14 työkalua Ei onnistunut freelanceri voi elää ilman

Globaali freelance-talous kokee valtava kasvu johtuen kyvystään tarjota joustava, kätevä, puhumattakaan taloudellisesti kannattavasta vaihtoehdosta yksitoikkoiselle yhdeksästä viiteen.


Freelance-teollisuus antaa ihmisille mahdollisuuden ottaa vastuulleen ja ohjata uraaan päättäessään toteutettavien hankkeiden luonteesta ja lukumäärästä, asiakaskunnastaan, milloin työskennellä ja kuinka saada palkkaa.

Pelkästään Yhdysvaltojen freelance-markkinat työllistävät yli 53 miljoonaa työntekijää eli hämmästyttävä 34% koko kansallisesta työvoimasta, ja se tuottaa Yhdysvaltain talouteen lähes 715 miljardia dollaria tuloja.

Markkinoiden koon lisäksi; freelance-työllä on nyt myös korkea ammatillinen asema ja vetoomus noin 80%: n ulkopuolella olevista freelancereista, jotka ovat halukkaita ottamaan vastaan freelance-projektit heidän ensisijaisten töidensä lisäksi.

Työkalut freelancereille

Työkalut, joissa yhdistyvät lahjakkuus yritystoimintaan:

Freelance-teollisuuden eksponentiaalinen kasvu on käynnistänyt lukuisten työkalujen ja sovellusten kehittämisen, jotka lisäävät freelance-projektien tehokkuutta.

Jos freelancereille maailma on heidän kankaansa, käytettävissä olevien mahdollisuuksien täysimääräinen hyödyntäminen vaatii kurinalaista lähestymistapaa, ja näin ollen näemme, että harppauksen tekeminen säännöllisestä freelancerista menestyväksi freelance-ammattilaiseksi vaatii työkalujen käyttöä, jotka on erityisesti suunniteltu käsittelemään valtavaa jalkatyö, joka on ominaista freelance-projekteille. Tästä tulee tärkeämpi, koska freelancerina koko toimeentulosi riippuu siitä, kuinka tehokkaasti suoritat projektisi.

Katsotaanpa siis ehdottomia välttämättömiä työkaluja menestyväksi freelanceriksi:

1. Wunderlist

Ensin ensin, järjestäudu Wunderlistin kanssa; monialustainen ja intuitiivinen tehtäväluettelo-sovellus. Käyttöliittymä on minimalistinen, mutta kiehtova, ja käytettävyys on yhtä saumatonta kuin paperille kirjoittaminen. Se tarjoaa perusteellisen joukon ominaisuuksia, jotka varmistavat, että et koskaan unohda tärkeätä tehtävää.

Sillä on myös monipuolinen valikoima mobiili- ja työpöytäsovelluksia ja tukee kahden tai useamman ihmisen yhteistyötä. Se ei kuitenkaan tarjoa sijaintipohjaisia ​​muistutuksia, ja päivämääräasetuksista johtuva kieli ei sisällä toistuvia määräaikoja.

Hinta:
Pro-suunnitelma: 4,99 dollaria kuukaudessa
Liiketoimintasuunnitelma: 4,99 dollaria käyttäjää kohti / kuukausi

2. Aalto

Yksi asia, josta useimmat freelancerit kamppailevat, on raha-asioiden ammattimainen hallinta, joka aiheuttaa epävarmuutta sekä rahahukkaa. Wave on suunniteltu palvelemaan yksittäisiä freelancereita ja pieniä yrityksiä, joissa on alle yhdeksän työntekijää.

Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, kuten kirjanpitoa, kirjanpitoa, laskujen generointia ja jakelua, maksujen vastaanottamista luottokorttien kautta jne. Se palvelee parhaillaan yli 25 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, helppokäyttöinen ja loogisesti järjestetty, mutta se ei kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta suorittaa kassaperusteista kirjanpitoa ja kokonaisvaltaista katsausta saldoista.

Hinta:
Ilmainen.

3. Bidsketch

Menestyäksesi freelance-ammattilaisena on tärkeää erottua joukosta antamalla ammattimaiselle tuntea ehdotuksia asiakirjoille, jotka jaat asiakkaiden kanssa. Bidsketch tarjoaa muutamassa minuutissa merkkituotteita sisältäviä hanke-ehdotuksia, jotka perustuvat uudelleen käytettävään maksuun, malleihin ja sisältöön. Nämä ehdotukset ovat täysin muokattavissa ja sisältävät lisäominaisuuksia, kuten maksuehdotukset ja sähköisen allekirjoituksen.

Hinta:
Freelancer-suunnitelma: 29 dollaria kuukaudessa
Studiosuunnitelma: 79 dollaria kuukaudessa
Toimistosuunnitelma: 149 dollaria kuukaudessa

4. Minterapp

Yksi kätevimmistä käytettävissä olevista työkaluista, Minterapp antaa yksin-freelancereille ja freelance-yrityksille mahdollisuuden seurata aikaa tehokkaasti ja tuottaa ammattimaisia ​​laskuja. Voit lisätä suoritettavia tehtäviä ja määrittää vastuun tietyille käyttäjille samoin kuin tunti- tai osastointimaksut.

Minterapp seuraa jatkuvasti projektin etenemistä ja tuottaa laskuja käytettyjen tuntimäärien perusteella. Se on pilvipohjainen, joten siihen pääsee mihin tahansa ja se mahdollistaa maksujen vastaanottamisen turvallisilla maksuvaihtoehdoilla, kuten PayPal, Stripe jne..

Hinta:
Yksinkertainen suunnitelma: 9,95 dollaria kuukaudessa
Liiketoimintasuunnitelma: 29,95 dollaria kuukaudessa
Yrityssuunnitelma: 59,95 dollaria kuukaudessa

5. TextExpander

Freelancereita vaaditaan usein taistelemaan useita projekteja samanaikaisesti. Tähän sisältyy yleensä enemmän tai vähemmän samanlaisten sähköpostien jakaminen asiakkaiden kanssa, jotka käyttävät paljon aikaa. Tässä on TextExpanderin rooli. Se esiohjelmoi lyhyet lyhenteet, jotka lisäävät automaattisesti tekstiä ja kuvia, CSS: n, kun nopeaa pikakuvakkeita pyydetään.
Se säästää myös aikaa korjaamalla kirjoitusvirheet automaattisesti ja lisäämällä jokaiselle projektille tarvittavat lomakkeet. Sen ainoa haittapuoli on kuitenkin, että se tarjoaa kaikille yrityksille tarkoitetun käyttöliittymän.

Hinta:
1,66 dollaria kuukaudessa

6. Avoin toimisto

Freelancereille, jotka kirjoittavat toimeentuloon, OpenOffice on tehokas vaihtoehto Microsoft Officelle. Se pitää vetoomusta freelancereihin monien ominaisuuksien vuoksi, mukaan lukien helppo viedä asiakirjoja, kuten esitteitä, sähköisiä kirjoja, oppaita jne. Pdf-tiedostoon.

Hinta:
Ilmainen.

7. Dropbox

Dropbox on täydellinen tiedostojen synkronointiin verkkoalustaan ​​ja lajitteluun projektikohtaisesti, jotta sinun ei tarvitse mennä edestakaisin etsimällä asiakirjoja. Se tarjoaa reaaliaikaisen online-asiakirjayhteistyön ja tarjoaa arvokkaan pääsyn tiedostoihin, jotka olet vahingossa poistanut. Sen hinta on ainoa huolenaihe, koska se voi olla joillekin liikaa. Ratkaisu on täydellinen freelancereille, jotka johtavat omaa ja pienyritysten pienryhmää.

Hinta:
9,99 dollaria kuukaudessa

8. MindMeister

MindMeister on mielenkartoitusväline, joka on ihanteellinen luoville projekteille. Sen avulla yksilöt ja ryhmät voivat esitellä ajatuksiaan visuaalisesti ja jakaa ne ryhmän jäsenten kanssa yhteistyöhön perustuvaan ajatteluprosessiin. Mikä erottaa MindMeisterin ilmaisista mielen kartoitusvälineistä, on se, että se käyttää pelkkää verkkoselainta toimimaan.

Sitä ei kuitenkaan ole varustettu käyttöohjeella, joten uusien käyttäjien kannalta on epäselvää, eikä se salli linkkityyppien määrittämistä. MindMeisteriä voidaan käyttää myös yksinkertaisena projektinhallintatyökaluna, koska käyttäjät voivat muuntaa ideoita tehtäviksi, joihin voidaan liittää määräaika, toimeksiantaja ja prioriteettitaso. Projektin edetessä tehtävän tilaa voidaan helposti seurata.

Hinta:
Henkilökohtainen suunnitelma: 6 dollaria kuukaudessa
Ammattisuunnitelma: 10 dollaria kuukaudessa
Liiketoimintasuunnitelma: 15 dollaria kuukaudessa

9. Evernote

Luovuus on freelance-ammattilaisten leipää ja voi, ja se voi laukaista milloin tahansa päivän aikana. Tällaisessa tapauksessa Evernote toimii alustana ideoiden nopeaan purkamiseen, kuvien, mediatiedostojen jne. Sieppaamiseen ja kiinnittämiseen heti verkkopohjaiseen alustaan, jotta ne voidaan helposti hakea mistä tahansa paikasta.

Ilmainen versio rajoittaa käyttäjien toimintaa vain kahdella laitteella, kun taas keskitason suunnitelmassa ei ole näkyviä piirteitä ja ammatillinen suunnitelma voi olla liian kallis yksittäisille freelancereille.

Hinta:
Perussuunnitelma: Ilmainen
Plussisuunnitelma: 34,99 vuodessa
Palkkiojärjestelmä: 69,99 vuodessa

10. HootSuite

Freelance-teollisuus on kasvava ja erittäin kilpailukykyinen, jossa hankittujen projektien määrä on suoraan verrannollinen näkyvyyteen, jota nautit asiakaskuntasi edessä. Ja missä paremmin markkinoida kykyjäsi ja esitellä portfoliosi kuin sosiaalisen median alustojen kautta, jotka ovat ylivoimaisesti tehokkaimpia markkinointikanavia aikakaudellamme.

Hootsuite on yleisimmin käytetty sosiaalisen median hallintatyökalu, joka palvelee tällä hetkellä yli 10 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja tarjoaa yhden helppokäyttöisen kojelaudan, joka pystyy seuraamaan samanaikaisesti sosiaalisen median kampanjoita useissa verkoissa.

Hinta:
Perussuunnitelma: Ilmainen
Pro-suunnitelma: 8,99 dollaria kuukaudessa
Liiketoimintasuunnitelma: räätälöidyt hinnat

11. löysä

Freelance-markkinat laajentavat tavoitettasi maailman kauimpaan nurkkaan mahdollistaen freelancereiden työskennellä ryhmän jäsenten ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Helpon ja luotettavan viestintävälineen tarjoamiseksi Slack tarjoaa innovatiivisen ryhmäviestintäsovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat luoda omistettuja tiloja, joiden kautta freelancerit voivat kommunikoida kansainvälisten ryhmien ja asiakkaiden kanssa..

Vaikka siitä puuttuu hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kalentereita, tehtävien hallintaa ja yhteistyöhön liittyviä säännöksiä, se on suosituimpia viestintäsovelluksia, joka omistaa käytettävyytensä ja tiedostojen jakamisen sääntöjensä sekä ryhmäkeskusteluihin osallistumisen..

Hinta:
Perussuunnitelma: Ilmainen
Vakiohinta: 8 dollaria kuukaudessa
Plussisuunnitelma: 15 dollaria kuukaudessa

12. Mozy

Freelancerit käsittelevät useita asiakkaita ja projekteja, joten heidän on työskenneltävä useiden asiakirjojen kanssa kerrallaan. Yksi asia, jota heillä ei ole varaa olla, on asiakirjan menettäminen, koska se johtaisi hyödyllisten kovien töiden tuntien tuhlaamiseen.

Mozy on kattava pilvipohjainen varmuuskopioratkaisu, joka sopii sekä yksilöille että yrityksille. Sen avulla freelancerit voivat työskennellä useilla laitteilla ja kaikki tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti pilvessä. Se on vähän kalliimmalla puolella, ja siitä puuttuu tiedostojen jakamisvaihtoehtoja.

Hinta:
Kuukausisuunnitelma: Alkaa 13 dollarista kuukaudessa
1 vuoden suunnitelma: Alkaa 158 dollarista vuodessa
2 vuoden suunnitelma: Alkaa 293 dollarista vuodessa

13. Adobe-merkki

Yksinkertainen, mutta välttämätön vaatimus freelancereista on Adobe Sign, jonka avulla he voivat allekirjoittaa ja jakaa asiakirjoja sähköisesti asiakkaiden kanssa ilman, että sinun tarvitsee tehdä tavanomaista tulostuksen, allekirjoituksen ja skannauksen tehtävää. Nopean toiminnallisuuden ansiosta Adobe Sign lisää allekirjoitusprosessin tehokkuutta jopa 80%.

Hinta:
Yksittäinen paketti: 9,99 dollaria kuukaudessa
Yrityspaketti: Alkaa 30 dollaria kuukaudessa
Yrityspaketti: räätälöidyt hinnat

14. Dashlane

Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, useiden sovellusten ja kirjautumisten hallinta voi olla hankalaa ja vaatia aikaa salasanan palauttamiseen joka kerta, kun joudut käyttämään sovellusta, ja se voi olla sekä uuvuttavaa että aikaa vievää.
Dashline tarjoaa salasananhallinta-, e-lompakko- ja automaattisen täyttötoiminnot, joten ainoa muistama salasana on pääsalasana, jota käytetään Dashline-palveluun. Oletussalasanan luominen olisi kuitenkin tehtävä turvallisemmaksi.

Hinta:
Peruspaketti: Ilmainen
Premium-paketti: 39,99 dollaria vuodessa

Aloita kuten ammattilainen!

Monet ihmiset aloittavat freelancerin vain vähän tai ei lainkaan teknistä tukea vain myöhemmin jäljittää askeleensa ja keksiä työprosessinsa uudelleen työkalujen avulla. Koska korkealaatuisia, ilmaiseksi laadukkaita sovelluksia on paljon, on suositeltavaa, että freelancereita perustaa yrityksensä hyödyntämällä näitä hyödyllisiä työkaluja, jotka lisäävät niiden tehokkuutta ja ammattitaitoa ja tasoittavat tietä menestykseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map