Den VIRKELIGE Scoop til at oprette et professionelt udseende websted

Du har cirka syv sekunder til at overbevise en besøgende om, at det er værd at tiden er på dit websted. Hvis du har et problem med at sprænge trafik, uanset om du kan lide den eller ej, er det sandsynligvis tid til at tage et koldt, hårdt kig på dit websted, da SOMETHING får dine besøgende til at gå på bakkerne umiddelbart efter landing der.


Er det din kopi? Er det din grafik? Er det det overordnede design? Er det alle tre? Der er kun én måde at finde ud af.

Gå tilbage og kig godt, så du kan vippe skalaerne til din fordel igen. Når alt kommer til alt, ønsker du virkelig at tabe dine konkurrenter? Hvis ikke, fortsæt med at læse.

Grundlæggende om webdesign

Den ubehagelige sandhed er, at dit websted er en direkte afspejling af kvaliteten af ​​den forretning, service eller individ, det repræsenterer. Det grundlæggende design af dit websted kan straks tip en besøgende om, hvorvidt en amatør oprettede det eller en professionel.

Skrifttyperne, designet af indholdslayouten og endda farveskemaer kan skrige, at din svoger, der er velbevandret i at oprette Blogspot-websteder, oprettede dit seneste websted. Hvis du vil øge din professionelle tilstedeværelse i det digitale rum, er her nogle grundlæggende bedste fremgangsmåder, du vil fokusere på.

Hold layouterne enkle

Du behøver ikke at fastklæbe så mange kolonner eller rammer på en side som muligt. Det ser klodset og ikke tiltalende ud. Et simpelt layout er mere tilbøjeligt til at få et svar og kræver ikke, at besøgende ruller til siderne for at se hele siden. Et godt grundlæggende design at starte fra er en tre-søjles layout. Det er nemt for besøgende at scanne og hurtigt finde, hvad de leder efter på dit websted.

Omfavne letlæse skrifttyper

Et af kendetegnene for et professionelt udseende sted er, at det er let at forstå. Når du har fundet en god farve på teksten, skal du se på din skrifttyper og skriftstørrelser. Tjek dit websted på forskellige enheder. Det er vigtigt at bruge en skrifttype, der viser den samme for de mest anvendte platforme.

Dine besøgende skal nyde en oplevelse af at se dit websted gennem mobile enheder lige så meget som på et skrivebord. En god skrifttype til brug er enhver serif-font (dem med de små mærker i enderne af bogstaverne) til større tekst såsom overskrifter. Sans serif-skrifttyper (uden de små tags) er nogle af de nemmeste at læse skrifttyper på ethvert display.

Brug passende grafikstørrelser

Selvom det er vigtigt at bruge den bedste grafik, der passer til dit indhold, skal du også holde dem små til hurtig, ren indlæsning. Husk, at jo større billedet er, desto langsommere er siden.

Fokus på brandets konsistens

Branding er kendetegnende for en professionel hjemmeside. Sørg for, at dit logo og tagline er tydeligt synlige på hver side. Dette er det grundlæggende grundlæggende trin for at gøre besøgende bekendt med både dit brand og din meddelelse.

Medtag klare vilkår

Sørg for, at dit websted indeholder en privatlivspolitik, servicevilkår og også andre specielle meddelelser, som du føler, at dine besøgende måske interesserer sig for. Vær så gennemsigtig som muligt med hvad dit websted gør med besøgendeinformation, selvom du overhovedet ikke gør noget.

Elementer af god webdesign

Der er meget grundlæggende faktorer, som alle professionelle websteder har fælles, og det er meget mere end bare at have et rent design og god grafik. Brug af bedste designpraksis vil resultere i et websted bygget til at glæde både besøgende og søgemaskiner.

Fokus på navigation

Når du designer navigation, skal du holde den ren og ligetil. Det vigtigste, som dine brugere vil have fra din navigation, er en ramme, der fortæller dem, hvor de er, og giver dem en let mulighed for at gå tilbage til startsiden. Placer din navigationsmenu på et fælles sted, såsom nær toppen eller sidebjælken.

Del kontaktoplysninger

Jo flere måder du viser brugere, de kan komme i kontakt med dig på, jo mere komfort har de ved at interagere med din virksomhed eller organisation online. Tilføj din fysiske adresse, hvis du har en forbindelse til webstedet. Det er også praktisk for dine besøgende at have en kontaktformular til at udfylde.

Maksimer oplysninger om sidefod

En sidefod er et godt sted at placere links og anden nyttig information for brugerne. Du kan også bruge sidefoden til designelementer, der muligvis ikke har et sted i layoutet højere op på siden. Mange virksomheder lægger deres fysiske kontaktoplysninger i en del af sidefoden.

Brug passende stilarter til knapper

Dine brugers øjne lærer hurtigt designet på dit websteds knapper og ser efter dem som handlingselementet i dit design. Sørg for, at de knapper, der bruges til navigation, er ens på hele dit websted.

Fortæl, hvem du er

Gør din “About” side informativ og spændende. Vis entusiasme. Giv ikke bare de tørre fakta. Dette er stedet at fortælle, hvem du er, og hvad din virksomheds eller organisations mission er. Billeder af de involverede personer giver siden, endnu mere, personlighed.

Omfavn det hvide rum

Hvidt rum behøver ikke at være hvidt. Det er i det væsentlige bare grundlæggende ”plads til at trække vejret” på en side. Det er et område, hvor der ikke er tekst, billeder eller grafik. Dette finder du ofte på professionelt udviklede websteder med fladdesign.

Amazons websted er et godt eksempel på, hvordan dette fungerer. Hver side har enorme mængder information, der kan formidles, men alligevel er ingen af ​​dem overvældende på grund af den smarte anvendelse af hvidt rum.

Gør det nemt at finde information

Tilbagevendende besøgende vil måske finde de oplysninger, de så før. Gør det let for dem med en søgefunktion. Brug en sømløs søgefelt, der smelter sammen med dit design. Den mest almindelige placering er i webstedets øverste højre hjørne.

Webdesign bedste praksis til et fantastisk websted

Det er ingen hemmelighed, at designelementer har udviklet sig gennem årene, men en ting er sikkert: Du kan ikke gå galt med et webstedsdesign, der er enkelt. Professionelt webdesign handler ikke kun om glider eller hvad de nyeste klokker og fløjter er. Det koges ned for at lette navigationen og lydhørhed for både webstedet og elementerne på webstedet.

Fokuser på sidekonsistens

Dit layout skal forblive det samme på hele dit websted. Pisk ikke overraskelse sidelayout på dine brugere. Det er okay at gå fra tre kolonner til en enkelt kolonne på opfordring til handling-sider, men sørg for, at navigationen, sidefødderne og andre elementer forbliver konsistente, så brugerne aldrig føler sig “fast” på en side.

Balance brug af farve

Det er lige så vigtigt at justere farverne i dit layout, som det er at vælge en komplementær farvepalet.

Organiser dit indhold i kategorier

Kategorier er gode til både mennesker og søgemaskiner. Bliv så organiseret som muligt med dit indhold. Det er også en god ide at placere et navigationselement i sidebjælken, så en besøgende, der kun vil se en bestemt kategori af produkter eller information, kan gøre det med et enkelt klik.

Sørg for, at dit websted er tilgængeligt for alle

Sørg for, at du optimerer dit websted til alle dine besøgende. Det skal understøtte funktioner til handicappede samt have funktioner, der viser de nyeste billeder i høj opløsning.

Forår til SSL-certifikatet

Hvis du indsamler betalingsoplysninger, skal du få et SSL-certifikat til dit websted. Det er en kort proces og hjælper med at beskytte dine besøgende, når de foretager en transaktion på dit websted. Det er både uprofessionelt og bestemt ikke inden for området for god webpraksis at bede nogen om at indtaste deres kreditkortoplysninger i et ikke-sikkert miljø.

Webdesign-tendenser

Fordi der er så mange forskellige platforme at opbygge et websted, har spektret af design virkelig åbnet op. Flade og halvflade designs bliver mere almindelige på professionelle websteder såvel som bootstrapped-websteder, da disse typer design hjælper med at imødekomme det stigende behov for responsive websteder, der tilpasser sig uanset hvilken type enhed webstedet viser på.

Her er et par vigtige ting, du skal huske på:

Fladt design belastes hurtigst af alt

Mange store virksomheder har skiftet til fladt og halvfladt design, da de indlæses hurtigere. Fladt design er nøjagtigt, som det lyder som om det ser ud fladt uden nogen tredimensionelle egenskaber.

Andre kendetegn ved fladt design er skarpe kanter med minimal-til-ingen skygge. Et hurtigt indlæst websted vil ikke kun se mere professionelt ud, men det vil også holde dine besøgende på siden, indtil de afslutter den ønskede handling.

Sørg for, at dit websted reagerer

Dette er noget, du ikke kan overse. Når Google bestemmer, hvor et websted rangerer, straffer Google nu websteder, der ikke er mobilvenlige. Så hvis du vil rangere godt, skal du gå mobil. Det er vigtigt, at du sikrer, at det design, du bruger, vises korrekt, afhængigt af den enhed, der bruges til at få adgang til dit websted.

Brug kort til navigation

Har du set Pinterest? Det baserer sine stifter på et designelement, der ofte kaldes kort. Brug af kort med billeder i høj kvalitet i din navigation skaber en professionel, ren side, der er engagerende for besøgende.

Dette er især attraktivt for produkt- eller servicesider, eller når du har en masse artikler eller indhold, du vil organisere. Brug engagerende billeder, så får du plads på kortet til at skrive en titel og måske endda lidt tekst til at lokke et klik.

Craft vindende indhold

Et professionelt sted hakker ikke indhold. I stedet er hvert ord på siden der til et formål. Der er intet fyldstof. Der er ingen fnug. Og der er bestemt INGEN nøgleordsprop! Et professionelt udseende sted kan overføre rækker af oplysninger uden overbelastning af oplysninger. Lav oversigt over enhver blok af indhold på dit websted. Sørg for, at det tjener et formål.

Brug heltebilleder fuldt ud

Et professionelt udseende sted fortæller en besøgende på ingen måde usikre vilkår, hvad webstedet faktisk handler om. En måde at nemt opnå dette på er ved at bruge heltebilleder over folden med tekstoverlejringer, der forklarer selve det grundlæggende om, hvad dit websted handler om.

Glem ikke video

Videoer bliver hurtigt hero image 2.0. Brug af en video over folden, hvor du traditionelt har placeret et stjernebillede, er en fremragende måde til øjeblikkeligt at fange en besøgende opmærksomhed – og holde det.

Ifølge en undersøgelse fra Psychology Today kan den menneskelige hjerne behandle oplysninger fra en video 60.000 gange hurtigere end at læse en tekst. Det vigtigste ved integrering af en video på din startside er at få det til at se ud som om det er en sømløs del af resten af ​​webstedets design. Hvis du leder efter indflydelse såvel som en varig måde at gøre et fantastisk førsteindtryk på, skal du bruge video.

Omfavne kraften i video

En overbevisende undersøgelse af Inc.-magasinet fandt, at mere end 90 procent af B2B-kunder brugte onlinevideo til at tage købsbeslutninger. Tilføjelse af video til interiørwebsider og blogindlæg om produkter og tjenester er en strategisk metodologi, som flad-out fungerer. Men stop ikke der. Tilføj muligheden for, at besøgende kan dele disse videoer med andre for et ekstra kick.

Almindelige fejl i webdesign

Du har måske betalt top dollar for en professionel til at udvikle dit websted. Desværre kan et par almindelige fejl i design trække hele udseendet på dit websted ned. Her er et par større lovovertrædere at huske på.

Overbelastning af oplysninger på sider

Din startside behøver ikke at fortælle hver eneste ting, du gør alt på én gang. Faktisk er et sted med hver tomme skærmrum, der er fastklemt med billeder og tekst, kendetegnende for en amatør. Hvis du serverer for meget information, bliver det overvældende, og sandsynligheden er, at din besøgende forlader.

Det er trist at sige, at mange produktsider bliver offer for dette. Det tager aldre at indlæse en enorm produktside, og besøgende forlader, hvis de har ventet mere end et par sekunder på, at oplysningerne vises. En undersøgelse frigivet af Shopify fandt, at butikker med et ton produkter gav besøgende opmærksomhed i en længere periode, men at det faktiske salg var væsentligt mindre. Hurtiglæsning af sider, der er organiseret efter kategori, er langt mere nyttige til at lade dit websteds besøgende finde de oplysninger, de ønsker, end sider, der er fyldt til randen med indhold.

Frustrerende navigation

Har du nogensinde været på et sted, hvor kontaktoplysningerne eller linkene på sociale medier næsten var usynlige, fordi de var skjult i det nederste hjørne af en side? Et professionelt udseende site tilskynder til engagement og er gennemsigtig i privatlivspolitikker, servicevilkår og kontaktmetoder. Det er vigtigt, at du tager dette i betragtning, når du opretter menuerne til dit websted.

En måde at inkorporere ren navigation, når du har en masse muligheder i en menu, er at bruge en hamburgermenu. Denne type menu stabler, indtil der klikkes på den, og derefter åbnes den for at afsløre navigationsindstillingerne. Det er ekstremt rent, hurtigt indlæst og nemt at bruge til besøgende på forskellige forskellige enheder, herunder stationære computere, tablets og mobiltelefoner.

For meget – eller for lidt – farve

Husk de tidlige dage med webdesign, da det var almindeligt at køre på et websted, der brugte alle hex-kodefarver der var? Når denne tåge forsvandt, blev farveskemaer normen at henvise til, og nogle af dem var heller ikke særlig gennemtænkte. For eksempel var det i et stykke tid trendy at designe sider med lysegrå tekst på hvide baggrunde.

Derefter blev det tydeligt, at dette ikke var et godt design, da det var umuligt svært at læse på en stationær skærm og endnu værre på en mobilskærm. Brug en begrænset palet med hexfarver og brug en til tre kontrastkombinationer for et skarpt look, der er klassisk, ikke trashy.

Billeder i lav kvalitet

Én ting, der er ens mellem alle professionelle udseende websteder er, at de bruger billeder i høj kvalitet. Det er vigtigt, at dine billeder forbliver skarpe og ikke bliver pixelerede. Ensfarvet og hvid baggrund har en tendens til at vise de fleste produkter i deres bedste lys. Hvis du vælger at bruge heltebilleder, skal du sørge for at bruge et billede med højere opløsning, der er passende til det rum, billedet vil udfylde.

En spøgelsesblog

Et professionelt websted er opdateret. Hvis du beslutter at have en blog, skal du opdatere den regelmæssigt. Indholdet skal fokusere på dine produkter og ting, der påvirker din branche. Du kan også reklamere for din mailingliste og særlige tilbud her.

Hvis du finder ud af, at det at udføre tid til at opdatere din blog regelmæssigt er en udfordring, skal du bruge talent inden for din virksomhed eller outsource opgaven. En blog, der pludselig går stille, ser meget uprofessionel ud.

Pop ups

Undgå pop-ups, hvis du kan. De fleste mennesker kan ikke lide dem. Faktisk synes mange dem ligefrem irriterende. Det er bedre at give besøgende et valg om at klikke på en annonce eller deltage i en e-mail-liste i et designelement i en sidebjælke i stedet for at fastklemme en pop-up-boks foran deres ansigter på sideindlæsning.

Bannerannoncer

Hvis dit websted har bannerannoncer, er det tid til at fjerne dem. En undersøgelse udført af Solve Media fandt, at websurfere var mere tilbøjelige til at overleve et flyulykke eller vinde en præmie i Mega Millions-lotteriet end at klikke på en bannerannonce. Jo flere bannerannoncer dit websted har, desto mindre professionelt ser webstedet ud.

Husk, at dit websted er den første måde, mange mennesker vil ”møde” dig på, og lære at kende og stole på dit brand. Sørg for, at dit websted bruger den bedste praksis: nem navigation, sømløse annoncer og videoer, billeder i høj kvalitet og unikt indhold.

Hold dit websted opdateret og bliv ikke for knyttet til en enkelt designidee. Når teknologien rulles frem til webdesignelementer, skal du bevæge dig med den for at holde dig foran kurven, så dit websted er det, der bruges som et eksempel på at få webdesignet rigtigt.

Hvad er det mest uprofessionelle element, du har set på et websted?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map