25 Web-suunnittelijaa, jotka sinun on tiedettävä ja jota on noudatettava

MITÄ TEE HYVÄT WEB-SUUNNITTELUT?

Tänään vastaus on erilainen kuin se oli vain kuukausia sitten. Teknologia ja käyttökokemus vaativat verkkosivustojen jatkuvia muutoksia ja päivityksiä. Ainoa tapa pysyä ajan tasalla on tietää mikä johtaa seuraavaan suunnittelutrendiin.


Joillakin ihmisillä on kyky ennustaa tulevaa. Toiset ottavat nuo trendit ja kirjoittavat koodin saadakseen sen tapahtumaan. Heitä tunnetaan vaikuttajina.

Opi asiantuntijoilta verkkosivujen suunnittelun tulevaisuus

Tässä on luettelo verkkosivujen suunnittelusta, jotka ovat riittävän anteliaita jakamaan tulevaa. Seuraa heitä ja aja nykyisen web-suunnittelun aaltoilla. Se, mitä opit, on hyvä verkkosivustojen kävijöille ja vielä paremmin yrityksellesi.

Jeffrey Zeldman

Jeffrey Zeldman kuva

Miksi hän on vaikuttaja: Zeldman nimitettiin “Web of Standards” -kirjoittajaksi Työviikko. Hän oli ensimmäinen henkilö, joka saapui SXSW: n interaktiivinen kuuluisuussali vuonna 2012. Seuraa hänen blogiaan nähdäksesi, mitkä alan nykyiset suunnittelutrendit otetaan vakavasti. Hän osoittaa nopeasti, mikä on tärkeää ja mikä on vain villitys.

Löydä hänet verkosta: zeldman.com
Seuraa häntä: @zeldman

Vitaly Friedman

Vitaly Friedman kuva

Friedman on lehden päätoimittaja Smashing Magazine, missä hän kirjoittaa siitä, mikä tekee sisällöstä kaunista. Etsi hänen viestejä Smashing Magazine -lehdessä, jos haluat tietoa UX: stä, käyttöliittymästä ja suorituskyvystä. Vitaly myös juoksee Verkkosuunnittelun online-työpajat.

Löydä hänet verkosta: Smashing Magazine
Seuraa häntä: @smashingmag

Chris Coyier

Chris Coyier kuva

Jos se liittyy CSS: n luomaan muotoiluun, Chris Coyier on siinä. Hän haluaa hengailla ja osallistua CodePen. Hän perusti verkkosivun Alex Vazquezin ja Tim Sabatin kanssa. Katso tämä sivusto, jos haluat apua virheiden poistamisessa koodistasi.

Löydä hänet verkosta: CodePen
Seuraa häntä: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Mike Monteiro kuva

Elävät kuvat, jotka tervehtivät sinua Mule Design ovat todiste siitä, että tämä ryhmä suhtautuu vakavasti web-suunnitteluun. Mule-avustajat kirjoittavat suunnittelusta samalla innolla. Tämä on Miken suunnitteluyritys, ja hän on yksi tärkeimmistä avustajista. Älä odota näkevän opetusohjelmia. Mike ja hänen muiden kirjailijoidensa keskittyvät kokemukseen suunnitella web.

Löydä hänet verkosta: Mule Design
Seuraa häntä: @monteiro

Chris Spooner

Chris Spooner -valokuva

Spooner aloitti tämän blogin auttaakseen ihmisiä parantamaan suunnittelutaitojaan. Löydät 3 päätyyppiä sisällöstä. Hänen artikkelinsa on kirjoitettu jakamaan teoriaa ja inspiraatiota. Kirjalliset ja video-oppaat tarjoavat vaiheittaiset oppaat. Omissa malleissa on myös runsaasti ilmaisia ​​ilmaisia.

Löydä hänet verkosta: Lusikkagrafiikka
Seuraa häntä: @chrisspooner

David Walsh

David Walsh -valokuva

“En suunnittele sivustoja”, sanoo Walsh, “teen heidän toimimaan.” Hän näyttää kuinka blogissaan hän kutsuu sinut seuraamaan häntä kirjoittaessaan suunnittelukokeista. Davidin asiantuntemus tulee ajasta, joka vietettiin Mozillan vanhempi web-kehittäjä. Löydät demoja ja oppaita sekä hänen blogiviestinsä.

Löydä hänet verkosta: DWB
Seuraa häntä: @davidwalshblog

Dave Shea

Dave Shea -valokuva

Mitä teet kokemuksella, joka on saatu työskennellessäsi projekteissa Googlelle, CNetille ja New Yorkin yliopistolle? Jos olet antelias kuin Dave Shea, jaat sen muiden kanssa. Hän on kerännyt projektinsa ja lajitellut ne aiheittain. Haluat keskittyä hänen kahteen viimeisimpään ja meneillään olevaan aiheeseen. Ne ovat merkityksellisimpiä suunnitteluun.

Löydä hänet verkosta: Dave Shea
Seuraa häntä: @mezzoblue

Steven Snell

Steven Snell kuva

Harvat verkkosivustot ovat yhtä anteliaita työkaluilla, joita tarvitset online-liiketoiminnan menestymiseen. Steven Snell ja joukkue käyttävät blogia ja muita alueita tarjoamaan suunnitteluneuvoja. Löydät myös resursseja suunnittelumallista koodiin. Selaa kaikkia aiheita yläosan navigoinnin avulla.

Löydä hänet verkosta: Vandelay Design
Seuraa häntä: @stevensnell

Ronald Bien

Ronald Bien kuva

Bien on Naldz Graphics -sivuston toimitusjohtaja ja perustaja. Yli 41 000 seuraajaa saapuu verkkosivuille neuvoja ja oppaita web-suunnitteluun. Ronald ja kirjailijaryhmä kattavat koko muotoilualan, mutta he keskittyvät WordPress-teemoihin. Artikkelit on täynnä grafiikkaesimerkkejä, eikä kirjoituksia ole täytetty žargonilla.

Löydä hänet verkosta: Naldz-grafiikka
Seuraa häntä: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Jason Santa Marian valokuva

Tämä on Vox Median toimitusjohtaja suunnittelija. Jason uskoo, että sisällön tulisi sanella muotoilua. Hänen verkkosivusto on kokeilu taiteen suunnassa verkossa. Hän on perinteisen painosuunnittelun fani, joten hänen verkkosivustollaan on konservatiivinen tunnelma. Älä anna sen huijata sinua. Jason ja hänen vieraskirjailijansa käsittelevät kaikkia uusimpia suunnitteluteemoja.

Löydä hänet verkosta: Jason Santa Maria
Seuraa häntä: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Doug Bowman -valokuva

Puhutaan sukutaulusta. Bowman oli Googlen visuaalisen suunnittelun johtaja ja sitten Twitterin luova johtaja. Nykyään hän on Stopdesignin päällikkö. Hän kirjoittaa bloginsa kirjoittaessaan suunnittelusta, typografiasta ja tarvittavista työkaluista Webissä. Useimmat viestit koskevat suunnitteluratkaisuja ja tuloksia, jotka hän ja hänen tiiminsä ovat keksineet asiakkaille.

Löydä hänet verkosta: Stopdesign
Seuraa häntä: @lopettaa

Mark Ford

Mark Ford -valokuva

Sinulla on paljon yhteistä Mark Fordin kanssa, jos olet käynnistävä yrittäjä. Se on tapa, jolla hän aloitti toimintansa vuonna 2007 ensimmäisen verkkoyrityksensä kanssa. Nykyään hänellä on yli 1000 asiakasta, jotka käyttävät verkkosivustopalveluitaan. Mark käyttää hänen blogi kertoa, mitä hänen yrityksensä on oppinut verkkosivujen suunnittelusta. Käytä ylhäällä olevaa navigointia etsiäksesi tiettyjä aiheita.

Löydä hänet verkosta: punainen verkkosivujen suunnittelu
Seuraa häntä: @RedWebDesign

Cameron Moll

Cameron Moll -valokuva

Kaikki työ ja ei leikki tekevät meistä kaikista droneiksi. Pidä tauko suunnittelupyrkimyksistäsi ja nauti leikkisyydestä. Cameron Moll luo mallin tyypistä. Hänellä ei ole juurikaan sanottavaa verkkosivustollaan. Kyse on kuvista, jotka on luotu tyylitellyllä tekstillä. Voit ostaa paljon siitä mitä hän näyttää sivustollaan. Jotkut suosituimmista kappaleista on loppuunmyyty.

Löydä hänet verkosta: Tyyppiset rakenteet
Seuraa häntä: @cameronmoll

Nicholas Felton

Nicholas Felton -valokuva

Felton oli yksi Facebookin aikajana. New York Times ja The Wall Street Journal ovat profiloineet häntä julkaisuissaan. Kaikki tämä huomio johtuu Feltonin kyvystä kääntää tiedot merkitykselliseksi muotoiluksi. Vieraile hänen verkkosivustollaan nähdäkseen hänen asiakkaidensa työteoksen. Osa siitä on osa MoMA: n pysyvää kokoelmaa.

Löydä hänet verkosta: Felton
Seuraa häntä: @feltron

Ethan Marcotte

Ethan Marcotte valokuva

Marcotte on tuottelias kirjojen ja kirjojen kirjoittaja. Hän kirjoittaa myös blogin nimeltään Pysäyttämätön robotti Ninja, Ethan Marcotten online-verkko-asia. Hänen verkkosivustoltaan ja blogistaan ​​löytyvät artikkelit voivat auttaa sinua koodin ja suunnittelun leikkaamisessa. Hän uskoo, että molempien on oltava tyylikkäät.

Löydä hänet verkosta: Ethan Marcotte
Seuraa häntä: @piippaus

Karen McGrane

Karen McGrane kuva

McGrane on työskennellyt verkkosivuilla vuodesta 1995. Hän oli ensimmäinen palkattu tietoarkkitehti Razorfish. Sitten hän siirtyi ylöspäin johtoryhmänsä kautta tullakseen yhtiön käyttäjäkokemuksen jaoston varatoimitusjohtajaksi ja kansalliseksi johtajaksi. Nykyään hän on Bond Art + Science -yrityksen perustaja ja johtaja. Karenin blogissa on kyse siitä, millaista on olla verkkosivustojen suunnittelija. Pään tänne, jos haluat käsityksen.

Löydä hänet verkosta: Karen McGrane
Seuraa häntä: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Dan Cederholmin kuva

Cederholm on. Perustaja ja suunnittelija Dribbble. Hän on kirjoittanut 5 kirjaa, joista 3 käsittelee CSS: ää. Dan kirjoittaa blogiinsa suunnittelusta, CSS: stä, merkinnöistä ja verkkostandardeista. Jos hänen kirjoittamisessaan on jokin teema, se on, että hän uskoo standardipohjaiseen web-suunnitteluun.

Löydä hänet verkosta: Yksinkertaiset bitit
Seuraa häntä: @simplebits

Andy Clarke

Andy Clarke -valokuva

Clarke on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista verkkosuunnittelijoista. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa verkkosivujen suunnittelusta. Hänellä on myös podcast viestien lisäksi hän kirjoittaa verkkosivustosuunnittelustudionsa blogiin.

Löydä hänet verkosta: jutut & Hölynpöly
Seuraa häntä: @Malarkey

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter kuva

.net Magazine nimettiin hänen vuoden suunnittelijaksi vuonna 2011. Sarah on monipuolinen henkilö. Hän kirjoittaa verkkosivujen suunnittelusta ja isännöi suosittua viikoittaista suunnittelupodcastia. Jos se ei riitä, hän on myös ammattimainen laulaja ja näyttelijä. Hänen blogiviestinsä ovat viihdyttäviä ja keskustelevia. Opit suunnittelusta ja web-suunnittelijoiden ammatillisesta maailmasta.

Löydä hänet verkosta: Sazzy
Seuraa häntä: @sazzy

Paul Boag

Paul Boag -valokuva

Boag tarjoaa suunnittelutaitoja lähinnä voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Hän on käyttäjäkokemuksen asiantuntija, joka on auttanut organisaatioita, kuten Euroopan komissiota, UCAS: ää ja Lääkäreitä ilman rajoja, sopeutumaan muuttuvaan digitaalimaailmaamme. Paavali ei jauhaa sanoja. Hänen neuvonsa ovat asiaankuuluvia, ja hän ei pelkää antaa mielipiteensä.

Löydä hänet verkosta: boagworld
Seuraa häntä: @boagworld

Brad Frost

Brad Frost -valokuva

Frost on menestyvä mobiiliverkkostrategi ja käyttöliittymän suunnittelija. Olet nähnyt hänen työnsä, jos olet joskus käynyt Entertainment Weekly -sivustolla. Hän on myös suunnitellut mobiilielementtejä MasterCardille, Verizonille ja Nikelle. Brad rakastaa blogia, ja monet hänen viimeaikaisista viesteistään käsittelevät katkelmia hänen tulevasta uudesta kirjastaan, Atominen suunnittelu.

Löydä hänet verkosta: Brad Frost
Seuraa häntä: @bradfrost

Paul Irish

Paul irlantilainen valokuva

Jos käytät Googlen Chrome-selain, olet käyttänyt joitain Paavalin töitä. Hän on etukäteen kehittäjä, jolla on itsensä tunnustava rakkaus tehdä liukas, seksikäs mobiilisivusto. Paavalin blogi jättää pienen keskustelun. Hän pääsee suoraan koodiin suunnittelun takana. Se ei ole hyvä paikka aloittelijoille. Olet taivaassa, jos tunnet CSS-koodauksen tai WebKitin ja tunnet sen mukavasti.

Löydä hänet verkosta: Paul Irish
Seuraa häntä: @paulirish

Jonathan Snook

Jonathan Snook -valokuva

Snook on lainannut käyttäjäkokemuksensa kyvyt Xero, Shopify ja Yahoo! Nyt hän haluaa työskennellä itselleen. Kun hän ei ole kuullut asiakkaiden kanssa, hän jakaa suunnitteluvinkkejä ja -vinkkejä blogissaan. Käytä hänen arkisto linkki löytääksesi tiettyjä aiheita.

Löydä hänet verkosta osoitteesta SNOOK
Seuraa häntä: @snookca

Christian Heilmann

Christian Heilmann kuva

Heilmann on toinen bloggaaja, joka ei pelkää soittaa sitä näkeessään. Hän on intohimoinen HTML5: n suhteen. Monet hänen viesteistä ovat koodinpätkiä, joita hän tarjoaa parhaan käyttökokemuksen saamiseksi. Christian on myös innokas YouTube-juliste. Monet näistä kirjoituksista liittyvät web-suunnitteluun. Ja jos et vain saa tarpeeksi hänen blogiviestinsä ja videoitaan, hän voi myös jakaa elämänsä Valokuvat.

Löydä hänet verkosta: Christian Heilmann
Seuraa häntä: @ codepo8

Jeremy Keith

Jeremy Keithin valokuva

Keith on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan yrityksen perustaja Clearleft Verkkosuunnittelutoimisto. Yritykset BBC: stä Mozillaan ovat käyttäneet hänen suunnitteluosaamistaan. Jeremy pitää blogia, joka on osa elämäpäiväkirja, ja osa Verkkosuunnitteluneuvonta.

Löydä hänet verkosta: adactio
Seuraa häntä: @adactio

Seuraa, opi ja ansaitse!

Nämä vaikuttajat pitävät silmänsä ja korvansa auki uusille suunnittelutrendeille, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä. Heidän neuvoja, oppaita ja esimerkkejä ovat arvokkaita. Opitasi voi asettaa verkkosivustosi suorituskyvyn ja suunnittelun eturintamaan.

He tarjoavat resursseja ovat ilmaisia. Tilaa heidän blogejaan tai ole yhteydessä heihin Twitterissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me