5 WordPress-alternativer, som du skal prøve

Uden tvivl er WordPress et af de mest anvendte content management systemer i verden. Det er populært, kraftfuldt og fleksibelt, men det centrale spørgsmål er – er det den rigtige webstedsbygger til dig?


WordPress er muligvis ikke for alle. Hvis du føler, at WordPress ikke er din kop te, er der ingen mening i at bruge dette.

WordPress Alternative indstillinger

Hvis du læser dette indlæg, antager vi, at du leder efter nogle alternativer til WordPress.

Så lad os finde ud af 5 populære alternativer til WordPress. Men hvis du vil prøve mere, 000webhost foreslår nogle flere WordPress-alternativer.

1. Joomla

Joomla Kontrolpanel

Det ville ikke være forkert, hvis vi siger Joomla er en af ​​de største rivaler i WP. Det har den største markedsandel på webstedets platform efter WordPress. Joomla-samfundet er ret aktivt, da der er mere end 8.000 Joomla-udvidelser.

Det er en gratis CMS-platform, der blev lanceret i 2003. Den er primært designet til webapplikationsrammer. Joomla er skrevet i PHP og bruger OOP (Object-Oriented Programming).

Hvis vi taler om funktioner, er det usædvanligt let at oprette blogs på Joomla. Du skal bare kopiere og indsætte dit indhold i platformen og trykke på knappen ‘offentliggør’.

Når vi taler om fleksibilitet, er der ingen grænser for, hvordan du vil tilpasse dit websted på Joomla. Fra integration af socialt netværk til den komplekse betalingsgateway, implementering af forskellige funktioner er forholdsvis let med Joomla.

2. Drupal

Drupal Administration

Drupal er et af de bedste alternativer til WordPress. Ligesom WordPress er det et gratis open source content management system, der giver dig mulighed for nemt at oprette et smukt, fleksibelt og et professionelt websted.

Det er ganske enkelt at bruge, det skal ikke tage lang tid for en nybegynder at lære funktionaliteten af ​​denne platform.

Men hvis vi taler om sikkerhed, er Drupal et skridt foran WordPress. Platformen har en usædvanligt fantastisk track record med hensyn til sikkerhed. Det har en organiseret proces til at verificere, undersøge og offentliggøre forskellige sikkerhedsspørgsmål.
Du kan nemt bevare ydeevne og sikkerhedsparametre lige fra administrationskonsollen.

Derudover har Drupal et enormt aktivt samfund, hvor du kan finde mere end 16.000 gratis moduler, som kan bruges til at søge support til forskellige spørgsmål, såsom database backup, CRM, tilføje en bestemt funktion til din webside, integration af sociale medier, SEO osv..

Når vi taler om temaer og skabeloner, har Drupal et stort samfund af designere og udviklere, der skaber lydhøre, funktionsrige skabeloner. Du kan finde adskillige tredjepartsudbydere, der tilbyder lydhøre temaer og plugins. Desuden er alle dens temaer designet til at holde de forskellige SEO-aspekter i tankerne.

Bortset fra dette er styring af indholdet af Joomla et stykke kage. Det giver dig en masse muligheder for at administrere forskellige tilladelsesniveauer uden at skifte faner.

En anden ting, der gør det til det bedste alternativ til WordPress er dets skalerbarhed, du kan begynde med 2 sider og vokse til 2000 uden at foretage en enkelt ændring.

Vi mener, at vi ikke skal glemme at nævne her, at nogle af verdens højtrafikwebsteder som Nascar, Grammys og Det Hvide Hus har valgt Drupal.

3. Umbraco

Umbraco

Umbraco er en anden populær CMS-platform, der blev lanceret i 2004. På kort tid har den forvandlet til et populært valg for tusinder af brugere over hele kloden. På nuværende tidspunkt har det mere end 85.000 installationer.

Platformen er bygget på Microsoft’s.Net-teknologi og foretrækkes for det meste af store organisationer.

Umbraco er stolt af at være usædvanligt brugervenlig og hurtig. Selv ikke-udviklere og ikke-designer-brugere kan bruge det til at oprette et professionelt websted uden brug af hjælp.

Derudover er det en SEO-venlig platform, som betyder, at du nemt kan implementere forskellige værktøjer på dit websted for at øge SEO og forbedre din søgemaskinens placering.

Som mange populære CMS-platforme har Umbraco et aktivt community af udviklere, der altid er tilgængelige til at besvare de forskellige spørgsmål fra nybegynderne.

Bortset fra dette har Umbraco også et omfattende understøttelsessystem. Det har et bibliotek med over 100 videotutorials, som du kan se for at finde de hurtige løsninger på forskellige problemer.

Hvis du er villig til at bruge nogle dollars, har Umbraco også betalt premium-støtte.

Nogle af de populære brugere af Umbraco er asp.net og wired.co.uk.

4. Textpattern

textpattern admin

Textpattern er en populær blogplatform, der blev frigivet i 2003. Den understøtter hurtig, men alligevel standard installationsprocedure. Som andre CMS-platforme bliver du bedt om at lægge detaljer om dine databasegivelser og oprette en konfigurationsfil og tilføje brugeroplysninger. Og du er klar til at bruge det.

Textpattern leveres med en avanceret editor, der gør redigering af forskellige funktioner temmelig let. Brugere kan redigere tekst, artikelbilleder, kategorier med et enkelt klik.

Desuden har det et par gode funktioner også, inklusive til / fra mulighed for at skifte kommentarer, poststatus osv.

Men hvis vi taler om installation af plugin, er det helt anderledes end WordPress. Ligesom WordPress, får du her ikke muligheden for at installere et plugin fra menuen. For at installere et plugin skal du kopiere og indsætte plugin-koden i Textpattern.

Selvom det kan være lidt vanskeligt for begyndere, men samtidig kan de lære mere ud af det.

5. Medium

Medium skærmbillede

Selvom det er helt anderledes end WordPress, da det ikke er en komplet CMS-platform, er den alligevel en populær onlineudgivelsesplatform for millioner af amatører og professionelle bloggere over hele kloden.

Oprindeligt blev Medium lanceret for at forbinde mennesker med ideer, der betyder noget for dem. Men med tiden er det blevet en brugervenlig skriveplatform for udgivere.

Medium er en fuldt responsiv platform, hvilket betyder, at din blog vil se smuk ud på alle skærmstørrelser og enheder. Ligesom WordPress, behøver du her ikke at bekymre dig om plugins og temaer, fordi der ikke er nogen.

Den bedste del af Medium er, det giver brugerne mulighed for at bruge et brugerdefineret domæne til en udgiver, hvilket betyder, at du kan dit eget domænenavn på medium uden problemer.
I stedet for kommentarer har Medium in-line noter og svar.

Afslutter

Selvom WP er den mest fremherskende CMS-platform, er alligevel stadig mange mennesker villige til at kende dens alternativer. Håber denne artikel giver dig noget spændende og nyttigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map