InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Vilken webbhotell ska du använda?

Att välja en webbhotellleverantör är kanske inte den mest glamorösa delen av att bygga en webbplats, men det är förmodligen den viktigaste. Medan du kan designa din webbplats så att den ser bra ut och imponerar alla utan någon pålitlig webbhotell kommer ingen att se den.


Att välja rätt webbhotellleverantör kräver forskning, och det är där vi kommer in. Här är en jämförelse mellan två av de bästa webbhotelltjänsterna: InMotion och A2 Hosting.

Vi har undersökt vad varje leverantör har att erbjuda och vad kunder tycker om sina tjänster och sammanställ resultaten här för dig.

InMotion startades 2001 och har fått ett gott rykte som en webbhotellleverantör av hög kvalitet för företag som vill ha en närvaro på nätet. Detta rykte är en återspegling i InMotion: s A + -klassning från Better Business Bureau och dess lista som en certifierad CNET-värdleverantör.

A2 Hosting har varit verksamt sedan 2003 och har sitt huvudkontor i Ann Arbor, Michigan. Företaget har vunnit många utmärkelser, inklusive flera 2015 och 2016 från onlineorganisationer och ett betyg av A från Better Business Bureau.

Jämför prestanda för InMotion och A2 Hosting

Contents

Drifttid och tillförlitlighet

Uptime monitor

Uptime. Drifttid och tillförlitlighet går vanligtvis obemärkt tills din webbplats inte är tillgänglig. InMotion och A2 Hosting erbjuder båda garantier för industristandardens uppetid på 99,9%, och båda slår märket konsekvent enligt oberoende övervakningsföretag. InMotion använder ett unikt proaktivt systemhanteringsverktyg för att hålla reda på sina servrar men publicerar inte resultaten.

Prestanda. Både A2 Hosting och InMotion använder Solid State Drive-servrar som ökar hastigheten på bearbetningen och finns tillgängliga på alla deras värdplaner. Dessutom har InMotion tekniker som kallas Max Speed ​​Zones som väljer det närmaste datacentret för din webbplats och Smart Routing som hjälper din webbplats att ladda.

Alla tre A2 Hosting-planer drivs av Solid State Drive Speed ​​Boost-servrar, som fungerar upp till 20 gånger snabbare än vanliga servrar. Vissa företags SSD: er används bara för att lagra en begränsad mängd av din webbplatsinformation; med A2 Hosting gör all din webbplatsbehandling på dessa snabba servrar. A2 Hosting publicerar dessutom uppetid och hastighetsstatistik som övervakas av ett tredjepartsföretag.

Pålitlighet. OMultipla datacenter ökar tillförlitligheten för en webbhotellleverantörs tjänster. InMotions datacenter ligger på USA: s östra och västra kuster och företaget har planer på att bygga centra i Europa, Asien och Sydamerika.

A2 Hosting’s datacenter finns redan över hela världen, med sju servrar i Washington, DC och Kalifornien i USA, en i Australien och en i Tyskland. Ytterligare åtgärder för att säkerställa tillförlitlighet som båda företagen har inkluderat redundant kraft och kylning och övervakning på plats.

Yttrande om InMotion och A2 Hosting Performance

InMotion och A2 Hosting har båda utmärkt drifttid och tillförlitlighet, men InMotion ligger framför att de bara är lite snabbare.

Funktioner i InMotion och A2 Hosting

Jämför viktiga funktioner

Viktiga funktioner jämfört

Notera: Det är inom funktionen som de viktigaste skillnaderna ofta uppstår. Det är lättare att fatta ett beslut om du vet vad du behöver för att din webbplats ska lyckas.

Både A2 Hosting och InMotion är miljömedvetna företag. Sedan 2007 har A2 Hosting varit koldioxidneutralt och uppmuntrat sin personal att telekommunikera, återvinna gamla servrar, plantera träd och minska skräp. InMotion: s första gröna teknikcenter är baserat i Kalifornien och har ett avancerat kylsystem.

Domänregistrering. Registrering och hantering av domännamn är samma för både A2 Hosting och InMotion. Båda företagen kommer att sälja ett domännamn och låta dig överföra ett som du redan äger. Men endast InMotion ger dig ett gratis domännamn i ett år när du registrerar dig för ett årligt eller längre webbhotellavtal.

Webbplatsbyggare. A2 Hosting’s RVSiteBuilder är gratis med alla sina värdplaner och som gör att du kan bygga en användbar webbplats. InMotion’s gratis Premium-webbplatsbyggare erbjuder fler funktioner, inklusive några avancerade sådana som användarregistrering på din webbplats. Utseendet på de färdiga sidorna kommer dock inte att bli särskilt iögonfallande.

databaser. Både InMotion och A2 Hosting erbjuder SQL-databaser med alla sina planer. InMotion har obegränsade MySQL-databaser för sin topplan, Pro, medan A2 Hosting begränsar antalet databaser bara för dess lägsta plan.

WordPress Hosting. Både A2 Hosting och InMotion ger bra WordPress-hanterad hosting.

A2 Hosting har ett WordPress-plugin som heter A2 Optimized vilket påskyndar dina WordPress-sidor till 6 gånger normal bearbetningshastighet. Det ger också utöver säkerhet för dina WordPress-webbplatser.

InMotion: s hanterade WordPress-värd vinner AWA Member’s Choice-utmärkelsen för denna tjänst. Du har möjlighet att ha WordPress förinstallerat i kassan med alla InMotion regelbundna värdplaner; dessutom levererar de BoldGrid för att hjälpa dig att snabbt bygga din WordPress-webbplats.

e-handelslösning. A2 Hosting och InMotion närmar sig e-handel annorlunda.

A2 Hosting har inte sin egen eCommerce-lösning utan erbjuder partnerskap via inställningar med 1 klick med mycket populära eCommerce-tjänster, inklusive Magento, OpenCart, PrestaShop och AbanteCart. Men du måste sätta ihop bitarna själv.

InMotion kommer med massor av integrerade e-handelsfunktioner. Du kan integrera en eStore på din webbplats med Premium-webbbyggaren och kan ladda ner PrestaShop eller OpenCart som en kundvagn. För att uppgradera din butik ytterligare eller använda ett annat betalningsalternativ krävs plugins.

Säkerhetskopior. Även om det är bra att vissa webbhotellföretag erbjuder säkerhetskopior för dig, lita inte på dessa – gör dina egna säkerhetskopior enligt ett vanligt schema. Vissa värdföretag rekommenderar till och med detta också!

Som sagt, både InMotion och A2 Hosting tillhandahåller vissa reservtjänster för dig.

Med InMotion får du automatiserade säkerhetskopior för konton som är 10 GB och mindre – och tjänsten är gratis.

A2 Hosting tillhandahåller Server Rewind, ett filåterställningsprogram som är gratis med de två främsta planerna. Server Rewind tar regelbundet bilder av din webbplats, men inte dina databaser, och du kan komma åt dessa från din kontrollpanel.

Hosting säkerhet. Båda webbhotellleverantörerna tar säkerheten extremt på allvar.

Utmärkt säkerhet finns på InMotion för olika månatliga avgifter. McAfee Spam- och virusskyddsprogram skyddar dina e-postkonton, och ett SSL-certifikat tar hand om all känslig information som matats in på din webbplats. WordPress-användare har gratis Sucuri Security-plugin för att hålla sina webbplatser säkra.

A2 Hosting erbjuder gratis evig säkerhet med alla sina värdplaner. Skyddet inkluderar säkerhetsövervakning 24/7/365, virusscanning, en dubbel brandvägg och andra serverskydd. Notera är HackScan, ett gratis skydd som blockerar hack innan de skadar sina kunders webbplatser. SSL-certifikat finns också tillgängliga för köp.

Kontrollpanel. Båda webbhotelltjänsterna använder cPanel för att stödja sina Linux-användare, men varje panel ser och fungerar annorlunda. A2: s version är standard cPanel, och dess navigering är lätt att hämta för dem som redan känner till den. InMotion tillhandahåller cPanel 11 med sitt Business Class-paket, och denna version har inga personliga teman eller varumärke på gränssnittet.

Yttrande om InMotion och A2 Hosting viktiga funktioner

InMotion Hosting och A2 Hosting har båda utmärkta funktioner, med många funktioner gemensamt. InMotion Hosting har kanten med en gratis domän och dess e-handelsfunktioner; men om säkerhet är ett stort problem, gå med A2 Hosting.

Jämför webbhotellplaner och priser för InMotion och A2 Hosting

Värdplaner & Prissättning

Prisplaner jämförda

Notera: Webbhotellleverantörer förblir konkurrenskraftiga, så prissättning är vanligtvis inte den avgörande faktorn när du väljer webbhotell. Det som är viktigt är vad var och en av planerna har att erbjuda, och vad kostnaden för planen hoppar upp till efter kampanjperioden är över.

I rörelse. InMotion har tre Linux-webbhotellplaner, som alla har gratis SSD-servrar, obegränsat diskutrymme och månatliga överföringar, en gratis domän, gratis säkerhetskopiering av data och möjligheten att välja vilket datacenter din webbplats är värd på.

Lanseringsplanen är startplanen med två webbplatser och kostar $ 5,99 per månad med ett tvåårigt kontrakt. Power-planen rekommenderas för småföretag och kostar $ 7,99 varje månad; Du kan ha upp till 6 webbplatser och är e-handel redo. Pro plan för toppnivå för utvecklare och växande företag. För $ 13,99 per månad får du ett obegränsat antal webbplatser och stöd på pro-nivå.

InMotion erbjuder Linux-baserad VPS-värd med val av tre planer i pris från $ 30 per månad upp till $ 75, allt på SSD-servrar. Alla planer har en gratis domän.

A2 Hosting. A2 Hosting har också tre värdplaner, som liknar att starta, Lite-planen kostar $ 3,92 per månad (36-månaders kontrakt) med fem databaser och 25 e-postadresser. Swift-planen till 4,90 dollar per månad har obegränsade webbplatser, databaser och e-postadresser. Turbohastighet, 20 gånger snabbare än normalt, är kännetecknet för Turbo-planen till $ 9,31 per månad, vilket också kommer med A2-platsacceleratorn. Alla planer har obegränsad lagring och evig säkerhet.

Med A2 Hosting har du valet av hanterad och ostyrd Linux VPS webbhotell, med bara en plan för varje. Ostyrd hosting är för den erfarna utvecklaren och kostar $ 5 per månad. hanterad värd är $ 33 per månad. Cloud VPS-värd är också ett alternativ. Dedikerad webbhotell, både hanterad och okontrollerad, är också tillgänglig.

Pengar tillbaka garanti. Både InMotion och A2 Hosting har båda tillbaka-policyer. InMotion har en imponerande villkorlig 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du får tillbaka alla dina pengar – ingen delvis återbetalning här. Återbetalningspolicyn på A2 Hosting är inte så liberal. Du har bara 30 dagar på dig att begära en full återbetalning. efter denna period får du tillbaka ett pro-nominellt belopp.

Hur lätt att använda InMotion och A2 Hosting

Enkel användning

Hur lätt att använda gränssnittet

Kontrollpanel. A2 Hostings kontrollpanel är den vanliga industristandarden cPanel. Det användarvänliga gränssnittet ger dig tillgång till alla funktioner som du behöver för att hantera din webbplats, och den är mycket uppskattad i branschen. Nybörjare inom webbdesign kommer att hitta InMotion’s cPanel lätt att lära sig och använda. Softaculous 1- klick-installationsskriptet är tillgängligt via kontrollpanelen, tillsammans med alla andra viktiga verktyg och tjänster.

Ett klick på installationsprogrammet. InMotion har en klickinstallation för de mer än 310 apparna i sitt bibliotek, men Google-appar tar tre klick för att installera. A2 Hosting erbjuder också 1-klick-inställning för populära appar, inklusive WordPress-teman och plugins, samt för e-handelslösningar som det har samarbetat med.

Navigering på webbplatsen. Det är väldigt lätt att hitta information på A2-webbhotell. I synnerhet är en jämförelse av alla funktioner i alla planer tydligt och rent tillgänglig vid ett bord på en sida. InMotion-webbplatsen visar också tydligt all information du behöver; planerna och prissättningsstrukturen och en jämförelsetabell över funktionerna hos var och en finns på webbhotellens hemsida.

Yttrande om användarvänlighet

Webbplatserna för båda dessa webbhotelltjänster gör det mycket enkelt att förstå och köpa sina värdplaner. InMotion vinner på grund av sina över 300 appar.

Support för InMotion och A2 Hosting

Teknisk och kundsupport

Användarstöd jämfört

Även erfarna webbplatsbyggare måste ibland kontakta kundsupport, så det hjälper när supportteamet är snabbt och enkelt tillgängligt och känner till sina saker.

InMotion utmärker sig efter kundsupport, enligt sina kunder. All supportpersonal är baserad i USA och har minst fyra års erfarenhet som kundvårdsteam.

En fin touch är att när du har registrerat dig för webbhotell får du ett telefonsamtal från en ny kontospecialist som hjälper till med alla frågor du har relaterat till paket och prissättning. Du kan nå InMotion kundtjänst via e-post, telefon eller livechatt.

Alla A2 Hosting-baserade Guru Crew i USA är experter eller utvecklare själva. Guru Crew är tillgängligt 24/7/365 via telefon, e-post, genom att skicka in en biljett eller via livechatt. Om du vill ha ett snabbare svar på dina supportbiljetter väljer du Prioritetsstöd mot en månadsavgift. A2 Hosting fick ett betyg av A + från Better Business Bureau i januari 2015.

Yttrande om användarsupport

Både A2 Hosting och InMotion tillhandahåller utmärkt kundservice som får mycket bättre recensioner än många av deras konkurrenter.

Användarrecensioner av InMotion och A2 Hosting

Användarrecensioner

Användarrecensioner jämfört

Notera: Kundrecensioner låter dig känna till insidan av webbhotelltjänsterna, både bra och dåliga. Människor är vanligtvis mer röstiga om de problem de har än de funktioner som fungerar för dem men, tillsammans; dessa recensioner visar hur det är att använda dessa värdtjänster.

Negativa recensioner för InMotion och A2 Hosting

I rörelse. Det finns inte många negativa effekter om InMotion. Kunderna är inte så nöjda med de daterade snittmallarna för webbplatsbyggaren. Vissa användare uttrycker oro över det begränsade antalet webbplatser och databaser som de kan hysa på InMotion.

A2 Hosting. Klagomålen om A2 Hosting handlar om bristen på gratis telefonsupport utanför USA och svårigheterna att nå faktureringsstöd när människor vill säga upp sina kontrakt.

Positiva recensioner för InMotion och A2 Hosting

I rörelse. Kunder berömmer InMotion för sin fantastiska kundtjänst, användarvänlighet och gratis säkerhetskopiering av data. Den snabba hastigheten på dess bearbetning, på grund av SSD-servrar, är också en hit.

A2 Hosting. Utan ifrågasätter får A2 Hosting fantastiska recensioner för sin kundsupport, både i vänlighet och kunskap om sitt supportteam. Folk älskar också hastigheten på SSD-servrarna och den tydliga och enkla prissättningen av planerna.

Yttrande om användarrecensioner

Det finns många positiva effekter och några negativa för båda företagen, men kunderna är i allmänhet mycket nöjda med sina tjänster. Det är ett slips här.

Slutsats om jämförelse av InMotion och A2 Hosting

InMotion vs. A2 Hosting: Vilken webbhotell är bäst för dig?

Att välja den bästa plattformen

Båda dessa värdföretag har sina fördelar och nackdelar.

Skäl att välja InMotion över A2 Hosting:

 • Gratis säkerhetskopiering av data
 • 90 dagars återbetalningsgaranti
 • Hög hastighet
 • Obegränsat diskutrymme
 • Över 300 appar

Anledningar till att välja A2-hosting över InMotion

 • Snabb laddningstid för webbplatser
 • Omfattande säkerhetssvit är gratis med alla planer
 • WordPress-acceleratorfunktion för bekvämlighet, hastighet och säkerhet
 • Guru Crew supportteam
 • Europa och Asien datacentra

Det är ett nära samtal, faktiskt ett slips, mellan InMotion och A2 Hosting.

A2 Hosting är väl lämpad för dem som just börjar i webbplatsen för att bygga webbplatsen och förväntar sig att de behöver lite stöd från deras webbhotell. I den andra änden av skalan skulle Turbo-planen vara av intresse för dem som webbplatsens hastighet är av största vikt.

InMotion har en stor återbetalningsperiod så att du kan testa den. Det är också det bättre samtalet för dem som behöver e-handelsfunktioner och för vissa WordPress-användare.

Om du letar efter något du inte hittar med InMotion och A2 Hosting är kanske HostGator svaret. För sin webbplatsbyggare ger HostGator dig tillgång till den kostnadsfria versionen av det mycket populära och mycket granskade Weebly webbplatsbyggnadsverktyget. Du kan enkelt skapa mycket attraktiva webbplatser.

HostGator är också ett bra val om du förväntar dig att din webbplats kommer att växa snabbt, eftersom den erbjuder ett komplett utbud av VPS och dedikerade webbhotellplaner.

Har du några frågor om InMotion eller A2 Hosting? Har du kunnat välja mellan dem, eller tillhandahöll en annan webbhotelltjänst det du behövde? Lämna dina kommentarer och meddela oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map