor, som brugerne har beskrevet som langsom og frustrerende at bruge, i modsætning til den gamle editor. Men selvom eksperter også har været kritiske til det, har de tillid til, at Wix vil tage disse spørgsmål op.

Baseret på disse punkter såvel som den positive feedback fra brugere ser Squarespace ud til at være mere populær blandt dem, der allerede har en vis teknisk erfaring og ikke har brug for meget hjælp, mens Wix ser ud til at være mere populær blandt dem, der ønsker en enklere og lettere platform.

Så hvis du er nybegynder, foretrækker du sandsynligvis Wix med dens brugervenlige interface. Og hvis du har en kodningskendskab eller anden oplevelse af webstedsopbygning, foretrækker du sandsynligvis Squarespace med dets mere avancerede muligheder.

5. Hovedfunktioner og kundesupport

For at give dig en idé om forskellen mellem Squarespace’s og Wix’s vigtigste funktioner, her er en hurtig oversigt:

Webstedsbyggeres vigtigste funktioner

SquarespaceWIX
 • Moderne skabeloner
 • Style Editor
 • Indbyggede mobile websteder
 • Skabeloner Skift
 • Indstillinger, der kan tilpasses indhold
 • Billedhåndtering
 • CDN inkluderet
 • Responsive Image Loader
 • Getty Images integration
 • Image SEO
 • Galleri blokke
 • Video i Gallerier
 • Lydsamlinger
 • Socialt forbundet
 • Nem import
 • Brugerdefineret WYSIWYG Editor
 • Automatisk lydhør design
 • Fuldskærmsredigering
 • Brugerdataindsamling
 • Site kontrol
 • Intuitiv Drag and Drop Editor
 • Mobilvenlig
 • Gratis hosting
 • Brugerdefineret domæne
 • Over 500 designerfremstillede skabeloner
 • Mere end 40 unikke gallerier
 • Parallax 3D-effekter
 • Ubegrænset websider
 • HTML-integreret kode
 • Facebook-apps
 • Personlig Google Mailbox
 • Private og beskyttede websider

Sammenligning af Wix og Squarespace’s funktioner og kundesupport

SquarespaceWIX
Opsætning – At få et Squarespace-websted er enkelt. Du skal bare tilføje dit navn og din e-mail-adresse.Opsætning – At få et Wix-websted er også enkelt. Du kan bruge din e-mail-adresse eller en social konto (Facebook eller Google).
Tilpasset domænenavn – Alle planer inkluderer et gratis brugerdefineret domæne for det første år.Tilpasset domænenavn – Kun tilgængelig med Premium-planer.
Webstedssikkerhed – PCI-kompatibel og SSL aktiveret. Alle data gemmes på Squarespaces sikre servere.Webstedssikkerhed – PCI-kompatibel og SSL aktiveret. Websteder gemmes på Wixs sikre servere. TRUSTe certificeret. Overholder EU og Swiss-Swiss Safe Harbour Framework.
Mobiloptimering – Skabeloner reagerer automatisk og fungerer på enhver mobilenhed.Mobiloptimering – Optimerer ikke automatisk til mobil, men har en dedikeret side om mobilredigering.
SEO – SEO-venlig. Mærkning og XHTML tilgængelig. Du kan tilpasse hver sides URL.SEO – Begrænset SEO. Du kan optimere sidetitler, metabeskrivelser og alt-tags.
Gateway-integration – Kun Stripe-betalingsgateway.Gateway-integration – PayPal, WebMoney, Skrill, Authorize.Net, PayU Latam (kun Latinamerika) eller betalingsmuligheden Offline.
Integration af sociale medier – Det integreres med en bred vifte af muligheder på sociale medier.Integration af sociale medier – Den har en social bjælke og forskellige apps.
e-handel – Alle planer inkluderer en online butik og giver dig mulighed for at sælge ubegrænsede produkter. Webstedsplanerne har salgstransaktionsgebyrer, men e-handelsplanerne har ikke nogen.eCommerce – eCommerce-planen inkluderer en online butik; Vi anbefaler dog ikke at bruge Wix, hvis du vil sælge online. Hovedproblemet er, at der kun er én mulighed for fast forsendelse. Hvis du stadig vil bruge Wix, kan du prøve en tilføjelsesapp som Ecwid for at øge funktionaliteten.
Blog – Blogplatformen er ret omfattende. Du kan planlægge indlæg og importere blogindhold fra Blogger, Tumblr, Squarespace 5 og WordPress.Blog – Blogplatformen er grundlæggende og ikke SEO-venlig. Du kan planlægge indlæg, men kan ikke importere blogindhold.
Webhosting – Alle planer inkluderer fuldt styret cloud-hosting.Webhosting – Wix er også vært på deres servere.
Apps og widgets – Nyttige blokke til ting som OpenTable og BandsInTown. For alt andet, der ikke er inkluderet, kan du tilføje din kode i. Du kan også bruge tilføjelsesfunktioner, f.eks. Gallerividgets og sociale medier widgets.Apps og widgets – Wix App-markedet indeholder over 260 apps og widgets.
Navigationsdybde – Kun et dybdeniveau.Dybden på navigationen – højst to niveauer.
Indtægtsgenerering – Tilføj Google AdSense-, AdWords-, Overture- eller bannerannoncer.Indtægtsgenerering – Tilføj Google AdSense, bannerannoncer eller tilknyttede links.
Nyhedsbrevværktøj – Du skal oprette forbindelse til en MailChimp-konto.Nyhedsbrevværktøj – Du kan bruge Wix’s ShoutOut.
Kontaktformular – Tilpaselig kontaktformularbygger tilgængelig.Kontaktformular – Enkel kontaktformularbygger tilgængelig.
Forum – Du kan tilføje et Muut-forum gennem HTML-kode.Forum – Du kan bruge en app.
HTML-editor – HTML-kodeeditorblok tilgængelig.HTML editor – Du kan bruge en app.
Adgangskodebeskyttelse – Du kan beskytte hver webside med en individuel adgangskode.Adgangskodebeskyttelse – Du kan også beskytte hver webside med en individuel adgangskode.
Opbevaringsplads – Ubegrænset til alle planer.Opbevaringsplads – 500 MB til 20 GB, afhængigt af hvilken plan du er på.
Besøgende statistik – Brug appen Squarespace Analytics, eller opsæt Google Analytics.Besøgende statistik – Web-statistik-appen er tilgængelig i gratis plan. Google Analytics er tilgængeligt på Premium-planer.
Flere sprog – Du kan indtaste alle sprog i editoren, men grænsefladen er kun på engelsk.Flere sprog – Websitetstekst kan indtastes på alle UTF8-kompatible sprog. Editoren er tilgængelig på 15 sprog.
Kundesupport – Ingen telefonsupport. E-mail-support er tilgængelig med en times driftstid. Live chat er tilgængelig 24/7, men nogle gange er der lange køer. En omfattende vidensbase, gennemgangsveje, videotutorials og en Q&Et afsnit er også tilgængelige. En gang om måneden er der en-til-en-workshops med teamet i NYC.Kundesupport – Ingen live chat support. En omfattende videnbase, walkthroughs, video-tutorials, fora og et 24/7 helpcenter er tilgængelige. Telefonstøtte er tilgængelig fra mandag til fredag ​​mellem kl. 06.00 og 17.00 Pacific Standard Time. VIP-planen giver dig adgang til et VIP-team, der besvarer dine opkald.

6. Konklusion og henstillinger

Hvis du har læst dette indlæg fra start til slut, læner du sandsynligvis allerede mere mod enten Wix eller Squarespace, men her er vores endelige anbefalinger:

Vi anbefaler Squarespace til folk, der ønsker at oprette fantastiske websteder, der ikke har brug for meget tilpasning, specifikt til porteføljer, begivenhedssider, kunstnere, designere og små virksomheder. E-handelsplanerne er ret dyre, men hvis du vil have et enkelt, rimeligt prissat, professionelt udseende websted, er forsideplanen eller den personlige plan en god mulighed.

Vi anbefaler Wix til folk, der ønsker at oprette deres første websted, men ikke har nogen teknisk eller designviden. Vælg Wix, hvis du vil have en webstedsbygger så let at bruge, at det er sjovere end frustrerende. Hvis du leder efter noget mere avanceret eller med flere e-handelsværktøjer, kan du prøve Squarespace eller tjek på andre muligheder.

Men som vi fortsat siger, at vælge en webstedsbygger er en vigtig beslutning, og det hele afhænger af dine specifikke behov. Så brug dette indlæg som vejledning, men tag ikke bare vores ord for det. Du er måske også interesseret i at læse vores sammenligning af Squarespace-webstedsbygger og WordPress-software.

Vi anbefaler stærkt at prøve Squarespace’s gratis prøveversion og Wixs gratis plan, inden du træffer beslutninger. Undersøg, eksperiment og find ud af, hvilken der er den rigtige for dig.

Vi håber, at du fandt dette indlæg nyttigt, og held og lykke med din websideopbygning!

Foretrækker du Wix eller Squarespace? Har du andre grunde til at vælge den ene over den anden? Vi vil meget gerne høre dem, så del dem venligst i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map