Ruututilan ja Wix-vertailun vertailu: Mikä verkkosivustojen rakentaja valitaan?

Joku, jonka saatat huomata pian päättäessään aloittaa ensimmäisen verkkosivustosi, on se, että oikean verkkosivuston rakentajan valitseminen on tärkeämpää ja haastavampaa kuin aluksi ajatteli.


Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, joista suurin osa näyttää todennäköisesti samanlaisilta ensi silmäyksellä, on vaikea tietää, kumpi valitaan. Et halua valita väärää, hukkaa aikaa verkkosivustosi rakentamiseen ja huomaa lopulta, että sinun on vaihdettava toiseen verkkosivustojen rakentajaan. Joten varmista, että varaat jonkin aikaa harkita kaikkia vaihtoehtojasi ensin huolellisesti.

Jos olet kiinni yrittäessäsi valita Wix- tai Squarespace-vaihtoehdon välillä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiedämme, että vaihtoehtojesi tutkiminen ja vertaaminen voi olla melko työlästä ja aikaa vievää, joten olemme tehneet kovaa työtä sinulle.

Ruutu- ja Wix-vertailu

Tästä viestistä löydät mitä sinun on tiedettävä sekä Squarespace- että Wix-tiedoista päätöksentekoa varten. Aloita alusta tai siirry sinulle osuvimpiin osiin.

1. Yleiskatsaus neliötilaan ja Wixiin

Tässä on nopea vertailu Squarespace- ja Wix-ohjelmien eduista ja haitoista antaaksesi sinulle kuvan siitä, mitä kukin verkkosivustojen rakentaja voi ja ei voi tarjota sinulle:

Squarespace Website Builder

PLUSSATHAITTOJA
Erittäin ammattitaitoiset, korkealaatuiset mallit

Advanced blogging -alusta

Hyviä verkkokauppasuunnitelmia saatavilla

Sisäänrakennettu analytiikan kojetaulu

Reagoivat mallit mobiililaitteiden optimointiin

Ilmaista versiota ei ole saatavana

Ei niin helppo mukauttaa kuin jotkut muut verkkosivustojen rakentajat

Käytettävissä olevien mallien vähäinen määrä

Vain yksi navigointitaso

Puuttuu integraatio PayPalin kanssa – vain raita

Wix-verkkosivustojen rakentaja

PLUSSATHAITTOJA
Helppo, intuitiivinen käyttöliittymä

Mitään teknistä tai suunnittelutietoa ei tarvita

Suuri määrä ammattimaisesti suunniteltuja malleja, joista valita

Erillinen mobiililaitteiden optimointinäkymä

Laajat sovellusmarkkinat lisättyä toiminnallisuutta

Valitusta mallista ei voi siirtyä

Ei pääsyä lähdekoodille

Rajoitetut blogialustavaihtoehdot

Huono verkkokaupan toimivuus

Mikä on neliön ja Wixin paras osa?

Squarespace -palvelun käytöllä on monia suuria etuja, kuten sen verkkokauppasuunnitelmat ja edistynyt blogialusta, joten on vaikea ajatella vain yhtä syytä, miksi sinun pitäisi käyttää sitä. Mutta jos joudut kaventamaan sen parhaimpaan ominaisuuteen, erottuu yksi: Squarespacen nykyaikaiset mallit.

Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että Squarespace -valikoima korkealaatuisia mallisuunnitelmia on tärkeä osa miksi he valitsivat sen muiden verkkosivustojen valmistajien joukosta, koska voit luoda kauniin, ammattitaitoisen, reagoivan verkkosivun jopa ilman teknistä tai suunnittelutietoa.

Wixin mallisuunnittelu on myös hieno ominaisuus, mutta Wixin parasta on, että sen käyttö on niin helppoa. Se on yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jota on helpompi mukauttaa kuin Squarespace, eikä sinun tarvitse mitään teknistä tai suunnittelutietoa käyttääksesi sitä.

Joten miten tiedät mitkä vahvuudet ovat parempia? Ruututilan tai Wixin? No, kaikki riippuu siitä, mitä etsit verkkosivustojen rakentajalta.

Esimerkiksi ihmiset, jotka ovat uusia verkkosivustojen rakentamisessa ja haluavat vain jotain, joka on yksinkertaista ja helppokäyttöistä, suostuvat yleensä Wixiin. Ja henkilöt, jotka haluavat ammattimaisen verkkosivuston perustavan pienen verkkokaupan, suosivat yleensä Ruututilaa.

Kuinka helppoa on ruudun ja Wixin käyttö?

Ruututilan verkkosivuston rakentaja voit luoda ammattimaisen verkkosivuston ilman teknistä tietoa, mutta se ei ole helpoin verkkosivustojen rakentaja. Pääongelma on, että vaikka sinun ei tarvitse osata koodata, jos käytät vain malleja sellaisenaan, sinun on tiedettävä, kuinka koodata, jos haluat muokata jotain.

Tietysti on myös aloittelijoille tarkoitettuja ohjeita, jotka voivat auttaa sinua, mutta jos verkkosivustosi rakentaminen vaatii paljon räätälöintia ja jos yrität edelleen käyttää Squarespacea ilmaisen kokeilun jälkeen, on todennäköisesti parempi vaihtaa jotain helpompaa, kuten Wix..

Wix-verkkosivustojen rakentaja on yksi yksinkertaisimmista verkkosivustojen luomisohjelmista ja on uskomattoman helppokäyttöinen. Perusteiden oppiminen ei vie kauaa, joten voit luoda ammattimaisen verkkosivuston nopeasti. Sinun ei tarvitse myöskään teknistä tietoa, jotta voit käyttää sen yksinkertaista vetämis- ja pudotusliittymää.

Jos haluat jotain hiukan edistyneempää, saatat mieluummin Squarespace. Mutta helppokäyttöisyyden kannalta Wix on selvästi parempi vaihtoehto.

Kenen tulisi käyttää ruutua ja Wixiä?

Ruututila on loistava vaihtoehto kaupallisille yrityksille, sekä pienille että suurille yksityisille verkkosivustoille ja pienyrityksille, jotka haluavat verkkokaupan. Se on erityisen hyödyllinen tapahtumasivuille, ravintoloille ja mainostajille (esim. Valokuvaajille, taiteilijoille, suunnittelijoille, muusikoille jne.). Bloggausalusta tunnetaan olevan toiseksi paras WordPressin jälkeen, joten se on myös loistava vaihtoehto bloggaajille. Se ei ole tarkoitettu keskisuurille tai suurille yrityksille, jotka etsivät helposti muokattavissa olevaa alustaa.

Wix on loistava vaihtoehto aloittelijoille, freelancereille ja pienille yrityksille. Se on erityisen hyödyllinen mainoksille, jotka haluavat luoda online-portfolio, harrastelijoille ja pienille yrityksille, jotka eivät tarvitse verkkokauppaa. Voit tietysti edelleen käyttää Wixiä verkkokaupan luomiseen, mutta et saa siitä niin paljon hyötyä kuin Squarespace, jolla on edistyneempiä verkkokauppasuunnitelmia,.

Kuinka skaalautuvat ovat neliö ja Wix?

Kaikki Squarespace-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. Jos haluat myydä digitaalisia tuotteita (esim. E-kirjoja, äänitiedostoja jne.), Tiedostokoon rajoitus on 300 Mt, äänitiedostojen rajoitettu 160 Mt ja tiedostojen lähettämisen rajoitettu 20 Mt. Verkkosivustosi on rajoitettu 20 sivua henkilökohtaiseen suunnitelmaan tai 1 000 sivua kaikkiin muihin suunnitelmiin. Jos aiot lisätä suuren määrän tietoja verkkosivustollesi, Squarespace suosittelee blogin käyttöä sivujen sijasta.

Toisin kuin Squarespace, Wix ei sisällä rajoittamatonta tallennustilaa, koska se tarjoaa suurimman määrän 20 Gt verkkokauppasuunnitelmassa ja VIP-suunnitelmassa; se sisältää kuitenkin rajoittamattoman määrän sivuja kaikilla premium-suunnitelmilla. Se sisältää myös rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta vain rajoittamattomalle suunnitelmalle ja VIP-suunnitelmalle.

Millainen maine neliötilassa ja Wixillä on?

Ruuduruudulla ja Wixillä on molemmat vankka maine ja enimmäkseen positiivisia arvosteluja yritysmaailmassa ja käyttäjien keskuudessa, mutta ne tunnetaan hyvin erilaisista asioista. Vaikka Squarespace on saanut maineen upeaista malleistaan ​​ja käyttäjien oppimiskäyrästä, jonka he kokevat alussa, Wix on ansainnut maineen tietojen pitämisestäsi turvallisena ja uskomattoman helppokäyttöisenä.

Onko Ruututilassa ja Wixillä rahat takaisin -takuu?

Kokeile 14 päivän ilmaista kokeiluversiota ennen kuin päätät suunnitelmasta, koska Squarespacella ei ole rahojen palautustakuuta. He olettavat, että ilmainen kokeilu antaa sinulle tarpeeksi aikaa testata sitä ja päättää, haluatko jatkaa sen käyttöä vai ei.

Toisin kuin Squarespace, Wixillä on rahojen palautustakuu kaikille Premium-suunnitelmille. Jos olet huolissasi siitä, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa testata sitä ensin, Wix voi olla parempi vaihtoehto, koska Wixin ilmaisella suunnitelmalla ei ole aikarajaa. Mutta jos olet päättänyt käyttää Squarespacea, muista hyödyntää ilmainen kokeilu parhaalla mahdollisella tavalla.

Voittivatko he mitään palkintoja?

Squarespace voitti vuoden 2015 Innovation By Design -palkinnot verkkosivujen suunnittelusta, ja monet olivat nimittäneet ne yhdeksi parhaimmista yrityksistä, jotka työskentelevät NYC: ssä vuonna 2015. Se voitti myös neljä palkintoa 18. vuosittaisella Webby-palkinnolla seuraavissa kategorioissa: Web Services & Sovellukset, paras visuaalinen suunnittelu – esteettinen verkkosivusto, verkkopalvelut & Sovellukset (Ihmisten ääni), Paras kotisivu / Tervetulosivu (Ihmisten ääni).

2. Käytettävissä olevat mallit ja mallit

Tässä on nopea yleiskatsaus Ruututilan suunnitteluominaisuudet ja mallit:

 • Yli 40 mallia ja yli 20 kansilehden asettelua
 • Reagoivat mallit mobiililaitteiden optimointiin
 • Voit vaihtaa toiseen malliin milloin haluat ja työskennellä useiden mallien kanssa samanaikaisesti

Näyte Squarespace -malligalleria

Squarespace-mallit eivät ole vain kauniita, ammattimaisia ​​ja reagoivia, vaan myös räätälöityjä vastaamaan erityistarpeita. Saatavana on kolme eri tyyppiä: verkkosivumallit, myymälämallit ja kansilehden asettelut.

Squarespace-sivuston mallipohjat keskittyvät ensinnäkin yrityksesi tai ideasi esittelyyn ja toiseksi tuotteidesi esittelyyn. Kauppojen mallit on suunniteltu erityisesti verkkokauppoihin, mutta voit myös valita verkkosivustojen malleista, jos olet kauppasuunnitelmassa. Jos olet kansilehden suunnitelmassa, voit valita yli 20 asettelusta, jotka on suunniteltu erityisesti kannesivuille.

Tässä on nopea yleiskatsaus Wixin suunnitteluominaisuudet ja mallit:

 • Yli 510 mallia, joista valita
 • Mallit eivät ole reagoivia, mutta Wixillä on erillinen mobiililaitteiden muokkaussivu
 • Et voi vaihtaa toiseen malliin, kun olet valinnut sen

Wix-mallipohjagalleria

Wix tarjoaa laajan valikoiman ammattimaisia ​​malleja eri toimialoille, luokkien ja alaluokkien avulla löydät oikean. Jos napsautat esimerkiksi Yritystyyppiä, voit valita seuraavista alaluokista: Konsultointi & Valmennus, palvelut & Huolto, mainonta & Markkinointi, autoteollisuus & Autot, kiinteistöt, rahoitus & Laki, tekniikka & Sovellukset ja lemmikit & Eläimet.

Mikä on sinulle parempi?

Joten mikä on parempi? Ruututilan mallit tai mallit tai Wixin mallit?

Vertakaamme niitä. Ensinnäkin Wixillä on käytettävissä paljon enemmän malleja kuin Squarespace, joten sinulla voi olla paremmat mahdollisuudet löytää täydellinen malli Wixin avulla. Mutta vaikka vaihtoehtoja ei ole niin paljon, Squarespace-upeaa mallia on vaikea sivuuttaa. Wix voittaa määrällisesti, Squarespace voittaa laadun suhteen.

Toiseksi sinulla voi olla reagoivia malleja, jotka optimoidaan automaattisesti mobiililaitteille, jos käytät Squarespacea, kun taas et voi, jos käytät Wixiä, vaikka voit käyttää Wixin erillistä mobiililaitteiden muokkaussivua. Joten kysy itseltäsi: Haluatko viettää vähemmän aikaa mobiililaitteiden optimointiin vai haluatko edistyneitä mobiililaitteiden muokkausvaihtoehtoja, jotka antavat sinulle paremman hallinnan asiakkaidesi näkemiin?

Kolmanneksi, Squarespace antaa sinun muuttaa malleja, joten voit kokeilla nähdäksesi mikä toimii parhaiten. Mutta Wix ei salli tätä. Valitettavasti, jos muutat Wix-malleja, menetät kaiken sisällön ja joudut aloittamaan uudelleen.

Wixillä ja Squarespaceilla on molemmat edut, mutta jos etsit parasta korkealaatuista suunnittelutoimintoa ja mallia, jotka erottuvat yleisöstä, sinun tulee käyttää Squarespace.

3. Hinnoittelu

Tässä on nopea yleiskatsaus Squarespace- ja Wix-sovellusten käytettävissä oleviin eri suunnitelmiin:

Katsaus neliötilaan ja Wixin suunnitelmiin

Squarespace:

 • Ei ilmaista versiota (vain 14 päivän ilmainen kokeilu)
 • Kansisivusuunnitelma
 • Verkkosivustot – henkilökohtainen suunnitelma ja liiketoimintasuunnitelma
 • Verkkokaupat – verkkokaupan perussuunnitelma ja edistynyt verkkokaupan suunnitelma

Wix:

 • Vapaa suunnitelma
 • Premium-suunnitelmat – Yhdistä verkkotunnussuunnitelma, Yhdistelmäsuunnitelma, Rajoittamaton suunnitelma, Verkkokauppasuunnitelma, VIP-suunnitelma

Ruututilan hinnoittelu

Hinnoittelu on tärkeää harkita ennen päätöksentekoa, joten katsotaan tarkemmin kutakin suunnitelmaa.

Kaikki suunnitelmat.

Kaikki Squarespace -palvelun suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen (vuosittaisella ostolla), mobiililaitteille optimoidun verkkosivuston, tehokkaan verkkosivustoanalyysin ja 24/7 asiakastuen..

Kansisivusuunnitelma. Alkaen 3 dollaria / kuukausi.

Squarespace’s Cover Page Plan on täydellinen niille, jotka haluavat vain yksinkertaisen kotisivun. Se sisältää yhden sivun muokattavalla asettelulla, kaksi avustajaa (mukaan lukien sivuston omistaja), sisäänrakennetun mobiilisuunnittelun ja ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen vuodeksi.

Ruudun tilatilan kannesuunnitelman yksityiskohdat

Henkilökohtainen suunnitelma. 12 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 16 dollaria kuukaudesta toiseen.

Squarespace’s Personal Plan on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat pienen verkkosivuston ja tarvitsevat enemmän kuin kansilehden suunnitelma tarjoaa. Tämän suunnitelman avulla voit lisätä 20 sivua, gallerioita ja blogeja. Sinulla on pääsy sekä verkkosivustojen malleihin että kansilehden asetteluihin. Voit myös vastaanottaa lahjoituksia ja myydä rajoittamattomia tuotteita 3% myyntitapahtumamaksulla.

Liiketoimintasuunnitelma. 18 dollaria kuukaudessa tai 26 dollaria kuukaudesta toiseen.

Jos haluat keskittyä ensinnäkin ideasi tai yritykseesi ja toiseksi tuotteidesi esittelyyn, Squarespace-liiketoimintasuunnitelma on sinulle. Se on yrityksille parempi kuin henkilökohtainen suunnitelma, mutta on yksinkertaisempaa kuin verkkokauppasuunnitelmat. Voit lisätä rajattomasti sivuja, gallerioita ja blogeja, ja sinulla voi olla avustajia. Voit myös myydä rajoittamattomia tuotteita 2% myyntitapahtumamaksulla, ja sinulla on käyttöoikeus kehittäjäympäristöön, 100 dollarin Google AdWords -luotto ja ilmainen ammatillinen sähköposti Googlelta.

Ruututilan liiketoimintasuunnitelman yksityiskohdat

Verkkokaupan perussuunnitelma. 26 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 30 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Squarespace-verkkokaupan perussuunnitelma sisältää kaiken liiketoimintasuunnitelmassa lukuun ottamatta, sisältää tehokkaan kaupan analysoinnin, etikettien tulostamisen Shipstation-palvelun kautta, integroidun kirjanpidon Xero-palvelun kautta ja ilman transaktiomaksuja. Se antaa sinulle myös pääsyn edistyneeseen varastoon, tilauksiin, vero- ja alennusvaihtoehtoihin. Tämä suunnitelma on loistava vaihtoehto niille, jotka aikovat kasvattaa liiketoimintaansa.

Edistynyt verkkokauppasuunnitelma. 40 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 46 dollaria kuukaudesta toiseen.

Suurempien verkkokauppojen yhteydessä kannattaa ehkä päivittää tähän suunnitelmaan. Kaikkien Squarespace-verkkokaupan perussuunnitelmien lisäksi edistyneeseen verkkokauppasuunnitelmaan sisältyy hylätty kassan automaattinen palautus ja reaaliaikainen operaattorin lähetys.

Wixin hinnoittelu

Katsotaanpa nyt tarkemmin kutakin Wixin suunnitelmaa.

Wix-hinnasuunnitelmien yksityiskohdat

Kaikki suunnitelmat.

Kaikki Wixin suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman määrän sivuja ja pääsyn Mobile Editoriin. Kaikki Wixin Premium-suunnitelmat sisältävät Google Analyticsin, ilmaisen isännöinnin, premium-tuen, verkkotunnusyhteyden, mukautetun faviconin ja mobiilieditorien muokkaamisen.

Vapaa suunnitelma.

Wixin ilmainen suunnitelma on loistava vaihtoehto, jos haluat testata Wixin ennen jatkamista tai jos haluat vain henkilökohtaisen verkkosivuston, mutta et niin paljon, jos haluat ammattimaisen yrityksen verkkosivuston, koska Wix näyttää brändimainoksia sivustossasi ja URL-osoitteesi on myös Wix-merkkisten. Sinulla on rajoittamaton määrä sivuja ja täysi pääsy Wix-editoriin ja malleihin, mutta säilytysraja on 500 Mt ja kaistanleveysraja on 1 Gt.

Yhdistä verkkotunnussuunnitelma. 4 dollaria kuukaudessa 2 vuotta, 4,50 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 7 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Yhdistä verkkotunnussuunnitelma on Wixin alkeellisin premium-suunnitelma. Ero tämän suunnitelman ja ilmaisen suunnitelman välillä on, että tämän avulla voit siirtää nykyisen verkkotunnuksesi Wixiin.

Yhdistelmäsuunnitelma. 8 dollaria kuukaudessa 2 vuotta, 8,50 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 12 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Wix suosittelee Combo-suunnitelmaa henkilökohtaisille hankkeille eikä yrityksille. Se sisältää kaiken Connect Domain Plan -sovelluksen, 2 Gt: n kaistanleveyden, 3 Gt: n tallennustilan ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Se myös poistaa Wix-mainokset.

Rajoittamaton suunnitelma. 11,50 dollaria kuukaudessa 2 vuotta, 12,50 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 16 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Wixin mukaan Unlimited Plan on täydellinen yrittäjille ja freelancereille, jotka eivät tarvitse verkkokauppaa. Combo-suunnitelman kaiken lisäksi se sisältää 10 Gt tallennustilaa ja rajoittamatonta kaistanleveyttä. Se sisältää myös kaksi hienoa yrityssovellusta: Form Builder -sovellus (arvo 48 dollaria) ja Site Booster -sovellus (arvo 60 dollaria).

verkkokauppasuunnitelma. 15 dollaria kuukaudessa 2 vuotta, 16,50 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 20 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Wixin verkkokauppasuunnitelma sisältää kaiken rajoittamattomassa suunnitelmassa, samoin kuin 10 Gt: n kaistanleveyden, 20 Gt: n tallennustilan ja verkkokaupan. Tämä on paras suunnitelma pienyrityksille.

VIP-suunnitelma. 23 dollaria kuukaudessa 2 vuotta, 24,50 dollaria kuukaudessa vuodessa tai 30 dollaria kuukaudesta kuukauteen.

Tämä on perimmäinen suunnitelma. Wixin VIP-suunnitelma sisältää kaiken verkkokauppasuunnitelmassa, rajoittamattoman kaistanleveyden, 20 sähköpostikampanjaa kuukaudessa ja ammattimaisen sivuston katsauksen.

Mikä on sinulle parempi?

Joten kumpi tarjoaa parempia suunnitelmia? Ruututila tai Wix?

Vastaus tähän vaihtelee sen mukaan, mitä haluat erityisesti tehdä verkkosivustollesi. Vertaakaamme tärkeimpiä kohtia.

Ensinnäkin, ilmeinen ero on siinä, että Wixillä on vapaa suunnitelma ja Squarespacella ei ole; se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että Wix on parempi vaihtoehto. Ellei verkkosivustosi ole tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, Wixin vapaa suunnitelma ei ole loistava valinta, koska sen tuotemerkkimainokset heikentävät ammattimaista yrityssivustoasi. Ruudutila puolestaan ​​on mainokseton.

Toiseksi on olemassa todellinen hintaero. Jos etsit halvinta vaihtoehtoa, Wix saattaa tuntua parhaalta vaihtoehdolta. Mutta vaikka Squarespace maksaa enemmän, siinä on erinomaiset ominaisuudet, jotka ovat hyvin ylimääräisten kustannusten arvoisia.

Jos esimerkiksi verrataan Squarespace-liiketoimintasuunnitelmaa (18 dollaria / kk vuodessa) Wixin VIP-suunnitelmaan (24,50 dollaria / kk vuodessa), Squarespace-suunnitelma on todella halvempi ja sisältää myös enemmän etuja.

Kolmanneksi, Squarespace tarjoaa sinulle enemmän kaistanleveyttä ja tallennustilaa kuin Wix. Vaikka kaikki Squarespace-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, Wix tarjoaa vain rajoittamattoman kaistanleveyden ja vain Rajoittamaton-suunnitelmassa ja VIP-suunnitelmassa. Tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto, jos aiot kasvattaa yritystäsi.

Näihin pisteisiin perustuen Squarespace näyttää olevan parempi vaihtoehto, jos haluat ammattimaisen yrityssivuston, jolla on potentiaalia kasvaa. Mutta jälleen kerran, kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset. Voit esimerkiksi valita Wixin, jos tarvitset vain yksinkertaisen suunnitelman henkilökohtaiseen projektiin etkä tarvitse rajatonta kaistanleveyttä ja tallennustilaa.

Riippumatta siitä, valitsetko Wix tai Squarespace, on parempi selvittää aiemmin, haluatko sitoutua siihen vai et, sitten pysyä siinä. Se on kustannustehokkaampaa tällä tavalla.

4. Suosio

Katsotaanpa numeroita Wixin ja Squarespace-suosion määrittämiseksi:

Yleiskatsaus neliö- ja Wix-verkkosivustoihin

Squarespace:

 • Squarespace perustettiin vuonna 2003
 • Sillä on yli 500 000 sivustoa
 • Sillä on yli miljoona maksavaa asiakasta

Wix:

 • Wix perustettiin vuonna 2006
 • Sillä on yli 87 miljoonaa käyttäjää
 • Sillä on 2,12 miljoonaa maksavaa asiakasta

On myös tärkeää pohtia, mitä käyttäjät ajattelevat Wixistä ja Squarespacestä, joten tässä on yleiskatsaus heidän esiin noimimpiin kohtiin:

Ruututila- ja Wix-arvostelut

Squarespace:

 • Nautit Squarespace-ohjelmiston tehokkaasta toimittajasta houkuttelevien ja monimutkaisten verkkosivustojen luomiseen
 • Arvioidaan, kuinka ladatut kuvat skaalataan hetkessä kokoon ja kuinka kehittäjillä on pääsy CSS: ään ja HTML: ään
 • Löysi helpomman käyttää aiemman kokemuksen kanssa, mutta se ei ole aloittelijaystävällinen
 • Antoivat enimmäkseen positiivisia arvosteluja, mutta eivät täydellisiä arvosteluita huonon asiakaspalvelun ja liian monien häiriöiden takia
 • Suosittelisi muille lähinnä näiden ominaisuuksien takia: tehokkaat verkkokaupan työkalut, ei tarvitse mitään koodaustietoa, kaunis muotoilu ja mallit, joustavat ja skaalautuvat – kaikentyyppiselle yritykselle

Wix:

 • Rakastanut uskomattoman helppokäyttöistä vedä ja pudota -editoria
 • Nautit houkuttelevien verkkosivustojen luomisesta ilman mitään koodaustietoa
 • Nautit erinomaisesta asiakastuesta, suunnittelukyvystä ja maksujenkäsittelyominaisuuksista
 • Kriitikot pitivät sitä niin käyttäjäystävällisenä, että kuvailivat sitä hauskaaksi käytettäväksi
 • Valitukset olivat harvinaisia, kunnes muutos uuteen toimittajaan on hidasta ja turhauttavaa käyttää

Mikä on sinulle parempi?

Suosio ei välttämättä tarkoita, että jokin on parempi, mutta se voi auttaa sinua päätöksenteossa. Muista vain, että numerot eivät välttämättä ole tarkkoja, koska ne muuttuvat aina. Ja muista myös, että Wixin valtavaan 87 miljoonaan käyttäjään kuuluu ilmaisen suunnitelman allekirjoittaneet ja ne, jotka eivät käytä sitä aktiivisesti.

Sekä Wix että Squarespace ovat saavuttaneet kohtuullisen paljon suosiota ja positiivista palautetta aloittamisensa jälkeen. Vaikka valitukset ovat harvinaisia, on tärkeää ottaa huomioon negatiivinen palaute, koska saatat joutua kohtaamaan samat ongelmat kuin muilla.

Tärkeimmät ongelmat, joita ihmisillä on ollut Squarespace-ohjelmassa, ovat, että se ei ole aloittelijaystävällinen ja asiakastuki ei ole paras. Nämä kaksi ongelmaa yhdessä eivät heräytä paljon luottamusta aloittelijoille, koska he saattavat joutua kamppailemaan käyttämään Squarespacea eivätkä pysty löytämään tarvittavaa apua tarvittaessa..

Tärkeimmät ongelmat, joita ihmisillä on ollut Wixin kanssa, koskevat vaihtamista uuteen editoriin, jonka käyttäjien on todettu olevan hidasta ja turhauttavaa käyttää, toisin kuin vanha editori. Vaikka asiantuntijat ovat myös suhtautuneet asiaan kriittisesti, he luottavat siihen, että Wix käsittelee näitä kysymyksiä.

Näiden seikkojen sekä käyttäjien positiivisen palautteen perusteella Squarespace näyttää olevan suositumpi niille, joilla on jo tekninen kokemus ja jotka eivät tarvitse paljon apua, kun taas Wix näyttää olevan suositumpi niiden välillä, jotka haluavat yksinkertaisemman ja helpompi alusta.

Joten jos olet aloittelija, suosit todennäköisesti Wixiä sen helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Ja jos sinulla on koodaustietoa tai muuta verkkosivustojen rakennuskokemusta, olet todennäköisesti parempi Squarespace sen edistyneemmillä vaihtoehdoilla.

5. Tärkeimmät ominaisuudet ja asiakastuki

Tässä on lyhyt katsaus, joka antaa sinulle kuvan Squarespace- ja Wix-pääominaisuuksien eroista:

Verkkosivun rakentajien pääominaisuudet

SquarespaceWIX
 • Nykyaikaiset mallit
 • Tyylieditori
 • Sisäänrakennetut mobiilisivustot
 • Mallien vaihto
 • Muokattavat sisällön asettelut
 • Image Manager
 • CDN mukana
 • Responsiivinen kuvankäsittelylaite
 • Getty-kuvien integrointi
 • Image SEO
 • Gallerialohkot
 • Video gallerioissa
 • Äänikokoelmat
 • Sosiaalisesti kytketty
 • Helppo tuonti
 • Muokattu WYSIWYG Editor
 • Automaattisesti reagoivat mallit
 • Koko näytön muokkaaminen
 • Käyttäjätietojen keruu
 • Sivuston hallinta
 • Intuitiivinen vedä ja pudota -editori
 • Mobiiliystävällinen
 • Ilmainen hosting
 • Muokattu verkkotunnus
 • Yli 500 suunnittelijan tekemää mallia
 • Yli 40 ainutlaatuista galleriaa
 • Parallax 3D -tehosteet
 • Rajoittamaton Web-sivu
 • HTML-upotuskoodi
 • Facebook-sovellukset
 • Henkilökohtainen Google-postilaatikko
 • Yksityiset ja suojatut verkkosivut

Wixin ja Squarespacen ominaisuuksien ja asiakastuen vertailu

SquarespaceWIX
Asennus – Squarespace-verkkosivuston hankkiminen on helppoa. Sinun on vain lisättävä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.Asennus – Wix-verkkosivuston hankkiminen on myös helppoa. Voit käyttää sähköpostiosoitettasi tai sosiaalista tiliä (Facebook tai Google).
Muokattu verkkotunnus – Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen mukautettu verkkotunnus ensimmäisenä vuonna.Muokattu verkkotunnus – saatavana vain premium-suunnitelmilla.
Verkkosivun suojaus – PCI-yhteensopiva ja SSL-käytössä. Kaikki tiedot tallennetaan Squarespace-palvelimen suojatuille palvelimille.Verkkosivun suojaus – PCI-yhteensopiva ja SSL-käytössä. Verkkosivustot tallennetaan Wixin suojatuille palvelimille. Luottamussertifikaatti Vastaa EU: n ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin Safe Harbor -kehystä.
Mobiililaitteiden optimointi – Mallit reagoivat automaattisesti ja toimivat missä tahansa mobiililaitteessa.Mobiililaitteiden optimointi – ei optimoi automaattisesti mobiililaitteille, mutta sillä on oma mobiililaitteiden muokkaussivu.
SEO – SEO-ystävällinen. Tagging ja XHTML käytettävissä. Voit mukauttaa kunkin sivun URL-osoitteen.SEO – Rajoitettu SEO. Voit optimoida sivujen otsikot, metakuvaukset ja alt-tunnisteet.
Yhdyskäytävän integrointi – Vain raitamaksuyhdyskäytävä.Yhdyskäytävän integrointi – PayPal, WebMoney, Skrill, Authorize.Net, PayU Latam (vain Latinalainen Amerikka) tai offline-maksu -vaihtoehto.
Sosiaalisen median integraatio – Se integroituu monenlaisiin sosiaalisen median vaihtoehtoihin.Sosiaalisen median integraatio – Siinä on sosiaalinen palkki ja erilaisia ​​sovelluksia.
verkkokauppa – kaikkiin suunnitelmiin sisältyy verkkokauppa, ja niiden avulla voit myydä rajattomasti tuotteita. Verkkosivusuunnitelmilla on myyntitapahtumamaksut, mutta verkkokauppasuunnitelmilla ei ole niitä.verkkokauppa – verkkokauppasuunnitelma sisältää verkkokaupan; Emme kuitenkaan suosittele Wixin käyttöä, jos haluat myydä verkossa. Pääongelma on, että käytettävissä on vain yksi kiinteä toimitushintavaihtoehto. Jos haluat silti käyttää Wixiä, kokeile lisäominaisuutta, kuten Ecwid, lisätäksesi toiminnallisuutta.
Blogi – Blogging-alusta on melko kattava. Voit ajoittaa viestejä ja tuoda blogisisältöä Bloggerista, Tumblrista, Squarespace 5: stä ja WordPressistä.Blogi – Blogging-alusta on perus, eikä SEO-ystävällinen. Voit ajoittaa viestejä, mutta et voi tuoda blogin sisältöä.
Web-hosting – kaikkiin suunnitelmiin sisältyy täysin hallittu pilvipalvelu.Web-hosting – Wix isännöi myös palvelimiaan.
Sovellukset ja widgetit – hyödylliset lohkot esimerkiksi OpenTable- ja BandsInTown-sovelluksille. Kaikelle muulle, jota ei ole mukana, voit lisätä koodisi sisään. Voit käyttää myös lisäominaisuuksia, kuten galleria- ja sosiaalisen median widgettejä..Sovellukset ja widgetit – Wix App -markkinoilla on yli 260 sovellusta ja widgettiä.
Navigoinnin syvyys – Vain yksi syvyystaso.Navigoinnin syvyys – korkeintaan kaksi tasoa.
Kaupallistaminen – Lisää Google AdSense-, AdWords-, Overture- tai bannerimainokset.Kaupallistaminen – Lisää Google AdSense, bannerimainokset tai kumppanilinkit.
Uutiskirje-työkalu – Sinun on oltava yhteydessä MailChimp-tiliin.Uutiskirje-työkalu – Voit käyttää Wixin ShoutOut-ohjelmaa.
Yhteyslomake – Muokattava yhteyslomakerakentaja saatavana.Yhteydenottolomake – Saatavana yksinkertainen yhteyslomakerakentaja.
Foorumi – Voit lisätä Muut-foorumin HTML-koodin kautta.Foorumi – Voit käyttää sovellusta.
HTML-editori – HTML-koodieditorilohko käytettävissä.HTML-editori – Voit käyttää sovellusta.
Salasanasuojaus – Voit suojata jokaisen verkkosivun yksilöllisellä salasanalla.Salasanasuojaus – Voit myös suojata jokaisen verkkosivun yksilöllisellä salasanalla.
Tallennustila – Rajoittamaton kaikille suunnitelmille.Tallennustila – 500 Mt – 20 Gt riippuen käymästäsi suunnitelmasta.
Vierailijatilastot – Käytä Squarespace Analytics -sovellusta tai määritä Google Analytics.Vierailijatilastot – Web-Stats -sovellus on saatavana ilmaisessa paketissa. Google Analytics on saatavana Premium-suunnitelmilla.
Useita kieliä – Voit kirjoittaa kaikki kielet editoriin, mutta käyttöliittymä on vain englanniksi.Useita kieliä – verkkosivustoteksti voidaan kirjoittaa kaikilla UTF8-yhteensopivilla kielillä. Toimittaja on saatavana 15 kielellä.
Asiakastuki – ei puhelintukea. Sähköpostituki on saatavana yhden tunnin käännöksellä. Livekeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden, mutta joskus jonot ovat pitkiä. Laaja tietokanta, esittelyjä, video-oppaita ja Q&Osa on myös saatavana. Kerran kuukaudessa järjestetään ryhmästä yksi-yksi-työpajoja NYC: ssä.Asiakastuki – ei live chat-tukea. Laaja tietokanta, esittelyt, video-oppaat, foorumit ja ympäri vuorokauden avoinna oleva ohjekeskus ovat saatavilla. Puhelintuki on saatavana maanantaista perjantaihin klo 6–17 Tyynenmeren normaaliaika. VIP-suunnitelma antaa sinulle pääsyn VIP-ryhmään, joka vastaa puheluihisi.

6. Päätelmät ja suositukset

Jos olet lukenut tämän viestin alusta loppuun, olet todennäköisesti jo nojaamassa enemmän joko Wixiin tai Squarespaceen, mutta tässä on viimeiset suosituksemme:

Suosittelemme Squarespacea ihmisille, jotka haluavat luoda upeita verkkosivustoja, jotka eivät tarvitse paljon mukautuksia, erityisesti salkkuille, tapahtumasivuille, taiteilijoille, suunnittelijoille ja pienyrityksille. Verkkokauppasuunnitelmat ovat melko kalliita, mutta jos haluat yksinkertaisen, kohtuuhintaisen, ammattimaisen verkkosivuston, kansilehden suunnitelma tai henkilökohtainen suunnitelma on loistava vaihtoehto.

Suosittelemme Wixiä ihmisille, jotka haluavat luoda ensimmäisen verkkosivustonsa, mutta joilla ei ole teknistä tai suunnittelutietoa. Valitse Wix, jos haluat verkkosivuston rakentajan niin helppokäyttöisen, että se on hauskempaa kuin turhauttavaa. Jos etsit jotain edistyneempää tai jolla on enemmän verkkokaupan työkaluja, kokeile Squarespace tai tutustu muihin vaihtoehtoihin.

Mutta kuten jatkuvasti sanomme, verkkosivuston rakentajan valitseminen on tärkeä päätös ja kaikki riippuu erityistarpeistasi. Joten, käytä tätä viestiä ohjeena, mutta älä vain ota sanaamme siihen. Saatat myös olla kiinnostunut lukemaan Squarespace-verkkosivuston rakennusohjelman ja WordPress-ohjelmiston vertailua.

Suosittelemme, että kokeilet Squarespacen ilmaista kokeiluversiota ja Wixin ilmaista suunnitelmaa ennen päätöksentekoa. Tutki, kokeile ja selvitä mikä on sopivin sinulle.

Toivomme, että pidit tämän viestin hyödyllisenä ja onnea verkkosivustosi rakentamiseen!

Haluatko mieluummin Wixin tai Squarespacen? Onko sinulla muita syitä valita yksi toisensa yli? Haluaisimme kuulla heidät, joten kerro niistä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map