InMotion Hosting vs. Arvixe: Vilken webbhotell ska du använda?

Även om beslutet om en webbhotellleverantör inte riktigt har glamouren att skapa webbplatsen, ger det grunden för dina webbplatsvisares upplevelse av din närvaro på nätet. Utan en snabb och pålitlig webbplats kommer människor bara inte att vara tålmodiga nog att vänta eller besöka din webbplats.


Vi tittar här på InMotion Hosting och Arvixe, två populära webbhotelltjänster, och ställer frågor för dina räkning. Vår granskning ger dig informationen för att avgöra vilken, om någon av dessa värdleverantörer erbjuder dig de funktioner och priser du behöver.

InMotion startades 2001 och har fått ett gott rykte som en webbhotellleverantör av hög kvalitet för företag som vill ha en närvaro på nätet. InMotion har tjänat sin notering som en certifierad CNET Hosting Provider och dess A + -klassificering från Better Business Bureau.

Arvixe har varit verksamt sedan 2003 och har vuxit snabbt sedan 2009. Arvixe passar också för affärspubliken och har också fått ett gott rykte för att vara värd för bloggar. EIG köpte Arvixe 2014 och lade till den i sin stall av webbhotellföretag.

Jämför prestandan hos InMotion och Arvixe

Contents

Drifttid och tillförlitlighet

Uptime monitor

Uptime. Drifttid och tillförlitlighet bör vara en av dina första problem när du beslutar om en webbhotell. InMotion och Arvixe håller sig ansvariga för industristandardens uppetid på 99,9%, och båda slår märket konsekvent, enligt oberoende övervakningsföretag. InMotion använder ett unikt proaktivt systemhanteringsverktyg för att hålla reda på sina servrar men publicerar inte resultaten; Arvixes drifttidsstatistik kommer på drygt 99,9%.

Prestanda. Både InMotion och Arvixe har Solid State Drive-servrar som ökar processorns hastighet och finns tillgängliga på alla deras värdplaner. Dessutom har InMotion Maxhastighetszoner som väljer det närmaste datacentret för din webbplats och Smart Routing som minskar din webbplats laddningstid.

Arvixe använder sitt CloudFlare-system som cachar statisk innehåll för senare användning, vilket minskar den bearbetningsmängd som krävs.

Pålitlighet. En aspekt av tillförlitligheten för en webbhotell är att de använder flera servrar för att lagra sina webbplatser. InMotions datacenter ligger i öster, och västkusten i USA och företaget har planer på att bygga centra i Europa, Asien och Sydamerika.

Datacenter över hela världen har webbplatser nära var majoriteten av deras tittare är. Arvixe har servrar i USA, Hong Kong och Europa (Amsterdam). Standardtillägg för att säkerställa tillförlitlighet som tas av både InMotion och Arvixe inkluderar redundant kraft och kylning och övervakning på plats.

Yttrande om InMotion och Arvixe Performance

InMotion tar ledningen här för sina prestationsbetyg, dock med bara en liten fördel.

Funktioner i InMotion och Arvixe

Jämför viktiga funktioner

Viktiga funktioner jämfört

Notera: Funktionerna i en webbhotell är ofta vad som skiljer den från sina konkurrenter. Vi tittar på de viktigaste funktionerna och jämför vad InMotion och Arvixe har att erbjuda.

Både Arvixe och InMotion är miljömedvetna företag. Arvixe sponsrar plantering av träd för att kompensera för sitt kolavtryck och använder luftkylning utanför i sina datacenter istället för luftkonditionering. InMotion: s första gröna teknikcenter är baserat i Kalifornien, där används ett modernt kylsystem.

Domänregistrering. Registrering och hantering av domännamn liknar InMotion och Arvixe. Båda företagen säljer domännamn och låter dig överföra till en domän du redan äger. InMotion ger dig ett gratis domännamn under ett år när du registrerar dig för ett års eller längre webbhotellavtal. Däremot erbjuder Arvixe dig ett gratis domännamn så länge du använder dess tjänster.

Webbplatsbyggare. RVSiteBuilder som tillhandahålls av Arvixe är kanske inte för välkänd, men den har 500 olika mallar, en bildredigerare och dra-och-släpp-kapacitet för att göra din webbplats enkel. Och det är gratis.

InMotion’s gratis Premium-webbplatsbyggare kommer med fler funktioner, inklusive några som mer avancerade webbplatsbyggare gärna ser, till exempel att användarna kan registrera sig på webbplatsen. Utseendet på de färdiga sidorna med Premium-webbplatsbyggaren är dock inte för iögonfallande.

databaser. Både InMotion och Arvixe erbjuder SQL-databaser med alla sina planer. InMotion har obegränsade MySQL-databaser för sin topplan, Pro; Arvixe tillhandahåller obegränsade MySQL5- och Postgre SQL-databaser med alla sina PersonalClass- och BusinessClass-planer.

WordPress Hosting. Hanterad WordPress-värd är tillgänglig både genom InMotion och Arvixe.

InMotion: s hanterade WordPress-värd vinner AWA Member’s Choice-utmärkelsen för denna tjänst. Du kan ha WordPress förinstallerat när du köper någon värdplan. InMotion: s hanterade WordPress-värd hanterar alla WordPress-uppdateringar och säkerhetsfixar åt dig, så du behöver bara oroa dig för ditt WordPress-innehåll. BoldGrid är InMotion gratis verktyg som gör att du snabbt och enkelt kan bygga din WP-webbplats.

Hanterad WordPress-värd med Arvixe kommer med förinstallerat och förkonfigurerat WordPress – allt tekniskt arbete har gjorts åt dig. Du har obegränsad datalagring och månatliga överföringar, men du kan bara ha 6 WordPress-hanterade webbplatser. InMotion tillåter dig obegränsade webbplatser.

För båda tjänsteleverantörerna ingår kostnaderna för hanterad WP-hosting i deras vanliga planer.

e-handelslösning. Arvixe Hosting och InMotion närmar sig e-handel annorlunda.

Arvixe har länkar på sin webbplats till några av de bästa namnen i e-handelslösningar, inklusive Magento och OpenCart. Arvixe hävdar att om e-handelsprogramvara finns kan de vara värd för det.

InMotion kommer med en mängd integrerade e-handelsfunktioner. Du kan integrera en eStore på din webbplats med Premium-webbbyggaren och kan ladda ner PrestaShop eller OpenCart som en kundvagn. För att uppgradera din butik ytterligare eller använda ett annat betalningsalternativ krävs plugins.

Säkerhetskopior. Vårt råd – och det kommer också från vissa webbhotelltjänster – är att göra dina vanliga säkerhetskopior, även om din webbhotell erbjuder detta som en funktion för dig.

Som sagt, både InMotion och Arvixe tillhandahåller vissa reservtjänster för dig.

Med InMotion får du automatiserade säkerhetskopior för konton som är 10 GB och mindre – och tjänsten är gratis.

Arvixe tillhandahåller också en gratis daglig backup-tjänst, även om du måste betala för att återställa din webbplats om den tar mer än 10 GB utrymme. Webbplatser över 20 GB säkerhetskopieras inte alls.

Hosting säkerhet. Säkerhetstjänster är en försäljningsplats för båda dessa webbhotellföretag.

Säkerhet finns på InMotion för olika månatliga avgifter. Din e-postadress är säker med McAfee Spam- och virusskyddsprogram, och ett SSL-certifikat tar hand om all känslig information som matats in på din webbplats. WordPress-användare har gratis Sucuri Security-plugin för att hålla sina WordPress-webbplatser säkra.

Arvixe tillhandahåller SpamAssassin för att skydda dina e-postlådor från skräppost och använder 6Scan dagligen för att kontrollera webbplatser och för att granska svarlistlistor. Du kan också begränsa åtkomst till delar av din webbplats med lösenord.

Kontrollpanel. Den industristandard och mycket utvärderade cPanel används av både InMotion och Arvixe för sina Linux-värdalternativ. BusinessMack-paketet med InMotion har cPanel 11 utan personliga teman eller varumärke för ett rent utseende. Arvixe har inte heller märkt cPanel så att det direkt kommer att vara bekant för användare. Med Windows som är värd för alternativet Arvixe är kontrollpanelen DotNetPanel snarare än den vanligare Plesk-panelen.

Yttrande om nyckelfunktioner för InMotion och Arvixe

InMotion och Arvixe matchar nästan funktion för funktion i denna jämförelse. Arvixe drar i spetsen, funktionsmässigt, med sin livslösa gratis domän och högre webbplatsgränser.

Jämför webbhotellplaner och priser för InMotion och Arvixe

Värdplaner & Prissättning

Prisplaner jämförda

Notera: Det är svårt att ta reda på de verkliga kostnaderna för webbhotell. Det finns marknadsföringskostnader, mycket rabatterade kostnader, men det brukar vara för ett långsiktigt kontrakt på två eller tre år.

Sedan finns det den månadskostnad som priset hoppar upp till efter den första terminen.

Sedan finns det webbplatsbyggare, SSL-certifikat, säkerhetskopior, etc. som du kan ta del av och dessa kanske inte är gratis.

Och se upp för de ibland otroligt höga kostnaderna för förnyelse av ditt domännamn efter det första året!

I rörelse. InMotion har tre Linux-webbhotellplaner, som alla har gratis SSD-servrar, obegränsat diskutrymme och månatliga överföringar, en gratis domän, gratis säkerhetskopiering av data och möjligheten att välja vilket datacenter din webbplats är värd på.

Lanseringsplanen är planen för nybörjare med två webbplatser; det kostar $ 5,99 per månad med ett tvåårigt kontrakt. Småföretag ska titta på Power-planen som kostar $ 7,99 varje månad; Du kan ha upp till 6 webbplatser, och det är redo för e-handel. Den översta planen, Pro, är för utvecklare och växande företag; för $ 13,99 per månad får du ett obegränsat antal webbplatser och Pro-nivå support.

InMotion erbjuder Linux-baserad VPS-värd med ett val av tre planer i pris från $ 30 per månad upp till $ 75, allt på SSD-servrar. Alla planer har en gratis domän.

Arvixe. Arvixe erbjuder både Linux-värd och Windows-värd. Dess webbhotelltjänster är indelade i PersonalClass och BusinessClass, som var och en har två planer för både Linux- och Windows-värd. Alla planer har obegränsat diskutrymme och överföring varje månad.

De två PersonalClass Linux-planerna är PersonalClass till $ 4 per månad och PersonalClass Pro till $ 7 per månad, för ett tvåårigt kontrakt. Skillnaden mellan de två planerna är antalet webbplatser: 6 med PersonalClass och Unlimited med Pro-planen.

De två Windows-planerna för PersonalClass är något dyrare, till $ 5 respektive $ 8 per månad. Som tidigare har Pro-planen obegränsade webbplatser och dedikerade applikationspooler här, och den vanliga planen har sex webbplatser och dedikerade applikationspooler.

BusinessClass-planerna delas också upp i BusinessClass ($ 22 per månad för Linux och $ 27 för Windows) och BusinessClass Pro ($ 35 per månad för Linux och $ 40 för Windows) med en identisk webbplats och särskilda applikationspoolgränser för PersonalClass-planerna.

BusinessClass planerar att öka tillförlitligheten och drifttiden genom att minska antalet användare på varje server. Varje BusinessClass-plan har ett gratis SSL-certifikat för liv och en dedikerad IP-adress.

Arvixe erbjuder VPS webbhotell i två planer, VPSClass och VPSClass Pro, som skiljer sig åt diskutrymme och minne. Både Linux- och Windows VPS-värd är tillgängligt. Dedikerad hosting finns också i Linux- och Windows-alternativ och enskilda eller flera serverns val.

Pengar tillbaka garanti. InMotion och Arvixe har båda tillbaka-policyer. InMotion har en imponerande villkorlig 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du får tillbaka alla dina pengar – ingen delvis återbetalning här. Arvixes policy är inte så generös, men den är fortfarande bättre än de flesta andra tjänsteleverantörer – en 60-dagars full återbetalningsperiod, inga frågor ställs.

Yttrande om värdplaners prissättning

Arvixe vinner övertygande här för sina billigare planer när du använder den generösa rabattkupongen och för dess hela utbud av Linux- och Windows-värdplaner

Hur lätt att använda InMotion och Arvixe

Enkel användning

Hur lätt att använda gränssnittet

Kontrollpanel. Arvixes kontrollpanel är den vanliga industristandarden cPlanel. Det välrenommerade gränssnittet ger dig tillgång till alla funktioner som du behöver för att hantera din webbplats. Du kan komma åt alla dina webbplatser från det här gränssnittet.

Nybörjare inom webbdesign kommer att hitta InMotion’s cPanel lätt att lära sig och använda. Softaculous 1-klick-installationsskriptet är tillgängligt via kontrollpanelen, tillsammans med alla andra viktiga verktyg och tjänster.

Ett klick på installationsprogrammet. InMotion har 1-klickinstallation för de mer än 310 apparna i sitt bibliotek, men Google-appar tar tre steg från Wizard-ledningen för att installera. Arvixe använder Softaculous-biblioteket som har över 100 appar för Linux- och Windows-värd, som alla installeras med 1-klick.

Navigering på webbplatsen. Det är oerhört enkelt att hitta information och planer och priser på Arvixes webbplats. Det finns separata sidor för personliga och Business Class-planer, tillsammans med en tabell över alla deras funktioner, med enskilda flikar för Linux och Windows Hosting. InMotion-webbplatsen presenterar också all information du behöver tydligt; planerna och prissättningsstrukturen och en jämförelsetabell över funktionerna hos var och en finns på webbhotellens hemsida.

Yttrande om användarvänlighet

Återigen är det ett nära samtal här, men InMotion drar framåt för den stora volymen av då 1-klick-appar som den har tillgängliga.

Stöd för InMotion och Arvixe

Teknisk och kundsupport

Användarstöd jämfört

Underskattade aldrig vikten av ett lättillgängligt och kunnigt teknisk supportteam. Vänlighet och en vilja att hålla sig till dig tills ditt problem är löst skadar inte heller.

Enligt kundrecensioner utmärker InMotion Hosting sig för kundsupport. All supportpersonal är baserad i USA och har minst fyra års erfarenhet som kundvårdspersonal.

En fin touch är att du, efter att du registrerat dig för webbhotell, får ett telefonsamtal från en ny kontospecialist som hjälper till med alla frågor du har relaterat till paket och prissättning. InMotions kundtjänstteam via e-post, telefon och livechatt.

Arvixes tekniska personal och kundtjänst är också USA-baserade, och telefonsupporten är tillgänglig dygnet runt. Vi kunde dock inte hitta telefonnumret på webbplatsen. Du når dem också via e-post och livechatt.

För en månadsavgift kan du köpa Priority Support som ger dig tillgång till en elitgrupp av tekniska rådgivare när som helst på dagen eller natten. De senaste recensionerna har rapporterat att kvaliteten på kundsupport har försämrats. Den senaste uppdateringen på supportsidan är sex månader innan den här recensionen skrivs.

Yttrande om användarsupport

InMotion kommer tydligt framåt för sin fortsatta utmärkta kund- och tekniska service och support. Dessutom har vi dess telefonnummer.

Användarrecensioner av InMotion och Arvixe

Användarrecensioner

Användarrecensioner jämfört

Notera: Medan expertrecensioner berättar mer om de tekniska aspekterna av webbhotellleverantörer, låter kundrecensioner dig veta hur det är att använda dessa tjänster dag in och ut. Kunderna är ofta ganska passionerade över sina berättelser om både de dåliga och de goda upplevelserna de har, så ta sina recensioner till nominellt värde.

Negativa recensioner för InMotion och Arvixe

I rörelse. Det finns inte många negativa effekter om InMotion. Vissa användare uttrycker oro över det begränsade antalet webbplatser och databaser som de kan hysa på InMotion. Andra kunder är inte så nöjda med de daterade snittmallarna för webbplatsbyggaren.

Arvixe Hosting. Sedan slutet av 2015, (ungefär tidpunkten för köpet av EIG) har klagomålen om Arvixe ökat och många centra kring dålig kundsupport rapporterar användare också att drifttiden har ökat, med webbplatser som går upp och ner som yoyos.

Positiva recensioner för InMotion och Arvixe

I rörelse. Kunder berömmer InMotion för sin fantastiska kundtjänst, användarvänlighet och gratis säkerhetskopiering av data. Den snabba hastigheten på dess bearbetning, på grund av SSD-servrar, är också en hit.

Arvixe Hosting. Kunderna är nöjda med kostnaden för värdplanerna på Arvixe, särskilt när rabattkupongerna används.

Yttrande om användarrecensioner

InMotion Hosting är fortfarande en favorit webbhotell hos sina kunder, med genomgående bra recensioner som överväger de negativa berättelserna. Sedan köpet av EIG har Arvixes tidigare mycket goda rykte fått en hit från sina prenumeranter.

Slutsats om jämförelse av InMotion och Arvixe

Vilken värd är bäst för dig?

Att välja den bästa plattformen

Båda dessa värdföretag har sina fördelar och nackdelar.

Skäl att välja InMotion Hosting över Arvixe:

 • Gratis säkerhetskopiering av data
 • 90 dagars återbetalningsgaranti
 • Hög hastighet
 • Över 300 appar
 • Förinstallerat WordPress
 • Enkel installation av Google Apps

Skäl att välja Arvixe framför InMotion

 • Gratis domän så länge som med Arvixe
 • Obegränsad månatlig dataöverföring
 • Linux- och Windows-baserade servrar
 • Mycket låg kostnad när du använder rabattkuponger

På papper är det ett nära samtal mellan InMotion och Arvixe, men de senaste föreställningarna för varje webbhotell har gjort InMotion till vårt val. InMotion: s generösa 90-dagars penningåtergångsperiod låter dig ta det för en full testkörning så att nybörjare på webbplatser kan känna sig säkra. Det är många 1- klickappar och förinstallerade WordPress gör det också enkelt att använda. Arvixe tillhandahåller Windows-värd och en affärsplan, så erfarna e-handelsägare bör titta på dessa funktioner.

Både InMotion och Arvixe är bra alternativ som webbhotellleverantörer för företag, men kanske

du behöver en personlig webbplats. SiteGround kan ha svar för dig och bekvämlighet är nyckeln där eftersom det är en enda butik för alla dina webbbyggnadsbehov. Många appar är tillgängliga genom en installation med 1 klick, och webbplatsbyggaren är lätt att använda.

Har du några frågor om InMotion eller Arvixe? Har du erfarenhet av någon av dessa leverantörer eller är du entusiastisk över en helt annan? Lämna dina kommentarer och meddela oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map