17 gratis verktøy for hastighetstesting for nettstedet for å forbedre ytelsen til nettstedet ditt

Som webmaster er kanskje den viktigste statistikken du kommer over som reflekterer utålmodigheten til den gjennomsnittlige Internett-brukeren: lastetiden på nettstedet ditt. Mindre enn et par sekunder er alt du får.


Faktisk, hvis det tar lengre tid enn tre sekunder å laste inn noen av websidene dine, er det sannsynlig at du mister virksomheten fordi de fleste bare trykker på bakknappen eller lukker fanen.

Siden det skaper et negativt inntrykk av nettstedet ditt, vil antagelig ikke mange av disse brukerne bry seg om å komme tilbake.

Nettstedshastighet har også en betydelig innvirkning på nettstedets søkemotorrangeringer, idet Google bruker lastetidene på websiden som en av søkeparameteringsparametrene. (Du kan lese mer om dette med Googles ord her.)

Så hvis nettstedet ditt tar lengre tid enn vanlig å laste, vil søkemotorgiganten rangere raskere websider foran nettstedet ditt. Og som du sikkert kan gjette, betyr dette at du ikke drar nytte av den online tilstedeværelsen du jobbet så hardt for å etablere!

Derfor er nettstedets generelle ytelse og evne til å gi raskt en avgjørende betydning ikke bare for brukbarheten, men også for å lykkes. Mens du husker dette, er det lurt å bruke hastighetstestingverktøy for å få et bedre bilde av eventuelle problemer med nettstedets hastighet du måtte ha.

Testverktøyene vil gi deg beskjed om nettstedets hastighet, samt gi detaljerte data og rapporter om hvordan du faktisk kan løse disse problemene. Pokker, de er frie, så hvorfor ikke?

1. Google PageSpeed ​​Insights

Utviklet av Google, PageSpeed ​​Insights er et gratis verktøy som lar deg analysere nettstedets ytelse på både stasjonære og mobile enheter. Den karakteriserer siden din med en score på mellom 0 og 100 poeng. En høyere poengsum, helst over 85, er en indikasjon på at siden presterer eksepsjonelt godt.

Noe som er lavere enn dette betyr at det er rom for forbedringer. Selv om PageSpeed ​​Insights faktisk ikke gir deg den nøyaktige lastetiden på siden din, er det det den gjør å generere rundt 30 forskjellige forslag om hvordan du kan gjøre den siden raskere.

2. WebPagetest

Et annet gratis online verktøy, WebPageTest lar deg kjøre enkle tester for å bestemme de nøyaktige lastetidene for websidene dine. Du kan imidlertid også utføre en mer personlig test ved å konfigurere avanserte innstillinger, der du kan finne alternativer for innholdsblokkering, videoblokkering, flerstegstransaksjoner og mer.

Når du har kjørt en test, velger du “Sidehastighet”, og du vil motta en samlet karakter samt en fullstendig sjekkliste med noen få forslag for å forbedre nettstedets hastighet. En annen funksjon som er verdt å nevne er muligheten til å velge flere steder og en rekke nettlesere før du starter testen.

3. GTmetrix

Med GTmetrix, kan du gi de besøkende en mer effektiv, raskere og generelt forbedret brukeropplevelse. Ikke bare viser det gratis online verktøyet deg hastigheten på websidene dine, men det analyserer også forskjellige måter å forbedre nettstedets hastighet og ytelse. Du får også se YSlow-karakteren på nettstedet ditt.

Du kan registrere deg for en gratis konto for å få tilgang til noen av verktøyets funksjoner, som er nok for de fleste av dine hastighetstestingbehov. En kul funksjon er muligheten til å spore historien til rapportene dine for opptil fem forskjellige nettsteder. Men for å få tilgang til de avanserte funksjonene, må du betale. Betalte planer starter på $ 15 per måned, som er et godt kjøp med tanke på resultatene du får.

4. Pingdom

Pingdom er et flott nettsted, nettverk og serverovervåkningstjeneste som lar brukerne kjøre gratis hastighetstester. Den viser lastingstiden for nettstedet ditt og gir deg mange rapporter, for eksempel ytelsesgrader, basert på forskjellige viktige faktorer, og en oppdeling av varigheten hvert objekt på siden din (for eksempel JavaScript-biblioteker, bilder og stilark) tar til laste.

Det lar deg også kjøre tester fra flere steder og spore ytelseshistorikk, noe som er nyttig. Imidlertid, hvis du vil at den skal overvåke nettstedets ytelse, oppetid og hastighet 24/7, må du kjøpe en månedlig plan, som starter på $ 13,95 i måneden.

5. Vis sakte

Vis sakte, en nettbasert versjon av en åpen kildekode-server-app som går med samme navn og overvåker en rekke resultatstatistikker for nettsteder over tid. Når du har lagt til URL-en din, overvåker programvaren nettstedet ditt offentlig ved regelmessig å hente resultater fra fire av de mest populære hastighetstestverktøyene, som inkluderer Dynatrace, YSlow, WebPagetest og PageSpeed ​​Insights.

Resultatene er i grafer for å hjelpe deg med å forstå hvordan forskjellige endringer på nettstedet ditt påvirker resultatene. Du må registrere deg for å bruke dette verktøyet. Hvis du vil at nettstedet skal holde målingene dine private, må du laste ned og installere verktøyet på dine egne servere.

6. Neustar

Mens andre verktøy gir deg flere steder å velge mellom før du begynner testen, Neustar har en litt annen tilnærming. Etter å ha oppgitt URL-en din, tester verktøyet hastigheten på nettstedet ditt på fire forskjellige steder samtidig. Dette lar deg se den nøyaktige tiden det tar for nettstedet ditt å laste på steder som San Francisco; Washington DC; Dublin; og Singapore.

De respektive lastetidene er i et diagram, så du må identifisere filene du trenger å optimalisere for å forbedre nettstedets lastetid. Du har også muligheten til å eksportere resultatene til PDF, som du kan laste ned og se senere.

7. Lastbelastning

Lastpåvirkning er et gratis verktøy for ytelsestesting og lasttesting på nettet for mobilapper, webapper og nettsteder. Det gir tilstrekkelige data om nettstedets mulighet til å håndtere nettstedstrafikk. Den kan også vise forskjellige beregninger som “forespørsel per sekund” og “lastetid for innholdstype” i en graf.

Du kan til og med kjøre tester fra opptil 10 forskjellige lokasjoner samtidig, og du kan legge til flere lokasjoner på forespørsel. Mens du kan få tilgang til de fleste funksjoner ved hjelp av gratis prøveversjon, må du abonnere på en av premiumplanene hvis du vil ha noe mer avansert. Planene starter på $ 89 / month.

8. YSlow

Utviklet av Yahoo, YSlow er et gratis programtillegg for nettleseren din. Det er tilgjengelig for forskjellige populære nettlesere, for eksempel Opera, Firefox, Chrome og Safari. Verktøyet analyserer hvilken som helst webside du besøker nesten umiddelbart. Selv om det ikke gir deg de nøyaktige lastetidene på siden din, gir den deg opptil 20 forskjellige ytelsesgrader basert på Yahoos regelverk for høyytelsesnettsteder.

Det er ikke alt. Den viser også statistikk om siden, oppsummerer sidens komponenter, gir verktøy for resultatanalyse og tilbyr forskjellige forslag og tips for å forbedre nettstedets ytelse og hastighet.

9. Web Page Analyzer

Kanskje et av de eldste verktøyene for hastighetstesting der ute (den første versjonen ble utgitt i 2003), Web Page Analyzer kan hjelpe brukere med å forbedre nettstedets ytelse. Når du har skrevet inn nettadressen, vil det kraftige verktøyet gi deg en beskrivende analyse av nettstedet ditt ved å beregne og oppsummere hvert element på websiden din.

Verktøyet tar disse egenskapene i betraktning og tilbyr deretter verdifulle råd om hvordan du kan forbedre lastetidene på nettstedet ditt. Det inkluderer også de beste nettstedoptimaliseringsteknikkene og -praksisene i anbefalingene.

10. PageScoring

PageScoring er et annet enkelt verktøy som laster inn den oppgitte URL-en og gir en detaljert visning av varigheten hver innholdsstykke tok å laste. Det vil ikke bare vise den totale tiden, men også flere andre overføringsprosesser som oppstår når noen ber om et nettsted gjennom en nettleser, inkludert nedlastingstid, oppslag av domener, sidestørrelse, tilkoblingstid og mer..

PageScoring er et av de mest effektive verktøyene når det gjelder å måle nettstedets ytelse i sanntid fordi det gir brukerne en enkel og enkel å forstå ytelsesrapport med et minimalistisk design.

11. DareBoost

DareBoost er et relativt nytt verktøy og tilbyr mer enn 100 forskjellige sjekkpunkter når du analyserer nettstedets hastighet. Deretter klassifiserer du nettstedet ditt med en score på mellom 0 og 100. Du kan bruke verktøyet til å teste nettstedets ytelse på både stasjonær og mobil, og det vil oppdage problemer med kvalitet og lastetid fra opptil 10 forskjellige steder (avhengig av hvilke steder du velger).

Resultatene er i en rapport, som de valgte prioriteringene dine vil dele opp. Du kan til og med eksportere rapporten til PDF og sammenligne nettstedets ytelse med andre. Bortsett fra å gi anbefalinger for å forbedre nettstedets hastighet, tilbyr verktøyet også kodekvalitet, tilgjengelighet og SEO-råd.

12. Varvy Pagespeed Optimization

Utviklet og vedlikeholdt av Patrick Sexton, Varvy Pagespeed Optimalisering lar brukere teste nettsider for vanlige hastighetsproblemer. Rapportene om den oppgitte URL-en deles opp i fem distinkte seksjoner, inkludert “tjenester som brukes”, “ressursskjema,” “sider funnet hastighet,” samt “JavaScript-bruk.”

Dette verktøyet forklarer hva du kan fikse på nettstedet ditt ved hjelp av en mer grafisk tilnærming, men det inneholder også dokumentasjon om hvordan du kan optimalisere nettstedet ditt med informative opplæringsprogrammer om å utnytte nettleserbufring, utsetting av kritisk gjengivelsesbane og mer.

13. OctaGate SiteTimer

Dette er et enkelt, men likevel nyttig verktøy som gjør det mulig for enkeltbrukere eller eiere av nettstedet å overvåke varigheten det tar for brukere å laste ned en (eller flere) av sidene på nettstedet ditt. Når du oppgir URL-en du vil teste, presenterer den resultatene i et søylediagram, som inneholder alle elementene på siden og inneholder verdifull informasjon som nedlastingsstart og varighet.

Hvis du vil oppdage sideobjekter med treg lasting, OctaGate SiteTimer kan hjelpe deg med å identifisere dem enkelt. Du kan deretter på sin side optimalisere de spesifikke objektene for å forbedre nettstedets hastighet.

14. KeyCDN

KeyCDN er et lett og utrolig raskt hastighetstestverktøy som gir detaljert informasjon om hvordan nettstedet ditt presterer. Du kan velge mellom 10 forskjellige steder i hele verden, og du kan også velge å gjøre resultatene offentlige eller private. Verktøyet gir også en visuell forhåndsvisning av nettstedet og nedbrytning av fossefall, slik at du raskt kan se lastetidene, PPTP-forespørsler, så vel som i full størrelse på nettstedet.

15. Dotcom-monitor

Med dotcom-skjerm, du har syv forskjellige nettlesere og 23 forskjellige steder å velge mellom før du starter hastighetstesten. Det unike med dette verktøyet er at det lar deg kjøre alle geografiske tester samtidig. Dette sparer på sin side tid siden de fleste andre verktøy bare lar deg kjøre en test individuelt per sted.

Funnene av testen er i en rapport, som nettstedet deler opp i fem forskjellige seksjoner, inkludert “ytelse”, “feil”, “sammendrag”, “vert” og “fossekart.”

16. WebToolHub

Et av de mer grunnleggende verktøyene for hastighetstesting, WebToolHub lar deg sjekke nettstedet ditt for lastingsproblemer og gir verdifull innsikt, for eksempel gjennomsnittshastighet, sidestørrelse, nedlastingshastighet og lastetid i tabellformat.

17. Zoomph

Med Zoomph, kan du analysere nettstedet for mer enn 400 vanlige årsaker til treg lastetid gratis. Den vil skanne websiden din og presentere data relatert til ytelsen. For å få tilgang til andre funksjoner, for eksempel overvåking og rapportering, må du registrere deg for en prøvekonto.

Over til deg

Som du ser, er det en hel rekke online hastighetstestingverktøy du kan velge mellom, med hver sin egen serie funksjoner. Testing av nettstedet ditt regelmessig kan hjelpe deg betydelig med å løse hastighetsproblemer du måtte møte. Du må imidlertid sørge for at du alltid bruker de riktige verktøyene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map