38 Webdesignexperts delen hun beste tip over het kiezen van de beste webbouwer

In de wereld die gedomineerd lijkt door WordPress, hebben we laten zien dat er veel andere opties zijn om een ​​verbluffende site te maken. Websitebouwers zijn een uitstekende oplossing voor ondernemers die online aanwezig willen zijn. Daarom hebben we besloten om 38 webdesigners te interviewen om erachter te komen.


Wat is de beste gehoste website-bouwer om een ​​website voor kleine bedrijven te maken en waarom raadt u deze aan??

Laten we eens kijken wat de voordelen zijn van elke websitebouwer.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro is een Braziliaanse webdesigner en een van de medeoprichters van Fix Up Brasil.

Er is geen websitebouwer op de markt die alles voor u kan doen. Er is geen websitebouwer waar u eenvoudig uw foto’s en taken op kunt zetten, en het zal automatisch een perfecte site voor u creëren. Elke websitebouwer zal een leercurve hebben die groter kan zijn dan u verwacht.

Voor elk van hen zijn ze niet zo SEO-vriendelijk [zoekmachineoptimalisatie] als ze adverteren. Je moet een beetje weten over ontwerp en hoe je dingen goed kunt beheren, zodat je een geweldige website kunt maken.

Ik denk dat klanten moeten weten welke bouwer ze het leukst vinden – dat is het gemakkelijkst voor hen. Elk van hen heeft zijn eigen tools en functies. Ze verschillen van elkaar en werken mogelijk anders.

Mijn keuze voor website builder is Wix.com

Ik denk dat dit het beste is voor iemand die zijn eerste website voor zijn bedrijf wil. Het is goedkoop, gemakkelijk en snel. Als u een bedrijf probeert in te huren om websites voor u te maken, kost dat veel en kunnen ze de website binnen een paar maanden opleveren.

Wix staat op één lijn met de nieuwste designtrends en technologieën. Elke keer dat er iets nieuws is in de marketingwereld, staat Wix er altijd voor. Er worden altijd nieuwe functies toegevoegd. Ik denk niet dat de andere platforms het onderzoeks- en ontwikkelingsteam hebben dat Wix heeft dat functies toevoegt die de markt vereist.

Nieuwe gebruikers kunnen de categorie van de baan of het bedrijf kiezen waarbij ze betrokken zijn. Er zijn sjablonen voor elke branche. Je voegt toe wat je wilt. Je kiest de kleuren, tekst en afbeeldingen. Als u niet tevreden bent, kunt u een andere sjabloon kiezen. Je kunt er nog een beginnen. Je kunt er zoveel hebben als je wilt. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je het beste een Wix Pro kiezen om het voor je te doen.

Ze hebben een geweldige ondersteuning voor hun klanten. De meeste vragen die je hebt, worden beantwoord in het forum. Als je een vraag hebt die niet op het forum staat, duurt het 10 tot 24 uur om een ​​antwoord van Wix te krijgen. Soms is het een automatisch antwoord. Als dat het geval is, sturen ze het naar het Wix-team en zullen ze je correct antwoorden.

Helaas heeft Wix helemaal geen goede naam op de designmarkt in Brazilië. Als je hier zegt dat een website in Wix is ​​gebouwd, fronsen mensen het omdat ze denken dat het geen goede website zal zijn. Mensen raken echter onder de indruk van de dingen die u met Wix kunt doen.

Als ik een aantal ontwerpen laat zien en vertel dat het van Wix is, raken ze altijd onder de indruk. Het gaat niet om het platform dat u gebruikt, maar wat u ermee kunt doen. Als je wilt, kun je een Mona Lisa schilderen met Microsoft Paint (en sommige mensen hebben dat gedaan!)

Iemand die een complete professionele website wil en die het budget heeft om een ​​complete website te bouwen, moet Wix en andere websitebouwers vermijden. Maar ik heb wel een aantal klanten die het budget zouden hebben om sommige agentschappen te betalen om een ​​geweldige website buiten Wix te bouwen. Maar ze kozen ervoor om Wix te gebruiken omdat ze zich niet aan het bureau willen hechten. Ze willen de informatie veranderen en het zelf doen. Ze willen niet afhankelijk zijn van een ander bedrijf om eenvoudige wijzigingen aan te brengen. Het is beter voor hen om Wix te gebruiken.

De nadelen:

Wix wordt langzamer. Bij het starten van een Wix-site gaat het erg snel. Maar als het te veel pagina’s heeft of als de inhoud groter wordt, met meer foto’s en video’s, begint de Wix-website erg traag te worden. Het begint ondraaglijk te worden tot het moment dat u uw pagina’s in tweeën moet delen, zodat de pagina niet zo veel tijd nodig heeft om te laden. Het wordt erg frustrerend. Het is een Wix-back-endprobleem.

Olya Black

Olya Chernitsyna

~ Olya heeft meer dan tien jaar ervaring in marketing. Ze is een web- en grafisch ontwerper die bijna 100 websites heeft gemaakt in verschillende sectoren, talen en stijlen.

Ik raad Wix-platform aan voor kleine bedrijven, omdat je hiermee letterlijk in één dag een uitstekende, moderne, professionele website kunt bouwen. Laat me stap voor stap de voordelen van Wix delen

1 keer

Het is van vitaal belang dat elk bedrijf op tijd op de markt is. Niemand wil weken of maanden besteden aan het bouwen van websites. Bij Wix draait alles om tijdsbesparing.

2. Ontwerp

Sjablonen of blanco? Als je niet weet wat je wilt, krijg je honderden coole sjablonen aangeboden door professionele ontwerpers, waarbij alle marketing- en bruikbaarheidsaspecten worden overwogen. Als je weet wat je wilt, kun je alles zelf maken. Je kunt elke afbeelding, video, elk lettertype uploaden, coole animatie gebruiken.

3. Geen codering

Drag & drop-systeem maakt het proces zoveel gemakkelijker. Bovendien hoef je geen webontwikkelaar te zoeken, je hoeft geen extra geld te betalen voor zijn baan, je hoeft niet te wachten. Alsof er geen barrière is tussen jou en je website. Mogelijk hebt u wel een Wix Pro nodig ��

4. SEO

Wix is ​​helemaal overgegaan van SEO-onvriendelijk naar SEO-vriendelijke website-builder. Ze hebben dit probleem echt veel verbeterd. Het is nu absoluut SEO-vriendelijk en al mijn projecten bewijzen dit

5. Elke dag beter

In samenwerking met Wix weet ik dat ze naar hun gebruikers hebben gevraagd en naar hen hebben geluisterd, ze verbeteren het platform regelmatig. Er is altijd een enorme verbetering tussen “gisteren Wix” en “morgen Wix”.

6. Meer dan alleen een websitebouwer.

Een website hebben met Wix is ​​veel meer dan alleen webpagina’s. Het is een zeer krachtige marketingtool, alles in één. U heeft uw lijst met klantcontacten, die automatisch wordt ingesteld voor alle bezoekers die u via uw website hebben geschreven en die iets hebben gekocht.

U kunt geweldige e-mails maken en deze naar al uw contacten sturen. Er is zoveel meer voor elk bedrijf (restaurants, hotels, online boekingen, enz. “). U heeft hiervoor geen tool voor een derde deel nodig, ze worden allemaal geleverd door Wix en kunnen gratis worden gebruikt

7. Enorme gratis fotobank

Wix heeft een grote fotobank die helemaal gratis is. Alle foto’s zijn professioneel en mooi. Deze fotobibliotheek groeit altijd. U kunt echter ook gebruik maken van een andere bekende ingebouwde fotovoorraad, niet gratis maar met een speciale prijs

8. Alle laatste webtrends zijn beschikbaar

Ja, Wix wil dat hun websites “state of the art” zijn. Parallax, video-achtergrond, cinematografie, animatie, coole lettertypen … ze zijn er allemaal om te gebruiken

9. Regelmatige speciale aanbiedingen

Bij elke gelegenheid kunt u een jaarabonnement kopen met 50% korting. Extra krijg je een gratis domein en cadeaubonnen voor Google Adwords.

10. Mobiele versie

Elke website heeft een mobiele versie die gratis is en naar wens kan worden ingesteld

Ik ben dol op Wix, heb meer dan 100 websites met Wix gedaan en heb er nooit spijt van.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Na haar afstuderen aan het Art Institute in 2002, werkte Adrianne als ontwerper voor D.R. Horton, een Fortune 500-bedrijf dat alles maakt, van magazinespreads tot billboards. In 2007 begon ze haar ontwerp- en grootformaat grafisch bedrijf en keek nooit meer achterom.

Ongeveer zes jaar geleden begon ik voor mezelf een website op WIX. Het was gewoon voor de lol om het platform te testen, omdat mijn oude site op WP stond en ik het leuk genoeg vond. Na een paar dagen met WIX te hebben gespeeld, was ik onder de indruk. De snelheid waarmee ik een site kon samenstellen was behoorlijk verbazingwekkend, dus ik heb mijn domein overgedragen en dat was het begin van iets geweldigs.

Na ongeveer een jaar mijn portfolio op WIX te hebben gehad, besloot ik om een ​​website voor de duikwinkel te maken, ik werkte in deeltijd. Ik deed dit als freebie om een ​​andere site op WIX te proberen. Ik zette de website op en tot mijn verbazing explodeerde een paar maanden later het bedrijf.

We waren in zo korte tijd nummer 1 op Google en onze Facebook-pagina groeide als een wiet. Het was alsof we die goede plek bereikten. Dus besloot ik nog een paar websites te maken voor lokale eilandbewoners op St. Thomas.

Alle sites hadden vergelijkbare resultaten en het beste deel … toen de site eenmaal compleet was, hoefden mijn klanten niet te wachten tot ik wijzigingen aanbracht of voor onderhoud betaalde! Voor mij is dat goud. Ik weet dat sommige ontwerpers van websites hun neus neerknijpen op WIX-sites.

Sommigen lachen en sommigen zijn oprecht bezorgd dat de doe-het-zelfbouwer ze misschien failliet zal laten gaan. Nou, ik zie het als een zegen! Ik ben een ontwerper; Ik haat code. Ik werk visueel beter en ik denk dat WIX deuren opent voor geweldige webdesigners die het coderingsaspect misschien niet kennen of waarderen.

Begrijp me niet verkeerd; WIX is geen vervanging voor echt talent. Ook verveel ik me voor routineonderhoud. Ik vind het leuk om verschillende coole verschillende ontwerpen tegelijk in te pakken en ze vervolgens aan mijn klanten te overhandigen met een snelle ‘how to’-video. Het maakt me vrij om door te gaan naar het volgende coole project en selectief te zijn om sites te ontwerpen waarvan ik het gevoel heb dat ze tegen me spreken.

Ik heb gemerkt dat 99% van mijn klanten naar mij komen via andere platforms. WP is het populairst. Het is altijd hetzelfde verhaal; “Mijn websiteontwerper is MIA geworden, of ze bellen me niet terug, ze willen $ X voor een simpele verandering, en dat is te duur, ze hebben mijn login genomen en ik kan nu geen wijzigingen aanbrengen.”

Het is altijd dat de websiteontwerper op de een of andere manier heeft gefaald of absurde bedragen in rekening brengt voor wijzigingen. WIX lost dit probleem op. Ik creëer een mooie, dynamische website met honderden apps die snel en efficiënt beschikbaar zijn voor mijn klanten in mijn WIX pro-account.

Zodra de site klaar is, zet ik de site over naar het WIX-account van mijn klanten, zodat ze 100% controle hebben over hun eigen site. Ik stap dan opzij. Ik ben altijd beschikbaar voor hulp en vragen en zal onderhoud doen tegen een vergoeding of wijzigingen, maar het belangrijkste is dat ze zelf wijzigingen kunnen aanbrengen.

Ik merk dat al mijn klanten hier zo blij mee zijn en zich minder gecontroleerd voelen door hun websiteontwerper. Ze hebben vrijheid, en daardoor blijven ze terugkomen voor andere projecten en geven ze mij verwijzingen. Ik denk dat 80% van mijn bedrijf nu op verwijzingen is gebaseerd en begint bij slechts een paar WIX-sites.

Elk platform heeft altijd een donkere kant. Ik denk dat WIX hun SEO-spel moet opvoeren. Als je de basis volgt, krijg je behoorlijke resultaten, maar ik denk dat ze zich hier wat meer op moeten concentreren. Momenteel gebruikt WIX parastorage, dus het lijkt erop dat alle WIX-sites een ongecomprimeerde F-rangschikking krijgen omdat de bestandsextensie vuilnis is toegevoegd van de servers.

Dit maakt het moeilijk om nauwkeurige testresultaten voor de laadsnelheid te krijgen. Verlicht door uw afbeeldingen correct te comprimeren en te weten dat u een pagina niet moet overbelasten, is de sleutel. Ik denk ook dat een ander nadeel van WIX de eCommerce-mogelijkheden zijn. Laten we eerlijk zijn; het is behoorlijk lelijk.

Je kunt Ecwid gebruiken, wat ik erg leuk vind en aangepaste CSS mogelijk maakt, wat leuk is, maar de basis WIX-winkel heeft wat liefde nodig. Het is geschikt voor een kleine winkel met minder dan 50 online producten, maar als het een grote winkel is, is het te tijdrovend en stroomt het gewoon niet goed.

Met al dat gezegd hebbende – het ding dat ik L.O.V.E. over WIX is dat ze luisteren! Ze verbeteren hun platform voortdurend. Ze voegen nieuwe apps toe die het leven zoveel gemakkelijker maken en nieuwe functies waardoor sites er geweldig uitzien.

Neemt WIX banen over van juiste website-ontwerpers? Nee! Het komt erop neer dat het moeilijk is om voor jezelf te ontwerpen … en je schudt nu je hoofd ja. Het heeft me jaren gekost om een ​​site voor mezelf te ontwikkelen die ik leuk vind, en ik weet zeker dat ik die over een jaar toch zal veranderen.

WIX-eigenaren hebben altijd een WIX-designer nodig. Ik vertel al mijn klanten om WIX te proberen voordat ze mij inhuren. Leer het platform en probeer hun site te bouwen. Ik ben op deze manier geen klant kwijtgeraakt, ze waarderen het allemaal eerlijk en ze huren me allemaal in om het eerste ontwerp te doen.

Ik denk dat WIX enkele verbeteringen heeft die ze moeten aanbrengen, maar welk platform niet? Het is een geweldige plek om te beginnen voor eigenaren van kleine bedrijven, en ik denk echt dat het in de loop van de tijd zal blijven verbeteren.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian is de oprichter en CEO van SeeDesine. Hij heeft meer dan zeven jaar ervaring in webdesign. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in WIX-websites en merkoplossingen voor elk bedrijf of product. Ze bouwen professionele online omgevingen die bedoeld zijn om aan uw behoeften te voldoen en uw bedrijf te verbeteren.

Sinds mijn kindertijd ben ik gepassioneerd door alles wat gematerialiseerde visie betekent, kleuren mengen op een manier dat de effecten ruimte laten voor inspiratie en creativiteit.

Als u een bedrijf heeft, weet u hoe belangrijk het is om een ​​goed werkende website te hebben, zodat uw klanten u kunnen vinden en ook aankopen bij u kunnen doen. Met een website kunt u uw inkomsten verhogen en kunnen klanten informatie over u vinden wanneer ze die nodig hebben.

Ik denk dat de meest populaire website-bouwer Wix is. Wix website builder is perfect voor elk bedrijf en biedt u vele voordelen.

Nadat u zich op de site heeft aangemeld, kunt u door meer dan 250 sjablonen bladeren voor uw nieuwe website. U kunt elk ontwerp kiezen dat u wilt gebruiken. Het zijn vooraf gemaakte ontwerpen, wat betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de codering of HTML die erin zit.

Vaak zijn websitebouwers moeilijk te navigeren en bezorgt u hoofdpijn. Wix biedt een zeer gebruiksvriendelijke interface die bestaat uit een drag-and-drop-interface. Deze interface voor slepen en neerzetten is erg handig voor mensen die geen ervaring hebben met het ontwerpen van websites, en het maakt het maken van uw website een fluitje van een cent.

U kunt al uw tekst, afbeeldingen en video’s plaatsen waar u maar wilt door ze gewoon rond te schuiven en ze te plaatsen waar u wilt.

Ten slotte biedt Wix handige tools die u kunt gebruiken als u ooit vastloopt tijdens het bouwen van uw website. Er zijn veel verschillende knoppen om op de site te klikken om hulp te krijgen en u kunt zelfs contact opnemen met de klantenondersteuning als dat nodig is.

Dit is handig omdat u nooit weet wanneer u een probleem kunt tegenkomen en antwoorden op uw vragen u zullen helpen uw reis naar het bouwen van uw website voort te zetten.

De websitebouwer op Wix.com is heel gemakkelijk te gebruiken en biedt veel verschillende hulpmiddelen om u te helpen uw site helemaal opnieuw te bouwen.

Uw klanten zoeken u al online en als u geen website heeft, verliest u ze voor uw concurrentie. Stop met het overhandigen van uw klanten aan anderen omdat u bang bent om in de websitewereld te springen.

Wix website builder is een geweldige plek om te beginnen, en het zal u in korte tijd een functionerende en professioneel ogende website bieden.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah is een Wix Pro grafisch ontwerper sinds 2009. Ze is ook een superheld op sociale media.

Na elke websitebouwer die er was te gebruiken, kwam ik tot de conclusie dat Wix.com alle verwachtingen overtrof. Wix heeft stappen gemaakt die je niet kon geloven, en ik gebruik hun diensten sinds 2009, toen ik voor het eerst mijn eigen kleine bedrijf begon.

Afgezien van het feit dat de Wix-editor voortdurend in ontwikkeling is, brengt het nieuwe en verbeterde functies met zich mee waarmee u gemakkelijk het beste uit uw mogelijkheden kunt halen; de Wix-gemeenschap is warm, waar Wix-medewerkers en Wix-ontwerpers met elkaar omgaan en elkaar ondersteunen. De gezonde concurrentie, de kansen houden gewoon nooit op.

Ik leg Wix.com vaak uit als de Photoshop van webdesign, vanwege de vrijheid die het je geeft om te creëren. Honderden uitstekende tools tot uw beschikking die geschikt zijn voor zowel beginners als professionals, het is alles wat u zou kunnen vragen om alles te maken wat u maar kunt bedenken. Het is net magie, klik op gedaan!

Toen ik voor het eerst begon, had ik absoluut geen ervaring met webdesign of geld om een ​​webdesigner in te huren, dus begon ik mijn opties te verkennen. Dat is toen ik Wix.com tegenkwam nadat ik op frustrerende wijze andere opties had verlaten die me dwongen een lay-out of indeling te volgen.

Wix trotseerde alle regels; het gaf me een leeg canvas om naar hartenlust mee te spelen en dat soort vrijheid waar ik verliefd op werd. Het mooie van Wix is ​​dat, of je nu 5 minuten of 5 dagen te besteden hebt op een website, er voor elk wat wils is.

Schitterende, vooraf ontworpen sjablonen tot uw beschikking, een leeg canvas waarmee u iets volledig kunt creëren vanuit uw eigen visualisaties (en de tools om het te ondersteunen) en het feit dat het een geheel nieuwe ontwerpwereld heeft geopend voor zowel Wix Pro’s als klanten.

David Attard

David Attard

~ David is een webdesigner, een bekende schrijver op vele websites voor webdesign en oprichter van DART Creations, een website voor mensen die met websites werken.

In de tijd dat een site zo’n noodzakelijk onderdeel van het bedrijf is, is het geweldig dat mensen die (om welke reden dan ook) geen toegang hebben tot een webdesigner, geweldige alternatieven hebben.

Je moet dit zien vanuit het perspectief van veel kleine bedrijven die op internet willen gaan, maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen.

WIX is een uitstekende keuze. Dankzij Artificial Design Intelligence is het een fluitje van een cent om in een mum van tijd een fantastische website te maken.

Omdat het zo’n eenvoudige, stapsgewijze wizard is, die om dingen vraagt ​​zoals de context van de site (online winkel, kleding, baby?), En vervolgens om uw adres, telefoon, sociale netwerkgegevens vraagt ​​en alle sites maakt helemaal opnieuw. Natuurlijk kan men dan indien nodig veranderen en verfijnen, maar de basis is bepaald.

In wezen is het een sterk vereenvoudigd contentbeheersysteem, met de nadruk op het creëren van een eenvoudige gebruikerservaring voor mensen die een website moeten maken (maar niet weten hoe).

Het wil geen WordPress zijn en kan nooit zo flexibel zijn, maar het is de juiste tool voor kleine bedrijven die gewoon een helpende hand nodig hebben bij het opzetten van een website voor een relatief lage vergoeding.

Angelique

Angelique

~ Angelique is de oprichter van Fresh Pixel, een webdesignbureau dat professionele webgebaseerde services biedt, waaronder startende websites voor kleine bedrijven, e-commerceoplossingen en full-service ontwikkeling van aangepaste sites, evenals branding, SEO en online marketingdiensten.

Wat Hosted Website Builders betreft, is mijn persoonlijke voorkeur voornamelijk Wix vanwege de mogelijkheid om een ​​site relatief snel in bedrijf te hebben met hun thema’s. Hoewel websitebouwers niet voor iedereen zijn, zijn ze vooral handig voor beginnende kleine bedrijven.

Alle websitebouwers hebben voor- en nadelen, en we waarschuwen alle klanten om de wiskunde te doen en de kosten van de jaarlijkse kosten voor websitebouwers in overweging te nemen en die zorgvuldig af te wegen met meer traditionele websiteplatforms.

E-commerce-oplossingen zijn vrij beperkt en ik zou ze niet aanbevelen als een klant een e-commerce-site of een complexere website nodig heeft, zoals een lidmaatschapsgebied of inlogmogelijkheden. In die gevallen is WordPress, dat ook editorfuncties voor slepen / neerzetten biedt, een betere optie die robuustere website-builds mogelijk maakt en goedkoper is dan de jaarlijkse kosten van websitebouwers.

Ik ontwerp al meer dan tien jaar een website en heb meer dan 200 websites voltooid, variërend van kleine portfoliosites tot grote custom builds, voor mij – ontwerp / marketing en branding gaan hand in hand en het draait allemaal om het creëren van een emotionele band met het publiek van de klant.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi is een webdesigner en partner van het Social Media-bedrijf Quick Sites International. Romi en haar partner Maya richtten hun bedrijf twee jaar geleden op en ze slaagden erin tientallen websites te ontwerpen (en te tellen).

Uit onze ervaring met het maken van tientallen websites, is Wix.com het gemakkelijkste doe-het-zelf-platform voor kleine bedrijven.

Een klein bedrijf heeft beperkte middelen voor zijn digitale imago en geen tijd om meer geavanceerde platforms zoals WordPress te leren. Wix biedt een verscheidenheid aan prachtige thema’s voor zijn klanten, waardoor ze snel en intuïtief kunnen bewerken zonder codering en heeft honderden apps die zowel in Freemium- als Premium-abonnementen kunnen worden gebruikt.

Ik raad Wix.com ten zeerste aan voor een bedrijf dat zijn eerste website zonder ervaring plant of beperkte middelen heeft. Dit is vooral handig als het bedrijf een Portfolio-website of een eenvoudige e-Commerce-website nodig heeft.

Het Wix-platform is om de paar dagen bijgewerkt met de nieuwste ontwerp- en beheerfuncties die steeds meer mogelijkheden bieden voor de ontwerper en het bedrijf zelf.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Roshain’s firma is op 8 november 2010 en maart 2014 door “ArenaWix” USA bekroond met de status “Brons” als “Wix Pro Web Designer”. Hij werd de eerste ‘Wix Pro Designer’ in de regio Zuid-Azië.

De beste gehoste website-bouwer om een ​​kleine bedrijfssite te maken, is Wix.

Ik raad het wel aan omdat het een heel eenvoudig platform is om een ​​website te maken en het heeft ook veel apps om te gebruiken.

We kunnen prachtige websites maken in Wix en er zijn geen grote advertenties over Wix voor gratis gebruikers. Wix biedt ook levenslange hosting voor gratis gebruikers.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy is de marketingmanager bij Tie National, LLC. Kathy heeft haar talenten gebruikt om vanaf de basis nieuwe afdelingen op te bouwen en te beheren om de groei van het bedrijf en de klanttevredenheid veilig te stellen.

Ik heb Wix in het verleden verschillende keren gebruikt voor kleine bedrijven en ons recente herontwerp van de site. Voor nieuwe ontwerpers biedt WIX geweldige startersjablonen om aan te passen, terwijl de site zeer professioneel blijft.

Voor degenen met meer ontwerpervaring, kunnen WIX-sjablonen een geweldige inspiratiebron zijn om uit te springen, maar u kunt ook een website maken vanaf een leeg canvas. Alle elementen zijn aanwezig voor blogs, afbeeldingen, animaties en vooral voor SEO.

Ik kan niet alle codeerontwikkelaars aan, maar met WIX houdt deze kennis me niet tegen, en mijn ontwerp en gevoel voor navigatie mogen centraal staan. Sterker nog, ik kan direct wijzigingen aanbrengen zonder dat ik een ontwikkelaar hoef in te huren om de codering bij te werken.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim is afgestudeerd aan de kunst & Ontwerp AKTO school (1996-1999) als grafisch ontwerper. Eerder werkte hij als freelance illustrator voor tijdschriften. Hij maakt momenteel websites voor kleine bedrijven die een frisse nieuwe website nodig hebben.

Wix heeft de gemakkelijkste websitebouwer / editor waarmee eenvoudige gebruikers hun werk kunnen presenteren. Zakelijke activiteiten, diensten, e-shop en vele anderen. Wix volgt de nieuwste technologie met veel uitstekende tools die helpen bij het ontwerpen van een zeer moderne en vriendelijke website. Honderden extra aanvragen kunnen ook bijdragen aan het voltooien van unieke projecten.

WIX biedt ook marketing, advertenties, nieuwsbrieven, SEO, analyses, stockafbeeldingen en video. Heeft het volledige pakket voor het bouwen van een website voor kleine bedrijven dan andere websitebouwers op de markt.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica is een getalenteerde Web Designer en Social Marketing Professional met buitengewone vaardigheden in webontwikkeling.

Wij zijn van mening dat Wix de beste Website Builder is. We hebben veel andere platforms gebruikt, bijna allemaal die er zijn.

Wix is ​​verreweg het gemakkelijkst te gebruiken, het laat je ook creatief zijn met je ontwerp en ideeën en toch een geweldige HTML-website bieden die gemakkelijk te gebruiken en te bekijken is zonder weinig of geen HTML-codering te gebruiken.

Nadat ik de website van mijn klanten heb ontworpen, kan ik meestal zelfgemaakte links geven om hen te helpen hun eigen updates te maken. Het geeft hen de kracht en het vertrouwen en gemak om hun eigen website bij te houden. Als ze problemen hebben, kunnen ze altijd contact met mij opnemen of contact opnemen met de hulp van Wix zonder vragen!

Ik ben dol op Wix en heb er vijf jaar mee gebouwd. Ik heb honderden en honderden websites ontworpen, van een cupcake-bedrijf tot banken en artsen!

Joshua Moran

Joshua Moran

Als grafisch ontwerper zou WiX mijn keuze zijn tussen andere website-bouwers.

De belangrijkste reden zou zijn dat het kan werken met een leeg canvas, zonder sjabloon en volledig aanpasbaar.

Volledige aanpassing maakt de aanpak van de HTML-website aantrekkelijk. Het nadeel is echter dat het meer tijd kost om te coderen.

Met WiX kan ik me concentreren op het ontwerp en het er esthetisch aantrekkelijk uit laten zien, terwijl ik mezelf vele uren aan codering bespaar. Kortere tijdlijnen betekenen tevreden klanten.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy is de medeoprichter en directeur van Brown Owl Creative, een multidisciplinair ontwerpbedrijf in het VK, met een focus op branding, design en webontwikkeling. Brown Owl Creative combineert design en technologie om merken te lanceren en bedrijven te helpen groeien, zowel lokaal als over de hele wereld.

Bij Brown Owl Creative gebruiken we HTML5-, CSS3- en JavaScript-technologieën om boeiende en innovatieve mobiele, tablet- en desktopervaringen te creëren voor de weboplossingen van onze klanten. We werken op sommige platforms, waaronder WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow en Magento.

Geen enkele website builder is perfect naar mijn mening, ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Voor mij persoonlijk is Wix verreweg de meest innovatieve sleur & drop website builder onder hun concurrenten.

U kunt een hoog niveau van geavanceerd ontwerp bereiken zonder dat u hoeft te weten hoe u moet coderen en ze introduceren altijd nieuwe en innovatieve functies, die hen naar mijn mening in dit opzicht een voorsprong op hun concurrenten geven..

Dit is een belangrijke overweging als u uw site wilt bouwen op een platform dat met uw site mee kan groeien naarmate uw vereisten veranderen.

De mogelijkheid om een ​​desktop- en mobielvriendelijke website te bouwen zonder codering of ontwikkeling maakt het een enorm competitieve optie voor kleine bedrijven en startups die een website-aanwezigheid willen creëren, snel, efficiënt en binnen het budget.

Ik geloof dat de groei van Wix (88 miljoen geregistreerde gebruikers vanaf juli 2016) voornamelijk te danken is aan hun innovatieve benadering voor het ontwikkelen van nieuwe functies en het gebruiksvriendelijk maken voor kleine bedrijven om hun eigen websites te beheren en bij te werken zonder de noodzaak om een ontwikkelaar om namens hen kleine webupdates te maken.

Ze hebben ook een van de sterkste ondersteuningsinfrastructuren die beschikbaar zijn onder alle websitebouwers en blijven telefonisch en per e-mail reageren op ondersteuning. Dit in combinatie met de flexibiliteit van hun platform en gebruiksgemak maken ze marktleiders in een zeer competitieve markt van vandaag.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah is de oprichtster van illustrateddomain.com, ze is een bekroonde Wix Certified Design Pro en maakt sites sinds 2010. Haar eerdere expertise als business consultant en marketingexpert helpt haar klanten bij het definiëren van hun online strategieën.

Naar mijn mening is Wix de absoluut beste keuze voor een klein bedrijfsplatform.

Gebruikers kunnen prachtige websites maken voor een fractie van de prijs die ze bij andere platforms zouden betalen. Het heeft een drag-and-drop-technologie die gebruikers met weinig webervaring helpt om een ​​geweldige website te maken. Als een professional uw Wix-site bouwt, kunt u gemakkelijk leren hoe u uw site kunt beheren.

Voor kleine bedrijven zijn de Wix-backend-functies een allesomvattende webshop waar u alles binnen handbereik heeft om niet alleen een website te maken, maar ook om uw klant- en klantbetrokkenheid op één plek te beheren.

De Wix-functies omvatten:

 • Schone mooie websiteontwerpen
 • Makkelijk te gebruiken
 • Gemakkelijke, effectieve SEO (geen ajax)
 • Pro Fotogalerij
 • Wix Backend – Om uw klanten, contactpersonen en klanten te beheren
 • Parallex en responsief ontwerp (Wix Columes)
 • Beheer van e-mailmarketing (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio is de CEO van Unraveled Media, een digitaal bureau dat op maat gemaakte website-ontwerpen en SEO-diensten levert. Hij is ook de oprichter van Boonle.com, een marktplaats voor grafisch ontwerp.

Hoewel ik websites op meerdere platforms bouw, werkt Wix.com meestal het beste als het gaat om websites voor kleine bedrijven. Ik raad Wix vaak aan aan eigenaren van kleine bedrijven om de volgende redenen:

Betaalbaarheid

De kosten voor het opzetten van een op maat ontworpen Wix-site versus een op maat ontworpen WordPress-site zijn doorgaans veel lager. Dit komt meestal door de tijd die nodig is om een ​​Wix-site op te zetten in vergelijking met een WordPress-site.

Snelle installatie & makkelijk te gebruiken

Dankzij de zeer aanpasbare editor voor slepen en neerzetten, kan het opzetten van een goed uitziende website vaak in korte tijd worden gedaan als u eenmaal bekend bent met het platform.

Onderhoud

Klanten trainen in het beheren en bewerken van hun Wix-websites is veel eenvoudiger dan WordPress-sites. Klanten begrijpen het concept van de drag-and-drop-builder doorgaans snel en zijn dankbaar dat ze zelf eenvoudige bewerkingen kunnen uitvoeren, zoals het toevoegen van foto’s of het wijzigen van tekst. Ondersteunende documentatie is ook slechts een muisklik verwijderd.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz is een webdesigner en een blogger die erop gericht is mensen te helpen hun blog helemaal opnieuw te beginnen. Ze biedt stapsgewijze zelfstudies en bruikbaar advies, terwijl ze ook haar coderingsservices aanbiedt om Squarespace-sjablonen aan te passen.

Als ik denk aan professioneel ogende websites voor kleine bedrijven, denk ik meteen aan Squarespace. Ik geloof dat dit de best gehoste websitebouwer is die er is, en niet vanwege zijn populariteit. Voor mij is Squarespace verreweg de beste oplossing om zelf een stabiele bedrijfssite te creëren, vooral vanwege deze drie fundamentele aspecten:

1. Responsieve sjablonen: Ik ben een groot voorstander van responsiviteit van websites, niet alleen omdat het uw publiek in staat stelt om efficiënt door uw site te bladeren terwijl ze onderweg zijn, maar ook omdat het hen laat weten dat u serieus bent over uw bedrijf en u let op details die te vaak over het hoofd worden gezien.

Alle sjablonen van Squarespace zijn volledig responsief en zelfs als u elementen toevoegt van een externe bron die dat wel zijn reageert niet , je kunt ze gemakkelijk aanpassen door een paar CSS-regels in de editor te injecteren

2. Maatwerk: als u wilt dat uw site gedenkwaardig is en volledig op uw merk is afgestemd, moet u er werk in steken. Dit betekent dat u voor elk element in uw website moet kunnen bewerken, kleuren moeten kiezen en lettertypen moeten kiezen.

Met de stijleditor van Squarespace kunt u bijna elk aspect van uw site wijzigen, inclusief knoppen, scheidingskleuren, lettertypen, tekstkleur, opvulling, enz., Zodat u een volledig gepersonaliseerde site kunt maken zonder codeervaardigheden. Bovendien, als u kennis heeft van HTML en CSS, heeft u de mogelijkheid om uw site nog verder aan te passen dankzij de vele code-injectiegebieden die beschikbaar zijn op alle sjablonen.

3. Prijzen: wanneer u een bedrijf begint met een beperkt budget, kan het verleidelijk zijn om voor de goedkoopste beschikbare opties te gaan, maar als het gaat om websiteplatforms, ben ik het daar zeer mee oneens. Een betrouwbare bouwer die u alle functionaliteit biedt die u nodig heeft, en meer, wordt vaak geleverd met een prijskaartje. Gelukkig zijn de plannen van Squarespace zeer betaalbaar en kun je er altijd voor kiezen om te upgraden naarmate je bedrijf groeit.

Het probleem met gehoste websitebouwers is dat zelfs als ze allemaal een gebruiksvriendelijke interface, een breed scala aan sjablonen en zelfs gratis accounts bieden, je moet kiezen voor degene die je gaat helpen bij het maken van een gepast online aanwezigheid. Daarom raad ik Squarespace aan voor iedereen die een langetermijnbedrijf op internet wil opzetten

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff is de eigenaar en conceptueel kunstenaar achter HellothisisJeff Design, een op zichzelf staande merk- en webdesignwinkel speciaal gericht op non-profitorganisaties, kerken en kleine bedrijven.

Elk webproject heeft andere eisen om te overwegen en doelen om te bereiken, dus helaas werkt niet één perfect platform voor elke klant. Het gebruik van Squarespace als een complete zelf-gehoste weboplossing is echter vaak het meest logisch voor veel van de kleine bedrijven, non-profitorganisaties en kerken waarmee ik werk.

Creatief biedt Squarespace prachtig schone sjablonen die perfect zijn om boeiende merkverhalen over te brengen. De mogelijkheid om onze eigen aanpassingen via CSS door te voeren en diep in te gaan met het Developer Platform, onderscheidt Squarespace echt als een echte toolkit voor ontwerpers. Er is heel weinig dat niet kan worden bereikt binnen hun kader.

De grootste kenmerken liggen echter aan de kant van de klant in termen van intuïtief inhoudsbeheer en site-onderhoud. Mijn klanten vinden het geweldig hoe gemakkelijk het is om dynamische nieuwe pagina-indelingen te maken met de slepen-en-neerzetten-editor, en volledige controle te hebben over hun sitehiërarchie.

Squarespace biedt ook veel voordelen achter de schermen, zoals SSL-beveiliging, eCommerce-tools, verschillende kernintegraties en uitstekende klantenservice.

Samenvattend, ik gebruik Squarespace graag omdat het snel en gemakkelijk is en tegelijkertijd eersteklas ontwerp- en inhoudsoplossingen levert waarmee ik de verhalen van mijn klanten op zeer praktische manieren kan vertellen.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah heeft de afgelopen 5 jaar 5 prijzen gewonnen voor webdesign. Hij doet momenteel alleen webdesign voor particuliere klanten en runt zijn bedrijf ReadySettle fulltime. Hij creëerde de site van zijn bedrijf in een weekend.

Van alle kanshebbers is Squarespace degene die ik uiteindelijk zou kiezen. Ze beschikken over zeer eenvoudige, intuïtieve tools en zorgen tegelijkertijd voor een strak design en stijl. Ik heb veel eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers gehad die Squarespace gebruikten en het mooie van hen is dat ze hun code heel goed laten samenwerken.

Websitetools die gebruikmaken van grafische interfaces, moeten containers zoals puzzelstukjes maken om te kunnen slepen en neerzetten. In de meeste gevallen is dit een omslachtige wirwar van niet-overeenkomende ontwerpelementen en onaangename kleuren.

Squarespace doet dit echter prachtig door een andere techniek te gebruiken die niet veel andere spelers gebruiken. Het is heel duidelijk met hoe snel de laadtijden van pagina’s zijn, hoe responsief de site is, en alleen het algemene gevoel van authenticiteit en kwaliteit dat je gewoon niet kunt krijgen van de meeste drag-and-drop-platforms.

Over het algemeen is Squarespace mijn eerste keus als webmaster. Niet veel platforms kunnen de kosten en het gebruiksgemak evenaren in vergelijking met het eindresultaat, een responsieve website van hoge kwaliteit die de boodschap van de website effectief communiceert en doet op een manier die zeer aangenaam is voor het oog.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan is de oprichter van Lovably Inc., een in New York gevestigde creatieve studio die zich richt op het verspreiden van duurzame ideeën van over de hele wereld met behulp van doordacht, doelgericht ontwerp. Opgericht in 2014 met als doel high-end design services toegankelijker te maken, hebben we geholpen om tientallen geweldige ideeën om te zetten in prachtige realiteiten.

Squarespace is de best gehoste websitebouwer voor kleine bedrijven omdat het uitgebreide, creatieve aanpassingen mogelijk maakt met behoud van een eenvoud en elegantie die de meeste services niet eens in de buurt halen.

Squarespace maakt het gemakkelijk voor onze klanten om inhoud op hun websites toe te voegen en te bewerken en neemt het beheer van een complexe webconfiguratie uit handen.

Ten slotte is de 24/7 klantenondersteuning van Squarespace top en altijd klaar om te helpen. Daar kun je niet tegenop.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan is een UX Designer en de oprichter van Crafting Creative, waar ze samenwerkt met creatieve ondernemers om websites te maken die gemakkelijk te gebruiken zijn, hun geloofwaardigheid vergroten en meer klanten naar hun digitale deur brengen. Je kunt haar vinden op Twitter of Instagram @MeghanCreative.

De beste, gehoste websitebouwer en degene die ik zowel voor mezelf als voor mijn klanten gebruik, is Squarespace. Squarespace is een alles-in-één oplossing: zij zorgen voor hosting, uw domeinnaam kan via hen worden ingesteld en ze kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met Google Apps. Ze zijn onlangs ook begonnen met het aanbieden van gratis SSL-certificeringen, wat (nerd-alert) betekent dat uw website-URL in het begin een https: // zal hebben, zodat uw gebruikers worden geïnformeerd dat het een veilige site is om te gebruiken.

Waarom doet dit er toe? Omdat Google vanaf 2017 hardnekkig optreedt op niet-beveiligde sites en de jouwe mogelijk als onveilig kan worden gemarkeerd als je die SSL-magie niet hebt. Het goede nieuws is dat je je met Squarespace niet eens zorgen hoeft te maken.

Afgezien van alle nerdy SEO-functies die Squarespace heeft, vind ik het geweldig hoe gebruiksvriendelijk en aanpasbaar het is. Met hun prachtige thema’s en editor voor slepen en neerzetten, is het een van de gemakkelijkst te gebruiken platforms online. Niet alleen dat, maar ze maken het eigenlijk relatief pijnloos om aan te passen door u de mogelijkheid te geven uw eigen CSS, HTML en JavaScript toe te voegen.

Ik heb WordPress, Weebly, Wix, Webflow en ik heb een volledig gecodeerde website helemaal opnieuw gemaakt. Uit al die ervaring heb ik ontdekt dat Squarespace de beste, gehoste websitebouwer is voor eigenaren van kleine bedrijven. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft een geweldige ingebouwde functieset en stelt u in staat een blog op te zetten om meer online verkeer naar uw bedrijf te leiden.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran was mede-oprichter van POINT OUT, een bureau voor digitale marketing, waar hij heeft samengewerkt met merken als Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne en STIHL. Hij heeft het tot zijn persoonlijke missie gemaakt om elke aspirant-persoon die er is te helpen een bedrijf te starten dat hij met liefde zal bouwen.

Squarespace biedt u niet de flexibiliteit van WordPress. Maar dat geldt voor elke andere sitebouwer die er is.

Het heeft ook niet de supereenvoudige bouwer die Weebly heeft. En het heeft misschien niet zo’n grote verzameling sjablonen als Wix.

Toch is Squarespace de beste websitebouwer op de markt. Zonder twijfel.

Waarom? Het staat bovenaan in elke afzonderlijke categorie. Bovendien blinkt het uit als het gaat om de doorslaggevende aspecten zoals ontwerp, deelbaarheid en SEO-gereedheid. Alle sjablonen reageren. Ze werken net zo goed op je desktop als op je telefoon. Dit is vooral belangrijk zoals recentelijk mobiel internetgebruik overtrof desktop voor het eerst wereldwijd.

Squarespace heeft de perfecte combinatie gemaakt van gebruiksgemak, ontwerpflexibiliteit en het volgen van UI / UX best practices.

Als klein bedrijf mag u niet te veel tijd besteden aan het beheren van uw site, maar aan het daadwerkelijk opbouwen van uw bedrijf. Uw site zou u moeten helpen profiteren van elke online zakelijke mogelijkheid die zich kan voordoen, terwijl deze uw kostbare tijd en energie niet mag verbruiken.

En dat is precies wat u krijgt met Squarespace.

U zult zelfs versteld staan ​​van de dingen die u kunt doen. Sjablonen zoals grote Oceaan kunt u uw site zo ontwerpen dat deze het gevoel heeft dat deze op maat is gemaakt. U kunt beschikken over alle widgets, aanmeldingsblokken en CTA-knoppen die u nodig heeft. Het integreert ook met Leadpages, ConvertKit en andere populaire apps.

Kortom, Squarespace biedt alles wat u als klein bedrijf nodig heeft. En ze bieden het voor een redelijke prijs.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes heeft meer dan 9 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, evenals een schat aan ervaring in IT en fysiek productontwerp.

Ik raad Squarespace aan als de best gehoste websitebouwer. Squarespace heeft:

1. 24/7 ondersteuning,

2. Een grote gemeenschap van specialisten,

3. De best ontworpen, volledig responsieve sjablonen, en

4. Een contentmanagementsysteem dat uiterst flexibel is.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa helpt kleine bedrijven hun publiek te laten groeien door middel van geweldige ontwerpen en fotografie.

Ik geef om verschillende redenen de voorkeur aan Squarespace:

1. Squarespace biedt prachtig ontworpen sites waarmee u sjablonen op elk moment kunt wijzigen zonder inhoud te verliezen. Als u uw sjabloon op Wix wilt wijzigen, moet u opnieuw beginnen en uw inhoud verliezen, wat lastig is!

2. Squarespace reageert. Met Wix kun je bepaalde dingen op mobiel verbergen, maar voor de meeste van mijn klanten willen ze geen mobiele site afzonderlijk ontwerpen, ze willen één site kunnen ontwerpen en de code doet de rest.

3. Squarespace heeft fantastische 24/7 ondersteuning. Iemand vinden om mee te praten op Wix is ​​een PIJN. Ze hebben een enorm hep-forum, maar soms moet je met iemand praten of e-mailen in plaats van uren door forums te zoeken naar je oplossing. Ik ben er geweest en het is niet leuk.

4. Squarespace biedt, in tegenstelling tot Wix, onbeperkte bandbreedte. Dit is enorm als u verwacht een groot aantal bezoekers op uw site te hebben en als u veel inhoud op uw site heeft die u snel moet laden. Wix heeft te veel beperkingen op bandbreedte.

5. Squarespace is gebouwd door ontwerpers. Al hun sjablonen zien er high-end uit. Het heeft een meer gestructureerde weerstand & daling in vergelijking met Wix. De leercurve is misschien gemakkelijker op Wix dan op Squarespace, maar als je eenmaal de basis hebt om daar een site te bouwen, is het heel eenvoudig om de rest te doen.

David Head

David Head

~ David is al 3 jaar Squarespace-specialist en heeft persoonlijk ongeveer 100 Squarespace-sites gebouwd. Hij is de oprichter van DesignLive, net als Uber voor een Squarespace-ontwerper.

Ik moet Squarespace kiezen. De oorspronkelijke reden dat ik begon met ontwerpen op het platform was dat ik probeerde te leren hoe ik de website van mijn eerste bedrijf kon bouwen.

Ik heb elk ander platform geprobeerd (Shopify, Wix, Weebly, WordPress, enz.) En niets was zo geavanceerd als Squarespace.

Ze hebben de meeste aandacht besteed aan het verwijderen van alle obstakels waar doe-het-zelvers tegenaan kunnen lopen. Simpel gezegd, het is de meest gegarandeerde manier voor de gemiddelde persoon om een ​​prachtige website te maken.

John Tindel

John Tindel

~ John is een transformerende creatieve kracht en zorgt voor een instroom van ideeën, cultuur en leiderschap. Met meer dan 15 jaar ervaring moedigt hij teamwork aan en zorgt voor stabiel creatief leiderschap & product ontwikkeling.

Ten eerste denk ik dat ik ze allemaal heb gebruikt. Van gehoste tot zelf-gehoste oplossingen, ik heb klanten die hun specifieke oplossing willen en ik moet kunnen werken met wat ze hebben. Onlangs heb ik de handelsoplossing van Squarespace gebruikt.

Ik ben dol op de eenvoud van hun sites en hun eCommerce-oplossing is eenvoudig genoeg om in te stellen en te gebruiken. Als ontwerper heb ik de neiging om mijn site te ontwerpen en nooit inhoud toe te voegen. Squarespace maakt zulke eenvoudige, minimale sites, dat ik me verzet tegen het opnieuw ontwerpen en inhoud aan de site begin toe te voegen.

Een voordeel is de prijs, echt betaalbaar om online te verkopen en uw klantcorrespondentie (Mailchimp, e-mails) te verbinden om een ​​geweldige gebruikerservaring te creëren bij het online kopen. Voor minder dan $ 30 kun je online een bedrijf starten dat er geweldig uitziet en functioneert als een volledige online winkel.

Ze nemen geen bezuinigingen op uw verkopen zoals Shopify en anderen. Het enige nadeel dat ik heb met Squarespace-handelssites, is dat je maar één optie hebt voor het verwerken van betalingen. Al met al denk ik niet dat je teleurgesteld zou zijn in hun platform en ondersteuning.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta is de oprichter en ontwerper van Naya Traveler. Ze werd verkozen tot een van de beste Squarespace-sites ter wereld.

Ik geloof dat Squarespace het beste zelf-gehoste websiteplatform is. Ze hebben geweldige integraties van derden, zoals Adobe Typekit, Getty Images en Stripe, die de dagelijkse workflow stroomlijnen en de site er professioneel uit laten zien.

Hun sjablonen zijn van topkwaliteit en ook gemakkelijk aan te passen met code.

Ten slotte heeft Squarespace een grote ondersteuningscommunity die handig is voor gebruikers met weinig kennis van CSS / HTML die hun sites willen aanpassen met eenvoudige codefragmenten.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon is een ontwerper uit Atlanta, GA, gespecialiseerd in branding en webdesign. Brandon werkt ook samen met artiesten en muzikanten door middel van artiestenontwikkeling en merkadvies.

Ik leef en adem Squarespace als het gaat om het werken met kleine bedrijven. Squarespace is een geweldige match voor kleine bedrijven die ontwerpgericht zijn en een actieve rol willen spelen in het creëren van de esthetiek van uw website.

Ik gebruik Squarespace graag voor bedrijven die net beginnen en geïnteresseerd zijn in een schoon, responsief ontwerp. Eigenaren van kleine bedrijven kunnen veel ontwerpaanpassingen maken zonder ooit de code aan te raken. Gebruikers kunnen ook genieten van een gebruiksvriendelijke e-commerce-interface, waardoor ze vloeiend kunnen winkelen vanaf hun Squarespace-website.

Als kleine bedrijven op zoek zijn naar een modern, op afbeeldingen gericht ontwerp, overweeg dan zeker Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola is een professionele fotograaf. Hij ontwierp zijn eigen site, die werd uitgeroepen tot een van de beste Squarespace-sites ter wereld

Naar mijn mening is Squarespace zonder twijfel de best gehoste websitebouwer die er is op de interwebs.

Het ding onderscheidt zich door zijn eenvoud: alles is gemaakt met het oog op de gebruikerservaring en gericht op alle mensen die niet noodzakelijkerwijs enige achtergrond hebben in webdesign of programmeren.

Dat is niets minder dan bevrijdend, want als eigenaar van een klein bedrijf leef je waarschijnlijk in een constante orkaan van ideeën en opwinding om te laten zien / promoten wat je ook doet en heb je geen tijd of interesse om te leren werken met coderen of ontwerpen helemaal.

Squarespace biedt prachtige responsieve sjablonen, een belachelijk eenvoudig te gebruiken drag-and-drop-systeem voor inhoud, en bovendien de beste klantenondersteuning die ik ooit heb meegemaakt.

Als fotograaf kan ik minder tijd voor een scherm doorbrengen om uit te zoeken hoe ik dingen voor mijn website moet doen, en meer tijd besteden aan fotograferen en mijn werk doen.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace is naar mijn mening de Best Hosted Website Builder om een ​​kleine bedrijfswebsite te maken. Ik geloof dat het een platform is dat een geweldig ontwerp combineert met gebruiksvriendelijkheid.

Een eigenaar van een klein bedrijf kan heel snel een mooie website ontwerpen en het zal veel geld besparen als ze worden geschaald.

Bovendien, uit mijn ervaring, hebben ze de beste klantenservice en werken ze heel goed samen met eigenaren van kleine bedrijven.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath is al bijna 9 jaar een professionele websiteontwikkelaar. In deze tijd bouwde hij meer dan 100 websites, trechters & bestemmingspagina’s. Hij bouwt websites die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en goed converteren.

Ik heb met 7-10 websitebouwers gewerkt en Squarespace is daar een van. Ik gebruik het voornamelijk om websites te bouwen voor mijn klanten, meestal persoonlijk portfolio en kleine bedrijven.

Ze hebben inhoudsblokken voor verschillende soorten inhoud (tekst, afbeeldingen, audio, fotogalerijen, kaarten, enz.) Wat het werk gemakkelijker maakt.

Hoewel ik een professionele websiteontwikkelaar ben in meerdere CMS, zal ik, als mij werd gevraagd om naar een websitebouwer te verwijzen, elke dag SquareSpace zijn.

Dit is waarom.
* U kunt aangepaste HTML toevoegen & CSS-code om de site mooier te maken.
* Je kunt bijna elke applicatie integreren in je Squarespace-website (helaas nog niet Zapier), wat een enorm teken van opluchting is. U kunt dit niet doen met de meeste andere websitebouwers die er zijn.

Als u nieuwsgierig bent om te weten wat het onderscheidt van andere websitebouwers, volgt hier een korte lijst met professionals.
Voordelen

 • Geweldige set responsieve sjablonen
 • Gratis SSL-certificaat
 • Ingebouwde e-commerce winkel
 • Onbeperkte pagina’s & widgets
 • Onbeperkte opslagruimte
 • Beveilig een willekeurig aantal pagina’s met een wachtwoord

Zoals elk ander product wordt SquareSpace echter ook geleverd met een eigen set Cons.
Nadelen

 • Geen gratis abonnement
 • Paginasnelheid is soms een zorg
 • Betalingsverwerker is beperkt tot Stripe (alleen)
 • Geen lidmaatschapsmaker (geen blokkering)

Ik heb nergens over SEO gesproken, want zonder een aangepaste website moet je altijd op optimalisatie letten.

Als u op zoek bent naar een websitebouwer om meteen aan de slag te gaan en geen rommelige advertenties op uw hele bedrijfswebsite wilt, ga er dan voor.

Voor de prijs van minder dan 3 koffies krijg je een SSL-beveiligde, responsieve website (maandelijks) om je zakelijke aanwezigheid online te vestigen met Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared is de mede-oprichter van Pocket Knife, een creatieve groep die op maat gemaakte Squarespace-websites ontwerpt en ontwikkelt.

Ik denk dat Squarespace een uitstekende oplossing is voor diegenen die een kleine bedrijfswebsite willen bouwen.

Ze hebben niet alleen prachtige sjablonen om als uitgangspunt te gebruiken, maar bedrijven kunnen in de toekomst eenvoudig hun website-inhoud beheren met het intuïtieve Squarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward heeft meer dan een decennium besteed aan het creëren van meeslepende en interactieve digitale ervaringen. Hij is momenteel de technisch directeur van Radish Lab en werkt aan het managen van het technische team en het implementeren van innovatieve technische oplossingen voor complexe uitdagingen waarmee organisaties met sociale impact worden geconfronteerd.

We raden Squarespace aan. Het is goedkoop, gemakkelijk te gebruiken en bevat een drop-and-drop-interface die het pijnloos maakt om binnen enkele minuten prachtig ontworpen websites te maken.

Squarespace biedt hoogwaardige en mooie sjablonen die UX en design voorop stellen, naast het aanbieden van gestroomlijnde integraties, kant-en-klare e-commerce-opties en geweldige ontwikkeltools die verder gaan dan die van andere traditionele gehoste websites platforms.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace is de plek waar u moet zijn als u uw merk wilt laten groeien. Dit platform staat nooit stil en flexibiliteit staat tegenwoordig centraal.

Ik ontwerp uitsluitend op Squarespace omdat het een platform is waar creativiteit zich kan ontvouwen. En u hoeft zich nooit zorgen te maken over beveiliging of defecte plug-ins.

Mijn doel is om continu mijn eigen beperking uit te dagen en altijd buitengewoon werk af te leveren. Met Squarespace kan ik precies dat doen!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit is een enthousiaste digitale marketeer met goede ervaring in affiliate marketing, sociale media marketing en video marketing. Hij is mede-oprichter van RankMeUp Services, een digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in het vergroten van websiteverkeer en online verkoop.

Moonfruit zal het elke dag voor mij winnen vanwege zijn vermogen om een ​​breed scala aan ingebouwde functionaliteiten aan te bieden en het gemakkelijk te begrijpen en te bedienen gebruikersdashboard.Het heeft een prachtig boeket verfrissende thema’s om uit te kiezen.

U kunt uw inhoud publiceren en er zeker van zijn dat deze automatisch compatibel is met computers, tabbladen en smartphones, en tot op zekere hoogte ook zorg draagt ​​voor de SEO. U kunt uw inhoud zelfs automatisch delen op verschillende sociale media.

Een andere goede reden waarom het zo populair wordt, is dat je zelfs in slechts drie eenvoudige stappen een e-commerce winkel kunt opzetten. Het werkt direct op slepen en neerzetten en is zeer gebruiksvriendelijk. Als klap op de vuurpijl vind je ook Google Analytics en Google Webmaster Tools geïntegreerd in de gebruikersinterface, waardoor het des te aantrekkelijker wordt voor SEO’s.

Al met al is Moonfruit naar alle maatstaven een van de handigste en meest SEO-vriendelijke eigendommen die u voor uw inhoud kunt maken.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson is een webdesigner voor AIMS Web Design.

We gebruiken MoonFruit alleen voor klanten, ondanks de relatief oude gebruikersinterface die zoveel mensen lijkt te ontmoedigen.

Ik ben dol op de hoeveelheid personalisatie die je bij elke website hebt en hoe gemakkelijk widgets en blogs kunnen worden toegevoegd.

We hebben alleen maar positieve feedback gehad over de sites die we met MoonFruit hebben gebouwd en we zijn er altijd in geslaagd onze klant te laten zien hoe hij de builder moet gebruiken, zodat ze zelf wijzigingen kunnen aanbrengen.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam runt een bedrijf voor digitale branding en website-ontwikkeling.

Naar mijn mening is Weebly een van de eenvoudige maar effectieve tools voor het bouwen van websites voor webmasters. Ze hoeven geen programmeervaardigheden te hebben, ze hoeven alleen maar website-eigenschappen naar een website te slepen en neer te zetten, dus als ik een bouwtool moet gebruiken voor het ontwikkelen van een website voor kleine bedrijven, zal ik Weebly kiezen.

Verschillende elementen die u aan webpagina’s kunt toevoegen, zijn onder meer tekst, afbeeldingen, video’s, knoppen, Google maps en contactformulieren. Een van de belangrijkste voordelen is dat u tijdens het bouwen van uw website tegelijkertijd de reflecties op de pagina kunt zien en de elementen van een werkbalk naar uw webpagina kunt slepen.

Weebly omvat ook hosting – Cloud hosting die een zeer snel en veilig systeem is. Laadtijd is van invloed op uw ranglijst in zoekresultaten, dus het heeft ook SEO-voordelen. Bovendien kunt u ook bloggen, wat zijn eigen ingebouwde CMS is. Voor webmasters die voor eCommerce-functionaliteit willen kiezen, biedt het een geweldige eCommerce-website-oplossing.

Alle opties zijn goed voor zover uw websitevereisten worden afgestemd op de specificatie van uw site en voldoen aan de faciliteiten van framework of site builder tool.

Alle goede websites

Telkens wanneer ik met kleine bedrijven overleg, hoor ik van de meeste eigenaren dat ze alleen een kleine website nodig hebben tot 10 pagina’s met tekst, afbeeldingen en ingesloten YouTube-video. Voor zulke kleine vereisten werken Squarespace, Weebly of zelfs WIX prima. Builder Tool van Godaddy zal ook een eenvoudige oplossing zijn voor een kleine website. Het heeft alleen het slepen en neerzetten van uw inhoud, afbeeldingen, dia’s, video’s of contactformulier nodig.

Sommige van de applicaties zoals Weebly, Squarespace of WIX hebben ook eCommerce-functies toegevoegd, dus voor eCommerce-behoeften van weinig producten zijn deze kant-en-klare tools om uw webwinkel te bouwen.

Dit vereist geen HTML-programmeerkennis van complexe CMS zoals Magento, Prestashop of WordPress. Snelheid is ook goed voor deze platforms, dus het is een andere SEO-vriendelijke factor.

Heel erg bedankt aan alle experts die hebben deelgenomen aan deze expertronde! Als u een vraag heeft, plaats deze dan hieronder en we zullen zeker antwoorden. Als je op het punt staat een nieuwe site te starten, laat me dan weten welk platform je wilt gebruiken.

Vergeet ook niet dat delen belangrijk is. Help ons dit bericht te verspreiden door het te delen met je vrienden en volgers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map