73 suosituinta tuottavuusvälinettä bloggaajille ja kaikille, jotka haluavat lisätä tehokkuutta

Contents

“Minulla ei ole tarpeeksi aikaa tehdä niin!”

Jossain vaiheessa suurin osa meistä on sanonut nämä sanat joko itsellemme tai jollekin toiselle. Kysymys on: eikö meillä todella ole tarpeeksi aikaa? Ei oikeastaan. Se on vain kaikki päässämme. Tämä itserajoittava usko estää meitä olemasta tuottavia itsemme.


Ei ole niin, kuin meillä ei olisi tarpeeksi aikaa bloggaamiseen. Meidän on vain löydettävä keinot tehdä enemmän tekemämme ajan suhteen. Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on käyttää blogin työkaluja, jotka on erityisesti suunniteltu parantamaan tuottavuutta.

Tutustu erilaisiin blogityökaluihin, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan enemmän saavutuksia lyhyemmässä ajassa. Haluatko automatisoida tylsiä tehtäviä, pysyä keskittyneinä tai järjestää aikaasi paremmin, näiden työkalujen käyttö voi osoittautua hyödylliseksi.

Vaikka joitain täällä mainituista työkaluista ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi käyttää niitä kaikkia. Valitse vain yksi tai kaksi, mikä voi auttaa kohtaamaasi haasteeseen, ja katso miten se menee. Sinun tulisi välttää liian monien työkalujen käyttämistä kerralla ja keskittyä käsittelemään yhtä ongelmaa kerrallaan.

Työkalut kirjoittamisen tuottavuuden parantamiseksi

1. Tasku

Tasku voit tallentaa lukeman sisällön myöhemmin yhdellä napsautuksella. Lisäämällä tunnisteita voit järjestää tallennetun sisällön paremmin. Ja yksinkertaisen käyttöliittymänsä ansiosta työkalua on helppo käyttää.

Voit tallentaa sisältöä suoraan web-selaimesta, sähköpostilaatikosta tai muista sovelluksista, kuten Twitter, Flipboard ja Pulse. Tämän työkalun avulla voit lukea sisältöä häiriöttömällä ja puhtaalla käyttöliittymällä.

Hinta: Ilmainen; 4,99 dollaria kuukaudessa palkkiona.

2. ZenWriter

Yksinkertainen kirjoitussovellus Windowsille, ZenWriter auttaa sinua keskittymään bloggaamisen tärkeimpaan osaan: kirjoittamiseen. Siinä ei ole mitään häiriötekijöitä, jotka voivat haitata tuottavuutta.

Jos käytät Macia, voit kokeilla WriteRoom. Se on täydellinen vaihtoehto ja tarjoaa samanlaisen kirjoitusympäristön kuin ZenWriter.

Hinta: 19,95 dollaria, saatavana myös ilmainen kokeilu.

3. Kielioppi

Kun olet käynyt läpi blogin kirjoituksen kirjoittamisen jälkeen, olet todennäköisesti kaipaamaan virheitä, ellei sinulla ole oikolukijaa blogiisi. Mutta vaikka sinulla ei olisikaan, sillä ei ole väliä siitä lähtien Grammarly voi auttaa tehokkaasti ja nopeasti parantamaan kirjoitustasi. Tämä online-oikolukutyökalu voi auttaa sinua lauseen rakenteessa, kieliopeissa, tyylissä, oikeinkirjoituksessa ja muussa.

Opit myös paljon käyttämään tätä työkalua, koska se näyttää sinulle, mitä sinun on muutettava, asianmukaisilla perusteilla.

Hinta: Ilmainen.

4. Hemingway-sovellus

Verkkopohjainen työkalu Hemingway-sovellus antaa sinun parantaa kirjoitustasi ja helpottaa sen ymmärtämistä. Sen avulla voit säästää monta aikaa muokkaamiseen sekä parantaa kirjoitustaidojasi samanaikaisesti.

Voit joko liittää tekstin sovellukseen tai kirjoittaa siihen. PC- ja MAC-käyttäjille on saatavana myös työpöytäeditori, mutta se maksaa sinulle.

Hinta: Ilmainen; työpöytäversio 9,99 dollaria.

5. Scrivener

Scrivener on kirjoitustyökalu Windowsille ja Macille. Voit käyttää sitä blogin kirjoittamiseen, e-kirjojen kirjoittamiseen ja jopa sisällön luomiseen tiettyyn blogin huippukokoukseen. Siinä on kaikki mitä tarvitset häiriötekijöiden kirjoitusohjelmistoon.

Scriveneristä eniten pidimme kuitenkin säveltämismoodista, jolla on sivu mustalla taustalla, mikä tekee kirjoittamisesta paljon helpompaa!

Hinta: 40 dollaria, saatavana myös ilmainen kokeilu.

6. HelpMeWrite

Ei ole helppoa löytää jatkuvaa idealähdettä, josta kirjoittaa, ja se on turhauttavaa, jos olet bloggaaja. Help Me Write on verkkosovellus, joka auttaa sinua päättämään, mitä seuraavaksi kirjoittaa. Luo tili Twitter-käyttöoikeustietojesi avulla. Lisää profiilisivulle asioita, joista haluat kirjoittaa. Jaa sitten musings. Osallistujien antamat tiedot antavat sinulle suunnan ja lisää ehdotuksia.

HelpMeWrite on Lontoossa toimivan, Makeshift-nimisen digitaalisuunnitteluyrityksen aivotradi. Se syntyi heidän rakkaudesta kirjoittaa ja halusta saada tietoa sosiaalisista verkostoista. Kirjailijat kertovat, että heidän käsityönsä harjoittelu ilman haastattelua ei ole hauskaa. HelpMeWrite vie osan yksinäisyydestä prosessista.

Hinta: Ilmainen

Työkalut ja sovellukset organisoinnin parantamiseksi

7. Evernote

Evernote on muistiinpanosovellus, joka toimii web-selaimella, matkapuhelimella tai työpöydällä. Sen avulla voit luoda ja jakaa muistiinpanoja helposti ja nopeasti. Ja kaikki muistiinpanosi aivan saman katon alla tekevät siitä paljon helpompaa pysyä järjestäytyneenä. Se ei kuitenkaan ole kaikki työkalu, joka pystyy siihen.

Voit myös seurata mitä tahansa tehtävälistoista blogin kirjoitusideoihin ja hallita verkostoitumista ja sähköpostia. Jos opit käyttämään Evernotea tehokkaasti, huomaat kuinka suuri se on bloggaajille.

Hinta: Ilmainen; 5 dollaria kuukaudessa palkkiona.

8. Teux Deux

Tehtäväsovellus, Teux Deux mukana tulee kierre. Toisin kuin muut tehtäväsovellukset, joiden avulla voit luoda näennäisesti loputtomia luetteloita, tämä työkalu asettaa kaikki luettelot kalenterityyliseen muotoon. Tämä puolestaan ​​tekee tehtäväluetteloista helpommin hallittavissa.

Sovellus on yksinkertainen, eikä siinä ole tarpeettomia pillejä tai kelloja, ja katsotaan, että se lopulta heikentää tuottavuutta. Sitä käyttämällä tiedät tarkalleen, mitä sinun on tehtävä ja milloin sinun täytyy tehdä se. Teux Deux toimii mobiililaitteella tai Web-selaimella.

Hinta: 3 dollaria kuukaudessa.

9. Todo

Tämän sovelluksen nimen unohtaminen on vaikeaa. Meillä kaikilla on ”tehtäväluettelo”. Se, missä pidämme, on erilainen. Tästä mobiilisovelluksesta on tullut suosikki. Sen käyttäjäkunta on seurannut ja suorittanut yli 70 miljoonaa tehtävää sen kanssa.

Sinulla ei ehkä ole aikaa pysähtyä ja kirjoittaa jotain. Se ei ole ongelma Tehdä. Keskustele vain sovelluksen kanssa, ja siitä tulee tehtävä. Tarvitsetko muistutuksen ostaa jotain seuraavan kerran, kun olet ruokakaupassa? Todalla on geotunnistusominaisuudet. Saat viestin saapuessasi.

Hinta: Ilmainen. Cloud-version avulla voit jakaa tehtävien suorittamisen muiden kanssa 1,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria vuodessa. Ryhmälähtöinen yritysversio on 3,99 dollaria kuukaudessa tai 39,99 dollaria / vuosi henkilöä kohden.

10. Any.do

Entä jos voisit ottaa ”todo” -luettelosi, kalenterisi ja mobiili-avustajan (Hei, Siri?) Ja maskata ne yhteen? Se on käsite takana Any.do. Heidän verkkosivusto kertoo sinulle, että se on enemmän kuin tehtäväsovellus. Se on ”elämänjohtaja” ja helpoin ympärillä. Sivusto jatkaa sanomalla, että sen käyttö on niin helppoa, että ihmiset pitävät sitä kiinni kahdesti niin kauan kuin muut sovellukset. Se on heidän kohtelias tapaan vaatia, että suurin osa ihmisistä luopuu tuottavuussovelluksista.

Voit hankkia sen iPhonelle, iPadille ja Macille. Se on saatavana myös Android-puhelimille ja -tableteille. Siellä on Chrome-laajennus, mutta muuten sinun on käytettävä sitä tavallisesta selainikkunasta. Rekisteröidy saadaksesi varhaisen pääsyn Any.Do-avustajaan. Se käyttää AI: ta tarkistamaan tehtävät automaattisesti tehtävissä, jotka se voi tehdä sinulle. Liitä se yhdistelmään robotteja ja ihmisiä, jotka pystyvät suorittamaan tämän tehtävän.

Hinta: Ilmainen. Ota käyttöön premium-ominaisuuksia 2,99 dollaria kuukaudessa tai 26,99 dollaria vuodessa.

11. Todoist

Joskus ”tehtäväluettelosi” on oltava hieman hienostuneempi. On aika päivittää Todoist. Muissa tuottavuussovelluksissa on esimerkiksi alitehtäviä, tarroja ja muistutuksia. Todoist onnistuu tekemään heistä vähemmän pelottavia.

Todoist on saatavana kymmenellä alustalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta. Sitä tukevat startupit ja Fortune 100 -yritykset. Tämän sovelluksen ainutlaatuinen on kaavio, joka seuraa tuottavuutta sen perusteella, kuinka monta tehtävää suoritat päivittäin. Yksimielisyys on, että löydät siitä hyödyllisemmän, jos avaat premium-tilin vaihtoehdot.

Hinta: Ilmainen. Palkkio yksilöille tai yritysjoukkueille on 28,99 dollaria / vuosi / henkilö.

12. Wunderlist

Harkitse tätä sovellusta, jos olet kiinnostunut vain perusteista. Wunderlist on tarpeeksi hienostunut, jotta voit järjestää tehtäviä muuttuvien prioriteettien perusteella. Sillä ei ole lisäominaisuuksia, kuten maantieteellisiä merkintöjä, toistuvia määräaikoja ja luonnollista kieltä päivämäärän asettamisessa.

Wunderlist toimii kaikilla alustoilla, joten on helppo ottaa se mukaasi tien päällä. Sovelluksen suurimmat mestarit ylistävät sitä, koska heidän mukaansa se ei ole täynnä vaihtoehtoja. Sinun on päivitettävä Pro-tilille kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi. Hinta on korkeampi kuin muissa vastaavissa sovelluksissa. Et kuitenkaan rajoitu tiedostokokorajoituksiin, jos haluat liittää kuvan tai videon tiettyyn tehtävään.

Hinta: Ilmainen. Pro- ja Business-versiot ovat 4,99 dollaria kuukaudessa.

Työkalut graafisen luomisen helpottamiseksi

13. Kaapeli

Kanssa Jaa nimellä, voit muuttaa korostetun tekstin houkuttelevaksi ja kiinnostavaksi visuaaliseksi sisällöksi, joka puhuu yleisöllesi. Tuskin kestää minuutin (tai kaksi), ennen kuin visuaalinen sisältösi on valmis jakamaan sosiaalisen median profiileissa.

Voit luoda pitoa sosiaalisessa mediassa kuvilla, joissa on lainauksia, mutta suurin ongelma on niiden luomiseen kulunut aika. Tämän työkalun avulla voit kuitenkin luoda jaettavissa olevia kuvia nopeammin kuin koskaan ennen. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on korostaa haluamasi teksti ja valita ”Jaa nimellä” aloittaaksesi kuvan muokkaamisen.

Hinta: 8 dollaria kuukaudessa.

14. Easil

Sosiaalinen media on välttämätöntä edistämiselle. Ja suurin osa sosiaalisesta mediasta on raskas grafiikan suhteen. Mitä teet, jos et ole grafiikkahenkilö? Siirry Easilin verkkosivustolle. Voit valita mallin, joka on jo alustettu valitsemassasi sosiaalisen median verkossa. Sieltä on vain kyse haluamiesi elementtien valitsemisesta ja vetämisestä ja pudottamisesta sitten paikalleen.

easil on kasvava kokoelma tuhansia ammattimaisesti esisuunniteltuja malleja. Saat pääsyn osakekuviin, jotka on luotu vain sosiaalisiin viesteihin ja blogeihin. Ainutlaatuinen koonmuokkaustyökalu varmistaa, että saat oikeat mitat jokaiselle sosiaalisen median kanavalle. Tallenna yleisesti käytetyt elementit Suosikki-välilehteen, niin saat brändiltäsi johdonmukaisen ilmeen.

Hinta: Ilmainen yksilölliseen käyttöön ja arviointiin. 9 dollaria kuukaudessa pääsystä yli 1500 malliin. 79 dollaria kuukaudessa pääsystä yli 3000 malliin.

15. Skitch

Skitch kirjoittanut Evernote antaa sinun kaapata, muokata ja tallentaa kuvakaappauksia muutamassa minuutissa. Voit myös lisätä nopeita luonnoksia, muotoja ja merkintöjä saadaksesi pisteesi läpi vähemmän sanoja. Työkalu on yhteensopiva älypuhelimien, työasemien ja tablettien kanssa.

Skitchin avulla sinun ei koskaan tarvitse käyttää ”tulostusnäyttöä” uudelleen saadaksesi kuvakaappauksia Internetissä tavanneista kuvista. Ja koska sinulla on useita muokkausvaihtoehtoja, se vähentää muiden ohjelmistojen käyttöä.

Hinta: Ilmainen.

16. Canva

Oli aika, jolloin sivustot vaativat kalliita kuvankäsittelyohjelmistoja houkuttelevien ja silmäänpistävien visioiden luomiseen blogiisi. Kuitenkin nyt työkaluilla kuten Kangas, melkein kuka tahansa voi helposti luoda infografioita, sosiaalisen median grafiikoita, esityksiä ja kuvia blogiviesteihin. Työkalun käyttö on uskomattoman yksinkertaista ja suoraviivaista.

Itse asiassa Webbys sanoi, että se oli “helpoimmin käytettävä suunnitteluohjelma maailmassa”. Lisäksi suunnittelijat rakensivat käyttöliittymän tavalla, joka tekee kuvien kokoamisesta nopeaa ja helppoa.

Hinta: Ilmainen; premium-kuvat maksavat yhden dollarin.

17. Piktochart

Ei ole salaisia ​​infografioita, jotka ovat loistava tapa esitellä tietoja yleisöllesi selvästi ja nopeasti. Mutta niitä on vaikea tehdä ja ne voivat kestää tunteja. Piktochart on ehkä helpoin työkalu, jonka avulla voit luoda infografian mahdollisimman nopeasti. Siinä on malleja esityksiä, infografioita, bannereita ja raportteja varten.

Jos olet käyttänyt Canvaa, huomaa, että näiden kahden välillä on joitain yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat kuitenkin erinomaisia ​​täysin erilaisissa asioissa. Voit hyödyntää erilaisia ​​ilmaisia ​​malleja ja vaihtoehtoja, mutta joudut pääsyyn parhaimpiin juttuihin joutuessaan maksamaan pro-suunnitelmista.

Hinta: Ilmainen; 29 dollaria kuukaudessa pro-suunnitelmasta.

18. Adobe Colour CC

Suurten värimaailmien valitseminen infografikoihisi tai blogiisi on joskus haastavaa. Loppujen lopuksi värivalintasi vaikuttaa vierailijoiden kokemukseen. Työkaluilla kuten Adobe Colour CC, Voit kuitenkin luoda helposti omat henkilökohtaiset värimallisi. Käytössäsi on useita värisääntöasetuksia, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja. Koska jokaisella värillä on myös HEX- ja RGB-arvot, voit kopioida ja liittää mihin tahansa kuvankäsittelytyökaluun vaivattomasti.

Hinta: Ilmainen.

Tavoitteet Sovellusten asettaminen ja seuranta motivoitumisen ylläpitämiseksi

19. GoalsOnTrack

GoalsOnTrack uskoo, että tavoitteita asettavat ihmiset ovat menestyneempiä. Ja jos haluat lisätä menestystä, käytä mobiililaitetta. Ennen kuin pääset sovellukseen, he haluavat sinun ymmärtävän tavoitteiden asettamisen tärkeyttä ja kuinka tehdä se oikealla tavalla. Opit seitsemän tieteellisesti todistettua strategiaa tavoitteiden saavuttamiseksi. Nyt olet valmis sovellukseen.

Käytä sitä asettaaksesi tavoitteita ja ryhtyä toimiin. Sovelluksen muut alueet kehottavat sinua visualisoimaan tavoitteesi ja seuraamaan aikaa, jonka kulutat tavoitteiden saavuttamiseen. Silti muut alueet auttavat sinua seuraamaan tapojen luomista koskevia toimia tai tallentamaan menestyksiä päiväkirjassa.

Hinta: 68 dollaria / vuosi henkilöille. 68 dollaria / vuosi perusmaksu ja sitten 8 dollaria / kuukausi käyttäjää kohti.

20. Valmentaja.me

Ihmiset, jotka menestyvät kuntosalin kunto-ohjelmien avulla, kertovat sen johtuvan siitä, että käytä henkilökohtaista valmentajaa. Voit saada samanlaisia ​​tuloksia työelämässäsi työskentelemällä valmentajan kanssa. Coach.me tarjoaa ilmaisen tapojenseurantasovelluksen, joka on auttanut yli miljoonaa ihmistä muodostamaan uusia tapoja. Käytä mobiililaitettasi tai kelloa seurataksesi toimintaa ja asettaa ajat, jotta muistutettaisiin uusista tottumista, joita yrität rakentaa.

Sovellus ei voi tehdä kaikkea. Joskus tarvitset ihmistä. Coach.me käyttää sovellusta liittimenä yli 700 valmentajalle, jotka voivat auttaa sinua kehittämään tapaa. Toinen ryhmä johtamisen valmentajia on erikoistunut auttamaan sinua ratkaisemaan työpaikan ongelmat. Ne tarjoavat arvokasta uraohjausta.

Hinta: Ilmainen. Tottumusvalmennuspalvelut alkavat 15 dollaria viikossa. Johtajuuden valmennus on 249 dollaria kuukaudessa.

21. LifeTick

Monet ohjelmistoja ja sovelluksia asettavat tavoitteet keskittyvät vain ammatillisiin toiveisiin. LifeTick suhtautuu kokonaisvaltaisesti. Kyllä, voit käyttää sitä yrittäjyyden seuraamiseen. Mutta sinulla on myös menestystä, jos haluat parantaa arvosanaasi, säästää rahaa tai laihtua.

Sovellus vie sinut läpi monivaiheisen prosessin. Ensin määrität perusarvot. Sitten opit, kuinka sovellus voi auttaa sinua käyttämään metodologiaa tavoitteiden pitämisessä. Tulet huomaamaan, kuinka aikakauslehti vie sinut eteenpäin. Seuraat käyttäytymistä, jotka auttavat sinua kehittämään oikeita tapoja menestyä.

Hinta: Ilmainen jopa 4 maalille. 39 dollaria / vuosi rajoittamattomalta seurannasta. Perheiden, koulujen ja yritysten suunnitelmat vaihtelevat 14 dollarista kuukaudessa – 199 dollari kuukaudessa.

22. Tottumusluettelo

Luo hyviä tapoja ja murta epäterveellisiä tapoja, jos haluat siirtyä tuottavuuteen. Tottumusluettelo on sovellus, joka sisältää kaiken mitä tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi. Habit List -lähestymistapaan sisältyy motivaation ylläpitäminen näyttämällä kuinka monta kertaa olet pitänyt yllä hyvää käyttäytymistä.

Tottumuksen rakentaminen vaatii toistamista. Mutta joskus sinun on pidettävä aikaa pois. Monet sovellukset eivät ota tätä huomioon. Habit List haluaa auttaa pitämään katkeamattoman putken. Sen avulla voit keskeyttää toiminnan, kunnes olet turvallisesti takaisin toimistossa.

Hinta: 3,99 dollaria

23. Elämäntapa

Onko mahdollista viettää vähemmän kuin minuutti päivässä huonon tapauksen purkamiseksi tai uuden rakentamiseksi? Elämäntapa on sovellus, joka haastaa sinua seuraamaan tunnistamista ja muuttamaan tapojasi – kaikki alle 60 sekunnissa päivässä.

Kun sovellus oppii lisää sinusta, se ehdottaa joitain tapoja vahvistaa terveellisiä tapoja, joita haluat rakentaa. Tai antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka voit ensin välttää käyttäytymistä, jotka loivat huonot tottumuksesi.

Hinta: ilmainen, sovelluksen sisäinen ostomaksu 4,99 dollaria palkkioominaisuuksien avaamiseksi.

24. irunurun

Olet kuullut, että ihmiset viittaavat “kävelemään kävelemään sen sijaan, että puhutaan puhetta. Luojat irunurun usko, että tämä filosofia toimii hyvin myös tavoitteiden asettamisessa. He sanoivat: “Toimet puhuvat kovemmin kuin tavoitteet.” Irunurun-sovellus kannustaa suorituskykyyn ja vastuuvelvollisuuteen. Se palkitsee toistuvan käyttäytymisen, joka rakentaa terveitä tapoja.

Menestys ei ole koskaan yhden toiminnan tulosta. Joten luot toimintojen hallintapaneelin. Jokainen toimenpiteen toisto ansaitsee sinulle uuden merkin. Automaattiset laskimet näyttävät edistymisen. Sovelluksen tavoitteena on auttaa sinua hyödyntämään potentiaalisi keskittymisen, johdonmukaisuuden ja vastuullisuuden avulla.
Sovellusten Android-versio on teoksissa. Sillä välin voit päivittää web-pohjaisen kojelaudan millä tahansa mobiililaitteella.

Hinta: Ilmainen. (Sovelluksen luojat kuitenkin kutsuvat sinut lähettämään heille tarkistuksen siitä, minkä mielestäsi kokemus kannattaa, jos olet taipuvainen.)

Muistutussovellukset, jotka pitävät sinut ajan tasalla

25. Erääntyy

Kaikkia tehtävätehtäviä ei luoda tasavertaisia. Itse asiassa jotkut heistä vain pääsevät tielle, jos lisäät ne GTD (“Get Things Done”) -kalenteriin. Silti tarvitset silti paikan muistiinpanoon, jotta et unohda niitä. maksettava on paikka muistutuksille ja ajastimille, jotka ovat riittävän tärkeitä takaamaan paikka mobiililaitteellasi.

Mutta vain koska ne ovat vähän vähemmän tärkeitä, se ei tarkoita, että haluat unohtaa heidät. Tämä sovellus ei anna sinun unohtaa. Se muistuttaa toistuvasti erääntyvistä esineistä, kunnes toimit niiden perusteella. Voit torkkua, mutta ennemmin tai myöhemmin sinun on vain tehtävä se, jotta voit merkitä sen valmiiksi.

Hinta: 4,99 dollaria

26. valintamerkki2

On vapauttavaa päästä eroon huolenaiheista, kunnes on tarpeen keskittyä niihin. Tämän sovelluksen avulla voit tehdä sen. Luo todo-tehtäviä ja anna sitten heidän mennä vain. Heille ilmoitetaan, kun seuraavan kerran löydät sijainnin, jonka valitsit käynnistääksesi muistutuksen.

Tässä on esimerkki. Et ole vielä loppunut, mutta ketsuppi on vähissä. Sinun ei tarvitse muistaa ostaa lisää vasta seuraavan kerran, kun satut olemaan ruokakaupassa. Kerro vain Checkmark2 muistuttaaksesi ketsupista seuraavan kerran vetäessäsi ruokakaupan pysäköintialueelle. Se toimii parhaiten sijaintipohjaisissa muistutuksissa, mutta voit käyttää sitä kalenteripohjaisten muistutusten ajoittamiseen.

Hinta: 4,99 dollaria

27. RemberTheMilk

Pään päällä on huono paikka pitää tehtäväluetteloa. Yritettäessä muistaa ne tuovat stressiä. Se on tämän sovelluksen tavoite. Poista päästäsi kostava esine ja aseta se luotettavaan mobiililaitteeseesi. Siellä älypuhelimen toiminnot auttavat sinua pitämään sinut järjestäytyneenä.

Tämä sovellus on melko paljon luettelontekijä steroideista. Voit tehdä niin monta kuin haluat ja pitää ne järjestyksessä värikkäillä tunnisteilla. Hanki rakeita osatehtävissä. Älä huolestu, jos siirryt yli laidan luomisen.

RememberTheMilk sisältää tehokkaan hakutoiminnon. Se toimii parhaiten mobiililaitteellasi. Koska se on verkossa, voit käyttää sitä myös missä tahansa tietokoneessa.

Hinta: Ilmainen. Päivitä Pro-versioon hintaan 39,99 dollaria / vuosi.

Pilvien tallennus- ja tiedostojenjako-ohjelmisto

28. Pudotusrasia

Pilvien tallennustyökalujen osalta on sanomattakin selvää Dropbox on yksi alan parhaista. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda tili, ladata ohjelmisto älypuhelimelle, tablet-laitteelle tai tietokoneelle ja voit alkaa tallentaa tiedostoja Dropbox-kansioon. Nämä tiedostot synkronoituvat pilvessä reaaliajassa käytön aikana, ja voit käyttää niitä mistä tahansa, milloin tahansa. Se vie vain muutaman napsautuksen (tai napautukset).

Dropboxin avulla sinun ei tarvitse huolehtia tietojen menettämisestä, jos tietokoneellesi tapahtuu jotain; se tukee kaikkea!

Hinta: Ilmainen 2 Gt + tallennustilaa; 9,99 dollaria kuukaudessa lisävarastointia varten.

29. Google Drive

ICloud on Applen tuotteiden käyttäjille muulle maailmalle. Kuten saatat odottaa, Google on osallistavampi. Voit tallentaa melkein minkä tahansa tiedoston tiedostoihisi Google asema. Google-sovelluksella luomasi tiedostoa ei lasketa tallennustilaan.

Google tunnetaan anteliaana tallennustilaa. Ne alkavat 15 Gt: llä. Toinen etu on kyky tehdä yhteistyötä reaaliajassa muiden kanssa. Voit myös jakaa asiakirjoja myöntämättä käyttöoikeutta asemaan. Googlen pilvipohjaisessa tallennuksessa on haittapuoli. Sillä on vähän dokumentaatiota ja vielä vähemmän pääsyä online-ohjeisiin.

Hinta: 15 Gt ilmaiseksi. Lisävarastoinnin hinnoittelu vaihtelee, ja yläraja on 299,99 dollaria kuukaudessa 30TB.

30. iCloud

Jos käytät Applen tuotteita, olet kuullut iCloud. Mutta jopa kaikkein raivommilla Apple-faneilla on vaikeuksia kuvailla mitä iCloud on. Paras selitys on, että iCloud toimii henkilökohtaisena kiintolevyksesi pilvessä. Se tallentaa asiakirjoja, valokuvia, musiikkia ja tiedostoja, joita iOs-laite tai Mac-tietokone voi luoda. Mitä se tekee paremmin kuin muut pilvitallennuspalvelut, synkronoidaan nämä tiedostot automaattisesti laitteillasi.

Voit tallentaa minkä tahansa tiedoston iCloudiin, kunhan rekisteröity sovellus tai ohjelmisto voi lukea tai kirjoittaa siihen. iCloud tekee erinomaista työtä tiedostojen jakamiseen Apple-tuotemerkkien kanssa. Se ei kuitenkaan tee hyvää työnjakoa muiden kanssa. Haluat ohittaa sen, jos tiedostojen jakaminen tai yhteistyö on sinulle tärkeää.

Hinta: Ilmainen 5 Gt tallennustilaa. 50 Gt on 0,99 dollaria kuukaudessa. 200 Gt on 2,99 dollaria kuukaudessa. 1 TB on 9,99 dollaria kuukaudessa. 2TB on 19,99 dollaria kuukaudessa.

Työkalut sosiaalisen median tehokkuuden parantamiseksi

31. Puskuri

Helppo käyttää työkalua, Puskuri auttaa ajoittamaan sosiaalisen median päivitykset yhdellä napin painalluksella. Voit valita, milloin haluat jakaa päivitykset puskuritililtäsi. Ja erinomaisella analytiikallaan voit seurata kaikkein napsautuksen arvoista sisältöä.

Lisäksi, jos sinulla ei ole inspiraatiota, voit käyttää työkalua etsimään loistavaa jaettavaa sisältöä, kuten kuvia, linkkejä ja lainauksia. Voit tehdä tämän helposti Ehdotukset-välilehdellä.

Hinta: 30 päivän rajoittamaton ilmainen kokeilu; premium-suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa.

32. CoSchedule

CoSchedule on Web-pohjainen toimituksellinen kalenteri, jossa on joukko käteviä sosiaalisen median ominaisuuksia. Kaikilla bloggaajilla ja markkinoijailla ei ole aikaa siirtyä jakamaan viestejä, varsinkin jos jotain tärkeää tulee esiin.

CoSchedule-ohjelmalla voit kuitenkin suunnitella ja aikatauluttaa sosiaalisen median toimintoja toimituskalenterissa, joten viestisi julkaistaan ​​automaattisesti! Tämän avulla voit hyödyntää Facebookia ja Twitteriä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: 15 dollaria kuukaudessa, saatavana myös ilmainen kokeilu.

33. Sosiaalinen Oomph

Sosiaalinen Oomph on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit säästää aikaa lukuisiin sosiaalisen median tehtäviin. Sen avulla voit löytää oikeita ihmisiä seuraamaan, seuraamaan mainintaa, julkaisemaan suoraan blogeissa ja ajoittamaan päivityksiä muun muassa.

Lyhyesti sanottuna työkalu tekee toistuvien päivitysten jakamisen helpommaksi ja automatisoi aikaa vievät tehtävät. Tuettuja verkkoja ovat LinkedIn, Twitter ja Facebook.

Hinta: ilmainen rajoitetuilla ominaisuuksilla; täydet ominaisuudet hintaan 17,97 dollaria kahden viikon välein.

34. Ystävät + minä

Oletko Google+ -palvelussa? Sitten rakastat vain Ystävät + Me. Tällä työkalulla voit mainostaa Google+ -viestejäsi profiileista ja sivuista muihin sosiaalisen median verkkoihin, kuten Tumblr, Twitter, LinkedIn ja Facebook.

Joten, jos haluat säästää aikaa sisällön ajoittamiseen useissa verkoissa ja haluat kasvattaa Google+ -seurantaasi, Friends + Me on työkalu, jota tarvitset.

Hinta: Ilmainen jopa kolmelle tilille; maksetut suunnitelmat alkavat 9 dollaria kuukaudessa.

35. Hootsuite

HootSuite yksinkertaistaa sosiaalisen median hallintaa antamalla sinulle mahdollisuuden hallita kaikkia sosiaalisia verkostoja yhdeltä alustalta, kuten puskuriin. Se on maailman laajimmin käytetty alusta, jolla on 10 miljoonaa käyttäjää ja joka laskee.

Tämän työkalun avulla voit lähettää viestejä nyt tai ajoittaa niitä automaattiseen lähettämiseen tulevaisuudessa. Eikö ole helppoa pitää kaikkea yhdessä yhdellä alustalla? Mielestämme myös!

Hinta: ilmainen rajoitetuilla ominaisuuksilla; palkkiojärjestelmä 9,99 dollaria kuukaudessa.

36. Postisuunnittelija

Tarvitsetko sosiaalisen markkinoinnin inspiraatiota? Postisuunnittelija on online-lähde, joka auttaa sinua löytämään parhaan sisällön yleisöllesi. Se auttaa sinua myös päättämään, milloin ja minne se lähetetään, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen. Post Planner seuraa ja analysoi vastausta.

Alusta on riittävän joustava valitsemaan automaatiotaso. Osallistu niin paljon kuin haluat tai istu vain ja anna Post Plannerin tehdä sen kaiken puolestasi. Post Planner toimii suosituimpien nykyisten sosiaalisten verkostojen kanssa. Käytä sitä sisällön löytämiseen tai postita se. Suunnitelmia on viisi. Jokainen on suunniteltu tarjoamaan sinulle vain mitä tarvitset sosiaalisen median profiilien ja sivujen määrän perusteella.

Hinta: Suunnitelmat vaihtelevat 9 dollarista kuukaudessa – 199 dollari kuukaudessa. Niiltä laskutetaan vuosittain.

Työkalut fokusoinnin parantamiseksi

37. FocusWriter

Mikään Microsoft Wordia vastaan, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia kuin useimmat ihmiset tarvitsevat. Microsoft Office -sovellus on nyt pilvipohjainen ja veloittaa alhaisen kuukausimaksun. Silti hinta on enemmän kuin joillakin on varaa. FocusWriter palaa takaisin molemmat kritiikit. Se tarjoaa irrotetun ja rentouttavan tekstinkäsittelyohjelman. Mikä parasta, se on ilmainen.

Aseta FocusWriter koko näytön tilaan, eikä työkalurivejä ole edes häiritsemään sinua. FocusWriter antaa sinulle vain yksinkertaisimman tekstinkäsittelyn. Sitä kaikki kaikkein kirjoittajat tarvitsevat. Ohita tämä, jos tarvitset
oikeinkirjoituksen tarkistin tai jos aiot lisätä monimutkaisia ​​muotoiluja. Et voi myöskään lisätä kuvia tai taulukoita. FocusWriter on vain yksi asia: sanat.

Hinta: Ilmainen.

38. E.ggTimer

Munakello on yksinkertainen ajastin, jota on helppo käyttää ja päästä Web-selaimeesi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asettaa ajastin määrittämällä haluamasi aika, napsauttamalla “go”, ja työkalu käynnistää lähtölaskennan. Saat ilmoituksen selaimessa, kun aika on kulunut.

Hinta: Ilmainen.

39. Focus Booster

Jos keskittyminen on jotain, jonka kanssa kamppailet, Focus Booster on sovellus, joka voi auttaa. Aivan kuten E.ggTimer, se käyttää Pomodoro-tekniikkaa, joka aikakatkaisu, kun työskentelet tietyn tehtävän parissa 25 minuuttia, jotta voit pitää lyhyen tauon. Se voi aluksi kuulostaa typerältä, mutta monet bloggaajat ovat kokeilleet sovellusta, ja useimmat ovat päätyneet positiivisten tulosten saavuttamiseen!

Hinta: Ilmainen kokeiluversio 15 päiväksi; 2,99 dollaria kuukaudessa ajan seuranta- ja raportointiominaisuuksista.

40. Pomodoro-tekniikka

1980-luvun lopulla yliopisto-opiskelija Francesco Cirillo päätti parantaa keskittymiskykyään ajastimella seuraamaan opintojaksoja. Hän erotti nämä 25 minuutin viipaleet lyhyillä, ajoitetulla tauolla. Molemmat tarkkailtiin käyttämällä keittiöstä löytyneen tomaatin muotoista ajastinta.

Tiedämme Cirillon lähestymistavan keskittyä tänään nimellä Pomodoro koska hän nimitti tekniikan italialaisen sanan mukaan tomaatti. Tutustu Pomodoro-tekniikkaan ennen kuin sijoitat johonkin monista sovelluksista ja ohjelmistoista, jotka toimivat ajastimina. Cirillo uskoo, että virtausta ja keskittymistä parannetaan mekaanisen ajastimen matalan tekniikan käytöllä. Tomaatin muotoisen tyypin löytäminen on sinun tehtäväsi.

Hinta: Ilmainen

41. Focus @ will

Musiikilla on hurmaa rauhoittaa villi rinta. Ja nyt tiede on osoittanut, että myös musiikki voi auttaa sinua keskittymään. Se on tämän web-pohjaisen idea Focus @ tahtoa palvelua. Valitse yli 50 musiikkikanavasta, joissa on tuhansia tunteja alkuperäistä musiikkia. Jokaisella kanavalla on erityinen vaikutus kykyysi keskittyä. Se perustuu todistettuun neurotieteen tutkimukseen.

Musiikki vähentää häiriötekijöitä, jotta voit keskittyä tuottavuuteen. Tutkimukset osoittavat, että musiikin kuuntelu voi pidentää keskittymisaikaasi 200–400%. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että voit keskittyä korkeintaan noin 100 minuuttiin.

Hinta: 15 päivän kokeilujakso ilmaiseksi. Joukkueen hinnat alkavat 9,95 dollaria kuukaudessa korkeintaan viidelle käyttäjälle ja alkavat jopa 6.95 dollaria kuukaudessa jopa 100 käyttäjälle.

42. Metsäsovellus

eMarketer projektit, jotka vietämme yli 3 tuntia päivässä älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Sovellukset vaativat huomioamme ja keskeyttävät keskittymisen. Kalifornian yliopiston Irvine-tutkimuksen mukaan tehtävän palaaminen vie keskimäärin 23 minuuttia.

– päättäjät Metsä taistelevat tulella tulella. He loivat sovelluksen, joka keskittyi pelaamiseen. Käytä sovellusta virtuaalisen puun istuttamiseen, kun haluat keskittyä tehtävään. Se kasvaa taimesta kypsyyteen seuraavien 30 minuutin aikana. Jos poistut sovelluksesta, tulet puun tappamaan. Hanki Forest myös selaimeesi.

Hinta: 1,99 dollaria.

Projektinhallintatyökalut seurataksesi työtäsi ja saadaksesi tuloksia

43. Asana

asana on projektinhallintatyökalu, jonka avulla voit jakaa suuret tehtävät pieniksi vaiheiksi, tehdä yhteistyötä projektien kanssa muiden bloggaajien kanssa ja jopa luoda tehtäviä sähköpostilaatikostasi. Sen avulla voit myös suunnitella koko työaikataulun.

Jos päätät vierittää alaspäin ajatellen, että sinulla ei ole projektinhallinnan tarpeita, mieti uudestaan! Entä ne eri tehtävät, joita et koskaan näytä suorittavan loppuun? Tai miljoona osaa blogging-projektista, jota et vain pysty seuraamaan? Kyllä, Asana voi auttaa tässä kaikessa!

Hinta: Ilmainen.

44. Trello

Toinen projektinhallintatyökalu, Trello auttaa sinua luomaan tauluja kaikille projekteillesi. Sinun on luotava luettelot koko taulullesi ja lisättävä kortteja kuhunkin luetteloon. Näihin kortteihin voit liittää tiedostoja, määrittää eräpäivän sekä lisätä tarroja, kuvauksia ja tarkistuslistoja. Tämä helpottaa projektien tehtävien hallintaa lukuisilla yksityiskohdilla.

Puhumattakaan siitä, että sillä on yksinkertainen ja yhteistyöhön sopiva käyttöliittymä, projektinhallinta on Trello-palvelun avulla paljon nopeampaa!

Hinta: Ilmainen; 5 dollaria kuukaudessa palkkiona.

45. Perusleiri

Monet tuottavuussovellukset toimivat hyvin yksilöille. Basecamp on hyödyllinen joukkueille. Yritykset sanovat, että työntekijät tekevät enemmän työtä nopeammin ja vähemmän virheitä. Vastuullisuus kasvaa, kun taas myöhästyneet määräajat lyhenevät. Basecamp edistää yhteistyötä. Siitä tulee yksi sijainti kaikille viesteille, tiedostoille, tehtävätehtäville ja aikatauluille.

Basecamp on vahva haastaja, jos sinusta tuntuu, että sähköposti on ohittanut tuottavuuden. Ryhmillä on vain vähän aikaa löytää yksi viestintä- ja työnkulkupaikka. Mikä parasta, se eroaa “en koskaan saanut sähköpostia” -syytöstä, joka kelluu useimpien toimistojen ympärillä.

Hinta: Ilmainen 30 päivän kokeiluversio kaikille. Se on ilmainen opettajille ja opiskelijoille. 99 dollaria kuukaudessa tai 1000 dollaria vuodessa yrityksille ilman käyttäjän rajoituksia. 50% alennus voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Hyvän ajan hallintasovellukset ovat välttämättömiä menestyksellesi

46. ​​Toggl

Kätevä ja dandy-työkalu, Toggl auttaa sinua seuraamaan aikaasi paremmin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa tekemäsi työ, kirjoita Käynnistä ja pysäytä sitten ajastin. Työkalu ei tallenna vain tehtävääsi, vaan myös siihen vietetyn ajan. Tämän avulla voit viettää aikasi huolellisesti tiettyyn tehtävään.

Lisäksi työkalu toimii myös hyvin, jos haluat seurata ryhmäsi tuottavuutta.

Hinta: Ilmainen perusominaisuuksilla; täydet ominaisuudet 49 dollaria kuukaudessa.

47. RescueTime

Ajanhallinnassa ei tarkoiteta vain mitä sinun täytyy tehdä. Aivan yhtä tärkeää on tietää, kuinka paljon aikaa vietät sen tekemiseen. Idea takana RescueTime on yksinkertainen. Se auttaa parantamaan tuottavuutta seuraamalla tietokoneesi käyttöä. Sitten se kertoo sinulle, milloin ja miten menetät tuottavuuden.

Asennuksen jälkeen RescueTime toimii turvallisesti tietokoneesi ja mobiililaitteiden taustalla. Se seuraa sovelluksissa ja verkkosivustoissa viettämääsi aikaa. Myöhemmin se voi antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​raportteja toiminnastasi. Pelastusaika on enemmän kuin raporttikortti. Se voi myös olla ennakoiva. Käytä Rescue-aikaa estääksesi häiritsevät sivustot. Se voi myös hälyttää, kun olet viettänyt tietyn ajan aktiviteettiin.

Hinta: ilmainen ajan seurantaan verkkosivustojen ja sovellusten avulla. $ Asiakasarviopisteet 9 / kk. 72 dollaria / vuosi premium-tilille, joka seuraa aikaa tietokoneesta, estää verkkosivustoja, luo tavoitehälytyksiä ja kirjaa saavutukset.

48. fanurio

Sinun on voitava seurata aikaa, jos laskutat tunteistasi palveluistasi. Varsinkin jos olet freelancer. fanurio tekee tämän puolestasi, ja enemmän. Ohjelmisto toimii Java-tekniikalla, joten se on yhteensopiva minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa. Se seuraa kaikkea freelancerin tarvitsemaa laskutusta projektipohjalta.

fanuriossa on manuaalinen ajanseuranta, ja se integroituu sekä Windowsin että OS X -pöytien kanssa. Tarvitset kuitenkin enemmän kuin ajan seurantaa, joten fanurio suunnittelee ja hallinnoi myös tehtäviä. Se seuraa myös maksuja, kuluja ja jopa matkoja. Tietoja käytetään laskujen luomiseen erilaisissa dokumenttitiedostomuodoissa sekä HTML-muodossa.

Hinta: 59 dollaria.

49. ATracker

Oletko kaikessa iPhone? Tämä iOS-sovellus saattaa olla vain asia sinulle. Se noudattaa Applen käyttöliittymäfilosofiaa ja estetiikkaa tarjoamalla yksinkertaisen, mutta tyylikkään tehtäväpohjaisen ajanseurannan. Asennusta on vähän. Aloita ja lopeta tehtävä yhdellä kosketuksella. Käytä olemassa olevia iCal-kalentereita muuntaaksesi olemassa olevan tapahtuman seurattavaksi. Vertaa suunniteltua toimintaa todelliseen toimintaan.

Monimutkaiset raportit näkyvät ympyräkaavio- tai palkki-muodossa, ja voit jakaa ne sähköpostitse tai sosiaalisissa verkostoissa.

ATracker on yhteensopiva Apple Watch -tuotteiden kanssa, ja voit käyttää aikaseurantaa joutumatta avaamaan kelloa.

Hinta: Ilmainen (Lite-versio). Täysi versio, joka tarjoaa enemmän raportteja ja rajoittamatonta tehtävien seurantaa, on 4,99 dollaria.

50. TimeDoctor

Tässä on virkistävä muutos. Tämä sovellus haluaa sinun vastaa ensin kolmeen kysymykseen. Aika lääkäri haluaa varmistaa, että se sopii sinulle, ennen kuin verkkosivusto näyttää sinulle ominaisuuksia ja etuja.

Oikeastaan ​​se näyttää vain niin. Jos et halua pelata mukana, napsauta vain pienetietoja “Kerro minulle lisää” -navigointipainiketta. Se on näytön alareunassa. Sinulta annetaan lisätietoja ajan seurannasta.

Pikakatsaus voi antaa vaikutelman, että TimeDoctor ei tarjoa ainutlaatuista arvoehdotusta. Mutta siinä on oltava jotain erityistä. Miksi muuten näkisit suurten yritysten nimien logot käyttäjinä? TimeDoctor on integroitu 32 muuhun ohjelmistotuotteeseen. Se on vaikuttava toiminnallisuuslaajennus.

Hinta: Ilmainen (rajoitetut ominaisuudet). 5 dollaria kuukaudessa yksittäisille käyttäjille. 9,99 dollaria kuukaudessa organisaatioille. Saat erityisen yksityisen hinnoittelun melko yli 50 käyttäjälle.

51. Nyt

SUUDELLA. Se on lyhenne sanoista Keep It Simple (Stupid). Tämä sovellus soveltaa KISS-periaatetta seuranta-aikaan. Se on kaikki mitä se tekee, mutta se tekee sen hyvin. Saatat arvata sen nimellä. IOS-sovelluksessa on kaksi tilaa. Nyt-näkymä tallentaa tekemäsi asiat. Napauta aloittaaksesi tai lopettaaksesi tehtävät. Sitten-näkymä antaa sinulle raportteja siitä, kuinka vietit aikaa.

No, okei … siellä on oikeastaan ​​kolmas näkymä. Se on muutos Sitten-näkymästä. Se näyttää kaavioita, jotta voit verrata tehtäviin käytettyä aikaa. Tämänkaltaisen sovelluksen ongelma on, että saatat unohtaa kertoa sen aloittavan seurannan. Nyt sitten on ratkaisu. Se muistuttaa säännöllisin väliajoin, että joko seuraat tehtävää tai et nauhoita mitään.

Hinta: Ilmainen. Pro-versio lisää tietojen vientiominaisuuden, jotta voit käyttää sitä seuraamaan aikaa, jonka haluat laskuttaa asiakkailta. Se maksaa 2,99 dollaria ja on saatavana Apple App Storesta.

Työkalut haastavien tehtävien automatisoimiseksi

52. IFTTT

Kanssa IFTTT, voit helposti luoda yhteyksiä, joita kutsutaan kanaviksi, lukuisten verkkopalvelujen välille, kaikkeen Evernotesta Facebookiin. Työkalu yhdistää sitten kanavat toisiinsa monien työläiden tehtävien suorittamiseksi, mikä muuten ottaisi kasvot kauemmas.
Tässä on muutamia esimerkkejä, joiden avulla ymmärrät tämän paremmin:

 • Instagramissa julkaistut kuvat julkaistaan ​​automaattisesti muille sosiaalisen median tileillesi.
 • Facebookin uudet seuraajat saavat automaattisesti kutsun muodostaa yhteys LinkedIn-tiliisi.
 • Äskettäin julkaistut blogiviestit menevät automaattisesti Pocket-tiliisi.

Hinta: Ilmainen.

53. Zapier

Zapier toimii samalla tavalla kuin IFTTT. On kuitenkin joitain merkittäviä eroja. Valittavana on enemmän sovelluksia, ja ilmaisten tilien määrä on rajoitettu. Siitä huolimatta Zapierilla on poikkeuksellinen potentiaali. Voit automatisoida erilaisia ​​tehtäviä, joita et koskaan edes ajatellut olevan mahdollista, ja se on myös nopea!

Hinta: ilmainen rajoitetuilla ominaisuuksilla; tai täydet ominaisuudet 20 dollaria kuukaudessa.

54. Infusionsoft

Pieni käynnistys näyttää ja toimii kuin iso brändi, kun käytät markkinoinnin automaatio-ohjelmistoa. Se luo johtaa ja rakentaa suhteita asiakkaisiin. Voit keskittyä yrityksen rakentamiseen.

Infusionsoft auttaa sinua hyödyntämään parhaiten yhteystietoluettelosi ja kasvattamaan myyntiä. Viittaukset lisääntyvät, kun käytät samalla vähemmän laskutusta ja seurantaa asiakaskysymyksiin. Infusionsoft luottaa yli 125 000 asiakkaaseen. Suurin osa on pienyrityksiä, jotka eivät uskoneet voivansa kilpailla suurempien ja paremmin rahoitettujen yritysten kanssa.

Hinta: Paketit alkavat 199 dollaria kuukaudessa. Ne perustuvat yhteystietoihisi ja käyttäjillesi lähettämien sähköpostien määrään.

55. dlvr.it

Sosiaalisen median ylläpitäminen vie paljon työtä. Onko sinulla aikaa löytää tai kuratoida sisältöä, muokata ja luokitella sen merkitys? dlvr.it on hienostunut automatisoitu avustaja, joka skannaa lähteesi ja valmistelee jaettavan sisällön.

Valitse haluamasi mukautustaso ja valitse toimitusaikataulu. Anna dlvr.it tehdä sen kaiken tai lisää henkilökohtaisia ​​kosketuksia jokaiseen viestiin. Kokeile sitä ilmaiseksi ja jaa jopa 5 syötettä kolmella sosiaalisen verkoston sivulla.

Maksullinen palkkitaso lisää paketit, joissa on 10 sosiaalisen verkoston sivua ja 50 syötettä. Osta uusi paketti, kun on aika kasvaa. Agenttisuunnitelma tarjoaa 1500 syötteen jakamisen 250 sosiaalisen verkoston sivulle. Vuotuinen sitoumus tarjoaa 17% säästöjä.

Hinta: Ilmainen peruspalvelu. 9,99 dollaria / kuukausi pro. 149,99 dollaria / kuukausi virastolle.

56. Google-hälytykset

Onko helppo tapa pysyä ajan tasalla siitä, mitä sinusta julkaistaan ​​verkossa? Kuinka seurata mitä kilpailustasi sanotaan? Ei ole niin, että sinulla on aikaa istua ympäri päivän ja käyttää Googlea löytääksesi nämä asiat.

Sinulla ei ole aikaa, mutta Google-ilmoitukset tekee. Automatisoi prosessi tällä tehokkaalla, mutta huomiotta jätetyllä Google-työkalulla. Aseta niin monta ilmoitusta kuin haluat. Valitse lähteen osuvuus, maantieteellinen sijainti, taajuus ja kuinka monta ilmoitusta haluat saada. Google ei indeksoi useimpia sosiaalisen median verkkoja. Google Alerts ei ole hyvä valinta seurata sosiaalista mediaa.

Hinta: Ilmainen.

57. Ontraportti

Vältä ”Frankensteinin lähestymistapaa” liiketoiminnan rakentamisessa ja aloita all-in-one-ratkaisulla, joka kasvaa kanssasi. Se on idea Ontraport. Se yhdistää ja automatisoi neljä keskeistä liiketoiminta-aluetta:

 • Verkkosivustojen rakentaminen ja ylläpito
 • Markkinointiviestintä
 • verkkokauppa
 • CRM

Vietät vähemmän aikaa yrittäessään selvittää, kuinka integroida yritystyökalut ja lisää aikaa yrityksen rakentamiseen. Kolme tasoa hinnoitellaan asiakasmääräsi perusteella. Alkutason taso ei tarjoa kaikkia käyttöympäristön etuja.

Hinta: 79 dollaria / kk perus. 297 dollaria / kuukausi pro. 597 dollaria / kuukausi joukkueille.

Sisällön luontityökalut

58. Sosiaalinen indeksointi

Hienoja sisältöideoita saadaan tietää kilpailijoiden tekemistä. Sosiaalinen indeksointi skannaa yli 436 miljoonaa URL-osoitetta kilpailijoiden jaetun sisällön suhteen. Palvelu tunnistaa myös keskeiset vaikuttajat, joten voit saada heidät puhumaan myös sinusta.

Mittaa ja seuraa tietoja intuitiivisella hallintapaneelilla. Social Crawlytics on ilmainen, mutta käyttö on rajoitettu resurssien tasapainottamiseen. Rekisteröidy Twitter-tililläsi ja maksaa twiitteillä tai lahjoittamalla PayPalilla saadaksesi lisää krediittejä.

Hinta: Ilmainen.

59. Content Explorer

Mikä on salaisuus vahvan sisällön tuottamiseen? Kirjoita lisää siitä, mitä ihmiset etsivät. Content Explorer on ahrefsin luoma työkalu, joka skannaa käänteisiä linkkejä, orgaanista liikennettä ja sosiaalisia osuuksia paljastaakseen suosion. Hae avainsanasta tai URL-osoitteesta.

Content Explorer luo luettelon suosituimmista artikkeleista, jotka perustuvat sosiaalisiin osuuksiin ja käänteisiin. Tutustu tiettyyn sisältöosaan, jotta löydät entistä enemmän suositustietoja. Tarjolla on ilmainen 14 päivän kokeilu. Palkkiojärjestelmien vuotuiset hinnoitteluvaihtoehdot säästävät 20%. Hinnoitteluasteet perustuvat käyttäjiin, kampanjoihin ja seurattuihin avainsanoihin.

Hinta: 99 dollaria / kk. 179 dollaria / kuukausi standardille. 399 dollaria / kuukausi edistyneelle. 999 dollaria / kuukausi virastolle.

60. Buzzsumo

Jotkut maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä käyttävät Buzzsumo. Kaikki alustan tarpeet on avainsanaide tai URL. Buzzsumo kertoo, mitä sinun on tiedettävä sisällön suorituskyvystä kilpailullesi.

Käytä tietoja päättääksesi, kuinka samanlainen sisältö voi toimia sinulle. Verkkosivusto on myös tietovarasto parhaista käytännöistä. Kokeile ensin ilmaisella 14 päivän kokeilulla. Säästä 20% vuosittaisilla pakettivaihtoehdoilla. Monimutkaisuus rakentaa kolme maksettua premium-pakettia.

Hinta 99 dollaria / kk pro. 299 dollaria / kk virastolle. 399 dollaria / kk yritykselle.

61. Scoop.it

Voitko mitata luomaasi tai kuraattorisi sisällön sijoitetun pääoman tuottoprosenttia? Scoop.it ylittää sisällön luomisen. Alusta tarkistaa sen, mitä se ehdottaa ennakoivien näkemysten tuottamiseksi. Seuraava sisältö hyötyy siitä, mitä on opittu.

Kauhaise sitä Yhtiöllä on yli 2,5 miljoonaa asiakasta San Franciscon yliopistosta Microsoftiin. Se on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön. Säästä 20% vuosittaisilla pakettivaihtoehdoilla. Maksetut premium-paketit on räätälöity ammattimaiselle brändille tai verkkosivustojen liikenteelle.

Hinta: Ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön. 11 dollaria / kk ammattimaiselle brändille. 67 dollaria / kuukausi verkkosivustojen liikenteestä

62. Muunna2CleanHTML

Verkkosivuilla käyttämäsi teksti on kätevää käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, kuten Microsoft Word. Ongelmana on, että et voi vain leikata ja liittää tätä tekstiä HTML-asiakirjoihisi. Verkkosivustossasi on paljon hankalia näkymättömiä koodeja ja muotoiluja.

Convert2CleanHTML antaa sinulle:

 • Poista tyhjät kappaleet
 • Muuntaa  että , että
 • Korvaa ei-ASCII HTML-yksiköillä
 • Korvaa älykkäät lainaukset ASCII-vastineilla
 • Lisäys välilehtiin, ei välilyönteihin
 • Korvaa puhkeamattomat tilat tavallisilla tiloilla

Hinta: Ilmainen.

63. Blogin aihegeneraattori

Blogimaailma on kiitollisuuden velkaa HubSpotille. Se loi verkossa blogin aihegeneraattori sitä voi käyttää vapaasti. Valitse kolme termiä ja napsauta painiketta. Sivuston algoritmi hoitaa loput, palkitsemalla sinulle viikon verran bloginimikkeitä.

Tämä ilmainen työkalu on uskomattoman aikaa säästävä. Se voi vähentää tunnin arvoisen tutkimuksen minuutteihin. Saatat tosiasiassa olla vaikeaa uskoa, että tämä työkalu on ilmainen. Se on uusi loistava esimerkki HubSpotin sitoutumisesta parantaa teollisuutta markkinoimalla tuotteita.

Sähköpostin hallintatyökalut

64. SaneBox

SaneBox voi auttaa sinua palauttamaan sähköpostin terveyden. Alusta käyttää algoritmeja suodattaa merkityksetön sähköposti postilaatikostasi. Mikä on jäljellä, on tärkeätä. Se toimii minkä tahansa laitteen sähköpostitilien kanssa. Se ei ole ohjelmisto tai sovellus. Se lisää vain kansion nykyiseen sähköpostiisi.

Saat enemmän kuin suodattaa. SaneBox tarjoaa joukon työkaluja, joiden avulla voit parantaa lähtevien sähköpostiviestien tehokkuutta. Kokeile ilmaiseksi. Säästä jopa 40% vuosisuunnitelmalla. Maksettuja premium-paketteja on kolme. Hinnoittelu perustuu lisäominaisuuksiin, jotka laajentavat suodatusta ja toiminnallisuutta.

Hinta: 7 dollaria / kk lähtötasolta (välipala). 11 dollaria / kuukausi keskitasolle (lounas). 36 dollaria / kuukausi ylimmälle tasolle (illallinen).

65. Poista

Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka paljon postilaatikko kutistuu, jos poistat tilauksesi. Se on rooli Unroll.Me. Se vie kaikki tilauksesi ja yhdistää ne päivittäiseen tiivistelmäsähköpostiin nimeltään Kokoonpano. Voit valita, kun haluat, että tiivistelmä toimitetaan.

Kaikki tilauksen sähköpostit tunnistetaan asennusprosessin aikana. Siellä voit aloittaa siivouksen. Tilaa mitä et halua. Unroll.Me poistaa ne postilaatikostasi.

Hinta: ilmainen.

66. SeuraaUUTTEN

Käytätkö postilaatikkosi tehtäväluettelona? Vaikuttaa hyvältä pitää tärkeät sähköpostit mielessä jättämällä ne sinne, missä voit nähdä ne. Useimmille meistä tarvitsee kuitenkin yhden päivän, jolloin uudet sähköpostit ajavat nämä tärkeät pois näkyvistä. Sitten he eivät ole mielessä.

FollowUpThen on palvelu, joka lähettää sinulle muistutuksia sähköpostista, jotta voit arkistoida ne, kunnes niitä tarvitaan. Kokeile sitä 30 päivän ilmaisella kokeilukerralla (tarvitset luottokortin). Maksetut premium-paketit hinnoitellaan lähinnä kuukausittaisten seurantojen lukumäärän perusteella. Säästä jopa 20% vuosisuunnitelmalla.

Hinta: Ilmainen rajoitetulle käytölle. 2 dollaria / kuukausi henkilökohtaiseen tuottavuuteen. 5 dollaria / kuukausi ammatilliselle tuottavuudelle. 9 dollaria / kuukausi käyttäjää kohti yrityksille.

67. Lajiteltu

Miljoonat käyttävät Googlen Gmailia, mutta he eivät rakasta niitä. Käyttöliittymä on hankala. Kaikki eivät ole välilehtijärjestelmän faneja. Sortd tarjoaa erilaisen visuaalisen käyttöliittymän, joka luo sarjan vierekkäisiä luetteloita. Saapuneet postilaatikkoa ei ollut tarkoitettu tehtäväluetteloksi, mutta tämä on intuitiivinen tapa käyttää sitä tällä tavalla, jos vaadit.

Lajiteltu ei muuta Gmail-asetuksiasi. Se on vain “älykäs iho”, joka muuttaa näkymää. Vedä ja pudota luomiesi luetteloiden tärkeysjärjestykseen. Voit jopa nimetä uudelleen sähköpostin otsikkorivit, joten ne ovat järkevämpiä. Lajiteltu on kaikille käyttäjille ilmainen beta-version ollessa.

Hinta: ilmainen.

68. Boomerang

Kirjoita se nyt. Lähetä se myöhemmin. Lähes 400 000 yritystä käyttää Bumerangi lisätäksesi tämän mukavuuden heidän Gmail-tileihinsä. Käytä sitä aikataulun mukaisten sähköpostien toimittamiseen. Boomerang voi myös muistuttaa sinua seuraamaan viestiä, jos et saa vastausta.

Se poistaa reaaliaikaisen paineen viestinnästä sähköpostitse. Perussuunnitelma on ilmainen. Kirjaudu premium-suunnitelmaan ja käytä sitä ilmaiseksi kuukauden ajan. Jos päätät et pidä siitä, jatka ilmaisen perusversion käyttöä.

Hinta: Ilmainen rajoitetulle käytölle. 4,99 dollaria / kuukausi henkilökohtaisesta tuottavuudesta ja rajattomista viesteistä. 14,99 dollaria / kuukausi ammattimaisesta tuottavuudesta ja rajoittamattomasta määrästä viestejä. 49,99 dollaria / kuukausi premium-palveluun, joka sisältää CRM-integroinnin.

69. Hiver

Meillä on monia tekniikoita ja työkaluja työskentelemään yksilöllisen tuottavuuskertoimesi suhteen, mutta entä joukkueen tuottavuus ja yhteistyö? Hyvin, hiver on työkalu, joka ratkaisee tämän ongelman. Se integroitu postilaatikkoosi ja muuttaa siitä tehokkaan yhteistyövälineen.

Hiverin monien ominaisuuksien, kuten Jaetut etiketit, Jaetut muistiinpanot, Sähköpostimuistutukset, Jaettu postilaatikko jne. Avulla voit siirtää tehtäviä, seurata niiden tilaa, hallita sähköpostiä, kommunikoida joukkueesi kanssa ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen jopa 3 hengelle; alkaa 6 dollarilla kuukaudessa sen jälkeen.

Sisällön kuraation työkalut

70. Twiittoidut ajat

Tarvitset sisältöä asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tarvitset enemmän sisältöä saadaksesi ne palaamaan. Alkuperäinen sisältö on tehokkainta, mutta myös aikaa vievä. Paras vaihtoehto on kurata sisältöä, joka vastaa tuotteitasi tai palveluasi.

Twiittiä Times on sisällön kuraation moottori, joka auttaa sinua löytämään sisältöä, joka houkuttelee yleisöäsi. Sitten se jakaa ja julkaisee tämän asiaankuuluvan sisällön yleisöllesi. Heidän verkkosivustollaan on esimerkkejä sisällöstä, jota se hoitaa asiakkaille. Kokeile palvelua ilmaiseksi. Tarvitset maksetun version brändäys ja mukauttaminen.

Hinta: Ilmainen peruspalvelu. 15 dollaria / kuukausi palkkio.

71. Feedly

Eikö olisi hienoa, jos sinulla olisi joku, joka keräisi uutta sisältöä, jotta voisit lukea sen kuin sulatteen? Se on idea Feedly, palvelu, joka yhdistää sisältölähteet. Valitse organisaatiotavasi ja jaa havaitsemasi sosiaalisissa verkostoissa. Käyttöliittymä poistaa häiritsemisen antamalla saman ulkoasun kaikille sisällön lähteille.

Käytä Feedly-sisältöäsi mistä tahansa laitteesta. Ilmainen palvelu tarjoaa jopa 100 syötettä. Kaksi premium-tasotasoa lisää rajattomia syötteitä, hakua ja tiimiyhteistyötä.

Hinta: Ilmainen peruspalvelu. 5,41 dollaria / kuukausi palkkio. 18 dollaria / kuukausi käyttäjää kohti joukkueille.

72. ContentGems

Sisältösyötteiden yhdistäminen ei ehkä riitä. Voit myös tarvita apua asiaankuuluvan ja oikea-aikaisen päätöksen tekemisessä. harkita ContentGems lisääntyneelle avun tasolle. ContentGems ylittää aggregaation yhdistämällä löytämänsä tiedot sosiaalisen median julkaisutyökaluilla, sähköpostiuutiskirjeillä ja automaattisella julkaisulla verkkosivustollesi..

Tilaa ilmainen tili yhden kohteen ja jopa 10 avainsanan seuraamiseksi. Maksetut maksutasot yrityksille ja virastoille lisäävät aiheiden ja avainsanojen kattavuutta sekä integrointia automaattiseen julkaisuun. Alennusvaihtoehto on käytettävissä, jos valitset vuosisuunnitelman.

Hinta: Ilmainen peruspalvelu. 99 dollaria / kuukausi yrityksille. 199 dollaria / kuukausi virastoille.

73. Storify

Tällä hetkellä joku käyttää sosiaalista mediaa puhuaksesi tuotemerkistäsi. Viranomaislähteet julkaisevat alaasi liittyvää sisältöä. Näetkö sen? “Aina yhteydessä olevat” asiakkaamme vaativat tietoja niiden julkaisemisen jälkeen. Eilinen uutinen on liian myöhäistä.

Storify antaa sinulle työkalut uusien uutisten löytämiseen ja julkaisemiseen. Ilmainen versio sopii amatööribloggaajille. Siellä on yritysversio vakiintuneille tuotemerkeille, joilla on suuret tiimit, jotka osallistuvat sisällön tuottamiseen.
Hinta: Ilmainen peruspalvelu. Yritysten hinnoittelu riippuu tarpeistasi.

Siinäpä se!

Mitä tuottavuusvälineitä käytät pysyäksesi tuottavina ja miksi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map