25 Influencere af webdesign, som du har brug for at vide og følge

HVAD GER ET GODT WEB-DESIGN?

Svaret i dag er anderledes end det kun var for måneder siden. Teknologi og brugeroplevelse kræver, at websteder konstant ændres og opdateres. Den eneste måde at holde sig opdateret på er at vide, hvad der fører til den næste designtrend.


Nogle mennesker har evnen til at forudsige, hvad der kommer. Andre tager disse tendenser og skriver koden for at få det til at ske. De er kendt som påvirkere.

Lær fremtiden for webdesign fra eksperterne

Her er en liste over påvirkere af webdesign, der er generøse nok til at dele det, der kommer. Følg dem og kør bølgen af ​​det aktuelle webdesign. Det, du lærer, er godt for besøgende på webstedet og endnu bedre for din virksomhed.

Jeffrey Zeldman

Jeffrey Zeldman foto

Hvorfor han er en influencer: Zeldman blev døbt “King of Web Standards” af Forretningsuge. Han var den første person, der blev indført i SXSW Interactive Hall of Fame i 2012. Følg hans blog for at se, hvilke aktuelle branche designtendenser der skal tages alvorligt. Han er hurtig med at påpege, hvad der er vigtigt, og hvad der bare er en stil.

Find ham online på: zeldman.com
Følg ham: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman foto

Friedman er chefredaktør for Smashing Magazine, hvor han skriver om, hvad der gør indholdet smukt. Se efter hans indlæg på Smashing Magazine, hvis du ønsker indsigt i UX, front-end og performance-problemer. Vitaly løber også online webdesign workshops.

Find ham online på: Smashing Magazine
Følg ham: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier foto

Hvis det har at gøre med design genereret af CSS, er Chris Coyier med på det. Han kan godt lide at hænge ud og bidrage kl CodePen. Han grundlagde hjemmesiden med Alex Vazquez og Tim Sabat. Tjek dette websted, hvis du vil have hjælp til at få bugs ud af din kode.

Find ham online på: CodePen
Følg ham: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro foto

De livlige billeder, der hilser dig på Mule Design er bevis på, at denne gruppe ser alvorligt på webdesign. Mule-bidragydere skriver om design med samme entusiasme. Dette er Mike’s designfirma, og han er en af ​​de største bidragydere. Forvent ikke at se tutorials. Mike og hans medforfattere fokuserer på oplevelsen af ​​at designe til internettet.

Find ham online på: Mule Design
Følg ham: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner foto

Spooner startede denne blog for at hjælpe folk med at forbedre deres designfærdigheder. Du finder 3 hovedtyper af indhold. Hans artikler er skrevet for at dele teori og inspiration. Skriftlige og videotutorials indeholder trinvise vejledninger. Der er også generøse freebies til brug i dine egne designs.

Find ham online på: Spoon Graphics
Følg ham: @chrisspooner

David Walsh

David Walsh foto

“Jeg designer ikke websteder,” siger Walsh, “jeg får dem til at arbejde.” Han viser dig hvordan på sin blog, hvor han inviterer dig til at komme sammen med ham, mens han skriver om eksperimenter inden for design. Davids ekspertise kommer fra tidsbrug som Mozillas senior webudvikler. Du finder demoer og tutorials såvel som hans blogindlæg.

Find ham online på: DWB
Følg ham: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea foto

Hvad gør du med erfaringerne fra arbejde med projekter til Google, CNet og New York University? Hvis du er generøs som Dave Shea, deler du den med andre. Han har samlet sine projekter og sorteret efter emne. Du ønsker at fokusere på hans to seneste og igangværende emner. De er mest relevante for design.

Find ham online på: Dave Shea
Følg ham: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell foto

Få websteder er så generøse med de værktøjer, du har brug for for at gøre din online forretning succes. Steven Snell og team bruger bloggen og andre områder til at tilbyde designrådgivning. Du kan også finde ressourcer lige fra designskabeloner til kode. Brug navigationen øverst til at gennemse alle emner.

Find ham online på: Vandelay Design
Følg ham: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien foto

Bien er administrerende direktør og grundlægger af Naldz Graphics websted. Over 41.000 følgere kommer til webstedet for rådgivning og tutorials om webdesign. Ronald og et team af forfattere dækker hele designfeltet, men de har fokus på WordPress-temaer. Artikler er fyldt med grafiske eksempler, og forfatterskabet er ikke fyldt med jargon.

Find ham online på: Naldz Grafik
Følg ham: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria foto

Dette er det personlige websted for Vox Media’s direktør for design. Jason mener, at indholdet bør diktere design. Hans hjemmeside er et eksperiment i kunstretning online. Han er fan af traditionelt printdesign, så hans websted har et konservativt præg. Lad ikke det narre dig. Jason og hans gæsteforfattere tackle alle de nyeste designemner.

Find ham online på: Jason Santa Maria
Følg ham: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman-foto

Tal om en stamtavle. Bowman var Googles førende visuelle design og derefter Twitter’s kreative direktør. I dag er han leder af Stopdesign. Han bruger sin blog til at skrive om design, typografi og de nødvendige værktøjer til at gøre det på Internettet. De fleste stillinger handler om de designløsninger og resultater, han og hans team har fundet frem til for kunder.

Find ham online på: Stopdesign
Følg ham: @hold op

Mark Ford

Mark Ford foto

Du har meget til fælles med Mark Ford, hvis du er en bootstrapping-iværksætter. Sådan kom han i gang i 2007 med sin første online forretning. I dag har han over 1.000 kunder, der bruger sine websitetstjenester. Mark bruger sin blog for at dele, hvad hans virksomhed har lært om webdesign. Brug navigationen øverst til at søge efter specifikke emner.

Find ham online på: rødt websted design
Følg ham: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll foto

Alt arbejde og intet spil gør os alle til droner. Tag en pause fra din designindsats og nyd lidt legesygdom. Cameron Moll skaber et design fra type. Han har lidt at sige på sin hjemmeside. Det handler om billeder oprettet med stiliseret tekst. Du kan købe meget af det, han viser på sit websted. Nogle af de mere populære stykker er udsolgt.

Find ham online på: Strukturer i type
Følg ham: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton foto

Felton var en af ​​de største designere af Facebooks tidslinje. New York Times og The Wall Street Journal har profileret ham i deres publikationer. Al denne opmærksomhed skyldes Feltons talent for at oversætte data til meningsfuldt design. Besøg hans websted for at se hans samling af arbejde for klienter. Nogle af dem er en del af den permanente samling af MoMA.

Find ham online på: Felton
Følg ham: @feltron

Ethan Marcotte

Ethan Marcotte foto

Marcotte er en produktiv forfatter af bøger og artikler. Han skriver også en blog kaldet Ustoppelig robot Ninja, online web-ting af Ethan Marcotte. De artikler, du finder på hans websted og blog, kan hjælpe dig med krydset mellem kode og design. Han mener begge skal være elegant.

Find ham online på: Ethan Marcotte
Følg ham: @beep

Karen McGrane

Karen McGrane foto

McGrane har arbejdet på websteder siden 1995. Hun var den første informationsarkitekt, der blev ansat på Barberfisk. Derefter rykkede hun op gennem rækkerne for at blive vicepræsident og national leder for virksomhedens brugeroplevelsesafdeling. I dag er hun grundlægger og leder af Bond Art + Science. Karens blog handler om, hvordan det er at være en webside-designer. Gå hit, hvis du ønsker indsigt.

Find hende online på: Karen McGrane
Følg hende: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholm foto

Cederholm er medstifter og designer af Dribbble. Han har skrevet 5 bøger, hvoraf 3 handler om CSS. Dan bruger sin blog til at skrive om design, CSS, markup og webstandarder. Hvis der er et tema for hans forfatterskab, er det, at han tror på standardbaseret webdesign.

Find ham online på: Enkle bits
Følg ham: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke foto

Clarke er en af ​​Storbritanniens mest kendte webdesignere. Han har skrevet to bøger om webstedsdesign. Han har også en podcast udover de indlæg, han bidrager til sit webstedsdesignstudios blog.

Find ham online på: Ting og sager & Nonsens
Følg ham: @Malarkey

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter foto

.net Magazine udnævnt til sin designer af året i 2011. Sarah er et multitalent individ. Hun skriver om webstedsdesign og er vært for en populær ugentlig design-podcast. Hvis det ikke er nok, er hun også en professionel sanger og skuespillerinde. Hendes blogindlæg er underholdende og samtale. Du lærer om design og den professionelle verden for webdesignere.

Find hende online på: Sazzy
Følg hende: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag foto

Boag tilbyder sin designtalenter mest til almennyttige organisationer. Han er en brugeroplevelsesekspert, der har hjulpet organisationer som Europa-Kommissionen, UCAS og læger uden grænser til at tilpasse sig vores digitale verden i forandring. Paul hakker ikke ord. Hans råd er relevant, og han er ikke bange for at give sin mening.

Find ham online på: boagworld
Følg ham: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost foto

Frost er en succesrig mobil webstrateg og front-end designer. Du har set hans arbejde, hvis du nogensinde har været på mobilwebstedet Entertainment Weekly. Han har også designet mobile elementer til MasterCard, Verizon og Nike. Brad elsker at blogge, og mange af hans nylige indlæg behandler dig uddrag af hans kommende nye bog, Atomisk design.

Find ham online på: brad frost
Følg ham: @bradfrost

Paul Irish

Paul Irish foto

Hvis du bruger Googles Chrome-browser, du har brugt noget af Pauls arbejde. Han er en front-end-udvikler, der har en selvstændig anerkendt kærlighed for at lave glatte, sexede mobile websteder. Pauls blog dispenserer med small talk. Han kommer lige ind i koden bag designet. Det er ikke et godt sted for begyndere at starte. Du vil være i himlen, hvis du er fortrolig og komfortabel med CSS-kodning eller WebKit.

Find ham online på: Paul Irish
Følg ham: @paulirish

Jonathan Snook

Jonathan Snook foto

Snook har lånt sine talenter til brugeroplevelse til Xero, Shopify og Yahoo! Nu foretrækker han at arbejde for sig selv. Når han ikke konsulterer klienter, deler han designtips og -tricks på sin blog. Brug hans arkiv link for at finde specifikke emner.

Find ham online på: SNOOK
Følg ham: @snookca

Christian Heilmann

Christian Heilmann foto

Heilmann er en anden blogger, der ikke er bange for at kalde det, som han ser det. Han brænder for HTML5. Mange af hans indlæg er kodestykker, som han tilbyder for en bedre brugeroplevelse. Christian er også en ivrig YouTube-plakat. Mange af disse bidrag er relateret til webdesign. Og hvis du bare ikke kan få nok af hans blogindlæg og videoer, kan han også dele sit liv i fotos.

Find ham online på: Christian Heilmann
Følg ham: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith foto

Keith er en medstifter af det britiske-baserede Clearleft Webdesign bureau. Virksomheder fra BBC til Mozilla har brugt hans designekspertise. Jeremy fører en blog, der er en del liv journal, og del Rådgivning om webdesign.

Find ham online på: adactio
Følg ham: @adactio

Følg, lær og fortjeneste!

Disse påvirkere holder deres øjne og ører åbne for nye designtrends, så det behøver du ikke. Deres råd, tutorials og eksempler er uvurderlige. Det, du lærer, kan placere dit websted i spidsen for ydeevne og design.

De ressourcer, de tilbyder, er gratis. Abonner på deres blogs eller opret forbindelse til dem på Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map