Ruututila vs. WordPress: kumpi kannattaa valita?

Verkkosivun rakentajan valitseminen on tarpeeksi vaikea tehtävä, ja Squarespace-verkkosivuston rakentajan ja itse isännöimien WordPress-ohjelmistojen (WordPress.org) vertaaminen lisää uuden monimutkaisuuden verkkosivuston rakentajan valitsemiseen, joko isännöidyn tai itse isännöidyn..


Isännöity verkkosivustojen rakentaja on sellainen, jossa yritys ylläpitää sivustoasi tietokoneillaan; itse isännöity verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ohjelmiston verkkosivustosi rakentamiseen, mutta sinun on huolehdittava siitä, että olet löytänyt web-hosting-palvelun Web-sivustosi suorittamiseksi puolestasi.

Tämä monimutkaisuus laajentaa tavallisia kysymyksiä itsellesi verkkosivustollesi – mitä sinä haluat siitä ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa olet valmis investoimaan unelman toteuttamiseen – ja esittelee kokonaan uuden sarjan.

Nyt enemmän kuin koskaan, on tärkeää olla rehellinen itsellesi siitä, kuinka monimutkainen haluat verkkosivustosi olevan, kuinka käytännöllinen voit olla sen luomisessa ja ylläpidossa, mikä budjettisi todella on ja pystytkö pysymään tuossa dollarisummassa..

Squarespace vs. WordPress.org -katsaus opastaa sinut päätöksentekoprosessissa korostamalla isännöidyn Squarespace-palvelun ja itse isännöidyn WordPress.org-sovelluksen välisiä yhtäläisyyksiä ja eroja osoittamalla, mikä kukin tuote parhaiten sopii.

Matkan varrella vastauksesi kysymyksiin auttavat sinua valitsemaan parhaan verkkosivustojen rakentajan unelma-sivustollesi.

Tämä ei ole numeropeli

On kaksi keskeistä syytä, miksi Squarespace- ja WordPress.org-numeroiden tarkasteleminen ei todellakaan auta valittaessa niitä. Ensinnäkin, Squarespace on web-rakennustuote, jonka avulla voit luoda kauniita näköisiä verkkosivustoja.

WordPress.org on ensisijaisesti sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit silti luoda erittäin houkuttelevia verkkosivustoja, mutta samalla myös hallita suuria tietomääriä tehokkaasti ja toimivasti.

Joten Squarespace ja WordPress.org voivat tyydyttää erilaisia ​​tarpeita. Toiseksi WordPress.orgin numerot puhaltavat kaikki muut pois.

Squarespace-verkossa on runsaat 700,00 verkkosivustoa Internetissä (kirjoituksen tekohetkellä); tämä tarkoittaa 0,2% kaikista siellä olevista verkkosivustoista ja 0,4% 10 000 suosituimmasta verkkosivustosta Quantcastin määrittämän mukaan.

Mielenkiintoista on, että kaikilla näillä verkkosivustoilla on maksettu tilauksia, koska Squarespacella ei ole ilmaista suunnitelmaa. Sitä vastoin WordPress.org-sivustolla on noin 17 miljoonaa verkkosivustoa noin 5%: iin koko Internetistä.

10 000 parhaasta verkkosivustosta noin 27% on luotu WordPress.orgin avulla, ja ne ovat pääosin yritystoimintaa ja tekniikkaa. WordPress.org-sivustolla on ylivoimaisesti mitä tahansa sisällönhallintajärjestelmien sivustoja.

Suoritamme verkkosivujen rakentajien suosio:

Numerot ovat mielenkiintoisia ja osoittavat, että hämmästyttävä määrä ihmisiä ja yrityksiä käyttää WordPress.org-palvelua, ja kunnioitettava joukko ihmisiä on rakentanut verkkosivustonsa Squarespaceen. Se siitä.

Luominen kaunis verkkosivusto

Kuinka paljon mallivalintaa tarvitset?

Siirrytään suoraan käytettävissä olevien mallien määrään:

 • Squarespace: 52 (yhteensä)
 • WordPress.org: tuhansia

Pelkästään numeroista WordPress.org voittaa käden alas. Teemoiksi kutsuttuja WordPress.org-malleja ovat kehittäneet yrityksen henkilökunta, ulkopuoliset kehittäjät ja riippumattomat suunnittelijat, jotka lataavat mallinsa WordPress.org-sivustoon..

Jotkut perusteemoista ovat ilmaisia, kun taas monille on liitetty hinta, yleensä välillä 50–100 dollaria. Kustannukset voivat kattaa lisäominaisuudet, kehittäjän tuen tai päivitykset. WordPress.org-teemoja on kaikenlaisille yrityksille, teollisuudelle ja henkilökohtaisille tarpeille.

Jotkut arvioijat varoittavat, että ilmaisten mallien laatu on usein puutteellista, ja niiden kehittäjillä ei ole motivaatiota päivittää niitä tai korjata niihin liittyviä virheitä. Huippuluokan maksetut teemat ovat kuitenkin täysin ammattitaitoisia, hienostuneita ja parhaiten näyttävien verkkosivustojen joukossa, mitä ikinä näet.

Ruututilan viisikymmentäkaksi mallia on jaettu kahteen ryhmään. Kaksikymmentäkuusi mallia on saatavana säännöllisille verkkosivustoille ja kaksikymmentäkuusi kansilehdelle. Kansilehdet ovat yksittäisiä sivuja, joita voidaan käyttää aloitussivuille tai yhden sivun sivustoille tai blogeille.

Squarespace-tiimi on luonut kaikki mallit ja ne on suunniteltu visuaaliseen kokemukseen, joten sinulla on oltava omat rehevät valokuvasi tuodaksesi niihin tai valmiita ostamaan varastossa olevia kuvia. Arvioijat kiehtoo Squarespace-mallien laadukkaasta ja hienostuneesta ulkoasusta.

Tuo suunnittelija esiin sinussa

Ehkä et löydä teemaa tai mallia, joka puhuu sinulle kokonaan ja haluat muuttaa osaa siitä. WordPress.org on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarkoittaa, että niiden koodit ovat kaikkien käytettävissä ja muokattavissa. Pääasiassa teemojen ja työkalujen kehittäjät hyödyntävät tätä.

Valitsemastasi teemasta riippuen voit nopeasti muuttaa vakioominaisuuksia, fontteja, värejä ja muita elementtejä edistyneillä tyylivaihtoehtoilla. Teeman edistyneempi räätälöinti vaatii ainakin perustiedot HTML-koodauksesta ja CSS-modifioinnista.

Ruututilan mukautusvaihtoehdot ovat paljon rajoitetummat. Siellä on tehokas muotoilueditori, jonka avulla voit muuttaa fontteja, värejä, kuvan opasiteettiä, taustakuvia ja joitain muita elementtejä tarvitsematta tietää koodausmerkintää. Jos tiedät vähän koodauksesta, Squarespace-kehittäjätoiminnolla voit muokata CSS: ää verkkosivustosi mukauttamiseksi edelleen.

Näyttää hyvältä matkapuhelimissa

Suurin osa tänään katselemista verkkosivustoista suoritetaan mobiililaitteella, yleensä matkapuhelimella. Taitavat verkkosivustojen rakentajat luovat verkkosivustolleen näyttävän sopivan näille laitteille. Ruututila tekee tämän automaattisesti puolestasi, koska kaikki niiden mallit reagoivat mobiililaitteisiin.

Jotkut WordPress.org-teemat tarjoavat mobiiliystävällisen näkymän, kun taas toisten on käytettävä laajennusta varmistaaksesi, että verkkosivustosi toimii oikein mobiililaitteella. Saatat kysyä, pitäisikö sinun edes huolehtia tästä, joten ota huomioon, että Google suosii mobiililaitteille sopivia sivustoja hakutuloksissaan mobiililaitteista käynnistetyille hauille.

Otamme:

Se todella hallitsee versiota mukavuudesta. Sekä WordPress.org että Squarespace tuottavat kauniita verkkosivustoja; on kaikki kysymys siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa haluat käyttää tekemiseen ja kuinka päättäväinen olet verkkosivustosi näyttämään täsmälleen kuinka kuvitellaan sitä.

WordPressin tuhannet teemat ja avoin räätälöinti takaavat, että sinulla voi olla unelmiesi verkkosivusto, jos olet halukas työskentelemään sen hyväksi tai maksamaan jollekin muulle..

Vertailun vuoksi, Squarespace-palvelun rajallinen määrä teemoja ja räätälöintiominaisuuksia vähentää huomattavasti suunnitteluvaihtoehtojasi, mutta voit asettaa hyvännäköisen verkkosivustosi omalle koneellesi tietämättä mitään koodauksesta..

Oppimiskäyrä

Käyttöliittymä

Sekä Squarespace- että WordPress-sovelluksissa pääsy verkkosivustollesi luomaan ja ylläpitämään sitä on hallintapaneelista. Tärkein ero on siinä, kuinka kukin kojetaulu näyttää. Squarespace-järjestelmän kojelauta on puhdas ja tyylikäs, mikä heijastaa sen käyttäjiä, jotka eivät ole tekniikan taitajia. Kaikkiin pääsee tästä yhdestä paikasta.

WordPress.org tarjoaa vähemmän hienostuneen hallintapaneelin, mutta kaikki mitä voit tehdä verkkosivustollesi, mukaan lukien koodauksen muuttaminen, on saatavana sieltä.

Raahaa ja pudota

Vedä ja pudota on helpoin tapa rakentaa verkkosivusto. Voit sijoittaa ruudut tekstiä, kuvia, videoita, grafiikkaa ja niin edelleen varten tällä tavalla. Jotkut mallit ovat kuitenkin rajoittavampia kuin toiset siitä, mihin voit sijoittaa nämä elementit.

Kaikilla Squarespace-malleilla on tämä vetämisominaisuus, joten voit pelata asettelulla niin pitkälle kuin malli sallii.

WordPress.orgin kanssa kaikki riippuu käyttämästä teemasta; yleensä WordPress.org ei ole vedä ja pudota -sivuston rakentaja. Joillakin premium-teemoilla on vetämis- ja pudotustoiminnot, mutta maksat tästä mukavuudesta.

Mutta tämä on WordPress, joten käännät laajennuksia ongelman ratkaisemiseksi. Saatavilla on valikoima vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen laajennuksia, joissa on arvosteluja hajautetusta menestyksestä. Sinun on yleensä vielä maksettava heistä, mutta ne ovat teemasta riippumattomia.

WYSIWYG mitä?

“Mitä näet, mitä saat” visuaalisena editorina “, on se, jossa näet heti tuloksen kaikista muutoksista, joita teet tekstiisi, kuviin, grafiikkaan tai mihin tahansa muuhun verkkosivun osaan. Tällä tavalla näet, kuinka julkaistua verkkosivua tarkastellaan ja voit tarvittaessa säätää muutosta.

Squarespacessa on WYSIWYG-editori, joten voit tehdä mielellään muutoksia sisältöön ja muokata niitä samalla ruudulla..

WordPressillä se on hiukan erilainen. Näet tekemäsi muutokset napsauttamalla Esikatselu-painiketta ja siirtymällä toiselle näytölle katsomaan muutettua verkkosivua. Palaat sitten muokkausnäyttöön tarkistaaksesi muutokset toistamalla ne tarvittaessa.

ylläpito

Sekä Squarespace että WordPress.org päivittävät jatkuvasti käyttöympäristöjään turvallisuuden lisäämiseksi, virheiden korjaamiseksi ja Squarespace-tapauksen tapauksessa suorituskyvyn parantamiseksi. Ero heidän välillä on siinä, kuinka paljon olet tietoinen tästä.

Squarespace tekee kaiken tämän kulissien takana, ja sinun ei tarvitse huolehtia mistään – kaikki niiden tekemät muutokset on esitestattu ja asetettu automaattisesti Squarespace-järjestelmään..

WordPress.org on yhtä vastuullinen tekemään tällaisia ​​muutoksia, mutta sinulla on tässä jonkin verran osallistumista. Saat viestin hallintapaneeliin, kun muutokset ovat käyttövalmiita, ja napsauta sitten painiketta asentaaksesi ne.

Mutta se on vasta alku. Teema ja kaikki laajennukset on myös päivitettävä näiden muutosten varalta, ja niiden kehittäjät (varsinkin jos ne olivat ilmaisia) eivät välttämättä tee tätä puolestasi, jotta voit olla yksin siellä. Jos näitä muutoksia ei toteuteta, verkkosivustoosi saattaa kohdistua turvallisuus- tai suorituskykyongelmia.

Otamme:

Ruututila on verkkosivustojen rakentamisen helpompi käyttää, sillä sillä on pieni oppimiskäyrä; vetämällä ja pudottamalla todella on merkitystä. Vaikka WordPress.org-sivustosta on mahdollista luoda nopeasti perussivusto, siinä ei varmasti ole samaa vauhtikerrointa.

Jokaisen ominaisuudet

Tarkastelemalla Squarespace- ja WordPress.org-ominaisuusjoukkoja korostetaan niiden alkuperää. Squarespace suunniteltiin alusta alkaen monipuoliseksi, digitaaliseksi julkaisupohjaksi, joka kattaa suuren osan kaikesta, mitä kuka tahansa haluaa tehdä verkkosivustolla..

Sitä vastoin WordPress.org kehittyi erittäin menestyvästä blogisovelluksesta ja avasi lähdekoodinsa yleisölle, ja rohkaisi kehittäjiä kirjoittamaan sen kehitykseen tarvittavat laajennukset riippumatta siitä, mitä tarvitset-me olemme saaneet -sivusto-rakentajalle..

Työkalujen joustavuus

Ero Squarespace- ja WordPress.org -yritysten välisessä filosofiassa näkyy heidän verkkosivustojen rakennustyökalujen joustavuudessa.

Squarespace tarjoaa hyvän valikoiman sisäisiä sovelluksia ja widgettejä, joita ne rakentavat, testaavat ja asentavat. Nämä ovat työkalut, joita käytät verkkosivustosi mukauttamiseen, ja ne toimivat hyvin – mutta nämä ovat ainoat työkalut, joita voit käyttää.

WordPress.org tarjoaa myös joitain perustyökaluja käytettäväksi, mutta näiden lisäksi on kymmeniä tuhansia laajennuksia (ilmaisia ​​ja maksua vastaan) verkkosivustosi rakentamiseksi. Tämä voi tuntua rajoittamattomalta vapaudelta, mutta varo: kaikki laajennukset eivät pelaa hienosti yhdessä, ja konflikti niiden välillä tai aiheesi kanssa saattaa viedä hetken aikaa selvittää.

Hosting ja turvallisuus

Tällöin isännöidyn ja itse isännöidyn ero on ilmeisin.

Squarespace isännöi verkkosivustoasi, joka varmistaa, että se toimii heidän palvelimillaan, ja huolehtia sekä fyysisestä että digitaalisesta tietoturvasta. Ruututila varmistaa, että niiden mallit ovat ajan tasalla viimeisimmistä verkkostandardeista, että verkkosivustollesi ei tehdä hakkerointia, ja hallitsee heidän alustaaan, joten kaikki verkkosivustot ovat jakautuneet koko palvelinverkkoon..

WordPress.org-palvelun avulla olet vastuussa sivustosi web-hosting-palvelun löytämisestä. Sinun on kirjauduttava sisään web-hosting-tilille ennen kuin lataat WordPress.org-ohjelmiston.

Useimmilla verkkopalveluntarjoajilla on WordPressille yhden napsautuksen asennuspainike, jonka avulla tämä on helppoa. Katso neuvoja sinulle parhaan web-hosting-palvelun valinnasta tarkistamalla arvostelujamme tällaisista tarjoajista.

Muokattu verkkotunnus

Sinulla ei tarvitse olla mukautettua verkkotunnuksen nimeä, jos valitset Squarespace-sivuston rakentajaksi, koska sinulla on mahdollisuus käyttää aliverkkotunnuksen tyyppiä Yoursitename.squarespace.com.

Jos olet kuitenkin joutunut luomaan mahtava verkkosivusto, sinun kannattaa harkita mukautettua verkkotunnusta, joka toimitetaan ilmaiseksi vuotuisella Squarespace-suunnitelmalla.

WordPress-verkkopalvelupalvelusi odottaa sinun omaa verkkotunnustasi, mutta voi tarjota alennuksen tai jopa ilmaisen verkkotunnuksen tietyillä suunnitelmilla.

SEO

Jälleen kerran, WordPress tarjoaa vakavia toimintoja laajennuksien avulla, tällä kertaa hakukoneoptimoinnin alueella. Jos SEO on yrityksesi prioriteetti, harkitse edistyneimpiä vaihtoehtoja, jotka muistuttavat sinua kohdistamiin avainsanoihin, ja varmista, että sivusi ovat niin optimoitu.

Ruudun avaruusalueen SEO-toiminnot ovat perustiedot. Niiden avulla voit optimoida kaikki verkkosivusi ja jokaisen sivun perusteet, jotta hakukoneet voivat helposti indeksoida niitä. Hyödyllinen lisäys on, että Squarespace luo automaattisesti sivustokartan lähetettäväksi Googlelle.

E-Commerce

Ero WordPressin ja Squarespace -verkkokaupan tarjousten välillä voisi tulla selville, näetkö itsesi valtavan megastoren tai vaatimattomamman nurkkakauppayrityksen ruorissa..

Jos unelmoit omasta verkkomyymälästäsi, joka sisältää lukemattomia tuotteita, joita ei voida lukea, kaikki on siisti järjestetty ja merkitty ja valmis lähettämään kaikkiin maailman nurkkiin, WordPressillä on laajennuksia, jotka voivat tehdä tämän puolestasi..

Aloita valitsemalla teema, joka on erityisesti suunniteltu verkkokauppaan, ja siirry sieltä, poimimalla tytäryhtiömarkkinointia, varastonhallintaa, laskutusta ja lähetyslaajennuksia sekä mitä tahansa maksuprosessoria, jonka haluat.

Jos haluat perustaa myymälän Squarespaceen, vedä ja pudota Product Block -elementti Squarespace-verkkosivustoosi. Squarespace-ostoskori on täysin integroitu verkkosivustoon sekä ulkoasun että toiminnallisuuden suhteen; asiakkaat pysyvät sivustolla kassalla, joten voit hallita heidän koko ostokokemustaan.

Halvemmat liiketoimintasuunnitelmat rajoittavat kuitenkin myymälässäsi myytävien tuotteiden määrää, ja voit käyttää Stripeä vain maksupalveluntarjoajana.

Blogging-alusta

Vaikka voit perustaa houkuttelevia ja toimivia blogeja sekä WordPressissä että Squarespacessa, WordPress aloitti elämän hyvin tarkastelluna ja laajasti käytettynä blogin käyttöympäristönä.

Squarespace tarjoaa hyvin tarjoamalla kaikki standardit blogien sisällön lohkot (kuva, video, teksti, ääni jne.) Ja sillä on Podcast-tuki sekä tagit ja luokkatuet. Voit myös tuoda nykyisen blogin Squarespace-verkkoon. WordPress kuitenkin voittaa käytännössä monilla blogitoiminnoillaan. Lisäksi sillä on kaikenlaisia ​​laajennuksia, jotka laajentavat näitä ja lisäävät paljon uusia..

Sisällönhallinta

Tässäkin WordPress.org on erinomainen, koska sen alkuperä oli sisällön hallinnassa. Jos käsittelet suurta määrää sisältöä, muokkaat sisältöä osana joukkuetta tai sinun on pidettävä verkkosivustoa yllä muiden ihmisten kanssa, WordPress.org on paras valinta sinulle.

Squarespace tarjoaa samat sisällönhallintatoiminnot kuin mikään muu tavallinen verkkosivustojen rakentaja, mutta sitä ei ole suunniteltu käsittelemään suurta määrää tietoa.

Laajennukset ja sovellukset

Mennään taas numeroilla, tällä kertaa laajennuksia ja sovelluksia varten:

Squarespace: 0         WordPress.org: kymmeniä tuhansia

Squarespace ei ole avoimen lähdekoodin ratkaisu, joten vain Squarespacen oma kehitysryhmä vastaa malleistaan ​​ja työkaluistaan. Haittapuoli on, että voit käyttää vain mitä he antavat sinulle; Haittapuoli on, että kaikki työkalut ovat korkealaatuisia, hyvin testattuja ja toimivat Squarespace-alustalla. Sinun ei tarvitse huolehtia konflikteista tai kaatumisista.

WordPress.org on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jonka kirjastossa on linkkejä kirjaimellisesti kymmenille tuhansille kaikenlaisille sovelluksille. Lisäksi voit kirjoittaa ja toteuttaa omia, jopa myydä niitä (tai antaa heille) heidän sivustonsa kautta.

Haittapuoli on, että siellä on todennäköisesti ainakin yksi, ellei paljon enemmän sovellus mihin tahansa voit uneksia tekevän, ja se on myös haittapuoli. On helppo päästä pois ja rakentaa verkkosivusto, joka on täynnä kelloja ja vihelteitä, jotka voivat heikentää sivuston suorituskykyä.

Toinen haittapuoli on, että näiden työkalujen laatua ei useinkaan tunneta, vaikka niiden käyttäjien arvostelujen lukeminen auttaa.

Varmuuskopiot ja vienti

Isännöitävä itse vastaanottavana tulee takaisin peliin verkkosivustosi varmuuskopioinnin ja viennin suhteen. Ruututila varmuuskopioi säännöllisesti verkkosivustosi sekä reaaliajassa että määräajoin.

Squarespace tarjoaa myös työkaluja sivustosi viemiseen, eivätkä kaikki verkkosivustojen rakentajat tarjoa tätä vaihtoehtoa. Kaikkea ei voi viedä; esimerkiksi tuotesivuja, albumisivuja, teksti-, ääni- ja videolohkoja ei löydy.

WordPressin avulla varmuuskopiot ja vienti riippuvat yksinomaan verkkopalvelupalvelun käytännöistä. Monet web-palveluntarjoajat tarjoavat rajoitetun varmuuskopioinnin palveluita, mutta muistutamme, että on turvallisempaa pitää vastuullasi varmuuskopioida verkkosivustosi omallasi..

Verkkosivustotilastot

Squarespaceen sisäänrakennettu analytiikka antaa reaaliaikaisia ​​tilastotietoja tunnin, päivän, viikon ja kuukauden liikenteestä, mukaan lukien mobiililaitteiden käyttäjien käyttö. Voit myös lisätä Google Analyticsin pyöristääksesi kuvan verkkosivustojen kävijöitä koskevilla tiedoilla.

Hyvin WordPress-sivuston kanssa on olemassa lukuisia laajennuksia verkkosivustojen tilastoihin, jotka sisältävät melkein kaiken mitä haluat tietää.

Otamme:

Ruututilassa on hyvin pyöristetty ja vankka ominaisuusjoukko, joka kattaa kaiken kaiken, mitä tavallinen verkkosivusto tarvitsee. Jos etsit kaikenlaisia ​​toimintoja ja isäsi verkkosivustollesi, WordPress-sivusto on plug-inien avulla todellinen Aladdinin aarreala..

Ja kaiken tämän kustannukset

Verkkosivustosi käyttöönottoon liittyvät kustannukset ovat numeropeli, jossa sinun on oltava hyvin tietoinen budjetistasi ja oltava ahkera kiinni siitä. Aloitamme helposti hallittavalla vaihtoehdolla.

Ruututilan kustannukset

Squarespace-alueella on viisi erilaista suunnitelmaa, joista kolme on henkilökohtaisille verkkosivustoille ja kaksi verkkokauppaa koskevaa suunnitelmaa. Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta Squarespace tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, jotta voit harjoitella yhden sivun offline-sivuston rakentamista. Jotta verkkosivustosi tulisi elää, sinun on kirjauduttava suunnitelmaan.

Kirjoittamishetkellä suunnitelmat vaihtelevat yhden sivun verkkosivustolta 7 dollaria kuukaudessa rajoittamattomille sivuille hintaan 26 dollaria kuukaudessa kuukausittaisesta tilauksesta. Saat enemmän ominaisuuksia kalliimpien suunnitelmien avulla.

Kaksi erityistä verkkokauppasuunnitelmaa koskevat perusmyymälää ja vakiintuneempaa myymälää, vaikka voit myydä tuotteita kaikissa paitsi kaikkein perustiedot.

Jos maksat etukäteen vuosittaisesta tilauksesta, kuukausimaksut alenevat, ja saat ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen. Älä unohda, että isäntä sisältyy näihin kustannuksiin – kuukausimaksu kattaa kaiken.

WordPress-sivuston kustannukset

Menimme yksityiskohtiin Squarespace-sovelluksen kanssa korostaaksesi vertailua WordPress-sivustoon. WordPress CMS: n hinta on 0 dollaria. Oikein; se on ilmainen – mutta se on vain ohjelmistoa varten.

Tässä on mitä muuta sinun on vietettävä:

 • Web-hosting-palvelu: kuukausittain tai vuosittain
 • Verkkotunnus: vuosikustannukset; Jotkut web-hosting-palvelut tarjoavat tämän ilmaiseksi vuotuisella suunnitelmalla
 • WordPress-teema: ilmaiseksi tai ilmaiseksi
 • Laajennukset: ilmaiseksi tai ilmaiseksi
 • SEO-laajennukset: tärkeätä, jos sijoitus korkealla hakukoneissa on avain yrityksellesi
 • Aikaasi: tähän liittyy dollariarvo, jos teet työn itse, varsinkin jos
 • siellä on oppimiskäyrä
 • WordPress-sivuston kehittämispalvelut: maksu jonkun palkkaamisesta verkkosivustosi ylläpitämiseksi (valinnainen)
 • Ylläpito: aikaa tai $ $, jotta pysyt ajan tasalla päivityksistä, korjaat ongelmat jne

Otamme:

Kaikki riippuu siitä, kuinka suhtautuvat siihen ja kuinka teknisesti osaatte rakentaa ja ylläpitää verkkosivustoja. Joka kuukausi maksaa tietyn dollarimäärän Squarespace-palvelulla tai alhaisella kuukausimaksulla ja omalla ajalla, jos voit tehdä itse WordPress-verkkosivustosi.

Toisaalta, jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole kaikkia tarvitsemiasi teknisiä taitoja ja joskus voit joutua palkkaamaan jonkun, WordPress-sivustossa on tuntematon määrä rahaa tai ennakoitavissa oleva rahamäärä joka kuukausi Squarespace-palvelun kautta.

Erittäin houkuttelevat verkkosivustot

Sekä Squarespace- että WordPress CMS -palvelussa on korkean profiilin käyttäjiä, joilla on ammattimaisesti suunniteltuja verkkosivustoja, ja monet käyttäjät, jotka ovat suunnitelleet oman.

Ruututilan verkkosivustot

Dixie Chicksin virallinen verkkosivusto.
http://www.dixiechicks.com/

ajattelevat, että kahvi käyttää heidän verkkosivustojaan sekä koulutus- että myymälöinä.
http://www.thinkcoffee.com/

Metalli ja hunaja on blogi, joka käyttää kauniita valokuvia viesteissään.
http://www.metalandhoney.com/

WordPress-verkkosivustot

Ringling Bros., Barnum ja Bailey Circus käyttävät monenlaisia ​​erilaisia ​​sivuelementtejä.
https://www.ringling.com/

TechCrunch on teknologiablogi.
http://techcrunch.com/

Cutest Paw on lemmikkivalokuvien verkkosivusto.
http://www.cutestpaw.com/

Auta kun tarvitset sitä

On väistämätöntä, että riippumatta siitä, kuinka helppoa on käyttää verkkosivustojen rakentajaa, tarvitset toisinaan apua. Tarjolla on apua sekä WordPress.org- että Squarespace-ongelmiin, kun tarvitset sitä, mutta eri tavoin.

Squarespacella on keskitetty asiakastukitiimi Yhdysvalloissa. Voit tavoittaa heidät 24/7 sähköpostitse tai live-chatin kautta kello 15.00–18.00. EST – puhelintukea ei ole. Squarespace on sitoutunut vastaamaan sähköpostikysymyksiin tunnin sisällä niiden vastaanottamisesta.

Squarespace-tukitiimi on myös koonnut laajan tietokannan vaiheittaisista video-opetusohjelmista, artikkeleista ja kuvakaappauksista auttamaan sinua. Voit myös kysyä muilta Squarespace-käyttäjiltä apua yhteisöfoorumilla.

WordPress-sivuston avulla asiakastuki on muiden WordPress.org-käyttäjien valtava yhteisö, koska WordPress.org itse ei tue minkäänlaista tukea..

Tästä huolimatta siellä on valtava joukko artikkeleita, videoita, UKK: ta, foorumeita, ohjeita ja niin edelleen, jotta voimme saada apua. On (aikaa vievää) löytää oikea paikka etsiä hyödyllinen vastaus kysymykseesi.

Siellä on myös palveluntarjoajasi, joka vastaa web-isännöintiin liittyvissä asioissa, ehkä kehittäjät, jotka tekevät ongelmia laajennuksillasi tai teemallasi, tai ehkä WordPress-sivustosi tuki, jos olet palkannut jonkun huolehtimaan verkkosivustostasi. Tuki on siellä; kyse on vain oikean henkilön löytämisestä oikeaan aikaan.

Otamme:

Oletko riittävän luottavainen menemään yksin vai haluaisitko asiakaspalvelua puhelimen / sähköpostin / live-keskustelun lopussa?

Suositellut käyttäjät

Tähän mennessä olet ymmärtänyt erot isännöityjen ja itse isännöimien verkkosivustojen rakentajien välillä.
Molemmat verkkosivujen rakentajat toteavat, että kuka tahansa voi helposti käyttää tuotteitaan.

Mutta teknisten kykyjen lisäksi, on joitain muita tärkeitä asioita, jotka on harkittava valittaessa Squarespace- tai WordPress CMS -sovellusten välillä.

Squarespace -mallit ovat raskaita valokuvissa ja grafiikoissa. Squarespace: n esittämiin mallilajeihin kuuluvat muusikot, ravintolat ja häät, visuaalisesti intensiiviset.

Jos aiot luoda tekstipohjaisen verkkosivuston, Squarespace-palvelun rajallinen valikoima malleja ei tule parhaiten sopimaan sinulle, ja muista, että räätälöinti on rajoitettua. WordPress.org tarjoaa paljon laajemman valikoiman mallipohjia ja malleja.

Valintasi saattaa laskea siihen, kuinka paljon hallintaa haluat verkkosivustollesi. Valvo suunnittelua; hallita sitä, kuka isännöi sitä; hallita sitä, kuinka suuri se kasvaa ja mitä voit laittaa siihen. Tässä tapauksessa WordPress.org on tapa edetä.

Jos mukavuus on enemmän ongelma sinun kanssasi – rakenna verkkosivusto nopeasti ja helposti, älä murehdi sitä uudelleen – Squarespace on sinun valintasi.

Jos epäilet suunnittelukykyäsi tai, päinvastoin, tiedät, että sinulla on aivan liian monia ideoita ja sinun täytyy olla uudelleen sisustettu, Squarespace-rakenne sopii sinulle.

Vaihtoehtoisesti, jos pidät vapaudesta ja tiedät, että voit pysyä budjetissasi etkä mennä yli latausosien yli, WordPress.org on sinun leikkipaikkasi.

Keskeiset erot

Jos olet edelleen repeytynyt Squarespace- ja WordPress.org-tilojen välillä, tässä on yhteenveto kahden verkkosivuston rakentajan välisistä perustavanlaatuisista eroista, sekä eduista että haitoista..

Squarespace

 • Hinta sisältyy hintaan
 • Kaikki yhdessä; kaikesta huolehditaan
 • Johdonmukainen ja hallittu
 • Raahaa ja pudota
 • Rajoitettu toiminnallisuus
 • Rajoitettu muokattavuus
 • Rajoitettu valikoima malleja, jotka ovat vinossa visuaaliseen suunnitteluun
 • Ei koodausta
 • 24/7 tuki
 • Ennakoitavat kustannukset

WordPress CMS

 • Ohjelmisto on ilmainen; isännöinti maksaa rahaa ja kaiken tämän lisäksi ilmaiseksi tai maksua vastaan
 • Mix-and-match-laajennukset; rakennuspalikoita
 • Oppimiskäyrä
 • Tietojen koodaaminen on vakava etu
 • Kustannukset eivät välttämättä ole ennustettavissa
 • Laaja toiminnallisuus laajennusten kautta
 • Täysin muokattavissa avoimen lähdekoodin kautta
 • Vedä ja pudota riippuu teemasta tai laajennuksesta
 • Tuki ikätovereilta; voi olla vaikea löytää tarvitsemiasi vastauksia

Valintasi tekeminen

Voit jo nyt säteillä ja kiihtyä jännityksestä WordPress.org-palvelun tarjoamasta vapaudesta ja hallinnasta verkkosivustosi rakentamisessa, ja olet valmis ottamaan kaikki WordPress.orgin käyttöön liittyvät vastuut. Tai ehkä olet enemmän kuin varma siitä, että mukavuus ja ennustettavuus ovat sinulle ja rakastat Squarespacen kaikkia ominaisuuksia.

Tai ehkä olet jossain keskellä. Tiedät, että et ole WordPress.org-henkilö, mutta et ole vieläkään varma Squarespace-palvelusta, voimme auttaa sinua myös tässä. Lue vertailukatsauksemme Wix vs. Squarespace tai Wix vs. Weebly, kaksi muuta erittäin suosittua isännöityä web-rakentajaa, jotka tarjoavat sinulle suurimman osan samoista ominaisuuksista ja toiminnoista kuin Squarespace, mutta ovat hiukan erilaisia, kukin omalla tavallaan..

Jos olet Ruututila tai WordPress CMS -käyttäjä, haluaisimme kuulla sinusta kokemuksistasi. Tai ehkä sinulla on kysyttävää tai ajatuksia isännöidistä verrattuna itse isännöimiin web-rakentajiin yleensä, joita haluat ohjata meille. Lähetä heidät sisään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map