Parhaat Shopify-verkkokauppasuunnittelijat ja -kehittäjät

Shopify on verkkokauppaalusta, jota vastaan ​​kaikkia muita mitataan. Se toimii lähes 300 000 verkkokaupassa. Shopify-ohjelmisto auttoi yrityksiä käsittelemään yli 17 miljardin dollarin myynnin vuonna 2015.


Shopify-alusta on yhtä helppokäyttöinen kuin tehokas. Mutta se aiheuttaa joillekin turhautumista. Kuinka käytät toimintoa parhaalla mahdollisella tavalla? Saatko parhaan hyödyn, kun integroit sovelluksia ja työkaluja muilta valmistajilta?

Miksi kamppailet itse näiden kysymysten kanssa? Luottakaa verkkokehitysyrityksiin, jotka ovat erikoistuneet Shopify-verkkokaupan alustaan. Tee viisas valinta ja sijoita ammatilliseen apuun.

Shopify suosituimmat web-suunnittelijat ja -kehittäjät

Aloita vastaamalla näihin kysymyksiin siitä, mitä haluat tehdä Shopify-verkkokauppasivustollasi.

Tärkeitä kysymyksiä

Mikä on budjettisi? On mahdollista käyttää avoimen lähdekoodin verkkokauppaalustaa Amazonin elastisessa laskentapilvessä (EC2). Voit maksaa melkein mitään ensimmäisestä toimintavuodesta. Verkkokaupan asiantuntijat kertovat kuitenkin, että ansaitseminen vie rahaa.

Verkkokaupan käyttökustannukset ovat usein verrannollisia tuloihisi. Kuinka paljon olet budjetoinut maksamaan perusohjelmistot, isännöintipalkkiot ja transaktiomaksut?

Mikä on aloitusikkuna? Voit perustaa joitain isännöityjä verkkokauppaalustoja vain muutamassa tunnissa. Toiset voivat kestää kuukausia valmistautumiseen ja käyttöönottoon. Ja alusta on vain yksi elementti.

Entä tuotteesi? Onko sinulla valokuvia, kuvauksia ja toteutusta valmis? Tarvitset verkkokaupan ohjelmiston, joka on valmis menemään, kun olet.

Kuinka joustavan tarvitset asioiden olla? Ihmiset usein ajattelevat, että he törmäävät verkkokaupan suunnittelurajoituksiin. Mutta se ei ole ainoa este. Voiko valitsemasi alusta hallita myytäväsi tuotevalikoimaa?

Shopify on yksi markkinoiden joustavimmista verkkokaupan rakentajista. Se ei todennäköisesti tule haasteesi siihen. Mutta osaatko asettaa sen, niin se on niin joustava kuin tarvitset?

Voinko saada sen pelaamaan hyvin muiden kanssa? Myytkö asioita Facebookissa? Amazon-myymälä? Sovelluksen sisäiset ostot? CSV-tiedosto verkkotunnukselle Google Shopping?

Oletko tyytyväinen vastauksiin? Nyt sinulla on hyvä käsitys Shopify-verkkokaupan tarpeista. On aika löytää asiantuntija, joka voi auttaa sinua. Nämä tärkeimmät verkkokaupan ohjelmistoalustakehittäjät ansaitsevat huomion.

Valtakunnan web-suunnittelu

Valtakunnan verkkosivujen logo

Hyppää oikealle salkkuun nähdäksesi esimerkkejä Realmin suunnittelutyöstä. He ovat olleet olemassa vuodesta 2007. Heidän asiakasluettelonsa vaihtelee tutuista Fortune 500 -yrityksistä pieniin startup-yrityksiin. Lähes 80%: n asiakaslähetysprosentti puhuu asiakastyytyväisyydestä. Valtakunta uskoo, että sinun pitäisi antaa sosiaalisen median tehdä markkinointia. He työskentelevät asiakkaiden kanssa integroidakseen Shopifyn kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisiin alustoihin.

Diff (Ben Crudo -konsultointi)

Diff-logo

Saatat olla houkutus pysyä ja leikkiä aloitussivun hauskoilla geometrisilla malleilla. Vieritä alas ja lue tästä kehittäjätiimistä, jota johtaa toimitusjohtaja Ben Crudo. Hän aloitti Diffin turhautuneena jälleenmyyjänä, joka etsi parempaa verkkokaupan ratkaisua. Hänen tiiminsä on ollut vasta vuodesta 2011, mutta se on saanut yli 65 5 tähden arviota asiakkailta. Keskittyminen Shopifeaan pitää ne suunnittelun, integroinnin ja markkinoinnin eturintamassa.

sineLABS

sineLABS-logo

Tämä alustakehitysyritys on erikoistunut Shopify-sovelluksiin. Nämä sovellukset lisäävät yksinkertaisuutta ja toimivuutta verkkokauppaan. Yrityksen online-läsnäolosta puuttuu salkku, joka sisältää asiakassivustot. Se on kaikista oikeista syistä. sinelabs pitää huomion heidän tehokkaiden sovellusten sarjassa. Jokaisessa niistä on helppo seurata selitys. Tekniset ominaisuudet eivät sinut hukkua. Linkit vievät sinut Shopify-verkkosivustolla esiteltyyn sovellukseen.

Jäähdytin

Jäähdyttimen logo

Verkko-ostokset ovat visuaalinen kokemus. Radiator Studios tietää tämän. Tämä palkittu kehitysyritys keskittyy reagoivaan suunnitteluun verkkokauppojen kanssa, jotka käyttävät Shopifea. Vierailu heidän portfolioonsa antaa sinulle enemmän kuin katsauksen siihen, mitä he ovat tehneet asiakkaille. Jokainen esimerkki tarjoaa joko tapaustutkimuksen tai katsauksen siihen, mitä kulissien takana tapahtui.

3five

3five logo

Noin puolet asiakkaistaan ​​tulee heidän luokseen vain verkkokaupan tukena. 3five yhdistää WordPressin ja Shopify-toiminnallisuuden niiden kehittämien verkkosivustojen ylläpitämiseen. He kutsuvat itseään putiikkeiksi, mutta 3fivellä on globaali asiakasluettelo. Ladattavia resursseja on kokoelma. He valmistavat sinut kysymyksiin, joita he kysyvät perustaaksesi Shopify-verkkokauppasivustosi.

Jivaldi

Jivaldi-logo

Et ehkä ole koskaan lukenut tällaista kaunopuheista muuntamisen asiantuntijoiden määritelmää. Tämä verkkokaupan kehitysyritys auttaa asiakkaitaan optimoimaan Shopify-verkkokaupan alustan. Se kohdistaa liikennettä, nostaa muuntoprosentteja ja löytää uusia asiakkaita. Ensimmäinen asia, jonka törmäät Jivaldi-verkkosivustoon, on heidän portfolionsa. Jokainen esimerkki laajenee jakamaan tapaustutkimus. Sinulle annetaan asiakkaan tavoitteet ja kuinka Jivaldi lähestyi niitä.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design -logo

Mat Mullen voi turvata vyönsä alla yli 100 verkkokauppasivustolla vakuuttavasti tietävänsä tietyn tai useamman Shopifesta. Matto on sellainen henkilö, joka rakastaa puhua tekemästään. Hän sijoittaa puhelinnumeronsa suoraan verkkosivustolle ja rohkaisee ihmisiä soittamaan kysyttäessä. Hän todennäköisesti vastaa jopa muutamiin kysymyksiin Slackista. Mat lainaa lahjakkuutensa heille tuotepäällikkönä. Tutustu Mattin asiakasportfolioon. Tarvitsetko lisää apua päätöksenteossa? Lue muutama hänen 70-asiallisesta suosittelustaan, jotka hänellä on nyt Shopifesta.

SynapseIndia

SynapseIndia-logo

Shopify-verkkokaupan IT-tarpeiden ulkoistaminen on maailmanlaajuinen kokemus. SynapseIndia on yksi offshore-kehityksen johtajista. Yhtiöllä on yli 500 kokenut IT-ammattilainen. He ovat työskennelleet globaalin yritysluettelon puolesta, joka ulottuu 3M: stä ja PayPalista Sotheby’siin ja IBM: iin. Lue heidän bloginsa saadaksesi paremman käsityksen heidän palveluidensa syvyyksestä. Vietä aikaa heidän UKK: nsa kanssa, jos et ole varma offshore-ulkoistamisesta.

Kevät Web-ratkaisut

Kevään Web-logo

Tämä on paras tapa ymmärtää, kuinka Malc Bull ja Paddy Rohr kehittävät verkkokaupan ratkaisuja. Anna heidän käydä läpi heidän ajatusprosessinsa. Ytimessä on usko, että tekniikan ei pitäisi koskaan olla este verkkokaupoille. Lajittele heidän portfolionsa alustan ja palvelun perusteella nähdäksesi Shopify-ratkaisut. Sivustolla on myös osio, josta voit lukea asiakastapaustutkimuksia. Nämä kirjoitukset auttavat sinua ymmärtämään, kuinka Spring Web loi ratkaisuja asiakkailleen.

Abby Rose -suunnittelu

Abby Rose Design -logo

Heillä on Shopify-asiantuntijoiden luettelo, joten tiedät, että tällä Kalifornian suunnittelutoimistolla on korkeat arvosanat. Verkkosivustot salkusivulla osoittavat huolelliset toimenpiteet toiminnan ja suunnittelun sekoittamiseksi. Abigail Russel ja hänen pieni tiiminsä ovat erikoistuneet Shopify-asiakassuunnitteluun ja -kehitykseen. Jos olet uusi Shopify-palvelu, tiimi auttaa sinua, kuten he sanovat: “Luo kätesi likaiseksi” ilmaisella kokeiluversiolla.

Seuraava askel

Seuraavan vaiheen logo

Tämä suunnitteluyritys uskoo, että käyttäytymistieteiden tulisi päättää verkkokaupan toiminnoista. He käyttävät tutkimusta siitä, miten ihmiset tekevät päätöksiä auttaakseen kitkan poistamisessa ostoprosessista. Virasto jakaa pienen määrän työesimerkkejä salkusivulla. Jokaiseen sisältyy oivaltava tapaustutkimus. Tämä lähestymistapa saattaa olla uusi sinulle. Seuraava vaihe on kerännyt resursseja ymmärtääksesi enemmän käyttäytymistieteitä.

Markkinoiden yläpuolella

Markkinalogon yläpuolella

Harvat kehitysyritykset ovat riittävän rohkeita heittämään hintoja etusivulle. Markkinoiden yläpuolella kertoo sinulle heti alusta alkaen. Tiedät, millaiset kustannukset aiheutuvat uuden verkkokaupan perustamisesta ja määrittämisestä Shopify-alustan avulla. Yhtiö voi auttaa myös muutoksissa nykyiseen Shopify-sivustoosi. Jos kyseessä on jotain mukautettua, myös tämä Shopify-asiantuntija voi auttaa sinua siellä. Kaikissa tapauksissa hinnat ovat etukäteen avoimia ja avoimia. Se on virkistävä muutos.

Voiko jotain olla liian monipuolinen?

Yksi Shopify-alustan tärkeimmistä eduista on, että sillä on yli 100 upeaa teemaa. Voit luoda ainutlaatuisen identiteetin pienellä vaivalla. Shopifellä on myös kasvava valikoima työkaluja (sovelluksia) verkkokaupan toimintojen laajentamiseksi.

Kaikki nämä valinnat ja muunnelmat voivat hämmästyttää sinua. Varsinkin kun olet uusi verkkokauppa tai jopa Shopify-alusta. Jos olet käynnistämässä verkkokauppaa, haluat sen käynnistyvän niin nopeasti kuin mahdollista. Kaikkien Shopify-yksityiskohtien selvittäminen ei ehkä ole aikasi paras sijoitus.

Silloin sinun pitäisi hankkia asiantuntemusta yhdeltä näistä kehitysyrityksistä. Suurin osa heistä käsittelee vain Shopifea. Kaikilla on maine parhaan hyödyn saamiseksi alustasta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me