38 Webdesigneksperter deler deres beste tips om hvordan du velger den beste nettbyggeren

I verden som virker dominert av WordPress, har vi vist at det er mange andre alternativer for å lage et fantastisk nettsted. Nettstedsbyggere er en utmerket løsning for bedriftseiere som ønsker å ha en online tilstedeværelse. Derfor bestemte vi oss for å intervjue 38 nettdesignere for å finne ut av det.


Hva er den best hostede nettstedbyggeren for å lage et nettsted for små bedrifter, og hvorfor anbefaler du det?

La oss se hva som er fordelene med hver nettstedsbygger.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro er en brasiliansk nettdesigner og en av grunnleggerne av Fix Up Brasil.

Det er ikke en nettstedsbygger i markedet som kan gjøre alt for deg. Det er ikke en nettstedsbygger som du bare kan legge bilder og oppgaver på, og den vil automatisk opprette et perfekt nettsted for deg. Enhver nettstedsbygger vil ha en læringskurve som kan være større enn du forventer.

For hver av dem er de ikke så SEO [search engine optimization] vennlige som de reklamerer for å være. Du må vite litt om design og hvordan du kan håndtere ting godt, slik at du kan lage et flott nettsted.

Jeg synes kunder bør finne ut hvilken byggherre de liker mest – det er lettest for dem. Hver av dem har sine egne verktøy og funksjoner. De er forskjellige fra hverandre og fungerer kanskje annerledes.

Mitt valg av nettstedbygger er Wix.com

Jeg tror at det er det beste for noen som vil ha sin første webside for sin virksomhet. Det er billig, enkelt og raskt. Hvis du prøver å ansette et selskap for å lage nettsteder for deg, vil det koste mye, og de kan levere nettstedet om noen måneder.

Wix er på nivå med alle de nyeste designtrendene og teknologiene. Hver gang det er noe nytt i markedsføringsverdenen, er Wix alltid med på det. Det er alltid nye funksjoner som blir lagt til. Jeg tror ikke de andre plattformene har forsknings- og utviklingsteamet som Wix har som legger til funksjoner som markedet krever.

Nye brukere kan velge kategorien for jobben eller virksomheten de involverte seg i. Det er maler for hver bransje. Du legger til det du vil. Du velger farger, tekst og bilder. Hvis du ikke er fornøyd, kan du velge en annen mal. Du kan starte en annen. Du kan ha så mange du vil. Hvis du fremdeles ikke er fornøyd, er det beste å gjøre å velge en Wix Pro for å gjøre det for deg.

De har stor støtte for kundene sine. De fleste spørsmålene du har, blir svart på forumet. Hvis du har et spørsmål som ikke er på forumet, tar det 10 til 24 timer å få svar fra Wix. Noen ganger er det en automatisert respons. Hvis det er tilfelle, vil de sende det til Wix-teamet, og de vil svare deg ordentlig.

Dessverre har Wix ikke noe godt navn i designmarkedet i det hele tatt i Brasil. Når du sier at et nettsted er bygget i Wix, rynker folk på det fordi de tror det ikke vil være et veldig bra nettsted. Imidlertid blir folk imponert over tingene du kan gjøre ved å bruke Wix.

Hvis jeg viser noen design og forteller dem at det er fra Wix, blir de alltid imponert. Det handler ikke om plattformen du bruker, men hva du kan gjøre med den. Hvis du vil, kan du male en Mona Lisa ved å bruke Microsoft Paint (og noen mennesker har gjort det!)

Noen som ønsker et komplett profesjonelt nettsted og som har budsjett til å bygge et komplett nettsted, bør unngå Wix og andre nettstedbyggere. Men jeg har noen kunder som vil ha budsjett til å betale noen byråer for å bygge dem et flott nettsted utenfor Wix. Men de valgte å bruke Wix fordi de ikke ønsker å være tilknyttet byrået. De vil endre informasjonen og gjøre det selv. De vil ikke være nødt til å stole på et annet selskap bare for å gjøre enkle endringer. Det er bedre for dem å bruke Wix.

Ulempene:

Wix blir langsommere etter hvert. Når du starter et Wix-nettsted, kommer det til å gå veldig raskt. Men hvis den har for mange sider, eller hvis innholdet begynner å bli større, med flere bilder og videoer, begynner Wix-nettstedet å bli veldig tregt. Det begynner å bli uutholdelig til et punkt når du må dele sidene i to slik at siden ikke trenger så mye tid å laste inn. Det blir veldig frustrerende. Det er et Wix back-end-problem.

Olya Black

Olya Chernitsyna

~ Olya har mer enn ti års erfaring innen markedsføring. Hun er en nett- og grafisk designer som har laget nesten 100 nettsteder i forskjellige sektorer, språk og stiler.

Jeg anbefaler Wix-plattform for småbedrifter fordi den lar deg bygge et utmerket, moderne, profesjonelt nettsted på en dag bokstavelig talt. La meg dele Wix fordeler trinn for trinn

1 gang

Det er viktig for enhver virksomhet å være i tide i markedet. Ingen ønsker å bruke uker eller måneder på å bygge nettsteder. Wix handler om tidsbesparelse.

2. Design

Maler eller blanke? Hvis du ikke vet hva du vil, blir du tilbudt hundrevis av kule maler laget av profesjonelle designere, der alle markedsførings- og brukervennlighetsaspekter blir vurdert. Hvis du vet hva du vil, er du velkommen til å lage fra bunnen av hva du vil. Du kan laste opp hvilket som helst bilde, video, hvilken som helst font, bruke kule animasjoner.

3. Ingen koding

Dra og slipp-system gjør prosessen så mye enklere. Dessuten trenger du ikke søke en webutvikler, du trenger ikke å betale ekstra penger for jobben hans, du trenger ikke å vente. Det er ingen barriere mellom deg og nettstedet ditt. Du trenger kanskje en Wix Pro, selv om ��

4. SEO

Wix har gått hele veien fra SEO uvennlig til SEO vennlig nettsted byggherre. De har virkelig forbedret dette problemet mye. Det er absolutt SEO-vennlig nå, og alle prosjektene mine beviser dette

5. Bedre hver dag

I samarbeid med Wix vet jeg at de spurte og lyttet til brukerne sine, de forbedrer plattformen regelmessig. Det er alltid enorm forbedring mellom “gårdag Wix” og “morgendag Wix.”

6. Mer enn bare en nettstedsbygger.

Å ha en webside med Wix er mye mer enn bare websider. Det er et veldig kraftig markedsføringsverktøy, alt i ett. Du har listen over kundekontakter, som automatisk blir satt opp for alle besøkende som skrev deg via nettstedet ditt, som kjøpte smth.

Du kan lage fantastiske e-postmeldinger og sende den til alle kontaktene dine. Det er så mye mer for enhver virksomhet (restauranter, hoteller, online bestillinger, osv. ”.) Du trenger ikke noe tredjedelsverktøy som gjør dette, alle er levert av Wix og kan brukes gratis

7. Stor gratis fotobank

Wix har stor fotobank som er helt gratis. Alle bildene er profesjonelle og vakre. Dette fotobiblioteket vokser alltid. Imidlertid kan du også bruke et annet kjent foto, innebygd, ikke gratis, men med spesialpris

8. Alle siste netttrender er tilgjengelige

Ja, Wix vil at nettstedene deres skal være “topp moderne.” Parallax, videobakgrunn, kinematografi, animasjon, kule skrifter … alle er her for å bruke

9. Vanlige spesialtilbud

Hver gang du kan kjøpe en årlig plan med 50% rabatt. I tillegg får du et gratis domene og gavekort for Google Adwords.

10. Mobilversjon

Hvert nettsted har en mobilversjon som er gratis og kan stilles inn etter ønske

Jeg elsker Wix, har gjort mer enn 100 nettsteder med Wix og angrer aldri.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Etter at han ble uteksaminert fra Art Institute i 2002, jobbet Adrianne som designer for D.R. Horton, et Fortune 500-selskap som lager alt fra magasinspredning til reklametavler. I 2007 startet hun design og grafikkfirma i stort format og så aldri tilbake.

For rundt seks år siden startet jeg et nettsted for meg selv på WIX. Det var bare for moro skyld å teste ut plattformen ettersom min gamle side var på WP og jeg likte den nok. Etter å ha spilt med WIX i noen dager, ble jeg imponert. Hastigheten jeg kunne sette sammen et nettsted var ganske forbløffende, så jeg overførte domenet mitt, og det var starten på noe stort.

Etter omtrent et år med å ha porteføljen min på WIX bestemte jeg meg for å lage et nettsted for dykkerbutikken, jeg jobbet på deltid. Jeg gjorde dette som en freebie for å prøve et annet nettsted på WIX. Jeg satte opp nettstedet, og til min overraskelse et par måneder senere eksploderte virksomheten.

Vi hadde nådd nr. 1 på Google på så kort tid, og Facebook-siden vår vokste som et luke. Det var som om vi traff det søte stedet. Så jeg bestemte meg for å gjøre noen flere nettsteder for lokale øyboere på St. Thomas.

Alle nettstedene hadde lignende resultater og den beste delen … når nettstedet var fullført, måtte kundene mine ikke vente på at jeg skulle gjøre endringer eller betale for vedlikehold! For meg er det gull. Jeg vet at noen nettstedsdesignere vender nesen på WIX-nettsteder.

Noen ler, og noen er opptatt av at DIY-byggherren kan sette dem ut av drift. Vel, jeg ser på det som en velsignelse! Jeg er designer; Jeg hater kode. Jeg jobber bedre visuelt, og jeg tror WIX åpner dører for fantastiske nettdesignere som kanskje ikke kjenner eller liker kodingsaspektet.

Ikke misforstå; WIX er ingen erstatning for ekte talent. Også for meg blir jeg lei av å gjøre rutinemessig vedlikehold. Jeg liker å pakke inn flere kule forskjellige design samtidig, og deretter overlevere dem til kundene mine med en rask “hvordan” -video. Det frigjør meg til å gå videre til neste kule prosjekt og være selektiv til designsider jeg føler snakker til meg.

Jeg har funnet at 99% av klientene mine kommer til meg fra andre plattformer. WP er mest populært. Det er alltid den samme historien; “Min webside-designer har gått MIA, eller de vil ikke ringe meg tilbake, de vil ha $ X for en enkel endring, og det er for dyrt, de tok innloggingen min, og jeg kan ikke gjøre endringer nå.”

Det er alltid slik at nettsteddesigneren har mislyktes på noen måte eller belaster absurde beløp for endringer. WIX lindrer dette problemet. Jeg oppretter en vakker, dynamisk webside med hundrevis av apper som er tilgjengelige for kundene mine raskt og effektivt på min WIX pro-konto.

Når siden er ferdig overfører jeg nettstedet til kundene mine WIX-konto slik at de har 100% kontroll over sitt eget nettsted. Jeg går så til side. Jeg er alltid tilgjengelig for hjelp og spørsmål og vil vedlikeholde for en avgift eller endre, men nøkkelen er at de kan gjøre endringer på egen hånd.

Jeg opplever at alle kundene mine er så glade for dette og føler seg mindre kontrollert av nettsteddesigneren deres. De har frihet, og det får dem til å komme tilbake for andre prosjekter og gi meg henvisninger. Jeg tror 80% av virksomheten min nå er henvisningsbasert og starter fra bare et par WIX-nettsteder.

Det er alltid en mørk side på hvilken som helst plattform. Jeg tror WIX trenger å styrke opp SEO-spillet sitt. Hvis du følger det grunnleggende, vil du få anstendige resultater, men jeg tror at de trenger å fokusere på dette litt mer. For øyeblikket bruker WIX parastorage, så det ser ut til at alle WIX-nettsteder vil få en F-rangering som ikke har komprimert bilder fordi filutvidelses søppel lagt til fra serverne.

Dette gjør det vanskelig å få nøyaktige testresultater for belastningshastighet. Det er viktig å lindre det ved å komprimere bildene på riktig måte og vite å ikke overbelaste en side. Jeg tror også at en annen ulempe med WIX er e-handels-evnene. La oss innse det; det er ganske stygt.

Du kan bruke Ecwid som jeg liker mye og gir mulighet for tilpasset CSS som er fint, men basen WIX butikk trenger litt kjærlighet. Det er mulig for en liten butikk med under 50 online produkter, men hvis det er en stor butikk, er den for tidkrevende og flyter bare ikke bra.

Med alt det som er sagt – det jeg L.O.V.E. om WIX er at de lytter! De forbedrer plattformen sin kontinuerlig. De legger til nye apper som gjør livet så mye enklere og nye funksjoner som gjør at nettstedene ser fantastiske ut.

Tar WIX jobber fra riktige webdesignere? Nei! Hovedpoenget er at det er vanskelig å designe for deg selv … og du rister på hodet ja akkurat nå. Det har tatt meg år å utvikle et nettsted for meg selv som jeg liker, og jeg er sikker på at jeg uansett vil endre det om et år.

WIX bedriftseiere vil alltid trenge WIX-designer. Jeg ber alle kundene mine om å prøve WIX før de ansetter meg. Lær plattformen og prøv å bygge nettstedet deres. Jeg har ikke mistet en kunde på denne måten, de setter alle pris på ærlig, og de ender opp med å ansette meg til det første designet.

Jeg tror WIX har noen forbedringer de trenger å gjøre, men hvilken plattform gjør ikke det? Det er et flott sted å starte for eiere av små bedrifter, og jeg tror virkelig det bare vil fortsette å forbedre seg over tid.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian er grunnlegger og administrerende direktør for SeeDesine. Han har mer enn syv års erfaring innen webdesign. Selskapet hans spesialiserer seg på WIX nettsteder og merkevareløsninger for enhver bedrift eller produkt. De bygger profesjonelle nettmiljøer ment å passe dine behov og forbedre virksomheten din.

Siden jeg var barn har jeg vært lidenskapelig opptatt av alt som betyr materialisert visjon, og blander farger på en måte som effektene gir rom for inspirasjon og kreativitet.

Hvis du eier et selskap, vet du hvor viktig det er å ha et fungerende nettsted, slik at kundene dine kan finne deg og også foreta kjøp fra deg. Å ha et nettsted vil bidra til å øke inntektene dine og lar kundene finne informasjon om deg når de trenger det.

Jeg tror den mest populære nettstedbyggeren er Wix. Wix nettstedbygger er perfekt for enhver bedrift og vil gi deg mange fordeler.

Etter at du har registrert deg på siden, kan du bla gjennom over 250 maler for det nye nettstedet ditt. Du kan velge hvilket som helst av designene du vil bruke. De er ferdiglagde design som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for kodingen eller HTML-en som går inn i dem.

Ofte kan nettstedbyggere være vanskelige å navigere rundt på og forårsake hodepine. Wix tilbyr et veldig brukervennlig grensesnitt som består av et dra og slipp-grensesnitt. Dette dra- og slipp-grensesnittet er veldig nyttig for folk som ikke har erfaring med å designe nettsteder, og det gjør det å lage nettstedet ditt til en lek.

Du kan plassere alle tekstene, bildene og videoene dine hvor du vil at de skal gå, bare ved å skyve dem rundt og plassere dem der du vil.

Til slutt tilbyr Wix nyttige verktøy du kan bruke hvis du noen gang blir sittende fast når som helst under opplevelsen av nettstedets bygging. Det er mange forskjellige knapper å klikke for å få hjelp rett på siden, og du kan til og med kontakte kundesupport hvis du trenger det.

Dette er gunstig fordi du aldri vet når du kan få et problem, og svar på spørsmålene dine vil hjelpe deg med å fortsette nettstedets byggereise.

Nettstedsbyggeren på Wix.com er veldig enkel å bruke, og den tilbyr mange forskjellige verktøy for å hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt fra bunnen av.

Kundene dine leter allerede etter deg på nettet, og hvis du ikke har et nettsted, mister du dem til konkurransen. Slutt å overlate kundene dine til andre fordi du er redd for å hoppe inn i nettstedets verden.

Wix nettstedsbygger er et flott sted å starte, og det vil gi deg et fungerende og profesjonelt nettsted med kort tid.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah er en Wix Pro grafisk designer siden 2009. Hun er også en superhelt i sosiale medier.

Etter å ha brukt hver eneste nettstedsbygger der ute, kom jeg frem til at Wix.com overgikk alle forventninger. Wix har gjort fremskritt som man ikke kunne tro, og jeg har brukt tjenestene deres siden 2009 da jeg startet min egen småbedrift.

Foruten det faktum at Wix-redaktøren er i stadig utvikling, med nye og forbedrede funksjoner som hjelper deg med å utnytte det aller beste av potensialet ditt, med letthet; Wix-samfunnet er et varmt miljø, der Wix-ansatte og Wix-designere samhandler og støtter hverandre. Den sunne konkurransen, mulighetene er bare aldri ende.

Jeg forklarer ofte Wix.com som Photoshop of Web design, på grunn av friheten det gir deg bare å lage. Hundre utmerkede verktøy til din disposisjon som passer både nybegynnere og profesjonelle. Det er alt du kan be om å lage alt du kan forestille deg. Det er som magi, klikk gjort!

Da jeg startet, hadde jeg absolutt null erfaring i webdesign eller midler til å ansette en webdesigner, så jeg begynte å utforske alternativene mine. Det var da jeg snublet over Wix.com etter frustrerende å forlate andre alternativer som tvang meg til å følge en layout eller format.

Wix trosset alle regler; det ga meg et blankt lerret å bare leke med til hjertets innhold og den slags frihet, jeg ble forelsket i. Den gode delen med Wix er at uansett om du har 5 minutter eller 5 dager å bruke på et nettsted, er det noe for enhver smak.

Nydelige forhåndsdesignede maler til din disposisjon, et tomt lerret for deg å lage noe helt fra dine egne visualiseringer (og verktøyene for å støtte det) og det faktum at det har åpnet en helt ny verden av design for både Wix Pros og kunder.

David Attard

David Attard

~ David er en webdesigner, en omtalt skribent på mange nettdesign nettsteder og grunnlegger av DART Creations, et nettsted for folk som jobber med nettsteder.

I løpet av dagen og alderen til at et nettsted er en så nødvendig del av virksomheten, er det flott at folk som ikke har tilgang til en nettdesigner (uansett grunn) har gode alternativer.

Man må se dette fra perspektivet til mange små bedrifter som ønsker å gå på nettet, men ikke har noen anelse om hvor man skal starte fra.

WIX er et utmerket valg. Det er kunstig design intelligens som gjør det til en lek å lage et flott nettsted på ganske kort tid.

Å være en så enkel, trinnvis veiviser, som ber om slike ting som konteksten til nettstedet (nettbutikk, klær, baby?), Og ber deretter om din adresse, telefon, detaljer om sosiale nettverk og oppretter alle nettstedene fra bunnen av. Selvfølgelig kan man da endre og foredle etter behov, men det grunnleggende er satt.

I hovedsak er det et svært forenklet innholdsstyringssystem, med et fast fokus på å skape en enkel brukeropplevelse for folk som trenger å opprette et nettsted (men ikke vet hvordan).

Den vil ikke være WordPress og kan aldri være så fleksibel som det, men det er det rette verktøyet for små bedrifter som bare trenger en hjelpende hånd med å sette opp et nettsted for en relativt lav avgift.

Angelique

Angelique

~ Angelique er grunnleggeren av Fresh Pixel, et webdesignbyrå som leverer profesjonelle nettbaserte tjenester inkludert oppstartsnettsteder for små bedrifter, e-handelsløsninger og fullservice tilpasset nettstedutvikling samt merkevarebygging, SEO og online markedsføringstjenester.

Når det gjelder Hosted Website Builders, er min personlige preferanse Wix hovedsakelig for muligheten til å ha et nettsted oppe og gå relativt raskt med temaene sine. Selv om nettstedbyggere ikke er for alle, er de spesielt nyttige for små bedrifter som starter.

Alle nettstedbyggere har pro og con, og vi advarer alle kundene om å gjøre regnestykket og vurdere kostnadene for årlige avgifter for nettstedbyggere og veie det nøye med mer tradisjonelle nettstedplattformer.

E-handelsløsninger er ganske begrensede, og jeg vil ikke anbefale dem hvis en klient trenger et e-handelsnettsted eller et mer komplekst nettsted som et medlemsområde eller påloggingsfunksjonalitet. I disse tilfellene er WordPress, som også gir redigeringsfunksjoner for dra / slipp, et bedre alternativ som gir mulighet for mer robuste nettstedbygging og er billigere enn årsavgiftene til nettstedbyggere.

Jeg har designet et nettsted i over ti år og har gjennomført over 200 nettsteder som spenner fra små porteføljesider til store tilpassede bygg, for meg – design / markedsføring og merkevarebygging går hånd i hånd og det hele handler om å skape en emosjonell forbindelse til kundens publikum.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi er webdesigner og partner i det sosiale medieselskapet Quick Sites International. Romi og hennes partner Maya etablerte sin virksomhet for to år siden, og de lyktes i å designe titalls nettsteder (og telle).

Fra vår erfaring med å ha laget dusinvis av nettsteder, er Wix.com den enkleste DIY-plattformen for små bedrifter.

En liten bedrift har begrensede ressurser for sitt digitale bilde og har ikke tid til å lære mer sofistikerte plattformer som WordPress. Wix tilbyr forskjellige vakre temaer for sine kunder, slik at de kan redigeres raskt og intuitivt uten behov for koding og har hundrevis av apper som kan brukes både i Freemium og Premium planer.

Jeg anbefaler Wix.com på det sterkeste for en virksomhet som planlegger sitt første nettsted uten erfaring, eller som har begrensede ressurser. Dette er spesielt nyttig hvis selskapet trenger et portefølje-nettsted eller et enkelt nettsted for e-handel.

Wix-plattformen har blitt oppdatert med noen få dager med den nyeste design- og administrasjonsfunksjonene som gir flere og flere muligheter for designeren og bedriften selv.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Roshains firma er tildelt i “Bronse” -status som “Wix Pro Web Designer” av “ArenaWix” USA, 8. november 2010 og mars 2014. Han ble den første ‘Wix Pro Designer’ i Sør-Asia.

Wix er den best vertskapte nettstedsbyggeren for å opprette et lite firma.

Jeg anbefaler det fordi det er en veldig enkel plattform å opprette en webside og den har også mange apper å bruke.

Vi kan lage flotte nettsteder i Wix, og den har ikke store annonser om Wix for gratis brukere. Wix tilbyr også livstidshotell for gratis brukere også.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy er markedssjef hos Tie National, LLC.Kathy har brukt talentene sine til både å bygge og styre nye avdelinger fra grunnen for å sikre selskapets vekst og kundetilfredshet.

Jeg har brukt Wix flere ganger i det siste for små bedrifter og vår nylig ominnredning av nettstedet. For nye designere tilbyr WIX gode startmaler som du kan tilpasse, samtidig som nettstedet er veldig profesjonelt.

For de med mer designopplevelse, kan WIX-maler være en flott kilde til inspirasjon å springbrett av fra, men lar deg også lage et nettsted fra et tomt lerret. Alle elementene er der for blogger, bilder, animasjon og viktigst av alt for SEO.

Jeg takler ikke alt kodingsutviklerne gjør, men med WIX holder ikke denne kunnskapen meg tilbake, og min design og følelse av navigasjon får lov til å ta midtpunktet. Enda bedre kan jeg gjøre endringer uten å måtte ansette en utvikler for å oppdatere kodingen.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim ble uteksaminert fra Art & Design AKTO skole (1996-1999) som grafisk designer. Tidligere jobbet han som frilansillustratør for magasiner. Han oppretter for tiden nettsteder for små bedrifter som trenger en ny, ny webside.

Wix har den enkleste nettstedbyggeren / redaktøren som tillater enkle brukere å presentere arbeidet sitt. Forretningsaktiviteter, tjenester, e-shop og mange andre. Wix følger den nyeste teknologien med mange gode verktøy som hjelper deg med å designe et veldig moderne og vennlig nettsted. Hundrevis av ekstra applikasjoner kan også bidra til å fullføre unike prosjekter.

WIX tilbyr også markedsføring, reklame, nyhetsbrev, SEO, analyser, aksjebilder og video. Har hele pakken for å bygge ut et nettsted for små bedrifter enn andre nettstedbyggere i markedet.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica er en talentfull webdesigner og sosial markedsføring profesjonell med ekstraordinære ferdigheter innen webutvikling.

Vi tror at Wix er den beste nettstedbyggeren. Vi har brukt mange andre plattformer, nesten alle de som er der ute.

Wix er uten tvil den enkleste å bruke, i tillegg lar den deg være kreativ med design og ideer og fremdeles tilby en fantastisk HTML-webside som er enkel å bruke og vise uten å bruke liten eller ingen HTML-koding.

Når jeg har designet kundene mine nettsted, kan jeg vanligvis tilby DIY-lenker for å hjelpe dem med å lage sine egne oppdateringer. Det gir dem kraft og selvtillit og bekvemmelighet til å holde opp sin egen hjemmeside. Hvis de har noen problemer, kan de alltid kontakte meg, eller kontakte Wix hjelp uten spørsmål!

Jeg elsker Wix og har bygget med det i fem år. Jeg har designet hundrevis og hundrevis av nettsteder fra en cupcake-virksomhet, til banker, til leger!

Joshua Moran

Joshua Moran

Som grafisk designer ville WiX være mitt valg blant andre nettstedbyggere.

Hovedårsaken ville være dens evne til å jobbe med et blankt lerret, ikke-malte og fullstendig tilpassbare.

Full tilpasning er det som gjør HTML-tilnærmingen tiltalende. Undergangen er imidlertid at det tar mer tid å kode.

Med WiX kan jeg fokusere på designen og få den til å se estetisk ut og samtidig spare meg for mange timer med koding. Kortere tidslinjer betyr lykkeligere kunder.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy er medstifter og administrerende direktør i Brown Owl Creative, et tverrfaglig designfirma i Storbritannia, med fokus på merkevarebygging, design og webutvikling. Brown Owl Creative kombinerer design og teknologi for å lansere merkevarer og hjelpe bedrifter med å vokse, både lokalt og rundt om i verden.

Hos Brown Owl Creative bruker vi HTML5, CSS3 og JavaScript-teknologier for å skape engasjerende og innovative mobile, nettbrett og stasjonære opplevelser for våre kunders nettløsninger. Vi jobber på noen plattformer, inkludert WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow og Magento.

Ingen nettstedbygger er perfekt etter min mening at de alle har fordeler og ulemper. For meg personlig er Wix den desidert mest innovative dragen & slipp nettstedbygger blant konkurrentene.

Du kan oppnå et høyt nivå av avansert design uten å måtte vite hvordan du skal kode, og de introduserer alltid nye og innovative funksjoner, som etter min mening setter dem foran sine konkurrenter i så måte.

Dette er en viktig faktor hvis du ønsker å bygge nettstedet ditt på en plattform som kan vokse med nettstedet ditt etter hvert som kravene dine endres.

Muligheten til å bygge et stasjonært og mobilvennlig nettsted uten koding eller utvikling gjør det til et enormt konkurransedyktig alternativ for små bedrifter og startups som ønsker å skape en tilstedeværelse på nettstedet, raskt, effektivt og innenfor budsjettet..

Jeg tror veksten av Wix (88 millioner registrerte brukere fra juli 2016) hovedsakelig skyldes deres innovative tilnærming til å utvikle nye funksjoner, og gjøre det brukervennlig for små bedrifter å administrere og oppdatere sine egne nettsteder uten behov for å ansette en utvikler for å lage små nettoppdateringer på deres vegne.

De har også en av de sterkeste støtteinfrastrukturer som er tilgjengelige blant alle nettstedbyggere, og forblir lydhøre via telefon og e-post på support. Dette kombinert med fleksibiliteten i plattformen og brukervennligheten gjør dem til markedsledere i det som er et veldig konkurransedyktig marked i dag.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah er grunnlegger av illustrateddomain.com, hun er en prisbelønt Wix Certified Design Pro og har opprettet nettsteder siden 2010. Hennes tidligere ekspertise som bedriftskonsulent og markedsføring ekspert hjelper henne klienter å definere sine online strategier.

Etter min mening er Wix det absolutt beste valget for en plattform for små bedrifter.

Brukere kan lage nydelige nettsteder for en brøkdel av prisen de vil betale med andre plattformer. Den har en dra og slipp-teknologi som hjelper brukere med liten nettopplevelse å kunne lage et flott nettsted. Hvis en profesjonell bygger Wix-nettstedet ditt, er det enkelt for deg å lære hvordan du administrerer nettstedet ditt.

For små bedrifter er Wix backend-funksjonene en nettbutikk der alt ligger til hånden for ikke bare å opprette et nettsted, men også administrere kunden og kundenes engasjement på ett sted.

Funksjonene i Wix inkluderer:

 • Rene vakre webdesigns
 • Brukervennlighet
 • Enkel, effektiv SEO (ingen ajax)
 • Pro Fotogalleri
 • Wix Backend – For å administrere dine kunder, kontakt og kunder
 • Parallex og responsiv design (Wix Columes)
 • E-postmarkedsføringsadministrasjon (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio er administrerende direktør i Unraveled Media, et digitalt byrå som tilbyr tilpasset webdesign og SEO-tjenester. Han er også grunnlegger av Boonle.com, et marked for grafisk design.

Selv om jeg bygger nettsteder på tvers av flere plattformer, har Wix.com en tendens til å fungere best når det gjelder småbedrifter. Jeg anbefaler Wix til eiere av små bedrifter ganske ofte av følgende grunner:

gunstig

Kostnadene for å sette opp et spesialdesignet Wix-nettsted kontra et spesialdesignet WordPress-nettsted er vanligvis langt mindre. Dette skyldes vanligvis tiden det tar å sette opp et Wix-nettsted sammenlignet med et WordPress-nettsted.

Hurtig oppsett & brukervennlighet

På grunn av den svært tilpassbare dra-og-slipp-redigereren, kan det ofte være enkelt å sette opp et flott nettsted på kort tid når du blir kjent med plattformen.

Vedlikehold

Det er mye enklere å trene klienter i hvordan de skal administrere og redigere Wix-nettsteder enn WordPress-nettsteder. Klienter griper vanligvis inn konseptet til dra-og-slipp-byggherren og er takknemlige for at de selv kan gjøre grunnleggende redigeringer, for eksempel å legge til bilder eller endre tekst. Støttedokumentasjon er også bare et klikk unna.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz er en nettdesigner og en blogger som fokuserer på å hjelpe folk med å starte bloggen sin fra bunnen av. Hun gir trinnvise veiledninger og handlingsrike råd, samtidig som hun tilbyr kodingstjenestene sine for å tilpasse Squarespace-maler.

Når jeg tenker på profesjonelle nettsteder for små bedrifter, tenker jeg umiddelbart på Squarespace. Jeg tror det er den bestgjorte nettstedbyggeren der ute, og ikke på grunn av populariteten. For meg er Squarespace den desidert beste løsningen for å lage et stabilt forretningssted på egen hånd, hovedsakelig på grunn av disse tre grunnleggende aspektene:

1. Responsive maler: Jeg er en stor talsmann for respons på nettstedet, ikke bare fordi det lar publikum bla gjennom nettstedet ditt effektivt når de er på farten, men også fordi det gir dem beskjed om at du ser alvorlig på bedriften din, og at du tar hensyn til detaljer som blir for ofte oversett.

Alle maler fra Squarespace er fullt responsive, og selv om du legger til noen elementer fra en tredjepartskilde som er non-responsive , Du kan enkelt finjustere dem ved å injisere et par CSS-linjer i redaktøren

2. Tilpasning: Hvis du vil at nettstedet skal være minneverdig og skreddersydd helt etter merkevaren din, må du legge arbeid i det. Dette betyr at du må kunne redigere, velge farger og velge skrifter for hvert enkelt element på nettstedet ditt.

Med Squarespace sin stilredigerer kan du endre nesten alle aspekter av nettstedet ditt, inkludert knapper, skillelinjer, skrifter, tekstfarge, polstring, osv., Slik at du kan lage et fullstendig personlig nettsted uten kodingsferdigheter. Dessuten, hvis du har kunnskap om HTML og CSS, har du muligheten til å tilpasse nettstedet ditt enda mer takket være de mange kodeinjeksjonsområdene som er tilgjengelige på alle maler..

3. Priser: Når du starter en virksomhet på et budsjett, kan det være fristende å søke etter de billigste alternativene som er tilgjengelige, men når det kommer til nettstedsplattformer er jeg sterkt uenig. En pålitelig byggherre som gir deg all funksjonaliteten du trenger, og mer til, kommer ofte med en prislapp. Heldigvis er Squarespaces planer veldig rimelige, og du kan alltid velge å oppgradere etter hvert som bedriften vokser.

Saken med hostede nettstedbyggere er at selv når de alle kan tilby et brukervennlig grensesnitt, et bredt utvalg av maler og til og med gratis kontoer, må du følge med det som kommer til å hjelpe deg med å lage en ordentlig online tilstedeværelse. Derfor anbefaler jeg Squarespace for alle som ønsker å etablere en langsiktig virksomhet på nettet

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff er eier og konseptkunstner bak HellothisisJeff Design, et frittstående merkevare og nettdesignbutikk rettet spesielt mot ideelle organisasjoner, kirker og små bedrifter.

Hvert nettprosjekt har forskjellige krav til å vurdere og mål å oppnå, så dessverre fungerer ingen perfekt plattform for hver klient. Imidlertid er det mest fornuftig å bruke Squarespace som en komplett selvbasert webløsning for mange av de små virksomhetene, ideelle organisasjonene og kirkene jeg jobber med..

Kreativt, Squarespace tilbyr vakre rene maler som er perfekte for å formidle spennende merkehistorier. Evnen som gis til å hente inn våre egne tilpasninger via CSS, i tillegg til å komme dypt inn med Developer Platform, skiller virkelig Squarespace ut som en ekte designers verktøysett. Det er veldig lite som ikke kan oppnås innenfor deres rammer.

De største funksjonene ligger imidlertid på klientsiden når det gjelder intuitiv innholdsstyring og vedlikehold av nettsteder. Mine klienter elsker hvor enkelt det er å lage dynamiske nye sideoppsett med dra og slipp-redigereren, og har full kontroll over nettstedets hierarki.

Squarespace tilbyr også mange fordeler bak kulissene, som SSL-sikkerhet, e-handelsverktøy, forskjellige kjerneintegrasjoner og utmerket kundeservice.

For å oppsummere det hele, liker jeg å bruke Squarespace fordi det er raskt og enkelt mens jeg leverer topp design og innholdsløsninger som hjelper meg å fortelle kundene mine historier på veldig praktiske måter.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah har vunnet 5 priser for webdesign de siste 5 årene. Han driver for øyeblikket bare webdesign for private kunder og driver selskapet sitt, ReadySettle, på heltid. Han opprettet selskapets nettsted om en helg.

Av alle utfordrerne er Squarespace den jeg til slutt ville valgt. De har veldig enkle, intuitive verktøy mens de gir mulighet for en ren design og stil. Jeg har hatt mange småbedriftseiere og gründervenner til å bruke Squarespace, og det vakre med dem er at de lager koden for å fungere sammen veldig bra.

Nettstedsverktøy som bruker grafiske grensesnitt, må lage containere som puslespillbiter for at dra og slipp skal fungere. I de fleste tilfeller avvikler dette til å være et tungvint virvar av uoverensstemmede designelementer og avskyelige farger.

Squarespace gjør dette imidlertid vakkert ved å bruke en annen teknikk som ikke mange andre spillere bruker. Det er veldig tydelig med hvor rask sideinnlastningstid er, hvor responsivt nettstedet er, og bare den generelle følelsen av autentisitet og kvalitet som du ganske enkelt ikke kan få fra de fleste dra-og-slipp-plattformer.

Totalt sett er Squarespace mitt valg som webmaster. Ikke så mange plattformer kan matche kostnadene og brukervennligheten sammenlignet med sluttresultatet, som er et responsivt nettsted av høy kvalitet som effektivt formidler nettstedets melding og gjør det på en måte som er veldig behagelig for øyet.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan er grunnleggeren av Lovably Inc., et New York-basert kreativt studio som fokuserer på å spre langvarige ideer fra hele verden ved å bruke gjennomtenkt, målstyrt design. Grunnlagt i 2014 med mål om å gjøre avanserte designtjenester mer tilgjengelige, og vi har hjulpet til å gjøre dusinvis av gode ideer til vakre realiteter.

Square er den bestgjorte nettstedbyggeren for små bedrifter fordi den tillater enorm, kreativ tilpasning, samtidig som den opprettholder en enkelhet og eleganse som de fleste tjenester ikke en gang kommer i nærheten av.

Squarespace gjør det enkelt for kundene våre å legge til og redigere innhold på sine nettsteder og tar byrden av å administrere et komplekst nettoppsett fra skuldrene.

Endelig er Squarespaces 24/7 kundestøtte helt topp og er alltid klar til å hjelpe. Du kan ikke slå det.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan er en UX-designer og grunnleggeren av Crafting Creative, der hun jobber med kreative gründere for å lage nettsteder som er enkle å bruke, som bygger deres troverdighet og som bringer flere kunder til deres digitale dørstokk. Du kan finne henne på Twitter eller Instagram @MeghanCreative.

Den beste, vert nettstedsbyggeren og den jeg både bruker selv og for klientene mine er Squarespace. Squarespace er en alt-i-ett-løsning: de tar seg av hosting, ditt domenenavn kan konfigureres gjennom dem, og de integreres enkelt med Google Apps. De begynte også nylig å tilby gratis SSL-sertifiseringer, som (nerdevarsling) betyr at nettadressen til nettstedet ditt vil ha en https: // i begynnelsen, og varsle brukerne dine om at det er et trygt nettsted å bruke.

Hvorfor betyr dette noe? Fordi fra og med 2017 cracking Google er usikre nettsteder, og dine kan potensielt bli flagget som usikre hvis du ikke har den SSL magi. Den gode nyheten er at med Squarespace trenger du ikke engang å bekymre deg for det.

Bortsett fra alle de nerdete SEO-funksjonene som Squarespace har, elsker jeg den for hvor brukervennlig og tilpassbar den er. Med sine vakre temaer og dra-og-slipp-redigerer, er det en av de enkleste å bruke plattformer på nettet. Ikke bare det, men de gjør det faktisk relativt smertefritt å tilpasse ved å gi deg muligheten til å legge til i din egen CSS, HTML og JavaScript.

Jeg har brukt WordPress, Weebly, Wix, Webflow, og jeg har tilpasset kodet nettsted fra bunnen av. Av all den erfaringen har jeg funnet Squarespace for å være den beste webhotellbyggeren for små bedrifter. Den er enkel å bruke, har et flott innebygd funksjonssett, og det lar deg sette opp en blogg for å drive mer online trafikk til bedriften din.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran var grunnlegger av POINT OUT, et digitalt markedsføringsbyrå, hvor han har jobbet med merkevarer som Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne og STIHL. Han har gjort det til sitt personlige oppdrag å hjelpe alle håpefulle personer der ute med å starte en virksomhet han vil elske å bygge.

Squarespace vil ikke tilby deg fleksibiliteten til WordPress. Men det er sant for enhver annen nettstedsbygger der ute.

Det har heller ikke den superenkle byggherren Weebly har. Og den har kanskje ikke så stor samling maler som Wix.

Likevel er den beste nettstedbyggeren på markedet Squarespace. Hendene ned.

Hvorfor? Det er der øverst i hver kategori. Dessuten utmerker det seg når det gjelder de avgjørende som design, delbarhet og SEO-beredskap. Alle maler er responsive. De fungerer like bra på skrivebordet ditt, som på telefonen. Dette er spesielt viktig som nylig bruk av mobilt internett overskred skrivebordet for første gang over hele verden.

Squarespace gjorde den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet, designfleksibilitet og å følge UI / UX beste praksis.

Som en liten bedrift bør du ikke bruke for mye tid på å administrere nettstedet ditt, men faktisk bygge opp virksomheten din. Nettstedet ditt skal hjelpe deg med å dra nytte av alle online forretningsmuligheter som kan oppstå, mens det ikke bør forbruke din verdifulle tid og energi.

Og det er akkurat det du får med Squarespace.

Faktisk blir du oppmerksom på tingene du kan gjøre. Maler som Pacific lar deg designe nettstedet ditt slik at det føles som om det var skreddersydd. Du kan ha alle widgetene, tilvalgsblokkene og CTA-knappene du trenger. Den integreres også med Leadpages, ConvertKit og andre populære apper.

I utgangspunktet tilbyr Squarespace alt du trenger som en liten bedrift. Og de tilbyr det til en fornuftig pris.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes har over 9 års erfaring med å designe og utvikle nettsteder, i tillegg til en lang erfaring innen IT og fysisk produktdesign.

Jeg anbefaler Squarespace som den best-vert nettsted byggherre. Squarespace har:

1. 24/7 support,

2. Et stort fellesskap av spesialister,

3. De best designet, fullt responsive maler, og

4. Et innholdsstyringssystem som er ekstremt fleksibelt.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa hjelper små bedrifter med å utvide publikum gjennom kick-ass design og fotografering.

Jeg foretrekker Squarespace av flere grunner:

1. Squarespace tilbyr vakkert designet nettsteder som lar deg når som helst endre maler uten å miste innhold. Hvis du vil endre malen din på Wix, må du starte på nytt og miste innholdet som er vondt!

2. Squarespace er lydhør. Wix lar deg skjule visse ting på mobilen, men for de fleste av klientellene mine ønsker de ikke å designe et mobilt nettsted separat, de vil være i stand til å designe et nettsted og ha koden til å gjøre resten.

3. Squarespace har fantastisk 24/7 support. Å finne noen å snakke med på Wix er en LAV. De har et stort hep-forum, men noen ganger må du snakke eller sende en e-post til en person i stedet for å bruke timer på å se gjennom fora for din løsning. Jeg har vært der, og det er ikke morsomt.

4. Squarespace tilbyr ubegrenset båndbredde, i motsetning til Wix. Dette er enormt hvis du forventer å ha et høyt antall besøkende på nettstedet ditt, og hvis du har mye innhold på nettstedet ditt som du må laste raskt inn. Wix har for mange restriksjoner på båndbredde.

5. Squarespace ble bygget av designere. Alle malene deres ser høyt ut. Det har en mer strukturert dra & fall sammenlignet med Wix. Læringskurven kan være enklere på Wix enn det er Squarespace, men når du først har forstått det grunnleggende for å bygge et nettsted der, er det veldig enkelt å gjøre resten.

David Head

David Head

~ David har vært Squarespace Specialist i 3 år og han personlig bygde rundt 100 Squarespace nettsteder. Han er grunnleggeren av DesignLive som er som Uber for en Squarespace-designer.

Jeg må velge Squarespace. Den opprinnelige grunnen til at jeg begynte å designe på plattformen var at jeg prøvde å lære å bygge min første virksomhets nettsted.

Jeg prøvde alle andre plattformer (Shopify, Wix, Weebly, WordPress, etc.) og ingenting var så sofistikert som Squarespace.

De har lagt mest vekt på å fjerne alle hindringene som DIYere kan støte på. Enkelt sagt er det den mest garanterte måten for den gjennomsnittlige personen å lage et vakkert nettsted.

John Tindel

John Tindel

~ John er en transformativ kreativ kraft som gir en tilstrømning av ideer, kultur og ledelse. Med over 15 års erfaring oppmuntrer han til teamarbeid, gir jevn kreativ ledelse & produktutvikling.

For det første tror jeg at jeg har brukt dem alle. Fra hostede til selvhostede løsninger har jeg kunder som ønsker deres spesifikke løsning, og jeg trenger å kunne jobbe med det de har. Nylig har jeg brukt Squarespace sin kommersielle løsning.

Jeg elsker enkelheten til nettstedene deres, og e-handelsløsningen deres er enkel nok til å sette opp og begynne å bruke. Som designer pleier jeg å designe nettstedet mitt og aldri legge til innhold. Squarespace lager så enkle minimale nettsteder, at jeg motstår å designe og begynner å legge til innhold til nettstedet.

En fordel er prisen, virkelig rimelig å selge på nettet og koble kundekorrespondanse (Mailchimp, e-postmeldinger) for å skape en god brukeropplevelse når du kjøper online. For under $ 30 kan du starte en virksomhet på nettet som ser bra ut og fungerer som en full online forhandler.

De tar ikke kutt fra salget ditt som Shopify og andre. Det eneste fallet jeg har med Squarespace-handelsnettsteder, er at du bare har ett alternativ for betalingsbehandling. Alt i alt tror jeg ikke du ville bli skuffet over deres plattform og støtte.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta er grunnleggeren og designeren av Naya Traveler. Hun ble kåret til en av de beste Squarespace-nettstedene i verden.

Jeg tror Squarespace er den beste hjemmesiden plattformen. De har gode tredjepartsintegrasjoner som Adobe Typekit, Getty Images og Stripe, som effektiviserer den daglige arbeidsflyten og hjelper nettstedet til å se profesjonelt ut.

Malene deres er av ypperste designkvalitet og er også enkle å tilpasse med kode.

Til slutt har Squarespace et stort støttefellesskap som er nyttig for brukere med lite CSS / HTML-kunnskaper som ønsker å tilpasse nettstedene sine med enkle kodestykker..

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon er en designer basert i Atlanta, GA som spesialiserer seg på merkevarebygging og webdesign. Brandon jobber også med artister og musikere gjennom artistutvikling og merkevarekonsulent.

Jeg bor og puster Squarespace når det gjelder å jobbe med små bedrifter. Squarespace passer godt for små bedrifter som er designorientert og ønsker å ta en aktiv rolle i å lage det estetiske på nettstedet ditt.

Jeg elsker å bruke Squarespace for bedrifter som nettopp begynner og er interessert i rent og responsivt design. Eiere av små bedrifter klarer å lage mange designinnstillinger uten å berøre koden. Brukere kan også oppleve et brukervennlig e-handelsgrensesnitt, slik at de kan kjøre butikk flytende fra nettstedet sitt Squarespace.

Hvis små bedrifter er ute etter et moderne, bildeorientert design, bør du absolutt vurdere Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola er en profesjonell fotograf. Han tegnet sin egen side, som ble kåret til en av de beste Squarespace-nettstedene i verden

Etter min mening er Squarespace hendene ned den best-vert nettsted byggherre der ute på interwebs.

Det som skiller det ut er enkelheten: alt er skapt med brukeropplevelse i tankene, og rettet mot alle mennesker som ikke nødvendigvis har noen bakgrunn innen webdesign eller programmering.

Noe annet enn å frigjøre, fordi du som en liten bedriftseier sannsynligvis lever i en konstant orkan med ideer og spenning for å vise / promotere hva det er du gjør, og har ikke tid eller er interessant å lære å jobbe med koding eller designe i det hele tatt.

Squarespace tilbyr vakre responsive maler, et latterlig enkelt å bruke dra-og-slipp-system for innhold, og på toppen av det hele, den beste kundestøtten jeg noensinne har opplevd.

Som fotograf tillater det meg å bruke mindre tid foran en skjerm på å finne ut hvordan jeg gjør ting for nettstedet mitt, og mer tid på å skyte og gjøre jobben min.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace er, etter min mening, byggherren for det beste vertskapet for å lage et nettsted for små bedrifter. Jeg tror at det er en plattform som balanserer flott design og å være brukervennlig.

En eier av en liten bedrift kan designe et vakkert nettsted veldig raskt, og det vil spare dem for mye penger når de skalerer.

Ut fra min erfaring har de den beste kundeservicen og fungerer veldig bra med eiere av små bedrifter.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath er en profesjonell nettstedutvikler i nesten 9 år nå. I denne tiden bygde han 100+ nettsteder, trakter & landingssider. Han bygger nettsteder som samsvarer med forretningsmålene dine og konverterer godt.

Jeg har jobbet med 7-10 nettstedbyggere, og Squarespace er en av dem. Jeg bruker det hovedsakelig for å bygge nettsteder for mine kunder, for det meste personlig portefølje og små bedrifter.

De har innholdsblokker for forskjellige typer innhold (Tekst, bilder, lyd, fotogallerier, kart osv.) Som gjør jobben enklere.

Selv om jeg er en profesjonell nettstedutvikler på tvers av flere CMS, vil jeg, hvis jeg ble bedt om å peke på en nettstedsbygger, være SquareSpace en gitt dag.

Her er grunnen.
* Du kan legge til tilpasset HTML & CSS-kode for å forskjønne nettstedet.
* Du kan integrere nesten hvilken som helst applikasjon på Squarespace-nettstedet ditt (dessverre, ikke Zapier ennå) som er et stort tegn på lettelse. Du kan ikke gjøre dette med de fleste andre nettstedbyggere der ute.

Hvis du er nysgjerrig på å vite hva som gjør at det skiller seg ut fra andre nettstedbyggere, her er en rask liste over proffer.
Pros

 • Flott sett med responsive maler
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Innebygd netthandel
 • Ubegrenset sider & widgets
 • Ubegrenset lagringsplass
 • Passordbeskytte et hvilket som helst antall sider

Som et hvilket som helst annet produkt kommer SquareSpace imidlertid også med sitt eget sett med ulemper.
Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Til tider er sidehastighet en bekymring
 • Betalingsprosessor er begrenset til Stripe (bare)
 • Ingen medlemskapskapere (ikke blokkerer)

Jeg har ikke snakket om SEO noe sted, fordi uten et tilpasset nettsted, vil du alltid måtte gå lite på Optimalisering.

Hvis du leter etter en nettstedsbygger for å komme i gang med en gang og ikke vil ha rotete annonser over hele virksomhetsnettstedet ditt, kan du gå med det.

For prisen på mindre enn 3 kaffe får du en SSL-sikret, responsiv webside (månedlig) for å etablere din virksomhets tilstedeværelse online med Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared er medgründer av Pocket Knife, en kreativ gruppe som designer og utvikler tilpassede Squarespace nettsteder.

Jeg tror Squarespace er en utmerket løsning for de som ønsker å bygge et lite forretningsnettsted.

Ikke bare har de flotte maler som skal brukes som utgangspunkt, men bedrifter kan enkelt administrere nettstedets innhold i fremtiden med det intuitive Squarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward har brukt mer enn et tiår på å skape oppslukende og interaktive digitale opplevelser. Han er for tiden Radish Labs tekniske direktør og jobber for å styre teknologiteamet og implementere innovative tech-løsninger til komplekse utfordringer som sosiale påvirkningsorganisasjoner står overfor.

Vi anbefaler Squarespace. Det er billig, enkelt å bruke og inneholder en slipp-og-slipp-grensesnitt som gjør det smertefritt å lage vakkert designet nettsteder på få minutter.

Squarespace tilbyr høykvalitets og vakre maler som setter UX og design i høysetet, i tillegg til å tilby strømlinjeformede integrasjoner, out-of-the-box alternativer for e-handel og flotte utviklerverktøy som går utover de fra andre tradisjonelle vertshus. plattformer.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace er stedet å være hvis du vil vokse merkevaren din. Denne plattformen står aldri stille, og fleksibilitet er viktig i dag.

Jeg designer utelukkende på Squarespace fordi det er en plattform der kreativitet kan utfolde seg. Og du trenger aldri å bekymre deg for sikkerhet eller defekte plugins.

Målet mitt er å kontinuerlig utfordre min egen begrensning og alltid levere ekstraordinært arbeid. Squarespace lar meg gjøre akkurat det!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit er en ivrig digital markedsfører med gode erfaringer innen tilknyttet markedsføring, markedsføring av sosiale medier og videomarkedsføring. Han er medgründer av RankMeUp Services, et digitalt markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på å øke trafikken på nettstedet og salg på nettet.

Moonfruit vil vinne det for meg hver dag for sin evne til å tilby et stort utvalg av innebygde funksjoner og enkle å forstå og betjene brukerpanelet. Det har en nydelig bukett med forfriskende temaer å velge mellom.

Du kan publisere innholdet ditt og være sikker på at det er kompatibelt med datamaskiner, faner og smarttelefoner automatisk, og det tar også vare på SEO på egen hånd. Du kan til og med dele automatisk innholdet ditt på forskjellige sosiale medier.

En annen god grunn til at det blir så populært, er at du til og med kan sette opp en e-handelsbutikk i bare tre enkle trinn. Den fungerer direkte på dra og slipp-metoden og er veldig brukervennlig. For å toppe det hele, finner du også Google Analytics og Google Webmaster Tools Integrated in user interface som gjør det desto mer attraktivt for SEO-er.

Alt i alt er Moonfruit, etter alle standarder, en av de mest nyttige og SEO-vennlige egenskapene du kan lage for innholdet ditt.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson er webdesigner for AIMS Web Design.

Vi bruker bare MoonFruit for klienter, til tross for det relativt gamle brukergrensesnittet som ser ut til å sette så mange mennesker av.

Jeg elsker mengden personalisering du har med hvert nettsted, og hvor enkelt widgets og blogger kan legges til.

Vi har bare noen gang hatt positive tilbakemeldinger om nettstedene vi har bygget ved hjelp av MoonFruit, og har alltid klart å vise klienten hvordan vi bruker byggherren, slik at de kan gjøre endringer selv.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam driver et selskap med digital merkevarebygging og utvikling av nettsteder.

Etter min mening er Weebly et av de enkle, men effektive verktøyene for nettstedbygger for webansvarlige. De trenger ikke å ha programmeringsferdigheter, trenger bare å dra og slippe nettstedegenskaper til et nettsted, så hvis jeg trenger å bruke et byggverktøy for å utvikle et nettsted for småbedrifter, vil jeg velge Weebly.

Ulike elementer som du kan legge til på websider inkluderer tekst, bilder, videoer, knapper, Google maps og kontaktskjemaer. En av de viktigste fordelene er at mens du bygger nettstedet ditt, kan du samtidig se refleksjonene på siden og dra elementene fra en verktøylinje til webområdet ditt..

Weebly inkluderer også hosting – Cloud hosting som er veldig raskt og sikkert system. Lastetid påvirker rangeringene dine i søkeresultatene, så det vil også ha SEO-fordeler. På toppen av det lar det deg også blogge, som er en egen innebygd CMS. For webansvarlige som er villige til å velge eCommerce-funksjonalitet, tilbyr den en flott e-handelsløsning.

Alle alternativene er gode så langt kravene til nettstedet ditt samsvarer med spesifikasjonen på nettstedet ditt, og det er fasilitetene til rammeverk eller verktøy for nettstedbygger.

Alle gode nettsteder

Hver gang jeg rådfører meg med småbedrifter, hører jeg fra de fleste eierne at de bare trenger små nettsted med opptil 10 sider med tekst, bilder og innebygd YouTube-video. For slike mindre krav vil Squarespace, Weebly eller til og med WIX fungere fint. Builder Tool fra Godaddy vil også være en enkel løsning for et lite nettsted. Det trenger bare å dra og slippe ting for innholdet, bilder, lysbilder, videoer eller kontaktskjema.

Noen av applikasjonene som Weebly, Squarespace eller WIX la også til eCommerce-funksjoner, så for e-handelsbehov for få produkter er disse klare verktøy for å bygge din nettbutikk.

Dette krever ikke HTML-programmeringskunnskap om komplekse CMS som Magento, Prestashop eller WordPress. Hastighet vil også være bra for disse plattformene, så det er en annen SEO-vennlig faktor.

Tusen takk til alle ekspertene som deltok i denne ekspertoppdateringen! Hvis du har spørsmål, vennligst legg dem inn nedenfor, så svarer vi. Hvis du skal starte et nytt nettsted, gi meg beskjed om hvilken plattform du har tenkt å bruke.

Ikke glem at deling er bryr seg. Hjelp oss med å spre dette innlegget ved å dele det med dine venner og følgere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map