38 Webdesigneksperter deler deres bedste tip til, hvordan man vælger den bedste webbygger

I den verden, der synes domineret af WordPress, har vi vist, at der er en masse andre muligheder for at skabe et fantastisk sted. Webstedsbyggere er en fremragende løsning for virksomhedsejere, der ønsker at have en online tilstedeværelse. Derfor besluttede vi at interviewe 38 webdesignere for at finde ud af det.


Hvad er den bedste hostede webstedsbygger til at oprette et websted for mindre virksomheder, og hvorfor anbefaler du det?

Lad os se, hvad der er fordelene ved hver webstedsbygger.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro er en brasiliansk webdesigner og en af ​​medstifterne af Fix Up Brasil.

Der er ikke en webstedsbygger på markedet, der kan gøre alt for dig. Der er ikke en webstedsbygger, som du bare kan lægge dine fotos og opgaver på, og den opretter automatisk et perfekt sted til dig. Enhver webstedsbygger vil have en indlæringskurve, der kan være større, end du forventer.

For hver af dem er de ikke så SEO [søgemaskineoptimering] venlige, som de reklamerer for at være. Du skal vide lidt om design og hvordan man styrer tingene godt, så du kan oprette et fantastisk websted.

Jeg synes, kunder skal finde ud af, hvilken builder de kan lide mest – det er lettest for dem. Hver af dem har deres egne værktøjer og funktioner. De er forskellige fra hinanden og fungerer muligvis anderledes.

Mit valg af webstedsbygger er Wix.com

Jeg tror, ​​det er bedst for nogen, der ønsker deres første websted til deres forretning. Det er billigt, let og hurtigt. Hvis du prøver at ansætte et firma til at oprette websteder til dig, koster det meget, og de leverer muligvis webstedet om et par måneder.

Wix er på niveau med alle de nyeste designtrend og -teknologier. Hver gang der er noget nyt i markedsføringsverdenen, er Wix altid med på det. Der tilføjes altid nye funktioner. Jeg tror ikke, at de andre platforme har det forsknings- og udviklingshold, som Wix har, der tilføjer funktioner, som markedet kræver.

Nye brugere kan vælge kategorien for det job eller virksomhed, de har involveret sig i. Der er skabeloner til hver branche. Du tilføjer det, du ønsker. Du vælger farver, tekst og billeder. Hvis du ikke er tilfreds, kan du vælge en anden skabelon. Du kan starte en anden. Du kan have så mange, som du vil. Hvis du stadig ikke er tilfreds, er den bedste ting at gøre at vælge en Wix Pro for at gøre det for dig.

De har stor støtte til deres kunder. De fleste af de spørgsmål, du har, besvares i forummet. Hvis du ikke har et spørgsmål om forummet, tager det 10 til 24 timer at få et svar fra Wix. Nogle gange er det et automatisk svar. Hvis det er tilfældet, sender de det til Wix-teamet, og de svarer dig ordentligt.

Desværre har Wix overhovedet ikke et godt navn på designmarkedet i Brasilien. Her, når du siger, at et websted er bygget i Wix, rynker folk over det, fordi de synes, det ikke vil være et rigtig godt websted. Imidlertid bliver folk imponeret over de ting, du kan gøre ved hjælp af Wix.

Hvis jeg viser nogle designs og fortæller dem, at det er fra Wix, bliver de altid imponeret. Det handler ikke om den platform, du bruger, men om hvad du kan gøre med den. Hvis du vil, kan du male en Mona Lisa ved hjælp af Microsoft Paint (og nogle mennesker har gjort det!)

En person, der ønsker et komplet professionelt websted, og som har budgettet til at opbygge et komplet websted, bør undgå Wix og andre webstedsbyggere. Men jeg har nogle klienter, der ville have budgettet til at betale nogle agenturer for at bygge dem et fantastisk websted uden for Wix. Men de valgte at bruge Wix, fordi de ikke ønsker at blive knyttet til agenturet. De vil ændre informationen og gøre det selv. De ønsker ikke at skulle stole på et andet firma bare for at foretage enkle ændringer. Det er bedre for dem at bruge Wix.

Ulemperne:

Wix bliver langsommere med tiden. Når du starter et Wix-sted, vil det være meget hurtigt. Men hvis det har for mange sider, eller hvis indholdet begynder at blive større, med flere fotos og videoer, begynder Wix-webstedet at blive meget langsomt. Det begynder at blive uudholdeligt til et punkt, når du skal dele dine sider i to, så siden ikke kræver så meget tid at indlæse. Det bliver meget frustrerende. Det er et Wix back-end problem.

Olya Sort

Olya Chernitsyna

~ Olya har mere end ti års erfaring med markedsføring. Hun er en web- og grafisk designer, der har oprettet næsten 100 websteder i forskellige sektorer, sprog og stilarter.

Jeg anbefaler Wix-platform til små virksomheder, fordi det giver dig mulighed for at opbygge et fremragende, moderne, professionelt websted på en dag bogstaveligt talt. Lad mig dele Wix fordele trin for trin

1. Tid

Det er vigtigt for enhver virksomhed at være til tiden i markedet. Ingen vil bruge uger eller måneder på at bygge websteder. Wix handler om tidsbesparelse.

2. Design

Skabeloner eller blanke? Hvis du ikke ved, hvad du vil, tilbydes du hundredvis af seje skabeloner lavet af professionelle designere, hvor alle markedsførings- og anvendelighedsaspekter overvejes. Hvis du ved, hvad du vil, er du velkommen til at oprette alt fra bunden af ​​hvad du vil. Du kan uploade ethvert billede, video, enhver skrifttype, bruge cool animation.

3. Ingen kodning

Træk og slip-system gør processen så meget lettere. Desuden behøver du ikke at søge en webudvikler, du behøver ikke at betale ekstra penge for hans job, du behøver ikke at vente. Som der ikke er nogen barriere mellem dig og dit websted. Du har muligvis brug for en Wix Pro, dog ��

4. SEO

Wix er gået hele vejen fra SEO uvenlig til SEO venlig webstedsbygger. De har virkelig forbedret dette spørgsmål meget. Det er absolut SEO venligt nu, og alle mine projekter beviser dette

5. Bedre hver dag

Arbejde med Wix ved jeg, at de spurgte og lyttede til deres brugere, de forbedrer platformen regelmæssigt. Der er altid enorm forbedring mellem “går Wix” og “imorgen Wix.”

6. Mere end bare en webstedsbygger.

At have et websted med Wix er meget mere end bare websider. Det er et meget kraftfuldt marketingværktøj alt sammen. Du har din kundekontaktliste, som automatisk konfigureres til alle besøgende, der skrev dig via dit websted, der købte smth.

Du kan oprette fantastiske e-mails og sende den til alle dine kontakter. Der er så meget mere for enhver virksomhed (restauranter, hoteller, online bookinger osv. ”.) Du har ikke brug for noget tredjedelsværktøj, der gør dette, alle leveres af Wix og kan bruges gratis

7. Kæmpe gratis fotobank

Wix har en stor fotobank, der er helt gratis. Alle billeder er professionelle og smukke. Dette fotobibliotek vokser altid. Du kan dog også bruge en anden berømt fotobestand indbygget, ikke gratis, men med en særlig pris

8. Alle de sidste webtrends er tilgængelige

Ja, Wix vil have, at deres websteder skal være “de mest moderne.” Parallax, videobaggrund, kinematografi, animation, seje skrifttyper … alle er her for at bruge

9. Regelmæssige specialtilbud

Hver lejlighed kan du købe en årlig plan med 50% rabat. Ekstra får du et gratis domæne og gavekort til Google Adwords.

10. Mobil version

Hver hjemmeside har sin mobile version, som er gratis og kunne indstilles efter ønske

Jeg elsker Wix, har lavet mere end 100 websteder med Wix og fortryder aldrig.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Efter uddannelsen fra Art Institute i 2002 arbejdede Adrianne som designer for D.R. Horton, et Fortune 500-selskab, der skaber alt fra magasinspredninger til billboards. I 2007 startede hun sit design og et stort grafikfirma og kiggede aldrig tilbage.

For omkring seks år siden startede jeg et websted for mig selv på WIX. Det var bare for sjovt at teste platformen, da min gamle side var på WP, og jeg kunne godt lide den nok. Efter at have spillet med WIX i et par dage, blev jeg imponeret. Den hastighed, jeg kunne sammensætte et websted, var temmelig forbløffende, så jeg overførte mit domæne, og det var starten på noget stort.

Efter ca. et år med min portefølje på WIX besluttede jeg at lave et websted til dykbutik, jeg arbejdede på deltid. Jeg gjorde dette som en freebie for at prøve et andet sted på WIX. Jeg satte hjemmesiden op, og til min overraskelse et par måneder senere eksploderede virksomheden.

Vi var nået nr. 1 på Google på så kort tid, og vores Facebook-side voksede som et ukrudt. Det var som om vi ramte det søde sted. Så jeg besluttede at lave et par flere websteder for lokale øboere på St. Thomas.

Alle sider havde lignende resultater og den bedste del … når webstedet var komplet, behøvede mine klienter ikke at vente på, at jeg foretog ændringer eller betalte for vedligeholdelse! For mig er det guld. Jeg ved, at nogle webstedsdesignere slår næsen ned på WIX-websteder.

Nogle griner, og andre er virkelig bekymrede for, at DIY-bygherren måske bringer dem ud af drift. Nå, jeg ser på det som en velsignelse! Jeg er designer; Jeg hader kode. Jeg arbejder bedre visuelt, og jeg tror, ​​at WIX åbner døre for fantastiske webdesignere, som måske ikke kender eller kan lide kodningsaspektet.

Misforstå mig ikke; WIX er ingen erstatning for reelt talent. Også for mig keder jeg mig ved at gøre rutinemæssig vedligeholdelse. Jeg kan godt lide at pakke adskillige seje forskellige designs på én gang og derefter udlevere dem til mine klienter med en hurtig “hvordan man” -video. Det frigør mig til at gå videre til det næste seje projekt og være selektiv til designsteder, som jeg føler taler til mig.

Jeg har fundet ud af, at 99% af mine klienter kommer til mig fra andre platforme. WP er mest populær. Det er altid den samme historie; “Min webstedsdesigner er gået MIA, eller de vil ikke ringe tilbage til mig, de vil have $ X for en enkel ændring, og det er for dyrt. De tog mit login, og jeg kan ikke foretage ændringer nu.”

Det er altid, at webstedsdesigner har fejlet på en eller anden måde eller opkrævet absurde beløb for ændringer. WIX afhjælper dette problem. Jeg opretter et smukt, dynamisk websted med hundreder af apps, der er tilgængelige for mine klienter hurtigt og effektivt på min WIX pro-konto.

Når webstedet er gjort, overfører jeg webstedet til mine klienter WIX-konto, så de har 100% kontrol over deres eget sted. Derefter går jeg til side. Jeg er altid tilgængelig for hjælp og spørgsmål og udfører vedligeholdelse mod betaling eller ændringer, men nøglen er, at de kan udføre ændringer alene.

Jeg finder ud af, at alle mine klienter er så glade for dette og føler sig mindre kontrolleret af deres webstedsdesigner. De har frihed, og det holder dem tilbage til andre projekter og giver mig henvisninger. Jeg tror, ​​at 80% af min virksomhed nu er henvisningsbaseret og starter kun fra et par WIX-websteder.

Der er altid en mørk side på enhver platform. Jeg tror, ​​WIX har brug for at intensivere deres SEO-spil. Hvis du følger det grundlæggende, får du anstændige resultater, men jeg tror, ​​at de er nødt til at fokusere på dette lidt mere. I øjeblikket bruger WIX parastorage, så det ser ud til, at alle WIX-websteder får en F-placering, der ikke har komprimeret billeder, fordi filtypenavnet, der er tilføjet fra serverne.

Dette gør det vanskeligt at få nøjagtige testresultater for belastningshastighed. Det er nøglen at lette ved korrekt at komprimere dine billeder og vide at ikke overbelaste en side. Jeg tror også, at en anden ulempe ved WIX er e-handelsevne. Lad os se det i øjnene; det er ret grimt.

Du kan bruge Ecwid, som jeg kan lide meget og giver mulighed for brugerdefineret CSS, hvilket er rart, men basen WIX-butik har brug for lidt kærlighed. Det er muligt for en lille butik med under 50 onlineprodukter, men hvis det er en stor butik, er den for tidskrævende og flyder bare ikke godt.

Med alt det sagt – det jeg L.O.V.E. om WIX er, at de lytter! De forbedrer konstant deres platform. De tilføjer nye apps, der gør livet så meget lettere og nye funktioner, der får websteder til at se fantastiske ud.

Tager WIX job fra rigtige webstedsdesignere? Nix! Hoveddelen er, at det er svært at designe til dig selv … og du ryster på hovedet ja lige nu. Det har taget mig år at udvikle et websted for mig selv, som jeg kan lide, og jeg er sikker på, at jeg vil ændre det om et år alligevel.

WIX-virksomhedsejere har altid brug for WIX-designer. Jeg beder alle mine kunder om at prøve WIX, før de ansætter mig. Lær platformen og prøv at opbygge deres site. Jeg har ikke mistet en kunde på denne måde, de værdsætter alle ærligt, og de ender med at ansætte mig til at udføre det oprindelige design.

Jeg tror, ​​WIX har nogle forbedringer, de har brug for, men hvilken platform gør det ikke? Det er et fantastisk sted at starte for ejere af små virksomheder, og jeg tror virkelig, det bare vil fortsætte med at forbedre sig over tid.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian er stifter og administrerende direktør af SeeDesine. Han har mere end syv års erfaring inden for webdesign. Hans virksomhed er specialiseret i WIX-websteder og branding-løsninger til enhver forretning eller produkt. De bygger professionelle onlinemiljøer beregnet til at passe til dine behov og forbedre din virksomhed.

Siden jeg var barn har jeg brænder for alt, hvad der betyder materialiseret vision, blanding af farver på en måde, som effekterne giver plads til inspiration og kreativitet.

Hvis du ejer et firma, ved du, hvor vigtigt det er at have et fungerende websted, så dine kunder kan finde dig og også foretage køb fra dig. At have et websted hjælper med at øge dine indtægter og giver kunderne mulighed for at finde information om dig, når de har brug for det.

Jeg tror, ​​den mest populære webstedsbygger er Wix. Wix webstedsbygger er perfekt til enhver virksomhed og giver dig mange fordele.

Når du har tilmeldt dig sitet, kan du gennemse over 250 skabeloner til dit nye websted. Du kan vælge et hvilket som helst design, du vil bruge. Det er foruddannede designs, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om den kodning eller HTML, der går i dem.

Ofte kan webstedsbyggere være vanskelige at navigere rundt på og forårsage hovedpine. Wix tilbyder en meget brugervenlig grænseflade, der består af et træk og slip-interface. Dette træk-og-slip-interface er meget nyttigt for folk, der ikke har erfaring med at designe websteder, og det gør at oprette dit websted til en leg.

Du kan placere alle dine tekster, billeder og videoer, uanset hvor du vil have dem til at gå, ved blot at skubbe dem rundt og placere dem, hvor du finder det passende.

Endelig tilbyder Wix nyttige værktøjer, som du kan bruge, hvis du nogensinde sidder fast på ethvert tidspunkt under din oplevelse af websidebygning. Der er mange forskellige knapper, du kan klikke for at få hjælp lige på webstedet, og du kan endda kontakte kundesupport, hvis du har brug for det.

Dette er fordelagtigt, fordi du aldrig ved, hvornår du kan støde på et problem, og svar på dine spørgsmål vil hjælpe dig med at fortsætte din websides bygning.

Webstedsbyggeren på Wix.com er meget nem at bruge, og den tilbyder mange forskellige værktøjer, der hjælper dig med at opbygge dit websted fra bunden.

Dine kunder leder allerede efter dig online, og hvis du ikke har et websted, mister du dem til din konkurrence. Stop med at overlevere dine kunder til andre, fordi du er bange for at hoppe ind i webstedets verden.

Wix webstedsbygger er et godt sted at starte, og det vil give dig et fungerende og professionelt udseende websted med kort tid.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah er en Wix Pro grafisk designer siden 2009. Hun er også en superhelt på sociale medier.

Efter at have brugt hver eneste webstedsbygger derude, kom jeg til den konklusion, at Wix.com overgik alle forventninger. Wix har gjort fremskridt, som man ikke kunne tro, og jeg har brugt deres tjenester siden 2009, da jeg først startede min egen lille virksomhed.

Udover det faktum, at Wix-redaktøren er i konstant udvikling, indbringer nye og forbedrede funktioner, der hjælper dig med at udnytte det allerbedste af dit potentiale med lethed; Wix-samfundet er et varmt, hvor Wix-medarbejdere og Wix-designere interagerer og støtter hinanden. Den sunde konkurrence, mulighederne slutter aldrig.

Jeg forklarer ofte Wix.com som Photoshop af webdesign på grund af den frihed, det giver dig bare for at oprette. Hundredvis af fremragende værktøjer til din rådighed, der passer både begyndere og fagfolk, det er alt hvad du kan bede om for at skabe alt hvad du kunne forestille dig. Det er som magi, klik udført!

Da jeg først startede, havde jeg absolut nul webdesignoplevelse eller midler til at ansætte en webdesigner, så jeg begyndte at udforske mine muligheder. Det var da jeg snuble over Wix.com efter frustrerende overgivelse af andre indstillinger, der tvang mig til at følge et layout eller format.

Wix trossede alle regler; det gav mig et tomt lærred til bare at lege med til mit hjerte indhold og den slags frihed, jeg blev forelsket i. Den store del ved Wix er, at uanset om du har 5 minutter eller 5 dage at bruge på et websted, er der noget for enhver smag.

Smukke foruddesignede skabeloner til din rådighed, et tomt lærred for dig at skabe noget helt ud fra dine egne visualiseringer (og værktøjerne til at understøtte det) og det faktum, at det har åbnet en helt ny verden af ​​design for både Wix Pros og klienter.

David Attard

David Attard

~ David er en webdesigner, en fremhævet forfatter på mange webdesignwebsteder og grundlægger af DART Creations, et websted for folk, der arbejder med websteder.

I dag og alder, hvor et websted er en så nødvendig del af virksomheden, er det dejligt, at folk, der ikke har adgang til en webdesigner (uanset grund), har gode alternativer.

Man må se dette fra perspektivet for mange små virksomheder, der ønsker at gå på nettet, men ikke har nogen anelse om, hvor man skal starte fra.

WIX er et fremragende valg. Det er kunstig design-intelligens, der gør det til en leg at oprette et flot websted på lidt eller ingen tid overhovedet.

At være sådan en simpel, trin-for-trin-guide, der beder om sådanne ting som webstedets kontekst (online butik, tøj, baby?), Så beder du om din adresse, telefon, sociale netværksdetaljer og opretter alle siderne fra starten. Selvfølgelig kan man derefter ændre og forfine efter behov, men det grundlæggende er indstillet.

I det væsentlige er det et meget forenklet indholdsstyringssystem med et fast fokus på at skabe en enkel brugeroplevelse for mennesker, der har brug for at oprette et websted (men ikke ved hvordan).

Det ønsker ikke at være WordPress og kan aldrig være så fleksibelt som det, men det er det rigtige værktøj til små virksomheder, som bare har brug for en hjælpende hånd med at oprette et websted til et relativt lavt gebyr.

Angelique

Angelique

~ Angelique er grundlæggeren af ​​Fresh Pixel, et webdesignagentur, der leverer professionelle webbaserede tjenester, herunder oprettede hjemmesider for små virksomheder, e-handelsløsninger og fuld-service tilpasset webstedsudvikling samt branding, SEO og online marketingtjenester.

Med hensyn til Hosted Website Builders er min personlige præference Wix overvejende for evnen til at have et websted oppe og køre relativt hurtigt med deres temaer. Mens webstedsbyggere ikke er for alle, er de især nyttige for små virksomheder, der starter med.

Alle webstedsbyggere har pro og con, og vi advarer alle klienter om at gøre matematik og overveje omkostningerne ved webstedsbyggeres årlige gebyrer og veje det omhyggeligt med mere traditionelle webstedsplatforme.

E-handelsløsninger er temmelig begrænset, og jeg vil ikke anbefale dem, hvis en klient har brug for et e-handelswebsted eller et mere komplekst websted, såsom et medlemsområde eller loginfunktioner. I disse tilfælde er WordPress, som også giver mulighed for træk / slip-editor, en bedre mulighed, der giver mulighed for mere robuste webstedsopbygninger og er billigere end de årlige gebyrer for webstedsbyggerne.

Jeg har designet et websted i over ti år og har afsluttet over 200 websteder, der spænder fra små porteføljens websteder til store brugerdefinerede builds for mig – design / marketing og branding går hånd i hånd, og det handler om at skabe en følelsesmæssig forbindelse til kundens publikum.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi er en webdesigner og en partner af det sociale mediefirma Quick Sites International. Romi og hendes partner Maya etablerede deres forretning for to år siden, og det lykkedes dem at designe snesevis af websteder (og tælle).

Fra vores erfaring med at have oprettet snesevis af websteder, er Wix.com den letteste DIY-platform til små virksomheder.

En lille virksomhed har begrænsede ressourcer til sit digitale image og har ikke tid til at lære mere sofistikerede platforme som WordPress. Wix tilbyder forskellige smukke temaer til sine kunder, hvilket gør dem i stand til at redigere hurtigt og intuitivt uden behov for kodning og har hundreder af apps, der kan bruges både i Freemium og Premium planer.

Jeg kan varmt anbefale Wix.com for en virksomhed, der planlægger sit første websted uden erfaring eller har begrænsede ressourcer. Dette er især nyttigt, hvis virksomheden har brug for et porteføljewebsted eller et simpelt e-handelswebsted.

Wix-platformen er blevet opdateret med få dage med det nyeste design og administrationsfunktioner, der giver flere og flere muligheder for designeren og virksomheden selv.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Roshains firma blev tildelt i ”Bronze” status som ”Wix Pro Web Designer” af “ArenaWix” USA, den 8. november 2010 og marts 2014. Han blev den første ‘Wix Pro Designer’ i Sydasiatisk region.

Den bedste hostede webstedsbygger til at oprette et websted med mindre virksomheder er Wix.

Jeg anbefaler det, fordi det er en meget nem platform at oprette et websted, og det også har mange apps at bruge.

Vi kan lave smukke websteder i Wix, og det har ikke store annoncer om Wix til gratis brugere. Wix tilbyder også livstids-hosting for gratis brugere også.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy er marketingchef hos Tie National, LLC.Kathy har brugt sine talenter til både at opbygge og styre nye afdelinger fra bunden til for at sikre virksomhedsvækst og kundetilfredshed.

Jeg har brugt Wix flere gange i fortiden til små virksomheder og vores nylige redesign af webstedet. For nye designere tilbyder WIX fantastiske starter skabeloner, der kan tilpasses, mens webstedet er meget professionelt.

For dem med mere designoplevelse kan WIX-skabeloner være en stor inspirationskilde til springbræt fra, men giver dig også mulighed for at oprette et websted fra et tomt lærred. Alle elementerne er der til blogs, billeder, animation og vigtigst af alt for SEO.

Jeg håndterer ikke alt det, som kodningsudviklere gør, men med WIX holder denne viden ikke mig tilbage, og min design og fornemmelse af navigation får lov til at gå i centrum. Endnu bedre kan jeg foretage ændringer på farten uden at skulle ansætte en udvikler til at opdatere kodningen.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim er uddannet fra Art & Design AKTO-skolen (1996-1999) som grafisk designer. Tidligere arbejdede han som freelance illustratør for magasiner. Han opretter i øjeblikket hjemmesider, små virksomheder, der har brug for et nyt nyt websted.

Wix har den nemmeste webstedsbygger / editor, der tillader enkle brugere at præsentere deres arbejde. Forretningsaktiviteter, tjenester, e-shop og mange andre. Wix følger den nyeste teknologi med mange fremragende værktøjer, der hjælper med at designe et meget moderne og venligt websted. Hundredvis af ekstra applikationer kan også bidrage til komplette unikke projekter.

WIX leverer også marketing, reklame, nyhedsbreve, SEO, analyse, lagerbilleder og video. Har den fulde pakke til opbygning af et websted til små virksomheder end andre webstedbyggeri på markedet.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica er en talentfuld Webdesigner og Social Marketing Professional med ekstraordinære færdigheder inden for webudvikling.

Vi mener, at Wix er den bedste webstedsbygger omkring. Vi har brugt mange andre platforme, næsten alle dem der er derude.

Wix er langt den nemmeste at bruge, og det giver dig også mulighed for at være kreativ med dit design og ideer og stadig tilbyde et fantastisk HTML-websted, der er let at bruge og se uden at bruge lidt eller ingen HTML-kodning.

Når jeg har designet mine klienters websted, kan jeg normalt give et DIY-link til at hjælpe dem med at foretage deres egne opdateringer. Det giver dem kraft og tillid og bekvemmelighed til at holde deres eget websted op. Hvis de har problemer, kan de altid kontakte mig eller kontakte Wix hjælp uden spørgsmål!

Jeg elsker Wix og har bygget med det i fem år. Jeg har designet hundreder og hundreder af websteder fra en cupcake-forretning, til banker, til læger!

Joshua Moran

Joshua Moran

Som en grafisk designer ville WiX være mit valg blandt andre webstedsbyggere.

Den vigtigste årsag ville være dens evne til at arbejde med et tomt lærred, ikke-templeret og fuldt tilpasselig.

Fuld tilpasning er det, der gør HTML-webstedets tilgang tiltalende. Undergangen er dog, at det tager mere tid at kode.

Med WiX kan jeg fokusere på designet og få det til at se æstetisk ud, mens jeg sparer mange timers kodning. Kortere tidslinjer betyder lykkeligere klienter.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy er medstifter og administrerende direktør af Brown Owl Creative, et tværfagligt designfirma i Storbritannien, med fokus på branding, design og webudvikling. Brown Owl Creative kombinerer design og teknologi til at lancere mærker og hjælpe virksomheder med at vokse, både lokalt og rundt om i verden.

Hos Brown Owl Creative bruger vi HTML5, CSS3 og JavaScript-teknologier til at skabe spændende og innovative mobil-, tablet- og desktopoplevelser til vores kunders webløsninger. Vi arbejder på nogle platforme, herunder WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow og Magento.

Ingen webstedsbygger er efter min mening perfekt, de har alle deres fordele og ulemper. For mig personligt er Wix langt det mest innovative træk & slip webstedsbygger blandt deres konkurrenter.

Du kan opnå et højt niveau af avanceret design uden at skulle vide, hvordan man kode, og de introducerer altid nye og innovative funktioner, som efter min mening sætter dem foran deres konkurrenter i denne henseende.

Dette er en vigtig overvejelse, hvis du ønsker at bygge dit websted på en platform, der kan vokse med dit websted, efterhånden som dine krav ændres.

Evnen til at opbygge et desktop og mobilvenligt websted uden kodning eller udvikling gør det til en enormt konkurrencedygtig mulighed for små virksomheder og startups, der ønsker at skabe en webside tilstedeværelse, hurtigt, effektivt og inden for budgettet.

Jeg tror, ​​at væksten af ​​Wix (88 millioner registrerede brugere fra juli 2016) hovedsagelig skyldes deres innovative tilgang til udvikling af nye funktioner, og gør det brugervenligt for små virksomheder at administrere og opdatere deres egne websteder uden behov for at ansætte en udvikler til at lave små webopdateringer på deres vegne.

De har også en af ​​de stærkeste supportinfrastrukturer, der er tilgængelige blandt alle webstedsbyggere, og forbliver lydhør over telefon og e-mail om support. Dette kombineret med fleksibiliteten i deres platform og brugervenlighed gør dem til markedsledere på det, der er et meget konkurrencedygtigt marked i dag.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah er stifter af illustrateddomain.com, hun er en prisbelønnet Wix Certified Design Pro og har skabt websteder siden 2010. Hendes tidligere ekspertise som forretningskonsulent og marketingekspert hjælper hendes klienter med at definere deres online strategier.

Efter min mening er Wix det absolut bedste valg for en lille forretningsplatform.

Brugere kan oprette smukke websteder for en brøkdel af den pris, de vil betale med andre platforme. Det har en træk og slip-teknologi, der hjælper brugere med lidt weboplevelse til at være i stand til at oprette et fantastisk websted. Hvis en professionel bygger dit Wix-sted, er det nemt for dig at lære, hvordan du administrerer dit websted.

For små virksomheder er Wix backend-funktionerne en one-stop-webshop, hvor alting er lige ved hånden for ikke kun at oprette et websted, men også styre din klient- og kundetilknytning ét sted.

Wix-funktionerne inkluderer:

 • Rene smukke webstedsdesign
 • Brugervenlighed
 • Nem, effektiv SEO (ingen ajax)
 • Pro Photogallery
 • Wix Backend – For at administrere dine kunder, kontaktpersoner og kunder
 • Parallex og responsivt design (Wix Columes)
 • Email Marketing Management (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio er administrerende direktør for Unraveled Media, et digitalt bureau, der leverer tilpasset webstedsdesign og SEO-tjenester. Han er også grundlægger af Boonle.com, et marked for grafisk design.

Selvom jeg bygger websteder på tværs af flere platforme, har Wix.com en tendens til at fungere bedst, når det kommer til websteder med små virksomheder. Jeg anbefaler Wix til mindre virksomhedsejere ganske ofte af følgende grunde:

overkommelighed

Omkostningerne til at oprette et specialdesignet Wix-sted mod et specialdesignet WordPress-sted er typisk langt mindre. Dette skyldes normalt den tid, det tager at etablere et Wix-sted i sammenligning med et WordPress-sted.

Hurtig opsætning & brugervenlighed

På grund af den meget tilpassede træk-og-slip-editor kan opsætning af et flot websted ofte udføres i en kort periode, når du bliver fortrolig med platformen.

Vedligeholdelse

At uddanne klienter i, hvordan man administrerer og redigerer deres Wix-websteder, er meget lettere end WordPress-websteder. Kunder griber typisk fat i konceptet med træk-og-slip-bygherren og er taknemmelige for, at de selv kan foretage grundlæggende redigeringer, f.eks. Tilføjelse af fotos eller ændring af tekst. Supportdokumentation er også kun et klik væk.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz er en webdesigner og en blogger, der fokuserer på at hjælpe folk med at starte deres blog fra bunden. Hun leverer trin-for-trin-tutorials og handlingsmæssige rådgivning, mens hun også tilbyder hendes kodningstjenester til at tilpasse Squarespace-skabeloner.

Når jeg tænker på professionelt udseende websteder til små virksomheder, tænker jeg straks på Squarespace. Jeg tror, ​​det er den bedst hostede webstedsbygger derude, og ikke på grund af dens popularitet. For mig er Squarespace langt den bedste løsning til at skabe et stabilt forretningssted på egen hånd, hovedsageligt på grund af disse tre grundlæggende aspekter:

1. Responsive skabeloner: Jeg er en stor fortaler for respons på websitet, ikke kun fordi det giver dit publikum mulighed for at gennemse dit websted effektivt, når de er på farten, men også fordi det lader dem vide, at du ser alvorligt på din virksomhed, og du er opmærksom på detaljer, der for ofte overses.

Alle Squarespace’s skabeloner er fuldt lydhøre, og selvom du tilføjer nogen elementer fra en tredjepartskilde, der er ikke-responsive , Du kan nemt justere dem ved at injicere et par CSS-linjer i editoren

2. Tilpasning: Hvis du ønsker, at dit websted skal være mindeværdigt og fuldstændigt skræddersyet til dit brand, skal du lægge arbejde ind på det. Dette betyder, at du skal være i stand til at redigere, vælge farver og vælge skrifttyper for hvert enkelt element på dit websted.

Med Squarespace’s stileditor kan du ændre næsten ethvert aspekt af dit websted, inklusive knapper, skillelinjer, skrifttyper, tekstfarve, polstring osv., Så du kan oprette et fuldt personaliseret websted uden kodningsfærdigheder. Hvis du har kendskab til HTML og CSS, har du desuden muligheden for at tilpasse dit websted yderligere takket være de mange kodeindsprøjtningsområder, der er tilgængelige på alle skabeloner.

3. Prissætning: når du starter en virksomhed med et budget, kan det være fristende at gå efter de billigste tilgængelige muligheder, men når det kommer til webstedsplatforme er jeg meget uenig. En pålidelig bygmester, der giver dig al den funktionalitet, du har brug for og mere, kommer ofte med et prismærke. Heldigvis er Squarespace’s planer meget overkommelige, og du kan altid vælge at opgradere, efterhånden som din virksomhed vokser.

Sagen ved hostede webstedsbyggere er, at selv når de alle kan tilbyde en brugervenlig grænseflade, en bred vifte af skabeloner og endda gratis konti, er du nødt til at følge med den, der vil hjælpe dig med at oprette en passende online tilstedeværelse. Derfor anbefaler jeg Squarespace for alle, der ønsker at etablere en langsigtet forretning på nettet

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff er ejer og konceptuel kunstner bag HellothisisJeff Design, et selvstændigt brand og webdesignbutik, der er specielt beregnet til nonprofit, kirker og små virksomheder.

Hvert webprojekt har forskellige krav til overvejelse og mål at nå, så desværre fungerer ingen perfekt platform for hver klient. Brug af Squarespace som en komplet self-hostet webløsning giver dog ofte mest mening for mange af de små virksomheder, non-profit og kirker, jeg arbejder med.

Kreativt tilbyder Squarespace smukt rene skabeloner, der er perfekte til at kommunikere overbevisende brandhistorier. Evnen til at bringe vores egne tilpasninger ind via CSS, såvel som at komme dybt ind med Developer Platform, adskiller virkelig Squarespace som en ægte designer værktøjssæt. Der er meget lidt, der ikke kan opnås inden for deres rammer.

De største funktioner ligger imidlertid på klientsiden med hensyn til intuitiv indholdsstyring og webstedsvedligeholdelse. Mine klienter elsker, hvor nemt det er at oprette dynamiske nye sidelayouts med træk og slip-editoren og har fuld kontrol over deres webstedshierarki.

Squarespace tilbyder også en masse fordele bag kulisserne, som SSL-sikkerhed, e-handelsværktøjer, forskellige kerneintegrationer og fremragende kundeservice.

For at opsummere det hele, kan jeg godt lide at bruge Squarespace, fordi det er hurtigt og nemt, mens jeg leverer førsteklasses design og indholdsløsninger, der hjælper mig med at fortælle mine klienters historier på meget praktiske måder.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah har vundet 5 priser for webdesign i de sidste 5 år. Han foretager i øjeblikket kun webdesign til private klienter og driver sit firma, ReadySettle, på fuld tid. Han oprettede sit virksomheds websted i en weekend.

Blandt alle konkurrenter er Squarespace den, jeg i sidste ende ville vælge. De har meget enkle, intuitive værktøjer, mens de giver mulighed for et rent design og stil. Jeg har haft mange små virksomhedsejere og iværksættervenner til at bruge Squarespace, og det smukke ved dem er, at de får deres kode til at arbejde sammen virkelig godt.

Webstedsværktøjer, der bruger grafiske grænseflader, skal skabe containere som puslespil, så træk og slip fungerer. I de fleste tilfælde afvikles dette som en besværlig blanding af uoverensstemmende designelementer og udlignende farver.

Squarespace gør det imidlertid smukt ved at bruge en anden teknik, som ikke mange andre spillere bruger. Det er meget tydeligt med hvor hurtig sideindlæsningstider er, hvor responsivt webstedet er, og bare den generelle følelse af ægthed og kvalitet, som du simpelthen ikke kan få fra de fleste træk og slip-platforme.

Generelt er Squarespace mit nummer et valg som webmaster. Ikke så mange platforme kan matche omkostningerne og brugervenligheden sammenlignet med slutresultatet, som er et høj kvalitet, responsivt websted, der effektivt kommunikerer webstedets meddelelse og gør det på en måde, der er meget behageligt for øjet.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan er grundlæggeren af ​​Lovably Inc., et New York-baseret kreativt studie, der fokuserer på at sprede langvarige ideer fra hele verden ved hjælp af tankevækkende, målstyret design. Grundlagt i 2014 med det mål at gøre avancerede designtjenester mere tilgængelige, og vi har hjulpet med at gøre snesevis af gode ideer til smukke realiteter.

Squarespace er den webstedsbygger, der bedst er vært for små virksomheder, fordi det tillader omfattende, kreativ tilpasning og samtidig opretholder en enkelhed og elegance, som de fleste tjenester ikke engang kommer tæt på at opnå.

Squarespace gør det nemt for vores klienter at tilføje og redigere indhold på deres websteder og tager byrden ved at styre en kompleks webopsætning af deres skuldre.

Endelig er Squarespaces 24/7 kundesupport førsteklasses og er altid klar til at hjælpe. Det kan du ikke slå.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan er en UX-designer og grundlæggeren af ​​Crafting Creative, hvor hun arbejder med kreative iværksættere for at lave hjemmesider, der er lette at bruge, der bygger deres troværdighed, og som bringer flere kunder til deres digitale dørtrin. Du kan finde hende på Twitter eller Instagram @MeghanCreative.

Den bedste, hostede webstedsbygger og den, som jeg både bruger mig selv og for mine klienter, er Squarespace. Squarespace er en alt-i-en-løsning: de tager sig af hosting, dit domænenavn kan konfigureres gennem dem, og de integreres let med Google Apps. De begyndte også for nylig at tilbyde gratis SSL-certificeringer, som (nørd-alarm) betyder, at din websteds-URL vil have en https: // i begyndelsen, hvor du underretter dine brugere om, at det er et sikkert sted at bruge.

Hvad betyder det nu? Fordi starten i 2017 krakker Google ned på ikke-sikre websteder, og dine kan muligvis markeres som usikre, hvis du ikke har den SSL-magi. Den gode nyhed er, at med Squarespace behøver du ikke engang bekymre dig om det.

Bortset fra alle de nørrede SEO-funktioner, som Squarespace har, elsker jeg det for, hvor brugervenligt og tilpasses det er. Med deres smukke temaer og træk-og-slip-editor er det en af ​​de nemmeste at bruge platforme online. Ikke kun det, men de gør det faktisk relativt smertefrit at tilpasse ved at give dig muligheden for at tilføje din egen CSS, HTML og JavaScript.

Jeg har brugt WordPress, Weebly, Wix, Webflow og jeg har tilpasset kodet websted fra bunden. Fra al denne oplevelse har jeg fundet Squarespace for at være den bedste, hostede webstedsbygger for mindre virksomhedsejere. Det er nemt at bruge, har et fantastisk indbygget funktionssæt, og det giver dig mulighed for at oprette en blog for at skabe mere onlinetrafik til din virksomhed.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran grundlagde POINT OUT, et digitalt marketingbureau, hvor han har arbejdet med mærker som Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne og STIHL. Han har gjort det til sin personlige mission at hjælpe alle håbefulde personer derude med at starte en virksomhed, han vil elske at bygge.

Squarespace tilbyder ikke dig fleksibiliteten i WordPress. Men det er tilfældet for enhver anden webstedsbygger derude.

Det har heller ikke den superkomne bygherre, som Weebly har. Og det har måske ikke så stor samling skabeloner som Wix.

Stadig er den bedste webstedsbygger på markedet Squarespace. Hænderne ned.

Hvorfor? Det er lige der øverst i hver enkelt kategori. Hvad mere er, det udmærker sig, når det gælder de afgørende, såsom design, delbarhed og SEO-beredskab. Alle skabeloner er lydhøre. De fungerer lige så godt på dit skrivebord som på din telefon. Dette er især vigtigt som for nylig brug af mobilt internet overskred skrivebordet for første gang over hele verden.

Squarespace gjorde den perfekte kombination af brugervenlighed, designfleksibilitet og efter UI / UX bedste praksis.

Som en lille virksomhed bør du ikke bruge for meget tid på at administrere dit websted, men snarere faktisk opbygge din virksomhed. Dit websted skal hjælpe dig med at drage fordel af enhver online forretningsmulighed, der måtte opstå, mens det ikke bør forbruge din dyrebare tid og energi.

Og det er præcis, hvad du får med Squarespace.

Faktisk vil du blive blæst af de ting, du kan gøre. Skabeloner som Pacific vil lade dig designe dit websted, så det føles som om det blev skræddersyet. Du kan have alle widgets, tilmeldingsblokke og CTA-knapper, du har brug for. Det integreres også med Leadpages, ConvertKit og andre populære apps.

Grundlæggende tilbyder Squarespace alt, hvad du har brug for som en lille virksomhed. Og de tilbyder det til en rimelig pris.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes har over 9 års erfaring med at designe og udvikle websteder, samt en rig erfaring med it og fysisk produktdesign.

Jeg anbefaler Squarespace som den webstedsbygger, der bedst er vært. Squarespace har:

1. 24/7 support,

2. Et stort samfund af specialister,

3. De bedst designede, fuldt responsive skabeloner og

4. Et indholdsstyringssystem, der er ekstremt fleksibelt.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa hjælper små virksomheder med at udvide deres målgrupper gennem kick-ass-design og fotografering.

Jeg foretrækker Squarespace af flere grunde:

1. Squarespace tilbyder smukt designede websteder, der giver dig mulighed for at ændre skabeloner til enhver tid uden at miste indhold. Hvis du vil ændre din skabelon på Wix, skal du starte forfra og miste dit indhold, som er smertefuldt!

2. Squarespace er lydhør. Wix giver dig mulighed for at skjule visse ting på mobilenheden, men for de fleste af mine klienter ønsker de ikke at designe et mobilt websted separat, de vil være i stand til at designe et websted og have koden til at gøre resten.

3. Squarespace har fantastisk 24/7 support. At finde nogen at tale med på Wix er en LAV. De har et stort hep-forum, men nogle gange skal du tale eller e-maile en person i stedet for at bruge timer på at kigge igennem fora for din løsning. Jeg har været der, og det er ikke sjovt.

4. Squarespace tilbyder ubegrænset båndbredde, i modsætning til Wix. Dette er enormt, hvis du forventer at have et stort antal besøgende på dit websted, og hvis du har meget indhold på dit websted, som du hurtigt skal indlæse. Wix har for mange begrænsninger på båndbredde.

5. Squarespace blev bygget af designere. Alle deres skabeloner ser høje ende ud. Det har et mere struktureret træk & fald i forhold til Wix. Læringskurven kan være lettere på Wix, end det er Squarespace, men når du først har forstået det grundlæggende ved at bygge et sted derpå, er det meget let at gøre resten.

David Head

David Head

~ David har været Squarespace Specialist i 3 år og han personligt byggede omkring 100 Squarespace sites. Han er grundlæggeren af ​​DesignLive, der ligner Uber for en Squarespace-designer.

Jeg er nødt til at vælge Squarespace. Den oprindelige årsag til, at jeg begyndte at designe på platformen, var, at jeg prøvede at lære, hvordan jeg byggede min første virksomheds websted.

Jeg prøvede enhver anden platform (Shopify, Wix, Weebly, WordPress osv.) Og intet var så sofistikeret som Squarespace.

De har tænkt mest på at fjerne alle de forhindringer, som DIY-producenter kan støde på. Kort sagt, det er den mest garanterede måde for den gennemsnitlige person at oprette et smukt websted.

John Tindel

John Tindel

~ John er en transformativ kreativ kraft, der giver en tilstrømning af ideer, kultur og lederskab. Med over 15 års erfaring opmuntrer han teamwork, giver stabil kreativ ledelse & produktudvikling.

Først og fremmest tror jeg, at jeg har brugt dem alle. Fra hostede til self-hostede løsninger, jeg har klienter, der ønsker deres specifikke løsning, og jeg har brug for at være i stand til at arbejde med det, de har. For nylig har jeg brugt Squarespace’s handelsløsning.

Jeg elsker enkeltheden af ​​deres websteder, og deres e-handelsløsning er let nok til at opsætte og begynde at bruge. Som designer plejer jeg at designe mit websted og aldrig tilføje indhold. Squarespace skaber så enkle minimale websteder, at jeg modstår omdesign og begynder at tilføje indhold til webstedet.

En fordel er prisen, virkelig overkommelig at sælge online og forbinde din kundekorrespondance (Mailchimp, e-mails) for at skabe en god brugeroplevelse, når du køber online. For under $ 30 kan du starte en virksomhed online, der ser godt ud og fungerer som en fuld online forhandler.

De tager ikke nedskæringer fra dit salg som Shopify og andre. Den eneste undergang, jeg har med Squarespace-handelswebsteder, er, at du kun har en mulighed til betalingsbehandling. Alt i alt tror jeg ikke, du ville blive skuffet over deres platform og support.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta er grundlægger og designer af Naya Traveler. Hun blev valgt som et af verdens bedste Squarespace-websteder.

Jeg tror, ​​Squarespace er den bedste selvhostede webstedsplatform. De har store tredjepartsintegrationer som Adobe Typekit, Getty Images og Stripe, der strømline den daglige arbejdsgang og hjælper webstedet med at se professionelt ud.

Deres skabeloner er førsteklasses designkvalitet og er også lette at tilpasse med kode.

Endelig har Squarespace et stort supportfællesskab, som er nyttigt for brugere med lidt CSS / HTML-viden, der ønsker at tilpasse deres websteder med enkle kodestykker.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon er en designer baseret i Atlanta, GA, der har specialiseret sig i branding og webdesign. Brandon arbejder også med kunstnere og musikere gennem kunstnerudvikling og brand consulting.

Jeg lever og indånder Squarespace, når det kommer til at arbejde med små virksomheder. Squarespace er et godt match til små virksomheder, der er designorienterede og ønsker at tage aktiv rolle i udformningen af ​​dit websteds æstetik.

Jeg elsker at bruge Squarespace til virksomheder, der lige er begyndt og interesseret i rent, responsivt design. Ejere af små virksomheder er i stand til at lave mange designjusteringer uden nogensinde at røre ved koden. Brugere kan også opleve en brugervenlig e-handelsgrænseflade, så de kan køre butik flydende fra deres Squarespace-websted.

Hvis små virksomheder leder efter et moderne, billedorienteret design, skal du bestemt overveje Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola er en professionel fotograf. Han designede sit eget sted, der blev valgt som et af verdens bedste Squarespace-websteder

Efter min mening er Squarespace hænderne ned den bedst hostede webstedsbygger derude på interwebs.

Det, der adskiller det, er dets enkelhed: alt er skabt med brugeroplevelse i tankerne og rettet mod alle de mennesker, der ikke nødvendigvis har nogen baggrund inden for webdesign eller programmering.

Hvilket er intet mindre end at befri, fordi du som ejer af en lille virksomhed sandsynligvis lever i en konstant orkan af ideer og spænding for at vise / fremme hvad du end gør, og har ikke tid eller er interessant til at lære at arbejde med kodning eller design overhovedet.

Squarespace tilbyder smukke responsive skabeloner, et latterligt let at bruge træk og slip-system til indhold, og oven på det hele den bedste kundesupport, jeg nogensinde har oplevet.

Som fotograf tillader det mig at bruge mindre tid foran en skærm med at finde ud af, hvordan jeg gør ting til mit websted, og mere tid på at optage og udføre mit job.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace er efter min mening den bedste hostede webstedsbygger til at oprette et websted til små virksomheder. Jeg tror, ​​at det er en platform, der afbalancerer fremragende design og at være brugervenlig.

En ejer af en lille virksomhed kan designe et smukt websted meget hurtigt, og det vil spare dem for mange penge, når de skalerer.

Fra min erfaring har de også den bedste kundeservice og fungerer virkelig godt med ejere af små virksomheder.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath er en professionel webstedsudvikler i næsten 9 år nu. I denne tid byggede han 100+ websteder, tragte & landingssider. Han bygger websteder, der er i overensstemmelse med dine forretningsmæssige mål og konverterer godt.

Jeg har arbejdet med 7-10 webstedsbyggere, og Squarespace er en af ​​dem. Jeg bruger det hovedsageligt til at oprette websteder til mine klienter, for det meste personlig portefølje og små virksomheder.

De har indholdsblokke til forskellige typer indhold (tekst, billeder, lyd, fotogallerier, kort osv.), Hvilket gør jobbet lettere.

Selvom jeg er en professionel webstedsudvikler på tværs af flere CMS, vil jeg, hvis jeg blev bedt om at pege på en webstedsbygger, være SquareSpace en given dag.

Her er hvorfor.
* Du kan tilføje tilpasset HTML & CSS-kode for at forskønne webstedet.
* Du kan integrere næsten enhver applikation på dit Squarespace-websted (desværre endnu ikke Zapier endnu), hvilket er et enormt tegn på lettelse. Du kan ikke gøre dette med de fleste andre webstedsbyggere derude.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad der får det til at skille sig ud fra andre webstedsbyggere, her er en hurtig liste over fordele.
Fordele

 • Stort sæt responsive skabeloner
 • Gratis SSL-certifikat
 • Indbygget e-handel
 • Ubegrænset sider & widgets
 • Ubegrænset lagerplads
 • Adgangskodebeskyttet et vilkårligt antal sider

Som alle andre produkter leveres SquareSpace imidlertid også med sit eget sæt Cons.
Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Sidehastighed er til tider en bekymring
 • Betalingsprocessor er begrænset til Stripe (kun)
 • Ingen medlemskab skaber (ikke en blokkerer)

Jeg har ikke talt om SEO overalt, fordi uden et brugerdefineret websted, er du altid nødt til at gå lite på Optimering.

Hvis du leder efter en webstedsbygger til at komme i gang med det samme og ikke ønsker rodagtige annoncer overalt på dit forretningswebsted, skal du gå med det.

For prisen på mindre end 3 kaffe får du et SSL-sikret, responsivt websted (månedligt) for at etablere din forretnings tilstedeværelse online med Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared er medstifter af Pocket Knife, en kreativ gruppe, der designer og udvikler brugerdefinerede Squarespace-websteder.

Jeg synes, Squarespace er en fremragende løsning for dem, der ønsker at oprette et websted for små virksomheder.

Ikke kun har de smukke skabeloner, der skal bruges som udgangspunkt, men virksomheder kan nemt administrere deres webstedsindhold i fremtiden med det intuitive Squarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward har brugt mere end et årti på at skabe fordybende og interaktive digitale oplevelser. Han er i øjeblikket Radish Labs tekniske direktør og arbejder for at styre tech-teamet og implementere innovative tech-løsninger til komplekse udfordringer, som organisationer med social påvirkning står overfor.

Vi anbefaler Squarespace. Det er billigt, let at bruge og indeholder en drop and drop interface, der gør det smertefrit at oprette smukt designede websteder på få minutter.

Squarespace tilbyder høj kvalitet og smukke skabeloner, der sætter UX og design i spidsen, ud over at tilbyde strømlinede integrationer, out-of-the-box e-handelsmuligheder og fantastiske udviklerværktøjer, der går ud over dem fra andre traditionelle hostede websteder platforme.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace er stedet at være, hvis du vil vokse dit brand. Denne platform står aldrig stille, og fleksibilitet er nøglen i dag.

Jeg designer udelukkende på Squarespace, fordi det er en platform, hvor kreativitet kan udfolde sig. Og du behøver aldrig at bekymre dig om sikkerhed eller defekte plugins.

Mit mål er løbende at udfordre min egen begrænsning og altid levere ekstraordinært arbejde. Squarespace lader mig gøre netop det!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit er en ivrig digital marketingmedarbejder med en god praktisk oplevelse inden for affiliate marketing, social media marketing og video marketing. Han er medstifter af RankMeUp Services, et digitalt marketingbureau, der har specialiseret sig i at øge webstedstrafik og online-salg.

Moonfruit vinder det for mig hver dag for sin evne til at tilbyde et stort udvalg af indbyggede funktionaliteter og let at forstå og betjene brugerpanel. Det har en dejlig buket med forfriskende temaer at vælge imellem.

Du kan offentliggøre dit indhold og være sikker på, at det er kompatibelt med computere, faner og smartphones automatisk, at det også tager sig af SEO alene. Du kan endda automatisk dele dit indhold på forskellige sociale medier.

En anden god grund til, at det bliver så populært, er, at du endda kan oprette en e-handelsbutik i kun 3 enkle trin. Det fungerer direkte på træk og slip-metode og er meget brugervenligt. For at få det bedste, finder du også Google Analytics og Google Webmasterværktøjer integreret i brugergrænsefladen, hvilket gør det endnu mere attraktivt for SEO’er.

Alt i alt er Moonfruit efter alle standarder en af ​​de mest nyttige og SEO-venlige ejendomme, du kan oprette til dit indhold.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson er en webdesigner for AIMS Web Design.

Vi bruger kun MoonFruit kun til klienter på trods af den relativt gamle brugergrænseflade, der ser ud til at udsætte så mange mennesker.

Jeg elsker den mængde personalisering, du har med hvert websted, og hvor let widgets og blogs der kan tilføjes.

Vi har kun nogensinde haft positiv feedback om de websteder, vi har oprettet ved hjælp af MoonFruit, og har altid formået at vise vores klient, hvordan vi bruger builderen, så de kan foretage ændringer selv.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam driver et selskab med digital branding og webstedsudvikling.

Efter min mening er Weebly et af de enkle, men effektive værktøjer til webstedsbygger til webmastere. De behøver ikke at have programmeringsevner, men skal bare trække og slippe webstedsegenskaber til et websted, så hvis jeg har brug for et builder-værktøj til at udvikle et websted for små virksomheder, vil jeg vælge Weebly.

Forskellige elementer, som du vil kunne tilføje til websider, inkluderer tekst, billeder, videoer, knapper, Google maps og kontaktformularer. En af dens primære fordele er, at mens du bygger din hjemmeside, kan du samtidig se refleksioner på siden og trække elementerne fra en værktøjslinje til dit webstedsområde.

Weebly inkluderer også hosting – Cloud-hosting, som er meget hurtigt og sikkert system. Indlæsningstid påvirker dine placeringer i søgeresultaterne, så det vil også have SEO fordele. Oven i det giver det dig også mulighed for blogging, som er dens egen indbyggede CMS. For webmastere, der er villige til at vælge eCommerce-funktionalitet, tilbyder det en fantastisk eCommerce-webstedsløsning.

Alle muligheder er gode, forudsat at dine webstedskrav matches med specifikationen af ​​dit websted, mødes faciliteterne for rammer eller webstedsbyggerværktøj.

Alle gode websteder

Hver gang jeg konsulterer små virksomheder, hører jeg fra de fleste af ejerne, at de bare har brug for små websteder op til 10 sider med tekst, billeder og indlejret YouTube-video. For sådanne mindre krav fungerer Squarespace, Weebly eller endda WIX fint. Builder Tool fra Godaddy vil også være en enkel løsning til et lille websted. Det behøver bare træk-og-slip-ting for dit indhold, billeder, dias, videoer eller kontaktformular.

Nogle af applikationerne som Weebly, Squarespace eller WIX tilføjede også eCommerce-funktioner, så for e-handelsbehov for få produkter er disse klar til at gå værktøjer til at opbygge din webshop.

Dette kræver ikke HTML-programmeringsviden om kompleks CMS som Magento, Prestashop eller WordPress. Hastighed vil også være fint for disse platforme, så det er en anden SEO venlig faktor.

Tak så meget til alle eksperter, der deltog i denne ekspert roundup! Hvis du har spørgsmål, bedes du sende dem nedenfor, så svarer vi. Hvis du er ved at starte et nyt sted, så lad mig vide, hvilken platform du har til hensigt at bruge.

Glem heller ikke, at deling er omsorgsfuld. Hjælp os med at sprede dette indlæg ved at dele det med dine venner og tilhængere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map