REAL Scoop ammattimaisen verkkosivun luomiseen

Sinulla on noin seitsemän sekuntia vakuuttaa kävijä, että se kannattaa aikaa pysyä verkkosivustollasi. Jos sinulla on ongelmia pomppivaan liikenteeseen, pidit siitä vai ei, on todennäköisesti aika katsoa kylmää ja kovaa sivustoasi, koska JOKAIN SOVELLETTAVAT vierailijasi suuntautumaan kukkuloille heti sinne laskeutumisen jälkeen.


Onko se sinun kopiosi? Onko se grafiikka? Onko se yleinen muotoilu? Onko kaikki kolme? On vain yksi tapa saada selville.

Astu taaksepäin ja katso hyvältä, jotta voit kallistaa asteikot uudestaan. Loppujen lopuksi haluaisitko todellakin jatkaa menettämistä kilpailijoillesi? Jos ei, jatka lukemista.

Verkkosuunnittelun perusteet

Epämiellyttävä totuus on se, että verkkosivustosi heijastaa suoraan sen edustaman yrityksen, palvelun tai yksilön laatua. Sivustosi perussuunnittelu voi heittää kävijän heti pois siitä, onko amatööri luonut sen vai ammattilainen.

Kirjasimet, sisältöasettelut ja jopa värimaailmat voivat huutaa, että veljesi, joka osaa luoda Blogspot-sivustoja, loi viimeisimmän verkkosivustosi. Jos haluat parantaa ammatillista läsnäoloasi digitaalisessa tilassa, tässä on joitain parhaita peruskäytäntöjä, joihin haluat keskittyä.

Pidä asettelut yksinkertaisina

Sinun ei tarvitse häiritä niin monta saraketta tai kehystä sivulle kuin mahdollista. Se näyttää hankala ja houkuttelematon. Yksinkertainen asettelu saa todennäköisemmin vastauksen, eikä se edellytä vierailijoiden vierittämistä sivuille nähdäksesi koko sivun. Hyvä perussuunnittelu, josta aloittaa, on kolmen sarakkeen asettelu. Vierailijoiden on helppo skannata ja löytää nopeasti etsimäsi sivustolta.

Sijoita helposti luettavat fontit

Yksi ammattimaisen sivuston tunnusmerkeistä on, että se on helppo ymmärtää. Kun olet määrittänyt tekstin hyvän värin, katso kirjasimet ja kirjasinkoko. Tarkista sivustosi eri laitteilla. On tärkeää käyttää kirjasinta, joka näyttää saman yleisimmin käytetyissä alustoissa.

Vierailijoidesi tulisi nauttia kokemuksesta, jolla sivustosi katsellaan mobiililaitteiden kautta yhtä paljon kuin työpöydällä. Hyvä käytettävä kirjasinlaji on mikä tahansa serif-fontti (ne, joissa on pienet merkinnät kirjainten päissä) suuremmalle tekstille, kuten otsikoille. Sans-serif-fontit (ilman pieniä tunnisteita) ovat helpoimmin luettavia kirjasimia millä tahansa näytöllä.

Käytä sopivia grafiikkakokoja

Vaikka on tärkeää käyttää parasta sisältöäsi sopivaa grafiikkaa, sinun tulee myös pitää ne pieninä nopeaa, puhdasta lataamista varten. Muista, että mitä suurempi kuva, sitä hitaampi sivu.

Keskity tuotemerkin johdonmukaisuuteen

Brändäys on ammatillisen verkkosivuston tunnusmerkki. Varmista, että logosi ja tunnistemerkki ovat selvästi näkyvissä jokaisella sivulla. Tämä on perustavanlaatuinen vaihe tutustuttaa kävijät sekä tuotemerkkiisi että viestiisi.

Sisällytä selkeät ehdot

Varmista, että sivustosi sisältää tietosuojakäytännön, palvelusehdot ja myös muut erityiset ilmoitukset, joista kävijät saattavat välittää. Ole mahdollisimman avoin sen suhteen, mitä sivustosi tekee vierailijatietoihin, vaikka et tee mitään.

Hyvän web-suunnittelun elementit

Kaikilla ammattimaisesti näyttävillä verkkosivustoilla on yhteisiä perusekijöitä, ja se on paljon muutakin kuin pelkkä puhdas muotoilu ja hyvä grafiikka. Parhaiden suunnittelukäytäntöjen käyttö johtaa sivustoon, joka rakennetaan miellyttämään sekä kävijöitä että hakukoneita.

Keskity navigointiin

Suunnitteleessasi navigointia, pidä se puhdas ja suoraviivainen. Tärkein asia, jota käyttäjät haluavat navigoinnistasi, on kehys, joka kertoo heille missä he ovat ja antaa heille helpon vaihtoehdon palata takaisin kotisivulle. Sijoita navigointivalikko yleiseen paikkaan, kuten ylä- tai sivupalkin läheisyyteen.

Jaa yhteystiedot

Mitä enemmän tapoja näyttää käyttäjille, että he voivat ottaa sinuun yhteyttä, sitä enemmän mukavuutta heillä on vuorovaikutuksessa yrityksesi tai organisaation kanssa verkossa. Lisää fyysinen osoitteesi, jos sinulla on yhteys sivustoon. Lisäksi vierailijoillasi on kätevä saada yhteyslomake täyttääksesi.

Maksimoi alatunniste

Alatunniste on loistava paikka laittaa linkkejä ja muuta hyödyllistä tietoa käyttäjille. Alatunnistetta voidaan käyttää myös suunnitteluselementeille, joilla ei ehkä ole sijaa sivun yläpuolella olevassa asettelussa. Monet yritykset sijoittavat fyysiset yhteystietonsa osaan alatunnisteeseen.

Käytä painikkeille sopivia tyylejä

Käyttäjien silmät oppivat nopeasti sivustosi painikkeiden suunnittelun ja etsivät niitä suunnittelusi toimintokohdeksi. Varmista, että navigoinnissa käytettävät painikkeet ovat johdonmukaisia ​​koko sivustosi alueella.

Kerro kuka olet

Tee ”Tietoja” -sivustasi informatiivinen ja kiinnostava. Näytä innostusta. Älä vain anna kuivia faktoja. Tämä on paikka kertoa kuka olet ja mikä on yrityksesi tai organisaatiosi tehtävä. Kuvia osallistuvista ihmisistä antaa sivulle vieläkin persoonallisuuden.

Sisällytä valkoinen tila

Valkoisen tilan ei tarvitse olla valkoinen. Se on pohjimmiltaan vain perustila “hengityshuone” sivulle. Se on alue, jossa ei ole tekstiä, kuvia tai grafiikkaa. Löydät tämän usein ammattimaisesti kehitetyillä litteän suunnittelun sivustoilla.

Amazonin sivusto on hyvä esimerkki tämän toiminnasta. Jokaisella sivulla on valtavia määriä välitettäviä tietoja, mutta yksikään niistä ei ole ylivoimainen, koska valkoista tilaa käytetään älykkäästi.

Tee tiedon löytäminen helpoksi

Palaavat vierailijat saattavat haluta paikantaa aiemmin näkemänsä tiedot. Tee siitä helppoa hakuominaisuuden avulla. Käytä saumatonta hakukenttää, joka sulautuu suunnitteluosi. Yleisin sijainti on sivuston oikeassa yläkulmassa.

Web-suunnittelun parhaat käytännöt loistavalle verkkosivustolle

Ei ole mikään salaisuus, että sisustuselementit ovat kehittyneet vuosien varrella, mutta yksi asia on varma: et voi mennä pieleen yksinkertaisen sivustosuunnittelun avulla. Ammattimainen web-suunnittelu ei koske pelkästään liukusäätimiä tai mitä tahansa uusinta kelloa ja pilliä. Se on helppo navigoida ja reagoida sekä sivustoon että sen elementteihin.

Keskity sivun johdonmukaisuuteen

Asettelun tulee pysyä samana koko sivustossasi. Älä pilaa käyttäjien yllätyssivun asetteluja. On hyvä siirtyä kolmesta sarakkeesta yhteen sarakkeeseen toimintakehotus-sivuilla, mutta varmista, että navigointi, alatunnisteet ja muut elementit pysyvät yhdenmukaisina, joten käyttäjät eivät koskaan tunnu “jumissa” sivulla.

Tasapaino värin käyttöä

On yhtä tärkeää säätää asettelun värejä kuin valita täydentävä värivalikoima.

Järjestä sisältösi luokkiin

Luokat ovat hyviä sekä ihmisille että hakukoneille. Pysy mahdollisimman organisoituneena sisältösi suhteen. On myös hyvä idea sijoittaa navigointielementti sivupalkkiin, jotta kävijä, joka haluaa nähdä vain tietyn tuoteryhmän tai tiedot, voi tehdä sen yhdellä napsautuksella.

Varmista, että sivustosi on kaikkien käytettävissä

Varmista, että optimoit verkkosivustosi kaikille kävijöillesi. Sen pitäisi tukea vammaisille tarkoitettuja ominaisuuksia, samoin kuin ominaisuuksia, jotka esittävät uusimmat korkearesoluutioiset kuvat.

Kevät SSL-sertifikaatille

Jos keräät maksutietoja, hanki SSL-varmenne sivustollesi. Se on lyhyt prosessi ja auttaa suojaamaan kävijöitä, kun he tekevät tapahtuman sivustollasi. Pyydä joku syöttämään luottokorttitietonsa ei-turvallisessa ympäristössä sekä epäammattimaisesti että ehdottomasti hyvien Web-käytäntöjen puitteissa..

Verkkosuunnittelun trendit

Koska verkkosivustojen rakentamiseen on niin monia erilaisia ​​alustoja, mallien kirjo on todella avannut. Litteät ja puoliksi litteät mallit ovat yleisempiä ammattilaisilla, samoin kuin käynnistyssivustolla, koska tämäntyyppiset mallit auttavat vastaamaan kasvavaan kysyntään reagoivista verkkosivustoista, jotka mukautuvat millaiseen laitteeseen tahansa sivusto näyttää.

Tässä on muutama mielessä pidettävä tärkeä asia:

Litteä muotoilu kuormittuu nopeimmin

Monet suuret yritykset ovat siirtyneet tasaisiin ja puolilitteisiin malleihin, koska ne latautuvat nopeammin. Litteä muotoilu on juuri miltä kuulostaa. Näyttää litteeltä, ilman kolmiulotteisia piirteitä.

Muita litteän muotoilun tunnusmerkkejä ovat terävät reunat, joissa ei ole varjoa. Nopeasti ladattava sivusto ei näytä vain ammattimaisemmalta, vaan myös pitää kävijät sivulla, kunnes he suorittavat haluamasi toiminnon.

Varmista, että sivustosi reagoi

Tätä ei voi sivuuttaa. Määrittäessään verkkosivuston sijaintia Google rankaisee nyt sivustoja, jotka eivät ole mobiiliystävällisiä. Joten, jos haluat sijoittua hyvin, sinun täytyy liikkua. On ehdottomasti varmistettava, että käyttämäsi malli näkyy asianmukaisesti sivustollesi käytetystä laitteesta riippuen.

Käytä kortteja navigointiin

Oletko nähnyt Pinterest? Se perustaa tapit suunnitteluselementille, jota yleisesti kutsutaan kortiksi. Laadukkaiden kuvien korttien käyttäminen navigoinnissa luo ammattimaisen, puhtaan sivun, joka houkuttelee kävijöitä.

Tämä on erityisen houkutteleva tuote- tai palvelusivuille tai kun sinulla on paljon artikkeleita tai sisältöä, jonka haluat järjestää. Käytä houkuttelevia kuvia, ja sinulla on tilaa kortille kirjoittaa otsikko ja ehkä jopa pieni teksti houkutella napsautus.

Käsityövoittoinen sisältö

Ammattimainen sivusto ei jauhaa sisältöä. Sen sijaan jokainen sana sivulla on siellä tarkoitusta varten. Ei ole täyteainetta. Ei ole nukkaa. Ja avainsanojen täyttöä ei todellakaan ole! Ammattimaisen näköinen sivusto voi siirtää tietomäärät ilman tiedon ylikuormitusta. Arvioi jokainen sivustosi sisältölohko. Varmista, että se palvelee tarkoitusta.

Käytä sankarikuvia täysillä

Ammattimaisen näköinen sivusto kertoo kävijälle ilman epävarmuutta siitä, mistä sivustolla on oikeasti kyse. Yksi tapa saavuttaa tämä helposti on käyttämällä sankarikuvia taiton yläpuolella tekstipeittokuvilla, jotka selittävät sivustosi perusteet..

Älä unohda videota

Videoista on tulossa nopeasti sankarikuva 2.0. Videon käyttäminen sivun yläpuolella, johon perinteisesti sijoitit tähdekuvan, on erinomainen tapa kiinnittää välittömästi vierailijan huomio – ja pitää se.

Psychology Today: n tutkimuksen mukaan ihmisen aivot voivat käsitellä videosta saatuja tietoja 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstin lukeminen. Tärkein asia, kun sisällytät videon etusivullesi, on tehdä siitä, että se näyttää saumattomalta osalta muun sivustosuunnittelun. Jos etsit vaikutelmaa ja kestävää tapaa luoda loistava ensivaikutelma, käytä videota.

Hyödynnä videon teho

Inc.-lehden vakuuttava tutkimus havaitsi, että yli 90 prosenttia B2B-asiakkaista käytti online-videota ostopäätösten tekemiseen. Videoiden lisääminen sisätilojen verkkosivuille ja blogeihin tuotteista ja palveluista on strateginen menetelmä, joka tasoittaa toimivuutta. Mutta älä lopeta siihen. Lisää vierailijoiden kyky jakaa nämä videot muiden kanssa ylimääräistä potkua varten.

Yleiset verkkosuunnitteluvirheet

Olet ehkä maksanut korkeimman dollarin ammattilaiselle verkkosivustosi kehittämiseen. Valitettavasti muutama yleinen suunnitteluvirhe voi vetää verkkosivustosi ulkoasun alas. Tässä on muutama tärkeä rikoksentekijä, jotka pitää mielessä.

Tietojen ylikuormitus sivuilla

Kotisivusi ei tarvitse kertoa jokaista asiaa, jonka teet kaikki kerralla. Itse asiassa sivusto, jossa jokainen tuuma näyttöruutua on juuttunut kuviin ja tekstiin, on amatöörin tunnusmerkki. Jos palvelet liian paljon tietoa, siitä tulee ylivoimaista, ja todennäköisyys on, että vierailijasi poistuu.

On surullinen sanoa, että monet tuotesivut joutuvat tämän uhreiksi. Valtavan tuotesivun lataaminen vie vuosia, ja kävijät poistuvat, jos he ovat odottaneet enemmän kuin muutama sekunti tietojen ilmestymiseen. Shopifyn julkaiseman tutkimuksen mukaan kaupat, joissa oli tonni tuotteita, kommentoivat vierailijoiden huomiointia pidempään, mutta tosiasiallinen myynti oli huomattavasti vähemmän. Nopeasti ladattavat sivut luokittain ovat paljon hyödyllisempiä antaa sinun sivustosi kävijöille löytää haluamansa tiedot kuin sivut, jotka on täytetty reunalla sisällöllä..

Turhauttavaa navigointia

Oletko koskaan käynyt sivustolla, jolla yhteystiedot tai sosiaalisen median linkit olivat melkein näkymättömiä, koska ne olivat piilotetut sivun alakulmaan? Ammattimainen sivusto kannustaa sitoutumista ja on avoin tietosuojakäytännöissä, palvelusehdoissa ja yhteysmenetelmissä. On ehdottomasti otettava tämä huomioon, kun määrität sivustosi valikoita.

Yksi tapa sisällyttää puhdas navigointi, kun valikossa on paljon vaihtoehtoja, on hampurilavalikon käyttö. Tämäntyyppinen valikko pinoutuu, kunnes napsautetaan, ja sitten se avautuu paljastamaan navigointivaihtoehdot. Se on erittäin puhdas, nopea lastaus ja helppo käyttää vierailijoille useissa eri laitteissa, kuten pöytätietokoneissa, tablet-laitteissa ja matkapuhelimissa.

Liikaa – tai liian vähän – väriä

Muistatko web-suunnittelun varhaisina päivinä, jolloin oli yleistä käydä läpi verkkosivuston, joka käytti kaikkia olemassa olevia heksadesimaalivärejä? Kun tämä häipyminen hävisi, värimaailmista tuli normi, johon viitata, ja jotkut niistä eivät myöskään olleet kovin harkittuja. Esimerkiksi jonkin aikaa oli trendikästä suunnitella sivuja, joissa on vaaleanharmaa teksti valkoisella taustalla.

Sitten kävi ilmi, että tämä ei ollut hyvä muotoilu, koska sitä oli mahdotonta vaikea lukea pöytätietokoneen näytöltä ja vielä pahempaa mobiili-näytöltä. Käytä rajoitettua heksaväripalettia ja käytä yhdestä kolmeen kontrastikombinaatiota terävälle ilmeelle, joka on tyylikäs eikä raskaana.

Heikkolaatuiset kuvat

Yksi asia, joka on tasavertainen kaikissa ammattimaisesti näyttävissä verkkosivustoissa, on se, että ne käyttävät korkealaatuisia kuvia. On tärkeää, että kuvasi pysyvät terävinä ja että niistä ei tule pikseliä. Yksiväriset ja valkoiset taustat pyrkivät näyttelemään useimpia tuotteita parhaassa valossaan. Jos päätät käyttää sankarikuvia, varmista, että käytät korkeamman resoluution kuvaa, joka sopii kuvan tilalle.

Haamublogi

Ammattimainen sivusto on ajan tasalla. Jos päätät pitää blogia, sinun on päivitettävä sitä säännöllisesti. Sisällön tulisi keskittyä tuotteisiisi ja asioihisi, jotka vaikuttavat alaan. Voit myös mainostaa täällä postituslistasi ja erikoistarjouksia.

Jos huomaat, että blogin päivittämiselle säännöllisen aikataulun hankkiminen on haaste, käytä yrityksesi kykyjä tai ulkoista tehtävä. Yhtäkkiä hiljainen blogi näyttää erittäin epäammattimaiselta.

Ponnahdusikkunoita

Vältä ponnahdusikkunoita, jos voit. Useimmat ihmiset eivät pidä heistä. Itse asiassa monet pitävät niitä suorastaan ​​ärsyttävänä. On parempi antaa kävijöille mahdollisuus napsauttaa mainosta tai liittyä sivupalkin muotoelementin sähköpostiluetteloon sen sijaan, että pop-up-ruutu häiritsisi heidän kasvonsa edessä sivukuormitusta..

Bannerimainokset

Jos sivustossasi on bannerimainoksia, on aika laittaa ne pois. Solve Median tutkimuksen mukaan web-surffaajat selvisivät todennäköisemmin lentokoneonnettomuudesta tai voittaneen palkinnon Mega Millions -arvostelussa kuin napsauttamalla bannerimainosta. Mitä enemmän bannerimainoksia sivustossasi on, sitä vähemmän ammattimainen sivusto näyttää.

Muista, että verkkosivustosi on ensimmäinen tapa, jolla monet ihmiset tapaavat sinut ja oppivat tuntemaan ja luottamaan tuotemerkkiisi. Varmista, että sivustosi käyttää parhaita käytäntöjä: helppoa navigointia, saumattomia mainoksia ja videoita, korkealaatuisia kuvia ja ainutlaatuista sisältöä.

Pidä sivustosi ajan tasalla etkä ole liian kiinnittynyt yhteen suunnitteluideaan. Kun tekniikka etenee verkkosivujen suunnitteluselementeille, siirry sen mukana pysyäksesi käyrän yläpuolella niin, että verkkosivustosi on se, jota käytetään esimerkkinä Web-suunnittelun oikeanlaisuudesta.

Mikä on epäammattimaisin elementti, jonka olet nähnyt verkkosivustolla?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map