Shopify Plus: Enterprise-verkkokaupan ohjelmistokatsaus

Shopify Plus on isännöity pilvipohjainen verkkokaupan alusta, joka on suunniteltu suurten määrien verkkokauppiaille, joiden on pysyttävä asiakkaiden vaatimuksissa. Shopify Plus tarjoaa skaalautuvuuden ja joustavuuden paketissa, jonka avulla asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa vähittäiskauppaan, ei sen johtamisen teknisiin tarpeisiin. Shopify Plus -yrityksen nykyisiä asiakkaita ovat Red Bull, Budweiser ja General Electric.


Shopify Plus eCommerce -alusta

Täysin isännöity SaaS-verkkokauppaympäristö

Jos rakennat tai rakennat verkkokauppaa, olet kiinnostunut paljon enemmän kaupan osasta kuin verkkokaupasta; Täysin isännöity SaaS-verkkokauppaalusta voi olla juuri tarvitsemasi.

SaaS tarkoittaa ohjelmistoa palveluna. Tämän avulla saat käyttöoikeuden kaikkiin myymälän suorittamiseen tarvittaviin ohjelmistoihin sekä tietokonepalvelimiin, joita tarvitset verkkokaupan ohjelmiston suorittamiseen..

Tämä tulee kuukausimaksupaketiksi yhdessä ihmisten kanssa, jotka pitävät tietokoneita tehokkaana, tietoturvan päivittäminen tietoturvallisuuden ajaksi sekä ohjelmistojen ylläpito ja päivitykset; lyhyesti sanottuna tekninen online-puoli. Tämä palvelu tunnetaan myös tilauspalveluna, koska maksat kuukausimaksun.

Sinun on keskityttävä myymälän puolelle – verkkokaupan perustaminen, markkinointi, mainonta, asiakastuki, varastonhallinta ja kaikki muu, joka liittyy vähittäiskauppaan. Online-osallistumisesi on päivittää verkkokauppasi verkkosivujen sisältöä, kaikkea mitä asiakas näkee, ja seurata yrityksesi menestystä..

Yritysten verkkokauppa

Yritysten verkkokaupalla tarkoitetaan jälleenmyyjiä, joiden myynti on yli 500 000 dollaria vuodessa. Jotkut verkkokaupan ohjelmistoyritykset asettavat dollarin arvon vielä korkeammaksi.

Avain yritystason nimeämiseen on runsas liikenne ja ennakoitu voimakas kasvu. Nämä vähittäiskauppiaat tarvitsevat verkkokaupan ratkaisun, joka kasvaa nopeasti heidän kanssaan ja pystyy käsittelemään liiketoiminnan usein esiintyviä piikkejä.

Shopify Plus -edut

Rug and Home -sivusto toimii Shopify Plus -palvelussa

kehitys & Ylläpito kulut

Se on yksinkertainen: kaikki kehitys- ja ylläpitokustannukset ovat valinnaisia. Shopify Plus -tiimi huolehtii verkkokaupan ylläpidon teknisestä puolelta – tietosuoja, turvallisuus, päivitykset, järjestelmän tehokkuus ja tallennus on huolehdittu ja optimoitu.

Valinnaiset kehittämiskustannuksesi ovat, jos haluat palkata jonkun määrittämään tai muuttamaan verkkokaupan Shopify Plus -verkossa puolestasi. Meillä on sarja artikkeleita, jotka tunnistavat yrityksen akkreditoimat Shopify Plus -asiantuntijat, jotka voivat tehdä tämän puolestasi.

Ennakoitavissa oleva hinnoittelu

Tiedät, kuinka paljon Shopify Plus-verkkokaupan maksaminen maksaa sinulle kuukaudessa. Kuukausittaiset hinnasuunnitelmasi ovat ennakoitavissa ja ne on neuvoteltu ennalta yrityksen kanssa. Ei ole vahvistettua hintaa, mutta useiden raporttien mukaan lähtöhinta on noin 1200 dollaria kuukaudessa ja nousee sieltä riippuen siitä, mitä palvelua ja liikennettasoa tarvitset.

Kuukausikustannustesi ennustettavuus jatkuu, koska Shopify Plus -suunnitelmassa ei ole myyntitapahtumamaksuja. Tietysti joudut maksamaan luottokorttimaksusi, mutta Shopify Plus ei veloita lisämaksua.

Vertaa tätä ei-isännöidyn vaihtoehdon arvaamattomuuteen, jossa maksat isännöintipalkkiota sekä maksuyhdyskäytäväsi transaktiomaksuja sekä todella odottamattomia maksuja kehittäjällesi, joka yrittää pysyä kaikissa ohjelmistomuutoksissa ja varmistaa, että että kaikki toimii edelleen yhdessä.

Ja mikä hinta on mielenrauha sinulle huolettomalle tekniselle ympäristölle?

Shopify tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson jota varten sinun ei tarvitse antaa heille luottokorttinumeroasi.

Yritysluokan ominaisuudet

Shopifessa on kaikki ominaisuudet, joita odotat yrityksen verkkokaupan alustalta. Näitä ovat automatisoitu lähetys, tilausten tulostaminen ja suorat syötteet kirjanpito-, varasto- ja muihin hallintajärjestelmiin.

Jotkut merkittävimmistä ominaisuuksista ovat:

 • 99,9% palvelimen käyttöaika; 200 teratavua tallennustilaa ja yli 7000 CPU-ydintä
 • Rajoittamaton kaistaleveys, ja rajattomat tuotteet ja myyntimäärät
 • 70 maksuporttia, mukaan lukien Bitcoin
 • yli 1000 sovellusta App Storessa
 • kyky luoda omia sovelluksiasi ja laajennuksiasi sovellusliittymän ja kehitystyökalujen avulla
 • tukee Googlen parannettua verkkokaupan Analytics-moottoria

Tilin hallinta

Shopify Plus poistaa turhautumisen käsitellä useiden asiakastukitiimien jäseniä nimeämällä sinulle oman omistamasi tilivastaavan. Tämä henkilö on ainoa yhteyspistesi kaikissa kysymyksissä, huolenaiheissa ja tarpeissa Shopify Plus -myymälässäsi.

Shopify Plus -hansikkapalvelu

Tilivastaavasi oppii yrityksesi ja tietää myymäläsi historian. He työskentelevät kanssasi myös tehdäksesi myymälämuokkauksia, joita ei ole saatavana vakio-ohjelmistossa.

Shopify Plus -tilaajilla on myös pääsy Shopifyn ympäri vuorokauden auki olevaan puhelintukeen yhdessä Shopify Plus -palvelun ensisijaisen puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen kanssa..

Yksi keskittymiskohta on myös toinen etu isännöidyn verkkokaupan käytön kannalta. Kehitysryhmällä on vain yksi painopiste – Shopify Plus yhdellä alustalla. Se ei ehkä tunnu olevan iso asia, mutta monet verkkokehitysyritykset toimivat eri alustoilla ja kielillä, mikä jakaa heidän aikansa, painopisteensä ja kykynsä.

Shopify Plus -tiimin aika on keskittynyt yhteen, ja he ovat erittäin kokeneita tekemisissään. Tämä johtaa nopeampiin korjauksiin ja ratkaisemiin ongelmiin.

Skaalattava alusta

Yritysten verkkokaupan koko tarkoitus on tukea yrityksiä, joilla on paljon liikennettä, ja tietokonepalvelimien on toimittava tehokkaasti ja luotettavasti käsitelläkseen tätä. Et halua olla huolissasi siitä; sinun tulee huolehtia siitä, kykenevätkö liiketoimintaprosessisi ja varastosi käsittelemään kaikkia näitä uusia asiakkaita ja tapahtumia.

Shopify Plus -yhtiöllä on laitteisto ja sitä tukeva infrastruktuuri, joka käsittelee suurta määrää verkkokauppaa turvallisesti kaikille asiakkailleen. He pystyvät käsittelemään satoja tuhansia tapahtumia kerrallaan, ja niiden luotettavuusaste on 99,9%.

Shopify Plus ei aseta mitään rajoituksia myyntimäärille, kaistanleveydelle tai monelle tuotteellesi, joten voit jatkaa kasvuaan. Ja riippumatta siitä, kuinka paljon kasvatat, sivustosi ei kaatuu.

Integroitu ja erittäin muokattavissa

Shopify Plus -integraatiot ja räätälöinti

Sinun ei tarvitse olla evästeleikkurin katsomassa Shopify Plus -myymälän etuosaan, koska voit muokata malleja haluamallasi tavalla. Ja sama pätee toiminnallisuuteen. Shopify Plus -yrityksessä ei ole kaikkia työkaluja, jotka jokaisen asiakkaan olisi rakennettava suoraan siihen – mikä tekisi siitä erittäin hankalan alustan.

Tarvitsetko kohdennetun sähköpostimarkkinointikampanjan tai asiakaspalkkio-ohjelman? Shopify Plus -sovelluksen laajentaminen on helppoa ulkopuolisten valmistajien laajennuksilla ja integraatioilla. Esimerkiksi NetSuite ja SAP tarjoavat helposti integroitavan ohjelmiston.

Voit myös lisätä toimintoja Shopify Plus -kauppaan laajennuksien kautta, jotka ovat pieniä koodinpaloja pääkoodiin liitettynä.

Shopify Plus -palvelussa on App Store, jossa on hyvin valittu valinta yli 1000 sovelluksesta, joista valita. Jotkut sovellukset ja laajennukset ovat tarpeeksi yksinkertaisia ​​asentaaksesi itsesi, mutta jotkut saattavat tarvita kehittäjän apua.

Shopify Plus on julkaissut komentosarjat, joiden avulla kehittäjät voivat kirjoittaa omat räätälöintinsä alustaan. Joten jos voit unohtaa sen ja löytää kehittäjän, sinulla voi olla haluamasi toiminnot.

Suojaus (PCI-yhteensopiva)

Shopify Plus -suojaustaso on sama kuin pankkien käyttämässä tasossa 1 PCI DSS. Tämä on turvallisuuden kultataso. Shopify Plus toteuttaa jatkuvaa riskinarviointia tiedoistaan ​​ja vuosittaisia ​​paikalla tehtäviä arviointeja.

Asiakkaat tuntevat olonsa erityiseksi

Tavallinen Shopify-alusta ohjaa asiakkaita kassalle Shopify-verkkotunnuksella, jolla ei ole verkkokaupan ulkoasua. se on ilman kaupan tuotemerkkiä tai verkkosivustona navigointia. Tämä hämmentää asiakkaita parhaimmillaan ja pahimmassa tapauksessa pelottaa heitä ostamatta jättämistä.

Shopify Plus -asiakkaat puolestaan ​​jäävät kauppaan kassalle, joten heillä on turvallisuus ja itseluottamus nähdäkseen, että he ostavat sinulta.

Toinen tapa, jolla asiakas tuntuu erityiseltä, on nopeus, jolla pystyt ratkaisemaan valitukset tai ongelmat, joita heillä on myymälästäsi. Suora suhde tilivastaavaasi on tärkeä osa tätä ja voi merkittävästi auttaa sinua luomaan positiivisen asiakaskokemuksen omien asiakkaidesi kanssa.

Monikanavainen myyntitoiminto

Shopify Plus -tuotteen kanssa myydään kaikkialla

Laajentaessasi tiili- ja laastikauppaa online-maailmaan vai vaihtamalla nykyisestä verkkokaupasta, kyky myydä useilla kanavilla on usein avain yritystason liiketoiminnan kasvuun.

Shopify Plus -sivustolla on myyntipiste-ominaisuus, jonka avulla linkkejä voidaan luoda reaalimaailman myymälöihin, jotta voit myydä verkossa fyysisessä myymälässäsi. Voit myös myydä sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa ja Pinterestissä, markkinointialueesi laajentamiseksi.

Globaalia laajentumista harkitsevat vähittäiskauppiaat ovat kiinnostuneita yli 70 erilaisesta maksuportista, joita Shopify Plus tarjoaa, mukaan lukien Bitcoin, jonka avulla voit myydä useilla maantieteellisillä alueilla.

Markkinoinnin ystävällisyys

Sinulla on pääsy kaikkiin Shopify-teemoihin luodaksesi Shopify Plus -myymälän, ja kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin. Tämä tarkoittaa, että teemat tunnistavat mobiililaitteen näytön koon ja säätävät oman koonsa vastaamaan. Tämä on hyödyllistä kaikille asiakkaillesi ja hakukoneille, jotka asettavat hakutulokset etusijalle tämän ominaisuuden omaaville verkkosivustoille.

Shopify Plus on suunniteltu helpottamaan markkinoijien elämää. Kaupan asiakaspuolen luominen ja päivittäminen on yksinkertaista ja selkeää, ja kaikki tarvitsemasi ovat kojelaudassa saatavissa..

Kulissien takana on yhtä helppo suorittaa analytiikkaa tarkistaa käyntien ja tulosten tilastotiedot sekä myyntitiedot. ja sinulla on monipuolinen valinta käytettäviä raportteja.

Kansainvälinen käyttöönotto

Monet yritystason verkkokauppayritykset tulevat globaaleille markkinoille, ja Shopify Plus tekee siitä helpon. Sisäänrakennettuja ominaisuuksia kansainväliseen markkinointiin sisältyy maantieteellinen kohdistaminen, kieli- ja valuuttatyökalut.

Shopify Plus -haitat

Sovellusliittymän tai mukautetun taustan rajoitukset

Minkä tahansa isännöidyn alustan kanssa sinulla on aina rajoituksia siihen, mitä muutoksia voit tehdä. Shopify Plus tarjoaa suuren määrän räätälöintejä asiakaspuolelta, mutta rajoitetusti kykyä muokata taustakuvaa. Sinulla ei ole pääsyä FTP: hen tai tietokantaan – kaiken on mentävä käyttöliittymän tai sovellusliittymän kautta.

Jos käytät esimerkiksi tiettyä mainosjakauman tarjoajaa, ja ohjelmisto ei ole helppo integroida Shopify Plus -sovellukseen, sinun on palkattava kehittäjä työskentelemään ahkerasti integraation toimivuuden parantamiseksi..

Alustan lukitus

Kun olet kehittänyt Shopify Plus -myymälän tai siirtänyt Shopify-myymälän sinne, olet lukittu, riippumatta siitä, mitä Shopifille tapahtuu yrityksenä. Jos päätät siirtää liikkeesi muualle, voit ottaa vain ne tiedot, jotka Shopify Plus antaa sinun viedä.

Se on oikeastaan ​​kaikki tietosi, mutta se ei silti ole sama kuin pääsy FTP: hen ja kaikkiin omien palvelimien tietokantoihin.

Sinun on myös kehitettävä jonkin verran asiantuntemusta sisäisesti Shopify Plus -sovelluksen käytöstä. Kaupan räätälöinti ja ylläpito vaatii jonkun oppimaan Shopify Plus -sivut ja hyvät puolet ja kehittämään joitain käyttöjärjestelmäkohtaisia ​​tietoja. Shopify käyttää omaa koodauskieltään, nestemäistä, joten HTML: n tai CSS: n tuntemus ei auta tässä.

Rajoitetut alennusvaihtoehdot

Tämä on rajoitus alennusten asettamiselle verkkokaupassa. Voit asettaa alennuksen vain yhdelle ehdolle kerrallaan: kokoelmalle tai tuotteelle tai hinnalle. Esimerkiksi, et voi alentaa kaikkia yli 20 dollarin kohteita 10 prosentilla. Riippuen siitä kuinka monta leikkausta aiot tarjota ja kuinka haluat rakentaa ne, tämä voi olla vakava huolenaihe.

Shopify Plus -kilpailijat

Shopify Plus vs. Magento Enterprise

Shopify Plus ja Magento Enterprise Edition ovat suoria kilpailijoita yritystoiminnan verkkokaupassa. Suurin ero on, että Shopify Plus on isännöity ratkaisu ja Magento Enterprise isännöi itseäsi, joten sinun on löydettävä web-hosting-palvelu palvelun suorittamiseksi sinulle.

Päivitä Shopify Plus eCommerce -ympäristöön

Magento tarjoaa myös isännöidyn version, Magento Enterprise Cloud Edition. Tämä alusta käyttää samaa kooditietokantaa ja tarjoaa saman joustavuuden kuin Magento.

Sekä Shopify Plus että Magento Enterprise ovat PCI-tietoturvan mukaisia, ja niillä on tason 1 PCI DSS -sertifikaatti. Suurin ero on, että isännöidynä alustana Shopify Plus -tiimi huolehtii turvallisuudesta sinulle.

Magenton kanssa olet vastuussa tietoturvan ylläpidosta, ja mahdolliset rikkomukset siinä ovat sinun huolenaiheesi ja vastuusi. Näiden seuranta ja korjaaminen vie aikaa ja vaivaa, puhumattakaan kaikesta huolestumisesta.

Verkkokaupan päivittämisen on oltava helppoa ja selkeää. Tuotekuvausten, verkkosivun kopion muokkaamisen, asiakaslomakkeiden ja kaiken muun asiakaslähtöisen sisällön lisäämisen on oltava oikeita ja oikea-aikaisia.

Lisäksi tarvitset analytiikkaa seurataksesi myyntisi sujuvuutta, konversioprosenttejasi, sosiaalisen median kampanjoidesi suorituskykyä ja massaa muuta markkinointitietoa.

Shopify Plus -sovelluksella voit käyttää kaikkia näitä toimintoja hallintapaneelista. Magento Enterprise -yrityksellä ei ole mitään näistä toiminnoista oletusasetuksina, vaikka voit lisätä niitä laajennusten kautta tai luoda omia. Magento Enterprisella on kuitenkin laajennuksia käsitellä viittauksia tai tytäryhtiömarkkinointia.

Hakukoneiden optimointi on usein huomiotta jätetty osa verkkokauppaa. Yli kolmasosa kaikista ostoista tehdään alkuperäisistä verkkohakuista. Kun Magento Enterprise esitteli version 2 ja nyt version 2.1, se on samalla tasolla kuin Shopify Plus ja SEO.

Molemmat alustat tarjoavat tarpeeksi työkaluja riittämättömän hakukoneoptimoinnin kannalta ja sisältävät mahdollisuuden integroida blogi ja sosiaalisen jakamisen painikkeet.

Toimitus on avain kaikessa verkkoliiketoiminnassa, ja sekä Shopify Plus että Magento Enterprise integroituvat useimpien suurten toimituspalveluiden, kuten USPS, kanssa. Shopify Plus ei kuitenkaan ole sidoksissa DHL: ään.

Koska Magento Enterprise on itse ylläpitämä alusta, tuki ja sovellukset ovat välttämättömiä sen käyttäjien menestymiselle. Foorumien moderaattoreita ja avustajia sekä sovelluksia ja laajennuksia kirjoittavien kehittäjien välillä on vahva globaali yhteisö.

Shopify Plus -palvelussa on sovellusliike, jossa on yli 1000 ulkopuolista sovellusta, ja erittäin vahva asiakastukitiimi, johon sinulla on pääsyoikeus.

Shopify Plus vs. BigCommerce Enterprise

Siirrä nykyinen BigCommerce-kauppa Shopify Plus -sivustolle

BigCommerce on yksi Shopifen tärkeimmistä kilpailijoista isännöidyllä, pilvipohjaisilla verkkokaupoilla. BigCommerce Enterprise tunnistaa itsensä vähittäiskaupan yrityksiin, jotka myyvät vähintään miljoona dollaria vuodessa. Heidän asiakkaitaan ovat Toyota, Gibson ja Payless Shoesource.

Sekä Shopify Plus: n että BigCommerce Enterprise -yrityksen kojetaulut perustuvat vastaaviin vakioihin verkkokauppaympäristöihin – ja näitä molempia on helppo käyttää. (Katso Shopify- ja BigCommerce-arvostelut.)

Molemmissa alustoissa on ominaisuuksia suoraan laatikosta, ja niiden toteuttaminen on helppoa. Shopify Plus käyttää omaa koodauskieltään nimeltään Liquid, ja sen valitsemiseen on teknisesti taipuvainen oppimiskäyrä. Viime aikoihin asti BigCommerce Enterprise -mallien muokkaaminen on tehnyt valituksia, mutta uusi Stencil-teemaeditori yksinkertaistaa prosessia.

Shopify Plus- ja BigCommerce Enterprise -yrityksissä on samanlaisia ​​ominaisuuksia, joilla on rajoittamaton kaistaleveys ja skaalautuvuus, ja 99,99%: n käyttöaika. Molemmat antavat sinun myydä useilla kanavilla ja tarjoavat molemmille omistautuneita tilinhoitajia, vaikka BigCommerce Enterprise -yrityksessä tästä palvelusta veloitetaan lisämaksu.

Shopify Plus vie eteenpäin Traffic APP -sovelluksella aiempien asiakkaiden vaivatonta siirtämistä uudelle Shopify Plus -alustalle ilman, että hakukoneoptimointisi putoaa. Molemmat Enterprise-alustat voittavat integroidulla yhden sivun kassalla.

Shopify Plus -yrityksellä on melko laiha perusalusta, mutta voit lisätä toimintoja ja ominaisuuksia valitsemalla yli 1000 sovellusta App Storesta. BigCommerce Enterprise tarjoaa valikoiman 265 sovellusta, mutta ne kattavat melkein kaiken tarvitsemasi.

Jos tarvitset jotain mitä et löydä, molemmat alustat tarjoavat sovellusliittymän kautta pääsyn kehittäjille uusien sovellusten luomiseen.

Kaikki Shopify Plus- ja BigCommerce Enterprise -sivuston teemat reagoivat mobiililaitteisiin. BigCommerce Enterprise -yrityksellä on enemmän teemoja, joista valita, jos lasket kunkin teeman mahdolliset eri variaatiot.

Maksunkäsittelyyhdyskäytävät voivat olla huolestuttavia, jos siirryt maailmanlaajuisesti. Shopify Plus kattaa maailman 70 maksuprosessorilla, ja BigCommerce Enterprise -yrityksellä on vain 38 – mutta se saattaa riittää sinulle.

johtopäätös

Kenelle suositellaan Shopify Plus -sivustoa?

Suosittelemme, että tutustut Shopify Plus -yritykseen, jos olet jälleenmyyjä, joka haluaa verkkokaupan ja:

 • omistaa suuren ja kasvavan vähittäiskaupan (tiilet ja laasti tai verkossa)
 • sen myynti on vähintään 500 000 dollaria vuodessa
 • ennakoi tai suunnittelee myyntimääriesi jatkavan kasvuaan ilman potentiaalista rajaa
 • on ajoittain noussut myynnissäsi, ehkä jopa tuhansia tilauksia minuutissa
 • haluaa keskittyä suunnitteluun, markkinointiin ja vähittäiskauppaan, ei tekniseen verkkoympäristöösi
 • haluaa ainutlaatuisen, räätälöidyn myymälän etuosan, joka mukautetaan automaattisesti mihin tahansa mobiililaitteeseen
 • haluaa omistautuneen asiakastuen ja pitkäaikaisen suhteen verkkokaupan palveluntarjoajaasi
 • ennakoi laajentumista maailmanlaajuisesti, eri alueilla ja kielillä
 • uskoo monikanavaiseen myyntiin saavuttaakseen lisää asiakkaita

Miksi käyttäisit Shopify Plus -sovellusta??

Shopify julkaisi Shopify Plus -yrityksen helmikuussa 2014 tyydyttääkseen suurempia asiakkaitaan, jotka olivat kasvattamassa sen alkuperäistä verkkokauppapaikkaa. Shopify onnistui hoitamaan suuren volyymin liiketoiminnan, mutta sitä ei ollut suunniteltu tekemään niin.

Jos olet jo Shopify-asiakas ja et ole varma siitä, oletko valmis siirtymään Shopify Plus -sivustolle, tässä ovat Shopify Plus -yrityksen neljä ylimääräistä lisäosaa:

 • oman verkkotunnuksesi kassalla omalla tuotemerkilläsi ja verkkosivustollasi
 • erityinen asiakaspäällikkö tukea varten & räätälöity, kun liikenne on erittäin korkeaa.
 • räätälöity integrointi inventaario- ja hallintaympäristöihin
 • kyky luoda kauppojesi klooneja eri kohdemaille

Jos sinulla on jo verkkokauppa muualla ja haluat siirtyä yritystason alustalle, Shopify Plus tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun, johon voit siirtyä suoraan. Tilivastaavasi työskentelee kanssasi varmistaaksesi, että myymäläsi ei menetä hakusivusi sijoitusta siirtymävaiheessa.

Vaikka se on suhteellisen uusi, Shopify Plus sillä on jo joitain raskaita asiakkaita ja se mainitaan yleensä yritysten e-kaupankäynnin alustojen kolmen parhaan joukossa. Käyttäjien arviot tästä ohjelmistosta ovat olleet ylivoimaisesti positiivisia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map