29 huomioitavaa asiaa ennen loistavan verkkosivuston rakentamista

Se on monimutkainen, mutta ei monimutkainen. Kuinka näin voidaan tiivistää mitä verkkosivuston rakentamiseen menee? Teknologian ja innovaatioiden ansiosta verkkosivustojen rakentamisen tekniset näkökohdat ovat helpottuneet. Suunnittelu on edelleen este.


Uudet verkkosivustot monimutkaistuvat usein ennen niiden edes käynnistämistä. Rakentajat lähestyvät sitä ajatteleen, että heidän on oltava kaikki asioita kaikille ihmisille. Näin ei ole. Ihmiset haluavat vähemmän, eivät enemmän. Tässä on 29 asiaa, jotka on harkittava ennen verkkosivuston rakentamista.

Opi asiantuntijoilta verkkosivujen suunnittelun tulevaisuus

Contents

1. Verkkosivustosi tarkoitus

Sekoittaminen ja sovittaminen tarkoituksiin tekee enemmän haittaa kuin hyötyä. Voittajaverkkosivut rakennetaan ja markkinoidaan erityisen keskittyen.
Pidä se yksinkertaisena. Valitse kolmesta strategisesta vaihtoehdosta:

 • 1. Myy tuotteita ja palveluita. Verkkokauppasivusto voi tuottaa tuloja ja voittoja, mutta sen luominen ja ylläpitäminen vaatii usein suuren budjetin.
 • 2. Luo johtoja. Voit kehittää ja markkinoida tämän tyyppisiä verkkosivustoja vähemmän rahaa. Älä unohda sitä, mitä tarvitset tuottaaksesi päteviä, jäljitettäviä johtoja.
 • 3. Luo valtakirjat. Nämä ovat halvinta rakentaa. Käytä yhtä tietoisuuden lisäämiseen, mutta muista, että et voi käyttää sitä myydäksesi asioita tai tuottaa viittauksia.

2. Kohderyhmän määritteleminen

On vain yksi tapa luoda onnistunut verkkosivusto tai blogi. Sinun on oltava paras siinä, mitä teet nykyisellä alalla.
Jos et ole maailman paras markkinoillasi, ota suppeampi lähestymistapa sen määritelmään. Missä markkinarakoissa olet parempi (tai voisitko tulla paremmaksi) kuin mikään muu kilpailija?
Löydä tämä markkinarako, kysy seuraavat kolme kysymystä:

 • 1. Onko markkinoillasi kiireellistä kipua vai irrationaalista intohimoa?
 • 2. Onko olemassa näyttöä siitä, että he etsivät ratkaisemaan tämän kivun tai intohimon?
 • 3. Onko sinulla ainutlaatuinen ratkaisu siihen??

Hyvä kielteinen vastaus kaikkiin kolmeen kysymykseen tarkoittaa, että olet määritteli kohdeyleisösi.

3. Kilpailijoiden tutkiminen

Ennen kuin aloitat edes tämän työn, varmista, että ymmärrät miksi se on ratkaisevan tärkeää. Haluat kilpailukykyinen tutkimus joten voit tehdä sen, mitä kilpailijasi eivät tee.
Määritit kohderyhmäsi edellisessä vaiheessa. On aika nähdä, kuinka muut sivustot houkuttelevat niitä. Käytä näitä työkaluja.

 • Alexa: Tämä palvelu auttaa sinua analysoimaan kilpailijasi verkkokaupan liikennettä. Alexa antaa sinulle heidän globaalin liikenneluokituksensa ja yleisö-käsityksen. Maksat jokaisesta sen edistyneistä raporteista.
 • SEO-teos: Sivun samankaltaisuuden vertailutyökalu: Käytä tätä palvelua vertaillaksesi kilpailijoiden sivunimikkeitä, metatietoja ja yleisiä lauseita.
 • Google AdWords-avainsanatyökalu: Älä ohita tätä palvelua. Käytä sitä analysoimaan avainsanoja ja näiden avainsanojen tuottamaa liikenteen määrää. Voit käyttää sitä arvioimaan, kuinka paljon kilpailusi maksaa napsautuksesta mainoksista.
 • DomainTools: Whois: Tarvitset vain kilpailijan URL-osoitteen. Saat kattavan tietueen kyseisestä verkkotunnuksesta.
 • SpyFu: Tämän maksetun palvelun avulla näet, mikä AdWords ja avainsanat toimivat kilpailijoillesi. Voit välttää heidän tekemänsä virheet. Se on kuin se, että kaikki kilpailijasi kokeilevat markkinoita sinulle 79 dollarilla kuukaudessa.

4. Kaupallistamisstrategian selvittäminen

Onko tulot yksi verkkosivustosi menestysmittareista? Harkitse yhtä näistä kolmesta strategiasta:

 • 1. Jäsensivusto. Vierailijat rekisteröidyvät käyttääksesi sisältöäsi. He ostavat tiettyjä tuotteita tai palveluita.
 • 2. Tilaukset tai paywall. Vierailijat maksavat toistuvan maksun, joka antaa heille pääsyn kaikkeen sisältöön tilauksensa voimassaolon päättymiseen asti.
 • 3. Myy sisältöä. Sillä on oltava arvo ja asiaankuuluva. Voit silti myydä tuotteita verkkosivustollasi, vaikka sinulla ei olisi omia. Tule tytäryhtiöksi toisen merkin tuotteisiin. Ansaitset palkkion jokaisesta tehdystä myynnistä. Jos olet vasta aloittamassa ansaitsemisen verkkosivustoltasi, tämä vaihtoehto saattaa olla sinulle sopiva. Tytäryhtiöohjelmat on helppo löytää. Suorita haku verkkosivustosi ydintutkimukseen, jota seuraa sanat ”kumppaniohjelma”.

5. Budjetin asettaminen

Realistisen budjetin asettaminen alkaa siitä, että sinulla on idea siitä, mitä haluat sivuston tekevän. Tarkastele kolmea ydinaluetta:

 • Design. Kuinka paljon räätälöintiä haluat? Toimiiko tavallinen WordPress-teema? Tarvitsetko räätälöityä suunnittelua alusta alkaen? Tärkein budjetin ohjain tässä on todennäköisesti grafiikatarve.
 • Sisältö. Kuinka paljon ainutlaatuista sisältöä tarvitset? Sisältö on tekstisuunnittelua.
 • toiminnallisuus. Kysy itseltäsi nämä kysymykset määrittääksesi verkkosivustosi toiminnan kustannukset:

Tarvitsetko muutakin kuin peruskysymyksiä?
Haluatko tarjota latauksia??
Haluatko seurata johtaa lomakkeista?
Tarvitsetko verkkokaupan, ja jos on, millaiset maksutavat?
Haluatko optimoida sivustosi hakukoneille (SEO)?
Tarvitsetko W3C: n tai muun vaatimuksen?

Lisää budjettikohdat näistä kolmesta alueesta tähän ylimääräiseen verkkosivustojen ja luetteloon liittyvien luetteloiden joukkoon:

 • Verkkotunnus – 10 dollaria vuodessa
 • Ylläpito – 10–100 dollaria vuodessa (liikenteestä ja isännöintipalveluista riippuen)
 • Verkkosuunnittelun, suunnittelun ja kehittämisen aika – 60 tuntia tai enemmän
 • Jatkuva verkkosivun ylläpito – 500 dollaria vuodessa ja enemmän
 • Verkkosivustosi markkinointi verkossa – 750 dollaria kuukaudessa ja enemmän

Näiden kustannusten kokonaismäärä antaa sinulle yleisen kuvan siitä, mitä maksaa verkkosivustosi luominen ja ylläpito. Sinulla on budjettisi.

6. Verkkotunnuksen rekisteröinti

Verkkotunnuksen saaminen edellyttää nimen rekisteröimistä organisaatiossa nimeltä ICANN. Käytät tässä verkkotunnuksen rekisteröijää. Maksat heille rekisteröintimaksun, joka maksaa noin 10–35 dollaria tästä nimestä.
Valitsemasi rekisterinpitäjä on henkilökohtainen valinta. Pyydä tuntemasi ihmisiä suosituksia. Varmista, että ICANN on akkreditoinut ne.

Rekisterinpitäjät ansaitsevat rahaa veloittamalla lisäarvopalveluita. Ota aikaa ymmärtää tarjonta. Hyvämaineiset rekisterinpitäjät:

 • Älä koskaan piilota maksuja.
 • Antaa sinulle suoran pääsyn Whois-tietueisi, rekisterinpitäjien lukot ja valtuuskoodisi.
 • Anna kokonais-DNS-asetukset, kuten isäntänimirekisterit, sähköpostinvaihtimet ja nimipalvelimet.
 • Tarjoa ilmainen whois-sähköpostin tietosuojapalvelu.
 • Älä koskaan myy tietojasi kolmannelle osapuolelle.
 • Pääset puhelimitse, jos sinulla on teknisiä ongelmia.

7. Web-hosting

Ajattele web-hosting-palvelua verkkosivustosi lähetyskanavana. Jos palvelupalvelusi ei tee hyvää työtä, kokemus heijastaa sinua. Se voi tarkoittaa jopa menetyksiä tuloista. Muutama vuosi sitten Amazonin verkkosivusto laski 40 minuutiksi web-hosting-ongelmien vuoksi. On arvioitu, että heille meni myynti yli 4,7 miljoonaa dollaria.
Yksikään hosting-yritys ei voi taata 100% käyttöaikaa, mutta sen pitäisi tarjota keskimäärin vähintään 99% käyttöaika.

Web-hosting-palveluntarjoajasi pitäisi voida skaalata liikenteen kasvun huomioon ottamiseksi. Voit aloittaa jaetulla palvelimella ja siirtyä sitten omistettuihin palvelimiin saatuaan pitoa.

Haluat nopean vastauksen ja tuen, jos sinulla on teknisiä ongelmia. Etsi paras web-palveluntarjoaja, joka tarjoaa pääsyn ympäri vuorokauden. Tee taustan tarkistus. Katso asiakaspalautetta. Kysy, jos et ymmärrä mitään palvelutasosopimustasi.

Saat mitä maksat. Halvin Internet-palveluntarjoaja ei ehkä ole paras valinta.

8. Avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmien (CMS) käyttö

Jotkut maailman suurimmista verkkosivustoista käyttävät sisällönhallintajärjestelmiä. Se on tietokonesovellus, jonka avulla sisältöä voidaan julkaista ja ylläpitää keskusrajapinnasta.
Verkkosivustosi päätarkoitus määrää, tarvitsetko CMS-järjestelmää. Sisältääkö ryhmä sisältöä verkkosivustolle? CMS-järjestelmät mahdollistavat yhteistyön ja työnkulun hallinnan. Tässä on 4 suosituinta Google-luokituksen mukaan.

 • WordPress. Lähes neljäsosa kaikista Internet-sivustoista toimii tällä CMS: llä. Melkein mikä tahansa verkkosivusto voi käyttää WordPress CMS: ää. Avoimen lähdekoodin teemat helpottavat muiden toimintojen integrointia. Ominaisuuksien laajentamiseksi on monia laajennuksia.
 • Joomla. Tämä avoimen lähdekoodin CMS-alusta on PHP-pohjainen ja käyttää MySQL-tietokantaa sisällön tallentamiseen. Kuten WordPress, on tuhansia malleja räätälöityihin käyttötarkoituksiin.
 • Magento. Tämä alusta toimii parhaiten verkkokaupan verkkosivustoilla. Magento käyttää Zend PHP-tietokantoja ja MySQL: tä. Monet verkkosivustojen rakentajat käyttävät Magentoa, koska se luo sivustoja mobiililaitteille.
 • Drupal. Tämä CMS on joustava ja suosittu ihmisille, jotka haluavat räätälöityjä verkkosivustoja. Se on riittävän turvallinen ja luotettava Valkoiselle talolle ja NASA: lle. Haittana on, että se ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin WordPress tai Joomla.

9. Isännöityjen verkkosivustojen rakentajien tutkiminen

Markkinoilla on monia verkkosivustojen rakentajia. Se voi saada ylivoimaisen päätöksen. Keskitä arviointisi siihen, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi perustuen:

 • Millaisen ulkoasun, tunteen ja ominaisuudet haluat.
 • Kuinka paljon aikaa, vaivaa ja rahaa sinulla on.
 • Koetko sitten tai haluatko jotain kestävää.

Tässä on joitain suosituimpia verkkosivustojen rakentajien suosituksia:

Siirry kohtaan Silmiinpistävä, jos haluat luoda ilmaisen verkkosivuston. Silmiinpistävästi luo kauniita, yksinkertaisia ​​sivustoja. Päivitä maksulliseen versioon poistamaan mainonta. Luo blogiperustainen verkkosivusto ilmaiseksi WordPressistä. Molemmissa tapauksissa sivustosi hyväksyy aliverkkotunnuksen. Se on pieni hinta muuten ilmaiseksi sivustolle.

Jos olet vasta aloittamassa myyntiä verkkosivustoltasi, valitse Weebly tai SquareSpace. Weebly on halvempi, mutta malleja ei ole suunniteltu hyvin. Ruututila maksaa enemmän, mutta mallit herättävät hienostuneisuutta ja ylellisyyttä.

Jos olet tosissasi verkkokaupassasi, tutustu Shopifisiin. Se on skaalautuva ja tukee kasvua.

10. Mukautettu web-suunnittelu vs. verkkosivumallit

Mukautettu verkkosivusto kehitetään tyhjästä. Ainutlaatuiset määrityksesi määrittelevät tietoarkkitehtuurin, grafiikan, toiminnot ja järjestelmänvalvojan taustan. Onko sinulla vakiintuneita brändäysohjeita, jotka heijastavat kuka olet yritys? Mukautettu ratkaisu on sinulle.

Custom-fit-ratkaisujen käyttöönotto vaatii kuukausia. Se ei välttämättä toimi, jos haluat aloittaa heti tai jos budjettisi on rajoitettu. Mallisivusto voi tarjota hyvän vaihtoehdon.

Jos olet vasta aloittamassa, et ehkä tarvitse tiettyjä verkkosivuston osia. Esivalmistettu tai mallipohjainen sivusto on loistava valinta. Toisin kuin mukautetut vastaavat, mallipohjat sisältävät vain perustoiminnot. Jotkut mukautukset ovat mahdollisia.

Jos arvostat vahvan verkkoidentiteetin vaikutusta, tuotemerkkisi hyötyy enemmän mukautetusta web-suunnittelusta. Mukautetut mallit voivat olla kalliita. Suurin osa malleista on helppo skaalata.

11. Puhdas suunnittelu

Lihavoidut, puhtaat mallit kiinnittävät huomiota ja helpottavat selaamista käyttäjille. Lihavoitu antaa lausunnon. Sotkuiset verkkosivustot saavat käyttäjät pomppimaan ennen kuin saat mahdollisuuden kertoa heille, mistä olet kyse. Yksinkertainen, puhdas muotoilu auttaa myös oikeiden asioiden erottumista.

Puhdas muotoilu noudattaa yksinkertaista periaatetta: vähemmän on enemmän. Vältä käyttämästä liikaa tietoa, joka on esitetty eri tavoin. Sano mitä sinun on sanottava – mutta sano se hyvin.

 • Käytä valkoista tilaa. Keskity keskeisiin elementteihin ja poista loput. Valkoinen tila helpottaa käyttäjän sulauttamista sisältöä.
 • Kerää kaikki ideasi yhteen tai kahteen grafiikkaan per sivu. Kuvilla on oltava voimakas visuaalinen vaikutus, olipa kyse sitten väristä tai niiden lähettämästä viestistä.
 • Pelaa kontrasteilla. Se voi auttaa sinua huomauttamaan tiedot. Lisää kontrastia, jos käytät valkoista tilaa puhtaan suunnittelun kannalta.

12. Värimallin valitseminen

Onko brändisi jo olemassa? Sinulla on jo väriskeema. Jos sinulla ei ole, sinulla on enemmän vaihtoehtoja.
Väri vaikuttaa psykologiaan. Tämän oppaan avulla voit päättää, mikä pääväri toimii sinulle.

Noudata sitten 60-30-10 -sääntöä. Se toimii sisustus- ja muotisuunnittelijoille ja yhtä hyvin myös web-suunnittelussa. Valitse kolme eri väriä ja käytä niitä suhteissa 60%, 30% ja 10%.

 • 60% on sivustosi ensisijainen väri ja asettaa sävyn.
 • 30%: n tulisi olla kontrastissa 60%: n kanssa, jotta saadaan aikaan silmiinpistävä vaikutus.
 • 10% on korostusväri. Se täydentää joko ensisijaista tai toissijaista väriä.

Tee joko 60% tai 30% neutraali väri. Tämä antaa sinulle eniten valintavaihtoehtoja kahdelle muulle värille.

13. Bränditunnuksen kehittäminen

Ajatella tuotemerkki-identiteetti arvojen ja ideoiden joukona, jonka haluat ihmisten liittävän verkkosivustoosi. Suunnittelu voi auttaa sinua ilmaisemaan näitä ideoita.

Sisällön laatu heijastaa tuotemerkkiäsi. Sijoita hyvään grafiikkaan ja valokuvaukseen. Älä tuhlaa hyvää kirjoitusta.

Kuvastavatko fontit brändisi persoonallisuutta? Valitse enintään kolme kirjasintyyliä. Heidät liitetään tuotemerkkiisi.

Henkilöllisyytesi ei ole välitön asia. Se kehittyy ajan myötä. Mutta et halua poistua siitä, kun se on paikallaan. Luo tyyliopas seurataksesi kaikkia päätöksiäsi väreistä ja suunnittelusta. Viitaa siihen aina, kun luot uutta sisältöä.

14. Web-typografia

Suurin osa verkosta löytyvästä tiedosta on tekstiä, joten on tärkeää ymmärtää, kuinka se esitetään.
Typografian takana on koko tiede. Erityisesti verkkosivustoille. Fontit käyttäytyvät näytöillä eri tavoin kuin paperilla. Lue lisää täältä.

Tässä on joitain typografian parhaat käytännöt:

 • Käytä otsikoihin yhtä suuri määrä serif- ja sans-serif-fontteja.
 • Käytä enemmän sans-serif-fontteja kehonkopioissa.
 • Rajoita tekstirivit 84 merkkiin.
 • Käytä reagoivaa typografiaa.

15. Ominaisuudet ja toiminnallisuus

Voit muuttaa tämän kymmenen parhaan listan joukkoon. Varmista, että verkkosivustosi tekee nämä asiat:

 • 1. Reagoiva. Näytön on kompensoitava näytön koko.
 • 2. Helppo käyttää. Älä ole fiksu navigoinnin avulla. Tee siitä yksinkertainen ja ilmeinen.
 • 3. Päivitä sisältö säännöllisesti. Yksi helppo tapa tehdä tämä on blogin avulla.
 • 4. Pidä jokaisen sivun tärkeimmät osat vierityksen yläpuolella.
 • 5. Käytä lyijymagneetteja. Haluat sähköpostiosoitteen, joten anna kävijöille jotain siitä.
 • 6. Optimoi nopeus. Vierailijasi eivät odota hitaiden sivujen lataamista. Google rankaisee sinua myös matalammalla sijoituksella.
 • 7. Säästä aikaa ja rakenna sisältöä nopeammin CMS: n avulla.
 • 8. Hyödynnä analytiikkaa. Sivustosi tietojen käyttö on ainoa tapa parantaa sitä.
 • 9. Ohjaa vierailijoita. Älä oleta, että he tietävät mitä tehdä. Jos haluat heidän napsauttavan tai vierittämällä, kerro heille.
 • 10. Integroi sosiaalinen media. Nämä sivustot ovat yhtä tehokkaita kuin Google. Sinulla ei ole varaa olla sisällyttämättä heitä verkkosivustoosi.

16. Sivuston rakenne

verkkosivustosi rakenne auttaa kävijöitä ostamaan tarjoamiasi tuotteita tai palveluita. Tee siitä helppoa heille. Voit tehdä tämän luomalla selkeän sivustorakenteen, jota on helppo navigoida. Se noudattaa sisältöhierarkiaa, ja tuntuu vierailijoilta luonnolliselta ja intuitiiviselta.

Tässä on joitain parhaita käytäntöjä, jotka pitää mielessä:

 • Mitä lähempänä olet kotisivusi, sitä yleisempiä aiheita tulisi olla. Sivustosi pääosien tulisi maalata laaja kuva. Niiden avulla voit aloittaa keskustelun ja vetää kävijöitä sisään.
 • Pääosien tulee vastata ensisijaisia ​​tarjouksia, tuotteita ja palveluita.
 • Aloita merkitsemällä osiot. Pyrki parantamaan niitä koko sivustosi kehityksen ajan. Testaa ja muuta luonnollisen virtauksen kannustamiseksi. Suorita avainsanatutkimus optimaalisten tarrojen saamiseksi.
 • Käytä analyysejä verkkosivustosi sivustohausta nähdäksesi mitä ihmiset etsivät. Tee nämä esineet saataville, jotta käyttäjien ei tarvitse etsiä niitä.
 • Älä päällekkäistä sisältöä. Redundanssi vahingoittaa käyttökokemusta. Hakukoneet rankaisevat sinua myös tästä.
 • Osastonimien ja sivuston virtauksen tulee olla selkeitä ja järkeviä kaikille. Et vain sinä.

17. Navigointi ja käytettävyys

Se on kriittistä. verkkosivuston navigoinnin suunnittelu on suuri vaikutus menestykseen tai epäonnistumiseen. Se vaikuttaa liikenteeseen ja hakukoneiden sijoituksiin. Se vaikuttaa tuloksiin ja käyttäjäystävällisyyteen.

 • Käytä vakiona pystysuoraa tai vaaka-navigointia. Se on jo tuttu katsojille. Et halua sekoittaa heitä.
 • Älä hullu pudotusvalikoiden avulla. Ne auttavat käyttäjiä valitsemaan suuren luettelon.
 • Älä ylikuormita etusivusi navigointia. Se on hämmentävä kävijöille ja vahingoittaa hakukoneoptimointia.
 • Käytä tekstilinkkejä painikkeiden sijasta. Ne ovat hakuystävällisempiä ja latautuvat nopeammin.

18. Responsiivinen web-suunnittelu

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on sisällytettävä verkkosivustoosi.

Vastuullinen web-suunnittelu sallii verkkosivustojen asetteluiden vaihtamisen sitä käyttävälle näytölle. Tietokoneen laajakuva näyttää useita sarakkeita. Ei niin mobiililaitteen kanssa. Responsiivinen suunnittelu korjaa tämän.

Reagoiva suunnittelu on hyvä kävijöillesi, ja se on hyvä myös sinulle. Se tekee myös Googlesta sinä paremman. Google antaa korkeamman arvosanan sivustoille, jotka on rakennettu tukemaan useita laitteita.

19. Toimintakehotus

toimintakehotus (CTA) on painike tai linkki verkkosivustollesi. Se ajaa potentiaalisia asiakkaita tulemaan johtaviksi. Se vie ihmiset sisältöön, jota he haluavat nähdä.
CTA: n tulisi olla:

 • Visuaalinen. Pakottava tarjous käyttää grafiikkaa.
 • Lyhyt. Pidä se enintään viidessä sanassa.
 • Toimintasuuntautuneita. Aloita se verbillä.
 • Erivärisellä värillä. Tee se erottuvaksi.
 • Tarpeeksi suuri etäisyydelle. Sen on kiinnitettävä huomiota.
 • Helppo ymmärtää ja selkeä. Mitä vierailija saa, jos hän napsauttaa CTA-osoitettasi?

20. Suorituskyky ja nopeus

Nopea sivun latausnopeus vahvistaa vierailijoiden sitoutumista. Se lisää säilyttämistä ja lisää myyntiä. Sivustojen välitön vastaus johtaa suurempaan muuntoprosenttiin. Yhden sekunnin viive sivukuormituksessa vähentää asiakastyytyväisyyttä 16%.
Tässä on asioita, joita voit tehdä suorituskyvyn optimoimiseksi ja nopeuden lisäämiseksi:

 • kaikki kuvat oikeassa muodossa, koosta ja pakkauksesta.
 • Optimoi CSS-koodi. Vähemmän koodiriviä tarkoittaa vähemmän käsittelyjaksoja. Se lisää verkkosivustotiedostojen tehokasta toimitusta pyynnön hakeville selaimille.
 • Käytä mahdollisimman vähän lisäosia. Ne heikentävät suorituskykyä.
 • Optimoi tietokannat.
 • Hyödynnä web-välimuisti välityksellä ohjelmistojen kanssa, jos palveluntarjoajasi ei tarjoa palvelinpuolen välimuistia.
 • Käytä sisällönjakeluverkkoja (CDN). Se parantaa suorituskykyäsi ja sivusi sijoitusta.

21. Paikallinen blogi

Blogi tuo lisää kävijöitä verkkosivustollesi. Jokainen blogikirjoitus on toinen indeksoitu sivu verkkosivustollasi. Se on toinen mahdollisuus näkyä hakukoneissa.

Blogit ovat suosikki juttu jaettavaksi sosiaalisessa mediassa. Se on enemmän altistumista sinulle.
Blogisi auttaa sinua luomaan sinut tai yrityksesi viranomaiseksi. Hyödyllinen sisältö houkuttelee enemmän asiakkaita.

22. Alkuperäinen sisältö

Alkuperäisen sisällön luominen on aikaa vievää ja kallista. Tottu valittamaan tästä, mutta älä koskaan lopeta. Tässä on miksi.

Hakukoneet järjestävät verkkosivustosi sivustosi sisällön relevanssin mukaan. Siksi on niin tärkeää laittaa alkuperäistä sisältöä verkkosivuillesi. Jos et päivitä sisältöäsi, käyttäjät menettävät kiinnostuksensa sivustoosi. Muuta tai paranna sisältöäsi säännöllisesti. Hakukoneiden robotit indeksoivat sisältöäsi useammin. Hakutulokset paranevat.

23. Hakukoneoptimointi (SEO)

Google ja muut hakukoneet eivät julkaise algoritmeja. On mahdotonta tietää tarkalleen kuinka optimoida verkkosivustosi heille. Jopa niin, tässä on asioita, joita voit tehdä näkyvyyden lisäämiseksi.

 • Käytä sivustosi ainutlaatuista, korkealaatuista ja osuvaa sisältöä.
 • Tarkista metatietosi. Varmista, että se korreloi avainsanojesi kanssa.
 • Lisää avainsanat sivusi URL-osoitteisiin.
 • Vältä päällekkäistä sisältöä. Google laskee sijoitusta.
 • Älä koskaan lopeta uuden sisällön lisäämistä.

24. Sosiaalisen median integraatio

Sosiaalinen media ja verkkosivustosi pitäisi työskennellä yhdessä online-brändisi mainostamiseksi.

Tee sisällöstäsi jaettavissa sosiaalisen jakamisen painikkeilla. Niiden avulla voit lisätä tietoisuutta sisällöstäsi. Se parantaa myös käyttökokemusta. Vierailijat haluavat jakaa.

Lisää vain sinulle tärkeät sosiaaliset verkostot. Lisäät sisällön jakamisen todennäköisyyttä. Sijoita sosiaalisen jaon painikkeet sivujen yläosaan, alaosaan tai sivulle.

Useimmat käyttäjät haluavat kirjautua sisään sivustoon, jolla on sosiaalinen sisäänkirjautuminen. Lisäät verkkosivustojen rekisteröintituloksia ja säilyttämistä. Se lyhentää rekisteröintiprosessia. Tämä lisää keskusteluastetta.

25. Tehokas sivustoturva

Elektroniset varkaat ovat näkymättömiä ja nopeita. He haluavat asiakastietoja ja luottokorttitietoja. Sinulla on laillinen velvoite suojata nämä tiedot varkauksilta. Sinun on ilmoitettava sivustosi tietoturvaloukkauksista.

 • Pysy ajan tasalla hakkerointiuhkien kanssa.
 • Pidä kulunvalvonta ja verkon suojaus mahdollisimman tiukat.
 • Asenna verkkosovelluksen palomuuri ja piilota järjestelmänvalvojan sivut hakukoneilta.
 • Käytä salattua SSL-protokollaa käyttäjien henkilökohtaisten tietojen siirtämiseen.

26. Seuranta ja analyysi

Kuinka kävijät käyttävät verkkosivustoasi? Ainoa tapa tietää on seurata niitä ja analysoida tietoja.

Google Analytics on standardi web-analytiikkatyökaluissa kaiken kokoisille yrityksille. Mikä parasta, se on ilmainen. Google Analytics on yksi tehokkaimmista ja tehokkaimmista käytettävissä olevista analyysityökaluista. Se auttaa sinua ymmärtämään, mitä kävijät tekevät sivustollasi.

Muut maksetut työkalut, kuten CrazyEgg, tarjoavat enemmän oivalluksia. Se, mitä käytät Google Analyticsin ulkopuolella, riippuu budjetistasi.

27. Kattava sivustokartta

Tämä ei ole sinun katsojillesi. Mutta kattava sivukartta on jollekin yhtä tärkeä.
Sivustokartat tarjoavat arvokasta tietoa hakukoneille. Se ei auta sijoittelustasi, mutta se antaa hakukoneille tietää mitä ensinnäkin sijoittaa.

Verkkosivustollasi on oltava XML-sivukartta jos verkkosivustosi on uusi ja haluat hakukoneiden löytävän sinut.

28. Pakottavia kuvia

Väärien kuvien käyttö voi vähentää lukijakysymyksiä. Näin kuvat ja teksti toimivat kumppanuutena:

 • Sijoita kuva otsikon yläpuolelle. Se voi lisätä artikkelin lukijakunnan jopa 10%.
 • Ihmiset lukevat kuvien alla olevia kuvatekstejä keskimäärin 300% enemmän kuin itse kopio.
 • Kuvat, joilla ei ole selvää merkitystä, ovat ajanhukkaa. Varmista, että se houkuttelee kohderyhmääsi. Kuvien on korostettava aiheesi tärkeintä osaa.
 • Ilmeiset arkistokuvat ovat suuria käännöksiä verkkosivujen kävijöille.
 • Tutkimukset osoittavat, että verkkosivustojen katsojat eivät pidä yleisökuvauksista. He eivät myöskään ole ihastuneita kasvoista, jotka ovat suurempia kuin todellinen koko.

29. Verkkosivun ylläpito

Saat säännöllistä huoltoa autollesi. Myös verkkosivustosi tarvitsee tätä. Aika suunnitella kunnossapito on ennen kuin edes aloitat. Luo tarkistuslista, joka sisältää:

 • Säännölliset varmuuskopiot.
 • Ohjelmistopäivitykset, varsinkin jos käytät CMS-ratkaisua.
 • Tarkista, onko rikkinäisiä linkkejä.
 • Korjaa lomakkeet toimimaan niin kuin heidän pitäisi.
 • Tarkastele ja ratkaise Web-palvelimelta lähetettyjen sähköpostiviestien ongelmat.
 • Poista roskapostitilit ja kommentit.
 • Tarkista verkkosivuston latausnopeus.
 • Tarkista haun näkyvyys.

Ota aika tehdä se oikein

Tietysti haluat verkkosivustosi käyttöönoton mahdollisimman pian! Kaikki tämä suunnittelu näyttää siltä, ​​että se vain hidastaa asioita. Se on totta. Jokainen näistä 29 harkittavasta asiasta edustaa viikkoja tai jopa kuukausia suunnittelua.

Se on hyvin käytetty aika. Pidä sitä verkkosivustosi perustana. Suuret asiat on rakennettu vankalle pohjalle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map