Shopify Plussaa ja miinusta käynnistääksesi verkkokauppasivustosi

Jos olet käynyt parhaiden verkkokauppojen parissa kaupan ylläpitämiseksi, todennäköisesti jatkat Shopifyn kautta. Se on alan johtava yritys ja jatkuvasti arvioitu kolmen parhaan alustan joukossa.


Vaikka Shopify on varmasti vaikuttava työkalu, siellä voi olla enemmän vaihtoehtoja tarpeitasi vastaavaksi. Lisätietoja verkkokaupan ohjelmiston eduista ja haitoista, jotta voit tehdä parhaan ostopäätöksen.

Shopify-verkkokaupan rakennusalan edut ja haitat

SHOPIFY PROS

Ei voida kiistää, että Shopify eCommerce -alustalla on pitkä luettelo ammattilaisista. Tässä on vain muutama kohokohta.

Avaimet käteen-ratkaisu: Shopify on valmis laatikosta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sijoitat aikaa ja rahaa asennusprosessiin. Kun olet kirjautunut sisään, voit alkaa suunnitella ja rakentaa myymälääsi.

Nopea ja helppo asennus tarkoittaa myös, että voit alkaa myydä ja ansaita tuloja mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse viettää kuukausia tai edes vuosia sivustosi rakentamiseen.

Tärkeitä sisäänrakennettuja ominaisuuksia

Hosting: Shopify käyttää tehokkaita palvelimiaan myymälän johtamiseen. Tämä tarkoittaa myös, että he hoitavat kaikki tekniset ongelmat. Sinun ei tarvitse huolehtia omien palvelimiesi käyttämisestä ja vianetsinnästä. Aloittelijoille tämä on valtava plus.

turvallisuus: Shopify on PCI DSS -yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että ne täyttävät luotto- ja pankkikorttiturvallisuuden alan standardit. Asiakkaasi voivat olla varmoja siitä, että heidän taloudellisia tietojaan suojataan.

Shopify on PCI DSS -yhteensopiva

Lisäksi myymälässäsi on ilmainen SSL-varmenne. Tämä suojakerros toimii salaisen tiedon salaamiseksi. Se on toinen tapa suojata ostajatietoja. Jotkut verkkokaupan verkkosivustojen rakentajat saavat sinut ostamaan varmenteen ja maksamaan sen asennuksen.

SEO: Shopifen avulla on helppo olla SEO-asiantuntija. Heidän sisäänrakennetut ominaisuudet tekevät verkkokaupan SEO käytännössä tyhmätöntä. Ohjelma luo automaattisesti sivuston, integroituu mahdollisiin lisäanalyysiohjelmiin ja antaa sinun päivittää metakuvauksia ja tunnisteita. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää tyhjät lomakkeet ja sivustosi avautuu hakukoneystävälliseksi.

Shopify verkkosivun SEO-näytön yksityiskohdat

Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Korkeat käytön helppousmerkit ylittävät suunnittelupiirteet. Vaikka editori on upea aloittelijoille, niin on myös muu kojelauta. Kuka tahansa voi helposti löytää tiensä. Organisaatiolla on järkeä, ja kokoonpano on sekä visuaalisesti houkutteleva että selvästi viitoitettu.

Sovelluskauppa: Shopify-sovelluskaupassa on tuhansia lisäosia, joiden avulla voit laajentaa sivustosi ominaisuuksia. Vaikka jotkut heistä vaativat kertaluonteisen maksun tai kuukausittaisen tilauksen, monet heistä ovat täysin ilmaisia. Kun uusia sovelluksia lisätään jatkuvasti, tekemisillesi ei ole mitään rajoituksia.

Shopify App Store

Shopify POS -sovellus: Shopify menee enemmän kuin online-myynti. POS-sovelluksella voit myydä tuotteita helposti live-tapahtumissa. Vie tavarat markkinoille, messuille, ponnahdusikkunoille ja muille kokoontumisille. Sovellus on helppo suorittaa tapahtumia lennossa.

Nopeus: Nopeat latausajat ovat tärkeitä monista syistä.

 • 1. Hakukoneet palkitsevat sivustot nopeammilla latausaikoilla. Hitaat palvelimet voivat todella vaikuttaa negatiivisesti sijoituksiin.
 • 2. Verkkokauppiaat ovat kärsimättömiä. Mahdollisen asiakkaan poistuminen sivulta ei vie paljon. Jos joudut odottamaan verkkosivustollasi, ne voivat ajaa ne pois.
 • 3. Se näyttää epäammattimaiselta. Sinulla on vain yksi mahdollisuus saada hyvä ensivaikutelma. Hidas sivusto ei lisää luottamusta sivustoosi.

Asiakaspalvelu: Shopify-asiakkaana sinulla on ympäri vuorokauden pääsy asiakastukeen. Voit ottaa heihin yhteyttä:

 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Live chat
 • Viserrys
 • Facebook

Shopify erinomaiset asiakastukivaihtoehdot.

Yrityksen omistajana sinulla on myös pääsy moniin CRM-työkaluihin. Niiden avulla voit luoda miellyttävän ostoskokemuksen ja hallita tilauksia. Kaikki nämä ominaisuudet ovat sisäänrakennettuja ja käyttövalmiita alusta alkaen.

Olennaiset markkinointityökalut: Kun sinulla on sivusto, on aika aloittaa tuotteiden markkinointi. Shopify-palvelun avulla sivujen optimointi on helppoa sivustokarttojen, sisällönkuvauskenttien, kuvausten ja sosiaalisen median integroinnin avulla. Muita markkinointityökaluja ovat:

 • Asiakkaiden seuranta ja raportointi
 • Kyky luoda tarjouksia ja tarjota alennuksia
 • Uutiskirje ja sähköpostipohjat
 • Blogin ominaisuudet
 • Reagoiva suunnittelu mobiililaitteille
 • Laaja sovellusliike

Sinulla on kaikki tarvitsemasi kattava markkinointikampanja. Mahdolliset lisätyökalut voidaan lisätä sovelluskaupan kautta. Ilmaisia ​​ja kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja on paljon.

Design

Shopify Templates Store

Yksi verkkokaupan perustamisen suurimmista kustannuksista on kehittäjän palkkaaminen sivustosi suunnitteluun. Tuntihinnat voivat alkaa 100 dollarista ja ylittää selvästi 200 dollaria. Mukava laskun kerääminen ei vie kauan. Tämä poistaa räätälöidyn suunnittelun monien aloittelijoiden hintaluokasta.

Onneksi Shopifyn avulla et tarvitse ammattimaista kehittäjää. Kuka tahansa voi luoda sivuston. WYSIWYG-editori helpottaa sivujen mukauttamista. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka koodata, jotta voit tehdä muutoksia.
Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen tai käyttää heidän resurssityökaluja. He tarjoavat:

 • Laajat UKK-sivut
 • Yhteisöfoorumi
 • Tietopohja
 • Verkkosivustojen rakennusyliopisto.

Alusta on täydellinen aloittelijoille, mutta tarpeeksi monipuolinen kokeneemmille yrittäjille.

Vastuullinen verkkosivujen suunnittelu

Shopify reagoivat mallit.

Suurin osa ostajista käyttää mobiililaitteitaan selaamaan ja tekemään ostoksia. Jos verkkosivustosi ei reagoi, yrität muuttaa myyntiä. Shopify tarjoaa teemoja, joissa on reagoiva suunnittelu, jotta verkkosivustosi näyttää hyvältä puhelimissa, tableteissa ja kannettavissa tietokoneissa. Asiakkaat voivat helposti tarkastella tuotteitasi ja maksaa missä tahansa.

Paljon ilmaisia ​​teemoja

Verkkokauppaympäristöt vaihtelevat melko suuresti niiden tarjoamien ilmaisten teemojen suhteen. Shopify kuuluu tämän kategorian keskelle. Tällä hetkellä voit valita 10 ilmaisesta teemasta. Premium-teemojen hinta vaihtelee 80–150 dollaria. Vaikka 10 ei ehkä kuulosta paljon, heidän ilmaisten teemojensa laatu on selvästi kilpailua parempi.

Shopify-verkkosivumallit

Se auttaa myös sitä, että ilmaiset Shopify-teemat ovat hyvin suunniteltuja ja helposti räätälöitäviä. WYSIWYG-editorin avulla voit tehdä yksinkertaisia ​​muutoksia vetämällä ja pudottamalla. Voit käyttää teeman koodia ja muokata yksityiskohtia HTML- tai CSS-muodossa. Säädä kokoa, vaihda värit ja lisää kuvia helposti.

Lisäosat

Toinen Shopify-ohjelmiston etu on, että ne laajentavat jatkuvasti sovelluskauppaaan. Jos et löydä tiettyä työkalua tai sovellusta, on todennäköistä, että se on pian saatavilla. He etsivät jatkuvasti tapoja parantaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Shopify-joustava ohjelmistoalusta kasvaa edelleen kanssasi ja muuttuvilla markkinoilla. Tällä hetkellä valittavissa on tuhansia laajennuksia, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti päivittäin.

Shopify on myös virtaviivaistanut integrointiprosessia. Kun olet ostanut tai ladannut sovelluksen, se on helppo käynnistää heti. Tyypillisesti asennukseen ei ole juurikaan liittynyt mitään. Kaupan toimintojen laajentaminen vie vain muutaman napsautuksen.

SHOPIFY CONS

hinnoittelu

Olet ehkä huomannut, että markkinoilla on melko vähän ilmaisia ​​itse isännöitäviä vaihtoehtoja: Magento, Zen Cart, PrestaShop. Vaikka ilmainen tunniste voi kuulostaa houkuttelevalta, on saalis. Sinun on oltava sujuva koodauksessa voidaksesi käyttää näitä verkkokaupan ostoskärryjä. Muutoin joudut palkkaamaan kehittäjän kaupan suunnitteluun. Tässä tapauksessa “ilmainen” hinta katoaa nopeasti.

Lisäksi itse isännöimiin vaihtoehtoihin voi sisältyä piilotettuja maksuja. Saatat joutua maksamaan ylimääräistä maksuista yhdyskäytävistä, suojaustodistuksista ja muista ominaisuuksista, jotka on sisäänrakennettu Shopifea.

Pohjimmiltaan itse isännöidyt vaihtoehdot ovat parasta niille, joilla on teknistä tietoa. Jos olet aloittelija, Shopify on silti suuri arvo. Kuukausittainen tilaaminen on sen arvoista, että pystyt nopeasti suunnittelemaan oman sivustosi.

Mukauttamisvaikeudet

Jotkut käyttäjät valittavat, että Shopify-teemoja on vaikea muokata. Shopify keksi oman koodauskielen nimeltään Liquid. Jos olet tottunut muihin kieliin, siellä on oppimiskäyrä.

Haittapuoli on, että et ole lukittu käyttämään Nestettä. Käyttäjät voivat edelleen käyttää HTML-, CSS- ja JavaScriptiä muutosten tekemiseen. Vain PHP: hen luottavat voivat kohdata ongelmia.

Markkinointityökalut ovat hyvin yksinkertaisia

Toinen yleinen valitus on, että sisäänrakennetut markkinointityökalut ovat liian yksinkertaisia. Tämä on vaikea argumentti saada kiinni. Shopify-sivustot on sisäänrakennettu kaikilla tarvitsemilla työkaluilla. Jos aukko on, sinun tarvitsee vain käydä sovelluskaupassa. Jokaisella käyttäjällä on rajoittamaton pääsy parhaisiin käytettävissä oleviin markkinointityökaluihin.

organisaatio

Shopify on tehnyt mielenkiintoisen valinnan luokkien nimien suhteen. Ne voivat olla hämmentäviä ja vaikeuttaa sivustossa navigointia. Tämä vie pois käyttäjäkokemuksen ja luo tarpeettoman oppimiskäyrän. Vaikka tämä epäkohta on helposti voitettavissa, se on silti ärsyttävä.

muutto

Jos päätät vaihtaa käyttöympäristöjä, Shopify ei helpota siirtymistä. Vaikka tämä on yleinen käytäntö, se voi myös tarkoittaa osan myymälätietojesi menettämistä. Paras mitä voit toivoa, on sivustosi CSV-vienti. Tämä on hyvä syy viettää aikaa verkkokaupan alustan valitsemiseen. Hyödynnä kaikkia ilmaisia ​​kokeiluja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia muuttoliikkeestä tiellä.

Kenelle Shopify sopii parhaiten?

Shopify sopii hyvin useimmille siellä oleville ihmisille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan. Se palvelee suurta osaa ihmisistä, jotka eivät tiedä koodia. Tämä tarkoittaa valtavia säästöjä myymälän suunnittelussa ja kehittämisessä. Periaatteessa kuka tahansa voi rakentaa ja perustaa myymälän muutamassa tunnissa.

Shopifylla on myös yksi markkinoiden parhaista hinnoittelusuunnitelmista. Voit päivittää ja alentaa tarvittaessa. Jopa perussuunnitelma sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja pääsyn sovelluskauppaan. Luottokorttimaksut ovat vakiona.

Kauppavaihtoehtoja

Vaikka Shopify on hieno alusta, joka puhuu suurelle yleisölle, siellä on muitakin vaihtoehtoja. Volusion, BigCommerce ja Magento sijoittuvat usein Shopifen kärkeen. Ja hyvästä syystä. Kaikki nämä alustat kilpailevat osuudesta samoilta markkinoilta. He kaikki työskentelevät ahkerasti ansaitaksesi yrityksesi.

Loppujen lopuksi Shopify-ohjelmistoalusta kuitenkin esiintyy edelleen useista syistä:

 • 1. Parhaat teemat. Vaikka muilla isoilla toimijoilla voi olla enemmän teemoja, Shopifyn teemat ovat paremmin suunniteltuja ja ammattimaisemman näköisiä. Toki, tämä on täysin mielipiteen ja henkilökohtaisen maun kysymys. Jos haluat nähdä itsesi, tee ilmaiset kokeilut tehdäksesi joitain katsomalla.
 • 2. Erittäin käyttäjäystävällinen. Magento on avoimen lähdekoodin ohjelma, joka vaatii teknistä tietämystä. BigCommerce ja Volusion tarjoavat vedä ja pudota -editoijia, mutta Shopify saa korkeat arvosanat käytön helpottamiseksi.
 • 3. Rajoittamaton ominaisuudet. Shopifyn ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia ylimääräisistä. Voit lisätä niin monta tuotetta kuin haluat ja nauttia rajoittamattomasta tallennustilasta ja kaistanleveydestä. Päivitetystä paketista ei tarvitse maksaa.
 • 4. Asiakaspalvelu. Shopify asettaa standardin erinomaiselle asiakaspalvelulle. Käyttäjillä on pitkä luettelo tavoista saada edustaja ympäri vuorokauden. Muut alustat antavat sinun maksaa enemmän suorasta käyttöoikeudesta.
 • 5. Jatkuvat päivitykset. Jos tarkastelemme Google-suuntauksia, Shopify saa edelleen pitoa. Sen kilpailijat eivät ole reilut. Paljon tästä johtuu Shopifyn sitoutumisesta parantamaan sen ominaisuuksia. Shopify mukautuu edelleen markkinoihin ja lisää uusia ominaisuuksia tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia sen vanhenemisesta.

Vaikka Shopify onkin paras valinta aloittelijoille, joilla ei ole koodauskokemusta, se ei tarkoita, että se olisi paras vaihtoehto kaikille. Jos sinulla on koodauskokemusta, saatat huomata, että Magento on helpommin muokattavissa. Tai saatat löytää täydellisen teeman BigCommerce-palvelusta.

Shopifillä on tosissaan suuri vetovoima, mutta on aina parhaan edun mukaista tehdä ostoksia ennen sitoutumista alustalle.

Johtopäätös: Ovatko Plussaa suuremmat kuin miinukset?

Epäilemättä. Itse asiassa monet käyttäjien mainitsemista haitoista eivät todellakaan pidä pitoa. Mahdolliset haitat vaikuttavat vain hyvin pieneen osaan käyttäjiä.

Tavallisen ihmisen ei ole koskaan ollut näin helppoa suunnitella ja perustaa verkkokauppa. Tämä on hieno uutinen yrittäjille ympäri maailmaa.

Teknisen tietämyksen tai budjetin suhteen ei enää ole valtavia esteitä. Noin 30 dollaria kuukaudessa, kuka tahansa tietokoneella voi rakentaa ammattimaisen verkkosivuston Shopifyn avulla. On hieno aika lyödä itsesi ulos ja Shopify on iso osa liikettä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map