38 Webbdesignsexperter delar deras bästa tips om hur man väljer den bästa webbbyggaren

I världen som verkar domineras av WordPress har vi visat att det finns många andra alternativ att skapa en fantastisk webbplats. Webbplatsbyggare är en utmärkt lösning för företagare som vill ha en online-närvaro. Därför beslutade vi att intervjua 38 webbdesigners för att ta reda på det.


Vad är den bästa värdwebbplatsbyggaren för att skapa en webbplats för små företag och varför rekommenderar du den??

Låt oss se vad som är fördelarna med varje webbplatsbyggare.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro är en brasiliansk webbdesigner och en av grundarna av Fix Up Brasil.

Det finns inte en webbplatsbyggare på marknaden som kan göra allt åt dig. Det finns inte en webbplatsbyggare som du helt enkelt kan lägga på dina foton och uppgifter på och den skapar automatiskt en perfekt webbplats för dig. Varje webbplatsbyggare kommer att ha en inlärningskurva som kan vara större än du förväntar dig.

För var och en av dem är de inte så SEO [search engine optimization] vänliga som de annonserar dem att vara. Du måste veta lite om design och hur man hanterar saker så att du kan skapa en bra webbplats.

Jag tycker att kunder bör ta reda på vilken byggare de gillar mest – det är lättast för dem. Var och en av dem har sina egna verktyg och funktioner. De skiljer sig från varandra och kan fungera annorlunda.

Mitt val av webbplatsbyggare är Wix.com

Jag tror att det är bäst för någon som vill ha sin första webbplats för sin verksamhet. Det är billigt, enkelt och snabbt. Om du försöker anställa ett företag för att skapa webbplatser för dig kommer det att kosta mycket och de kan leverera webbplatsen om några månader.

Wix är i nivå med alla de senaste designtrenderna och teknologierna. Varje gång det finns något nytt i marknadsföringsvärlden, är Wix alltid på det. Det finns alltid nya funktioner som läggs till. Jag tror inte att de andra plattformarna har forsknings- och utvecklingsteamet som Wix har som lägger till funktioner som marknaden kräver.

Nya användare kan välja kategori för det jobb eller företag som de involverade sig i. Det finns mallar för varje bransch. Du lägger till det du vill. Du väljer färger, text och bilder. Om du inte är nöjd kan du välja en annan mall. Du kan starta en annan. Du kan ha så många du vill. Om du fortfarande inte är nöjd är det bästa att göra en Wix Pro för att göra det åt dig.

De har stort stöd för sina kunder. De flesta av de frågor du har besvaras i forumet. Om du har en fråga som inte finns på forumet tar det 10 till 24 timmar innan du får svar från Wix. Ibland är det ett automatiserat svar. Om så är fallet skickar de det till Wix-teamet och de svarar dig ordentligt.

Tyvärr har Wix inte något bra namn på designmarknaden alls i Brasilien. Här när du säger att en webbplats är inbyggd i Wix, folk rynkar pannan för det eftersom de tror att det inte kommer att vara en mycket bra webbplats. Men människor blir imponerade av de saker du kan göra med Wix.

Om jag visar några mönster och berättar att det kommer från Wix, blir de alltid imponerade. Det handlar inte om den plattform du använder, men om vad du kan göra med den. Om du vill kan du måla en Mona Lisa med Microsoft Paint (och vissa människor har gjort det!)

Någon som vill ha en komplett professionell webbplats och som har budgeten för att bygga en komplett webbplats bör undvika Wix och andra webbplatsbyggare. Men jag har vissa kunder som skulle ha budgeten att betala vissa byråer för att bygga dem en fantastisk webbplats utanför Wix. Men de valde att använda Wix eftersom de inte vill vara knutna till byrån. De vill ändra informationen och göra det själva. De vill inte behöva lita på ett annat företag bara för att göra enkla förändringar. Det är bättre för dem att använda Wix.

Nackdelarna:

Wix blir långsammare med tiden. När du startar en Wix-webbplats kommer det att bli mycket snabbt. Men om det har för många sidor eller om innehållet börjar bli större, med fler foton och videor, börjar Wix-webbplatsen bli mycket långsam. Det börjar bli outhärdligt till en punkt när du måste dela dina sidor i två så att sidan inte behöver så mycket tid att ladda. Det blir väldigt frustrerande. Det är ett Wix back-end-problem.

Olya Black

Olya Chernitsyna

~ Olya har mer än tio års erfarenhet av marknadsföring. Hon är en webb- och grafisk designer som har skapat nästan 100 webbplatser i olika sektorer, språk och stilar.

Jag rekommenderar Wix-plattform för småföretag eftersom det gör att du kan bygga en utmärkt, modern, professionell webbplats på en dag bokstavligen. Låt mig dela Wix-fördelar steg för steg

En gång

Det är viktigt för alla företag att vara i tid på marknaden. Ingen vill spendera veckor eller månader på att bygga webbplatser. Wix handlar om tidsbesparing.

2. Design

Mallar eller tomma? Om du inte vet vad du vill, erbjuds du hundratals coola mallar gjorda av professionella designers, där alla marknadsförings- och användbarhetsaspekter beaktas. Om du vet vad du vill är du välkommen att skapa från början allt du vill ha. Du kan ladda upp valfri bild, video, valfri typsnitt, använda cool animering.

3. Ingen kodning

Dra-och-släpp-system gör processen så mycket enklare. Dessutom behöver du inte söka en webbutvecklare, du behöver inte betala extra pengar för hans jobb, du behöver inte vänta. Som om det inte finns någon hinder mellan dig och din webbplats. Du kanske behöver en Wix Pro, dock ��

4. SEO

Wix har gått hela vägen från SEO ovänliga till SEO vänlig webbplats byggare. De har verkligen förbättrat den här frågan mycket. Det är absolut SEO-vänligt nu, och alla mina projekt bevisar detta

5. Bättre varje dag

Arbeta med Wix Jag vet att de frågade och lyssnade på sina användare, de förbättrar plattformen regelbundet. Det är alltid enorm förbättring mellan “igår Wix” och “imorgon Wix.”

6. Mer än bara en webbplatsbyggare.

Att ha en webbplats med Wix är mycket mer än bara webbsidor. Det är ett mycket kraftfullt marknadsföringsverktyg, allt i ett. Du har din kundkontaktlista, som automatiskt ställs in för alla besökare som skrev dig via din webbplats, som köpte smth.

Du kan skapa fantastiska e-postmeddelanden och skicka det till alla dina kontakter. Det finns så mycket mer för alla företag (restauranger, hotell, onlinebokningar osv.). Du behöver inget tredje delverktyg som gör detta, alla tillhandahålls av Wix och kan användas gratis

7. Enorm gratis fotobank

Wix har en stor fotobank som är helt gratis. Alla bilder är professionella och vackra. Detta fotobibliotek växer alltid. Du kan emellertid också använda ett annat berömt fotobestånd inbyggt, inte gratis men med specialpris

8. Alla sista webbtrender är tillgängliga

Ja, Wix vill att deras webbplatser ska vara “modernaste.” Parallax, videobakgrund, film, animering, coola teckensnitt … alla är här för att använda

9. Regelbundna specialerbjudanden

Varje tillfälle kan du köpa en årlig plan med 50% rabatt. Extra får du en gratis domän och presentkort för Google Adwords.

10. Mobilversion

Varje webbplats har sin mobilversion som är gratis och kan ställas in efter önskemål

Jag älskar Wix, har gjort mer än 100 webbplatser med Wix och ångrar aldrig.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Efter examen från Art Institute 2002 arbetade Adrianne som designer för D.R. Horton, ett Fortune 500-företag som skapar allt från magasinspridningar till skyltar. 2007 startade hon sitt design- och storformatgrafikföretag och såg aldrig tillbaka.

För ungefär sex år sedan startade jag en webbplats för mig själv på WIX. Det var bara för skojs skull att testa plattformen eftersom min gamla webbplats var på WP och jag gillade den nog. Efter att ha spelat med WIX i några dagar blev jag imponerad. Hastigheten jag kunde sätta ihop en webbplats var ganska häpnadsväckande så jag överförde min domän och det var början på något stort.

Efter ungefär ett år med min portfölj på WIX bestämde jag mig för att göra en webbplats för dykbutiken, jag arbetade på deltid. Jag gjorde detta som en freebie för att prova en annan webbplats på WIX. Jag skapade webbplatsen och till min överraskning ett par månader senare exploderade verksamheten.

Vi hade nått nr 1 på Google på så kort tid, och vår Facebook-sida växte som ett ogräs. Det var som vi träffade den söta platsen. Så jag bestämde mig för att göra några fler webbplatser för lokala öbor på St. Thomas.

Alla webbplatser hade liknande resultat och det bästa … när sajten var klar behövde mina klienter inte vänta på att jag skulle göra ändringar eller betala för underhåll! För mig är det guld. Jag vet att vissa webbdesigners slår ner näsan på WIX-webbplatser.

Vissa skrattar och andra är verkligen bekymrade över att DIY-byggmästaren skulle kunna få dem ur drift. Tja, jag ser på det som en välsignelse! Jag är en designer; Jag hatar kod. Jag arbetar bättre visuellt och jag tror att WIX öppnar dörrar för fantastiska webbdesigners som kanske inte känner till eller gillar kodningsaspekten.

Misför mig inte; WIX är ingen ersättning för verklig talang. För mig blir jag uttråkad med rutinmässigt underhåll. Jag gillar att lägga in flera coola olika mönster på en gång och sedan överlämna dem till mina klienter med en snabb “hur man” -video. Det frigör mig att gå vidare till nästa coola projekt och vara selektiv till designsajter som jag känner talar till mig.

Jag har upptäckt att 99% av mina kunder kommer till mig från andra plattformar. WP är mest populärt. Det är alltid samma berättelse; “Min webbplatsdesigner har gått MIA, eller så ringer de mig inte tillbaka, de vill ha $ X för en enkel förändring, och det är för dyrt, de tog min inloggning och jag kan inte göra ändringar nu.”

Det är alltid så att webbdesignern har misslyckats på något sätt eller debiterat absurda belopp för förändringar. WIX lindrar problemet. Jag skapar en vacker, dynamisk webbplats med hundratals appar tillgängliga för mina kunder snabbt och effektivt på mitt WIX pro-konto.

När webbplatsen är klar överför jag webbplatsen till mina klienters WIX-konto så att de har 100% kontroll över sin egen webbplats. Jag går sedan åt sidan. Jag är alltid tillgänglig för hjälp och frågor och kommer att göra underhåll mot en avgift eller ändringar men nyckeln är att de kan göra ändringar på egen hand.

Jag tycker att alla mina kunder är så glada över detta och känner sig mindre kontrollerade av sin webbplatsdesigner. De har frihet, och det gör att de kommer tillbaka för andra projekt och ger mig hänvisningar. Jag tror att 80% av mitt företag nu är remissbaserat och börjar bara från ett par WIX-webbplatser.

Det finns alltid en mörk sida på vilken plattform som helst. Jag tror att WIX måste öka sitt SEO-spel. Om du följer grunderna får du anständiga resultat men jag tror att de måste fokusera på detta lite mer. För närvarande använder WIX parastorage så det verkar som att alla WIX-webbplatser kommer att få en F-rangordna okomprimera bilder eftersom filtilläggsavfallet läggs till från servrarna.

Detta gör det svårt att få exakta testhastighetsresultat. Att lindra genom att komprimera dina bilder korrekt och veta att inte överbelasta en sida är nyckeln. Jag tror också att en annan nackdel med WIX är e-handelsförmågan. Låt möta det; det är ganska fult.

Du kan använda Ecwid som jag gillar mycket och tillåter anpassad CSS vilket är trevligt, men basen WIX butik behöver lite kärlek. Det är möjligt för en liten butik med under 50 onlineprodukter, men om det är en stor butik är det för tidskrävande och flyter helt enkelt inte bra.

Med allt som sagt – det jag L.O.V.E. om WIX är att de lyssnar! De förbättrar ständigt sin plattform. De lägger till nya appar som gör livet så mycket enklare och nya funktioner som gör att webbplatser ser fantastiska ut.

Tar WIX jobb från rätt webbplatsdesigners? Nej! Sammanfattningen är att det är svårt att designa för dig själv … och du skakar på huvudet ja just nu. Det har tagit mig år att utveckla en webbplats för mig själv som jag gillar, och jag är säker på att jag ändrar den om ett år ändå.

WIX-företagare kommer alltid att behöva WIX-designer. Jag ber alla mina kunder att prova WIX innan jag anställer mig. Lär dig plattformen och försök att bygga deras webbplats. Jag har inte tappat en kund på det här sättet, de uppskattar alla ärligt och de slutar alla anställa mig för att göra den ursprungliga designen.

Jag tror att WIX har några förbättringar de behöver göra men vilken plattform gör det inte? Det är ett bra ställe att börja för småföretagare, och jag tror verkligen att det bara kommer att fortsätta att förbättras med tiden.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian är grundaren och VD för SeeDesine. Han har mer än sju års erfarenhet av webbdesign. Hans företag är specialiserat på WIX-webbplatser och varumärkeslösningar för alla företag eller produkter. De bygger professionella online-miljöer avsedda att passa dina behov och förbättra ditt företag.

Sedan jag var barn har jag varit passionerad för allt som betyder materialiserad vision, blandning av färger på ett sätt som effekterna lämnar utrymme för inspiration och kreativitet.

Om du äger ett företag vet du hur viktigt det är att ha en fungerande webbplats så att dina kunder kan hitta dig och även göra inköp från dig. Att ha en webbplats hjälper till att öka dina intäkter och gör att kunder kan hitta information om dig när de behöver den.

Jag tror att den mest populära webbplatsbyggaren är Wix. Wix webbplatsbyggare är perfekt för alla företag och ger dig många fördelar.

När du har registrerat dig på webbplatsen kan du bläddra igenom över 250 mallar för din nya webbplats. Du kan välja vilken design du vill använda. Det är pre-made designs vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för kodningen eller HTML som går in i dem.

Ofta kan webbplatsbyggare vara svåra att navigera runt och orsaka huvudvärk. Wix erbjuder ett mycket användarvänligt gränssnitt som består av ett dra och släpp-gränssnitt. Detta dra-och-släpp-gränssnitt är till stor hjälp för personer som inte har erfarenhet av att utforma webbplatser, och det gör att skapa din webbplats till en lek.

Du kan placera alla dina text, bilder och videor var du än vill att de ska gå genom att bara skjuta dem runt och placera dem där du vill passa.

Slutligen erbjuder Wix användbara verktyg som du kan använda om du någonsin fastnar någon gång under din webbplatsupplevelse. Det finns många olika knappar att klicka för att få hjälp direkt på sajten, och du kan till och med kontakta kundsupport om du behöver.

Detta är fördelaktigt eftersom du aldrig vet när du kan stöta på problem och svar på dina frågor hjälper dig att fortsätta din webbplatsbyggnadsresa.

Webbplatsbyggaren på Wix.com är mycket enkel att använda och den erbjuder många olika verktyg som hjälper dig att bygga din webbplats från grunden.

Dina kunder letar redan efter dig på nätet, och om du inte har en webbplats förlorar du dem till din tävling. Sluta överlämna dina kunder till andra eftersom du är rädd att hoppa in i webbplatsvärlden.

Wix webbplatsbyggare är ett bra ställe att börja med, och det kommer att ge dig en fungerande och professionell webbplats med kort tid.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah är en Wix Pro grafisk formgivare sedan 2009. Hon är också en superhjälte i sociala medier.

Efter att ha använt varje webbplatsbyggare där ute kom jag till slutsatsen att Wix.com överträffade alla förväntningar. Wix har gjort framsteg som man inte kunde tro, och jag har använt deras tjänster sedan 2009 när jag först startade mitt eget småföretag.

Förutom det faktum att Wix-redaktören ständigt utvecklas, med nya och förbättrade funktioner som hjälper dig att använda det bästa av din potential, med lätthet; Wix-samhället är varmt, där Wix-anställda och Wix-designers interagerar och stöder varandra. Den sunda konkurrensen, möjligheterna är bara aldrig slut.

Jag förklarar ofta Wix.com som Photoshop of Web design på grund av den frihet det ger dig bara för att skapa. Hundratals utmärkta verktyg till ditt förfogande som passar nybörjare och yrkesmän, det är allt du kan begära för att skapa allt du kan tänka dig. Det är som magi, klick gjort!

När jag började första gången hade jag absolut noll erfarenhet av webbdesign eller pengar för att anställa en webbdesigner, så jag började utforska mina alternativ. Det var när jag snubblat på Wix.com efter att jag frustrerande övergav andra alternativ som tvingade mig att följa en layout eller format.

Wix trotsade alla regler; det gav mig en tom duk att bara spela med till mitt hjärtas innehåll och den typen av frihet, jag blev kär i. Det stora med Wix är att oavsett om du har fem minuter eller 5 dagar att spendera på en webbplats finns det något för alla.

Underbara fördesignade mallar till ditt förfogande, en tom duk för dig att skapa något helt från dina egna visualiseringar (och verktygen för att stödja det) och det faktum att det har öppnat en helt ny designvärld för både Wix Pros och klienter.

David Attard

David Attard

~ David är en webbdesigner, en författare på många webbdesignwebbplatser och grundare av DART Creations, en webbplats för människor som arbetar med webbplatser.

I dag och ålder för en webbplats som en så nödvändig del av verksamheten är det fantastiskt att människor som inte har tillgång till en webbdesigner (oavsett anledning) har fantastiska alternativ.

Man måste se detta ur perspektivet för många småföretag som vill gå på webben, men inte har en aning om var man ska börja från.

WIX är ett utmärkt val. Det är Artificial Design Intelligence som gör det till en lek att skapa en snygg webbplats på lite eller ingen tid alls.

Att vara en så enkel, steg-för-steg-guide, som ber om sådana saker som webbplatsens sammanhang (onlinebutik, kläder, baby?), Sedan ber om din adress, telefon, information om sociala nätverk och skapar alla webbplatser från början. Naturligtvis kan man sedan ändra och förfina vid behov, men grunderna är inställda.

I huvudsak är det ett mycket förenklat innehållshanteringssystem, med ett fast fokus på att skapa en enkel användarupplevelse för människor som behöver skapa en webbplats (men inte vet hur).

Det vill inte vara WordPress och kan aldrig vara lika flexibel som det, men det är det rätta verktyget för småföretag som bara behöver en hjälpande hand att skapa en webbplats för en relativt låg avgift.

Angelique

Angelique

~ Angelique är grundaren av Fresh Pixel, en webbdesignbyrå som tillhandahåller professionella webbaserade tjänster inklusive uppstartswebbplatser för små företag, e-handelslösningar och fullserviceanpassad webbplatsutveckling samt branding, SEO och online marknadsföringstjänster.

När det gäller Hosted Website Builders är min personliga preferens Wix främst för förmågan att ha en webbplats igång relativt snabbt med sina teman. Medan webbplatsbyggare inte är för alla, är de särskilt användbara för små företag som börjar.

Alla webbplatsbyggare har pro och con, och vi varnar alla klienter att göra matte och ta hänsyn till kostnaden för webbplatsbyggare årliga avgifter och väga det noggrant med mer traditionella webbplatsplattformar.

E-handelslösningar är ganska begränsade, och jag skulle inte rekommendera dem om en klient behöver en e-handelswebbplats eller en mer komplex webbplats, t.ex. ett medlemsområde eller inloggningsfunktioner. I dessa fall är WordPress, som också ger redigeringsfunktioner för dra / släpp, ett bättre alternativ som möjliggör mer robusta webbplatsbyggnader och är billigare än årsavgifterna för webbplatsbyggare.

Jag har designat en webbplats i över tio år och har genomfört över 200 webbplatser från små portföljsidor till stora anpassade byggnader, för mig – design / marknadsföring och varumärke går hand i hand och det handlar om att skapa en känslomässig anslutning till kundens publik.

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi är en webbdesigner och en partner till Social Media-företaget Quick Sites International. Romi och hennes partner Maya etablerade sin verksamhet för två år sedan och de lyckades designa tiotals webbplatser (och räkna).

Från vår erfarenhet av att ha skapat dussintals webbplatser är Wix.com den enklaste DIY-plattformen för småföretag.

Ett litet företag har begränsade resurser för sin digitala image och ingen tid för att lära sig mer sofistikerade plattformar som WordPress. Wix erbjuder olika vackra teman för sina kunder, vilket gör det möjligt för dem att redigera snabbt och intuitivt utan behov av kodning och har hundratals appar som kan användas både i Freemium- och Premium-planer.

Jag rekommenderar starkt Wix.com för ett företag som planerar sin första webbplats utan erfarenhet eller har begränsade resurser. Detta är särskilt användbart om företaget behöver en portföljwebbplats eller en enkel e-handelswebbplats.

Wix-plattformen har uppdaterats med några få dagar med de senaste design- och hanteringsfunktionerna som möjliggör fler och fler möjligheter för designern och företaget själv.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Roshains företag har tilldelats statusen “Bronze” som “Wix Pro Web Designer” av “ArenaWix” USA den 8 november 2010 och mars 2014. Han blev den första ‘Wix Pro Designer’ i Sydasiatiska regionen.

Den bäst värdade webbplatsbyggaren för att skapa en webbplats för små företag är Wix.

Jag rekommenderar det eftersom det är en mycket enkel plattform att skapa en webbplats och den har också många appar att använda.

Vi kan skapa vackra webbplatser i Wix, och det har inte stora annonser om Wix för gratis användare. Wix erbjuder också livstidshotell för gratis användare också.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy är marknadschef på Tie National, LLC.Kathy har använt sina talanger för att både bygga och hantera nya avdelningar från grunden för att säkerställa företagstillväxt och kundtillfredsställelse.

Jag har tidigare använt Wix flera gånger för småföretag och vår senaste ombyggnad av webbplatsen. För nya designers erbjuder WIX fantastiska startmallar att anpassa samtidigt som webbplatsen är mycket professionell.

För de med mer designupplevelse kan WIX-mallar vara en bra inspirationskälla för springbrädan från men också låta dig skapa en webbplats från en tom duk. Alla element finns för bloggar, bilder, animering och viktigast av allt för SEO.

Jag hanterar inte allt som kodningsutvecklarna gör, men med WIX håller denna kunskap inte mig tillbaka, och min design och känsla för navigering får ta mitt i centrum. Ännu bättre kan jag göra ändringar utan att behöva anställa en utvecklare för att uppdatera kodningen.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim tog examen från konst & Design AKTO-skolan (1996-1999) som grafisk formgivare. Tidigare arbetade han som frilansillustratör för tidskrifter. Han skapar för närvarande webbplatser för små företag som behöver en ny ny webbplats.

Wix har den enklaste webbplatsbyggaren / redigeraren som gör det enkelt för användare att presentera sitt arbete. Affärsaktiviteter, tjänster, e-shop och många andra. Wix följer den senaste tekniken med många utmärkta verktyg som hjälper till att designa en mycket modern och vänlig webbplats. Hundratals extra applikationer kan också bidra till kompletta unika projekt.

WIX tillhandahåller också marknadsföring, reklam, nyhetsbrev, SEO, analys, lagerbilder och video. Har hela paketet för att bygga ut en webbplats för småföretag än andra webbplatsbyggare på marknaden.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica är en begåvad webbdesigner och social marknadsföringsproffs med exceptionella färdigheter inom webbutveckling.

Vi tror att Wix är den bästa webbplatsbyggaren. Vi har använt många andra plattformar, nästan alla som finns där ute.

Wix är överlägset det enklaste att använda, liksom det låter dig vara kreativ med din design och idéer och fortfarande tillhandahålla en fantastisk HTML-webbplats som är lätt att använda och visa utan att använda lite eller ingen HTML-kodning.

När jag har utformat min kunders webbplats kan jag vanligtvis tillhandahålla en DIY-länkar för att hjälpa dem att göra sina egna uppdateringar. Det ger dem kraften och förtroendet och bekvämligheten att hålla upp sin egen webbplats. Om de har några problem kan de alltid kontakta mig eller kontakta Wix hjälp utan några frågor!

Jag älskar Wix och har byggt med det i fem år. Jag har designat hundratals och hundratals webbplatser från en cupcake-verksamhet, till banker, till läkare!

Joshua Moran

Joshua Moran

Som grafisk formgivare skulle WiX vara mitt val bland andra webbplatsbyggare.

Det främsta skälet skulle vara dess förmåga att arbeta med en tom duk, icke-mallad och helt anpassningsbar.

Fullständig anpassning är det som gör HTML-webbplatsen tilltalande. Men fallet är att det tar mer tid att koda.

Med WiX kan jag fokusera på designen och få den att se estetiskt tilltalande samtidigt som jag sparar mig många timmars kodning. Kortera tidslinjer betyder lyckligare kunder.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy är medstifter och verkställande direktör för Brown Owl Creative, ett tvärvetenskapligt designföretag i Storbritannien, med fokus på branding, design och webbutveckling. Brown Owl Creative kombinerar design och teknik för att lansera varumärken och hjälpa företag att växa, både lokalt och runt om i världen.

På Brown Owl Creative använder vi HTML5, CSS3 och JavaScript-teknologier för att skapa engagerande och innovativa mobil-, surfplatta- och desktopupplevelser för våra kunders webblösningar. Vi arbetar på vissa plattformar inklusive WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow och Magento.

Ingen webbplatsbyggare är enligt min åsikt perfekt att de alla har sina för- och nackdelar. För mig personligen är Wix den överlägset mest innovativa draken & släpp webbplatsbyggare bland sina konkurrenter.

Du kan uppnå en hög avancerad design utan att behöva veta hur du kodar och de introducerar alltid nya och innovativa funktioner, som enligt min mening sätter dem framför sina konkurrenter i detta avseende.

Detta är en viktig faktor om du vill bygga din webbplats på en plattform som kan växa med din webbplats när dina krav förändras.

Möjligheten att bygga en stationär och mobilvänlig webbplats utan kodning eller utveckling gör det till ett oerhört konkurrenskraftigt alternativ för små företag och nystartade företag som vill skapa en webbplats närvaro, snabbt, effektivt och inom budget.

Jag tror att tillväxten av Wix (88 miljoner registrerade användare från juli 2016) främst beror på deras innovativa strategi för att utveckla nya funktioner och göra det användarvänligt för små företag att hantera och uppdatera sina egna webbplatser utan att behöva anställa en utvecklare för att göra små webbuppdateringar för deras räkning.

De har också en av de starkaste supportinfrastrukturer som finns tillgängliga bland alla webbplatsbyggare och förblir lyhörd via telefon och e-post om support. Detta tillsammans med flexibiliteten i deras plattform och användarvänlighet gör dem till marknadsledare på en mycket konkurrenskraftig marknad idag.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah är grundare av illustrateddomain.com, hon är en prisbelönad Wix Certified Design Pro och har skapat webbplatser sedan 2010. Hennes tidigare expertis som företagskonsult och marknadsföringsexpert hjälper henne kunder att definiera sina onlinestrategier.

Enligt min mening är Wix det absolut bästa valet för en plattform för små företag.

Användare kan skapa underbara webbplatser för en bråkdel av det pris de betalar med andra plattformar. Den har en dra-och-släpp-teknik som hjälper användare med liten webbupplevelse att kunna skapa en fantastisk webbplats. Om en professionell bygger din Wix-webbplats är det lätt för dig att lära dig hur du hanterar din webbplats.

För små företag är Wix backend-funktionerna en webbshop där allt ligger till hands för att inte bara skapa en webbplats utan också hantera ditt kund- och kundengagemang på ett ställe.

Wix-funktionerna inkluderar:

 • Ren vacker webbplats design
 • Enkel användning
 • Enkel, effektiv SEO (ingen ajax)
 • Pro Fotogalleri
 • Wix Backend – för att hantera dina kunder, kontakt och kunder
 • Parallex och responsiv design (Wix Columes)
 • Email Marketing Management (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio är VD för Unraveled Media, en digital byrå som tillhandahåller anpassad webbplatsdesign och SEO-tjänster. Han är också grundare av Boonle.com, en marknadsplats för grafisk design.

Även om jag bygger webbplatser på flera plattformar tenderar Wix.com att fungera bäst när det gäller småföretagens webbplatser. Jag rekommenderar Wix till småföretagare ganska ofta av följande skäl:

överkomliga

Kostnaden för att skapa en specialdesignad Wix-webbplats jämfört med en specialdesignad WordPress-webbplats är vanligtvis mycket mindre. Detta beror vanligtvis på den tid det tar att inrätta en Wix-webbplats i jämförelse med en WordPress-webbplats.

Snabbinställning & enkel användning

På grund av den mycket anpassningsbara dra-och-släpp-redigeraren kan det ofta göras att skapa en snygg webbplats på kort tid när du blivit bekant med plattformen.

Underhåll

Att utbilda kunder i hur man hanterar och redigerar sina Wix-webbplatser är mycket lättare än WordPress-webbplatser. Kunder fattar vanligtvis begreppet drag-and-drop-byggare snabbt och är tacksamma för att de själva kan göra grundläggande redigeringar, som att lägga till foton eller ändra text. Supportdokumentation är också bara ett klick bort.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz är en webbdesigner och en bloggare som fokuserar på att hjälpa människor att starta sin blogg från början. Hon tillhandahåller steg-för-steg handledning och handlingsbara råd samtidigt som hon erbjuder sina kodningstjänster för att anpassa Squarespace-mallar.

När jag funderar på professionella webbplatser för småföretag tänker jag omedelbart på Squarespace. Jag tror att det är den webbhotell som byggs bäst där ute och inte på grund av dess popularitet. För mig är Squarespace den absolut bästa lösningen för att skapa en stabil affärssida på egen hand, främst på grund av dessa tre grundläggande aspekter:

1. Responsiva mallar: Jag är en enorm förespråkare för webbplatsens lyhördhet, inte bara för att det gör att din publik kan bläddra igenom din webbplats effektivt när de är på språng, utan också för att det låter dem veta att du ser allvarligt med ditt företag och att du är uppmärksam på detaljer som för ofta förbises.

Alla Squarespace-mallar svarar fullt ut, och även om du lägger till några element från en tredjepartskälla som är Icke-mottagande , Du kan enkelt justera dem genom att injicera ett par CSS-rader i redigeraren

2. Anpassning: Om du vill att din webbplats ska vara minnesvärd och helt anpassad till ditt varumärke måste du lägga in arbete på den. Detta innebär att du måste kunna redigera, välja färger och välja typsnitt för varje enskilt element på din webbplats.

Med Squarespace’s stilredigerare kan du ändra nästan alla aspekter på din webbplats inklusive knappar, delningsfärger, teckensnitt, textfärg, stoppning osv. Så att du kan skapa en helt personifierad webbplats utan kodningsfärdigheter. Dessutom, om du har kunskap om HTML och CSS, har du möjligheten att anpassa din webbplats ännu mer tack vare de många kodinjektionsområden som finns på alla mallar.

3. Prissättning: när du startar ett företag med en budget kan det vara frestande att söka efter de billigaste alternativen som finns, men när det gäller webbplatsplattformar är jag starkt oenig. En pålitlig byggare som ger dig all den funktionalitet du behöver, och mer, kommer ofta med en prislapp. Lyckligtvis är Squarespaces planer mycket prisvärda och du kan alltid välja att uppgradera när ditt företag växer.

Saken med webbhotellbyggare är att även när de alla kan erbjuda ett användarvänligt gränssnitt, ett brett utbud av mallar och till och med gratiskonton, måste du följa det som kommer att hjälpa dig att skapa en rätt online-närvaro. Det är därför jag rekommenderar Squarespace för alla som vill etablera en långsiktig verksamhet på webben

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff är ägare och konceptkonstnär bakom HellothisisJeff Design, ett fristående varumärke och webbdesignbutik inriktad specifikt för ideella organisationer, kyrkor och små företag.

Varje webbprojekt har olika krav att beakta och mål att uppnå, så tyvärr fungerar ingen perfekt plattform för varje klient. Att använda Squarespace som en komplett webbhotellösning är dock ofta det mest meningsfulla för många småföretag, ideella organisationer och kyrkor jag arbetar med.

Kreativt erbjuder Squarespace vackert rena mallar som är perfekta för att kommunicera tvingande varumärken. Förmågan att ge in våra egna anpassningar via CSS, liksom att komma in djupt med utvecklarplattformen, skiljer verkligen Squarespace som en verklig designers verktygssats. Det är väldigt lite som inte kan uppnås inom deras ramverk.

De största funktionerna ligger emellertid på klientsidan när det gäller intuitiv innehållshantering och webbplatsunderhåll. Mina kunder älskar hur enkelt det är att skapa dynamiska nya sidlayouter med dra och släpp-redigeraren och har full kontroll över deras webbplatshierarki.

Squarespace erbjuder också många fördelar bakom kulisserna, som SSL-säkerhet, e-handelsverktyg, olika kärnintegrationer och utmärkt kundservice.

För att sammanfatta allt gillar jag att använda Squarespace eftersom det är snabbt och enkelt samtidigt som jag levererar design och innehållslösningar som hjälper mig att berätta mina kunders berättelser på mycket praktiska sätt.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah har vunnit 5 priser för webbdesign under de senaste fem åren. Han gör för närvarande bara webbdesign för privatkunder och driver sitt företag, ReadySettle, på heltid. Han skapade företagets webbplats under en helg.

Av alla utmanare är Squarespace vem jag i slutändan skulle välja. De har mycket enkla, intuitiva verktyg samtidigt som de ger en ren design och stil. Jag har haft många småföretagare och företagarvänner att använda Squarespace och det vackra med dem är att de gör sin kod för att fungera tillsammans riktigt bra.

Webbplatsverktyg som använder grafiska gränssnitt måste skapa containrar som pusselbitar för att dra och släpp ska fungera. I de flesta fall avviker detta att vara en besvärlig virvar av ojämförbara designelement och förskjutande färger.

Squarespace gör detta dock vackert genom att använda en annan teknik som inte många andra spelare använder. Det är mycket tydligt med hur snabb sidläsningstider är, hur lyhörd webbplatsen är och bara den allmänna känslan av äkthet och kvalitet som du helt enkelt inte kan få från de flesta dra och släpp-plattformar.

Sammantaget är Squarespace mitt bästa val som webbansvarig. Inte så många plattformar kan matcha kostnaden och användarvänligheten jämfört med slutresultatet, som är en högkvalitativ, responsiv webbplats som effektivt kommunicerar webbplatsens meddelande och gör det på ett sätt som är mycket behagligt för ögat.

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan är grundaren av Lovably Inc., en New York-baserad kreativ studio fokuserad på att sprida långvariga idéer från hela världen med tankeväckande, syftdriven design. Grundades 2014 med målet att göra avancerade designtjänster mer tillgängliga och vi har hjälpt till att göra dussintals bra idéer till vackra verkligheter.

Squarespace är den webbhotell som är bäst värd för webbplatser för småföretag eftersom det tillåter omfattande, kreativ anpassning och samtidigt behålla en enkelhet och elegans som de flesta tjänster inte ens kommer nära för att uppnå.

Squarespace gör det enkelt för våra kunder att lägga till och redigera innehåll på sina webbplatser och tar bördan att hantera en komplex webbinstallation från sina axlar.

Slutligen är Squarespaces kundsupport dygnet runt och är alltid redo att hjälpa till. Du kan inte slå det.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan är en UX-designer och grundaren av Crafting Creative, där hon arbetar med kreativa entreprenörer för att skapa webbplatser som är lätta att använda, som bygger deras trovärdighet och som leder fler kunder till deras digitala tröskel. Du kan hitta henne på Twitter eller Instagram @MeghanCreative.

Den bästa webbhotell som är värd för webbplatsen och den som jag både använder mig själv och för mina kunder är Squarespace. Squarespace är en allt-i-ett-lösning: de tar hand om värd, ditt domännamn kan konfigureras genom dem och de integreras enkelt med Google Apps. De började nyligen erbjuda gratis SSL-certifieringar, vilket (nerd-alert) innebär att din webbplats-URL kommer att ha en https: // i början, och meddelar dina användare att det är en säker webbplats att använda.

Nu, varför spelar det ingen roll? Eftersom från och med 2017 spricker Google ned på icke-säkra webbplatser och dina kan potentiellt flaggas som osäkra om du inte har den SSL-magin. Den goda nyheten är att med Squarespace behöver du inte ens oroa dig för det.

Bortsett från alla nördiga SEO-funktioner som Squarespace har, älskar jag det för hur användarvänligt och anpassningsbart det är. Med sina vackra teman och dra-och-släpp-redigeraren är det en av de enklaste att använda plattformar online. Inte bara det, utan de gör det faktiskt relativt smärtfritt att anpassa genom att ge dig möjlighet att lägga till i din egen CSS, HTML och JavaScript.

Jag har använt WordPress, Weebly, Wix, Webflow och jag har anpassat kodad webbplats från början. Av alla de erfarenheterna har jag tyckt att Squarespace är den bästa webbhotell som är värd för småföretagare. Det är lätt att använda, har en stor inbyggd funktionsuppsättning och det låter dig ställa in en blogg för att driva mer onlinetrafik till ditt företag.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran grundade POINT OUT, en digital marknadsföringsbyrå, där han arbetade med varumärken som Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne och STIHL. Han har gjort det till sitt personliga uppdrag att hjälpa varje upprörd person där ute att starta ett företag han kommer att älska att bygga.

Squarespace kommer inte att erbjuda dig flexibiliteten i WordPress. Men det är sant för alla andra webbplatsbyggare där ute.

Det har inte heller den superenkla byggaren som Weebly har. Och det kanske inte har så stor samling mallar som Wix.

Fortfarande är den bästa webbplatsbyggaren på marknaden Squarespace. Helt klart.

Varför? Det är där i toppen i varje kategori. Dessutom är det utmärkt när det gäller de avgörande som design, delbarhet och SEO-beredskap. Alla mallar är lyhörda. De fungerar lika bra på skrivbordet som på din telefon. Detta är särskilt viktigt som nyligen användningen av mobilt internet överskred skrivbordet för första gången världen över.

Squarespace gjorde den perfekta kombinationen av användarvänlighet, designflexibilitet och att följa UI / UX bästa praxis.

Som ett litet företag bör du inte spendera för mycket tid på att hantera din webbplats utan snarare bygga upp ditt företag. Din webbplats ska hjälpa dig att dra nytta av alla online-affärsmöjligheter som kan uppstå, medan den inte bör konsumera din värdefulla tid och energi.

Och det är exakt vad du får med Squarespace.

I själva verket kommer du att bli förvirrad av de saker du kan göra. Mallar som Pacific låter dig designa din webbplats så att den känns som den var skräddarsydd. Du kan ha alla widgets, opt-in-block och CTA-knappar du behöver. Det integreras också med Leadpages, ConvertKit och andra populära appar.

I grund och botten erbjuder Squarespace allt du behöver som ett litet företag. Och de erbjuder det till ett rimligt pris.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenes har över 9 års erfarenhet av att designa och utveckla webbplatser, och har en mängd erfarenhet av IT och fysisk produktdesign.

Jag rekommenderar Squarespace som den webbhotell som byggs bäst. Squarespace har:

1. 24/7 support,

2. En stor grupp specialister,

3. De bäst utformade, fullt responsiva mallarna och

4. Ett innehållshanteringssystem som är extremt flexibelt.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa hjälper små företag att växa sin publik genom kick-ass-design och fotografering.

Jag föredrar Squarespace av flera skäl:

1. Squarespace erbjuder vackert utformade webbplatser som låter dig ändra mallar när som helst utan att förlora innehåll. Om du vill ändra din mall på Wix måste du börja om och förlora innehållet som är ont!

2. Kvadratområdet är lyhört. Wix tillåter dig att dölja vissa saker på mobilen, men för de flesta av mina kunder vill de inte utforma en mobil webbplats separat, de vill kunna utforma en webbplats och ha koden för resten.

3. Squarespace har fantastiskt stöd dygnet runt. Att hitta någon att prata med på Wix är en PAIN. De har ett stort hep-forum, men ibland måste du prata eller maila en person istället för att spendera timmar på att leta igenom forum för din lösning. Jag har varit där, och det är inte kul.

4. Squarespace erbjuder obegränsad bandbredd, till skillnad från Wix. Det här är enormt om du räknar med att ha ett stort antal besökare på din webbplats och om du har mycket innehåll på din webbplats som du måste ladda snabbt. Wix har för många restriktioner för bandbredd.

5. Squarespace byggdes av designers. Alla deras mallar ser avancerade ut. Det har ett mer strukturerat drag & droppe jämfört med Wix. Inlärningskurvan kan vara enklare på Wix än det är Squarespace, men när du först förstår grunderna i att bygga en webbplats där är det väldigt lätt att göra resten.

David Head

David Head

~ David har varit Squarespace Specialist i 3 år och han personligen byggde cirka 100 Squarespace webbplatser. Han är grundaren av DesignLive som är som Uber för en Squarespace-designer.

Jag måste välja Squarespace. Det ursprungliga skälet till att jag började designa på plattformen var att jag försökte lära mig att bygga min första företags webbplats.

Jag försökte alla andra plattformar (Shopify, Wix, Weebly, WordPress, etc.) och ingenting var lika sofistikerat som Squarespace.

De har lagt mest tanke på att ta bort alla hinder som DIY-arbetare kan stöta på. Enkelt uttryckt är det det mest garanterade sättet för den genomsnittliga personen att skapa en vacker webbplats.

John Tindel

John Tindel

~ John är en transformativ kreativ kraft som ger ett inflöde av idéer, kultur och ledarskap. Med över 15 års erfarenhet uppmuntrar han teamarbete, ger stabilt kreativt ledarskap & produktutveckling.

Först och främst tror jag att jag har använt dem alla. Från värd till self-host lösningar, jag har kunder som vill ha deras specifika lösning och jag måste kunna arbeta med det de har. Nyligen har jag använt Squarespaces handelslösning.

Jag älskar enkelheten på deras webbplatser, och deras e-handelslösning är tillräckligt lätt för att konfigurera och börja använda. Som designer tenderar jag att designa min webbplats och lägga aldrig till innehåll. Squarespace skapar så enkla minimala sajter, att jag motstår omdesign och börjar lägga till innehåll till webbplatsen.

En fördel är priset, verkligen överkomligt att sälja online och ansluta din kundkorrespondens (Mailchimp, e-post) för att skapa en bra användarupplevelse när du köper online. För under $ 30 kan du starta ett företag online som ser bra ut och fungerar som en full online-återförsäljare.

De tar inga nedskärningar från din försäljning som Shopify och andra. Det enda fall jag har med Squarespace-handelssajter är att du bara har ett alternativ för betalningsbehandling. Sammantaget tror jag inte att du skulle bli besviken över deras plattform och stöd.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta är grundaren och designern av Naya Traveler. Hon röstades som en av de bästa Squarespace-platserna i världen.

Jag tror att Squarespace är den bästa webbhotellplattformen. De har fantastiska tredjepartsintegrationer som Adobe Typekit, Getty Images och Stripe, som effektiviserar det dagliga arbetsflödet och hjälper webbplatsen att se professionell ut.

Deras mallar är avancerad designkvalitet och är också enkla att anpassa med kod.

Slutligen har Squarespace en stor supportgrupp som är användbar för användare med lite CSS / HTML-kunskap som vill anpassa sina webbplatser med enkla kodavsnitt.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon är en designer baserad i Atlanta, GA som är specialiserad på branding och webbdesign. Brandon arbetar också med artister och musiker genom artistutveckling och varumärkekonsultation.

Jag bor och andas Squarespace när det gäller att arbeta med småföretag. Squarespace passar bra för småföretag som är designorienterade och vill ta en aktiv roll i att skapa det estetiska på din webbplats.

Jag älskar att använda Squarespace för företag som just börjar och är intresserade av ren och lyhörd design. Småföretagare kan göra många designjusteringar utan att beröra koden. Användare kan också uppleva ett användarvänligt gränssnitt för e-handel, vilket gör att de kan driva butik flytande från sin Squarespace-webbplats.

Om småföretag letar efter en modern, bildorienterad design, överväg definitivt Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola är en professionell fotograf. Han designade sin egen webbplats, som röstades som en av de bästa platserna i Squarespace i världen

Enligt min mening är Squarespace händerna på den webbhotell som är bäst värd där ute på webbsidorna.

Det som skiljer det är dess enkelhet: allt skapas med tanke på användarupplevelsen och riktar sig till alla människor som inte nödvändigtvis har någon bakgrund inom webbdesign eller programmering.

Vilket är inget annat än att befria, för som ägare av ett litet företag lever du förmodligen i en ständig orkan av idéer och spänning för att visa / marknadsföra vad du än gör och inte har tid eller är intressant att lära dig arbeta med kodning eller design alls.

Squarespace erbjuder vackra responsiva mallar, ett löjligt enkelt att dra och släppa system för innehåll, och ovanpå allt, den bästa kundsupporten som jag någonsin har upplevt.

Som fotograf tillåter det mig att spendera mindre tid framför en skärm för att ta reda på hur jag gör saker för min webbplats och mer tid på att fotografera och göra mitt jobb.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace är enligt min mening den bästa värdwebbplatsbyggaren för att skapa en webbplats för små företag. Jag tror att det är en plattform som balanserar bra design och är användarvänlig.

En liten företagsägare kan designa en vacker webbplats mycket snabbt, och det kommer att spara mycket pengar när de skalar.

Av min erfarenhet har de också den bästa kundservicen och fungerar riktigt bra med småföretagare.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath är en professionell webbplatsutvecklare i nästan 9 år nu. Under denna tid byggde han 100+ webbplatser, trattar & målsidor. Han bygger webbplatser som överensstämmer med dina affärsmål och konverterar bra.

Jag har arbetat med 7-10 webbplatsbyggare, och Squarespace är en av dem. Jag använder det främst för att bygga webbplatser för mina kunder, mestadels personlig portfölj och småföretag.

De har innehållsblock för olika typer av innehåll (text, bilder, ljud, fotogallerier, kartor etc.) vilket gör jobbet enklare.

Även om jag är en professionell webbplatsutvecklare över flera CMS, om jag blev ombedd att peka på en webbplatsbyggare kommer det att vara SquareSpace varje dag.

Här är varför.
* Du kan lägga till anpassad HTML & CSS-kod för att försköna webbplatsen.
* Du kan integrera nästan alla applikationer på din Squarespace-webbplats (tyvärr inte ännu Zapier) vilket är ett stort tecken på lättnad. Du kan inte göra det med de flesta andra webbplatsbyggare där ute.

Om du är nyfiken på att veta vad som gör att det sticker ut från andra webbplatsbyggare, här är en snabb lista över proffs.
Fördelar

 • Stor uppsättning responsiva mallar
 • Gratis SSL-certifikat
 • Inbyggd e-butik
 • Obegränsade sidor & widgetar
 • Obegränsat lagringsutrymme
 • Lösenordsskydda valfritt antal sidor

Men som alla andra produkter kommer SquareSpace också med sin egen uppsättning nackdelar.
Nackdelar

 • Ingen fri plan
 • Sidhastigheten är ibland ett problem
 • Betalningsprocessorn är begränsad till Stripe (endast)
 • Ingen medlemskapskapare (inte blockerare)

Jag har inte pratat om SEO någonstans eftersom utan en anpassad webbplats måste du alltid gå lite på Optimering.

Om du letar efter en webbplatsbyggare för att komma igång direkt och inte vill ha smutsiga annonser över hela din företagswebbplats, gå med det.

För priset på mindre än tre kaffe får du en SSL-säker, responsiv webbplats (varje månad) för att etablera din närvaro på nätet med Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared är medstifter av Pocket Knife, en kreativ grupp som designer och utvecklar anpassade Squarespace-webbplatser.

Jag tror att Squarespace är en utmärkt lösning för dem som vill bygga en webbplats för små företag.

De har inte bara vackra mallar att använda som utgångspunkt, utan företag kan enkelt hantera sitt webbplatsinnehåll i framtiden med det intuitiva Squarespace CMS.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward har tillbringat mer än ett decennium med att skapa uppslukande och interaktiva digitala upplevelser. Han är för närvarande Radish Labs tekniska chef och arbetar för att hantera teknikgruppen och implementera innovativa tekniska lösningar för komplexa utmaningar som sociala konsekvensorganisationer står inför.

Vi rekommenderar Squarespace. Det är billigt, enkelt att använda och innehåller ett drop and drop-gränssnitt som gör det smärtfritt att skapa vackert utformade webbplatser på några minuter.

Squarespace erbjuder högkvalitativa och vackra mallar som sätter UX och design i framkant, förutom att erbjuda strömlinjeformade integrationer, out-of-the-box e-handelsalternativ och fantastiska utvecklarverktyg som går utöver de som andra traditionella värd webbplats plattformar.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace är rätt plats att vara om du vill växa ditt varumärke. Denna plattform står aldrig stilla och flexibilitet är nyckeln idag.

Jag designar exklusivt på Squarespace eftersom det är en plattform där kreativitet kan utvecklas. Och du behöver aldrig oroa dig för säkerhet eller felaktiga plugins.

Mitt mål är att ständigt utmana min egen begränsning och alltid leverera extraordinärt arbete. Squarespace låter mig göra just det!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit är en ivrig digital marknadsförare med bra erfarenhet av affiliate-marknadsföring, marknadsföring av sociala medier och videomarknadsföring. Han är grundare av RankMeUp Services, en digital marknadsföringsbyrå som specialiserat sig på att öka webbplatstrafiken och onlineförsäljningen.

Moonfruit kommer att vinna det för mig varje dag för sin förmåga att erbjuda ett stort utbud av inbyggda funktioner och lätt att förstå och använda användarpanelen. Den har en härlig bukett med uppfriskande teman att välja mellan.

Du kan publicera ditt innehåll och vara säker på att det är kompatibelt med datorer, flikar och smartphones automatiskt, att det tar hand om SEO på egen hand också till viss del. Du kan till och med automatiskt dela ditt innehåll på olika sociala medier också.

En annan god anledning till att det blir så populärt är att du till och med kan skapa en e-handelsbutik i bara tre enkla steg. Det fungerar direkt på drag and drop-metoden och är mycket användarvänligt. För att toppa allt hittar du också Google Analytics och Google Webmaster Tools integrerade i dess användargränssnitt vilket gör det allt mer attraktivt för SEO.

Sammantaget är Moonfruit, enligt alla standarder, en av de mest användbara och SEO-vänliga fastigheterna att skapa för ditt innehåll.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson är en webbdesigner för AIMS Web Design.

Vi använder bara MoonFruit för kunder, trots det relativt gamla användargränssnittet som verkar sätta så många människor iväg.

Jag älskar mängden anpassning du har med varje webbplats och hur lätt widgets och bloggar kan läggas till.

Vi har bara någonsin haft positiv feedback om webbplatserna som vi har byggt med MoonFruit och har alltid lyckats visa vår kund hur vi använder byggmästaren så att de kan göra ändringar själva.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam driver ett digitalt företag för branding och webbplatsutveckling.

Enligt min mening är Weebly ett av de enkla men ändå effektiva verktygen för webbbyggare för webbansvariga. De behöver inte ha programmeringsfärdigheter, de behöver bara dra och släppa webbplatsegenskaper till en webbplats, så om jag behöver använda ett byggareverktyg för att utveckla en webbplats för småföretag, kommer jag att välja Weebly.

Olika element som du kan lägga till på webbsidor inkluderar text, bilder, videor, knappar, Google maps och kontaktformulär. En av dess främsta fördelar är att medan du bygger din webbplats kan du samtidigt se reflektionerna på sidan och dra elementen från ett verktygsfält till ditt webbplatsområde.

Weebly inkluderar också hosting – Cloud hosting som är mycket snabbt och säkert system. Laddningstid påverkar dina rankningar i sökresultaten så att det kommer att ha SEO-fördelar också. Dessutom tillåter det dig också att blogga, som är dess egen inbyggda CMS. För webbansvariga som är villiga att välja eCommerce-funktionalitet erbjuder det en utmärkt e-handelswebbplatslösning.

Alla alternativ är bra när dina webbplatskrav matchas med specifikationen för din webbplats uppfyller möjligheterna till ramverk eller webbplatsbyggareverktyg.

Alla bra webbplatser

När jag konsulterar småföretag hör jag från de flesta ägarna att de bara behöver små webbplatser upp till 10 sidor med text, bilder och inbäddad YouTube-video. För sådana mindre krav fungerar Squarespace, Weebly eller till och med WIX bra. Builder Tool från Godaddy kommer också att vara en enkel lösning för en liten webbplats. Det behöver bara dra och släpp för ditt innehåll, bilder, bilder, videor eller kontaktformulär.

Vissa av applikationerna som Weebly, Squarespace eller WIX har också lagt till eCommerce-funktioner, så för e-handelsbehov för få produkter är dessa redo att gå till verktyg för att bygga din webbutik.

Detta kräver inte HTML-programmeringskunskap för komplexa CMS som Magento, Prestashop eller WordPress. Hastigheten kommer också att vara bra för dessa plattformar så det är en annan SEO-vänlig faktor.

Tack så mycket till alla experter som deltog i denna expertundersökning! Om du har några frågor, skicka dem nedan så svarar vi. Om du ska starta en ny webbplats, låt mig veta vilken plattform du tänker använda.

Glöm inte att dela är att bry sig. Hjälp oss att sprida detta inlägg genom att dela det med dina vänner och följare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map