29 ting, du skal overveje, før du bygger et fantastisk websted

Det er komplekst, men ikke kompliceret. Hvordan er det for en måde at opsummere det, der går ud på at opbygge et websted? Takket være teknologi og innovation er de tekniske aspekter ved webstedsopbygning blevet let. Det er planlægningen, der stadig er din hindring.


Nye websteder bliver ofte overkomplicerede, før de endda lanceres. Bygherrer nærmer sig det og tror, ​​at de skal være alle ting for alle mennesker. Det er ikke tilfældet. Folk vil have mindre, ikke mere. Her er 29 ting, du skal overveje, før du bygger et websted.

Lær fremtiden for webdesign fra eksperterne

Contents

1. Formålet med dit websted

Blanding og matching af formål gør mere skade end gavn. Vindende websteder bygges og markedsføres med et enkelt fokus.
Hold det simpelt. Vælg mellem tre strategiske muligheder:

 • 1. Sælg produkter og tjenester. Et e-handelswebsted kan generere indtægter og overskud, men det kræver ofte et stort budget for at oprette og køre det.
 • 2. Generer kundeemner. Du kan udvikle og markedsføre denne type websted for mindre penge. Gå ikke på det, du har brug for for at producere kvalificerede, sporbare kundeemner.
 • 3. Opret legitimationsoplysninger. Disse er de billigste at bygge. Brug en til at opbygge opmærksomhed, men husk, at du ikke kan bruge det til at sælge ting eller generere kundeemner.

2. Definition af en målgruppe

Der er kun en måde at oprette et vellykket websted eller blog på. Du skal være den bedste til det, du gør inden for din eksisterende branche.
Hvis du ikke er verdens bedste inden for dit marked, skal du tage en mere snæver tilgang til dens definition. Hvilken niche er du bedre i (eller kunne du blive bedre til) end nogen anden konkurrent?
For at finde denne niche skal du stille disse tre spørgsmål:

 • 1. Har dit marked en presserende smerte eller en irrationel lidenskab?
 • 2. Er der bevis for, at de søger at løse denne smerte eller lidenskab??
 • 3. Har du en unik løsning til det?

Bekræftende svar på alle tre spørgsmål betyder, at du har det defineret din målgruppe.

3. Undersøg dine konkurrenter

Inden du engang kommer i gang med denne indsats, skal du sørge for at forstå, hvorfor det er afgørende. Du vil have konkurrencedygtig forskning så du kan gøre, hvad dine konkurrenter ikke gør.
Du definerede dit målmarked i det forrige trin. Det er tid til at se, hvordan andre websteder tiltrækker dem. Brug disse værktøjer.

 • Alexa: Denne service hjælper dig med at analysere trafik på din konkurrents eCommerce-butik. Alexa giver dig deres globale trafikrangering og publikumsindsigt. Du betaler for nogle af dets avancerede rapporter.
 • SEO-bog: Værktøj til sammenligning af sideligheder: Brug denne service til at sammenligne dine konkurrenters sidetitler, meta-oplysninger og almindelige sætninger.
 • Google AdWords søgeordsværktøj: Spring ikke over denne service. Brug det til at analysere nøgleord og mængden af ​​trafik, der genereres af disse nøgleord. Du kan bruge den til at estimere, hvor meget din konkurrence betaler pr. Klik for annoncer.
 • DomainTools: Whois: Alt hvad du behøver er en konkurrent’s URL. Du vil modtage en omfattende registrering af dette domæne.
 • SpyFu: Denne betalte service giver dig mulighed for at se, hvilke AdWords og nøgleord der fungerer for dine konkurrenter. Du kan undgå de fejl, de har foretaget. Det er som om at alle dine konkurrenter udfører markedstest for dig for $ 79 om måneden.

4. Udforskning af en indtægtsstrategi

Er indtægterne et af målingerne for succes for dit websted? Overvej en af ​​disse tre strategier:

 • 1. Et medlemssted. Besøgende registrerer sig for at få adgang til dit indhold. De køber specifikke produkter eller tjenester.
 • 2. Abonnementer eller en paywall. Besøgende betaler et tilbagevendende gebyr, der giver dem adgang til alt indhold, indtil deres abonnement udløber.
 • 3. Sælg indhold. Det skal have værdi og være relevant. Du kan stadig sælge produkter på dit websted, selvom du ikke har dit eget. Bliv tilknyttet for et andet mærkes produkter. Du tjener en provision for hvert foretaget salg. Hvis du lige er begyndt at tjene penge på dit websted, kan denne mulighed være den rigtige for dig. Det er let at finde tilknyttede programmer. Kør en søgning med dit websteds centrale emne efterfulgt af ordene “tilknyttet program.”

5. Indstilling af dit budget

Indstilling af et realistisk budget starter med at have en idé om, hvad du vil have webstedet til at gøre. Se på tre kerneområder:

 • Design. Hvor meget tilpasning vil du have? Vil et standard WordPress-tema arbejde? Har du brug for et tilpasset design fra bunden af? Den vigtigste budgetdriver her vil sandsynligvis være grafikbehov.
 • Indhold. Hvor meget unikt indhold har du brug for? Indholdet er tekstforfatter.
 • Funktionalitet. Stil dig selv disse spørgsmål for at bestemme omkostningerne ved, at dit websted fungerer:

Har du brug for mere end en grundlæggende kontaktformular?
Ønsker du at tilbyde downloads?
Vil du spore kundeemner fra formularer?
Har du brug for e-handel, og i bekræftende fald hvilken type betalingsmuligheder?
Vil du optimere dit websted til søgemaskiner (SEO)?
Har du brug for W3C eller anden overensstemmelse?

Føj budgetposter fra disse tre områder til denne ekstra liste over centrale webstedskomponenter og -omkostninger:

 • Domænenavn – $ 10 / år
 • Hosting – $ 10 til $ 100 om året (afhængigt af trafik og hostingtjenester)
 • Webplanlægning, design og udviklingstid – 60 timer og op
 • Fortsat vedligeholdelse af websitet – $ 500 om året og op
 • Markedsføring af dit websted online – $ 750 om måneden og op

Den samlede sum af disse omkostninger giver dig en generel idé om, hvad det vil koste at oprette og vedligeholde dit websted. Du har dit budget.

6. Registrering af et domæne

At få et domænenavn indebærer at registrere navnet ved en organisation kaldet ICANN. Du bruger en domæneregistrator til dette. Du betaler et registreringsgebyr, der koster mellem $ 10 og $ 35 for det navn.
Den registrator, du vælger, er et spørgsmål om personligt valg. Spørg folk, du kender, om anbefalinger. Sørg for, at de er akkrediteret af ICANN.

Registratorer tjener deres penge ved at betale for værditilvækst tjenester. Tag dig tid til at forstå, hvad der tilbydes. Anerkendte registrarer:

 • Skjul aldrig gebyrer.
 • Giv dig direkte adgang til dine whois-poster, registrarlåse og tilladelseskoder.
 • Angiv samlede DNS-indstillinger som værtsnavns-poster, mail-vekslere og navneservere.
 • Tilbyde en gratis whois-e-mail-privatlivsservice.
 • Sælg aldrig dine data til en tredjepart.
 • Er tilgængelige via telefon i tilfælde af tekniske problemer.

7. Webhosting

Tænk på webhosting som udsendelsen af ​​dit websted. Hvis din hostingtjeneste ikke gør et godt stykke arbejde, afspejler oplevelsen dig. Det kan endda betyde tabt indtægt. For et par år siden gik Amazons websted ned i 40 minutter på grund af problemer med webhosting. Det anslås, at det koster dem over 4,7 millioner dollars i tabt salg.
Intet hostingfirma kan garantere en 100% oppetid, men det skal tilbyde mindst 99% oppetid i gennemsnit.

Din webhostingudbyder skal være i stand til at skalere for at imødekomme trafikvækst. Du starter muligvis med en delt server og skifter derefter til dedikerede servere, når du har fået trækkraft.

Du ønsker hurtig respons og support, hvis du har tekniske problemer. Se efter en bedste webhostingudbyder, der tilbyder 24/7 tilgængelighed. Foretag en baggrundskontrol. Se på feedback fra kunder. Stil spørgsmål, hvis du ikke forstår noget i din serviceniveauaftale.

Du får det, du betaler for. Den mindst dyre webhostudbyder er muligvis ikke det bedste valg.

8. Brug af open source content management systems (CMS)

Nogle af de største websteder i verden kører på indholdsstyringssystemer. Det er en computerapplikation, der tillader publicering og vedligeholdelse af indhold fra en central grænseflade.
Hovedformålet med dit websted bestemmer, om du har brug for et CMS. Vil et team bidrage med indhold til hjemmesiden? CMS-systemer giver mulighed for samarbejde og workflow-styring. Her er de 4 mest populære som vurderet af Google.

 • WordPress. Næsten en fjerdedel af alle webstederne på Internettet kører på dette CMS. Næsten ethvert websted kan bruge WordPress CMS. Open source-temaer gør det nemt at integrere anden funktionalitet. Der er mange plugins til at udvide funktioner.
 • Joomla. Denne open source CMS-platform er PHP-baseret og bruger MySQL-database til at gemme indhold. Ligesom WordPress er der tusinder af skabeloner til tilpasset brug.
 • Magento. Denne platform fungerer bedst for e-handelswebsteder. Magento bruger Zend PHP-databaser og MySQL. Mange webstedsbyggere bruger Magento, fordi det opretter websteder til mobile enheder.
 • Drupal. Denne CMS er fleksibel og foretrækkes af folk, der ønsker brugerdefinerede websteder. Det er sikkert og pålideligt nok til for Det Hvide Hus og NASA. En ulempe er, at det ikke er så brugervenligt som WordPress eller Joomla.

9. Undersøgelse af hostede webstedsbyggere

Der er mange webstedsbyggere på markedet. Det kan blive overvældende at beslutte. Fokuser din evaluering på, hvilken af ​​dem der bedst passer til dine behov, baseret på:

 • Hvilken slags udseende, fornemmelse og funktioner du ønsker.
 • Hvor meget tid, kræfter og penge du har.
 • Uanset om du eksperimenterer eller vil have noget vedvarende.

Her er nogle af de største webstedsbyggervalg:

Gå til slående, hvis du vil oprette et gratis websted. Skaber slående smukke, enkle steder. Opgrader til en betalt version for at fjerne reklame. Opret et blogbaseret websted gratis hos WordPress. I begge tilfælde vedtager dit websted et underdomæne. Det er en lille pris for et ellers gratis websted.

Hvis du lige er begyndt at sælge fra dit websted, skal du vælge Weebly eller SquareSpace. Weebly er billigere, men skabelonerne er ikke godt designet. Squarespace koster mere, men skabeloner fremkalder sofistikering og luksus.

Hvis du er seriøs omkring din online butik, kan du udforske Shopify. Det er skalerbart og understøtter vækst.

10. Brugerdefineret webdesign vs. webstedskabeloner

Et tilpasset websted er udviklet fra bunden. Dine unikke specifikationer bestemmer informationsarkitektur, grafik, funktioner og administrativ back-end. Har du veletablerede branding-retningslinjer, der afspejler, hvem du er som virksomhed? En tilpasset løsning er til dig.

Tilpassede løsninger har brug for måneder at implementere. Det kan muligvis ikke bruges, hvis du vil komme i gang med det samme, eller hvis du har et begrænset budget. Et skabelonwebsted kan muligvis tilbyde et godt alternativ.

Hvis du lige er startet, har du muligvis ikke brug for visse dele af et websted. Et forudbygget eller skabelonbaseret websted er et godt valg. I modsætning til deres brugerdefinerede kolleger, indeholder skabeloner kun grundlæggende funktioner. Nogle tilpasninger er mulige.

Hvis du værdsætter virkningen af ​​en stærk onlineidentitet, drager dit brand mere fordel af et tilpasset webdesign. Tilpassede design kan være dyre at skalere. De fleste skabeloner er lette at skalere.

11. Ren design

Fed, ren design henleder opmærksomheden og gør browsing let for brugerne. Fed fremsætter en erklæring. Rodede websteder får brugere til at hoppe, før du får chancen for at fortælle dem, hvad du handler om. Enkelt rent design hjælper også de rigtige ting med at skille sig ud.

Det rene design følger et simpelt princip: mindre er mere. Undgå at bruge for meget information præsenteret på forskellige måder. Sig hvad du har at sige – men sig det godt.

 • Brug hvidt rum. Fokuser på nøgleelementer og fjern resten. Hvidt rum gør brugeren lettere at fordøje indholdet.
 • Saml alle dine ideer i en eller to grafik pr. Side. Billederne skal have en stærk visuel indvirkning, hvad enten det drejer sig om farven eller den meddelelse, de sender.
 • Leg med kontraster. Det kan hjælpe dig med at påpege information. Tilføj kontrast, hvis du bruger hvidt rum til et rent design.

12. Valg af et farveskema

Eksisterer dit brand allerede? Du har allerede din farveskema. Hvis det ikke gør det, har du flere muligheder.
Farve påvirker psykologien. Brug denne vejledning til at bestemme, hvilken hovedfarve der vil arbejde for dig.

Følg derefter 60-30-10-reglen. Det fungerer for interiør- og modedesignere og lige så godt inden for webdesign. Vælg tre forskellige farver og brug dem i forhold på henholdsvis 60%, 30% og 10%.

 • 60% vil være den primære farve på dit websted og indstille tonen.
 • De 30% skal kontrastere med de 60% for at skabe en slående effekt.
 • 10% er din accentfarve. Det supplerer enten den primære eller den sekundære farve.

Lav enten 60% eller 30% til en neutral farve. Dette giver dig det største antal valgmuligheder for de to andre farver.

13. Udvikling af en brandidentitet

Tænke på brand identitet som det sæt værdier og ideer, som du vil have folk til at knytte til dit websted. Design kan hjælpe dig med at udtrykke disse ideer.

Kvaliteten på dit indhold afspejler dit brand. Invester i god grafik og fotografering. Gå ikke på god skrivning.

Afspejler skrifttyperne dit brands personlighed? Vælg ikke mere end tre skrifttyper. De bliver tilknyttet dit brand.

Din identitet er ikke en øjeblikkelig ting. Det udvikler sig over tid. Men du ønsker ikke at gå væk fra det, når det først er på plads. Opret en stilguide til at holde styr på alle dine beslutninger om farver og design. Se det hver gang du opretter nyt indhold.

14. Webtypografi

De fleste oplysninger, der findes på nettet, er tekst, så det er vigtigt at forstå, hvordan de findes.
Der er en hel videnskab bag typografi. Især til websteder. Skrifttyper opfører sig på skærme på forskellige måder, end de gør på papir. Læs mere om det her.

Her er nogle typografi bedste praksis:

 • Brug en lige balance mellem serif- og sans-serif-skrifttyper til overskrifter.
 • Brug flere sans-serif-skrifttyper i kropskopi.
 • Begræns tekstlinjer til 84 tegn.
 • Brug lydhør typografi.

15. Funktioner og funktionalitet

Du kan gøre dette til en top 10-liste. Sørg for, at dit websted gør disse ting:

 • 1. Responsiv. Displayet skal kompensere for størrelsen på skærmen.
 • 2. Let at bruge. Bliv ikke dygtig med navigation. Gør det enkelt og indlysende.
 • 3. Opdater regelmæssigt indhold. En nem måde at gøre dette på er med en blog.
 • 4. Opbevar de vigtigste elementer på hver side over rullen.
 • 5. Brug blymagneter. Du ønsker e-mail-adresse, så giv besøgende noget til det.
 • 6. Optimer til hastighed. Dine besøgende venter ikke på, at langsomme sider indlæses. Google straffer dig også med en lavere placering.
 • 7. Brug CMS til at spare tid og opbygge indhold hurtigere.
 • 8. Udnyt analysen. Brug af data om dit websted er den eneste måde, du kan forbedre dem på.
 • 9. Vejled dine besøgende. Antag ikke, at de ved, hvad de skal gøre. Hvis du vil have dem til at klikke eller rulle, skal du fortælle dem det.
 • 10. Integrer sociale medier. Disse sider er lige så magtfulde som Google. Du har ikke råd til ikke at medtage dem på dit websted.

16. Stedsstruktur

Det strukturen på dit websted hjælper besøgende med at tage skridt til at købe de produkter eller tjenester, du tilbyder. Gør det nemt for dem. Dette gør du ved at oprette en klar webstedsstruktur, der er let at navigere. Det følger et hierarki af indhold, og det føles naturligt og intuitivt for besøgende.

Her er nogle af de bedste fremgangsmåder, du skal huske på:

 • Jo tættere du er på din startside, jo mere generelle skal emnerne være. Hovedsektionerne på dit websted skal male et bredt billede. Brug dem til at starte samtalen og trække besøgende ind.
 • Hovedafsnit skal svare til dine primære tilbud, produkter og tjenester.
 • Start med at mærke sektioner. Arbejd med at forbedre dem gennem hele udviklingen af ​​dit websted. Test og skift for at tilskynde til en naturlig strøm. Foretag nøgleordsundersøgelse for optimale labels.
 • Brug analyse fra dit websteds webstedsøgning for at se, hvad folk leder efter. Gør disse elementer tilgængelige, så brugere ikke behøver at søge efter dem.
 • Overlapp ikke indhold. Redundans skader brugeroplevelsen. Søgemaskiner straffer dig også for dette.
 • Sektionsnavne og webstedsstrømmen skal være tydelige og give mening for alle. Ikke bare dig.

17. Navigation og brugervenlighed

Det er kritisk. Det design af et websteds navigation har stor indflydelse på succes eller fiasko. Det påvirker placering af trafik og søgemaskiner. Det påvirker konverteringer og brugervenlighed.

 • Brug standard lodret eller vandret navigation. Det er allerede kendt for seerne. Du ønsker ikke at forvirre dem.
 • Bliv ikke vild med dropdown-menuer. De er bedst til at hjælpe brugere med at vælge fra en stor liste.
 • Overbelast ikke din startsidenavigation. Det er forvirrende for besøgende, og det gør din SEO ondt.
 • Brug tekstlink i stedet for knapper. De er mere søgevenlige, og de indlæses hurtigere.

18. Responsiv webdesign

Dette er en af ​​de vigtigste ting, du har brug for på din hjemmeside.

Responsiv webdesign gør det muligt for webstedslayouts at ændre sig til skærmen ved hjælp af det. En computers bredskærm viser mange kolonner. Ikke så med en mobilenhed. Responsivt design vil rette dette.

Responsivt design er godt for dine besøgende, og det er godt for dig. Det gør også Google bedre som dig. Google giver højere rækker til websteder, der er bygget til understøttelse af flere enheder.

19. Opfordring til handling

EN opfordring til handling (CTA) er en knap eller et link på dit websted. Det får potentielle kunder til at blive kundeemner. Det tager folk til indhold, de vil se.
CTA’er skal være:

 • Visuel. Et overbevisende tilbud bruger grafik.
 • Kort. Hold det til højst fem ord.
 • Handlingsorienteret. Start det med et verb.
 • I en kontrastfarve. Få det til at skille sig ud.
 • Stor nok til at se på afstand. Det er nødt til at henlede opmærksomheden.
 • Let at forstå og rydde. Hvad får en besøgende, hvis de klikker på dit CTA?

20. Ydeevne og hastighed

Hurtig sidehastighed forstærker besøgende engagement. Det øger fastholdelsen og øger salget. Øjeblikkeligt websidesvar fører til større konverteringsfrekvens. En forsinkelse på et sekund i sidebelastningen reducerer kundetilfredsheden med 16%.
Her er ting, du kan gøre for at optimere ydelsen og øge hastigheden:

 • alle billeder med det korrekte format, størrelse og komprimering.
 • Optimer CSS-kode. Færre kodelinjer betyder færre behandlingscyklusser. Det øger effektiv levering af webstedsfiler til anmodende browsere.
 • Brug så få plugins som muligt. De forringer ydeevnen.
 • Optimer databaser.
 • Udnyt web-cache med software, hvis din udbyder ikke tilbyder caching på serversiden.
 • Brug indholdsleveringsnetværk (CDN). Det øger din ydelse og din siderangering.

21. Blog på stedet

En blog bringer flere besøgende til dit websted. Hvert blogindlæg er en anden indekseret side på dit websted. Det er en anden mulighed for at dukke op i søgemaskiner.

Blogs er en favorit ting at dele på sociale medier. Det er mere eksponering for dig.
Din blog hjælper med at etablere dig eller din virksomhed som en autoritet. Hjælpsomt indhold tiltrækker flere kunder.

22. Originalindhold

Oprettelse af originalt indhold er tidskrævende og dyrt. Væd dig til at klage over dette, men stopper aldrig nogensinde. Her er hvorfor.

Søgemaskiner rangerer dit websted i henhold til relevansen af ​​indhold, der er lagt på dit websted. Derfor er det så vigtigt at placere originalt indhold på dine websider. Hvis du ikke opdaterer dit indhold, mister brugerne interessen for dit websted. Skift eller forbedrer dit indhold regelmæssigt. Søgemaskinspiders gennemsøges oftere gennem dit indhold. Dine søgeresultater forbedres.

23. Søgemaskineoptimering (SEO)

Google og de andre søgemaskiner offentliggør ikke deres algoritmer. Det er umuligt at vide nøjagtigt hvordan du optimerer dit websted for dem. Alligevel er her ting, du kan gøre for at øge synligheden.

 • Brug unikt, høj kvalitet og relevant indhold på dit websted.
 • Kontroller dine metadata. Sørg for, at det korrelerer med dine søgeord.
 • Medtag nøgleord i dine sidewebadresser.
 • Undgå duplikatindhold. Google sænker din placering.
 • Stop aldrig med at tilføje nyt indhold.

24. Integration af sociale medier

Sociale medier og dit websted bør arbejde sammen for at markedsføre dit online brand.

Gør dit indhold delbart med sociale delingsknapper. De hjælper dig med at øge bevidstheden om dit indhold. Det forbedrer også brugeroplevelsen. Besøgende vil dele.

Tilføj kun de sociale netværk, der betyder noget for dig. Du øger sandsynligheden for indholdsdeling. Placer sociale delingsknapper øverst, nederst eller langs siden af ​​dine sider.

De fleste brugere foretrækker at logge på et websted med social login. Du øger konverteringer og opbevaring af webstedets registrering. Det forkorter registreringsprocessen. Dette øger samtalen.

25. Effektiv webstedssikkerhed

Elektroniske tyve er usynlige og hurtige. De ønsker kundeoplysninger og kreditkortoplysninger. Du har en juridisk forpligtelse til at beskytte disse data mod tyveri. Du skal rapportere dine sikkerhedsbrud på dit websted, der opstår.

 • Hold dig ajour med hackingstrusler.
 • Hold adgangskontrol og netværkssikkerhed så stram som muligt.
 • Installer en webapplikations firewall og skjul admin-sider fra søgemaskiner.
 • Brug en krypteret SSL-protokol til at overføre brugernes personlige oplysninger.

26. Sporing og analyse

Hvordan bruger dine besøgende dit websted? Den eneste måde at vide er at spore dem og analysere dataene.

Google Analytics er standarden i webanalyseværktøjer til virksomheder af enhver størrelse. Bedst af alt, det er gratis. Google Analytics er et af de mest robuste og kraftfulde analyseværktøjer til rådighed. Det vil hjælpe dig med at forstå, hvad dine besøgende laver på dit websted.

Andre betalte værktøjer som CrazyEgg tilbyder mere indsigt. Hvad du bruger ud over Google Analytics afhænger af dit budget.

27. Omfattende websitekort

Dette er ikke for dine seere. Men et omfattende sitemap er for nogen lige så vigtigt.
Sitemaps giver værdifulde oplysninger til søgemaskiner. Det hjælper ikke din placering, men det giver søgemaskinerne mulighed for at vide, hvad de skal placere i første omgang.

Dit websted skal have en XML-sitemap hvis dit websted er nyt, og du vil have søgemaskiner til at opdage dig.

28. Tvingende billeder

Brug af de forkerte billeder kan reducere læserskare. Sådan fungerer billeder og tekst som et partnerskab:

 • Placer dit billede over overskriften. Det kan øge en artikles læserskare med op til 10%.
 • Folk læser billedtekster under billeder i gennemsnit 300% mere end selve kroppen kopi.
 • Billeder uden klar relevans er spild af plads. Sørg for, at det tiltaler din målgruppe. Billeder skal understrege det vigtigste aspekt af dit emne.
 • Åbenbare stockfotos er store turn-offs for besøgende på websitet.
 • Undersøgelser viser, at seere på websteder ikke kan lide crowd crowd. De er heller ikke glade for ansigter, der er forstørret ud over den faktiske størrelse.

29. Vedligeholdelse af webstedet

Du får regelmæssig vedligeholdelse af din bil. Dit websted har også brug for dette. Tiden til planlægning af vedligeholdelse er, før du selv starter. Opret en tjekliste, der indeholder:

 • Regelmæssige sikkerhedskopier.
 • Softwareopdateringer, især hvis du bruger en CMS-løsning.
 • Kontroller for ødelagte links.
 • Fix formularer til at arbejde, som de skal.
 • Gennemgå og løse problemer med e-mails sendt fra webserveren.
 • Fjern spam-konti og kommentarer.
 • Kontroller indlæsningshastighed på webstedet.
 • Gennemgå din søgesynlighed.

Tag dig tid til at gøre det rigtigt

Naturligvis ønsker du, at dit websted skal køre så hurtigt som muligt! Al denne planlægning ser ud til, at det bare vil bremse tingene ned. Det er sandt. Hver af disse 29 ting, der skal overvejes, repræsenterer uger eller endda måneder med planlægning.

Det er godt brugt tid. Overvej det som basen på dit websted. Store ting er bygget på et solidt fundament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map