25 Web Design Influencers die u moet kennen en volgen

WAT MAAKT EEN GOED WEBONTWERP?

Het antwoord is vandaag anders dan enkele maanden geleden. Technologie en gebruikerservaring vereisen dat websites constante veranderingen en updates ondergaan. De enige manier om op de hoogte te blijven, is te weten wat de volgende designtrend leidt.


Sommige mensen kunnen voorspellen wat er gaat komen. Anderen nemen die trends en schrijven de code om dit mogelijk te maken. Ze staan ​​bekend als influencers.

Leer de toekomst van webdesign van de experts

Hier is een lijst met beïnvloeders van webdesign die genereus genoeg zijn om te delen wat er gaat komen. Volg ze en volg de golf van het huidige webdesign. Wat u leert, is goed voor websitebezoekers en nog beter voor uw bedrijf.

Jeffrey Zeldman

Foto van Jeffrey Zeldman

Waarom hij een beïnvloeder is: Zeldman werd door “de Koning van Webstandaarden” genoemd Werkweek. Hij was de eerste persoon die werd ingewijd in de SXSW Interactive Hall of Fame in 2012. Volg zijn blog om te zien welke huidige trends in industrieontwerp serieus moeten worden genomen. Hij wijst snel op wat belangrijk is en wat gewoon een rage is.

Vind hem online op: zeldman.com
Volg hem: @zeldman

Vitaly Friedman

Foto van Vitaly Friedman

Friedman is de hoofdredacteur van Smashing Magazine, waar hij schrijft over wat inhoud mooi maakt. Zoek naar zijn berichten op Smashing Magazine als je inzicht wilt in UX, front-end en prestatieproblemen. Vitaly loopt ook online webdesign workshops.

Vind hem online op: Smashing Magazine
Volg hem: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier-foto

Als het te maken heeft met door CSS gegenereerd ontwerp, staat Chris Coyier erop. Hij houdt ervan om rond te hangen en bij te dragen CodePen. Hij richtte de website op met Alex Vazquez en Tim Sabat. Bekijk deze site als je hulp nodig hebt om de bugs uit je code te halen.

Vind hem online op: CodePen
Volg hem: @chriscoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro foto

De levendige beelden die je begroeten Mule ontwerp zijn het bewijs dat deze groep serieus bezig is met webdesign. De Mule-bijdragers schrijven met hetzelfde enthousiasme over design. Dit is het designbedrijf van Mike en hij levert een van de belangrijkste bijdragen. Verwacht geen tutorials. Mike en zijn collega-schrijvers richten zich op de ervaring met ontwerpen voor het web.

Vind hem online op: Mule ontwerp
Volg hem: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner foto

Spooner is deze blog begonnen om mensen te helpen hun ontwerpvaardigheden te verbeteren. U vindt drie hoofdtypen inhoud. Zijn artikelen zijn geschreven om theorie en inspiratie te delen. Schriftelijke en video-tutorials bieden stapsgewijze handleidingen. Er zijn ook genereuze freebies om in je eigen ontwerpen te gebruiken.

Vind hem online op: Lepel graphics
Volg hem: @chrisspooner

David Walsh

Foto van David Walsh

“Ik ontwerp geen sites”, zegt Walsh, “ik laat ze werken.” Hij laat je zien hoe op zijn blog, waar hij je uitnodigt om met hem mee te gaan terwijl hij schrijft over experimenten in design. Davids expertise komt voort uit de tijd besteed aan Senior webontwikkelaar van Mozilla. Je vindt demo’s en tutorials, evenals zijn blogposts.

Vind hem online op: DWB
Volg hem: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea foto

Wat doe je met de ervaring die je hebt opgedaan bij het werken aan projecten voor Google, CNet en New York University? Als je vrijgevig bent zoals Dave Shea, deel je het met anderen. Hij heeft zijn projecten verzameld en gesorteerd op onderwerp. Je wilt je concentreren op zijn twee meest recente en lopende onderwerpen. Ze zijn het meest relevant voor ontwerp.

Vind hem online op: Dave Shea
Volg hem: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell foto

Er zijn maar weinig websites die zo genereus zijn met de tools die u nodig heeft om uw online zakelijk succes te maken. Steven Snell en team gebruiken de blog en andere gebieden om ontwerpadvies te geven. U vindt er ook bronnen, variërend van ontwerpsjablonen tot code. Gebruik de navigatie bovenaan om door alle onderwerpen te bladeren.

Vind hem online op: Vandelay Design
Volg hem: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien foto

Bien is de CEO en oprichter van de Naldz Graphics-website. Meer dan 41.000 volgers komen naar de website voor advies en tutorials over webdesign. Ronald en een team van schrijvers bestrijken het hele ontwerpgebied, maar ze richten zich wel op WordPress-thema’s. Artikelen zijn gevuld met grafische voorbeelden en het schrijven is niet gevuld met jargon.

Vind hem online op: Naldz Graphics
Volg hem: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria-foto

Dit is de persoonlijke website van Vox Media’s uitvoerend ontwerpdirecteur. Jason is van mening dat inhoud ontwerp moet dicteren. Zijn website is een experiment in online art direction. Hij is een fan van traditioneel printontwerp, dus zijn website heeft een conservatieve uitstraling. Laat je niet voor de gek houden. Jason en zijn gastschrijvers behandelen de nieuwste ontwerponderwerpen.

Vind hem online op: Jason Santa Maria
Volg hem: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman foto

Praat over een stamboom. Bowman was de visuele ontwerpleider van Google en vervolgens de creatieve directeur van Twitter. Tegenwoordig is hij het hoofd van Stopdesign. Hij gebruikt zijn blog om te schrijven over design, typografie en de nodige tools om het op het web te doen. De meeste berichten gaan over de ontwerpoplossingen en resultaten die hij en zijn team hebben bedacht voor klanten.

Vind hem online op: Stopdesign
Volg hem: @hou op

Mark Ford

Mark Ford foto

Je zult veel gemeen hebben met Mark Ford als je een bootstrapping-ondernemer bent. Zo begon hij in 2007 met zijn eerste online bedrijf. Tegenwoordig heeft hij meer dan 1.000 klanten die zijn websitediensten gebruiken. Mark gebruikt de zijne blog om te delen wat zijn bedrijf heeft geleerd over het ontwerpen van websites. Gebruik de navigatie bovenaan om naar specifieke onderwerpen te zoeken.

Vind hem online op: rood websiteontwerp
Volg hem: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll foto

Alle werk en geen spel maken ons allemaal tot drones. Neem een ​​pauze van uw ontwerpinspanningen en geniet van een beetje speelsheid. Cameron Moll maakt een ontwerp van type. Op zijn website heeft hij weinig te zeggen. Het draait allemaal om afbeeldingen die zijn gemaakt met gestileerde tekst. Je kunt veel van wat hij op zijn site vertoont kopen. Enkele van de meer populaire stukken zijn uitverkocht.

Vind hem online op: Structuren in type
Volg hem: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton foto

Felton was een van de hoofdontwerpers van De tijdlijn van Facebook. The New York Times en The Wall Street Journal hebben hem geprofileerd in hun publicaties. Al deze aandacht is te danken aan Felton’s talent voor het vertalen van data naar zinvol design. Bezoek zijn website om zijn werk voor klanten te zien. Een deel ervan maakt deel uit van de permanente collectie van MoMA.

Vind hem online op: Felton
Volg hem: @feltron

Ethan Marcotte

Foto van Ethan Marcotte

Marcotte is een productieve auteur van boeken en artikelen. Hij schrijft ook een blog genaamd Niet te stoppen Robot Ninja, het online web van Ethan Marcotte. De artikelen die u op zijn website en blog vindt, kunnen u helpen bij het kruisen van code en ontwerp. Hij vindt dat beide elegant moeten zijn.

Vind hem online op: Ethan Marcotte
Volg hem: @beep

Karen McGrane

Karen McGrane-foto

McGrane werkt sinds 1995 aan websites. Ze was de eerste informatiearchitect die werd aangenomen Razorfish. Vervolgens steeg ze door de rangen om de vice-president en nationale leider te worden voor de divisie gebruikerservaring van het bedrijf. Tegenwoordig is ze de oprichter en hoofd van Bond Art + Science. Karen’s blog gaat helemaal over hoe het is om een ​​website-ontwerper te zijn. Ga hierheen als je inzicht wilt.

Vind haar online op: Karen McGrane
Volg haar: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholm foto

Cederholm is mede-oprichter en ontwerper van Dribbelen. Hij heeft 5 boeken geschreven, waarvan 3 over CSS. Dan gebruikt zijn blog om te schrijven over design, CSS, markup en webstandaarden. Als er een thema is in zijn schrijven, dan gelooft hij in op standaarden gebaseerd webdesign.

Vind hem online op: Simpele stukjes
Volg hem: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke-foto

Clarke is een van de bekendste webdesigners van het VK. Hij heeft twee boeken geschreven over website-ontwerp. Hij heeft ook een podcast naast de berichten die hij bijdraagt ​​aan het blog van zijn websiteontwerpstudio.

Vind hem online op: Spullen & Onzin
Volg hem: @Malarkey

Sarah Parmenter

Foto van Sarah Parmenter

.net Magazine in 2011 haar Designer of the Year genoemd. Sarah is een veelzijdig persoon. Ze schrijft over websiteontwerp en is co-host van een populaire wekelijkse designpodcast. Als dat niet genoeg is, is ze ook een professionele zangeres en actrice. Haar blogposts zijn vermakelijk en gemoedelijk. Je leert over design en de professionele wereld van webdesigners.

Vind haar online op: Sazzy
Volg haar: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag foto

Boag biedt de zijne aan ontwerptalenten meestal aan non-profitorganisaties. Hij is een expert op het gebied van gebruikerservaring die organisaties zoals de Europese Commissie, UCAS en Doctors Without Borders heeft geholpen zich aan te passen aan onze veranderende digitale wereld. Paul neemt geen blad voor de mond. Zijn advies is relevant en hij is niet bang om zijn mening te geven.

Vind hem online op: boagworld
Volg hem: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost-foto

Frost is een succesvolle strateeg voor mobiel internet en front-end designer. Je hebt zijn werk gezien als je ooit op de mobiele Entertainment Weekly-site bent geweest. Hij heeft ook mobiele elementen ontworpen voor MasterCard, Verizon en Nike. Brad houdt van bloggen en veel van zijn recente berichten trakteren je op fragmenten van zijn aankomende nieuwe boek, Atomic Design.

Vind hem online op: brad frost
Volg hem: @bradfrost

Paul Irish

Paul Irish foto

Als je gebruikt De Chrome-browser van Google, je hebt wat van Pauls werk gebruikt. Hij is een front-end ontwikkelaar met een zelfverklaarde liefde voor het maken van gelikte, sexy mobiele websites. Pauls blog maakt geen praatjes meer. Hij komt direct in de code achter het ontwerp. Het is geen goede plek voor beginners om te beginnen. Je bent in de hemel als je bekend bent met en vertrouwd bent met CSS-codering of WebKit.

Vind hem online op: Paul Irish
Volg hem: @paulirish

Jonathan Snook

Foto van Jonathan Snook

Snook heeft zijn gebruikerservaringstalenten uitgeleend aan Xero, Shopify en Yahoo! Nu werkt hij het liefst voor zichzelf. Als hij niet met klanten overlegt, deelt hij ontwerptips en -trucs op zijn blog. Gebruik de zijne archief link om specifieke onderwerpen te vinden.

Vind hem online op: SNOOK
Volg hem: @snookca

Christian Heilmann

Foto van Christian Heilmann

Heilmann is een andere blogger die niet bang is om het te noemen zoals hij het ziet. Hij is gepassioneerd door HTML5. Veel van zijn berichten zijn stukjes code die hij aanbiedt voor een betere gebruikerservaring. Christian is ook een fervent YouTube-poster. Veel van deze bijdragen hebben betrekking op webdesign. En als je gewoon geen genoeg kunt krijgen van zijn blogposts en video’s, is hij ook vatbaar voor het delen van zijn leven foto’s.

Vind hem online op: Christian Heilmann
Volg hem: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith foto

Keith is medeoprichter van het in het VK gevestigde bedrijf Clearleft Webdesignbureau. Bedrijven van de BBC tot Mozilla hebben gebruik gemaakt van zijn ontwerpexpertise. Jeremy houdt een blog bij die deel uitmaakt leven dagboek, en deel Advies bij webdesign.

Vind hem online op: adactio
Volg hem: @adactio

Volg, leer en profiteer!

Deze influencers houden hun ogen en oren open voor nieuwe designtrends, dus dat hoeft niet. Hun advies, tutorials en voorbeelden zijn van onschatbare waarde. Wat u leert, kan uw website in de voorhoede van prestaties en ontwerp plaatsen.

De middelen die ze aanbieden zijn gratis. Abonneer u op hun blogs of maak contact met hen op Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map