25 Nettdesignpåvirkere du trenger å vite og følge

HVA LAGER ET GODT NETTDESIGN?

Svaret i dag er annerledes enn det var for bare måneder siden. Teknologi og brukeropplevelse krever at nettsteder gjennomgår stadige endringer og oppdateringer. Den eneste måten å holde seg oppdatert på er å vite hva som leder den neste designtrenden.


Noen mennesker har muligheten til å spå hva som kommer. Andre tar disse trendene og skriver koden for å få det til. De er kjent som påvirkere.

Lær fremtiden for webdesign fra ekspertene

Her er en liste over påvirkere av nettdesign som er generøse nok til å dele hva som kommer. Følg dem og kjør bølgen av nåværende webdesign. Det du lærer er bra for besøkende, og enda bedre for bedriften din.

Jeffrey Zeldman

Jeffrey Zeldman foto

Hvorfor han er en påvirker: Zeldman ble kalt “King of Web Standards” av Forretningsuke. Han var den første personen som ble innført i SXSW Interactive Hall of Fame i 2012. Følg bloggen hans for å se hvilke aktuelle bransjedesigntrender du må ta på alvor. Han er rask med å påpeke hva som er viktig, og hva som bare er en kjepphest.

Finn ham online på: zeldman.com
Følg etter ham: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman foto

Friedman er sjefredaktør for Smashing Magazine, hvor han skriver om hva som gjør innhold vakkert. Se etter innleggene hans på Smashing Magazine hvis du vil ha innsikt i UX, front-end og performance-problemer. Vitaly løper også online webdesign workshops.

Finn ham online på: Smashing Magazine
Følg etter ham: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier foto

Hvis det har å gjøre med design generert av CSS, er Chris Coyier med på det. Han liker å henge med og bidra kl CodePen. Han grunnla nettstedet med Alex Vazquez og Tim Sabat. Ta en titt på dette nettstedet hvis du vil ha hjelp til å få feilene ut av koden.

Finn ham online på: CodePen
Følg etter ham: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro foto

De livlige bildene som hilser deg på Mule Design er et bevis på at denne gruppen ser alvorlig på nettdesign. Mule-bidragsyterne skriver om design med samme entusiasme. Dette er Mike’s designfirma, og han er en av de viktigste bidragsyterne. Ikke forvent å se veiledninger. Mike og hans medforfattere fokuserer på opplevelsen av å designe for nettet.

Finn ham online på: Mule Design
Følg etter ham: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner foto

Spooner startet denne bloggen for å hjelpe folk med å forbedre designferdighetene sine. Du finner tre hovedtyper av innhold. Artiklene hans er skrevet for å dele teori og inspirasjon. Skriftlige og videoopplæringer gir trinnvise guider. Det er også sjenerøse freebies å bruke i dine egne design.

Finn ham online på: Spoon Graphics
Følg etter ham: @chrisspooner

David Walsh

David Walsh-foto

“Jeg designer ikke nettsteder,” sier Walsh, “jeg får dem til å fungere.” Han viser deg hvordan på bloggen sin, der han inviterer deg til å komme sammen med ham mens han skriver om eksperimenter i design. Davids ekspertise kommer fra tidsbruk som Mozillas senior nettutvikler. Du finner demoer og opplæring, så vel som blogginnleggene hans.

Finn ham online på: DWB
Følg etter ham: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea foto

Hva gjør du med erfaringene fra å jobbe med prosjekter for Google, CNet og New York University? Hvis du er raus som Dave Shea, deler du den med andre. Han har samlet prosjektene sine og sortert etter emne. Du vil fokusere på de to nyeste og pågående emnene hans. De er mest relevante for design.

Finn ham online på: Dave Shea
Følg etter ham: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell foto

Få nettsteder er like rause med verktøyene du trenger for å gjøre din online virksomhets suksess. Steven Snell og team bruker bloggen og andre områder for å tilby designråd. Du finner også ressurser fra designmaler til kode. Bruk navigasjonen øverst for å bla gjennom alle emner.

Finn ham online på: Vandelay Design
Følg etter ham: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien foto

Bien er administrerende direktør og grunnlegger av nettstedet Naldz Graphics. Over 41 000 følgere kommer til nettstedet for råd og veiledninger om webdesign. Ronald og et team av forfattere dekker hele designfeltet, men de har fokus på WordPress-temaer. Artikler er fylt med grafiske eksempler, og forfatterskapet er ikke fylt med sjargong.

Finn ham online på: Naldz Graphics
Følg etter ham: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria foto

Dette er den personlige hjemmesiden til Vox Media’s utøvende designdirektør. Jason mener at innhold bør diktere design. Nettstedet hans er et eksperiment i kunstretning på nettet. Han er fan av tradisjonell trykkdesign, så nettstedet hans har et konservativt preg. Ikke la det lure deg. Jason og hans gjesteskribenter takler alle de nyeste designemnene.

Finn ham online på: Jason Santa Maria
Følg etter ham: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman-foto

Snakk om en stamtavle. Bowman var Googles ledende visuelle design, og deretter Twitter kreative direktør. I dag er han sjef for Stopdesign. Han bruker bloggen sin til å skrive om design, typografi og de nødvendige verktøyene for å gjøre det på nettet. De fleste innlegg handler om designløsningene og resultatene han og teamet hans har kommet frem til for klienter.

Finn ham online på: Stopdesign
Følg etter ham: @Stoppe

Mark Ford

Mark Ford-foto

Du har mye til felles med Mark Ford hvis du er en startstrapping-gründer. Det var slik han kom i gang i 2007 med sin første online virksomhet. I dag har han over 1000 kunder som bruker nettstedstjenestene sine. Mark bruker sitt blog for å dele det selskapet har lært om design av nettsteder. Bruk navigasjonen øverst for å søke etter spesifikke emner.

Finn ham online på: rød nettsteddesign
Følg etter ham: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll foto

Alt arbeid og ingen lek gjør oss alle til droner. Ta en pause fra designinnsatsen og nyt litt lekelyst. Cameron Moll lager et design fra type. Han har lite å si på hjemmesiden sin. Det handler om bilder laget med stilisert tekst. Du kan kjøpe mye av det han viser på nettstedet hans. Noen av de mer populære stykkene er utsolgt.

Finn ham online på: Strukturer i type
Følg etter ham: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton foto

Felton var en av hoveddesignerne av Facebooks tidslinje. New York Times og The Wall Street Journal har profilert ham i publikasjonene sine. All denne oppmerksomheten skyldes Feltons talent for å oversette data til meningsfullt design. Besøk nettstedet hans for å se hans samling av arbeid for klienter. Noe av det er en del av den permanente samlingen av MoMA.

Finn ham online på: Felton
Følg etter ham: @feltron

Ethan Marcotte

Ethan Marcotte foto

Marcotte er en produktiv forfatter av bøker og artikler. Han skriver også en blogg som heter Ustoppelig robot Ninja, online nettingen til Ethan Marcotte. Artiklene du finner på nettstedet og bloggen hans kan hjelpe deg med skjæringspunktet mellom kode og design. Han mener begge må være elegante.

Finn ham online på: Ethan Marcotte
Følg etter ham: @beep

Karen McGrane

Karen McGrane-foto

McGrane har jobbet på nettsteder siden 1995. Hun var den første informasjonsarkitekten ansatt på Razorfish. Så rykket hun opp gjennom gradene for å bli visepresident og nasjonal leder for selskapets divisjon av brukeropplevelse. I dag er hun grunnlegger og leder av Bond Art + Science. Karens blogg handler om hvordan det er å være nettsteddesigner. Gå hit hvis du vil ha innsikt.

Finn henne online på: Karen McGrane
Følg henne: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholm foto

Cederholm er medgründer og designer av Dribbble. Han har skrevet 5 bøker, hvorav 3 handler om CSS. Dan bruker bloggen sin til å skrive om design, CSS, markup og webstandarder. Hvis det er et tema for hans forfatterskap, er det at han tror på standardbasert nettdesign.

Finn ham online på: Enkle biter
Følg etter ham: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke foto

Clarke er en av Storbritannias mest kjente webdesignere. Han har skrevet to bøker om nettstedsdesign. Han har også en podcast i tillegg til innleggene han bidrar til bloggen til nettsteddesignstudioet hans.

Finn ham online på: Ting & Tull
Følg etter ham: @Malarkey

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter foto

.net Magazine kåret til årets designer i 2011. Sarah er et multitalent individ. Hun skriver om nettstedsdesign og er vertskap for en populær ukentlig design-podcast. Hvis det ikke er nok, er hun også en profesjonell sanger og skuespiller. Blogginnleggene hennes er underholdende og samtale. Du lærer om design og den profesjonelle verdenen til webdesignere.

Finn henne online på: Sazzy
Følg henne: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag-foto

Boag tilbyr sitt designtalenter mest til ideelle organisasjoner. Han er en brukeropplevelsesekspert som har hjulpet organisasjoner som EU-kommisjonen, UCAS og Leger uten grenser til å tilpasse seg vår digitale verden i endring. Paul hakker ikke ord. Rådene hans er relevante, og han er ikke redd for å gi sin mening.

Finn ham online på: boagworld
Følg etter ham: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost-foto

Frost er en vellykket mobilstrateg og front-designer. Du har sett arbeidet hans hvis du noen gang har vært på mobilnettstedet Entertainment Weekly. Han har også designet mobile elementer for MasterCard, Verizon og Nike. Brad elsker å blogge, og mange av de siste innleggene hans unner deg utdrag av den kommende nye boken hans, Atomdesign.

Finn ham online på: brad frost
Følg etter ham: @bradfrost

Paul Irish

Paul Irish foto

Hvis du bruker Googles Chrome-nettleser, du har brukt noe av Pauls arbeid. Han er en front-end utvikler som har en selverkjent kjærlighet for å lage glatte, sexy mobilnettsteder. Pauls blogg dispenserer med småprat. Han kommer rett inn i koden bak designet. Det er ikke et bra sted for nybegynnere å starte. Du vil være i himmelen hvis du er kjent og komfortabel med CSS-koding eller WebKit.

Finn ham online på: Paul Irish
Følg etter ham: @paulirish

Jonathan Snook

Jonathan Snook-foto

Snook har lånt ut sine talentopplevelser til Xero, Shopify og Yahoo! Nå foretrekker han å jobbe for seg selv. Når han ikke konsulterer kunder, deler han designtips og triks på bloggen sin. Bruk hans arkiv lenke for å finne spesifikke emner.

Finn ham online på: SNOOK
Følg etter ham: @snookca

Christian Heilmann

Christian Heilmann foto

Heilmann er en annen blogger som ikke er redd for å kalle det slik han ser det. Han brenner for HTML5. Mange av innleggene hans er kodestykker han tilbyr for en bedre brukeropplevelse. Christian er også en ivrig YouTube-plakat. Mange av disse bidragene er relatert til webdesign. Og hvis du bare ikke kan få nok av blogginnleggene og videoene hans, kan han også dele livet sitt i bilder.

Finn ham online på: Christian Heilmann
Følg etter ham: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith foto

Keith er en medstifter av Storbritannia-baserte Clearleft Nettdesignbyrå. Bedrifter fra BBC til Mozilla har brukt designkompetansen hans. Jeremy holder en blogg som er en del livsdagbok, og en del Rådgivning om nettdesign.

Finn ham online på: adactio
Følg etter ham: @adactio

Følg, lær og fortjeneste!

Disse påvirkerne holder øynene og ørene åpne for nye designtrender, slik at du ikke trenger å gjøre det. Deres råd, veiledninger og eksempler er uvurderlige. Det du lærer kan plassere nettstedet ditt i forkant av ytelse og design.

Ressursene de tilbyr er gratis. Abonner på bloggene deres eller kontakt dem på Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map