Topp 48 webbdesignbloggar Alla webbdesigners och utvecklare måste följa

Letar du efter sätt att uppgradera ditt spel när det gäller att utveckla och designa webbplatser? Några av världens bästa experter erbjuder gratis råd och exempel. Rådgivningen är lätt att hitta. De publicerar det på sina bloggar.


Men vem är bäst? Vi har letat efter dig. Här är en lista över de 50 bästa bloggarna för webbdesigners och utvecklare. Vi ska berätta vad som gör var och en till en fantastisk resurs. Du hittar också våra val för tre måste läsa artiklar.

1. speckyboy

Skriven av: Paul Andrew och hans team

speckyboy

Vad du hittar: En blogg i magasin-stil full av tutorials, tekniker och resurser. Inlägg täcker webbdesign och utveckling, grafisk design och reklam. Bidragsgivare väljer sina favoritformat och berättar varför. Du gynnas av att se vad som trender just nu för webbdesign.

Du kommer att läsa om teknologierna bakom det. Artiklarna är skrivna för frilansande webbdesigner i åtanke. Om du gillar det du läser kan du prenumerera på bloggens veckovis nyhetsbrev. Det är en sammandrag av användbara verktyg och artiklar från designgemenskapen.

Måste läsa artiklar:

Följ: @speckyboy

2. Sex revisioner

Sex revisioner

Skriven av: Jacob Gube

Vad du hittar: Låt inte en minimalistisk design med en grundläggande lista med titlar på hemsidan lura dig. Artiklarna är rika med grafik när du hoppar inuti. Jacob och gästpostförfattare blandar det med artiklar, guider och handledning. En rullgardinsmeny på indexsidan tar dig till huvudkategorierna. Du kan komma rätt till det du vill läsa. Glöm inte freebies sektion. Det är en skattkista av användbara designelement.

Måste läsa artiklar:

Följ: @sixrevisions

3. En lista förutom

En lista förutom

Skriven av:L. Jeffrey Zeldman och hans team
Vad du hittar:En bra blogg behöver en röst, men den rösten bör inte övervägas. Denna webbplats har hittat den söta platsen. Det började som en e-postlista 1997 och bytte till en webbplats året efter. De intelligenta och underhållande artiklarna fokuserar på standarder och bästa praxis.

Det finns 6 huvudkategorier. Var och en är vidare indelad i underkategorier. Du kommer att uppskatta hjälp. Det finns över 1 750 artiklar. De sträcker sig från hårda tekniska råd till förslag till omignande kreativitet.

Måste läsa artiklar:

Följ:@alistapart

4. Sitepoint

Sitepoint

Skriven av:Mark Harbottle och Matt Mickiewicz och deras team.

Vad du hittarÖver 30 personer arbetar för att ge dig det innehåll du hittar på den här webbplatsen. De är professionella webbplatsutvecklare, designers och programmerare. Du hälsas med en kakel med aktuella ämnen. En horisontell stapel över toppen hjälper dig att komma till specifika ämnekategorier.

Klicka på en kategori så visas en underkategori under den. Gå först här om du är en företagare som vill fördjupa din förståelse för webbdesign och utveckling. Webbplatsen erbjuder tusentals videohandledning och e-böcker mot en medlemsavgift.

Måste läsa artiklar:

Följ:@sitepointdotcom

5. Webbresurser Depot

Webbresurser Depot

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Detta är en samling av mestadels gratis resurser för webbdesign och utveckling. Det startades 2007 av Umut Muhaddisoglu. Han har överlämnat det till Brad Wayland, som också driver DesignM. Webbplatsen är inte så mycket som en blogg som den är en populär online-destination för allt gratis.

Vissa av artiklarna har en kort introduktion. Men de flesta tar dig rätt till resursen. Över 800 000 besökare varje månad söker inspiration. Sök efter kategori eller se vad som trender.

Måste läsa artiklar:

6. Line25

Line25

Skriven av:Iggy

Vad du hittar:bara en person kuraterar den här bloggen. Han har ett bra öga för exempel och handledning som hjälper dig att lära dig nya tekniker. Det finns tre huvudkategorier. De artiklar kategorin erbjuder recensioner om webbdesigntrender. Det finns också intervjuer med webbdesignguruer.

De Inspiration kategorin har en “veckans webbplats”, som ofta bygger på ett tema eller stil. De Handledningar kategorin lever upp till sitt namn, med massor av hjälp för WordPress-användare.

Måste läsa artiklar:

Följ: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Skriven av: Vitaly Friedman

Vad du hittar:Gå med över 181.000 personer som har anmält sig till nyhetsbrevet via e-post. Ta sedan en rundtur i den omfattande samlingen av designresurser på denna webbplats. Det finns 6 huvudkategorier, och var och en har en kurator. Du får tips, tricks och idéer till Kodning.

Lär dig webbdesignprinciper och upptäck inspirerande exempel i Design. Fortsätt med nya tillvägagångssätt i Mobil. Lär dig från självstudier eller ta gratis resurser i Grafik. Håll dig uppdaterad om bästa praxis för UX-design. Det finns till och med en kategori för WordPress.

Måste läsa artiklar:

Följ: @smashingmag

8. Nästa webb

Nästa webb

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Detta är en av världens största onlinepublikationer. Du hittar de senaste nyheterna om webbdesign och utveckling, men ämnen går långt utöver. De Kreativ kategorin erbjuder en användbar samling av artiklar om webbdesign och utveckling.

Du hittar också berättelser om nylanseringar och programuppdateringar i Lansera kategori. Och du vet vad de säger om allt arbete och inget spel. När det är dags för en paus, gå över till Distrahera.

Måste läsa artiklar:

Följ: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Skriven av: Dan Oliver och hans team

Vad du hittar: Insikter, kreativa tips och inspiration finns på den här webbplatsen. Du hittar också artiklar om 3D-rendering, audiovisuella produkter och varumärke. Om du bara letar efter webbdesign eller utvecklingshjälp, stanna i huvud kategorin.

Den samlar de senaste inläggen för dig, med de senaste i toppen. Creative Bloq är en del av Framtida grupp. Det har också Storbritannien-baserade webbplatser för musik, underhållning och teknik.

Måste läsa artiklar:

Följ: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Skriven av: Hongkiat Lim och hans team

Vad du hittar: Denna webbplats är en favorit för designers, bloggare och utvecklare. Redaktionen samlar en banbrytande samling av tips, tricks, handledning och verktyg. Det finns också en lämplig balans mellan artiklar om prylar, appar och ny teknik.

Den horisontella navigeringen över toppen av webbplatsen öppnar webbplatsens huvudkategorier. Ditt primära intresse kommer att vara Design / Dev. Om du är upptagen kan du registrera dig för det dagliga e-postmeddelandet.

Måste läsa artiklar:

Följ: @hongkiat

11. Design Shack

Design Shack

Skriven av: David Appleyard och hans team

Vad du hittar: Att lära sig att designa och utveckla webbplatser hjälper när du har fått inspiration. Det är vad den här bloggen gör bäst. Det är en showcase för design. Artiklarna lär dig teknikerna så att du kan göra samma sak för din webbplats.

Två av huvudkategorierna tar dig till samlingar av designexempel. De Galleri. Om du är upptagen kan du registrera dig för den dagliga e-postkategorin. Du kan välja den huvudfärg du vill se i sökningen. Du hittar de senaste inläggen under artiklar kategori.

Måste läsa artiklar:

Följ: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Denna webbplats har fått mycket beröm av fler än besökare. Forbes-magasinet benämner det som en av de fem bästa webbplatserna för att hålla jämna steg med kreativitet och design. Innehållet du hittar är mer än bara artiklar om webbdesign och utveckling.

Det kanske inte blir ditt bästa resursval, men det kommer aldrig att inspirera dig. Det bästa sättet att hitta de senaste artiklarna om webbdesign och utveckling är att använda sökfunktionen. Det är högst upp på webbplatsen.

Måste läsa artiklar:

Följ: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Skriven av:David Walsh

Vad du hittar:David Walsh är bloggare, talare och webbutvecklare. 30-något-mjukvaruingenjören kommer från Madison, Wisconsin. Han använder sin blogg för att sprida information och handledning om webbplatsutveckling. Davids artiklar hjälper dig inte så mycket med design.

Men hans skrivande om den tekniska sidan av webbplatser är lätt att förstå. Ämnen ingår i breda kategorier, men han har indexerat allt. Du kan göra en sökning högst upp på huvudsidan för att se om han har skrivit om något som intresserar dig.

Måste läsa artiklar:

Följ: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Detta är bara ett av områdena i Enovato, som är en ledande marknad för kreativa tillgångar. En online-community med över 6 miljoner människor bidrar till Enovato-ekosystemet. Tuts + -området har ett bibliotek med mer än 21 000 gratis handledning.

Det finns över 700 videokurser ensam. Det bästa stället att hitta webbdesign och utvecklingshjälp är att gå till komplett index. Tillgång till hela biblioteket kräver inskrivning för en gratis rättegång.

Måste läsa artiklar:

Följ: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Denna webbplats kommer från Singapore. Personalen samlar in och delar användbara tips, handledning och resurser. De fakturerar sig själva som en “digital lekplats.” Du förstår varför med lite utforskning. En ruta högst upp på huvudsidan visar artiklar som är trender nu.

En rullgardinsmeny i det övre vänstra hörnet erbjuder ett bekvämt sätt att navigera på. Använd den för att hitta specifika intressanta områden. OXP är inte lika generöst med freebies som andra webbplatser. Det beror på att de siktar på kvalitet.

Måste läsa artiklar:

Följ:@onextrapixel

16. Stoyans phpied

Stoyans phpied

Skriven av:Stoyan Stefanov

Vad du hittar:Gå till denna webbplats för insikt och resurser för webbplatsutveckling. Du får information från en kvalificerad expert. Stoyan är författare till 4 böcker. En sak du inte hittar på den här bloggen är mycket grafik. Det beror på att Stoyan handlar om kod.

Du hittar användbara exempel på kod som kan användas för din webbplatsutveckling. Han är inte en produktiv affisch, men även hans artiklar från tidigare år är fortfarande användbara.

Måste läsa artiklar:

Följ:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Skriven av:Ray Cheung

Vad du hittar:Skaparen av denna webbplats har en bra poäng. Det finns hundratusentals resurser online. Vem har tid att leta? Han och hans bidragsgivare väljer vad de tror är de bästa resurserna. Du hittar en sorterad samling gratis ikoner, stockfoton och typsnitt.

Du kommer också att upptäcka Javascript- och Ajax-komponenter samt webbplats-plugins. Se till höger på startsidan för tabeller som visar kategorier och ämnen.

Måste läsa artiklar:

Följ: @webappers

18. Design ditt sätt

Design ditt sätt

Skriven av:Bogdan Sandu

Vad du hittar:Webbplatsdesign är Bogdans passion. Han skriver om det här på sin blogg. Han använder ett enkelt och okomplicerat språk för att göra sin poäng. Bogdan delar upp sina inlägg i fem kategorier i en navigationsfält högst upp på startsidan. Han presenterar sina senaste inlägg nedan.

När han delar en resurs, Bogdan tar sig tid att förklara varför och han ger dig exempel på hur du kan använda det. Du kan prenumerera på hans veckovis e-postuppdatering.

Måste läsa artiklar:

Följ: @boogiesbc

19. Trähus

Trähus

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Grundarna av denna webbplats anser att teknikutbildning bör vara tillgänglig för alla. Det erbjuder över 220 onlinekurser. Full tillgång till webbplatsen kräver ett betalt medlemskap, men du kan registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.

Gå från noll kunskap till att bygga en komplett webbplats med denna utbildningswebbplats. Det finns också innehåll för experter som vill ta sina kunskaper till nästa nivå. Titta igenom kursen bibliotek för onlinekurser som matchar dina behov.

Måste läsa artiklar:

Följ: @trähus

20. Webmonkey

Webmonkey

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Det här är en Trådbundet webbplats dotterbolag. Berättelser om webbdesign och utveckling hittar sin väg till Webmonkey. Fyra huvudkategorier delas ytterligare ned för att leda dig till artiklar. Ett avsnitt nära toppen till höger på huvudsidan innehåller toppval.

Gå till kategorin Referens för en användbar samling av resurser. De är skapade för att låta dig klippa och klistra in koden du behöver för din webbplats.

Måste läsa artiklar:

Följ:@webmonkey

21. 24 sätt

24 sätt

Skriven av: Drew McLellan och flera bidragsgivare

Vad du hittar:Ditt första intryck av denna blogg kan vara: “Det finns inget nuvarande!” 24 Ways publicerar bara 24 dagar varje år. Drew McLellan startade denna årliga tradition redan 2005. Han bestämde sig för att blogga vad han kallar ”en adventskalender för webbgeeks.”

I 24 dagar varje december har bloggen ett dagligt inlägg om webbdesign och utveckling. Allt du hittar har föregående års datum. De är prognoser för det kommande året. Öppna den hopfällbara menyn till höger om du vill se en meny med arkiv.

Måste läsa artiklar:

Följ:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Skriven av: John Resig

Vad du hittar:Det här kan vara Johns personliga blogg, men det handlar om webbplatsutveckling. Han är ingenjör på hKhan Academy och skaparen av jQuery JavaScript-bibliotek. John har skrivit två böcker. Pro JavaScript-tekniker och JavaScript-hemligheterna.

Det bästa sättet att uppskatta resurserna på denna webbplats är att bläddra igenom inlägg. Det är också det enda sättet. John erbjuder inte ämneskategorier eller en sökfunktion. Du kan se vad annat han har att göra om du hoppar över till hans huvudsida.

Måste läsa artiklar:

Följ:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Skriven av: Sachin

Vad du hittar:Detta är en annan personlig blogg. Sachin säger att anledningen till att han bloggar är att dela kunskap med sina medutvecklare. Din belöning är en samling artiklar med länkar till andra resurser. Sachin svarar om du lämnar en kommentar om ett inlägg. Ämne kategorier spawn pull-down menyer.

Det finns ett avsnitt på startsidan där du kan se vilka artiklar som får uppmärksamhet. Om du är ute efter ett äventyr, använd Överraska mig länk.

Måste läsa artiklar:

Följ:@FromDev

24. Viget

Viget

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Viget-bloggen är där detta team av webbplatsutvecklare och designers delar sin visdom. Det finns ett stort team på viget, så artiklarna erbjuder ett brett utbud av information. Webbplatsen sätter dem i fem huvudkategorier.

De senaste inläggen visas på första sidan. Varje artikel slutar med en föreslagen länk för att läsa mer om ämnet. Om du gillar inlägget hittar du också en länk till mer från författaren.

Måste läsa artiklar:

Följ: @viget

25. Web Designer vägg

Web Designer vägg

Skriven av:Nick La

Vad du hittar:Nick är inte en produktiv bloggare. Det är troligtvis för att Nick också springer N.Design Studio, Themify, IconDock, och Bästa webbgalleriet. När han publicerar en uppdatering på Web Designer Wall handlar det om webbdesign. Det är ett användbart arkiv av tutorials och idéer för inspiration.

Måste läsa artiklar:

Följ: @nickla

26. Digital telepati

Digital telepati

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Snygg! Det är det enda ordet som sammanfattar bloggen från denna produkt och UX designföretag. Vad designarna har lärt sig är vad som styr bloggens layout och funktion. Varje inlägg utbildar och inspirerar dig. Det handlar om enkla lösningar på komplexa problem.

Det finns mycket att lära av digital telepati. Kategorier hjälper dig att hitta specifika ämnen. Utforska vad Digital Telepathy kallar “Läslistan.” Det är deras rekommendation av toppinlägg.

Måste läsa artiklar:

Följ: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Det handlar om att dela för denna grupp bloggbidragsgivare. Deras mål är att skapa en gemenskap som är mindre självisk när det gäller design. Varje inlägg är en tankeväckande hjälp av teknik och inspiration. Det är ingen överraskning att Inspiration kategorin har mest innehåll.

De Erbjudanden kategorin har mer än erbjudanden på webbdesign och utvecklingsprogramvara. Gå dit för att se vad som är nördigt och nytt. Ett område till höger på startsidan visar dig vad som är trenden.

Måste läsa artiklar:

Följ:@Designrfix

28. Webbdesign Ledger

Webbdesign Ledger

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Den här bloggdrivna webbplatsen erbjuder nyheter och recensioner av webbdesign och utvecklingsverktyg. Medan vissa inlägg är kampanjer, recensioner kategorin erbjuder ärliga utvärderingar av programvara. Du kan få för- och nackdelar med ett CMS på din kortlista.

De Verktygs underkategori ger dig en nedgång på vad programmerare använder för att förbli produktiv. Gå till Portföljunderkategori när du behöver designinspiration.

Måste läsa artiklar:

Följ:@webdesignledger

29. Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Saker blir allt större och bättre på denna webbplats. Bloggen brukade fokusera på nyheter, tekniker och resurser för webbdesign. Nu har det utvidgats till att vara ett omfattande innehållshub. Nästan 750 000 prenumeranter går här för att hitta verktyg, produktmeddelanden och massor av freebies.

Navigera till design- och utvecklingsinnehåll med den huvudsakliga länken för bloggkategori längst upp. freebies är bredvid det. Web Designer Depot har en stor videobibliotek av intervjuer, konferenssamtal och handledning.

Måste läsa artiklar:

Följ:@DesignerDepot

30. Kreativt överflöde

Kreativt överflöde

Skriven av:Flera bidragsgivare

Vad du hittar: “Creative” är en del av dess namn. Denna webbplats lutar mer mot designens sida av saker. Toppnamn i fältet delar råd i användbara artiklar. Det finns en stor Handledningar kategori. Du hittar steg-för-steg-vägledning för att skapa visuell magi för din webbplats.

Gå till Arkiv att hitta något du inte kan hitta. Creative Overflow håller hela giveaways på en plats. De är separerade från Teaching.

Måste läsa artiklar:

Följ:@creativeofblog

31. JUST Creative

JUST Creative

Skriven av: Jacob Cass

Vad du hittar:Grundaren av JUST Creative använder sin personliga blogg för att prata om webbdesign. Han postar medan han reser världen som en digital nomad. Du hittar några artiklar om webbplatsutveckling.

Men kom ihåg att Jacob är en designer. Han vet vad han pratar om. Jacob har vunnit många designutmärkelser. Han använder inte kategorier för att navigera genom sina inlägg. Det bästa alternativet är att använda sökfönstret för att hitta ämnen.

Måste läsa artiklar:

Följ:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Det tar rätt verktyg för att göra ditt företag till en framgång. Denna designgrupp använder sina blogginlägg för att utbilda och informera. Inlägg delar designnyheter och trender. Webbplatsen har också tusentals designgrafik. Många, men inte alla, är gratis.

Om du behöver ett WordPress-tema kan det vara den webbplats du hoppats hitta. De har gratis nedladdningar. De senaste inläggen presenterar sig i kakelform på startsidan.

Måste läsa artiklar:

Följ: @VandelayDesign

33. Schweiziska fröken

Schweiziska fröken

Skriven av: Tina Roth Eisenberg

Vad du hittar: Tina har bidragit med inlägg till denna blogg sedan 2005. Det började som ett visuellt arkiv för henne, men det har vuxit till en populär online designtidskrift. Webbplatsen får över 1 miljon unika månatliga besökare. Tina använder inte kategorier som andra design- och utvecklingswebbplatser gör.

Hon har ett filter högst upp på huvudsidan. Det är bra att lära känna hur hon närmar sig ämnen. Du vill använda hennes sökfönster för att hitta specifika ämnen.

Måste läsa artiklar:

Följ: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Det enda problemet du kan ha med den här webbplatsen är att bestämma var du ska börja. Det finns ett konstant tillskott av nya resurser. Den goda nyheten är att det finns en kategorinavigeringsfält överst som rör dig i rätt riktning.

Om du inte kan hitta någonting, gå igen här för att hitta de aktuella aktiva kategorierna. Du hittar också populära taggar som används för att klassificera artiklar. Länkarna filtrerar inlägg åt dig. Bidragsgivare till denna webbplats har en affinitet för WordPress. Du hittar det här kategori fylld med artiklar.

Måste läsa artiklar:

Följ: @instantshift

35. Från upp norr

Från upp norr

Skriven av: Daniel Nelson

Vad du hittar: Daniels blogg täcker och främjar inspirerande reklam från hela världen. Han har varit på det sedan 2009. Huvudsidan på webbplatsen hälsar dig med brickor till hans senaste inlägg. Rullning ned-kategorinavigering över toppen tar dig till specifika ämnen.

Daniel blir inte galen med sin länk till resurser. Han är också transparent. Om det är en anknuten länk, markerar han den som sådan. En annan användbar samling av länkar till hans inlägg vilar längst ner på startsidan.

Måste läsa artiklar:

Följ: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Webbplatsen täcker design med bidrag från hela världen. Det finns också ett designgalleri. Andra webbplatser kan försöka imponera på dig med kvantitet. DesignM.ag föredrar att skära ner där och leverera kvalitet.

Det finns få artiklar, men de är grundliga. Formgivare kommer att uppskatta webbplatsens startsida. Det gör intelligent användning av flerfärgade blandningar för att lyfta fram nya inlägg.

Måste läsa artiklar:

Följ: @DesignMagTweets

37. Designinstruktion

Designinstruktion

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Sex revisioner Grundare Jacob Gube startade denna webbplats med sin bror, Isaac Gube. De har en stark bas av regelbundna bidragsgivare. Det finns handledning och recensioner. Artiklar närmar sig ämnen på basnivåer. Det här är en bra resurs om du precis börjar.

Många av artiklarna är handledning. Utbildning är ett starkt tema för bröderna. Webbplatsen Resurs kategorin erbjuder designverktyg som till och med innehåller enkla instruktioner.

Måste läsa artiklar:

Följ: @designinstruct

38. Design avund

Design avund

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Denna webbplats är en samling designidéer. Det är kuraterat av medlemmar i Professional Association of Design (AIGA). En annan bidragsgivare skapar bloggens dagliga inlägg varje vecka.

Besökare på webbplatsen kan läsa inlägg och rösta för att marknadsföra dem. Du hittar inte självstudier eller resurser här. Du hittar lysande designkoncept. Design Envy är en visuell fest som är avsedd för inspiration.

Måste läsa artiklar:

Följ: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Skriven av: David Airey

Vad du hittar:Davids personliga blogg handlar om, du gissade det, en designer. Liksom många sådana bloggar finns det ingen navigering för att hitta ämnen eller kategorier. Du är inbjuden att vandra tillsammans med David när han berättar om design av affärer.

Ibland är det en recension. Andra gånger är det insikt. Han kastar in några länkar till resurser. Du måste leta efter dem. De är värda att hitta.

Måste läsa artiklar:

Följ: @DavidAirey

40. Sked Grafik

Sked Grafik

Skriven av: Chris Spooner

Vad du hittar:Chris håller sig bara till tre saker med sin personliga blogg. Han publicerar Handledningar som visar dig hur du skapar de mönster och specialeffekter han delar. Han erbjuder Teaching för att hjälpa dig vara mer produktiv. Och han skriver artiklar för att förklara teorin bakom olika kreativa genrer.

Några av hans tutorials är videor. Han har dem i en separat kategori. Vissa av hans resurser kräver a betalat medlemskap. Chris har lagt ut på sin blogg sedan 2007. Det finns en enorm arkiv.

Måste läsa artiklar:

Följ: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Skriven av: Manoela IIic och Pedro Botelho och deras team

Vad du hittar:Manoela och Pedro tror att du bör driva gränserna för din webbplats varje dag. De letar efter innovativa idéer och sedan gör de dem till inlägg. Du hittar artiklar trender och tekniker. Om det är en teknik hittar du en handledning för att följa den.

Resultatet är en spännande blandning av resurser för webbdesign och utveckling. Codrops föredrar att ringa sina gratis webbplatsmallar “Ritningar.”De paketerar också relaterade resurser i ett område som kallas”Kollektiv.”

Måste läsa artiklar:

Följ: @codrops

42. UX-monter

UX-monter

Skriven av: Matthew Kammerer och David Leggett, och deras team

Vad du hittar:Denna webbplats har ett enda fokus. Det publicerar artiklar om användarupplevelse (UX). Innehållsskrivningsnivån är för dem med liten eller ingen bakgrund om ämnet. Du lär dig grunderna och upptäck bästa praxis. 9 kategorier fångar alla ämnen som omfattas.

De är färgkodade och tillgängliga från flera områden på webbplatsen. Indexet ger dig en fullständig lista över artiklar. Bra webbplats UX är avgörande. Denna webbplats är en guldgruva av information.

Måste läsa artiklar:

Följ: @codrops

43. designmodo

designmodo

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:“Modo” är det italienska och spanska ordet för “metod.” Webbplatsens filosofi är att det finns en “metod” för ljuddesign. Artiklarna de delar med dig återspeglar det. Använd navigeringen högst upp på huvudsidan för att hoppa till en kategori av intresse. Designmodo driver också en webbutik. Du hittar kompletta paket till bygg din webbplats.

Måste läsa artiklar:

Följ:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Snabbt företag äger denna webbplats. De är världens ledande progressiva affärsmediamärke. Co.Design är en utskjutning där du hittar nyheter om webbdesign och utveckling. Fast Company är inte rädd för att vara kontroversiell. Blogginläggförfattare talar sina tankar. Det finns mycket att lära sig, och webbplatsens energiska layout kommer att hålla dig underhållen.

Måste läsa artiklar:

Följ:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar:Företagets kärnverksamhet är optimering av sökmotorer. De flesta av Moz-bloggen handlar om SEO. Men det finns ett specifikt område som ägnas åt webbdesign och utveckling. Artiklar utforskar ämnen som är svåra att hitta någon annanstans. De är fyllda med grafik och länkar till fler exempel.

Det finns en lista med liknande Moz-inlägg att läsa i slutet av varje inlägg. Fortsätt när du tar ut designkategorin. Resten hjälper dig också att förbättra din webbplats.

Måste läsa artiklar:

Följ:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: EN grupp professionella designers driver denna webbplats. De ansvarar också för Themeco WordPress-tema. Bloggare delar sin expertis och färdigheter i en löpande serie inlägg. Artiklar kategoriseras inte, men det obligatoriska sökfönstret är högst upp på startsidan.

Tutorials berättar för dig vilka färdigheter du behöver och hur lång tid det kommer att ta för att genomföra det. Om du är stor på listor är det svårt att hitta en blogg här som innehåller mindre än 50 källor för ett ämne. Många inkluderar 200 eller fler.

Måste läsa artiklar:

Följ:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire Magazine

Tripwire Magazine

Skriven av: Lars Vraa, och flera bidragsgivare

Vad du hittar: Om du tror att du aldrig bör sluta förbättra din webbplats är denna blogg din nya bästa vän. Bidragsgivarna håller med om att webbplatsförbättring är en oändlig uppgift. De ger tips om design och utvecklare för både nybörjare och experter.

Lars låter läsarna rösta på inlägg. Sedan belyser de mest populära artiklarna på startsidan. Utforska ämnen på din fritid med hjälp av kategorinavigeringsfältet högst upp.

Måste läsa artiklar:

Följ: @tripwiremag

48. Webbplatsmagasin

Tripwire Magazine

Skriven av: Flera bidragsgivare

Vad du hittar: Webben är ett visuellt medium. Bilder är allt. Den här bloggen är en sammandrag av artiklar om hur du kan hålla din webbplats ser bäst ut. Gör webbplatsmagasinet regelbundet om du har kort tid och vill komma in och ut ur ett ämne inom några minuter.

Webbplatsens resurser går utöver design och utveckling. Varje område är inställt som en kanal. Den vertikala navigeringen för detta finns på startsidan till höger.

Måste läsa artiklar:

Följ: @WebsiteMagazine

Det tar en bloggare

Den bästa informationen om blogging kommer från människor som driver framgångsrika bloggar. Bloggare är generösa. De tycker om att dela verk för dem och de vill se att det fungerar för dig.

Bloggar är interaktiva. Feedback och kommentarer gynnar deras framgång. Se till att låta dessa bloggägare du gillar eller använda något de har publicerat.

Det finns ett sista steg. Betala det framåt. Vad har du lärt dig att du kan dela med andra bloggare?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map