Weebly vs. WordPress: kumman valitset?

Oletko uusi yrityksen omistaja, jolla on kärsivällisyyttä ja aikaa rakentaa oma verkkosivusto? Oletko tietoinen bloggaaja, joka tarvitsee paremman alustan sisällön hallintaan? Oletko älykäs tekniikka, joka voi luoda paljon sivustoja virastoille tai yksityishenkilöille? Jos kuulut johonkin näistä luokista, luulemme, että Weebly tai WordPress voisi olla vain ratkaisu sinulle.


Joten mikä on ongelma? Valintaa isännöidyn verkkosivuston rakentajan tai itse isännöidyn sisällönhallintajärjestelmän (CMS) välillä ei pidä ottaa kevyesti, varsinkin jos rakennat yritystä. Oikean valinnan tekeminen voi säästää aikaa, rahaa ja turhautumista, jos tiedät mitä olet tekemässä etukäteen.

Vaikka nämä verkkosivuston rakentamista koskevat valinnat antavat sinulle samanlaisia ​​lopputuloksia, liiketoimintasuunnitelmaan on sisällytettävä paljon näkökohtia. Kyllä, sinulla olisi oltava verkkosivustojen liiketoimintasuunnitelma, joka määrittelee tarpeesi ja sisältää osan online-läsnäolostasi, sivukartasta, sivuston arkkitehtuurista ja navigoinnista (vähintään).

Ensimmäinen askel isännöidyn Weebly-verkkosivustojen rakentajan tai itse isännöimän WordPress CMS: n valitsemisessa on lukea kaikki löytyvät arvostelut. Ennen kuin innostat jostakin tuotteesta, muista, että suurimpaan osaan niistä sisältyy ilmainen aloitussuunnitelma tai kokeilujakso, jotta voit nähdä käyttöliittymän, tarkastella malleja ja päättää, vastaako alusta foorumiisi tarpeitasi ja sopiiko taitoosi ja kokemusta.

Tässä katsauksessa olemme valinneet kaksi tehokasta, mutta erilaista verkkosivustoa koskevaa tuotetta, joiden avulla voit kiertää päätäsi tämän luokan erilaisten vaihtoehtojen ympärille. Ennen aloittamista on tärkeätä huomata, että verkkosivustoympäristöt ovat kuuluisia morfisoinnista ja muutoksista tekniikan kehityksen ja asiakkaiden antaessa arvokasta palautetta. Näemme tämän tapahtuvan jossain määrin sekä Weeblyn että WordPressin kanssa.

Huomaa, että Weebly kuuluu luokkaan tee-se-itse-isännöimä verkkosivustojen rakentaja, kun taas Word-Press on itseisäntäinen avoimen lähdekoodin CMS-alusta. Kun vertaamme näitä kahta, saat nähdä erot. Toivomme saavasi paremman ymmärryksen siitä, mikä verkkosivusto tuote tekee mitä.

Suosio Weebly ja WordPress

Verkkosivun rakentajan suosio päätetään usein sivuston tilaajien ja kävijöiden määrän perusteella. Tämä on vähän harhaanjohtava kolmesta syystä.

Ensinnäkin, ellei yrityksellä käydään julkista kauppaa, on vaikea jäljittää näitä lukuja. Liittyvät tilaajat saattavat poistua palvelusta, luoda useita sivustoja tai hylätä sivuston kokonaan. Lisäksi varhain web-tilauksia ja verkkotunnuksia tarjottiin toisen yrityksen kautta kuin verkkosivustojen rakentaja, kun taas nyt palvelua tarjotaan yleensä. Tämä vaikeuttaa myös seurantaa.

Toiseksi useimpien näiden verkkosivustojen tuotteiden Tietoja-sivuilla mainostetut numerot ovat yliarvioituja eivätkä yleensä ole tarkkoja. Katsojat voivat lukea väärin tilaajien (käyttäjien), vierailijoiden ja oikeiden verkkosivustojen määrää. Eri numerot sekoittavat ne, jotka etsivät täydellistä ratkaisua.

Kolmanneksi, kun verkkosivustojen rakennusalustat kehittyvät ja muuttuvat vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia, niiden suosio kasvaa tai laskee, ja nämä tiedot eivät yleensä heijastu.

Huomaa lukiessasi, että alustan suosio on vaikuttava, mutta älä aseta liikaa painoa kyseiselle kategorialle, kun päätät verkkosivuston rakentajasta tai sisällönhallintajärjestelmästä..

WordPress

Suosio WordPress

Yksi ensimmäisistä blogialustoista, joka perustettiin San Franciscossa vuonna 2003, tämä WordPress-version määritelmä on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka perustuu PHP: hen ja MySQL: ään.

WordPress muodostaa 37,3 miljoonaa itsenäisesti ylläpitämää sivustoa (ja paljon muuta isännöimissä sivustoissa). WordPressin täysin itse isännöimässä palvelussa, jonka avulla WordPress-verkkosivusto voidaan tallentaa käyttäjän omalle palvelimelle, tämä osuus on lähes 25% kaikista verkkosivustoista. Jep, se on suosittu!

Weebly

Suosio Weebly

Piilaaksoon vuonna 2006 perustettu verkkosivustojen rakentaja Weebly on isännöity palvelu, jonka avulla tietosi tallennetaan Weeblyn palvelimelle. Weebly siirtyi 80 työntekijästä vuonna 2014 yli 600 työntekijään vuonna 2016. Weebly väittää, että ihmiset vierailevat yli 30 miljoonaa Weebly-verkkosivustoa kuukaudessa.

Sinun on tehtävä matematiikka sillä. Weebly on saanut säännöllisesti suosiota ja on erittäin korkealla tasolla tekemällä itse-isännöimien verkkosivustojen rakentajien joukossa. Weebly on myös suosittu!

Lopullinen lausunto

Vaikka WordPressillä on enemmän tilaajia isännöimiensä ja isännöimiensä alustajen välillä, Weebly on heti takana. Vaikka suosio on tärkeä joillekin, verraamme näiden kahden alustan kanssa omenoita appelsiineihin. Vietä enemmän aikaa tarpeiden määrittelemiseen ja sovittamiseen oikealle alustalle ja unohda numerot.

Suunnittelu ja räätälöinti verrattu

Suunnittelu ja räätälöinti verrattu

Kun vertaat näiden kahden eri alustan suunnittelu- ja mukauttamisominaisuuksia, se viittaa verkkosivustosi suunnittelumalliin ja -vaihtoehtoihin, kykyyn muokata HTML-muodossa, sovellusten integrointiin ja mobiililaitteisiin reagoivuuteen.

Lopputulokset CMS: n käytöstä verrattuna verkkosivustojen rakentajaan ovat hyvin samankaltaisia, mutta tapa, jolla sinne pääsee, on hyvin erilainen. Katsotaanpa tarkemmin kutakin alustaa suunnittelun ja räätälöinnin vaihtoehtojen suhteen:

WordPress

WordPress-suunnittelu ja räätälöinti

WordPressin kauneus on kyky työskennellä avoimen lähdekoodin järjestelmässä massiivisten toimintojen, räätälöinnin ja monimutkaisten ohjelmointien avulla. Sinun on asennettava se, niin saat laajan valikoiman laajennuksia (kuten 37 000 niistä) ja työkaluja, jotka tarjoavat sinulle paljon suunnittelu- ja mukautusvaihtoehtoja.

Voit valita tuhansista malleista ja teemoista tai suunnitella omia. Sinulla on täydet oikeudet HTML- ja CSS-muokkauksiin. Integroi valitsemasi sovellukset ja valitse tai rakenna teema, joka on tarkoitettu mobiililaitteille. Voit helposti vaihtaa teemoja.

Weebly

Weebly-suunnittelu ja räätälöinti

Weebly tarjoaa satoja “teemoja” yhdenmukaistaaksesi minkä tahansa henkilökohtaisen tai liike-elämän kanssa, ja heidän teemat reagoivat mobiililaitteisiin. Weebly tarjoaa toiminnallisuuden silmämääräisesti, mutta suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehdot auttavat sinua poistamaan kaikki suunnittelussa ilmenevät puutteet, ja näyttää siltä, ​​että Weebly on hiljattain modernisoinut.

Voit hyödyntää vetämällä ja pudottamalla -editoria mukauttaaksesi sivustosi sisällöllä, sarakkeilla, kuvilla ja videoilla, jotta mainitset muutaman. Sovellusten integrointivaihtoehtoihin on runsaasti mahdollisuuksia ja HTML-koodielementille on vähän mahdollisuuksia. Teemavaihto on helppoa.

Lopullinen lausunto

Nämä kaksi verkkosivustojen rakennusalustaa tarjoavat monipuolisen suunnittelun ja räätälöinnin, mutta tapa, jolla suoritat sen, on täysin erilainen. WordPressin avulla taivas on raja, mutta sinulla olisi parempi taito työskennellä sen kanssa tai kärsivällisyys oppia se.

On olemassa monia resursseja, verkkokursseja ja ohjevaihtoehtoja. Weeblyn avulla melkein kuka tahansa voi luoda perussivuston, joka sopii pienyrityksille, sähköiselle kaupankäynnille, blogille ja muulle. Oppimiskäyrä on paljon lyhyempi, mutta et voi tehdä aivan yhtä paljon (ja sinun ei tarvitse tarvita).

Käyttöliittymä / helppokäyttöisyys verrattu

Kuinka helppokäyttöinen käyttöliittymä

Käyttöliittymä viittaa verkkosivusto-ohjelman muokkaustyyliin ja toimintoihin, sivuston navigointiin ja sivuston arkkitehtuurivaihtoehtoihin. Verrattaessa WordPressin ja Weeblyn välistä käyttöliittymää käytön helppous riippuu paljon käyttäjän taitotasosta. Nämä kaksi alustaa ovat erilaisia ​​eläimiä, jotka on suunniteltu erityyppisille verkkosivustojen kehittäjille, vaikka lopputulos voi olla samanlainen. Tästä syystä:

WordPress

WordPress-käyttöliittymä

WordPress-käyttöliittymä tarjoaa sivut ja viestit säilötyyppisessä editorissa, johon voit asettaa elementtejä ja esikatsella sitten tuloksia. Joillakin HTML-tiedoilla voit hallita sivujasi ja viestejäsi tehokkaasti ja lopulta saada haluamasi tulokset.

WordPress-avoimen lähdekoodin järjestelmän etuna on, että voit muokata ja muuttaa koodia. Se mitä näytöllä näet, ei yleensä ole mitä saat tuloksista. Sivustoarkkitehtuuri ja navigointi voidaan suunnitella ja suunnitella eritelmien mukaisesti, mutta ei ilman teknistä tietämystä.

Weebly

Weebly-käyttöliittymä

Weebly-käyttöliittymä on intuitiivinen kojelauta sivujen suunnitteluun ja muokkaamiseen, ja se, mitä näet ruudulla, on lähempänä sitä, mitä saat verkkosivustollesi. Käyttöliittymässä on runsaasti ohjevaihtoehtoja painikkeiden, ponnahdusikkunoiden ja tarkistuslistojen muodossa. Weebly käyttää säiliöitä sisältöelementeihin, mikä asettaa muutamia rajoituksia. Sivuston navigointi ja sivuston arkkitehtuuri ovat suuresti riippuvaisia ​​malliteemoista.

Lopullinen lausunto

WordPress on ominaisuus, laajennus ja koodirikas avoimen lähdekoodin alusta niille, joilla on jonkin verran kokemusta ja jotka haluavat suunnitella melko monimutkaisen verkkosivuston. Jos olet teknikko tai ohjelmoija, joka haluaa lisäasetuksia edistyneestä käyttöliittymästä täyden suunnittelukyvyn saavuttamiseksi, itse isännöimä WordPress sopii melkein mihin tahansa yrityksen verkkosivustoon tai blogiin.

Weebly sopii aloittelijoille tai suunnittelijoille, jotka tarvitsevat nopean DIY-verkkosivuston, joka on helppo asentaa, helppo hallita ja täysin isännöidä sinulle.

Tärkeimmät ominaisuudet verrattuna

Tärkeimmät ominaisuudet verrattu

Yrityksen omistajana tai bloggaajana on monia tärkeitä ominaisuuksia, joista haluat tietää enemmän. Suunnitteletko verkkosivustoa tyhjästä WordPressillä tai valitset yritysmallin Weebly-verkkosivuston rakennustyökalusta, on olemassa tärkeimmät ominaisuudet, joita suurin osa tarvitset.

Mielenkiintoista on, että nämä ominaisuudet vaihtelevat tuotteissa ja hinnasuunnitelmissa. Löydät, että jotkut suunnitelmat sisältävät ominaisuuksia ja toiset käyttävät ominaisuuksien lisähinnoittelua. Katsotaanpa miten WordPress ja Weebly eroavat ominaisuusjoukkoista:

WordPress

WordPressin tärkeimmät ominaisuudet

Verkkosivuston rakennustyökalut. WordPress tarjoaa erinomaisen hallinnan verkkosivustojen rakentamisessa, koska suunnittelijoilla on mahdollisuus työskennellä teemojen kanssa tai työskennellä avoimessa kankaassa suunnitella, muokata ja hallita verkkosivustoa. Sekä sivuilla että viesteissä WordPress on erittäin joustava niille, joita ei pelotella.

Teemat voidaan muokata, navigointia voidaan muuttaa, sivuja voidaan lisätä ja koodia voi muokata saadaksesi haluamasi tulokset. Kaikki verkkosivustojen rakennustyökalut ovat saatavilla ja paljon muuta niille, joilla on taito ja osaa selvittää, kuinka niitä käytetään.

Muokattu verkkotunnus. WordPressin avulla sinun on löydettävä lähde, josta voi ostaa verkkotunnuksen ja isännöinnin.

SEO. WordPress tarjoaa kuun koskien SEO-lisäosia ja lisääntynyttä sijoitusta, mukaan lukien Yoastin WordPress SEO. Sisäänrakennettuja automatisoituja ominaisuuksia ei ole. Sinun on suunniteltava se.

verkkokauppa. WordPress tarjoaa tehokkaita verkkokaupan liitännäisiä verkkokaupoille: Wooommerce, iThemes Exchange, Easy Digital Downloads ja paljon muuta. Voit lisätä kuponkeja, kuitteja, ostoskärryjä ja muita komponentteja, joita tarvitset tuotteiden myyntiin.

Blogin lisääminen. WordPress saattaa olla ylenmääräinen tapa, ellet ole vakava bloggaaja, jolloin käännyisit WordPress.com-sivustoon, joka on tarkoitettu blogaamista varten.

Sovellusten integrointi. Sovellusten integroinnille WordPressissä ei ole mitään rajoituksia. Tarvitsemmeko sanoa lisää?

Sivuston vienti. WordPressin avoimen lähdekoodin käyttöympäristön ansiosta voit viedä tietoja melkein minne tahansa, joissakin muodoissa, kuten XML, tietokanta ja muut.

Weebly

Weeblyn tärkeimmät ominaisuudet

Verkkosivuston rakennustyökalut. Weebly tarjoaa peruselementtejä ja minimalistista tyyliä runsassa mallipohjassa. Vaikka et löydä erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja kuin avoimen lähdekoodin ympäristössä, suurin osa käyttäjistä voi löytää työkalut ja säätää sivuja tarpeidensa mukaan. Jotkut HTML-koodit ovat myös mahdollisia.

Muokattu verkkotunnus. Weebly tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa, joista kukin sisältää uusiutuvan verkkotunnuksen vuodeksi.

SEO. Weebly tarjoaa laajan työkalusarjan, jota tarvitaan hakutulosten parantamiseksi, samoin kuin ohjeet sivujen optimoimiseksi.

verkkokauppa. Weebly on suunniteltu pienille ja keskisuurille verkkokaupoille, joissa on paljon integrointivaihtoehtoja. Löydät joitain Weeblyn verkkokaupan työkaluista tai voit lisätä kaupallistamisen ja yhdyskäytävän toiminnot. Joitakin HTML / CSS-koodeja voidaan käyttää myös tähän.

Blogin lisääminen. Weebly on toinen blogia varten tarkoitettu alusta. Vedä ja pudota -editori on täydellinen blogin helppoon hallintaan, ja sinulla on hallita sosiaalista mediaa.

Sovellusten integrointi. Kuten WordPress, myös Weeblyllä on oma App Center tai voit napsauttaa integroitavia sovelluksia.

Sivuston vienti. Weebly tarjoaa yksinkertaistetun sivuston vientiominaisuuden.

Lopullinen lausunto

Sekä WordPressin että Weeblyn ominaisuusjoukot ovat melko yhteensopivia, vaikka niiden kanssa työskentely on täysin erilaista. Jos olet verkkokaupan omistaja, WordPressillä on joitain vakavia vahvuuksia ja toimintoja, joita saatat tarvita. Bloggaajille ja aloittelevien itse valmistajien suunnittelijoille Weebly on helppokäyttöinen ja ominaisuuksien kannalta varsin vankka.

Hinnoittelu verrattuna

Hinnasuunnitelmia verrattiin

Toinen houkutteleva laatu sekä WordPressissä että Weeblyssä on edulliset vaihtoehdot. Markkinoilla on joitain kalliita verkkosivustojen rakentajia, ja jos joku suunnittelee sinulle verkkosivuston, se voi maksaa pienen omaisuuden. Nämä alustat ovat markkinoiden kohtuullisimpia vaihtoehtoja. Tässä on tarkempi kuvaus WordPressin ja Weeblyn hinnoittelusta:

WordPress

WordPress-hinnoittelu

WordPress on ilmainen asennus, mutta joudut tilaamaan heidän kumppaninsa Bluehostin tai muun osapuolen web-hosting- ja verkkotunnuksen. Jos tarvitset teemoja ja laajennuksia, odota lisäkustannuksia, jotka voivat lisätä, vaikka jotkut laajennukset ovat ilmaisia.

Mahdollisuus rakentaa sivustosi ilmaiseksi on samanlainen kuin DIY-verkkosivustojen rakentajien ilmaiset tilisuunnitelmat, paitsi että saat työkalut, toiminnot ja mukautukset huippuluokan CMS: ssä..

Weebly

Weebly hinnoittelu

Weebly tarjoaa tilauspohjaisen hinnoittelun ilmaisella paketilla tai kolmella kohtuullisella suunnitelmalla. Maksat 8, 12 tai 25 dollaria tarpeistasi riippuen. Kuten WordPress, voit myös luoda tilin ilmaiseksi, mutta rajoitetuilla ominaisuuksilla. Weebly-suunnitelmat ovat Starter, Pro ja Business, ja ne sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Voit siirtyä Weeblyn osallistavaan isännöintiin tai valita WordPressin suositteleman Bluehost-vaihtoehdon.

Lopullinen lausunto

Kun haluat arvoa, WordPress antaa suunnittelijoille karkkikaupan ilmaiseksi, mutta muista, että osa laajennuksista voi koota nopeasti, ja tarvitset silti verkkoisäntä ja verkkotunnuksen nimen. Weeblyn kuukausittainen hinnoittelu on kilpailukykyistä luokansa muiden verkkosivustojen rakentajien keskuudessa, ja voit hankkia tarvitsemasi ominaisuudet mille tahansa perussivustolle tai pienelle tai keskisuurelle kaupalle.

Näitä kahta on vaikea verrata, mutta perussivusto molemmilla alustoilla on ilmainen. Useimmat web-hosting-maksut ovat kohtuullisia 3–10 dollaria kuukaudessa.

Käyttäjätukea verrattuna

Käyttäjätukea verrattiin

Käyttäjätuen taso on melko samanlainen WordPressille ja Weeblylle, mikä on tyypillistä verkkosivustojen rakentamisen areenalla. Tässä on hieno painatus käyttäjän tukivaihtoehdoissa jokaiselle:

WordPress

WordPress-käyttäjän tuki

Koska WordPress on ilmainen ohjelma, luotat YouTubeen, foorumeihin ja online-sisältöön käyttäjän tuen saamiseksi. Verkossa on paljon resursseja, ja käyttäjät ovat keksineet kaiken. Vain Google tarvitsee tukea.

Weebly

Weeblyn käyttäjätuki

Weebly esitteli jonkin verran puhelintukea, ja ne tarjoavat live-chat-toiminnon Yhdysvaltojen normaalina päiväaikoina. Weebly-tuki vaihtelee suunnitelmien mukaan, mutta sisältää sähköpostin, live-chatin, puhelintuen ja tietopohjan.

Lopullinen lausunto

Tee-se-itse-verkkosivustojen rakentajat eivät ole kuuluisia tuesta. Suunniteltu omavaraisiksi alustoiksi, todella hyvää käyttäjätukea on vaikea saada. Sinun on oltava avoin ja halukas etsimään apua käyttäjäfoorumeilta ja tietopohjista saadaksesi tarvitsemasi. Google on jälleen uskomaton resurssi tulosten tuottamiseksi täsmälleen tehtävästä, jonka yrität suorittaa, joko WordPressille tai Weeblylle.

Suosituksia Weeblyn ja WordPressin käyttämiseksi

suositukset

Vaikka sekä WordPress CMS että Weebly-verkkosivustojen rakentaja pystyvät vastaamaan kaikkien verkkosivustoa tarvitsevien tarpeisiin, kukin yritys julistaa tietyn yleisön käyttöjärjestelmälleen.

WordPress

Kenelle WordPress suositellaan?

WordPress luettelee ne, jotka haluavat luoda kauniita verkkosivustoja, blogeja tai sovelluksia. Se ei ole tarkoitettu aloittelijoille, ellet ole melko tekninen. Täydellinen ammattitaitoisille suunnittelijoille ja ohjelmoijille. Tämä alusta voi tehdä melkein mitä tahansa, kun kyse on verkkokyvystä. WordPress käyttää laajennuksia monikielisiin vaihtoehtoihin.

Weebly

Kenelle Weeblyä suositellaan?

Weebly mainitsee ravintolan, opettajan, sivustot, pienyritykset ja valokuvasivustot korkealaatuisten verkkosivustojen, blogien tai verkkokauppojen luomiseksi. Aloittelijoille suunniteltu Weebly sopii pienille yrityksille ja keskisuurille verkkokaupoille. Weebly kuten WordPress käyttää laajennuksia monikielisiin vaihtoehtoihin.

Lopullinen lausunto

Hanki kaikki tarvitsemasi verkkosivusto ja muu WordPressillä, mutta ole valmis oppimaan köydet (ellei sinulla jo ole kokemusta). Odottaa viettävänsä useita päiviä viikossa sivuston perustamiseen WordPressiin. Hanki kaikki tarvitsemasi ilman tonnia lisäominaisuuksia Weeblyltä ja koota verkkosivustosi muutamassa päivässä (tai vähemmän). Se on helppo asentaa ja helppo hallita.

Keskeiset erot Weeblyn ja WordPressin välillä

Keskeiset erot alustojen välillä

Vaikka molemmat näistä alustoista saavat erinomaisia ​​arvosteluja (yhdessä joidenkin huonojen kanssa) ja niillä on hämmästyttävä seuraavuus, jokaisessa ohjelmassa on joitakin harkittavana olevia etuja ja haittoja:

WordPress

Hyödyt ja haitat WordPressistä

Plussat

 • Hyvin suosittu kehittyneiden CMS: ien keskuudessa
 • Tehokas suunnittelun joustavuus, teemat, laajennukset, widgetit ja SEO
 • Ilmainen WordPress-lataus; maksaa vain verkkotunnuksesta ja isännöinnistä
 • Käytä sivuja ja viestejä tietojen hallintaan
 • Erinomainen verkkokauppaan
 • Erinomainen bloggaamiseen
 • Verkkotukiyhteisö on valtava
 • Voi vaihtaa teemoja
 • Viejä sisältöä
 • HTML / CSS ystävällinen
 • Helppo ohjelmoijille

Haittoja

 • Esisuunnitellut, reagoivat teemat maksavat ylimääräisiä
 • Monet laajennukset ja lisäosat maksavat ylimääräisiä
 • Ei helppo vedä ja pudota -editori (vaikka tämä voidaan lisätä)
 • Vaikea aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta
 • Se mitä näet, ei ole oikeastaan ​​mitä saat
 • Rajoitettu puhelintuki itse isännöidyllä alustalla

Weebly

Hyödyt ja haitat Weebly

Plussat

 • Hyvin suosittu Squarespace-, Wix- ja muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa
 • Hyvä suunnittelun joustavuus, teemamallit ja laajennukset
 • Hyvä SEO
 • Helppo vedä ja pudota -editori; yleensä mitä näet on mitä saat
 • Ilmainen tili käytettävissä ja kohtuulliset hinnasuunnitelmat verkkotunnuksella
 • Erinomainen verkkokauppaan
 • Erinomainen bloggaamiseen
 • Voi vaihtaa teemoja
 • Viejä sisältöä
 • HTML / CSS ystävällinen tutkintoon
 • Helppo aloittelijoille
 • Puhelintuki tietyille suunnitelmille ja suuri tukiyhteisö

Haittoja

 • Malliteemat ovat minimalistisia
 • Rajapinta on suunnittelun ja räätälöinnin suhteen rajallinen (luottaa malleihin)
 • Ei sähköpostipalveluita, uutiskirjeen luojaa tai blogin tuontia
 • Rajoitettu lisätoimintojen suhteen, joita ohjelmoija voi haluta

Lopullinen lausunto

Näiden vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia paremman verkkosivuston luomiseksi on vähän vaikea vertailla, koska nämä tuotteet ovat eri luokissa. WordPress on korkean alustan omaisäntäinen CMS, joka perustuu avoimen lähdekoodin käyttöympäristöön, kun taas Weebly on yksinkertainen isännöity DIY-verkkosivuston rakentaja..

Molemmat tarjoavat kuitenkin uskomattomia ominaisuuksia, jotka sopivat melkein kaikille, jotka tarvitsevat verkkosivuston. Tähän mennessä päätöksen pitäisi olla melko selkeä, mutta kääritään se loppuun.

Johtopäätös: Mikä alusta sopii sinulle Weebly tai WordPress?

Parhaan alustan valitseminen

Joko WordPress tai Weebly voivat antaa haluamiasi tuloksia, kun valitset alustan, jonka valitset yrityssivustosi tai ammatillisen imagoasi rakentamiseksi. Vaikka monet käyttäjät tarkastelevat ominaisuuksia, hintaa ja räätälöintimahdollisuuksia, tarkastelen näiden erilaisten työkaluryhmien kohdalla taitojani ja kokemiani tietokoneisiin ja Internetiin liittyvissä ympäristöissä..

WordPress

Syyt valita WordPress

Jos sinulla on kokemustaso, haluat tehdä kaiken mahdollisen edistääksesi edistynyttä verkkokauppaa tai bloggaamista, ja ymmärrät avoimen lähdekoodin koodauksen täyden joustavuuden vuoksi, valitse WordPress.

Weebly

Syyt valita Weebly

Jos olet pienyrityksen omistaja tai bloggaaja, jolla on jonkin verran tietokoneitaitoa, ja haluat suunnitella verkkosivuston nopeasti helppokäyttöisessä käyttöliittymässä, jossa on paljon verkkokaupan vaihtoehtoja, valitse Weebly. Voit tehdä vähän HTML-koodia tarvittaessa.

Vaihtoehdot WordPressille ja Weeblylle

CMS-alustoille ja verkkosivustojen rakennusympäristöille on monia vaihtoehtoja. Tässä on joitain parhaimmista kilpailijoista:

Isännöidyt DIY-verkkosivustojen rakentajat: Wix, Squarespace

Itsensä ylläpitämät CMS-alustat: Drupal, Joomla, Magento

Näille ohjelmille on monia opetusohjelmia, videoita ja käyttäjän arvosteluja. Ota aikaa tutkia ja löytää alusta, joka sopii ammattitaitoosi ja sopii verkkosivustosi tarpeisiin. Näiden kahden tuotteen, WordPressin ja Weeblyn, tapauksessa päätös vaikuttaa melko yksinkertaiselta, koska tietokonekokemuksesi on huomattava. Toivomme, että tämä arvostelu auttaa.

Lukijat, jos sinulla on kysymyksiä, ajatuksia tai ideoita, jotka haluamme kuulla sinulta. Tunnustamme, että nämä alustat muuttuvat ja paranevat säännöllisesti, ja olemme avoimia uusia tietoja. Jos sinulla on henkilökohtaisia ​​kokemuksia WordPressistä tai Weeblystä, kerro niistä meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map