Shopify-hinnoittelu: Vertaa ja valitse paras verkkokauppaasi

Vaikka verkkokaupan ohjelmistomarkkinat voivat tuntua hiukan tungosta, yksi eduista on, että yritykset pakotetaan hinnoittamaan tuotteitaan kilpailukykyisesti. Edes teollisuusjättiläinen Shopify ei ole poikkeus.


Tämä on hyvä uutinen asiakkaille, jotka etsivät todella tehokasta sisällön luonti- ja myymälähallintaohjelmistoa, joka on pakattu yhteen edulliseen pakettiin.

Shopify-hinnasuunnitelmat

Shopify-hinnasuunnitelmien vertailu

Shopify tarjoaa useita erilaisia ​​hinnasuunnitelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten tarpeita.
Ehkä mikä tärkeintä, ne tarjoavat ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Sinun ei tarvitse edes luottokorttia kirjautuaksesi sisään. Tämä on nykyään ohjelmistoyritysten keskuudessa yleinen käytäntö.

Varo siis kaikkia tuotteita, jotka eivät salli sinun kokeilla sitä ensin. Jos myyjä ei anna sinun lentää ennen ostamista, hän ei ole niin varma tarjoamansa ratkaisun laadusta.

Kun 14-päiväinen kokeilusi on valmis, voit valita oikean hinnasuunnitelman, joka sopii budjettisi ja yrityksesi tarpeisiin.

Shopify Lite – 9 dollaria / kk

Jopa tämän halvan, paljainluisun suunnitelman avulla saat silti nauttia Shopifyn voimasta. Sen avulla voit myydä Facebookissa ja lisätä osta-painikkeita jokaiselle nykyiselle verkkosivustolle. Voit ansaita sivuston nopeasti ja alkaa myydä.

Shopify Light Plan -ratkaisu myytävänä Facebookissa

ominaisuudet

 • Luo houkuttelevia tuoteesittelyjä Facebookissa
 • Lisää “osta” -painikkeet mihin tahansa sivustoon
 • Hyväksy luottokortit messuilla ja muissa tapahtumissa
 • Luo laskuja ja laskuta asiakkaita
 • Automaattiset päivitykset
 • Markkinointiresurssit
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki sähköpostitse tai live-chatin kautta
 • Rajoittamaton tuotelistaus

rajoitukset

Tärkein rajoitus Shopify Lite on, että se ei salli sinun perustaa erillistä sivustoa tyhjästä. Se on todella suunniteltu niille, joilla on jo sivusto ja jotka eivät halua vaihtaa. Voit ajatella sen olevan samanlainen kuin PayPal-painikkeen lisääminen sivustoosi.

Shopify-suunnitelmat

Basic Shopify – 29 dollaria / kuukausi

Seuraava askel ylöspäin on Basic Shopify. Tämän version avulla voit luoda oman, täysin isännöidyn verkkosivuston. Sen mukana tulee kaikki työkalut, joita tarvitset uuden yrityksen perustamiseen. Itse asiassa se on suunniteltu ja hinnoiteltu yrittäjien mielessä. Tässä muutama kohokohta:

ominaisuudet

 • Kaksi henkilöstötiliä. Niitä voidaan käyttää tiettyjen tietojen saatavuuden rajoittamiseen, ja ne ovat hyödyllisiä sivustosi hallinnassa.
 • Rajoittamaton määrä tuotteita ja säilytystilaa
 • SSL-varmenne turvallisuudesta ja turvallisista maksuista
 • blogi
 • Kyky luoda alennuskoodeja
 • Manuaalinen tilauksen luominen

Asiakastuen vaihtoehdot

Suuri osa Shopifyn menestyksestä johtuu heidän erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Voit ottaa yhteyttä tukeen ympäri vuorokauden. Perussuunnitelman avulla sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja ottamalla yhteyttä apuun, mukaan lukien:

 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Live chat
 • Viserrys
 • Facebook

Muista tutustua myös heidän tietopohjaansa, UKK-osioon ja oppaisiin. On mahdollista, että pystyt vastaamaan omaan kysymykseesi. He lähettävät säännöllisesti informatiivisia artikkeleita ja vaikuttavat aina innokkailta parantaa käyttökokemusta.

Shopify-maksut

Kuukausimaksun lisäksi Shopififen käyttöön liittyy myös joitain muita kustannuksia.

Luottokorttihinnat ja transaktiomaksut: Perussuunnitelman mukaan maksat 2,9% luottokorttihinnan plus 30 ₵ maksun jokaisesta verkkokaupasta. Henkilökohtaisesti ostohinnat ovat 2,7% ja ylimääräinen maksu pudotetaan. Lisäksi, jos päätät käyttää ulkoista maksuyhdyskäytävää, on 2,0% tapahtumamaksu.

Kuukausittainen hinnoittelu: Shopify Basic on hinnalla 29 dollaria kuukaudessa. Huomaat, että suurin osa muista tärkeimmistä pelaajista on samassa pallokeskuksessa. Shopify on kuitenkin yksi harvoista, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän tuotteita ja varastointia tässä hintakohdassa.

Sopimuksen säästövaihtoehdot: Voit säästää rahaa maksamalla vuoden tai kaksi etukäteen. Osta vuosisuunnitelma ja säästä 10% tai 20% kaksivuotiseen suunnitelmaan.

Lisäkustannukset

Älä unohda, että joudut myös ostamaan verkkotunnuksen. Tämä on vuosimaksu, joka alkaa yleensä noin 10 dollaria.

Shopify-myymälä sallii mukautetun verkkotunnuksen

Saatat myös huomata, että haluat laajentaa myymälääsi ostamalla tiettyjä sovelluksia. Vaikka nämä eivät todellakaan ole tarpeellisia, ne saattavat olla hyödyllisiä ajoittain. Hinnat vaihtelevat kertaluonteisesta maksusta kuukausittaisiin tilaussuunnitelmiin.

Kuka on paras suunnitelma?

Jos olet vasta aloittamassa yritystäsi, perussuunnitelma tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi apua. Yrityksesi kasvaessa saatat haluta päivittää. Muutoin Shopify Basic tarjoaa vankan ja tehokkaan työkalun. Sinun ei pitäisi kohdata todellisia rajoituksia, kun saat liikkeesi liikkeelle.

Shopify – 79 dollaria / kuukausi

Shopify-suunnitelma on tarkoitettu kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat tilaa laajentua. Sen mukana tulee myös joitain edistyneempiä verkkokaupan ominaisuuksia, jotka auttavat asiakassuhteissa ja liikkeenjohdossa.

Ominaisuudet:

Kaikki Shopify Basic -ominaisuudet, plus

 • Kyky luoda, myydä ja vastaanottaa lahjakortteja
 • Ammatilliset raportit
 • Hylätty ostoskorin palautus

Asiakastuen vaihtoehdot

Ympärivuorokautinen asiakastuki on saatavana kautta:

 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Live chat
 • Viserrys
 • Facebook

Shopify asiakastukikanavat

palkkiot

Luottokorttihinnat ja transaktiomaksut: Verkkokaupoista Shopify-asiakkailta veloitetaan 2,6% + 30 ₵ luottokorttihinta. Jos ostokset tehdään henkilökohtaisesti, korko laskee 2,4% + 0 0. Jos käytät Shopify-maksuja, sinun ei tarvitse huolehtia transaktiomaksuista. Kolmansien osapuolien yhdyskäytävillä on kuitenkin 1,0% transaktiomaksu.

Kuukausittainen hinnoittelu: Useimmille vakiintuneille yrityksille 79 dollaria on nimellinen maksu. Tämä on erityisen totta ottaen huomioon kuinka paljon voit tehdä tällä suunnitelmalla. Se tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi tukemaan kiillotettua, ammattimaista ja kasvavaa yritystä.

Sopimuksen säästövaihtoehdot: Voit säästää rahaa maksamalla vuoden tai kaksi etukäteen. Osta vuosisuunnitelma ja säästä 10% tai 20% kaksivuotiseen suunnitelmaan.

Lisäkustannukset: Lisäkustannukset ovat samat kaikille Shopify-suunnitelmille. Sinun ei tarvitse ostaa sovelluksia, jotta sinulla olisi täysin toimiva myymälä. Saatat kuitenkin huomata, että tietyt sovellukset ovat hyödyllisiä yrityksellesi.

Sovellusten hinnoittelu vaihtelee melko suuresti. Muista tehdä tutkimuksesi, jotta löydät parhaan tarjouksen tarpeitasi vastaavaksi.
Älä myöskään unohda verkkotunnuksen kustannuksia. Tyypillisesti verkkotunnus maksaa noin 10 dollaria vuodessa.

Kuka on Shopify Plan paras?

Shopify-suunnitelma sopii parhaiten vakiintuneille yrityksille, jotka ovat keskittyneet kasvuun. Suunnitelma tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset nopeasti laajentuaksesi ja mukautuaksesi muuttuviin tarpeisiin.

Advanced Shopify – 299 dollaria / kuukausi

Vaikka Shopifyn edistynyt versio ei ole täysin rajaton, se on melko lähellä. Tässä on Advanced Shopify -hinnasuunnitelman mukana tulevat lisäominaisuudet:

Ominaisuudet:

Kaikki Shopifen ominaisuudet, plus

 • 15 henkilöstön tiliä
 • Edistynyt raporttirakentaja
 • Reaaliaikainen kuljetusliike

Asiakastuen vaihtoehdot

Kuten kaikissa Shopify-suunnitelmissakin, asiakkaat nauttivat erinomaisesta palvelutuesta. Voit etsiä tietokannasta tai ottaa suoraan yhteyttä edustajaan. Yhteisöfoorumit ovat myös erittäin aktiivisia ja avuliaita. Lopuksi, muista hyödyntää heidän sähköisen kaupankäynnin yliopistoa. Tämä ilmainen palvelu auttaa sinua parantamaan sivustosi ja markkinointistrategioitasi.

Ota yhteyttä asiakastukeen kautta:

 • Puhelin
 • Sähköposti
 • Live chat
 • Viserrys
 • Facebook

palkkiot

Luottokorttihinnat ja transaktiomaksut: Advanced Shopify maksaa luottokorttikoron 2,4% + 30 ₵ online-ostoksista. Kaikista henkilökohtaisista ostoista peritään maksu 2,2% + 0 ₵. Kuten aina, Shopify Payments -palvelun käytöstä ei aiheudu transaktiomaksuja. Ole valmis maksamaan 0,5% tapahtumamaksu ulkoisista maksuyhdyskäytävistä.

Kuukausittainen hinnoittelu: Advanced Shopify maksaa 299 dollaria kuukaudessa. Se on selvästi suunnitelma vakiintuneille yrityksille, jotka tarvitsevat skaalautuvaa ratkaisua.

Sopimuksen säästövaihtoehdot: Säästä rahaa maksamalla koko vuosi etukäteen. Shopify tarjoaa 10% alennuksen yhden vuoden suunnitelmasta. Se on yli 350 dollarin säästö. Jos ostat kahden vuoden suunnitelman, voit säästää lähes 1 500 dollaria heidän 20%: n alennuksellaan.

Lisäkustannukset: Ostatko verkkotunnuksen Shopifyn tai muun palveluntarjoajan, kuten BlueHostin, kautta, voit odottaa maksavan noin 10 dollaria vuodessa.

Voit myös lisätä sovelluksia laajentaessasi verkkosivustoasi ja vaatiessasi tarkempia toimintoja. Muista, että sovellusten hinnoittelu voi olla kertaluonteinen maksu tai kuukausimaksu. Muista tehdä tutkimus ennen sijoittamista sovellukseen.

Kuka on Advanced Shopify Plan paras?

Advanced Shopify sopii parhaiten suurille yrityksille, jotka tarvitsevat skaalautuvan ratkaisun, joka mukautuu nopeasti yritykseensä. Sen on tarkoitus kasvaa yrityksesi mukana ja tarjota sinulle työkalut, joita sinun tulee laajentaa.

Shopify Plus

Shopify Plus on yritystason ohjelmistoratkaisu myymälöille, joilla on paljon tapahtumia. Jotkut maailman suurimmista tuotemerkeistä käyttävät Shopify Plus -sovellusta verkkokauppojensa tehostamiseen. Sen mukana tulee rajaton myynti, tuotteet ja kaistanleveys.

Shopify Plus -suunnitelma

Päätavoite on tarjota edullinen ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat keskittyä tuotteiden lanseeraukseen ja uusille markkinoille kohdistamiseen. Vahvat työkalut helpottavat kaupan hallintaa ja vähentävät IT-kustannuksia. Dedicated 24/7 -tuki auttaa sinua myös kaupan avaamisessa nopeammin

Shopify Plus -rajoitukset ja -vaatimukset

Shopify Plus ei sisällä todellisia rajoituksia. Aloittaaksesi tarvitset ota yhteyttä Shopifea. He luovat sinulle mukautetun suunnitelman yhdessä yksilöllisen hinnoittelun kanssa.

Kuka on Shopify Plus Plan paras?

LA Lakers ja Dodocase ovat kaksi Shopify Plus -asiakasta. He molemmat voivat ylpeillä tunnistettavilla tuotemerkeillä ja kansainvälisellä laajuudella. He ovat myös suurkauppiaita, joilla on ainutlaatuiset tarpeet. Shopify Plus on ihanteellinen heidän tarpeidensa hoitamiseen.

Shopify-hinnoittelu suurimpiin kilpailijoihinsa verrattuna

Magento

Magento on toinen suuri nimi verkkokaupan ohjelmistoalustoilla. Suuri ero on, että Magneto CE on avoimen lähdekoodin palvelu. Tämä tarkoittaa, että se on teknisesti vapaa. Ihmiset ympäri maailmaa osallistuvat vapaaehtoisesti ohjelman rakentamiseen luomalla lisäosia ja sovelluksia.

Valitettavasti ilmainen mukana tulee paljon jousia. Yhden tapauksessa sinun on tarjottava isännöinti omalle palvelimellesi. Lisäksi sinun on oltava melko kokenut koodauksen suhteen. Jos jompikumpi näistä vaatimuksista on liian tekninen käsiteltäväksi, joudut palkkaamaan jonkun. Silloin kustannukset todella alkavat kasvaa.

Suunnittelijat ja kehittäjät veloittavat yleensä 100–250 dollaria tunnissa. Jos luot sivuston tyhjästä, tuntia voi lisätä nopeasti. Kaikki lisäosat eivät ole myöskään ilmaisia. Pidennysten hinnat voivat alkaa 99 ₵ ja nousta ylöspäin saavuttaakseen 8000 dollaria.

Magento tarjoaa myös erittäin rajallisen asiakaspalvelun. Voit selata yhteisöfoorumeita. Useimmissa tapauksissa joudut kuitenkin neuvottelemaan sivustosi perustajan kanssa. Tämä tarkoittaa enemmän henkilötyötunteja ongelmien korjaamiseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä on vain joitain lisäkustannuksista:

 • turvallisuus
 • Verkkotunnus
 • Hosting
 • Suunnittelijan palkkiot
 • Kehittäjämaksut
 • IT tuki
 • Lisäosat ja laajennukset

Kuten huomaat, Magneto “ilmaiset” kustannukset voivat nopeasti päästä käsistä.

Kuka on Magento paras?

Huolimatta moitteettomista käynnistyskustannuksista, Magento tarjoaa todellisia positiivisia tuloksia. Se on hienostunut ja skaalautuva ohjelma, jonka avulla voit mukauttaa sivustosi kokonaan. Hintamerkki tekee siitä kuitenkin parhaiten vakiintuneille yrityksille. Magneto voi hyötyä menestyvistä yrityksistä, joilla on laaja yleisö ja satoja tuotteita.

BigCommerce

Hinnasuunnitelmien ja käytettävissä olevien ominaisuuksien suhteen BigCommerce muistuttaa lähinnä Shopifea. Heidän vakiosuunnitelmansa on 29,95 dollaria kuukaudessa. Kuten Shopify, se tarjoaa:

 • Yhden napsautuksen asennus
 • Ilmaisia ​​teemoja
 • 15 päivän ilmainen kokeilu – luottokorttia ei tarvita
 • Hosting
 • turvallisuus
 • Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys
 • Nopeat latausajat
 • Automaattiset päivitykset
 • 10% alennus, kun ostat vuoden tilauksen etukäteen

Kuka on BigCommerce paras?

Viime kädessä BigCommerce ja Shopify kilpailevat samasta yleisöstä. Ne molemmat sopivat hyvin yrittäjille, jotka aloittavat ensimmäisen verkkosivustonsa. Valinta saattaa johtua henkilökohtaisista mieltymyksistä. Saatat huomata, että eniten pidämäsi teema on saatavana vain Shopifyssa. Tai ehkä yksi erityinen BigCommerce-ominaisuus.

Onneksi molemmat tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita. Ota ne molemmat pyörittämistä varten, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Volusion

Volusion on jälleen yksi huippuluokan alusta. Vain 15 dollarilla kuukaudessa minisuunnitelmasta, se voi näyttää paljon. Siihen liittyy kuitenkin paljon rajoituksia. Voit lisätä vain 100 tuotetta, ja kaistanleveyden korkki on 1 Gt. Sinulla on myös pääsy vain online-tukeen.

Jopa aloittelijat haluavat todennäköisesti päivittää Plus-suunnitelmaan 35 dollarilla kuukaudessa. Plus Plan -ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Rajoittamaton tallennustila
 • 1000 tuotetta
 • 3 Gt kaistanleveys
 • Puhelintuki
 • uutiskirjeet
 • CRM
 • Hylätty ostoskorin palautus

Muista, että useimmilla 30 dollarin rajoissa olevilla suunnitelmilla on rajaton kaistaleveys.

Ylivoimaisesti suurin valitus Volusionia vastaan ​​on heidän hinnoittelukäytännöt. Vaikka mainostavat kuukausimaksuja, ne eivät sisällä kaikkia piilotettuja maksuja. Tässä on lyhyt luettelo odotettavissa olevista hinnoista:

 • SSL-sertifikaatti – 149 dollaria
 • SSL-varmenteen asennus (et voi asentaa itse) – 99 dollaria
 • Uusi verkkotunnus – 11,99 dollaria
 • Kaistanleveys ylittää – 7 dollaria per Gt
 • Kolmansien osapuolten maksujen käsittelymaksut – 2,0-3,0% tapahtumaa kohden
 • PCI-palvelumaksu 1,83 dollaria – 3 dollaria kuukaudessa
 • “Powered by Volusion” -linkin poistaminen – 25 dollaria
 • Irtisanomismaksu – 99 dollaria
 • Kuukausimaksu – 10 dollaria

Huomaa, että premium-teemojen ja lisäosien kustannuksia ei edes mainita. Volusion on vankka alusta, mutta niiden hinnoittelu ei ole avointa tai kilpailukykyistä.

Kuka on Volusion paras?

Lyhyesti: kokeneet koodaajat, jotka ovat tietoisia lisämaksuista. Alusta ei tarjoa WYSIWYG-editoria. Sinun on tiedettävä tietty määrä koodia mukauttaaksesi sivustoasi. Silloinkin se ei välttämättä ole hintansa arvoinen. Odottamattomat maksut voivat koota nopeasti. Verrattuna Volusioniin, Shopify on parempi valinta ihmisten enemmistölle.

Shopify Plans – UKK

 • Voinko päivittää tai alentaa suunnitelmani milloin tahansa?
 • Joo! Voit muuttaa suunnitelmaa milloin tahansa. Haluatko vähentää kustannuksia tai päivittää lisää ominaisuuksia varten, voit vaihtaa suunnitelmia vapaasti.
 • Voinko peruuttaa tilaukseni milloin tahansa? Mitkä ovat rangaistukset??
 • Voit joko sulkea kaupan tai keskeyttää sen. Jos päätät asettaa sen taukotilaan, myymälä pysyy silti pystyssä, mutta asiakkaat eivät voi tehdä ostoksia. Se vähentää myös käyttökustannuksia. Shopify pitää kaupan elävänä ja taukoa 14 dollaria kuukaudessa.
 • Kaupan sulkeminen on yhtä helppoa. Se vie vain muutaman napsautuksen, ja voit peruuttaa tilisi. Kaupan sulkemisesta tai keskeyttämisestä ei määrätä rangaistuksia.
 • Pitääkö minun syöttää luottokorttitiedot ilmaiseksi kokeilujaksoksi?
 • Ei. Voit aloittaa ilmaisen kokeilujakson vain muutamassa minuutissa joutumatta antamaan maksutietoja.
 • Kuinka laskutan?
 • Shopify veloittaa luottokorttisi automaattisesti 30 päivän välein. Saat laskun, mutta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Laskusi sisältää kuukausimaksusi sekä mahdolliset tapahtuma- ja sovellusmaksut.

Johtopäätös Shopify-hinnoittelusta

Shopify on ylivoimaisesti suosituin isännöidyn verkkokaupan alusta. Se tarjoaa vankan ratkaisun ja edulliset hinnasuunnitelmat. Jopa ensimmäiset yrittäjät voivat valjastaa Shopifen voiman kohtuulliseen hintaan.

Oikean suunnitelman valinta riippuu siitä, missä olet yrityksesi kanssa ja kuinka nopeasti haluat kasvaa. Hyvä uutinen on, että voit päivittää ja alentaa suunnitelmia tarpeen mukaan. Siellä ei yksinkertaisesti ole monia alustoja, jotka tarjoavat saman yhdistelmän kustannuksia, monipuolisuutta ja joustavuutta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map