17 ilmaista verkkosivuston nopeuden testaustyökalua sivustosi suorituskyvyn parantamiseksi

Verkkovastaavana ehkä tärkein henkilö, jonka törmännyt, on se, joka heijastaa tavallisen Internet-käyttäjän kärsimättömyyttä: verkkosivustosi latausaikaa. Alle pari sekuntia on kaikki mitä saat.


Itse asiassa jos jonkin verkkosivusi lataaminen kestää yli kolme sekuntia, menetät todennäköisesti liiketoimintaa, koska suurin osa ihmisistä painaa vain Takaisin-painiketta tai sulkee välilehden.

Koska se luo negatiivisen vaikutelman sivustostasi, monet näistä käyttäjistä eivät todennäköisesti vaivaudu tulemaan takaisin.

Verkkosivuston nopeudella on myös merkittävä vaikutus sivustosi hakukoneiden sijoituksiin, sillä Google käyttää verkkosivun latausaikoja yhtenä hakijan sijoitusparametrina. (Voit lukea lisää tästä Googlen sanoista tässä.)

Joten jos sivustosi lataaminen kestää tavallista pidempään, hakukone jättiläinen sijoittaa verkkosivuja nopeammin sivustosi edelle. Ja kuten voit todennäköisesti arvata, tämä tarkoittaa, että et saa hyötyä online-läsnäolosta, jonka työskentelit niin kovasti vakiinnuttaaksesi!

Siksi sivustosi kokonaissuorituskyky ja kyky tuottaa nopeasti on välttämätöntä paitsi sen käytettävyyden lisäksi myös menestykselle. Vaikka pidät tämän mielessä, on hyvä idea käyttää nopeustestaustyökaluja saadaksesi paremman kuvan kaikista mahdollisista sivuston nopeusongelmista.

Testaustyökalut antavat sinulle tiedon sivustosi nopeudesta, ja tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja ja raportteja siitä, kuinka voit tosiasiallisesti ratkaista nämä ongelmat. Heck, he ovat ilmaisia, joten miksi ei?

1. Google PageSpeed ​​Insights

Googlen kehittämä, PageSpeed ​​Insights on ilmainen työkalu, jonka avulla voit analysoida sivustosi suorituskykyä sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa. Se luokittelee sivusi pisteet välillä 0–100 pistettä. Korkeampi pistemäärä, mieluiten yli 85, on osoitus siitä, että sivu toimii poikkeuksellisen hyvin.

Kaikki, mikä on tätä alhaisempaa, tarkoittaa kuitenkin parantamisen varaa. Vaikka PageSpeed ​​Insights ei oikeastaan ​​tarjoa sinulle tarkkaa sivusi latausaikaa, se tekee noin 30 erilaista ehdotusta siitä, kuinka voit parantaa sivua nopeammin..

2. WebPagetest

Toinen ilmainen online-työkalu, WebPagetest antaa sinun suorittaa yksinkertaisia ​​testejä Web-sivujesi tarkan latausajan määrittämiseksi. Voit kuitenkin suorittaa myös yksilöllisemmän testin määrittämällä lisäasetukset, joista löydät vaihtoehtoja sisällön estämiseen, videon estämiseen, monivaiheisiin tapahtumiin ja muuhun.

Kun olet suorittanut testin, valitse ”Sivunopeus” ja saat yleisen arvosanan sekä täydellisen tarkistusluettelon, joka sisältää muutamia ehdotuksia sivustosi nopeuden parantamiseksi. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on mahdollisuus valita useita sijainteja ja erilaisia ​​selaimia ennen testin aloittamista.

3. GTmetrix

Kanssa GTmetrix, voit tarjota vierailijoillesi tehokkaamman, nopeamman ja yleisesti parantuneen käyttökokemuksen. Ilmainen online-työkalu ei vain osoita verkkosivujen nopeutta, vaan myös analysoi erilaisia ​​tapoja parantaa sivustosi nopeutta ja suorituskykyä. Saat myös nähdä sivustosi YSlow-arvosanan.

Voit rekisteröidä ilmaisen tilin saadaksesi pääsyn joihinkin työkalun ominaisuuksiin, jotka riittävät suurimpaan osaan nopeustestaustarpeitasi. Yksi hieno ominaisuus on kyky seurata raporttien historiaa jopa viidellä eri verkkosivustolla. Mutta päästäksesi lisäominaisuuksiin sinun on maksettava. Maksetut suunnitelmat alkavat 15 dollarista kuukaudessa, mikä on edullinen ottaen huomioon saamasi tulokset.

4. Pingdom

Pingdom on loistava verkkosivustojen, verkkojen ja palvelimien seurantapalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa ilmaisia ​​nopeustestejä. Se näyttää sivustosi latausajan ja tarjoaa sinulle useita raportteja, kuten suorituskykyluokkia, useiden tärkeiden tekijöiden perusteella, ja erittelyn kestosta, jonka jokainen sivusi objekti (esimerkiksi JavaScript-kirjastot, kuvat ja tyylit) kestää ladata.

Sen avulla voit myös suorittaa testejä useista sijainneista ja jäljittää suoritushistoriaa, mikä on hyödyllistä. Jos kuitenkin haluat seurata sivustosi suorituskykyä, käytettävyyttä ja nopeutta ympäri vuorokauden, sinun on ostettava kuukausittainen suunnitelma, joka alkaa 13,95 dollaria kuukaudessa.

5. Näytä hidas

Näytä hidas, Web-pohjainen versio avoimen lähdekoodin palvelinsovelluksesta, joka kulkee samalla nimellä ja seuraa useita verkkosivustojen suorituskykymittareita ajan myötä. Kun olet lisännyt URL-osoitteesi, ohjelmisto tarkkailee sivustosi julkisesti kaappaamalla säännöllisesti tulokset neljältä suosituimmalta nopeuden testaustyökalulta, joihin kuuluvat Dynatrace, YSlow, WebPagetest ja PageSpeed ​​Insights.

Tulokset on esitetty kaavioina auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka sivustosi muutokset vaikuttavat sivuston suorituskykyyn. Sinun on rekisteröidyttävä käyttääksesi tätä työkalua. Jos haluat, että sivusto pitää mittauksesi yksityisenä, sinun on ladattava ja asennettava työkalu omille palvelimillesi.

6. Neustar

Vaikka muut työkalut tarjoavat sinulle useita sijainteja, joista valita, ennen kuin aloitat testin, Neustar on hieman erilainen lähestymistapa. URL-osoitteen toimittamisen jälkeen työkalu testaa sivustosi nopeutta neljässä eri paikassa samanaikaisesti. Tämän avulla voit nähdä tarkan ajan, joka kuluu sivustosi lataamiseen esimerkiksi San Franciscossa; Washington, DC; Dublin; ja Singapore.

Vastaavat latausajat ovat kaaviossa, joten sinun on tunnistettava tiedostot, jotka sinun on optimoitava sivustosi latausaikojen parantamiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus viedä tulokset PDF-tiedostoon, jonka voit ladata ja tarkastella myöhemmin.

7. Kuorman vaikutus

Kuorman vaikutus on ilmainen suorituskykytestauksen ja kuormituksen testaustyökalu mobiilisovelluksille, Web-sovelluksille ja verkkosivustoille. Se tarjoaa riittävästi tietoa sivustosi kyvystä käsitellä verkkosivuston liikennettä. Se voi myös näyttää erilaisia ​​mittareita, kuten ”pyyntö sekunnissa” ja “sisältötyypin latausaika” kaaviossa.

Voit jopa suorittaa testejä jopa 10 eri sijainnista samanaikaisesti, ja voit lisätä pyydettäessä lisää paikkoja. Vaikka pääset useimpiin ominaisuuksiin ilmaisen kokeilun avulla, sinun on tilattava yksi premium-suunnitelmista, jos haluat jotain edistyneempää. Suunnitelmat alkavat 89 dollaria / kuukausi.

8. YSlow

Kehittäjä Yahoo, YSlow on ilmainen laajennus selaimeesi. Sitä on saatavana useille suosituille selaimille, kuten Opera, Firefox, Chrome ja Safari. Työkalu analysoi kaikki käymäsi verkkosivut melkein heti. Vaikka se ei tarjoa sinulle tarkkoja sivusi latausaikoja, se antaa sinulle jopa 20 erilaista suorituskykyastetta perustuen Yahoon korkean suorituskyvyn sivustojen sääntöihin.

Se ei kuitenkaan ole kaikki. Se näyttää myös sivutilastot, tiivistää sivun komponentit, tarjoaa työkaluja suorituskyvyn analysointiin ja tarjoaa erilaisia ​​ehdotuksia ja vinkkejä sivustosi suorituskyvyn ja nopeuden parantamiseksi.

9. Verkkosivun analysaattori

Ehkä yksi vanhimmista siellä olevista nopeuden testausvälineistä (sen ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2003), Verkkosivun analysaattori voi auttaa käyttäjiä parantamaan sivustonsa suorituskykyä. Kun olet kirjoittanut URL-osoitteen, tehokas työkalu antaa sinulle kuvaavan analyysin sivustostasi laskemalla ja summaamalla verkkosivun kaikki elementit..

Työkalu ottaa nämä ominaisuudet huomioon ja tarjoaa sitten arvokkaita neuvoja sivustosi latausaikojen parantamiseksi. Se sisällyttää suosituksiinsa myös parhaat sivuston optimointitekniikat ja -käytännöt.

10. Sivutulostus

PageScoring on toinen yksinkertainen työkalu, joka lataa syötetyn URL-osoitteen ja tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan kunkin sisällön lataamiseen kuluneesta kestosta. Se näyttää kokonaisajan lisäksi myös useita muita siirtoprosesseja, jotka tapahtuvat, kun joku pyytää sivustoa selaimen kautta, mukaan lukien latausaika, verkkotunnuksen haku, sivun koko, yhteysaika ja muut.

PageScoring on yksi tehokkaimmista työkaluista, kun kyse on sivustosi tehokkuuden mittaamisesta reaaliajassa, koska se tarjoaa käyttäjille helpon ja yksinkertaisesti ymmärrettävän suoritusraportin minimalistisella suunnittelulla.

11. DareBoost

DareBoost on suhteellisen uusi työkalu ja tarjoaa yli 100 erilaista tarkistuspistettä analysoidessasi sivustosi nopeutta. Sitten se luokittelee sivustosi pistemäärällä 0 – 100. Voit käyttää työkalua sivustosi suorituskyvyn testaamiseen sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. Se havaitsee laatu- ja latausaikaongelmat jopa 10 eri sijainnista (sijainnista riippuen sinä valitset).

Tulokset ovat raportissa, jonka määrittämäsi prioriteetit jakautuvat keskenään. Voit jopa viedä raportin PDF-tiedostoon ja vertailla sivustosi tehokkuutta muihin. Paitsi suosituksia sivustosi nopeuden parantamiseksi, työkalu tarjoaa myös koodin laatua, saavutettavuutta ja SEO-neuvoja.

12. Varvy-sivunopeuden optimointi

Kehittänyt ja ylläpitänyt Patrick Sexton, Varvy-sivunopeuden optimointi avulla käyttäjät voivat testata verkkosivuja yleisten nopeusongelmien varalta. Annetun URL-osoitteen raportit jakautuvat viiteen erilliseen osaan, mukaan lukien “käytetyt palvelut”, “resurssikaavio”, “löydetyt sivunopeusongelmat” ja “JavaScript-käyttö”.

Tämä työkalu selittää, mitä voit korjata sivustollasi graafisemman lähestymistavan avulla, mutta se sisältää myös ohjeita siitä, kuinka voit optimoida sivustosi informatiivisilla opetusohjelmilla, jotka koskevat selaimen välimuistin hyödyntämistä, kriittisen renderöintipolun lykkäämistä ja paljon muuta.

13. OctaGate SiteTimer

Tämä on yksinkertainen, mutta hyödyllinen työkalu, jonka avulla yksittäiset käyttäjät tai verkkosivustojen omistajat voivat seurata aikaa, joka kuluu käyttäjien lataamiseen yhden (tai useamman) sivustosi sivuilta. Kun olet antanut testattavan URL-osoitteen, se esittää tulokset pylväskaaviossa, joka sisältää kaikki sivun kohteet ja sisältää arvokkaita tietoja, kuten latauksen alkamisajat ja niiden kesto.

Jos haluat löytää hitaasti ladattavia sivukohteita, OctaGate SiteTimer voi auttaa sinua tunnistamaan ne helposti. Tämän jälkeen voit puolestaan ​​optimoida kyseiset kohteet parantaaksesi sivustosi nopeutta.

14. KeyCDN

KeyCDN on kevyt ja uskomattoman nopea testityökalu, joka tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja sivustosi suorituskyvystä. Voit valita kymmenestä eri paikasta ympäri maailmaa ja voit myös tehdä tuloksistasi julkisia tai yksityisiä. Työkalu tarjoaa myös visuaalisen verkkosivun esikatselun ja vesiputouksen erittelyn, jonka avulla voit nähdä latausajat nopeasti, PPTP-pyynnöt sekä verkkosivuston täysikokoisen.

15. Dotcom-näyttö

Kanssa dotcom-monitori, sinulla on seitsemän erilaista selainta ja 23 erilaista sijaintia, joista valita, ennen kuin aloitat nopeustesti. Tämän työkalun ainutlaatuinen ominaisuus on, että sen avulla voit suorittaa kaikki maantieteelliset testit samanaikaisesti. Tämä puolestaan ​​säästää aikaa, koska useimpien muiden työkalujen avulla voit suorittaa testin yksittäin sijaintia kohti.

Testin tulokset ovat raportissa, joka sivusto jakautuu viiteen eri osaan, mukaan lukien “suorituskyky”, “virheet”, “yhteenveto”, “isäntä” ja “vesiputouskaavio”.

16. WebToolHub

Yksi perusnopeuden testausvälineistä, WebToolHub avulla voit tarkistaa sivustosi latausongelmat ja antaa arvokkaita tietoja, kuten keskimääräisen nopeuden, sivun koon, latausnopeuden ja latausajan taulukkomuodossa.

17. Zoomaus

Kanssa Zoomph, voit analysoida sivustosi yli 400 yleistä syytä hitaalle latausajalle. Se skannaa verkkosivusi ja näyttää sen suorituskykyyn liittyvät tiedot. Jotta voit käyttää muita ominaisuuksia, kuten seurantaa ja raportointia, sinun on kuitenkin kirjauduttava kokeilutilille.

Sinulle

Kuten huomaat, on olemassa koko joukko verkon nopeuden testausvälineitä, joista voit valita, ja jokaisella on omat ominaisuudet. Sivustosi säännöllinen testaaminen voi auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset nopeusongelmat. Sinun on kuitenkin varmistettava, että käytät aina oikeita työkaluja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map