38 Web-suunnittelun asiantuntija jakaa parhaat vinkit parhaan Web-rakentajan valitsemiseen

Maailmassa, joka näyttää WordPressin hallitsevan, olemme osoittaneet, että upean sivuston luomiseen on olemassa paljon muita vaihtoehtoja. Verkkosivuston rakentajat ovat erinomainen ratkaisu yritysten omistajille, jotka haluavat olla läsnä verkossa. Siksi päätimme haastatella 38 verkkosuunnittelijaa saadaksesi selville.


Mikä on paras ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja pienyrityksen verkkosivuston luomiseen ja miksi suosittelet sitä?

Katsotaanpa, mitkä ovat kunkin verkkosivuston rakentajan edut.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro on brasilialainen verkkosuunnittelija ja yksi Fix Up Brasilin perustajista.

Markkinoilla ei ole verkkosivustojen rakentajaa, joka voisi tehdä kaiken puolestasi. Ei ole verkkosivustojen rakentajaa, jonka avulla voit laittaa valokuvia ja tehtäviä, ja se luo automaattisesti täydellisen sivuston sinulle. Kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on oppimiskäyrä, joka voi olla suurempi kuin odotat.

Jokaisesta heistä ei ole SEO (hakukoneoptimointi) ystävällisiä, koska he mainostavat niitä olevansa. Sinun on tiedettävä vähän suunnittelusta ja siitä, kuinka hallita asioita hyvin, jotta voit luoda loistavan verkkosivuston.

Mielestäni asiakkaiden tulisi selvittää, mikä rakentaja heistä eniten haluaa – se on heille helpointa. Jokaisella heistä on omat työkalut ja ominaisuudet. Ne eroavat toisistaan ​​ja voivat toimia eri tavalla.

Valitsin verkkosivustojen rakentajana Wix.com

Mielestäni se on parasta jollekin, joka haluaa ensimmäisen verkkosivustonsa liiketoimintaansa. Se on halpaa, helppoa ja nopeaa. Jos yrität palkata yritystä tekemään verkkosivustoja sinulle, se maksaa paljon ja ne saattavat toimittaa verkkosivun muutamassa kuukaudessa.

Wix on tasalla kaikista uusimmista suunnittelutrendeistä ja tekniikoista. Aina kun markkinointimaailmassa on jotain uutta, Wix on aina mukana. Aina on lisätty uusia ominaisuuksia. En usko, että muilla alustoilla on tutkimus- ja kehitystiimi, jolla Wixillä on lisäominaisuuksia, joita markkinat vaativat.

Uudet käyttäjät voivat valita työpaikan tai yrityksen luokan, johon he ovat osallistuneet. Jokaiselle toimialalle on malleja. Lisäät mitä haluat. Voit valita värit, tekstin ja kuvat. Jos et ole tyytyväinen, voit valita toisen mallin. Voit aloittaa toisen. Voit olla niin monta kuin haluat. Jos et edelleenkään ole tyytyväinen, paras tapa tehdä on valita Wix Pro, joka tekee sen puolestasi.

Heillä on suuri tuki asiakkailleen. Suurimpaan osaan kysymyksiisi, joihin olet vastannut foorumilla. Jos sinulla on kysyttävää ei foorumilla, vastauksen saaminen Wixiltä vie 10–24 tuntia. Joskus se on automaattinen vastaus. Jos näin on, he lähettävät sen Wix-tiimille ja he vastaavat sinulle oikein.

Valitettavasti Wixillä ei ole hyvää nimeä suunnittelumarkkinoilla Brasiliassa. Täällä kun sanot, että Wixissä on rakennettu verkkosivusto, ihmiset paheksuttavat sitä, koska heidän mielestään se ei ole kovin hyvä verkkosivusto. Ihmiset saavat kuitenkin vaikutelman asioista, joita voit tehdä Wixin avulla.

Jos näytän joitain malleja ja kerron heille, että ne ovat Wixistä, he saavat aina vaikutuksen. Kyse ei ole käyttämästäsi alustasta, vaan siitä, mitä voit tehdä sillä. Jos haluat, voit maalata Mona Lisen Microsoft Paint -sovelluksella (ja jotkut ihmiset ovat tehneet niin!)

Joku, joka haluaa täydellisen ammatillisen verkkosivuston ja jolla on budjetti täydellisen verkkosivuston rakentamiseksi, tulisi välttää Wixiä ja muita verkkosivustojen rakentajia. Mutta minulla on joitain asiakkaita, joilla olisi budjetti maksaa joillekin virastoille rakentaakseen heille hieno verkkosivusto Wixin ulkopuolelle. Mutta he päättivät käyttää Wixiä, koska he eivät halua liittyä toimistoon. He haluavat muuttaa tietoja ja tehdä sen itse. He eivät halua joutua luottamaan toiseen yritykseen vain tehdäkseen yksinkertaisia ​​muutoksia. Heille on parempi käyttää Wixiä.

Haitat:

Wix hidastuu ajan myötä. Kun käynnistät Wix-sivuston, se tulee olemaan erittäin nopea. Mutta jos siinä on liian monta sivua tai jos sisältö alkaa kasvaa, lisää kuvia ja videoita, Wix-verkkosivusto alkaa hidastua. Se alkaa olla sietämätön siihen pisteeseen, kun joudut jakamaan sivut kahteen, jotta sivun lataaminen ei vaadi niin paljon aikaa. Se on erittäin turhauttavaa. Se on Wix-taustaongelma.

Olya Musta

Olya Chernitsyna

~ Olyalla on yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnista. Hän on verkko- ja graafinen suunnittelija, joka on luonut lähes 100 verkkosivustoa eri aloilla, kielillä ja tyyleillä.

Suosittelen Wix-alustaa pienyrityksille, koska sen avulla voit rakentaa erinomaisen, modernin ja ammattitaitoisen verkkosivuston yhdessä päivässä kirjaimellisesti. Saanen jakaa Wix-edut askel askeleelta

1 kerran

Kaikkien yritysten on elintärkeää olla ajoissa markkinoilla. Kukaan ei halua viettää viikkoja tai kuukausia verkkosivustojen rakentamiseen. Wix on ajan säästö.

2. Suunnittelu

Mallit vai tyhjät? Jos et tiedä mitä haluat, sinulle tarjotaan satoja hienoja malleja, jotka ovat laatineet ammattisuunnittelijat, joissa otetaan huomioon kaikki markkinointi- ja käytettävyysnäkökohdat. Jos tiedät mitä haluat, olet tervetullut luomaan tyhjästä mitä haluat. Voit lähettää minkä tahansa kuvan, videon ja fontin, käyttää hienoa animaatiota.

3. Ei koodausta

Vedä ja pudota -järjestelmä tekee prosessista paljon helpompaa. Lisäksi sinun ei tarvitse etsiä web-kehittäjää, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa hänen työstään, sinun ei tarvitse odottaa. Sinun ja verkkosivustosi välillä ei ole esteitä. Saatat tarvita Wix Pron, tosin ��

4. SEO

Wix on kulkenut kaikesta SEO epäystävällisestä SEO ystävälliseen verkkosivustojen rakentajaan. He ovat todellakin parantaneet tätä asiaa paljon. Se on nyt ehdottomasti SEO-ystävällinen, ja kaikki projektini todistavat tämän

5. Parempi joka päivä

Työskenteleessäni Wixin kanssa tiedän, että he kysyivät ja kuuntelivat käyttäjiään, he parantavat alustaa säännöllisesti. Eilen Wixin ja huomenna Wixin välillä on aina valtava parannus.

6. Enemmän kuin vain verkkosivustojen rakentaja.

Wix-sivuston omistaminen on paljon muutakin kuin vain verkkosivuja. Se on erittäin tehokas markkinointityökalu, kaikki yhdessä. Sinulla on asiakasyhteystietoluettelosi, joka asetetaan automaattisesti kaikille kävijöille, jotka kirjoittivat sinut verkkosivustosi kautta, jotka ostivat sinut.

Voit luoda mahtavia sähköposteja ja lähettää sen kaikille yhteystiedoille. Mitä tahansa yritystä (ravintoloita, hotelleja, online-varauksia jne.) On paljon enemmän. Et tarvitse mitään kolmannen osan työkalua tämän tekemiseen, kaikki tarjoaa Wix ja niitä voidaan käyttää ilmaiseksi

7. Valtava ilmainen valokuvapankki

Wixillä on iso valokuvapankki, joka on täysin ilmainen. Kaikki kuvat ovat ammattimaisia ​​ja kauniita. Tämä valokuvakirjasto kasvaa aina. Voit kuitenkin käyttää myös toista kuuluisaa sisäänrakennettua valokuvakuvaa, joka ei ole ilmainen, mutta erikoishintaan

8. Kaikki viimeisimmät verkkosivut ovat saatavilla

Kyllä, Wix haluaa, että heidän verkkosivustonsa ovat ”uusinta tekniikkaa”. Parallaksi, videotausta, elokuva, animaatio, hienot fontit … kaikki ovat täällä käytettäväksi

9. Säännölliset erikoistarjoukset

Joka kerta voit ostaa vuosisuunnitelman 50%: n alennuksella. Lisäksi saat ilmaisen verkkotunnuksen ja lahjakortteja Google Adwordsille.

10. Mobiili versio

Jokaisella verkkosivustolla on ilmainen mobiiliversio, joka voidaan asettaa haluamallasi tavalla

Rakastan Wixiä, olen tehnyt yli 100 verkkosivustoa Wixin kanssa eikä koskaan pahoillani.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Valmistuttuaan Taideinstituutista vuonna 2002 Adrianne työskenteli suunnittelijana D.R. Horton, Fortune 500 -yritys, joka luo kaikkea aikakauslehdistä levitteisiin. Vuonna 2007 hän perusti suunnittelijana ja suurikokoisena grafiikkayrityksenä eikä koskaan katsonut taakseen.

Noin kuusi vuotta sitten aloitin itselleni verkkosivuston WIX-sivustolla. Oli vain hauskaa testata alustaa, koska vanha sivustoni oli WP: ssä ja pidin siitä tarpeeksi. Muutaman päivän pelattuaan WIX: n kanssa olin vaikuttunut. Sivuston kokoamisen nopeus oli aika yllättävää, joten siirrin verkkotunnukseni, ja se oli alun jotain hienoa.

Noin vuoden kuluttua portfolioni WIX: stä päätin tehdä verkkosivun sukellusliikkeelle, työskentelin osa-aikaisesti. Tein tämän ilmaiseksi kokeilemalla toista sivua WIX-sivustossa. Perustin verkkosivuston, ja yllätyksekseni pari kuukautta myöhemmin liiketoiminta räjähti.

Olimme saavuttaneet ykkösluettelon Googlessa niin lyhyessä ajassa, ja Facebook-sivumme kasvoi rikkakasvina. Se oli kuin osumme tuolle makealle paikalle. Joten päätin tehdä vielä muutama verkkosivusto paikallisille saarijoille St. Thomasilla.

Kaikilla sivustoilla oli samanlaisia ​​tuloksia ja suurin osa… kun sivusto oli valmis, asiakkaideni ei tarvinnut odottaa minua tekemään muutoksia tai maksamaan ylläpidosta! Minulle se on kultaa. Tiedän, että jotkut verkkosivustojen suunnittelijat kääntävät nenänsä alas WIX-sivustoissa.

Jotkut nauravat ja toiset ovat todella huolissaan siitä, että itse valmistajien rakentaja saattaa heidät pois liiketoiminnasta. No, katson sitä siunauksena! Olen suunnittelija; Vihaan koodia. Työskentelen paremmin visuaalisesti ja uskon, että WIX avaa ovet uskomattomille verkkosuunnittelijoille, jotka eivät ehkä tiedä tai pidä koodauspisteestä.

Älä ymmärrä minua; WIX ei korvaa todellista kykyä. Minusta on myös tylsää tehdä rutiinihuoltoa. Tykkään kääriä useita hienoja erilaisia ​​malleja kerralla ja luovuttamalla ne sitten asiakkailleni nopealla “miten” -videolla. Se vapauttaa minut siirtyä seuraavaan hienoon projektiin ja olla valikoiva suunnittelemaan sivustoja, joiden mielestäni puhut minua.

Olen huomannut, että 99% asiakkaistani tulee minuun muilla alustoilla. WP on suosituin. Se on aina sama tarina; “Sivustosuunnittelijani on poistunut MIA: sta tai he eivät soita minulle takaisin, he haluavat X dollaria yksinkertaiselta muutokselta, ja se on liian kallista, he ottivat sisäänkirjautumiseni, enkä voi tehdä muutoksia nyt.”

Aina on niin, että verkkosivuston suunnittelija on jollain tavoin epäonnistunut tai veloittanut muutoksilta kohtuuttomia summia. WIX lievittää tätä ongelmaa. Luon kauniin, dynaamisen verkkosivuston, jossa on satoja sovelluksia saatavilla asiakkailleni nopeasti ja tehokkaasti WIX pro -tililläni.

Kun sivusto on valmis, siirrän sivuston asiakkaideni WIX-tilille niin, että heillä on 100% hallinto omasta sivustostaan. Astuin sitten syrjään. Olen aina käytettävissä apua ja kysymyksiä varten ja teen ylläpidon maksua tai muutoksia varten, mutta tärkeintä on, että he voivat tehdä muutoksia itse.

Huomaan, että kaikki asiakkaani ovat niin onnellinen tästä ja tuntevat olevansa verkkosivustojen suunnittelijan hallitsemattomia. Heillä on vapaus, ja se pitää heidät palaamaan takaisin muihin hankkeisiin ja antamaan minulle ehdotuksia. Uskon, että 80% yrityksestäni on nyt viitepohjaista ja alkaa vain muutamasta WIX-sivustosta.

Millä tahansa alustalla on aina tumma puoli. Uskon, että WIX: n on tehostettava heidän SEO-peliäan. Jos noudatat perusteita, saat kunnollisia tuloksia, mutta uskon, että heidän on keskityttävä tähän hieman enemmän. Tällä hetkellä WIX käyttää parastorage-palvelua, joten näyttää siltä, ​​että kaikki WIX-sivustot saavat F-luokituksen purkamattomia kuvia, koska palvelimista lisätty tiedostopääte roskaa.

Tämän vuoksi on vaikeaa saada tarkkoja kuormitusnopeuden testituloksia. Tärkeintä on helpottaa pakkaamalla kuvat oikein ja tietämättä, että sivua ei ylikuormiteta. Uskon myös, että WIX: n toinen haittapuoli on verkkokaupan kyvyt. Totta puhuen; se on aika ruma.

Voit käyttää Ecwidiä, josta pidän paljon ja joka mahdollistaa mukautetun CSS: n, joka on mukavaa, mutta WIX-perusmyymälä tarvitsee rakkautta. Se kykenee pienelle kaupalle, jolla on alle 50 verkkotuotetta, mutta jos se on suuri myymälä, se on liian aikaa vievä eikä vain virtaa hyvin.

Kaikella sanotulla – asia, jonka minä L.O.V.E. WIX on, että he kuuntelevat! He parantavat jatkuvasti alustaansa. Ne lisäävät uusia sovelluksia, jotka tekevät elämästä paljon helpompaa, ja uusia toimintoja, jotka tekevät sivustoista näyttäviä.

Ottaako WIX työtä oikeilta verkkosivustojen suunnittelijoilta? Ehei! Tärkeintä on, että on vaikea suunnitella itsellesi… ja ravistelet päätäsi kyllä ​​juuri nyt. Minulla on kulunut vuosia kehittääkseni itselleni itselleni itsellesi sopiva sivusto, ja olen varma, että muutan sitä joka tapauksessa vuodessa.

WIX-yritysten omistajat tarvitsevat aina WIX-suunnittelijan. Sanon kaikille asiakkailleni kokeilla WIX: ää ennen palkkaamista. Opi alusta ja yritä rakentaa niiden sivusto. En ole menettänyt yhtä asiakasta tällä tavalla, he kaikki arvostavat rehellisesti ja lopulta palkkaavat minut tekemään alkuperäisen suunnittelun.

Mielestäni WIX: llä on joitain parannuksia, joita he tarvitsevat tehdä, mutta mitä alustaa ei ole? Se on loistava paikka aloittaa pienyritysten omistajille, ja uskon todella, että sen paraneminen jatkuu ajan myötä.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian on SeeDesinen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli seitsemän vuoden kokemus web-suunnittelusta. Hänen yritys on erikoistunut WIX-verkkosivustoihin ja brändäysratkaisuihin kaikille yrityksille tai tuotteille. He rakentavat ammatillisia verkkoympäristöjä, jotka on tarkoitettu vastaamaan tarpeitasi ja parantamaan yritystäsi.

Lapsestani lähtien olen ollut intohimoinen kaikkeen, mikä tarkoittaa materialisoitunutta näkemystä, sekoittaen värejä tavalla, joka tehostaa jättäen tilaa inspiraatiolle ja luovuudelle.

Jos omistat yrityksen, tiedät kuinka tärkeätä on toimiva verkkosivusto, jotta asiakkaasi löytävät sinut ja tekevät myös ostoksia sinulta. Verkkosivun omistaminen auttaa kasvattamaan tulojasi ja antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää tietoja sinusta, kun he sitä tarvitsevat.

Mielestäni suosituin verkkosivustojen rakentaja on Wix. Wix-verkkosivustojen rakennustyökalu sopii kaikille yrityksille ja tarjoaa sinulle monia etuja.

Kun olet kirjautunut sivustolle, voit selata yli 250 mallia uudelle verkkosivustollesi. Voit valita minkä tahansa mallin, jota haluat käyttää. Ne ovat valmiita malleja, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia niihin käytetystä koodauksesta tai HTML: stä.

Usein verkkosivustojen rakentajilla voi olla vaikea liikkua ja aiheuttaa sinulle päänsärkyä. Wix tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka koostuu vetämällä ja pudottamalla -liittymästä. Tämä vedä ja pudota -rajapinta on erittäin hyödyllinen ihmisille, joilla ei ole kokemusta verkkosivustojen suunnittelusta, ja se tekee verkkosivustosi luomisesta helppoa.

Voit sijoittaa kaiken tekstin, kuvat ja videot minne haluat, vain liikuttamalla niitä ympäri ja sijoittamalla ne haluamaasi paikkaan.

Viimeiseksi, Wix tarjoaa hyödyllisiä työkaluja, joita voit käyttää, jos joudut jumittumaan missä tahansa vaiheessa verkkosivustosi rakennuskokemuksen aikana. Napsauttamalla on monia erilaisia ​​painikkeita saadaksesi apua suoraan sivustolla, voit tarvittaessa ottaa jopa yhteyttä asiakastukeen.

Tämä on hyödyllistä, koska et koskaan tiedä milloin voi joutua ongelmaan, ja vastaukset kysymyksiisi auttavat sinua jatkamaan verkkosivustosi rakentamista.

Wix.com-sivuston rakentaja on erittäin helppo käyttää, ja se tarjoaa monia erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit rakentaa sivustosi tyhjästä.

Asiakkaasi etsivät sinua jo verkosta, ja jos sinulla ei ole verkkosivustoa, menetät heidät kilpailullesi. Älä luovuta asiakkaitasi muille, koska pelkäät hypätä verkkosivustoihin.

Wix-verkkosivustojen rakennusohjelma on loistava paikka aloittaa, ja se tarjoaa sinulle toimivan ja ammattimaisen verkkosivun lyhyessä ajassa..

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah on Wix Pron graafinen suunnittelija vuodesta 2009. Hän on myös sosiaalisen median supersankari.

Käytettyäni jokaista verkkosivustojen rakentajaa tulin siihen johtopäätökseen, että Wix.com ylitti kaikki odotukset. Wix on tehnyt askeleita, joita ei voida uskoa, ja olen käyttänyt heidän palvelujaan vuodesta 2009 lähtien, kun aloitin oman pienyritykseni.

Sen lisäksi, että Wix-editori kehittyy jatkuvasti, tuo mukanaan uusia ja parannettuja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään parhaasi mahdollisuutesi helposti; Wix-yhteisö on lämmin, jossa Wixin työntekijät ja Wix-suunnittelijat ovat vuorovaikutuksessa ja tukevat toisiaan. Terve kilpailu, mahdollisuudet eivät vain lopu koskaan.

Selitän Wix.com-sivuston Web-suunnittelun Photoshopiksi usein sen vapauden vuoksi, jonka se antaa sinulle vain luoda. Käytettävissäsi on satoja erinomaisia ​​työkaluja, jotka sopivat sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Se on kaikki mitä voit pyytää luomaan mitä tahansa mitä kuvitellaan. Se on kuin taikuutta, napsauta Valmis!

Kun aloitin aloittamisen, minulla ei ollut absoluuttista nollakokemusta web-suunnittelusta tai rahaa web-suunnittelijan palkkaamiseen, joten aloin tutkia vaihtoehtojani. Silloin kompasin Wix.com-sivuston jälkeen turhauttavasti luopua muista vaihtoehdoista, jotka pakottivat minut noudattamaan asettelua tai muotoa.

Wix uhmasi kaikkia sääntöjä; se antoi minulle tyhjän kankaan, jonka avulla voin vain leikkiä sydämeni sisällölle ja sellaiseen vapauteen, johon rakastuin. Suuri osa Wixissä on, että jokaisella on jotain, onko sinulla 5 minuuttia tai 5 päivää viettää verkkosivustolla.

Käytössäsi olevat upea ennalta suunnitellut mallit, tyhjä kangas, jonka avulla voit luoda jotain täysin omista visuaalioistasi (ja sitä tukevilla työkaluilla) ja tosiasia, että se on avannut kokonaan uuden muotoilumaailman sekä Wix Pros -yrityksille että asiakkaille..

David Attard

David Attard

~ David on verkkosivujen suunnittelija, suosittu kirjailija monilla verkkosivujen suunnittelusivustoilla ja DART Creations -sivuston perustaja..

Aina, kun sivusto on niin välttämätön osa liiketoimintaa, on hienoa, että ihmisillä, joilla ei ole pääsyä verkkosivujen suunnittelijaan (mistä tahansa syystä), on hienoja vaihtoehtoja.

Tämä on nähtävä monien pienyritysten näkökulmasta, jotka haluavat käyttää verkkoa, mutta joilla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa.

WIX on erinomainen valinta. Sen keinotekoinen suunnittelu älykkyyden ansiosta on helppoa luoda upean näköinen verkkosivusto vähän tai ei ollenkaan..

Koska olet sellainen yksinkertainen, vaiheittainen ohjattu toimija, joka kysyy sellaisia ​​asioita kuin sivuston konteksti (verkkokauppa, vaatteet, vauva?), Kysyy sitten osoitteesi, puhelintasi, sosiaalisen verkoston tietoja ja luo kaikki sivustot tyhjästä. Tietysti voidaan sitten muuttaa ja tarkentaa tarpeen mukaan, mutta perusteet on asetettu.

Pohjimmiltaan se on erittäin yksinkertaistettu sisällönhallintajärjestelmä, jossa keskittyy määrätietoisesti yksinkertaisen käyttökokemuksen luomiseen ihmisille, joiden on luotava verkkosivusto (mutta en tiedä miten).

Se ei halua olla WordPress eikä voi koskaan olla niin joustava, mutta se on oikea työkalu pienyrityksille, jotka tarvitsevat vain auttavan käden verkkosivuston perustamisessa suhteellisen alhaisella maksulla.

Angelique

Angelique

~ Angelique on Fresh Pixel -säätiön perustaja. Se on web-suunnitteluyritys, joka tarjoaa ammattitaitoisia verkkopohjaisia ​​palveluita, mukaan lukien pienyritysten aloitussivustot, sähköisen kaupan ratkaisut ja täyden palvelun räätälöityjen verkkosivustojen kehittäminen sekä brändäys, SEO ja verkkomarkkinointipalvelut..

Isännöityjen verkkosivustojen rakentajien suhteen henkilökohtainen mielestäni Wix on pääasiassa kyky ylläpitää sivustoa suhteellisen nopeasti heidän teemojensa kanssa. Vaikka verkkosivustojen rakentajat eivät ole kaikille, ne ovat erityisen hyödyllisiä aloittaville pienyrityksille.

Kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on ammattilaisille ja ammattilaisille, ja olemme varovaisia, että kaikki asiakkaat tekevät matematiikkaa ja harkitsevat verkkosivustojen rakentajien vuosimaksujen kustannuksia ja punnitsevat sitä huolellisesti perinteisempien verkkosivustojen kanssa.

Verkkokaupan ratkaisut ovat melko rajallisia, enkä suosittelisi niitä, jos asiakas tarvitsee verkkokauppasivuston tai monimutkaisemman verkkosivuston, kuten jäsenalueen tai kirjautumisominaisuudet. Näissä tapauksissa WordPress, joka tarjoaa myös vedä / pudota -editoriominaisuudet, on parempi vaihtoehto, joka mahdollistaa entistä tehokkaammat verkkosivustojen rakennukset ja on halvempi kuin verkkosivustojen rakentajien vuosimaksut..

Suunnittelin verkkosivustoa yli kymmenen vuoden ajan ja olen valmistanut yli 200 verkkosivustoa aina pienistä portfoliosivustoista suuriin räätälöityihin rakennuksiin – suunnittelu / markkinointi ja brändäys kulkevat käsi kädessä ja kaikki kyse on emotionaalisen yhteyden luomisesta asiakkaan yleisölle..

Romi Brayer

Romi Brayer

~ Romi on web-suunnittelija ja sosiaalisen median yrityksen Quick Sites International kumppani. Romi ja hänen kumppaninsa Maya perustivat liiketoimintansa kaksi vuotta sitten, ja he onnistuivat suunnittelemaan kymmeniä verkkosivustoja (ja laskemaan).

Kymmenien verkkosivustojen luomisesta saamiemme kokemusten perusteella Wix.com on helpoin DIY-alusta pienille yrityksille.

Pienellä yrityksellä on rajalliset resurssit sen digitaaliseen kuvaan, eikä sillä ole aikaa oppia kehittyneempiä alustoja, kuten WordPress. Wix tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​kauniita teemoja, joiden avulla he voivat muokata nopeasti ja intuitiivisesti ilman koodausta. Sillä on satoja sovelluksia, joita voidaan käyttää sekä Freemium- että Premium-suunnitelmissa.

Suosittelen Wix.com-yritystä yritykselle, joka suunnittelee ensimmäistä verkkosivustoaan, jolla ei ole kokemusta tai jolla on rajalliset resurssit. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos yritys tarvitsee salkku- tai yksinkertaisen verkkokauppasivuston.

Wix-alustalle on päivitetty muutaman päivän välein uusimmat suunnittelu- ja hallintaominaisuudet, jotka antavat yhä enemmän mahdollisuuksia suunnittelijalle ja yritykselle itselleen.

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

~ Roshainin yritykselle on myönnetty Bronze-status “Wix Pro Web Designer” -tapahtumassa “ArenaWix” USA: lla 8. marraskuuta 2010 ja maaliskuussa 2014. Hänestä tuli ensimmäinen ”Wix Pro Designer” Etelä-Aasian alueella..

Paras isännöity verkkosivustojen rakentaja pienyrityssivustojen luomiseen on Wix.

Suosittelen sitä, koska se on erittäin helppo alusta luoda verkkosivusto ja siinä on myös monia käytettäviä sovelluksia.

Voimme tehdä kauniita Wix-sivustoja, eikä siinä ole suuria Wix-mainoksia ilmaisille käyttäjille. Wix tarjoaa myös elinikäisen isännöinnin myös ilmaisille käyttäjille.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy on markkinointipäällikkö Tie Nationalissä, LLC.Kathy on käyttänyt kykyjään rakentaakseen ja hallitakseen uusia osastoja alusta alkaen varmistaakseen yrityksen kasvun ja asiakastyytyväisyyden.

Olen käyttänyt Wixiä useita kertoja aiemmin pienyrityksissä ja viimeaikaisessa sivustomme uudessa suunnittelussa. Uusille suunnittelijoille WIX tarjoaa erinomaisia ​​aloitusmalleja räätälöimiseksi pitäen sivuston erittäin ammattimaisena.

Niille, joilla on enemmän suunnittelukokemusta, WIX-mallit voivat olla suuri inspiraation lähde ponnahduslautalle, mutta samalla voit luoda verkkosivun myös tyhjästä kankaasta. Kaikki elementit ovat olemassa blogeille, kuville, animaatioille ja mikä tärkeintä SEO: lle.

En käsittele kaikkia koodauskehittäjiä, mutta WIX: n kanssa tämä tieto ei pidä minua, ja suunnitteluni ja navigointitietoni voivat saada keskipisteen. Vielä parempi, voin tehdä muutoksia lennossa ilman tarvetta palkata kehittäjää koodauksen päivittämiseksi.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim valmistui taiteesta & Suunnittelu AKTO -koulu (1996-1999) graafisena suunnittelijana. Aikaisemmin hän työskenteli aikakauslehtien freelance-kuvittajana. Hän luo parhaillaan verkkosivustoja pienille yrityksille, jotka tarvitsevat uuden tuoreen verkkosivuston.

Wixillä on helpoin verkkosivustojen rakentaja / toimittaja, jonka avulla yksinkertaiset käyttäjät voivat esitellä töitään. Liiketoiminta, palvelut, verkkokauppa ja monet muut. Wix seuraa uusinta tekniikkaa monien erinomaisten työkalujen avulla, jotka auttavat suunnittelemaan erittäin nykyaikaisen ja ystävällisen verkkosivuston. Sadat ylimääräiset sovellukset voivat myös auttaa toteuttamaan ainutlaatuisia projekteja.

WIX tarjoaa myös markkinointia, mainontaa, uutiskirjeitä, SEO, analytiikkaa, osakekuvia ja videoita. Onko koko paketti pienyrityksille suunnatun verkkosivuston rakentamiseen kuin muut markkinoiden rakentajat.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica on lahjakas verkkosuunnittelija ja sosiaalisen markkinoinnin ammattilainen, jolla on poikkeukselliset taidot web-kehityksessä.

Uskomme, että Wix on paras verkkosivustojen rakentaja. Olemme käyttäneet monia muita alustoja, melkein kaikki ne, jotka ovat siellä.

Wix on ylivoimaisesti helpoin käyttää, samoin kuin sen avulla voit olla luova suunnittelusi ja ideoidesi kanssa, ja tarjoaa silti hämmästyttävän HTML-verkkosivuston, jota on helppo käyttää ja katsella käyttämättä vähän tai ei lainkaan HTML-koodausta.

Kun olen suunnitellut asiakkaideni verkkosivut, voin yleensä toimittaa DIY-linkkejä auttaakseen heitä tekemään omia päivityksiä. Se antaa heille voimaa, luottamusta ja mukavuutta pitää yllä omaa verkkosivustoaan. Jos heillä on ongelmia, he voivat aina ottaa minuun yhteyttä tai ottaa yhteyttä Wix-apuun ilman kysymyksiä!

Rakastan Wixiä ja olen rakentanut sitä viiden vuoden ajan. Olen suunnitellut satoja ja satoja verkkosivustoja cupcake-yrityksestä, pankeille ja lääkäreille!

Joshua Moran

Joshua Moran

Graafisena suunnittelijana WiX olisi minun valintani muiden verkkosivustojen rakentajien joukossa.

Tärkein syy olisi sen kyky työskennellä tyhjällä kankaalla, templaattomana ja täysin muokattavissa.

Täydellinen räätälöinti tekee HTML-verkkosivustomenetelmästä houkuttelevan. Kaatuminen on kuitenkin se, että koodaaminen vie enemmän aikaa.

WiX: n avulla voin keskittyä muotoiluun ja saada se näyttämään esteettisesti miellyttävältä säästäen itselleni useita tunteja koodausta. Lyhyemmät aikataulut tarkoittavat onnellisempia asiakkaita.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy on Iso-Britanniassa toimivan monitieteisen suunnitteluyrityksen Brown Owl Creative: n perustaja ja toimitusjohtaja, joka keskittyy brändämiseen, suunnitteluun ja verkkokehitykseen. Brown Owl Creative yhdistää suunnittelun ja tekniikan tuotemerkkien lanseeraamiseksi ja auttaa yrityksiä kasvamaan sekä paikallisesti että ympäri maailmaa.

Brown Owl Creative käyttää HTML5-, CSS3- ja JavaScript-tekniikoita luodakseen kiinnostavia ja innovatiivisia mobiili-, tabletti- ja pöytätietokokemuksia asiakkaidemme verkkoratkaisuihin. Toimimme joillakin alustoilla, kuten WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow ja Magento.

Mikään verkkosivustojen rakentaja ei ole mielestäni täydellinen. Heillä kaikilla on edut ja haitat. Minulle henkilökohtaisesti Wix on ylivoimaisesti innovatiivisin vedos & pudota verkkosivustojen rakentaja kilpailijoidensa keskuudessa.

Voit saavuttaa korkeatasoisen edistyneen suunnittelun ilman, että sinun tarvitsee osata koodata, ja he tuovat aina käyttöön uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka mielestäni asettavat heidät tässä suhteessa kilpailijoihinsa.

Tämä on tärkeä näkökohta, jos aiot rakentaa sivustosi alustalle, joka voi kasvaa sivustosi mukana tarpeidesi muuttuessa.

Mahdollisuus rakentaa työpöytä- ja mobiiliystävällinen verkkosivusto ilman koodausta tai kehitystä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon pienille yrityksille ja aloittelijoille, jotka haluavat luoda verkkosivuston läsnäolon nopeasti, tehokkaasti ja budjetin puitteissa..

Uskon, että Wixin (88 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää heinäkuusta 2016 lähtien) kasvu johtuu pääasiassa heidän innovatiivisesta lähestymistavastaan ​​uusien ominaisuuksien kehittämisessä ja siitä, että pienyritykset tekevät siitä käyttäjäystävällisen hallitsemaan ja päivittämään omia verkkosivujaan ilman tarvetta palkata kehittäjä tehdä pieniä web-päivityksiä heidän puolestaan.

Heillä on myös yksi vahvimmista tukinfrastruktuureista, joita on saatavana kaikkien verkkosivustojen rakentajien keskuudessa, ja he reagoivat puhelimitse ja sähköpostitse tukeen. Tämä yhdessä niiden käyttöjärjestelmän joustavuuden ja helppokäyttöisyyden kanssa tekevät heistä markkinajohtajia erittäin kilpailukykyisillä markkinoilla.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah on illustrateddomain.com -yrityksen perustaja, hän on palkittu Wix-sertifioitu suunnittelupro, ja hän on luonut sivustoja vuodesta 2010. Hänen aiempi asiantuntemuksensa yrityskonsulttina ja markkinoinnin asiantuntijana auttaa asiakkaitaan määrittelemään online-strategiansa..

Mielestäni Wix on ehdottoman paras valinta pienyritysympäristölle.

Käyttäjät voivat luoda upeita verkkosivustoja murto-osan hinnasta, jonka he maksaisivat muiden alustojen kanssa. Siinä on vedä ja pudota -tekniikka, jonka avulla käyttäjät, joilla on vähän verkkokokemusta, voivat luoda loistavan verkkosivuston. Jos ammattilainen rakentaa Wix-sivustosi, sinun on helppo oppia hallitsemaan sivustoasi.

Pienyrityksille Wix-taustaohjelman ominaisuudet ovat yhden luukun verkkokauppa, jossa kaikki on ulottuvillasi paitsi verkkosivuston luomisen lisäksi myös asiakkaiden ja asiakkaiden sitoutumisen hallintaan yhdessä paikassa.

Wix-ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Puhtaat kauniit verkkosivustojen mallit
 • Helppokäyttöisyys
 • Helppo, tehokas SEO (ei ajax)
 • Pro-valokuvagalleria
 • Wix Backend – Asiakkaiden, yhteyshenkilöiden ja asiakkaiden hallinta
 • Parallex ja reagoiva muotoilu (Wix Columes)
 • Sähköpostimarkkinoinnin hallinta (Wix Shout Out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio on Unraveled Media -yrityksen, digitaalisen viraston, joka tarjoaa räätälöityä verkkosivustojen suunnittelua ja SEO-palveluita, toimitusjohtaja. Hän on myös graafisen suunnittelun markkinoiden Boonle.com -yrityksen perustaja.

Vaikka rakennan verkkosivustoja useilla alustoilla, Wix.com pyrkii parhaiten kehittymään pienyritysten verkkosivustojen suhteen. Suosittelen Wixiä pienyritysten omistajille melko usein seuraavista syistä:

edullisuus

Mukautetun Wix-sivuston perustamisesta aiheutuvat kustannukset verrattuna räätälöityyn WordPress-sivustoon ovat yleensä huomattavasti pienemmät. Tämä johtuu yleensä ajasta, joka vie Wix-sivuston perustamiseen verrattuna WordPress-sivustoon.

Nopea asennus & helppokäyttöisyys

Erittäin mukautettavan vedä ja pudota -editorin ansiosta upean näköinen verkkosivusto voidaan perustaa usein lyhyessä ajassa, kun tutustu alustaan.

ylläpito

Asiakkaiden kouluttaminen Wix-verkkosivustojen hallintaa ja muokkaamista varten on paljon helpompaa kuin WordPress-sivustoja. Asiakkaat ymmärtävät yleensä vedä ja pudota -sovelluksen rakenteen nopeasti ja ovat kiitollisia siitä, että he voivat itse tehdä perusmuokkauksia, kuten lisätä kuvia tai muuttaa tekstiä. Tukidokumentaatio on myös vain napsautuksen päässä.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz on web-suunnittelija ja bloggaaja, joka on keskittynyt auttamaan ihmisiä aloittamaan bloginsa tyhjästä. Hän tarjoaa askel askeleelta-opetusohjelmia ja toimivia neuvoja, mutta tarjoaa samalla koodauspalveluitaan räätälöidä Squarespace-malleja.

Kun ajattelen pienyritysten ammattimaisia ​​sivustoja, ajattelen heti Squarespacea. Uskon, että se on siellä parhaiten ylläpidetty verkkosivustojen rakentaja, enkä sen suosion vuoksi. Minulle Squarespace on ylivoimaisesti paras ratkaisu luoda vakaa yrityssivusto omalle pääosin seuraavien kolmen perustekijän vuoksi:

1. Responsiiviset mallit: Olen valtava puolestapuhuja verkkosivustojen reagoinnille, ei vain siksi, että se antaa yleisöllesi mahdollisuuden selata sivustoasi tehokkaasti, kun he ovat liikkeellä, mutta myös siksi, että se antaa heidän tietää, että olet tosissasi yrityksessäsi ja kiinnität huomiota yksityiskohdat, jotka jätetään liian usein huomiotta.

Kaikki Squarespace-mallit reagoivat täysin, ja vaikka lisäisit sellaisia ​​elementtejä kolmannen osapuolen lähteistä, jotka ovat ei-reagoiva , voit muokata niitä helposti lisäämällä muutama CSS-rivi editoriin

2. Mukauttaminen: Jos haluat, että sivustosi on ikimuistoinen ja täysin räätälöity tuotemerkkiisi, sinun on panostettava siihen. Tämä tarkoittaa, että sinun on voitava muokata, valita värejä ja valita fontteja jokaiselle verkkosivustosi elementille.

Squarespace-tyylieditorilla voit muuttaa melkein kaikkia sivustosi piirteitä, mukaan lukien painikkeet, jakajan värit, fontit, tekstin värit, pehmusteet jne., Jolloin voit luoda täysin henkilökohtaisen sivuston ilman koodaustaitoja. Lisäksi, jos sinulla on tietoa HTML: stä ja CSS: stä, sinulla on mahdollisuus mukauttaa sivustoasi entisestään kaikissa malleissa olevien monien koodisyöttöalueiden ansiosta.

3. Hinnoittelu: Kun aloitat yrityksen budjetilla, voi olla houkutusta mennä halvimpiin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin, mutta verkkosivustojen suhteen olen täysin eri mieltä. Luotettava rakentaja, joka antaa sinulle kaikki tarvitsemasi toiminnot ja enemmän, tulee usein hintalappu. Onneksi Squarespace -suunnitelmat ovat erittäin edullisia, ja voit aina valita päivityksen yrityksesi kasvaessa.

Isännöityjen verkkosivustojen rakentajien asia on, että vaikka he kaikki tarjoavatkin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, laajan valikoiman malleja ja jopa ilmaisia ​​tilejä, sinun on toimittava sellaisen kanssa, joka auttaa sinua luomaan asianmukainen läsnäolo verkossa. Siksi suosittelen Squarespacea kaikille, jotka haluavat perustaa pitkäaikaisen liiketoiminnan verkossa

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff on HellothisisJeff Design -yrityksen omistaja ja käsitteellinen taiteilija. Se on itsenäinen tuotemerkki ja web-suunnittelija, joka on suunnattu erityisesti voittoa tavoittelemattomille, kirkoille ja pienyrityksille..

Jokaisella verkkohankkeella on erilaisia ​​harkinnanvaraisia ​​tavoitteita ja saavutettavat tavoitteet, joten valitettavasti kukaan täydellinen alusta ei toimi jokaiselle asiakkaalle. Squarespace -palvelun käyttäminen täydellisenä itsenäisenä web-ratkaisuna on kuitenkin järkevää useille pienyrityksille, voittoa tavoittelemattomille ja kirkoille, joiden kanssa työskentelen.

Luovasti, Squarespace tarjoaa kauniisti puhtaita malleja, jotka sopivat täydellisesti pakottavien tuotemerkkitarinoiden välittämiseen. Mahdollisuus tuoda omat räätälöinnit CSS: n kautta sekä syventyä kehittäjäympäristöön todella erottaa Squarespaceen todellisen suunnittelijan työkalupakin. Niiden puitteissa ei ole juurikaan mahdollista saavuttaa.

Suurimmat piirteet ovat kuitenkin asiakaspuolella intuitiivisen sisällönhallinnan ja sivuston ylläpidon suhteen. Asiakkaani rakastavat, kuinka helppoa on luoda dynaamisia uusia sivun asetteluja vedä ja pudota -editorilla, ja heillä on täydellinen hallinta sivuston hierarkian suhteen..

Squarespace tarjoaa myös paljon etuja kulissien takana, kuten SSL-tietoturva, verkkokaupan työkalut, erilaiset ydinintegraatiot ja erinomainen asiakaspalvelu.

Yhteenvetona pidän Squarespace-palvelun käytöstä, koska se on nopeaa ja helppoa, samalla kun se tarjoaa huippuluokan suunnittelu- ja sisältöratkaisuja, jotka auttavat minua kertomaan asiakkaideni tarinoita hyvin käytännöllisillä tavoilla.

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah on voittanut 5 palkintoa verkkosivujen suunnittelusta viimeisen 5 vuoden aikana. Tällä hetkellä hän suunnittelee vain yksityisasiakkaiden verkkosivujen suunnittelua ja johtaa kokopäiväisesti yritystään, ReadySettle. Hän loi yrityksen sivuston viikonloppuna.

Kaikista ehdokkaista Squarespace on se, jonka viime kädessä valitsen. Niissä on erittäin yksinkertaisia, intuitiivisia työkaluja ja puhdas muotoilu ja tyyli. Minulla on ollut monia pienyritysten omistajia ja yrittäjäystäviä käyttämässä Squarespacea, ja heistä on hienoa, että he tekevät koodinsa toimimaan yhdessä todella hyvin.

Graafisia käyttöliittymiä hyödyntävien verkkosivustojen työkalujen on luotava säiliöitä, kuten palapelin palasia, jotta vedä ja pudota -toiminto toimii. Useimmissa tapauksissa tämä päättyy siitä, että se on hankalaa sekoitusta, joka on yhteensopimaton muotoiluelementtien ja väreiden kanssa.

Ruututila kuitenkin tekee tämän kauniisti käyttämällä eri tekniikkaa, jota monet muut pelaajat eivät käytä. On erittäin selvää, kuinka nopeat sivun latausajat ovat, kuinka reagoiva sivusto on, ja vain yleinen aitouden ja laadun tunne, jota et yksinkertaisesti voi saada useimmista vedä ja pudota -ympäristöistä.

Kaiken kaikkiaan Squarespace on valintani ykkönen verkkovastaavana. Ei kovin monet alustat pysty vastaamaan kustannuksia ja helppokäyttöisyyttä verrattuna lopputulokseen, joka on korkealaatuinen, reagoiva verkkosivusto, joka välittää tehokkaasti verkkosivuston viestin ja tekee sen tavalla, joka on silmille erittäin miellyttävä..

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan on Lovably Inc. -yrityksen perustaja. New Yorkissa sijaitseva luova studio on keskittynyt levittämään pitkäaikaisia ​​ideoita ympäri maailmaa käyttämällä harkittuja, tarkoitusperusteisia muotoiluja. Vuonna 2014 perustettu tavoite tehdä huipputeknisistä suunnittelupalveluista paremmin saavutettavissa, olemme auttaneet muuttamaan kymmeniä hyviä ideoita kauniiksi todellisuuksiksi.

Squarespace on pienyritysten parhaiten ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja, koska se mahdollistaa laajan, luovan räätälöinnin säilyttäen samalla yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden, jonka useimmat palvelut eivät edes ole saavuttamassa.

Squarespace-palvelun avulla asiakkaidemme on helppo lisätä ja muokata sisältöä verkkosivustoillaan ja ottaa monimutkaisten verkkoasetusten hallinnan taakan heidän harteilleen.

Lopuksi, Squarespacen 24/7 asiakastuki on huippuluokkaa ja aina valmis auttamaan. Et voi voittaa sitä.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan on UX-suunnittelija ja Crafting Creative -yrityksen perustaja. Hän työskentelee luovien yrittäjien kanssa käsityönä verkkosivustoille, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavuutta lisääviä ja tuovat lisää asiakkaita digitaaliseen kynnykseen. Löydät hänet Twitteristä tai Instagramista @MeghanCreative.

Paras, isännöity verkkosivustojen rakentaja ja yksi, jota käytän sekä itselleni että asiakkailleni, on Squarespace. Squarespace on all-in-one-ratkaisu: he huolehtivat isännöinnistä, verkkotunnuksesi nimi voidaan määrittää niiden kautta ja ne integroituvat helposti Google Appsiin. He aikovat myös hiljattain tarjota ilmaisia ​​SSL-varmenteita, jotka (nörttihälytys) tarkoittavat, että verkkosivustosi URL-osoitteessa on alussa https: //, joka ilmoittaa käyttäjillesi, että se on turvallinen käyttöpaikka.

Miksi tällä on merkitystä? Koska vuodesta 2017 alkaen Google hakee suojaamattomia sivustoja ja sinun sivustosi voidaan mahdollisesti merkitä epävarmoiksi, jos et ole saanut tätä SSL-taikuutta. Hyvä uutinen on, että Squarespace-sovelluksessa sinun ei tarvitse edes huolehtia siitä.

Kaikkien Squarespace-sivuston hämmentämättömien SEO-ominaisuuksien lisäksi rakastan sitä siitä, kuinka käyttäjäystävällinen ja muokattavissa oleva se on. Kauniilla teemoillaan ja vedä ja pudota -editorillaan se on yksi helpoimmista käyttöympäristöistä verkossa. Ei vain, mutta niiden avulla mukauttaminen onkin suhteellisen vaivatonta antamalla sinulle mahdollisuus lisätä omiin CSS-, HTML- ja JavaScript-tiedostoihisi.

Olen käyttänyt WordPressiä, Weeblyä, Wixiä, Webflowa ja räätälöityjä verkkosivustoja tyhjästä. Kaikesta kokemuksesta olen todennut, että Squarespace on paras isännöimä sivustojen rakentaja pienyritysten omistajille. Sitä on helppo käyttää, siinä on hieno sisäänrakennettu ominaisuusjoukko, ja sen avulla voit perustaa blogin ohjaamaan lisää verkkoliikennettä yritykseesi.

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran on perustanut digitaalisen markkinointitoimiston POINT OUT, jossa hän on työskennellyt sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne ja STIHL. Hän on tehnyt henkilökohtaisesta tehtävästään auttaa jokaista siellä tavoittelevaa henkilöä aloittamaan yrityksen, jota hän rakastaa rakentamaan.

Ruututila ei tarjoa sinulle WordPressin joustavuutta. Mutta tämä pätee kaikkiin muihin sivuston rakentajiin.

Sillä ei ole myöskään sitä helppoa rakentajaa, joka Weeblyllä on. Ja sillä ei ehkä ole niin suurta mallikokoelmaa kuin Wix.

Silti markkinoiden paras verkkosivustojen rakentaja on Squarespace. Kädet alas.

Miksi? Se on yläreunassa jokaisessa luokassa. Lisäksi se on erinomainen, kun on kyse ratkaisevista, kuten suunnittelu, jakavuus ja SEO-valmius. Kaikki mallit ovat reagoivia. Ne toimivat yhtä hienosti työpöydälläsi kuin puhelimessa. Tämä on erityisen tärkeää kuten viime aikoina langattoman internetin käyttö ylitti työpöydän ensimmäistä kertaa maailmanlaajuisesti.

Ruututila teki täydellisen yhdistelmän helppokäyttöisyyttä, suunnittelun joustavuutta ja UI / UX: n parhaiden käytäntöjen noudattamista.

Pienyrityksenä sinun ei pitäisi viettää liian paljon aikaa sivustosi hallintaan, vaan pikemminkin itse rakentaa yritystäsi. Sivustosi pitäisi auttaa sinua hyödyntämään kaikkia mahdollisia online-liiketoimintamahdollisuuksia, vaikka sen ei pitäisi kuluttaa arvokasta aikaa ja energiaa.

Ja juuri sen saat Squarespace-palvelusta.

Itse asiassa sinut kiinnostavat asiat, jotka voit tehdä. Mallit kuten Tyynenmeren antaa sinun suunnitella sivustosi, jotta se tuntuu kuin se olisi räätälöity. Sinulla voi olla kaikki tarvitsemasi widgetit, opt-in-lohkot ja CTA-painikkeet. Se integroituu myös Leadpages-, ConvertKit- ja muiden suosittujen sovellusten kanssa.

Pohjimmiltaan Squarespace tarjoaa kaiken mitä tarvitset pienyrityksenä. Ja he tarjoavat sen kohtuulliseen hintaan.

Diogenes Brito

Diogenes Brito

~ Diogenesilla on yli 9 vuoden kokemus verkkosivustojen suunnittelusta ja kehittämisestä, samoin kuin runsaasti kokemusta IT- ja fyysisestä tuotesuunnittelusta.

Suosittelen Squarespacea parhaiten ylläpidetyksi verkkosivustojen rakentajana. Ruututilassa on:

1. 24/7 tuki,

2. Suuri asiantuntijayhteisö,

3. Paras suunnitellut, täysin reagoivat mallit ja

4. Sisällönhallintajärjestelmä, joka on erittäin joustava.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa auttaa pienyrityksiä kasvattamaan yleisöään kick-ass-malleilla ja valokuvauksella.

Pidän Squarespacesta monista syistä:

1. Squarespace tarjoaa kauniisti suunniteltuja sivustoja, joiden avulla voit muuttaa malleja milloin tahansa menettämättä sisältöä. Jos haluat muuttaa malliasi Wixissä, sinun on aloitettava alusta ja kadotettava sisältösi, mikä on tuskaa!

2. Ruututila on herkkä. Wix antaa sinun piilottaa tietyt asiat mobiililaitteilla, mutta suurimmalle osalle asiakaskuntani he eivät halua suunnitella mobiilisivustoa erikseen, he haluavat pystyä suunnittelemaan yhden sivuston ja antamaan koodin loput.

3. Ruututilassa on fantastinen 24/7-tuki. Löytää joku puhumaan Wixistä on tuskallinen. Heillä on valtava hep-foorumi, mutta joskus sinun täytyy puhua tai lähettää sähköpostia henkilölle sen sijaan, että viettäisit tunteja etsimällä foorumeita ratkaisustasi. Olen ollut siellä, eikä se ole hauskaa.

4. Ruututila tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, toisin kuin Wix. Tämä on valtavaa, jos odotat olevan paljon kävijöitä sivustollesi ja jos sivustollasi on paljon sisältöä, joka sinun on ladattava nopeasti. Wixillä on liian monia kaistanleveyden rajoituksia.

5. Suunnittelijat ovat rakentaneet neliön. Kaikki heidän mallit näyttävät kalliilta. Sillä on strukturoidumpi veto & pudota verrattuna Wixiin. Oppimiskäyrä voi olla helpompi Wixissä kuin se on Squarespace, mutta kun ymmärrät sivuston rakentamisen perusteet sinne, se on erittäin helppo tehdä loput.

David Head

David Head

~ David on ollut neliön avaruusasiantuntija 3 vuotta ja hän on henkilökohtaisesti rakentanut noin 100 neliöaluetta. Hän on Uberin kaltaisen DesignLive-yrityksen perustaja Squarespace-suunnittelijalle.

Minun on valittava Squarespace. Alkuperäinen syy, jonka vuoksi aloin suunnitella alustaa, oli se, että yritin oppia rakentamaan ensimmäisen yritykseni verkkosivuston.

Yritin kaikkia muita alustoja (Shopify, Wix, Weebly, WordPress jne.), Eikä mikään ollut yhtä hienostunut kuin Squarespace.

He ovat miettinyt eniten esteiden poistamista, joihin DIYers voi törmätä. Yksinkertaisesti sanottuna, se on tavallisimman henkilön taattu tapa luoda kaunis verkkosivusto.

John Tindel

John Tindel

~ John on muuttuva luova voima, joka tarjoaa ideoita, kulttuuria ja johtajuutta. Yli 15 vuoden kokemuksella hän kannustaa ryhmätyöhön, tarjoaa tasaisen luovan johtajuuden & tuotekehitys.

Ensinnäkin luulen, että olen käyttänyt niitä kaikkia. Minusta on asiakkaita, jotka haluavat erityisratkaisunsa isännöimistä itse isännöimiin ratkaisuihin, ja minun on kyettävä työskentelemään sen kanssa, mikä heillä on. Olen viime aikoina käyttänyt Squarespace-kaupan ratkaisua.

Rakastan heidän sivustojensa yksinkertaisuutta, ja heidän verkkokaupan ratkaisu on riittävän helppo asentaa ja aloittaa käyttö. Suunnittelijana pyrin yleensä suunnittelemaan sivustoni, enkä koskaan lisää sisältöä. Ruututila luo niin yksinkertaisia ​​minimaalisia sivustoja, että vastustan uudelleensuunnittelua ja alaan lisätä sisältöä sivustoon.

Yksi etu on hinta, joka on todella edullinen myydä verkossa ja yhdistää asiakaskirjeesi (Mailchimp, sähköpostit) luodaksesi loistavan käyttökokemuksen ostaessasi verkkoa. Alle 30 dollarilla voit aloittaa yrityksen verkossa, joka näyttää hyvältä ja toimii kuin täysi verkkokauppias.

He eivät ota leikkauksia myynnistäsi, kuten Shopify ja muut. Ainoa kaatuvuus, joka minulla on Squarespace-kauppasivustojen kanssa, on, että sinulla on vain yksi vaihtoehto maksujen käsittelyyn. Kaiken kaikkiaan en usko, että olisit pettynyt heidän alustaansa ja tukeensa.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta on Naya Travelerin perustaja ja suunnittelija. Hänestä äänestettiin yhdeksi maailman parhaista Squarespace-sivustoista.

Uskon, että Squarespace on paras itse ylläpidetty verkkosivustoalusta. Heillä on loistavat kolmansien osapuolien integroinnit, kuten Adobe Typekit, Getty Images ja Stripe, jotka virtaviivaistavat päivittäistä työnkulkua ja auttavat sivustoa näyttämään ammattimaiselta.

Niiden mallit ovat huippuluokan suunnittelun laatua ja niitä on myös helppo mukauttaa koodilla.

Viimeiseksi, Squarespace-palvelussa on suuri tukiyhteisö, joka on hyödyllinen niille käyttäjille, joilla on vähän CSS / HTML-tietämystä ja jotka haluavat räätälöidä sivustojaan yksinkertaisilla koodinpätkillä.

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon on Atlantasta, GA: sta lähtöisin oleva suunnittelija, joka on erikoistunut tuotemerkkien ja web-suunnitteluun. Brandon työskentelee myös taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa taiteilijoiden kehittämisen ja brändikonsultoinnin kautta.

Asun ja hengitän Ruututilaa, kun on kyse työskentelystä pienyritysten kanssa. Squarespace on hieno ottelu pienille yrityksille, jotka ovat suunnittelupohjaisia ​​ja haluavat osallistua aktiivisesti verkkosivustosi estetiikan muotoiluun..

Rakastan Squarespacen käyttämistä yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa ja kiinnostuneita puhtaasta, reagoivasta suunnittelusta. Pienyritysten omistajat pystyvät tekemään monia suunnittelutehtäviä koskettamatta koskaan koodia. Käyttäjät voivat myös kokea käyttäjäystävällisen verkkokaupan käyttöliittymän, jonka avulla he voivat suorittaa ostoksia sujuvasti Squarespace-verkkosivustoltaan..

Jos pienet yritykset etsivät modernia, kuvakeskeistä mallia, harkitse ehdottomasti Squarespacea.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola on ammattimainen valokuvaaja. Hän suunnitteli oman sivuston, josta äänestettiin yhdeksi maailman parhaista Squarespace-sivustoista

Mielestäni Squarespace antaa parhaiten ylläpitämän verkkosivustojen rakentajan käden ulottuville.

Asia, joka erottaa sen, on sen yksinkertaisuus: kaikki on luotu käyttäjäkokemusta ajatellen ja suunnattu kaikille ihmisille, joilla ei välttämättä ole taustaa web-suunnittelussa tai ohjelmoinnissa.

Mikä ei ole mitään vapauttavaa, koska pienyrityksen omistajana elät todennäköisesti jatkuvassa ideoiden hurrikaanissa ja jännityksessä näyttää / mainostaa mitä tahansa mitä teetkin, eikä sinulla ole aikaa eikä mielenkiintoista oppia työskentelemään koodauksella tai suunnittelulla.

Squarespace tarjoaa kauniita reagoivia malleja, naurettavan helpon käyttää vetämällä ja pudottamalla -järjestelmää sisällölle, ja kaiken lisäksi paras asiakastuki, jonka olen koskaan kokenut..

Valokuvaajana se antaa minun viettää vähemmän aikaa näytön edessä, selvittää kuinka tehdä asioita verkkosivustolleni, ja enemmän aikaa ampua ja tehdä työni.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Ruututila on mielestäni paras isännöidyn verkkosivuston rakentaja pienyrityksen verkkosivuston luomiseksi. Uskon, että se on alusta, joka tasapainottaa upeaa suunnittelua ja on käyttäjäystävällinen.

Pienyrityksen omistaja voi suunnitella kauniin verkkosivuston erittäin nopeasti, ja se säästää heille paljon rahaa mittakaavassa.

Kokemukseni mukaan heillä on myös paras asiakaspalvelu ja he toimivat todella hyvin pienyritysten omistajien kanssa.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath on ammattimainen verkkosivustojen kehittäjä melkein 9 vuotta. Tänä aikana hän rakensi yli 100 verkkosivustoa, suppiloa & aloitussivut. Hän rakentaa verkkosivustoja, jotka ovat linjassa yrityksesi tavoitteiden kanssa ja tuottavat tulosta.

Olen työskennellyt 7-10 verkkosivustojen rakentajan kanssa, ja Squarespace on yksi heistä. Käytän sitä pääasiassa verkkosivustojen rakentamiseen asiakkailleni, enimmäkseen henkilökohtaiseen portfolioon ja pienyrityksiin.

Heillä on sisältölohkoja erityyppiselle sisällölle (teksti, kuvat, ääni, valokuvagalleriat, kartat jne.), Mikä helpottaa työtä.

Vaikka olen ammatillinen verkkosivustojen kehittäjä useissa CMS: issä, jos minua pyydetään osoittamaan verkkosivuston rakentajalle, se tulee SquareSpaceksi jokaisena päivänä.

Tässä on miksi.
* Voit lisätä mukautetun HTML-koodin & CSS-koodi kaunistamaan sivustoa.
* Voit integroida melkein minkä tahansa sovelluksen Squarespace-verkkosivustoosi (valitettavasti ei vielä Zapieriin), mikä on valtava merkki helpotuksesta. Et voi tehdä tätä useimpien muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa.

Jos haluat tietää mikä erottaa sen muista verkkosivustojen rakentajista, tässä on nopea luettelo eduista.
Plussat

 • Suuri joukko reagoivia malleja
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Sisäänrakennettu verkkokauppa
 • Rajoittamaton määrä sivuja & widgetit
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Suojaa salasanalla mikä tahansa määrä sivuja

Kuten kaikissa muissakin tuotteissa, SquareSpace sisältää kuitenkin myös omat haitat.
Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa
 • Sivunopeus on toisinaan huolenaihe
 • Maksuprosessori on rajoitettu Raitaan (vain)
 • Ei jäsenyyden luojaa (ei estäjää)

En ole puhunut SEO: sta missään, koska ilman räätälöityä verkkosivustoa sinun on aina mentävä optimointiin.

Jos etsit verkkosivustojen rakentajaa aloittamaan heti etkä halua sotkuisia mainoksia koko yrityksen verkkosivustolta, siirry sen mukana.

Alle 3 kahvin hinnasta saat SSL-suojatun, reagoivan verkkosivun (kuukausittain), jolla voit vahvistaa yrityksesi läsnäoloa Squarespace-sivustolla.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared on Pocket Knife, luovan ryhmän perustaja, joka suunnittelee ja kehittää räätälöityjä Squarespace-verkkosivustoja.

Mielestäni Squarespace on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat rakentaa pienyrityksen verkkosivustoa.

Heillä ei ole vain kauniita malleja käytettäväksi lähtökohtana, vaan yritykset voivat helposti hallita verkkosivujen sisältöä tulevaisuudessa myös intuitiivisella Squarespace CMS -järjestelmällä.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward on viettänyt yli vuosikymmenen luodakseen syventäviä ja vuorovaikutteisia digitaalisia kokemuksia. Hän on tällä hetkellä Radish Labin tekninen johtaja ja työskentelee johtamaan teknologiatiimiä ja toteuttamaan innovatiivisia teknisiä ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin, joita sosiaalisten vaikutusten organisaatiot kohtaavat.

Suosittelemme Squarespace. Se on edullinen, helppokäyttöinen ja sisältää pudotus-käyttöliittymän, jonka avulla on vaivatonta luoda kauniisti suunniteltuja verkkosivustoja muutamassa minuutissa.

Squarespace tarjoaa korkealaatuisia ja kauniita malleja, jotka asettavat UX: n ja suunnittelun eturintamaan. Lisäksi se tarjoaa virtaviivaisia ​​integraatioita, valmiita verkkokaupan vaihtoehtoja ja hienoja kehittäjätyökaluja, jotka ylittävät muun perinteisen isännöidyn verkkosivuston ominaisuudet. alustat.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Ruututila on paikka, jossa haluat kasvattaa tuotemerkkiäsi. Tämä alusta ei koskaan ole paikallaan ja joustavuus on avain nykyään.

Suunnittelen yksinomaan Squarespacessa, koska se on alusta, jossa luovuus voi kehittyä. Ja sinun ei tarvitse koskaan huolehtia turvallisuudesta tai viallisista lisäosista.

Tavoitteenani on haastaa jatkuvasti omaa rajoitustani ja toimittaa aina poikkeuksellista työtä. Ruututila antaa minun tehdä juuri sen!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit on innokas digitaalinen markkinoija, jolla on hyvät kokemukset tytäryhtiömarkkinoinnista, sosiaalisen median markkinoinnista ja videomarkkinoinnista. Hän on perustaja RankMeUp Services -yritykselle, digitaalisen markkinoinnin virastolle, joka on erikoistunut verkkosivustojen liikenteen ja online-myynnin lisäämiseen.

Moonfruit voittaa sen minulle joka päivä kyvystään tarjota laaja valikoima sisäänrakennettuja toimintoja ja helppo ymmärtää ja käyttää käyttäjän kojetaulua. Siinä on ihana kimppu virkistäviä teemoja, joista valita.

Voit julkaista sisältösi ja olla varma, että se on automaattisesti yhteensopiva tietokoneiden, välilehteiden ja älypuhelimien kanssa. Se huolehtii SEOsta myös jonkin verran. Voit jopa jakaa sisältösi automaattisesti myös erilaisessa sosiaalisessa mediassa.

Toinen hyvä syy, miksi se on tulossa niin suosituksi, on se, että voit jopa perustaa verkkokaupan vain kolmella helppolla vaiheella. Se toimii suoraan vedä ja pudota -menetelmällä ja on erittäin käyttäjäystävällinen. Kaiken kaiken lisäksi löydät myös käyttöliittymään integroidut Google Analytics ja Google Webmaster Tools, mikä tekee siitä houkuttelevamman hakukoneoptimoijille.

Kaiken kaikkiaan Moonfruit on kaikkien standardien mukaan yksi hyödyllisimmistä ja SEO-ystävällisimmistä ominaisuuksista, joita voit luoda sisältöllesi.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson on web-suunnittelija AIMS Web Designille.

Käytämme MoonFruitia vain asiakkaillemme huolimatta suhteellisen vanhasta käyttöliittymästä, joka näyttää johtavan niin monien ihmisten poistumiseen.

Rakastan kunkin verkkosivuston mukauttamista ja sitä, kuinka helposti widgettejä ja blogeja voidaan lisätä.

Meillä on vain koskaan ollut positiivista palautetta sivustoista, jotka olemme rakentaneet MoonFruitilla, ja olemme aina onnistuneet osoittamaan asiakkaillemme, kuinka rakennusta käytetään, jotta he voivat tehdä muutoksia itse.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam johtaa digitaalista tuotemerkki- ja verkkosivustokehityspalveluyritystä.

Mielestäni Weebly on yksi yksinkertaisista, mutta tehokkaista verkkosivustojen rakennustyökaluista ylläpitäjille. Heillä ei tarvitse olla ohjelmointitaitoja, heidän täytyy vain vetää ja pudottaa verkkosivustojen ominaisuuksia verkkosivustoon, joten jos minun on käytettävä rakennustyökalua pienyritysten verkkosivujen kehittämiseen, valitsen Weebly.

Eri elementtejä, jotka voit lisätä verkkosivuille, ovat teksti, kuvat, videot, painikkeet, Google Maps ja yhteystiedot. Yksi sen ensisijaisista eduista on, että kun rakennat verkkosivustoasi, voit samanaikaisesti nähdä heijastuksia sivulla ja vetää elementtejä työkaluriviltä verkkosivusi alueelle..

Weebly sisältää myös hosting – Cloud hosting, joka on erittäin nopea ja turvallinen järjestelmä. Latausaika vaikuttaa sijoituksesi hakutuloksissa, joten siitä tulee myös SEO-etuja. Sen lisäksi, se sallii myös sinun sisäisen sisäisen sisällönkuvaamisen sisällönhallinnan. Verkkovastaaville, jotka haluavat valita verkkokaupan toiminnallisuuden, se tarjoaa loistavan verkkokauppasivustoratkaisun.

Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä siltä osin kuin verkkosivustosi vaatimukset vastaavat sivustosi eritelmiä ja puitteita tai sivuston rakennustyökalua..

Kaikki hyvät verkkosivustot

Aina kun kuulen pienyrityksiä, kuulen useimmilta omistajilta, että he tarvitsevat vain pienen kymmenen sivun verkkosivut, joissa on tekstiä, kuvia ja upotettuja YouTube-videoita. Tällaisissa vähäisissä vaatimuksissa Squarespace, Weebly tai jopa WIX toimivat hyvin. Godaddyn Builder Tool on myös yksinkertainen ratkaisu pienelle verkkosivustolle. Se tarvitsee vain vetämällä ja pudottamalla sisältöäsi, kuvia, dioja, videoita tai yhteyslomaketta.

Jotkut sovellukset, kuten Weebly, Squarespace tai WIX, lisäsivät myös verkkokaupan toimintoja, joten muutaman tuotteen verkkokaupan tarpeita varten nämä ovat valmiita työkaluja verkkokaupan rakentamiseen..

Tämä ei vaadi HTML-ohjelmointitietoa monimutkaisista CMS-ohjelmista, kuten Magento, Prestashop tai WordPress. Nopeus on hieno myös näille alustoille, joten se on toinen SEO-ystävällinen tekijä.

Kiitos paljon kaikille asiantuntijoille, jotka osallistuivat tähän asiantuntijavaiheeseen! Jos sinulla on kysyttävää, lähetä ne alla, niin vastaamme varmasti. Jos aiot perustaa uuden sivuston, kerro minulle, mitä alustaa aiot käyttää.

Muista myös, että jakaminen on välittämistä. Auta meitä levittämään tätä viestiä jakamalla se ystävillesi ja seuraajillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map