17 gratis webstedshastighedstestværktøjer til at forbedre dit websteds ydelse

Som webmaster er den måske mest vigtige stat, du støder på, en, der afspejler utålmodigheden for den gennemsnitlige internetbruger: indlæsningstiden for dit websted. Mindre end et par sekunder er alt, hvad du får.


Faktisk, hvis nogle af dine websider tager længere end tre sekunder at indlæse, er det sandsynligt, at du mister forretning, fordi de fleste blot vil trykke på tilbage-knappen eller lukke fanen.

Da det skaber et negativt indtryk om dit websted, er det sandsynligvis, at mange af disse brugere ikke gider at komme tilbage.

Webstedshastighed har også en betydelig indflydelse på dit websteds placering af søgemaskiner, idet Google bruger belastningstider på websider som en af ​​dets parametre for søgning. (Du kan læse mere om dette med Googles ord her.)

Så hvis dit websted tager længere tid end normalt at indlæse, rangerer søgemaskigiganten hurtigere websider foran dit websted. Og som du sandsynligvis kan gætte, betyder dette, at du ikke drager fordel af den online tilstedeværelse, du arbejdede så hårdt for at etablere!

Derfor er dit websteds samlede ydeevne og evne til at gengive hurtigt ikke bare nødvendigt for dets anvendelighed, men også dets succes. Mens du husker dette, er det en god ide at bruge hastighedstestværktøjer til at få et bedre billede af eventuelle problemer med webstedshastigheden, du måtte have.

Testværktøjerne fortæller dig om dit websteds hastighed og giver detaljerede data og rapporter om, hvordan du rent faktisk kan løse disse problemer. Heck, de er frie, så hvorfor ikke?

1. Google PageSpeed ​​Insights

Udviklet af Google, PageSpeed ​​Insights er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at analysere dit websteds ydelse på både stationære og mobile enheder. Det klassificerer din side med en score mellem 0 og 100 point. En højere score, fortrinsvis over 85, er en indikation af, at siden fungerer usædvanligt godt.

Dog noget lavere end dette betyder, at der er plads til forbedringer. Selvom PageSpeed ​​Insights faktisk ikke giver dig den nøjagtige indlæsningstid på din side, er det, hvad den gør, at generere omkring 30 forskellige forslag til, hvordan du kan gøre denne side hurtigere.

2. WebPagetest

Et andet gratis online værktøj, WebPagetest giver dig mulighed for at køre enkle test for at bestemme de nøjagtige indlæsningstider på dine websider. Du kan imidlertid også udføre en mere personlig test ved at konfigurere avancerede indstillinger, hvor du kan finde indstillinger til indholdsblokering, videoblokering, transaktion i flere trin og mere.

Når du har kørt en test, skal du vælge “Sidehastighed”, så får du en samlet karakter samt en komplet tjekliste med et par forslag til forbedring af dit websteds hastighed. En anden funktion, der er værd at nævne, er muligheden for at vælge flere placeringer og en række browsere, inden du starter din test.

3. GTmetrix

Med GTmetrix, kan du give dine besøgende en mere effektiv, hurtigere og samlet forbedret brugeroplevelse. Det gratis online værktøj viser ikke kun hastigheden på dine websider, men det analyserer også forskellige måder at forbedre dit websteds hastighed og ydeevne. Du får også se YSlow-graden på dit websted.

Du kan tilmelde dig en gratis konto for at få adgang til nogle af værktøjets funktioner, som er nok til de fleste af dine hastighedstestbehov. En sej funktion er muligheden for at spore historien til dine rapporter på op til fem forskellige websteder. Men for at få adgang til de avancerede funktioner, skal du betale. Betalte planer starter ved $ 15 pr. Måned, hvilket er en lejlighedskøb i betragtning af de resultater, du får.

4. Pingdom

Pingdom er et fantastisk websted, netværk og serverovervågningstjeneste, der giver brugerne mulighed for at køre gratis hastighedstest. Det viser indlæsningstiden for dit websted og giver dig adskillige rapporter, f.eks. Præstationsgrader, baseret på forskellige vigtige faktorer, og en opdeling af varigheden, som hvert objekt på din side (f.eks. JavaScript-biblioteker, billeder og typografiark) tager til belastning.

Det giver dig også mulighed for at køre test fra flere placeringer og spore ydeevnehistorik, hvilket er nyttigt. Hvis du imidlertid ønsker, at det skal overvåge dit websteds ydelse, oppetid og hastighed 24/7, skal du købe en månedlig plan, der starter ved $ 13,95 om måneden.

5. Vis langsomt

Vis langsomt, en webbaseret version af en open-source server-app, der går med samme navn og overvåger adskillige webstedspræstationstatistikker over tid. Når du har tilføjet din URL, overvåger softwaren dit websted offentligt ved regelmæssigt at fange resultater fra fire af de mest populære hastighedstestværktøjer, der inkluderer Dynatrace, YSlow, WebPagetest og PageSpeed ​​Insights.

Resultaterne er i grafer for at hjælpe dig med at forstå, hvordan forskellige ændringer på dit websted har indflydelse på dets ydeevne. Du skal registrere for at bruge dette værktøj. Hvis du ønsker, at webstedet skal holde dine målinger private, skal du downloade og installere værktøjet på dine egne servere.

6. Neustar

Mens andre værktøjer giver dig flere placeringer at vælge imellem, før du begynder din test, Neustar har en lidt anden tilgang. Efter at have angivet din URL tester værktøjet dit websteds hastighed på fire forskellige placeringer samtidigt. Dette giver dig mulighed for at se det nøjagtige tidspunkt, det tager for dit websted at indlæse steder som San Francisco; Washington DC; Dublin; og Singapore.

De respektive indlæsningstider findes i et diagram, så du skal identificere de filer, du skal optimere for at forbedre dit websteds belastningstider. Du har også muligheden for at eksportere dine resultater til PDF, som du kan downloade og se senere.

7. Belastningspåvirkning

Belastningspåvirkning er et gratis online performance-test og load-test værktøj til dine mobile apps, Web apps og websteder. Det giver tilstrækkelige data om dit websteds evne til at håndtere webstedstrafik. Det kan også vise forskellige målinger, såsom “anmodning pr. Sekund” og “indlæsningstype indlæsningstid” i en graf.

Du kan endda køre test fra op til 10 forskellige placeringer samtidigt, og du kan tilføje flere placeringer på forespørgsel. Mens du kan få adgang til de fleste funktioner ved hjælp af den gratis prøveperiode, er du nødt til at abonnere på en af ​​premium-planerne, hvis du vil have noget mere avanceret. Planerne starter ved $ 89 / måned.

8. YSlow

Udviklet af Yahoo, YSlow er et gratis plugin til din browser. Det er tilgængeligt for forskellige populære browsere, såsom Opera, Firefox, Chrome og Safari. Værktøjet analyserer enhver webside, du besøger næsten øjeblikkeligt. Selvom det ikke giver dig de nøjagtige indlæsningstider på din side, giver den dig op til 20 forskellige ydelseskvaliteter baseret på Yahoos regelsæt for højtydende sider.

Det er dog ikke alt. Den viser også statistikker om siden, opsummerer sidens komponenter, indeholder værktøjer til effektivitetsanalyse og tilbyder forskellige forslag og tip til at hjælpe dig med at forbedre dit websteds ydelse og hastighed.

9. Web Page Analyzer

Måske et af de ældste hastighedstestværktøjer derude (dets første version udgivet i 2003), Web Page Analyzer kan hjælpe brugere med at forbedre deres websteds ydelse. Når du har indtastet webadressen, giver det magtfulde værktøj dig en beskrivende analyse af dit websted ved at beregne og opsummere hvert element på din webside.

Værktøjet tager disse egenskaber i betragtning og tilbyder derefter værdifulde råd om, hvordan du forbedrer lastningstiderne på dit websted. Det inkorporerer også de bedste webstedsoptimeringsteknikker og -praksis i sine anbefalinger.

10. PageScoring

PageScoring er et andet simpelt værktøj, der indlæser den indtastede URL og giver en detaljeret visning af den varighed, hvert enkelt stykke indhold tog for at indlæse. Det viser ikke kun den samlede tid, men også flere andre transmissionsprocesser, der opstår, når nogen anmoder om et websted gennem en webbrowser, herunder downloadtid, domæneopslag, sidestørrelse, forbindelsestid med mere.

PageScoring er et af de mest effektive værktøjer, når det kommer til at måle dit websteds ydelse i realtid, fordi det giver brugerne en let og let at forstå ydelsesrapport med et minimalistisk design.

11. DareBoost

DareBoost er et relativt nyt værktøj og tilbyder mere end 100 forskellige kontrolpunkter, når du analyserer dit websteds hastighed. Det klassificerer derefter dit websted med en score mellem 0 og 100. Du kan bruge værktøjet til at teste dit websteds ydelse på både desktop og mobil, og det registrerer problemer med kvalitet og indlæsningstid fra op til 10 forskellige placeringer (afhængigt af hvilke placeringer du vælger).

Resultaterne er i en rapport, som dine udpegede prioriteringer vil blive delt op. Du kan endda eksportere din rapport til PDF og sammenligne dit websteds ydelse med andre. Bortset fra at give anbefalinger til forbedring af dit websteds hastighed, tilbyder værktøjet også kodekvalitet, tilgængelighed og SEO-rådgivning.

12. Varvy Pagespeed Optimering

Udviklet og vedligeholdt af Patrick Sexton, Varvy Pagespeed Optimering gør det muligt for brugere at teste websider for almindelige hastighedsproblemer. Rapporterne om den angivne URL opdeles i fem forskellige sektioner, herunder “anvendte tjenester”, “ressourcediagram,” “fundne problemer med sidenhastighed” og “JavaScript-brug.”

Dette værktøj forklarer, hvad du kan ordne på dit websted ved hjælp af en mere grafisk tilgang, men det inkluderer også dokumentation for, hvordan du kan optimere dit websted med informative tutorials om udnyttelse af browsercache, udsættelse af kritisk gengivelsessti og mere.

13. OctaGate SiteTimer

Dette er et enkelt, men alligevel nyttigt værktøj, der gør det muligt for enkelte brugere eller webstedsejere at overvåge den varighed, det tager for brugere at downloade en (eller flere) af dit websteds sider. Når du har angivet den URL, du vil teste, præsenterer den resultaterne i et søjlediagram, der indeholder alle elementerne på siden og indeholder værdifulde oplysninger som starttider for download og deres varighed.

Hvis du vil finde sideobjekter, der er langsomt indlæst, OctaGate SiteTimer kan hjælpe dig med let at identificere dem. Du kan derefter på sin side optimere disse specifikke objekter for at forbedre dit websteds hastighed.

14. KeyCDN

KeyCDN er et let og utroligt hurtigt hastighedstestværktøj, der giver detaljerede oplysninger om, hvordan dit websted fungerer. Du kan vælge mellem 10 forskellige placeringer rundt om i verden og kan også vælge at gøre dine resultater offentlige eller private. Værktøjet giver også en visuel forhåndsvisning af webstedet og nedbrydning af vandfaldet, så du hurtigt kan se indlæsningstider, PPTP-anmodninger samt webstedets fulde størrelse.

15. Dotcom-monitor

Med dotcom-skærm, du har syv forskellige webbrowsere og 23 forskellige placeringer at vælge imellem, før du starter din hastighedstest. Det unikke ved dette værktøj er, at det giver dig mulighed for at køre alle geografiske test samtidig. Dette sparer igen tid, da de fleste andre værktøjer kun lader dig køre en test individuelt pr. Placering.

Resultaterne af testen er i en rapport, som webstedet opdeler i fem forskellige sektioner, herunder “ydeevne”, “fejl”, “resume”, “vært” og “vandfaldskart.”

16. WebToolHub

Et af de mere basale værktøjer til hastighedstest, WebToolHub giver dig mulighed for at kontrollere dit websted for indlæsningsproblemer og giver værdifuld indsigt, såsom gennemsnitshastighed, sidestørrelse, downloadhastighed og indlæsningstid i tabelformat.

17. Zoomph

Med Zoomph, kan du analysere dit websted for mere end 400 almindelige årsager til langsom ladningstider gratis. Den scanner din webside og præsenterer data, der vedrører dens ydeevne. For at få adgang til andre funktioner, såsom overvågning og rapportering, skal du dog tilmelde dig en prøvekonto.

Over til dig

Som du kan se, er der en hel række online hastighedstestværktøjer, du kan vælge imellem, hvor hver har sit eget sæt funktioner. Testning af dit websted regelmæssigt kan hjælpe dig betydeligt med at løse eventuelle hastighedsproblemer, du måtte have. Du skal dog sørge for, at du altid bruger de rigtige værktøjer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map