25 Påverkare av webbdesign som du behöver veta och följa

VAD GÖR EN GOD WEBB-DESIGN?

Svaret idag är annorlunda än det var för bara månader sedan. Teknik och användarupplevelse kräver att webbplatser genomgår ständiga förändringar och uppdateringar. Det enda sättet att hålla sig uppdaterad är att veta vad som leder nästa designtrend.


Vissa människor kan förutse vad som kommer. Andra tar dessa trender och skriver koden för att få det att hända. De är kända som influenser.

Lär dig framtiden för webbdesign från experterna

Här är en lista med påverkare av webbdesign som är generösa nog att dela vad som kommer. Följ dem och kör på vågen med aktuell webbdesign. Det du lär dig är bra för webbplatsbesökare och ännu bättre för ditt företag.

Jeffrey Zeldman

Jeffrey Zeldman foto

Varför han är en influencer: Zeldman kallades “King of Web Standards” av Arbetsvecka. Han var den första personen som togs in i SXSW Interactive Hall of Fame år 2012. Följ hans blogg för att se vilka aktuella branschdesigntrender man ska ta på allvar. Han är snabb att påpeka vad som är viktigt och vad som bara är en modetyp.

Hitta honom online på: zeldman.com
Följ honom: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman foto

Friedman är chefredaktör för Smashing Magazine, där han skriver om vad som gör innehåll vackert. Leta efter hans inlägg på Smashing Magazine om du vill ha inblick i UX, front-end och performance-frågor. Vitaly springer också online webbdesign workshops.

Hitta honom online på: Smashing Magazine
Följ honom: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier foto

Om det har att göra med design genererad av CSS, är Chris Coyier med på det. Han gillar att umgås och bidra på CodePen. Han grundade webbplatsen med Alex Vazquez och Tim Sabat. Kolla in den här webbplatsen om du vill ha hjälp med att få felen ur din kod.

Hitta honom online på: CodePen
Följ honom: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro foto

De livliga bilderna som hälsar dig på Mule Design är ett bevis på att denna grupp ser allvar med webbdesign. Mule-bidragsgivarna skriver om design med samma entusiasm. Det här är Mike’s designföretag och han är en av de viktigaste bidragsgivarna. Förvänta dig inte att se självstudier. Mike och hans medförfattare fokuserar på upplevelsen av att designa för webben.

Hitta honom online på: Mule Design
Följ honom: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner foto

Spooner startade den här bloggen för att hjälpa människor att förbättra sin designfärdighet. Du hittar tre huvudtyper av innehåll. Hans artiklar är skrivna för att dela teori och inspiration. Skriftliga och videohandledning innehåller steg-för-steg-guider. Det finns också generösa freebies att använda i dina egna mönster.

Hitta honom online på: Sked Grafik
Följ honom: @chrisspooner

David Walsh

David Walsh foto

“Jag designar inte webbplatser”, säger Walsh, “jag får dem att fungera.” Han visar dig hur på sin blogg, där han inbjuder dig att följa med honom när han skriver om experiment i design. Davids expertis kommer från tidsbruk som Mozillas senior webbutvecklare. Du hittar demonstrationer och självstudier samt hans blogginlägg.

Hitta honom online på: DWB
Följ honom: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea foto

Vad gör du med erfarenheterna från att arbeta med projekt för Google, CNet och New York University? Om du är generös som Dave Shea, delar du den med andra. Han har samlat sina projekt och sorterat efter ämne. Du vill fokusera på hans två senaste och pågående ämnen. De är mest relevanta för design.

Hitta honom online på: Dave Shea
Följ honom: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell foto

Få webbplatser är lika generösa med de verktyg du behöver för att göra ditt online-företag framgång. Steven Snell och teamet använder bloggen och andra områden för att erbjuda designrådgivning. Du hittar också resurser från designmallar till kod. Använd navigeringen högst upp för att bläddra i alla ämnen.

Hitta honom online på: Vandelay Design
Följ honom: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien foto

Bien är VD och grundare av Naldz Graphics webbplats. Över 41 000 följare kommer till webbplatsen för råd och handledning om webbdesign. Ronald och ett team av författare täcker hela designområdet, men de har fokus på WordPress-teman. Artiklar är fyllda med grafikexempel, och skrifterna är inte fyllda med jargon.

Hitta honom online på: Naldz Grafik
Följ honom: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Maria foto

Detta är den personliga webbplatsen för Vox Media’s verkställande designchef. Jason anser att innehåll bör diktera design. Hans webbplats är ett experiment i konstriktning online. Han är en fan av traditionell tryckdesign, så hans webbplats har en konservativ känsla. Låt inte det lura dig. Jason och hans gästförfattare tar upp alla de senaste designämnen.

Hitta honom online på: Jason Santa Maria
Följ honom: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman-foto

Prata om en stamtavla. Bowman var Googles ledare för visuell design och sedan Twitters kreativa chef. Idag är han chef för Stopdesign. Han använder sin blogg för att skriva om design, typografi och nödvändiga verktyg för att göra det på webben. De flesta inlägg handlar om designlösningar och resultat som han och hans team har kommit fram till för kunderna.

Hitta honom online på: Stopdesign
Följ honom: @sluta

Mark Ford

Mark Ford foto

Du har mycket gemensamt med Mark Ford om du är en entreprenör som startar. Det var så han kom igång tillbaka 2007 med sin första online-verksamhet. Idag har han över 1 000 kunder som använder sina webbplatstjänster. Mark använder sin blog att dela vad hans företag har lärt sig om webbdesign. Använd navigeringen högst upp för att söka efter specifika ämnen.

Hitta honom online på: röd webbplats design
Följ honom: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll foto

Allt arbete och inget spel gör oss alla till drönare. Ta dig en paus från dina designinsatser och njut av lite lekfullhet. Cameron Moll skapar en design från typ. Han har lite att säga på sin webbplats. Det handlar om bilder skapade med stiliserad text. Du kan köpa mycket av det han visar på sin webbplats. Några av de mer populära bitarna är slutsålda.

Hitta honom online på: Strukturer i typ
Följ honom: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton foto

Felton var en av de främsta formgivarna av Facebooks tidslinje. New York Times och The Wall Street Journal har profilerat honom i sina publikationer. All denna uppmärksamhet beror på Feltons talang för att översätta data till meningsfull design. Besök hans webbplats för att se hans samling av arbete för kunder. En del av det är en del av den permanenta samlingen av MoMA.

Hitta honom online på: Felton
Följ honom: @feltron

Ethan Marcotte

Ethan Marcotte foto

Marcotte är en produktiv författare av böcker och artiklar. Han skriver också en blogg som heter Ostoppbar robot Ninja, online-webben av Ethan Marcotte. Artiklarna som du hittar på hans webbplats och blogg kan hjälpa dig i korsningen av kod och design. Han anser att båda måste vara eleganta.

Hitta honom online på: Ethan Marcotte
Följ honom: @pip

Karen McGrane

Karen McGrane foto

McGrane har jobbat på webbplatser sedan 1995. Hon var den första informationsarkitekten som anställdes på Razorfish. Sedan ryckte hon upp genom rankorna för att bli vice ordförande och nationell ledare för företagets användarupplevelseavdelning. Idag är hon grundaren och chefen för Bond Art + Science. Karens blogg handlar om hur det är att vara en webbplatsdesigner. Gå hit om du vill ha insikt.

Hitta henne online på: Karen McGrane
Följ henne: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholm foto

Cederholm är grundare och designer av Dribbble. Han har skrivit 5 böcker, varav 3 handlar om CSS. Dan använder sin blogg för att skriva om design, CSS, markup och webbstandarder. Om det finns ett tema för hans skrivande är det att han tror på standardbaserad webbdesign.

Hitta honom online på: Enkla bitar
Följ honom: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke foto

Clarke är en av Storbritanniens mest kända webbdesigners. Han har skrivit två böcker om webbdesign. Han har också en podcast förutom de inlägg som han bidrar till sin webbdesignstudios blogg.

Hitta honom online på: Grejer & Dumheter
Följ honom: @Malarkey

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter foto

.net Magazine utsågs till årets designer år 2011. Sarah är en mångfaldig individ. Hon skriver om webbdesign och är värd för en populär veckodesign-podcast. Om det inte räcker, är hon också en professionell sångare och skådespelerska. Hennes blogginlägg är underhållande och samtalande. Du lär dig design och webbdesigners professionella värld.

Hitta henne online på: Sazzy
Följ henne: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag foto

Boag erbjuder sitt designtalanger mest till ideella organisationer. Han är expert på användarupplevelse som har hjälpt organisationer som EU-kommissionen, UCAS och Läkare utan gränser att anpassa sig till vår digitala värld. Paul hackar inte ord. Hans råd är relevant och han är inte rädd för att ge sitt yttrande.

Hitta honom online på: boagworld
Följ honom: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost-foto

Frost är en framgångsrik mobil webbstrateg och front-end designer. Du har sett hans arbete om du någonsin varit på mobilwebbplatsen Entertainment Weekly. Han har också designat mobila element för MasterCard, Verizon och Nike. Brad älskar att blogga, och många av hans senaste inlägg behandlar dig till utdrag av hans kommande nya bok, Atomdesign.

Hitta honom online på: brad frost
Följ honom: @bradfrost

Paul Irish

Paul Irish foto

Om du använder Googles Chrome-webbläsare, du har använt något av Pauls arbete. Han är en front-end-utvecklare som har en självbedömd kärlek för att göra snygga, sexiga mobilwebbplatser. Pauls blogg undviker småprat. Han kommer in i koden bakom designen. Det är inte bra för nybörjare att börja. Du kommer att vara i himlen om du är bekant och bekväm med CSS-kodning eller WebKit.

Hitta honom online på: Paul Irish
Följ honom: @paulirish

Jonathan Snook

Jonathan Snook-foto

Snook har lånat ut sina användarupplevelser för Xero, Shopify och Yahoo! Nu föredrar han att arbeta för sig själv. När han inte konsulterar klienter delar han designtips och tricks på sin blogg. Använd hans arkiv länk för att hitta specifika ämnen.

Hitta honom online på: SNOOK
Följ honom: @snookca

Christian Heilmann

Christian Heilmann foto

Heilmann är en annan bloggare som inte är rädd att kalla det som han ser det. Han brinner för HTML5. Många av hans inlägg är kodutdrag som han erbjuder för en bättre användarupplevelse. Christian är också en ivrig YouTube-affisch. Många av dessa bidrag är relaterade till webbdesign. Och om du bara inte kan få tillräckligt med hans blogginlägg och videor, kan han också dela sitt liv i foton.

Hitta honom online på: Christian Heilmann
Följ honom: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keith foto

Keith är en grundare av Storbritannien Clearleft Webbdesignbyrå. Företag från BBC till Mozilla har använt hans designkompetens. Jeremy har en blogg som är en del livstidskrift, och del Webbdesign råd.

Hitta honom online på: adactio
Följ honom: @adactio

Följ, lära och vinst!

Dessa påverkare håller ögonen och öronen öppna för nya designtrender, så du behöver inte göra det. Deras råd, handledning och exempel är ovärderliga. Det du lär dig kan placera din webbplats i framkant när det gäller prestanda och design.

De resurser de erbjuder är gratis. Prenumerera på deras bloggar eller kontakta dem på Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map