48 suosituinta verkkosuunnittelublogia, joita kaikkien verkkosuunnittelijoiden ja kehittäjien on noudatettava

Etsitkö tapoja parantaa peliäsi verkkosivustojen kehittämisen ja suunnittelun yhteydessä? Jotkut maailman parhaista asiantuntijoista tarjoavat ilmaisia ​​neuvoja ja esimerkkejä. Neuvonta on helppo löytää. He lähettävät sen blogeihinsa.


Mutta kuka on paras? Olemme etsineet sinua. Tässä on luettelo 50 suosituimmasta web-suunnittelijoiden ja -kehittäjän blogia. Kerromme sinulle, mikä tekee jokaisesta mahtava resurssin. Löydät myös suosituksemme kolmelle luettavalle artikkelelle.

1. speckyboy

Kirjoittanut: Paul Andrew ja hänen tiiminsä

speckyboy

Mitä löydät: Lehtityylinen blogi, joka sisältää opetusohjelmia, tekniikoita ja resursseja. Viestit kattavat web-suunnittelun ja -kehityksen, graafisen suunnittelun ja mainonnan. Avustajat valitsevat suosikki suunnittelutyylinsä ja kertovat miksi. Voit hyötyä siitä, että näet mitä tällä hetkellä suuntaus verkkosivustojen suunnitteluun.

Luet sen takana olevista tekniikoista. Artikkelit on kirjoitettu freelance-suunnittelijoille. Tilaa blogin viikoittainen uutiskirje, jos pidät lukemastasi. Se on kokonaisuus hyödyllisiä työkaluja ja artikkeleita suunnittelijayhteisöltä.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @speckyboy

2. Kuusi versiota

Kuusi versiota

Kirjoittanut: Jacob Gube

Mitä löydät: Älä anna minimalistisen kuvion, jonka kotisivun perusluettelo on huijaa sinua. Artikkeleissa on runsaasti grafiikkaa, kun hyppäät sisälle. Jacob ja vieraskirjailijat sekoittavat sen artikkeleihin, oppaisiin ja oppaisiin. Hakemistosivun avattava valikko vie sinut pääluokkiin. Voit saada oikean sen, mitä haluat lukea. Älä unohda ilmaisohjelmia osiossa. Se on käyttökelpoisten design-elementtien aarrearkku.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @sixrevisions

3. Lista Apart

Lista Apart

Kirjoittanut:L. Jeffrey Zeldman ja hänen tiimi
Mitä löydät:Hyvä blogi tarvitsee äänen, mutta siitä ei saisi tulla liian ymmärrettyä. Tämä verkkosivusto on löytänyt hyvän paikan. Se alkoi postituslistana vuonna 1997 ja siirtyi verkkosivustolle seuraavana vuonna. Älykkäät ja viihdyttävät artikkelit keskittyvät standardeihin ja parhaisiin käytäntöihin.

Aihekategorioita on 6. Jokainen on jaettu edelleen alaluokkiin. Arvostat apua. Artikkeleita on yli 1 750. Ne vaihtelevat kovista teknisistä neuvoista ehdotuksiin luovuuden hallitsemiseksi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Kirjoittanut:Mark Harbottle ja Matt Mickiewicz, ja heidän tiimi.

Mitä löydätYli 30 ihmistä pyrkii tuomaan sinulle sivustolta löytyvän sisällön. He ovat ammattitaitoisia verkkosivustojen kehittäjiä, suunnittelijoita ja ohjelmoijia. Sinua tervehditään joukko nykyisiä aiheita. Yläosan horisontaalinen palkki auttaa sinua pääsemään tiettyihin aihekategorioihin.

Napsauta luokkaa, ja alaluokka tulee sen alle. Siirry ensin tähän, jos olet yrittäjä, joka haluaa syventää ymmärrystäsi verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Sivusto tarjoaa tuhansia video-oppaita ja e-kirjoja jäsenmaksusta.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@sitepointdotcom

5. Verkkoresurssien varasto

Verkkoresurssien varasto

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä on kokoelma enimmäkseen ilmaisia ​​resursseja verkkosivustojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Sen käynnisti vuonna 2007 Umut Muhaddisoglu. Hän on antanut sen Brad Waylandille, joka myös johtaa DesignM: ää. Verkkosivusto ei ole niinkään blogi kuin se on suosittu online-kohde kaikille ilmaiseksi.

Joissakin artikkeleissa on lyhyt johdanto. Suurin osa kuitenkin vie sinut suoraan resurssiin. Yli 800 000 kuukausivierailijaa etsii täältä inspiraatiota. Etsi luokittain tai katso mitä trendi on.

Pakolliset artikkelit:

6. Line25

Line25

Kirjoittanut:Iggy

Mitä löydät:ust yksi henkilö kuratoi tämän blogin. Hänellä on hyvä silmä esimerkkejä ja oppaita auttamaan sinua oppimaan uusia tekniikoita. On kolme pääluokkaa. Artikkelit -luokka tarjoaa arvosteluja verkkosivujen suunnittelutrendeistä. On myös haastatteluja web-suunnitteluryhmien kanssa.

inspiraatio luokassa on ”viikon sivusto”, joka perustuu usein teemaan tai tyyliin. Oppaat -luokka elää nimensä varassa, ja siinä on runsaasti apua WordPress-käyttäjille.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @ line25blog

7. Smashing Magazine

Smashing Magazine

Kirjoittanut: Vitaly Friedman

Mitä löydät:Liity yli 181 000 ihmistä, jotka ovat liittyneet sähköpostiuutiskirjeeseen. Sitten tutustu tämän sivuston kattavaan suunnitteluresurssien kokoelmaan. Pääluokkia on 6, ja jokaisella on kuraattori. Saat vinkkejä, temppuja ja ideoita Coding.

Opi web-suunnittelun periaatteet ja löydä inspiroivia esimerkkejä suunnittelusta. Seuraa vuonna alkavia käytäntöjä mobile. Opi opetusohjelmista tai hanki ilmaisia ​​resursseja grafiikka. Pysy ajan tasalla parhaista käytännöistä UX-suunnittelu. Siellä on jopa luokka WordPress.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @smashingmag

8. Seuraava verkko

Seuraava verkko

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä on yksi maailman suurimmista verkkojulkaisuista. Löydät viimeisimmät uutiset web-suunnitteluun ja -kehitykseen, mutta aiheet menevät paljon pidemmälle. Luova -luokka tarjoaa hyödyllisen artikkelikokoelman verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Löydät tarinoita myös uusista lanseerauksista ja ohjelmistopäivityksistä Tuoda markkinoille kategoria. Ja tiedät mitä he sanovat kaikesta työstä eikä leikistä. Kun on aika taukolle, siirry kohtaan Harhauttaa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @TheNextWeb

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Kirjoittanut: Dan Oliver ja hänen tiimi

Mitä löydät: Näkemyksiä, luovia vinkkejä ja inspiraatiota on runsaasti tällä sivustolla. Löydät myös artikkeleita 3D-renderoinnista, audiovisuaalisista tuotteista ja brändäyksestä. Jos etsit vain verkkosivuston suunnittelua tai kehitystyötä, pysy pääkategoria.

Se kokoaa sinulle viimeisimmät ilmoitukset, uusimmat yläosassa. Creative Bloq on osa Tulevaisuuden ryhmä. Sillä on myös brittiläisiä verkkosivustoja musiikkia, viihdettä ja tekniikkaa varten.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Kirjoittanut: Hongkiat Lim ja hänen tiimi

Mitä löydät: Tämä verkkosivusto on suosikki suunnittelijoille, bloggaajille ja kehittäjille. Toimitusryhmä kuratoi huippuluokan kokoelman vinkkejä, temppuja, oppaita ja työkaluja. Gadgetteja, sovelluksia ja uutta tekniikkaa koskevia artikkeleita on myös sopivasti.

Sivuston yläreunassa oleva vaakasuuntainen navigointi käyttää sivuston pääluokkia. Ensisijainen mielenkiintosi tulee olemaan Suunnittelu / Dev. Jos olet kiireinen, kirjaudu päivittäiseen sähköpostiin.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @hongkiat

11. Suunnittelu Shack

Suunnittelu Shack

Kirjoittanut: David Appleyard ja hänen tiimi

Mitä löydät: Verkkosivustojen suunnittelun ja kehittämisen oppiminen auttaa, kun olet saanut inspiraatiota. Juuri tämä blogi toimii parhaiten. Se on malliesimerkki. Artikkelit opettavat sinulle tekniikoita, jotta voit tehdä saman asian verkkosivustollesi.

Kaksi pääkategoriaa vie sinut malliesimerkkeihin. galleria. Jos olet kiireinen, kirjaudu päivittäiseen email.category-luokkaan, jolloin voit valita päävärin, jonka haluat nähdä haussa. Viimeisimmät viestit löydät Artikkelit kategoria.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä verkkosivusto on saanut paljon kiitosta enemmän kuin kävijät. Forbes-aikakauslehti nimeää sen yhdeksi viidestä parhaasta sivustosta, joilla voi pysyä mukana luovuudessa ja suunnittelussa. Löytämäsi sisältö on enemmän kuin vain verkkosivustojen suunnittelua ja kehittämistä koskevat artikkelit.

Siitä ei ehkä tule suosituinta resurssivalintaa, mutta se ei koskaan unohda innostaa sinua. Paras tapa löytää viimeisimmät artikkelit verkkosivustojen suunnittelusta ja kehittämisestä on käyttää hakutoimintoa. Se on sivuston yläosassa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Kirjoittanut:David Walsh

Mitä löydät:David Walsh on bloggaaja, puhuja ja web-kehittäjä. 30-osainen ohjelmistosuunnittelija on kotoisin Madisonista, Wisconsin. Hän käyttää blogiaan jakaakseen tietoja ja oppaita verkkosivustojen kehittämisestä. Daavidin artikkelit eivät auta sinua paljon suunnittelussa.

Mutta hänen kirjoittaminen verkkosivustojen teknisestä puolelta on helppo ymmärtää. Aiheet jakautuvat laajoihin luokkiin, mutta hän on indeksoinut kaiken. Voit suorittaa haun pääsivun yläosassa nähdäksesi, onko hän kirjoittanut jostakin kiinnostavasta.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä on vain yksi Enovaton alueista, joka on johtava luovien voimavarojen markkinat. Yli 6 miljoonan ihmisen verkkoyhteisö myötävaikuttaa Enovaton ekosysteemiin. Tuts + -alueella on kirjasto, jossa on yli 21 000 ilmaista opetusohjelmaa.

Pelkästään on yli 700 videokurssia. Paras paikka löytää web-suunnittelu- ja kehitysohjeita on suunnata täydellinen hakemisto. Koko kirjaston käyttö edellyttää rekisteröinti ilmaiseksi kokeilujaksi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä verkkosivusto on kotoisin Singaporesta. Henkilökunta kerää ja jakaa hyödyllisiä vinkkejä, oppaita ja resursseja. He laskuttavat itsensä “digitaaliseksi leikkipaikkana”. Ymmärrät miksi vähän tutkimalla. Pääsivun yläosassa oleva ruutu näyttää artikkeleita, jotka ovat nyt suuntaus.

Vasemmassa yläkulmassa oleva alasvetovalikko tarjoaa kätevän tavan navigoida. Käytä sitä erityisten kiinnostuksen kohteiden löytämiseen. OXP ei ole niin antelias ilmaisohjelmien kanssa kuin muut sivustot. Se johtuu siitä, että he pyrkivät laatuun.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@onextrapixel

16. Stoyanin näkemys

Stoyanin näkemys

Kirjoittanut:Stoyan Stefanov

Mitä löydät:Siirry tälle verkkosivustolle saadaksesi tietoa verkkosivustojen kehittämisestä ja resursseista. Saat tietoja pätevältä asiantuntijalta. Stoyan on kirjoittanut 4 kirjaa. Yksi asia, jota et löydä tästä blogista, on paljon grafiikkaa. Se johtuu siitä, että Stoyan on kyse koodista.

Löydät hyödyllisiä esimerkkejä koodista, jota voit käyttää verkkosivustosi kehittämiseen. Hän ei ole tuottelias juliste, mutta jopa hänen aiempien vuosien artikkelit ovat silti hyödyllisiä.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Kirjoittanut:Ray Cheung

Mitä löydät:Tämän verkkosivuston luojalla on hyvä huomautus. Verkossa on satoja tuhansia resursseja. Kenellä on aikaa mennä etsimään? Hän ja hänen avustajansa valitsevat, mitä heidän mielestään ovat parhaat resurssit. Löydät lajiteltujen kokoelmien ilmaisia ​​kuvakkeita, arkistokuvia ja fontteja.

Löydät myös Javascript- ja Ajax-komponentit sekä verkkosivustojen laajennukset. Katso pääsivun oikealta puolelta taulukot, jotka esittävät luokkia ja aiheita.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @webappers

18. Suunnittele tiesi

Suunnittele tiesi

Kirjoittanut:Bogdan Sandu

Mitä löydät:Sivustojen suunnittelu on Bogdanin intohimo. Hän kirjoittaa siitä täällä blogissaan. Hän käyttää asiaansa yksinkertaisella ja selkeällä kielellä. Bogdan jakaa viestinsä viiteen luokkaan pääsivun yläreunassa olevalla navigointipalkilla. Hän esittelee viimeisimmät viestinsä alla.

Kun hän jakaa a resurssi, Bogdan selittää miksi, ja antaa sinulle esimerkkejä siitä, kuinka voit käyttää sitä. Voit tilata hänen viikoittaisen sähköpostipäivityksen.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @boogiesbc

19. Puuhun rakennettu maja

Puuhun rakennettu maja

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät:Tämän verkkosivuston perustajat uskovat, että tekniikan koulutuksen tulisi olla kaikkien saatavissa. Se tarjoaa yli 220 verkkokurssia. Täydellinen pääsy verkkosivustoon vaatii maksetun jäsenyyden, mutta voit ilmoittautua ilmaiseksi 7 päivän kokeiluversioon.

Siirry nollasta tiedosta kokonaisen verkkosivuston luomiseen tällä koulutusverkkosivustolla. Tarjolla on myös sisältöä asiantuntijoille, jotka haluavat viedä taidot seuraavalle tasolle. Katso kurssin läpi kirjasto online-luokkiin, jotka vastaavat tarpeitasi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @puuhun rakennettu maja

20. Webmonkey

Webmonkey

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä on Wired verkkosivuston tytäryhtiö. Tarinoita verkkosivustojen suunnittelusta ja kehittämisestä löytävät tiensä Webmonkeyn. Neljä pääluokkaa jakautuvat edelleen ohjaamaan sinua artikkeleihin. Pääsivun oikealla puolella olevassa yläosassa olevassa osassa on suosituimmat kohteet.

Siirry Viite-luokkaan hyödyllisen resurssikokoelman löytämiseksi. Ne on luotu antamaan sinun leikata ja liittää verkkosivustollesi tarvittava koodi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@webmonkey

21. 24 tapaa

24 tapaa

Kirjoittanut: Drew McLellan ja useita avustajia

Mitä löydät:Ensimmäinen vaikutelmasi tästä blogista saattaa olla: “Ei ole mitään nykyistä!” 24 Ways julkaisee vain 24 päivää vuodessa. Drew McLellan aloitti tämän vuotuisen perinteen jo vuonna 2005. Hän päätti blogoida, mitä hän kutsuu ”verkkokameroiden tulemiskalenteriksi”.

Jokaisen joulukuun 24 päivän ajan blogissa on päivittäinen viesti verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Kaikella Löydät on edellisen vuoden päivämäärä. He ovat ennusteita tulevalle vuodelle. Siirry oikean yläosan kokoontaitettavaan valikkoon nähdäksesi arkistovalikon.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Kirjoittanut: John Resig

Mitä löydät:Tämä saattaa olla Johnin henkilökohtainen blogi, mutta kyse on verkkosivustojen kehittämisestä. Hän on insinööri hKhan-akatemia ja jQuery JavaScript-kirjasto. John on kirjoittanut kaksi kirjaa. Pro JavaScript -tekniikat ja JavaScript-ninjan salaisuudet.

Paras tapa arvioida tämän verkkosivuston resursseja on selata viestejä. Se on myös ainoa tapa. John ei tarjoa aiheluokkia tai hakutoimintoa. Voit nähdä mitä muuta hän aikoo, jos hyppäät hänen luokseen Pääsivu.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Kirjoittanut: sachin

Mitä löydät:Tämä on toinen henkilökohtainen blogi. Sachin sanoo, että hänen blogointinsa syy on tiedon jakaminen muiden kehittäjien kanssa. Palkkio on artikkelikokoelma, jossa on linkkejä muihin lähteisiin. Sachin vastaa, jos jätät kommentin viestistä. Aihekategoriat kutevat alasvetovalikot.

Pääsivulla on osa, josta näet, mihin artikkeleihin kiinnitetään huomiota. Jos olet tekemässä seikkailua, käytä Yllätä minut linkki.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@FromDev

24. Viget

Viget

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät:Viget-blogissa tämä verkkosivustojen kehittäjien ja suunnittelijoiden ryhmä jakaa viisautensa. Vigetissä on suuri joukkue, joten artikkelit tarjoavat laajan valikoiman tietoja. Verkkosivusto jakaa ne viiteen pääluokkaan.

Viimeisimmät viestit näkyvät etusivulla. Jokainen artikkeli päättyy ehdotetulla linkillä lukeaksesi lisätietoja aiheesta. Jos pidät viestistä, löydät myös linkin kirjoittajalta lisää.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @viget

25. Web-suunnittelijan seinä

Web-suunnittelijan seinä

Kirjoittanut:Nick La

Mitä löydät:Nick ei ole tuottelias bloggaaja. On todennäköistä, että Nick myös juoksee N.Design Studio, Themify, IconDock, ja Paras verkkogalleria. Kun hän julkaisee päivityksen Web Designer Wallille, kyse on verkkosivuston suunnittelusta. Se on hyödyllinen opetusohjelmien ja ideoiden arkisto.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @nickla

26. Digitaalinen telepatia

Digitaalinen telepatia

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät: Tyylikäs! Se on yksi sana, joka summaa tämän tuotteen ja UX-suunnitteluyrityksen blogin. Suunnittelijat ovat oppineet, mikä vahvistaa blogin asettelua ja toimintaa. Jokainen viesti kouluttaa ja innostaa sinua. Kyse on yksinkertaisista ratkaisuista monimutkaisiin ongelmiin.

Digital Telepathystä on paljon opittavaa. Luokat auttavat sinua löytämään tiettyjä aiheita. Tutustu siihen, mitä Digital Telepathy kutsuu “Lukulistaksi”. Se on heidän suosituksensa parhaista viesteistä.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät: Kyse on jakamisesta tälle ryhmälle blogin avustajia. Heidän tavoitteenaan on luoda yhteisö, joka on vähemmän itsekäs suunnittelusta. Jokainen viesti on harkittu tekniikan ja inspiraation avustaminen. Ei ole yllättävää, että inspiraatio luokassa on eniten sisältöä.

tarjoukset -luokassa on enemmän kuin verkkosivustojen suunnittelu- ja kehitysohjelmistoja. Suuntaa sinne nähdäksesi mikä on komeaa ja uutta. Pääsivun oikealla puolella oleva alue näyttää sinulle trendi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@Designrfix

28. Verkkosuunnittelun pääkirja

Verkkosuunnittelun pääkirja

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät: Tämä blogia käyttävä verkkosivusto tarjoaa uutisia ja arvosteluja verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämistyökaluista. Vaikka jotkut viestit ovat ylennyksiä, Arvostelut -luokka tarjoaa rehellisiä arvioita ohjelmistoista. Voit saada CMS: n hyödyt ja miinukset suosikkilistallesi.

Työkalujen alaluokka antaa sinulle vähän tietoa siitä, mitä ohjelmoijat käyttävät pysyäkseen tuottavana. Pään kohti Portfolio-alaluokka kun tarvitset suunnittelun inspiraatiota.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@webdesignledger

29. Verkkosuunnittelijavarasto

Verkkosuunnittelijavarasto

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät: Asiat kasvavat yhä suuremmiksi ja paremmiksi tällä sivustolla. Blogissa keskityttiin verkkosivujen suunnitteluun liittyviin uutisiin, tekniikoihin ja resursseihin. Nyt se on laajentunut kattavaksi sisältökeskukseksi. Lähes 750 000 tilaajaa suuntaa tänne etsimään työkaluja, tuoteilmoituksia ja paljon ilmaisia.

Siirry suunnittelu- ja kehityssisältöön yläreunassa olevan Blog-luokka-linkin avulla. ilmaisohjelmia ovat sen vieressä. Web Designer Depotilla on suuri videokirjasto haastatteluista, konferenssipuheista ja opetusohjelmista.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@DesignerDepot

30. Luova ylivuoto

Luova ylivuoto

Kirjoittanut:Useita avustajia

Mitä löydät: ”Luova” on osa nimensä nimeä. Tämä verkkosivusto nojaa enemmän kohti muotoilupuolta. Kenttähuippunimet jakavat neuvoja hyödyllisissä artikkeleissa. Siellä on iso Oppaat kategoria. Löydät vaiheittaiset ohjeet visuaalisen taian luomiseksi verkkosivustollesi.

Pään kohti arkisto löytää jotain mitä et löydä. Luova ylivuoto pitää kaiken kylkiäiset yhdessä paikassa. He ovat erillään ilmaisohjelmia.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@creativeofblog

31. VAIN luova

VAIN luova

Kirjoittanut: Jacob Cass

Mitä löydät:JUST Creative -yrityksen perustaja käyttää henkilökohtaista blogiaan puhuakseen verkkosivujen suunnittelusta. Hän kirjoittaa, kun hän matkustaa maailmaa digitaalisena nomadina. Löydät muutaman artikkelin verkkosivustojen kehittämisestä.

Mutta muista, että Jacob on suunnittelija. Hän tietää mitä hän puhuu. Jacob on voittanut monia suunnittelupalkinnot. Hän ei käytä luokkia navigoidakseen viesteissään. Paras vaihtoehto on käyttää hakuikkunaa aiheiden etsimiseen.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: Se vie oikeat työkalut menestyäksesi yrityksessäsi. Tämä suunnitteluryhmä käyttää blogin kirjoituksia kouluttaakseen ja tiedottaakseen. Viestit kertovat suunnittelusuutisista ja trendeistä. Verkkosivustolla on myös tuhansia grafiikkakuvia. Monet, mutta eivät kaikki, ovat ilmaisia.

Jos tarvitset WordPress-teemaa, tämä saattaa olla verkkosivusto, jonka olet toivonut löytäväsi. Heillä on ilmaiset lataukset. Viimeisimmät viestit esiintyvät laattasivulla pääsivulla.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @VandelayDesign

33. Sveitsin neiti

Sveitsin neiti

Kirjoittanut: Tina Roth Eisenberg

Mitä löydät: Tina on kirjoittanut tämän blogin viestejä vuodesta 2005. Se alkoi hänelle visuaalisena arkistona, mutta siitä on tullut suosittu verkkosuunnittelulehti. Verkkosivustolla on yli miljoona ainutlaatuista kuukausivierailijaa. Tina ei käytä luokkia muiden suunnittelu- ja kehitysverkkosivustojen tapaan.

Hänellä on suodatin pääsivun yläosassa. On hyödyllistä oppia kuinka hän lähestyy aiheita. Haluat käyttää hänen hakuikkunaa löytääksesi tiettyjä aiheita.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: Ainoa ongelma, joka sinulla voi olla tällä verkkosivustolla, on päättäminen aloittamisesta. Uusia resursseja lisätään jatkuvasti. Hyvä uutinen on, että yläreunassa on luokan selauspalkki, joka vie sinut oikeaan suuntaan.

Jos et löydä jotain, pää tässä löytää nykyiset aktiiviset luokat. Löydät myös suosittuja tunnisteita, joita käytetään artikkeleiden luokitteluun. Linkit suodattavat viestit sinulle. Tämän sivuston avustajilla on affiniteetti WordPressiin. Löydät tämän kategoria täynnä artikkeleita.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @instantshift

35. Ylhäältä pohjoiseen

Ylhäältä pohjoiseen

Kirjoittanut: Daniel Nelson

Mitä löydät: Danielin blogi kattaa ja edistää inspiroivia luovia ihmisiä ympäri maailmaa. Hän on ollut siinä vuodesta 2009. Verkkosivuston pääsivu tervehtii sinua laatikoilla hänen viimeisimpiin viesteihin. Luokan selaus ylöspäin vie sinut tiettyihin aiheisiin.

Daniel ei hullu linkin kautta resursseihin. Hän on myös läpinäkyvä. Jos kyseessä on osakkuusyhtiö, hän merkitsee sen sellaiseksi. Toinen hyödyllinen kokoelma linkkejä hänen viesteihinsä on kotisivun alareunassa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: Verkkosivusto kattaa suunnittelun, ja sen kommentteja ovat kaikkialta maailmasta. Siellä on myös suunnittelugalleria. Muut sivustot saattavat yrittää tehdä sinulle vaikutuksen määrällä. DesignM.ag haluaa leikata siellä ja toimittaa laatua.

Artikkeleita on vähän, mutta ne ovat perusteellisia. Suunnittelijat arvostavat verkkosivun pääsivua. Se tuo älykkäästi monivärisiä sekoituksia korostamaan viimeisimmät viestit.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @DesignMagTweets

37. Suunnitteluohje

Suunnitteluohje

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: Kuusi versiota Perustaja Jacob Gube aloitti tämän verkkosivuston veljensä Isaac Guben kanssa. Heillä on vahva perusta säännöllisiä avustajia. Siellä on opetusohjelmia ja arvosteluita. Artikkelit lähestyvät aiheita perustasolla. Tämä on hyvä resurssi, jos olet vasta aloittamassa.

Monet artikkeleista ovat opetusohjelmia. Koulutus on vahva teema veljille. Verkkosivun Resurssi -luokka tarjoaa suunnittelutyökaluja, jotka sisältävät jopa helppoja ohjeita.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @designinstruct

38. Suunnittelu kateus

Suunnittelu kateus

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Tämä verkkosivusto on kokoelma ideoita. Sen kuratoivat Muotoilun ammattiyhdistys (AIGA). Toinen kirjoittaja luo blogin päivittäiset viestit viikossa.

Verkkosivuston kävijät voivat lukea viestejä ja äänestää niiden mainostamiseksi. Et löydä täältä oppaita tai resursseja. Löydät loistavia suunnittelukonsepteja. Design Envy on visuaalinen juhla, joka on tarkoitettu inspiraatioon.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Kirjoittanut: David Airey

Mitä löydät:Daavidin henkilökohtainen blogi kertoo suunnittelijan elämästä, arvasit sen. Kuten monet tämän tyyppiset blogit, ei ole navigointia aiheiden tai luokkien löytämiseksi. Sinut kutsutaan vaeltelemaan Davidin kanssa, kun hän puhuu suunnitteluliiketoiminnasta.

Joskus se on arvostelu. Muina aikoina se on käsitys. Hän heittää muutaman linkin resursseihin. Sinun on etsittävä niitä. He ovat löytämisen arvoisia.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @DavidAirey

40. Lusikkagrafiikka

Lusikkagrafiikka

Kirjoittanut: Chris Spooner

Mitä löydät:Chris tarttuu vain kolmeen asiaan henkilökohtaisella blogillaan. Hän kirjoittaa Oppaat jotka osoittavat sinulle kuinka luoda malleja ja erikoistehosteita, joita hän jakaa. Hän tarjoaa ilmaisohjelmia auttaa sinua olemaan tuottavampi. Ja hän kirjoittaa artikkeleita selittää eri luovien genrejen taustalla olevaa teoriaa.

Jotkut hänen oppaistaan ​​ovat videoita. Hänellä on ne erillinen luokka. Jotkut hänen resursseistaan ​​vaativat maksettu jäsenyys. Chris on lähettänyt blogiinsa vuodesta 2007. Siellä on valtava arkisto.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Kirjoittanut: Manoela IIic ja Pedro Botelho sekä heidän tiimi

Mitä löydät:Manoela ja Pedro uskovat, että sinun pitäisi siirtää verkkosivustosi rajoja päivittäin. He etsivät innovatiivisia ideoita ja sitten muuttavat ne viesteiksi. Löydät artikkelitrendit ja tekniikat. Jos kyse on tekniikasta, löydät oppaan sen mukana toimittamista varten.

Tuloksena on jännittävä sekoitus resursseja verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen. Codrops haluaa kutsua ilmaisia ​​verkkosivustojen mallejaan “piirustuksia.”He myös paketoivat liittyviä resursseja alueelle nimeltä”kollektiivinen.”

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @codrops

42. UX Booth

UX Booth

Kirjoittanut: Matthew Kammerer ja David Leggett, ja heidän tiimi

Mitä löydät:Tällä verkkosivustolla on yksi painopiste. Se julkaisee artikkeleita käyttäjäkokemuksesta (UX). Sisällön kirjoitustaso on tarkoitettu niille, joilla on vähän tai ei ollenkaan taustaa aiheesta. Opit perusteet ja löydät parhaat käytännöt. 9 luokkaa kuvaa kaikkia aiheita.

Ne on värikoodattu ja niitä voi käyttää useilla verkkosivuston alueilla. Hakemistossa on täydellinen luettelo artikkeleista. Hyvä verkkosivusto UX on ratkaisevan tärkeä. Tämä verkkosivusto on kultakaivos tietoa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @codrops

43. designmodo

designmodo

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:”Modo” on italialainen ja espanjalainen sana ”menetelmälle”. Tämän verkkosivuston filosofia on, että äänen suunnittelulle on olemassa menetelmä. Artikkelit, jotka he jakavat sinulle, heijastavat sitä. Siirry mielenkiintoiseen luokkaan pääsivun yläreunan navigoinnin avulla. Designmodo ajaa myös verkkokauppa. Löydät kokonaisia ​​paketteja rakentaa verkkosivustosi.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Nopea yritys omistaa tämän verkkosivuston. He ovat maailman johtava edistyksellinen yritysmediamerkki. Co.Design on offshot, josta löydät uutisia verkkosivustojen suunnittelusta ja kehittämisestä. Fast Company ei pelkää olla kiistanalainen. Blogin kirjoittajat puhuvat mieltään. Siellä on paljon opittavaa, ja verkkosivuston energinen asettelu pitää sinut viihdyttävänä.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät:Yhtiön ydinliiketoiminta on hakukoneoptimointi. Suurin osa Moz-blogista koskee SEO: ta. Mutta verkkosivustojen suunnittelulle ja kehittämiselle on omistettu erityinen alue. Artikkeleissa tutkitaan aiheita, joiden täydellisyyttä on vaikea löytää muualta. Ne on täynnä grafiikkaa ja linkkejä muihin esimerkkeihin.

Kunkin viestin lopussa on luettelo samanlaisista Moz-viesteistä, jotka luetaan. Jatka, kun loppuat Design-luokasta. Loput auttavat sinua myös verkkosivustosi parantamisessa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: ammattisuunnittelijoiden ryhmä ylläpitää tätä verkkosivustoa. He ovat vastuussa myös Themeco WordPress-teema. Bloggaajat jakavat asiantuntemuksensa ja taitonsa käynnissä olevassa viestisarjassa. Artikkeleita ei luokitella, mutta pakollinen hakuikkuna on pääsivun yläosassa.

Oppaat kertovat etukäteen tarvittavat taidot ja kuinka paljon aikaa niiden suorittaminen vie. Jos olet iso luetteloissa, on vaikea löytää blogia, joka sisältää alle 50 lähtettä aiheesta. Monet sisältävät 200 tai enemmän.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa:@ 1stwebdesigner

47. Tripwire-lehti

Tripwire-lehti

Kirjoittanut: Lars Vraa ja useita avustajia

Mitä löydät: Jos uskot, että sinun ei pitäisi koskaan lopettaa verkkosivustosi parantamista, tämä blogi on uusi paras ystäväsi. Vastaajat ovat yhtä mieltä siitä, että verkkosivustojen parantaminen on loputon tehtävä. Ne tarjoavat suunnittelu- ja kehittäjävinkkejä sekä aloittelijoille että asiantuntijoille.

Lars antaa lukijoiden äänestää viesteistä. Sitten korostaa pääsivun suosituimpia artikkeleita. Tutustu aiheisiin vapaa-aikana käyttämällä kategorian navigointipalkkia yläreunassa.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @tripwiremag

48. Verkkosivusto

Tripwire-lehti

Kirjoittanut: Useita avustajia

Mitä löydät: Verkko on visuaalinen väline. Kuvat ovat kaikkea. Tämä blogi on yhteenveto artikkeleista siitä, kuinka pitää verkkosivustosi parhaalla mahdollisella tavalla. Tee Website Magazine -tapahtumasta säännöllinen käynti, jos sinulla on aikaa vähän ja haluat päästä sisään ja ulos aiheesta muutamassa minuutissa.

Sivuston resurssit ylittävät suunnittelun ja kehittämisen. Jokainen alue on asetettu kanavaksi. Pystysuora navigointi tätä varten on pääsivulla oikealla.

Pakolliset artikkelit:

Seuraa: @WebsiteMagazine

Se vie Bloggeria

Parhaat tiedot bloggaamisesta ovat ihmisiltä, ​​jotka pitävät onnistuneita blogeja. Bloggaajat ovat anteliaita. He nauttivat työn jakamisesta heidän puolestaan, ja he haluavat nähdä sen toimivan sinulle.

Blogit ovat vuorovaikutteisia. Palaute ja kommentit lisäävät heidän menestystä. Muista antaa näiden blogin omistajille pidä tai käyttää jotain heidän julkaisemistaan.

Siellä on yksi viimeinen vaihe. Maksa se eteenpäin. Mitä olet oppinut jakamaan muille bloggaajille?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map