5 WordPress-alternativer som du må prøve

Utvilsomt er WordPress et av de mest brukte innholdsstyringssystemene i verden. Det er populært, kraftig og fleksibelt, men det viktigste spørsmålet er – er det den rette nettstedbyggeren for deg?


WordPress er kanskje ikke for alle. Hvis du føler at WordPress ikke er din kopp te, er det ikke noe poeng i å bruke dette.

WordPress alternative alternativer

Hvis du leser dette innlegget, antar vi at du leter etter noen alternativer til WordPress.

La oss finne ut 5 populære alternativer til WordPress. Men hvis du vil prøve mer, 000webhost antyder noen flere WordPress-alternativer.

1. Joomla

Joomla Kontrollpanel

Det ville ikke være feil hvis vi sier Joomla er en av de største rivalene i WP. Den har den største markedsandelen i nettstedplattformen etter WordPress. Samfunnet Joomla er ganske aktivt, siden det er mer enn 8000 Joomla-utvidelser.

Det er en gratis CMS-plattform som ble lansert i 2003. Den er først og fremst designet for webapplikasjonsrammer. Joomla er skrevet i PHP og bruker OOP (Object-Oriented Programming).

Hvis vi snakker om funksjoner, er det utrolig enkelt å lage blogger på Joomla. Du trenger bare å kopiere og lime inn innholdet i plattformen og trykke på ‘publiser’ -knappen.

Når vi snakker om fleksibilitet, er det ingen grense for hvordan du vil tilpasse nettstedet ditt på Joomla. Fra integrering av sosiale nettverk til den komplekse betalingsporten, det er ganske enkelt å implementere forskjellige funksjoner med Joomla.

2. Drupal

Drupal Administration

Drupal er et av de beste alternativene til WordPress. I likhet med WordPress er det et gratis open source content management system som lar deg lage et vakkert, fleksibelt og et profesjonelt nettsted.

Det er ganske enkelt å bruke, det skal ikke ta lang tid før en nybegynner lærer seg funksjonaliteten til denne plattformen.

Hvis vi snakker om sikkerhet, er Drupal imidlertid ett skritt foran WordPress. Plattformen har en usedvanlig fantastisk merittliste når det gjelder sikkerhet. Det har en organisert prosess for å verifisere, undersøke og publisere forskjellige sikkerhetsproblemer.
Du kan enkelt opprettholde ytelses- og sikkerhetsparametere rett fra administrasjonskonsollen.

I tillegg til dette har Drupal et stort aktivt samfunn der du kan finne mer enn 16 000 gratis moduler som kan brukes til å søke støtte i forskjellige spørsmål som databasebackup, CRM, legge til en viss funksjon på nettstedet ditt, integrasjon av sosiale medier, SEO, osv..

Når vi snakker om temaer og maler, har Drupal et stort fellesskap av designere og utviklere som lager responsive, funksjonsrike maler. Du kan finne mange tredjepartsleverandører som tilbyr responsive temaer og plugins. Dessuten er alle temaene designet for å holde de forskjellige SEO aspektene i tankene.

Bortsett fra dette er administrering av innholdet i Joomla et stykke kake. Det gir deg mange alternativer for å administrere forskjellige tillatelsesnivåer uten å bytte fane.

En annen ting som gjør det til det beste alternativet til WordPress er skalerbarheten, du kan begynne med 2 sider og vokse til 2000 uten å gjøre en eneste endring.

Vi tror vi ikke bør glemme å nevne her at noen av verdens høye trafikknettsteder som Nascar, Grammys og Det hvite hus har valgt Drupal.

3. Umbraco

Umbraco

Umbraco er en annen populær CMS-plattform som ble lansert i 2004. På kort tid har den blitt et populært valg for tusenvis av brukere over hele verden. For tiden har det mer enn 85 000 installasjoner.

Plattformen er bygget på Microsoft’s.Net-teknologi og er mest foretrukket av store organisasjoner.

Umbraco er stolt av å være usedvanlig brukervennlig og rask. Selv ikke-utviklere og ikke-designer brukere kan bruke den til å lage et profesjonelt nettsted uten å bruke noen hjelp.

I tillegg til dette er det en SEO-vennlig plattform som betyr at du enkelt kan implementere forskjellige verktøy på nettstedet ditt for å øke SEO og forbedre søkemotorrangeringene.

Som mange populære CMS-plattformer, har Umbraco et aktivt fellesskap av utviklere som alltid er tilgjengelige for å svare på de forskjellige spørsmålene til nybegynnere.

Bortsett fra dette har Umbraco også et omfattende støttesystem. Den har et bibliotek med over 100 videoopplæringer som du kan se for å finne raske løsninger på forskjellige problemer.

Hvis du er villig til å bruke noen dollar, har Umbraco også betalt premium-støtte.

Noen av de populære brukerne av Umbraco er asp.net og wired.co.uk.

4. Textpattern

textpattern admin

Textpattern er en populær bloggplattform utgitt i 2003. Den støtter rask, men standard installasjonsprosedyre. Som andre CMS-plattformer, vil du bli bedt om å legge inn detaljer om databasens legitimasjon og lage en konfigurasjonsfil og legge til brukerinformasjon. Og du er klar til å bruke den.

Textpattern kommer med en moderne redaktør som gjør redigering av forskjellige funksjoner ganske enkelt. Brukere kan redigere tekst, artikkelbilder, kategorier med et enkelt klikk.

Dessuten har den et par flotte funksjoner også, inkludert av / på-alternativ for å veksle kommentarer, innlegg status osv.

Hvis vi snakker om plugin-installasjon, er den imidlertid helt annerledes enn WordPress. Som WordPress, her får du ikke muligheten til å installere en plugin fra menyen. For å installere en plugin, må du kopiere og lime inn plugin-koden i Textpattern.

Selv om det kan være lite vanskelig for nybegynnere, men samtidig kan de lære mer ut av det.

5. Medium

Middels skjermbilde

Selv om det er ganske annerledes enn WordPress, siden det ikke er en komplett CMS-plattform, men det er en populær publiseringsplattform på nettet for millioner av amatører og profesjonelle bloggere over hele kloden.

Opprinnelig ble Medium lansert for å koble mennesker med ideer som betyr noe for dem. Men med tiden har det blitt en brukervennlig skriveplattform for utgivere.

Medium er en helt responsiv plattform som betyr at bloggen din vil se vakker ut på alle skjermstørrelser og enheter. Som WordPress, her trenger du ikke bekymre deg for plugins og temaer fordi det ikke er noen.

Den beste delen av Medium er at det lar brukere bruke et tilpasset domene for en utgiver som betyr at du kan ditt eget domenenavn på medium uten problemer.
I stedet for kommentarer har Medium notater og svar på nettet.

Pakk inn

Selv om WP er den mest rådende CMS-plattformen, er det likevel mange som er villige til å kjenne dets alternativer. Håper denne artikkelen gir deg noe spennende og nyttig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map