5 WordPress-vaihtoehtoa, joita sinun täytyy kokeilla

Epäilemättä WordPress on yksi eniten käytettyjä sisällönhallintajärjestelmiä maailmassa. Se on suosittu, tehokas ja joustava, mutta avainkysymys on – onko se oikea verkkosivustojen rakentaja sinulle?


WordPress ei välttämättä ole kaikille. Jos sinusta tuntuu, että WordPress ei ole teekuppi, niin sitä ei ole mitään syytä käyttää.

WordPressin vaihtoehtoiset vaihtoehdot

Jos luet tätä viestiä, luulemme etsimäsi joitain vaihtoehtoja WordPressille.

Joten selvitetään viisi suosittua vaihtoehtoa WordPressille. Jos kuitenkin haluat kokeilla enemmän, 000webhost ehdottaa joitain muita WordPress-vaihtoehtoja.

1. Joomla

Joomlan ohjauspaneeli

Ei olisi väärin, jos sanomme, että Joomla on yksi WP: n suurimmista kilpailijoista. Sillä on suurin markkinaosuus verkkosivustoilla WordPressin jälkeen. Joomlan yhteisö on melko aktiivinen, koska Joomla-laajennuksia on yli 8000.

Se on ilmainen CMS-alusta, joka lanseerattiin vuonna 2003. Se on ensisijaisesti suunniteltu verkkosovelluskehykseen. Joomla on kirjoitettu PHP: llä ja käyttää OOP: ta (Object-Oriented Programming).

Jos puhumme ominaisuuksista, blogien luominen Joomlassa on poikkeuksellisen helppoa. Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää sisältösi alustaan ​​ja painaa “julkaise” -painiketta.

Joustavuudesta puhumattakaan ei ole mitään rajaa, kuinka haluat mukauttaa sivustosi Joomlassa. Joomlan avulla eri ominaisuuksien toteuttaminen on melko helppoa sosiaalisen verkostoitumisen integroinnista monimutkaiseen maksuväylään.

2. Drupal

Drupalin hallinto

Drupal on yksi WordPressin parhaista vaihtoehdoista. Kuten WordPress, se on ilmainen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit luoda kauniin, joustavan ja ammattimaisen verkkosivuston helposti.

Se on melko helppokäyttöinen, sen ei tarvitse kestää kauan, kun aloittelija oppii tämän alustan toiminnallisuuden.

Jos puhumme turvallisuudesta, Drupal on kuitenkin askeleen edellä WordPressistä. Alustan turvallisuus on poikkeuksellisen uskomatonta. Sillä on organisoitu prosessi erilaisten turvallisuuskysymysten todentamiseksi, tutkimiseksi ja julkaisemiseksi.
Voit helposti ylläpitää suorituskyky- ja suojausparametreja suoraan hallintakonsolista.

Tämän lisäksi Drupalilla on laaja aktiivinen yhteisö, josta löydät yli 16 000 ilmaista moduulia, joiden avulla voidaan hakea tukea erilaisissa asioissa, kuten tietokannan varmuuskopiointi, CRM, tietyn ominaisuuden lisääminen verkkosivustollesi, sosiaalisen median integrointi, SEO jne..

Teemoista ja malleista puhuttaessa Drupalilla on valtava suunnittelijoiden ja kehittäjien yhteisö, jotka luovat reagoivia, monipuolisia malleja. Löydät lukuisia kolmansien osapuolien tarjoajia, jotka tarjoavat reagoivia teemoja ja laajennuksia. Lisäksi kaikki aiheet on suunniteltu pitämään SEO eri näkökohdat mielessä.

Tämän lisäksi Joomlan sisällön hallinta on pala kakkua. Se antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja hallita erilaisia ​​luvatasoja vaihtamatta välilehtiä.

Toinen asia, joka tekee siitä parhaan vaihtoehdon WordPressille, on sen skaalautuvuus. Voit aloittaa kahdella sivulla ja kasvaa vuoteen 2000 tekemättä yhtä muutosta.

Katsomme, että meidän ei pidä unohtaa mainintaa täällä, että jotkut suuren liikenteen sivustoista, kuten Nascar, Grammys ja Valkoinen talo, ovat valinneet Drupalin.

3. Umbraco

Umbraco

Umbraco on toinen suosittu CMS-alusta, joka lanseerattiin vuonna 2004. Lyhyessä ajassa siitä on tullut suosittu valinta tuhansille käyttäjille ympäri maailmaa. Tällä hetkellä sillä on yli 85 000 asennusta.

Alusta on rakennettu Microsoftin Net-tekniikkaan, ja sitä suosivat useimmiten suuret organisaatiot.

Umbraco on ylpeä siitä, että se on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen ja nopea. Jopa kehittäjät ja suunnittelijat, jotka eivät ole kehittäjiä, voivat käyttää sitä ammattimaisen verkkosivun luomiseen ilman apua.

Tämän lisäksi se on SEO-ystävällinen alusta, joka tarkoittaa, että voit helposti ottaa käyttöön erilaisia ​​työkaluja verkkosivustollesi SEO: n lisäämiseksi ja hakukoneiden paremmuusjärjestyksen parantamiseksi.

Kuten monet suositut CMS-alustat, myös Umbracolla on aktiivinen kehittäjäyhteisö, joka on aina käytettävissä vastaamaan aloittelijoiden erilaisiin kyselyihin.

Tämän lisäksi Umbracolla on myös laaja tukijärjestelmä. Siinä on yli 100 video-opetusohjelman kirjasto, jota voit katsella nopeiden ratkaisujen löytämiseksi eri aiheisiin.

Jos olet valmis käyttämään joitain taalaa, Umbraco on myös maksanut premium-tukea.

Jotkut Umbracon suosituista käyttäjistä ovat asp.net ja wired.co.uk.

4. Textpattern

textpattern admin

Textpattern on vuonna 2003 julkaistu suosittu blogialusta. Se tukee nopeaa, mutta tavallista asennusta. Kuten muutkin CMS-alustat, sinua pyydetään laittamaan tietokannan käyttöoikeustiedot, tekemään konfigurointitiedosto ja lisäämään käyttäjän tiedot. Ja olet valmis käyttämään sitä.

Tekstimatterissa on huippuluokan muokkausohjelma, joka helpottaa erilaisten ominaisuuksien muokkaamista melko helposti. Käyttäjät voivat muokata tekstiä, artikkelikuvia ja luokkia yhdellä napsautuksella.

Lisäksi sillä on myös pari hienoa ominaisuutta, mukaan lukien päälle / pois – vaihtoehto kommentoidaksesi viestejä, viestin tila jne.

Jos kuitenkin puhutaan laajennuksen asennuksesta, se on täysin erilainen kuin WordPress. Kuten WordPress, tässä et saa vaihtoehtoa asentaa laajennusta valikosta. Asentaaksesi laajennuksen, sinun on kopioitava ja liitettävä laajennuskoodi Textpatterniin.

Vaikka aloittelijoille se voi olla vaikeaa, mutta samalla he voivat oppia siitä enemmän.

5. keskikokoinen

Keskimääräinen kuvakaappaus

Vaikka se on aivan erilainen kuin WordPress, koska se ei ole täydellinen CMS-alusta, se on kuitenkin suosittu verkkojulkaisualusta miljoonille amatööri- ja ammattimaisille bloggaajille ympäri maailmaa..

Alun perin Medium lanseerattiin yhdistämään ihmisiä heille tärkeillä ideoilla. Ajan myötä siitä on kuitenkin tullut kustantajien käyttäjäystävällinen kirjoitusalusta.

Medium on täysin reagoiva alusta, joka tarkoittaa blogiisi näyttävän kauniilta kaikissa näytön kokoissa ja laitteissa. Kuten WordPress, tässäkään sinun ei tarvitse huolehtia laajennuksista ja teemoista, koska niitä ei ole.

Paras osa Mediumista on, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää kustannettua verkkotunnusta, mikä tarkoittaa, että voit käyttää omaa verkkotunnustasi mediassa ilman vaikeuksia.
Kommenttien sijasta Mediumilla on in-line muistiinpanoja ja vastauksia.

Käärimistä

Vaikka WP on hallitsevin CMS-alusta, silti monet ihmiset ovat halukkaita tuntemaan sen vaihtoehdot. Toivottavasti tämä artikkeli tarjoaa sinulle jotain jännittävää ja hyödyllistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map